В Лондон започна дело за клевета, заведено от Абрамович заради книга за Путин

Адвокатът на милиардера отрече обвиненията, че е е поставил тайно богатството си на разположение на руския президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не изгонят обратно в руската кочина всички с руски паспорти все ще имаме проблеми с варварите от восточната орда.. Те са като циганите- интегриране НЕТ. Петър Велики се е опитал ама напразно.

Краварете станаха вече за смях.Непрекъснато се на си рат и въпреки това,продължават с цирковете.Ингилизките посе рковци от МИ-6 дори Скрипал не можаха да отровят,както биха го направили от МОСАД.Даяна убиха като куче ,вместо да го направят с финес и без улики.По Папата стреляха и пак вайна.Убиха и Георги Марков,и там оставиха ръцете си и много смърдящ вайношак.

Петров и Боширов такава 'блестяща операция' проведоха че живи да бяха Зорге и Филби биха се просълзили от гордост..

Това е политически процес, така че това дело няма никакъв шанс да успее в британски съд.

В Русия винаги в било така. Крепостните->Дворяните->Бащицата. Такъв им е чипа. Конкретният строй и дали ще се наричат дворяни, олигарси, висши чиновници, или партийна върхушка, няма значение.

Момчета, не се прави така. Те ви Бил Гейтс и Сорос. Всеки малоумник си бърше гъза с тяхното име и ги обвинява във всички злини...да си ги чул да съдат тъпанарите за това? Трябва да си над тези неща. Пък и всички знаем че олигарсите трябва да слушат, щото иначе ще им отнемат краденото и ще ги пратят в Сибир да плетат кошници като колегата ви Худорковски.

Има ли поне един разумен човек,който смята,че без позволението на отровителят Путин къси,някой ще може да натрупа богатство в Русия.справка Хордоковски.

Освен че си накадърен трол, не умееш и да смяташ! Олигарсите си направиха парите 90-те. Путин дойде СЛЕД ТОВА!

Това е вярно. Путин се справи с тях с помощта на Ротшилд. Имаше един много добър разследващ журналист - Валентин Фъртунов. За съжаление около една седмица след публикуването на филма "Путин и задкулисието" почина внезапно.

Разпространяването на неистини по адрес на когото и да е трябва да се санкционира. Когато това става по поръчка, т.е. умишлено - задължително в съда. Британците си въобразиха, че с лъжи могат да се противопоставят на Русия. Забравят обаче, че в схемата на двуполюсния модел тях ги няма!!! Там са само ФЕД и Русия :)

А жителите на Филиповци обясняват света на образованите.

А алкохолът къде е?

а крепостните ватенки ровят кошовете и пращат жените си и дъщерите си да ги ебат негри за пари..ха.ха

Я един бърз Магнитски и да заминават в Дубай

Най сбърканото е че някви дето се пишат загрижени за съдбата на руския народ стоят зад тия боклуци. Обрали каквото може и оставили нещата да се разпадат имащи наглостта да обвиняват запада.

Вече 20+ години за ограбването на руския народ са виновни единствено късокракия скудоумец и бандата му клептократи, а колко тях самите ги е еня за съотечествениците се вижда по това къде влачат заграбеното и къде учат децата им? (Не точно Конфуцианство в китайски университети..)

Катрин Белтън е много запозната с кухнята на нещата, а дали е яла и лайна в кенафа до кухнята?

Ти като гледам си добре запознат къде се ядът лайна. Но пък то си е типично за всички отрепки, продали родината за шепа копейки.