Коментари - Киев спря временно бойните действия | Днес.dir.bg

Киев спря временно бойните действия

Украинският президент Петро Порошенко обяви едностранно прекратяване на бойните действия в югоизточната част на страната до 27 юни, предадe БТА.

Обратно в новината

Коментари - Киев спря временно бойните действия | Днес.dir.bg

Коментари

АБЕ ВСИЧКО Е ЛАЖА!!!! ТОЗИ РУСИЯ ПРИЗНАЛИГО????? АМА С ПЪЛНА СИЛА ИСКА ДА ВЛЕЗЕ В Е.С. НА 26 ЩЕ ГО ВИДИМ !!!! НО БЕЗ - ДНР - ГОРКИТЕ АМЕРИКАНЦ- ПЛАНА НЕЩО НЕ ИЗЛИЗА????????

Ei! Pak izostawame! Winagi na opashkata!

Порошенко спира огъня, за да се предадат опълченците. Това не е прекратяване на огъня, а е подигравка и прах в очите на света. По същата логика и опълченците ще спрат огъня, за да се разоръжат порошенковците. Тоя се мисли за хитрец, но Русия ще му гледа сеира не много дълго.

ПОРОШЕНКО ЖИВЕЕ В НЯКАКЪВ НЕГОВ ИЗМИСЛЕН СВЯТ !! ЗА КАКВО ПРИМИРИЕ ГОВОРИ КОГАТО ТЕЗИ ОТ ИЗТОЧНА УКРАЙНА ВЪЗНАМЕРЯВАТ ДА ПРЕНЕСАТ БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ В САМИЯ КИЕВ !! ПРОЧЕТЕТЕ - "Губарев объявил о начале вооруженного восстания в Киеве !" ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ УКРАЙНА СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВТОРА СИРИЯ !! ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА ГОСПОДА ЕВРОПЕЙЦИ !! ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И ВАША !!

Тази война не е като другите до сега!! В Украйна има 4 атомни електростанции! Това си е война за цялото човечество вече!!

Искам да попитам уважаемият-модератор на ДИР, който получава заплата за да трие всички про-Руски коментари следното: и така, цензурирайки съобщения в които е отразена официална информация, как мислите вие, с вашата дейност на коя страна стоите, на страната на истината или на страната на не-истината (лъжата) ??????

Б К НЕ ТЕ ЗНАМ НО ТОВА ТАКА И ТЕЗИ ХОРА КОИТО ЖИВЕЯТ ТАМ РАЗБРАХА САМО МЕСЕЦ ПРЕДИ ПОРОШЕНКО ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ

А ИЗБОРИТЕ БЯХА ПО РАНО В ЮГОИСТОК

ЗАТОВА ЧЕ ИСКАТ ДВОИНИ ГЪРЛА УМИРАТ ДЕЦА С РАЗЛИЧНИ ИСТОРИИ НА БОЛНЕСТА В РАЗЛИЧНИ БОЛНИЦИ (ПО БОЛЕСТИ ) ЗАЩОТО СТРЕЛЯТ И ТЯХ

къде сте видяли президента които е главнокомандвашшш военните сили да не го слуша армията 80 Граничари отиват в Русия да се спасяват от въоръжени хора !!! ВИЖДАСЕ БАИДЪН СИ Е НАМЕРИЛ КОГО ДА КУПИ КАТО ДА РЕЧЕМ КУЧЕНЦЕ

Поросьонок отново е в грешка. То Той може да спре производството на някоя от шоколадовите си фабрики, но не и съпротивата на коренното руско население в Украйна. Фашагите от киевската хунта сами предизвикаха съпротивата на местните жители и ще духат супата, докато бъдат изметени ор властта.

на Птеа Валцман - Марципана вяра не може да се има...

И как точно "има" примирие, като украинските самолети летят и обстрелват градовете? Това е май мир (примирие) по американски образец! Големи лъжи говори този!!!!

Ясно е кой ще грабне нобела тази година. Може да си го поделят с Ярош или Парубий.

Ако поразгледате по- подробно, какво се сърши в Близкият Изток, ще ви настръхнат косите от ужас. Но за там все пак има някакво оправдание-средновековен ислямски фанатизъм. Като гледате какво се върши сега в Украйна, също може да настръхнете от ужас. А някава причина за това не виждате. Аз ще я кажа тогава-това е алчноста на американците. Тя може да се сравни само с алчноста на едно животно, което иска да изяде повече, отколкото може или му е нужно. И най накрая се пръска от преяждане. За него няма значение, дали в същото време, други животни могат да умират от глад. Аз не съм учил в университет, където преподава мутрата доцент Алексей Петров от полицейската школа в Пазарджик, а в Русия и Америка. На мен може да вярвате, защото говоря от личен опит. Нашето общество е по бедно, но по хуманно. За това и го разрушават. Хев а найс дей.

Жестокостите са еднакви, защото и поръчителите са. Едни и същи "демократизатори" "разчистват" чужди държави за свои новозавладяни телени с един и същ "шок и ужас". Само ръкавиците им, които като подгизнат прекалено много от кръв и мръсотия, ще изхвърлят, са различни, но пак произведени от самите тях.

Е ти значи си сляп за да не виждаш причината в Украйна! Това е войнстващият руско-азиатски фанатизъм.

Паисий

и къде руския фанатизъм изгори живи 60 души в центъра на град в Украйна? Май беше бандеровския фанатизъм и национализъм (=нацизъм)!?!

не вървиш,няма кой да ти се върже,иначе ти си чукай кинтите

Предложението е следното който не предаде оръжието го убива и след това му го взима, а който го предаде първо му взима оръжието и след това го убива. Тоя ако не лъжеше нямаше да е олигарх. Голям тъпанар си избраха украйнците, то и нашите не са стока ама техните са една класа отгоре по простотия.

Украйнците нищо не са избирали! Всичко им е назначено! "Избори" проведоха само за пред камерите! Ако ви е къса паметта - спомнете си едни прехванати разговори от преди бая месеци вече...

ПОтРОШЕНКО,ПОтРОШЕНКО,ще закриеш Украйна!

Никаква пощада за фашистката хунта в Киев!!!

Толкова много глупости на толкова малко текст не бях чел скоро. Прасенко е гений ! :)

някой от близките роднини на ПОРОшенко,ЯЙЦЕнюка или на някой друг от бандата участват във бойните действия и рискуват живота си за американския протекторат Украйна

Баааа, ти луд ли си?

Баба ми за такива като Порошенко казваше: "Лъже като черен циганин".

Работата е докарана до под кривата круша. Украйна се разпада, гражданската война ще продължи. Последиците за ЕС негативни. За България непредсказуеми, но както винаги трагични. Със или без Южен поток българското общество не може да обедини вече около никаква политика. Пълен разкол.

от умрял писмо !? мъльовци колко деца умряха!!!

Прасьонко, го спряха не ги спря! Провали му се плана "избий ги до крак и след това предлагай мир"

прости червени задници

Искам да светна тука Зъбчето, че оригиналният славянски език звучи като полскията, а не като руският, тоест руският е измисленият език или с други думи украинският е по-оригинален славянски език, защото явно е по-близо до него. А и генетичната наука показва, че славяните са в Полша, Чехия, Словакия и Украйна и много малко в България, Сърбия и Русия.

това е бегееца !? мислех ненормален но се излъгах -евреи

Светни си кухата глава :) Абсолютна глупст изтърси бате ! Да вземеш с нещо да я потвърдиш а ?

българин и славянин не са едно и също....и генетичните изследвания са на това заключение,а за другите незнам доколко са славяни. А славянството май е измислено от Екатерина Велика. "Българите стоят в основата на човешката цивилизация"- Франсоа Митеран

Мне, не ги

Времето е достатъчно на тия пишман Обозаджии от т.н УГ да си подмият оАкаЛните задни Бузи и да сменят рОзовите кильоти с нови. Само на 22-ри, към 3.30 сутринта ще им раздадат допълнително памперси, за да не ги хване нервно Историческо напрежение на червото и да се изпонапръскат от излишен страх. На 27-ми ще бъдат гОтови, отново Да Им Разкажат Играта до следващото подмиване.

Олигархът Коломойский вече заяви, че няма да се подчинява на Поросенко и че частната му армия от наемници ще продължава да избива мирното население на Южна Украйна.

е съд за какъвто се представя би трябвало да му спретне един процес с подобаваща за деянията му присъда

Въпросния "съд " отдавна има само едно око и то се опитва да наднича през аналното му отверстие!

Е пък трябва си, малко така сепаратистите да се поокопитят, редиците им да се попълнят със свежи сили, с провизии, със допълнително снаражение и муниции, че на ново да се почната боевете, инак ни УСА, ни Путин ще са на кяр ако цялата работа свърши бързо

Същото не важи ли и за Украинската Национална Гвардия?Защо мислиш,че Прасенко,предлага мир?видяха,че са в губеща позиция и искат да се прегрупират,и да дойде евентуално помощ отНАТО,която я поискаха.

Порошенко представи план за мир в Източна Украйна: 1. Бомби 2. Мини 3. Ракети 4. Снаряди 5. Куршуми 6. Отровни газове 7. Запалителни течности 8. Напалм 9. и други

Примирие ли?!!! - Шменти-капели! Тия бандуровци кого лъжат.

спрете бе,брат брата убива! шибаните американци ви направиха убийци,спрете за Бога.може ли най ,младата държава и евреити да ви доведат до гражданска война.силна русия и от Бьлгаря сме с вас.но спрете да се убивате помежду си

дето си го написал в първото изречение е писано в библията че ще се случва в последните дни на човечеството

на американеца Ал Биелек участник в знаменития Филаделфийски експеримент : "В един момент избухва война между Русия/Китай срещу САЩ/Европа. Много американски градове са били унищожени. Новият световен ред бил разрушен. Правителство в наше време има технология, която може за няколко дни да намали нивото на радиация и да неутрализира ядрените отпадъци, но отказва да прибегне до тях по политически причини. В бъдеще, тези технологии ще бъдат използвани, за да се елиминират радиологичните последствия от III световна война. Населението на света било 300 милиона. Населението на САЩ около 50 млн."

Кефа спря бременни войници на мегданя

НЕЗНАМ КЪДЕ НО КАЗВАТ ЧЕ ВАЛЦМАН И КОМПАНИ ЧЕ ИМ УСТРОЯТ ПО ДОПЪЛНИТЕЛНО ГЪРЛА

А ДА ИМ МИЯТ МОЗЪЦИТЕ МОГЪТ ЛИ

ДА И ЩЕ ИМАТ ВСТРОЕН АСПУХ

да видим дали няма да нападнат на 22 юни? примирието може и да е затова

някой ако не знае защо на 22 юни да провери, щото има много неграмотни

Няма предполагам на летището в луганск складират варели предполага се че това е бактериологично оръжие затова е този срок

нали летището уж беше обкръжено и изолирано?

е как няма да ги спре,като днес опълченците са пленили цяла танкова база с една камара бойна техника вътре!!!това беше-майданът изгуби половината си територия...

сътворена мръсотия в Украйна американците целяха най-вече завладяването на Крим но не успяха. Обаче всичко друго което се случва там и независимо как ще приключи може да е само в тяхна полза.

Ако има някой от морските градове след проливните дъждове не се ли вижда да бълбука някой американски кораб.

Добре де, нали уж има прекратяване на огъня? Току що изтече информация, че Луганската република е отбила нападение срещу граничния пункт Изварино. Поредната лъжа ли имаме?

ПРОСТО ТОИ Е ЧОВЕК НА БАИДЪНА А ВОИСКАТА ИМА (ТЕ СЕ И ЧАСНИ АРМИИ ) НЯКОЛКО ФИНАНСИРАЩИ ТАРТКАТА КОИТО И КОМАНДВАТ

Ivan Nenov

ПРОСТЕ ТЕ (ТАРИКАТА) ГЛЕДАМ И МАЧА

Доброволци от България, Сърбия и Полша се сражават за отцепниците в Източна Украйна, заяви руският военен експерт Владислав Шуригин, цитиран от руската редакция на "Дойче веле". Той потвърди, че има и много руснаци, които воюват срещу украинските военни. Според него често споменаваният батальон "Восток" (Изток) е създаден на доброволна основа, в който служат 250-300 бойци.

този пост като корекция ли да го разбирам

Просто цитирам вестник сега може модератора да се побългари и да не трие истините

В съда съдят Порошенко за изнасилване. И той се оправдава: Хе може да ме съдите! Тя ме обиди като ме нарече дебел, гнусен и лъжлив и за това няма да ми пусне. Тогава аз извадих автомат, а тя джобен пищов и пак ми казва, че моята няма да стане и няма да ми позволи да я изнасиля. Но тогава аз и направих МИРНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ да не я изнасилвам: МИРНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ гласеше: Че аз няма да прилагам сила, за да може тя сама да си свали дрехите да заеме Г-образна стойка и да си разтвори максимално широко с ръце задните бузи. И само ако не направи това ще приложа сила. Ето виждате ли? Аз направих всичко възможно и зависещо от мен да не я изнасиля, ама тя си знае нейното: Грозен дебел и гнусен съм бил.

Покрайната продава половината от тръбата на Западняците!? Ръшата врътва кранчето и .. тръбицата пресъхва ! Изоставят я! Почваме да вадим джилезо, бате! Голем кяр и кеф!

КРОСС/ Съпротивлението срещу киевската хунта все повече се превръща в интернационално. Редиците на опълчението на Донбас се запълват с доброволци от Италия, Чечения, Полша, Израел, Русия и Сърбия, съобщава Както съобщи сръбското издание link в Донецка област са пристигнали сръбски четници. Заедно с четниците в Донецк пристигна и Братислав Живкович президента на сръбското движение. Преди заминаването си в Москва, през която пътувал за Донецк, Живкович дал кратко интервю на летището Никола Тесла. Той сподели, че неговата организация не могла да остане безучастна относно призивите на братята-казаци от Новорусия.

българските четници там ли са

БРАИДЪН НЕЩО Е ЗАМИСЛИЛ А СЛУГАТА СИ ОТВОРИ УСТА

КОЯ Е ТАЗИ НА СНИМКАТА НЕ ВИЖДАМ

мошенническсата мутра на този хазарски чифутин показва, че не бива да се вярва на нито една негова дума

чифутизаторите ван от европа -там в пустинята за богоизбрани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Петка Валцман е кукла на конци на ПСЩ.:))

Няма как да се обясни модератора го трие

Тъй като модератора не пуска оригиналният ми коментар ще си наложа автоцензура и ще преработя коментара за да не бъде цензуриран отново от демократичният модератор))) и така : Много странна новина се появи в публичното пространство -"Порошенко е помолил ВВпутин за помощ за освобождаването на пленените журналисти" . Това навява на мисълта, че Порошенко няма власт над нацгвардията. Следващата новина "Порошенко: Киев прекратява огъня в Източна Украйна едностранно . Ако огъня не спре значи нацгвардията не е редовна армия, а бандитско форминувание на Коломийски, който вече е осъден в Русия. Възможен сценарий, Порошенко обявява, че няма сили да спре бандите и моли Путин да вкара миротворци. С един удар два заека, Коломойски в затвора, Яйцето с бесните аут, Порошенко герой, а Новорусия с някаква форма на федерация и най-важното без национализации на фирми.( за фрауто и за О,бонго както е видно си налагам автоцензура и не пиша нищо както се вижда . освен това всичко е на Български )

БРАВО

БРАВО

Изглежда Порошенко няма власт над нацгвардията. Още през март укр. правителство реши, че за газапроводната мрежа е нужна специална охрана, защото Ярош (десен сектор) обеща да взриви газопровода (да не може Русия да трупа пари от газа). Още тогава Десен сектор се заканиха за втори майдан. За да се намери приложение и занимание на армията от нацисти, с чиято помощ стана преврата, Парубий ги покани за доброволци в нацгвардията и ги пусна да безчинстват в Изт. украйна. Но хазната им е празна и не могат да поддържат нито армията, нито нацгвардията. За да си запазят властта, това правителство е готово да иска помощ от всеки, който може да се справи с бившите им другари по майдан.

б.К. & -баба ми(ти) оше ли се подвизаваш тук със скапаното си комунистическо мислене и отрадя от СКАТ? Ти си била бетер от фашиска ма? Още ли не си прибрана в 4-ти, за мезе ли те взима Дира тук? Толкова откачена баба не съм виждал и чул. Ти си рядък откачен случай от с.Ксанти ,Беломорско! Съсеялните ти са хрисими и добри хора, ти на кого се мятна с рядката си тъпотия и пепелянска порода?!

Коментари - Киев спря временно бойните действия | Днес.dir.bg

Киев спря временно бойните действия

Украинският президент Петро Порошенко обяви едностранно прекратяване на бойните действия в югоизточната част на страната до 27 юни, предадe БТА.

Обратно в новината

Коментари - Киев спря временно бойните действия | Днес.dir.bg

Коментари

АБЕ ВСИЧКО Е ЛАЖА!!!! ТОЗИ РУСИЯ ПРИЗНАЛИГО????? АМА С ПЪЛНА СИЛА ИСКА ДА ВЛЕЗЕ В Е.С. НА 26 ЩЕ ГО ВИДИМ !!!! НО БЕЗ - ДНР - ГОРКИТЕ АМЕРИКАНЦ- ПЛАНА НЕЩО НЕ ИЗЛИЗА????????

Ei! Pak izostawame! Winagi na opashkata!

Порошенко спира огъня, за да се предадат опълченците. Това не е прекратяване на огъня, а е подигравка и прах в очите на света. По същата логика и опълченците ще спрат огъня, за да се разоръжат порошенковците. Тоя се мисли за хитрец, но Русия ще му гледа сеира не много дълго.

ПОРОШЕНКО ЖИВЕЕ В НЯКАКЪВ НЕГОВ ИЗМИСЛЕН СВЯТ !! ЗА КАКВО ПРИМИРИЕ ГОВОРИ КОГАТО ТЕЗИ ОТ ИЗТОЧНА УКРАЙНА ВЪЗНАМЕРЯВАТ ДА ПРЕНЕСАТ БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ В САМИЯ КИЕВ !! ПРОЧЕТЕТЕ - "Губарев объявил о начале вооруженного восстания в Киеве !" ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ УКРАЙНА СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВТОРА СИРИЯ !! ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА ГОСПОДА ЕВРОПЕЙЦИ !! ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И ВАША !!

Тази война не е като другите до сега!! В Украйна има 4 атомни електростанции! Това си е война за цялото човечество вече!!

Искам да попитам уважаемият-модератор на ДИР, който получава заплата за да трие всички про-Руски коментари следното: и така, цензурирайки съобщения в които е отразена официална информация, как мислите вие, с вашата дейност на коя страна стоите, на страната на истината или на страната на не-истината (лъжата) ??????

Б К НЕ ТЕ ЗНАМ НО ТОВА ТАКА И ТЕЗИ ХОРА КОИТО ЖИВЕЯТ ТАМ РАЗБРАХА САМО МЕСЕЦ ПРЕДИ ПОРОШЕНКО ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ

А ИЗБОРИТЕ БЯХА ПО РАНО В ЮГОИСТОК

ЗАТОВА ЧЕ ИСКАТ ДВОИНИ ГЪРЛА УМИРАТ ДЕЦА С РАЗЛИЧНИ ИСТОРИИ НА БОЛНЕСТА В РАЗЛИЧНИ БОЛНИЦИ (ПО БОЛЕСТИ ) ЗАЩОТО СТРЕЛЯТ И ТЯХ

къде сте видяли президента които е главнокомандвашшш военните сили да не го слуша армията 80 Граничари отиват в Русия да се спасяват от въоръжени хора !!! ВИЖДАСЕ БАИДЪН СИ Е НАМЕРИЛ КОГО ДА КУПИ КАТО ДА РЕЧЕМ КУЧЕНЦЕ

Поросьонок отново е в грешка. То Той може да спре производството на някоя от шоколадовите си фабрики, но не и съпротивата на коренното руско население в Украйна. Фашагите от киевската хунта сами предизвикаха съпротивата на местните жители и ще духат супата, докато бъдат изметени ор властта.

на Птеа Валцман - Марципана вяра не може да се има...

И как точно "има" примирие, като украинските самолети летят и обстрелват градовете? Това е май мир (примирие) по американски образец! Големи лъжи говори този!!!!

Ясно е кой ще грабне нобела тази година. Може да си го поделят с Ярош или Парубий.

Ако поразгледате по- подробно, какво се сърши в Близкият Изток, ще ви настръхнат косите от ужас. Но за там все пак има някакво оправдание-средновековен ислямски фанатизъм. Като гледате какво се върши сега в Украйна, също може да настръхнете от ужас. А някава причина за това не виждате. Аз ще я кажа тогава-това е алчноста на американците. Тя може да се сравни само с алчноста на едно животно, което иска да изяде повече, отколкото може или му е нужно. И най накрая се пръска от преяждане. За него няма значение, дали в същото време, други животни могат да умират от глад. Аз не съм учил в университет, където преподава мутрата доцент Алексей Петров от полицейската школа в Пазарджик, а в Русия и Америка. На мен може да вярвате, защото говоря от личен опит. Нашето общество е по бедно, но по хуманно. За това и го разрушават. Хев а найс дей.

Жестокостите са еднакви, защото и поръчителите са. Едни и същи "демократизатори" "разчистват" чужди държави за свои новозавладяни телени с един и същ "шок и ужас". Само ръкавиците им, които като подгизнат прекалено много от кръв и мръсотия, ще изхвърлят, са различни, но пак произведени от самите тях.

Е ти значи си сляп за да не виждаш причината в Украйна! Това е войнстващият руско-азиатски фанатизъм.

Паисий

и къде руския фанатизъм изгори живи 60 души в центъра на град в Украйна? Май беше бандеровския фанатизъм и национализъм (=нацизъм)!?!

не вървиш,няма кой да ти се върже,иначе ти си чукай кинтите

Предложението е следното който не предаде оръжието го убива и след това му го взима, а който го предаде първо му взима оръжието и след това го убива. Тоя ако не лъжеше нямаше да е олигарх. Голям тъпанар си избраха украйнците, то и нашите не са стока ама техните са една класа отгоре по простотия.

Украйнците нищо не са избирали! Всичко им е назначено! "Избори" проведоха само за пред камерите! Ако ви е къса паметта - спомнете си едни прехванати разговори от преди бая месеци вече...

ПОтРОШЕНКО,ПОтРОШЕНКО,ще закриеш Украйна!

Никаква пощада за фашистката хунта в Киев!!!

Толкова много глупости на толкова малко текст не бях чел скоро. Прасенко е гений ! :)

някой от близките роднини на ПОРОшенко,ЯЙЦЕнюка или на някой друг от бандата участват във бойните действия и рискуват живота си за американския протекторат Украйна

Баааа, ти луд ли си?

Баба ми за такива като Порошенко казваше: "Лъже като черен циганин".

Работата е докарана до под кривата круша. Украйна се разпада, гражданската война ще продължи. Последиците за ЕС негативни. За България непредсказуеми, но както винаги трагични. Със или без Южен поток българското общество не може да обедини вече около никаква политика. Пълен разкол.

от умрял писмо !? мъльовци колко деца умряха!!!

Прасьонко, го спряха не ги спря! Провали му се плана "избий ги до крак и след това предлагай мир"

прости червени задници

Искам да светна тука Зъбчето, че оригиналният славянски език звучи като полскията, а не като руският, тоест руският е измисленият език или с други думи украинският е по-оригинален славянски език, защото явно е по-близо до него. А и генетичната наука показва, че славяните са в Полша, Чехия, Словакия и Украйна и много малко в България, Сърбия и Русия.

това е бегееца !? мислех ненормален но се излъгах -евреи

Светни си кухата глава :) Абсолютна глупст изтърси бате ! Да вземеш с нещо да я потвърдиш а ?

българин и славянин не са едно и също....и генетичните изследвания са на това заключение,а за другите незнам доколко са славяни. А славянството май е измислено от Екатерина Велика. "Българите стоят в основата на човешката цивилизация"- Франсоа Митеран

Мне, не ги

Времето е достатъчно на тия пишман Обозаджии от т.н УГ да си подмият оАкаЛните задни Бузи и да сменят рОзовите кильоти с нови. Само на 22-ри, към 3.30 сутринта ще им раздадат допълнително памперси, за да не ги хване нервно Историческо напрежение на червото и да се изпонапръскат от излишен страх. На 27-ми ще бъдат гОтови, отново Да Им Разкажат Играта до следващото подмиване.

Олигархът Коломойский вече заяви, че няма да се подчинява на Поросенко и че частната му армия от наемници ще продължава да избива мирното население на Южна Украйна.

е съд за какъвто се представя би трябвало да му спретне един процес с подобаваща за деянията му присъда

Въпросния "съд " отдавна има само едно око и то се опитва да наднича през аналното му отверстие!

Е пък трябва си, малко така сепаратистите да се поокопитят, редиците им да се попълнят със свежи сили, с провизии, със допълнително снаражение и муниции, че на ново да се почната боевете, инак ни УСА, ни Путин ще са на кяр ако цялата работа свърши бързо

Същото не важи ли и за Украинската Национална Гвардия?Защо мислиш,че Прасенко,предлага мир?видяха,че са в губеща позиция и искат да се прегрупират,и да дойде евентуално помощ отНАТО,която я поискаха.

Порошенко представи план за мир в Източна Украйна: 1. Бомби 2. Мини 3. Ракети 4. Снаряди 5. Куршуми 6. Отровни газове 7. Запалителни течности 8. Напалм 9. и други

Примирие ли?!!! - Шменти-капели! Тия бандуровци кого лъжат.

спрете бе,брат брата убива! шибаните американци ви направиха убийци,спрете за Бога.може ли най ,младата държава и евреити да ви доведат до гражданска война.силна русия и от Бьлгаря сме с вас.но спрете да се убивате помежду си

дето си го написал в първото изречение е писано в библията че ще се случва в последните дни на човечеството

на американеца Ал Биелек участник в знаменития Филаделфийски експеримент : "В един момент избухва война между Русия/Китай срещу САЩ/Европа. Много американски градове са били унищожени. Новият световен ред бил разрушен. Правителство в наше време има технология, която може за няколко дни да намали нивото на радиация и да неутрализира ядрените отпадъци, но отказва да прибегне до тях по политически причини. В бъдеще, тези технологии ще бъдат използвани, за да се елиминират радиологичните последствия от III световна война. Населението на света било 300 милиона. Населението на САЩ около 50 млн."

Кефа спря бременни войници на мегданя

НЕЗНАМ КЪДЕ НО КАЗВАТ ЧЕ ВАЛЦМАН И КОМПАНИ ЧЕ ИМ УСТРОЯТ ПО ДОПЪЛНИТЕЛНО ГЪРЛА

А ДА ИМ МИЯТ МОЗЪЦИТЕ МОГЪТ ЛИ

ДА И ЩЕ ИМАТ ВСТРОЕН АСПУХ

да видим дали няма да нападнат на 22 юни? примирието може и да е затова

някой ако не знае защо на 22 юни да провери, щото има много неграмотни

Няма предполагам на летището в луганск складират варели предполага се че това е бактериологично оръжие затова е този срок

нали летището уж беше обкръжено и изолирано?

е как няма да ги спре,като днес опълченците са пленили цяла танкова база с една камара бойна техника вътре!!!това беше-майданът изгуби половината си територия...

сътворена мръсотия в Украйна американците целяха най-вече завладяването на Крим но не успяха. Обаче всичко друго което се случва там и независимо как ще приключи може да е само в тяхна полза.

Ако има някой от морските градове след проливните дъждове не се ли вижда да бълбука някой американски кораб.

Добре де, нали уж има прекратяване на огъня? Току що изтече информация, че Луганската република е отбила нападение срещу граничния пункт Изварино. Поредната лъжа ли имаме?

ПРОСТО ТОИ Е ЧОВЕК НА БАИДЪНА А ВОИСКАТА ИМА (ТЕ СЕ И ЧАСНИ АРМИИ ) НЯКОЛКО ФИНАНСИРАЩИ ТАРТКАТА КОИТО И КОМАНДВАТ

Ivan Nenov

ПРОСТЕ ТЕ (ТАРИКАТА) ГЛЕДАМ И МАЧА

Доброволци от България, Сърбия и Полша се сражават за отцепниците в Източна Украйна, заяви руският военен експерт Владислав Шуригин, цитиран от руската редакция на "Дойче веле". Той потвърди, че има и много руснаци, които воюват срещу украинските военни. Според него често споменаваният батальон "Восток" (Изток) е създаден на доброволна основа, в който служат 250-300 бойци.

този пост като корекция ли да го разбирам

Просто цитирам вестник сега може модератора да се побългари и да не трие истините

В съда съдят Порошенко за изнасилване. И той се оправдава: Хе може да ме съдите! Тя ме обиди като ме нарече дебел, гнусен и лъжлив и за това няма да ми пусне. Тогава аз извадих автомат, а тя джобен пищов и пак ми казва, че моята няма да стане и няма да ми позволи да я изнасиля. Но тогава аз и направих МИРНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ да не я изнасилвам: МИРНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ гласеше: Че аз няма да прилагам сила, за да може тя сама да си свали дрехите да заеме Г-образна стойка и да си разтвори максимално широко с ръце задните бузи. И само ако не направи това ще приложа сила. Ето виждате ли? Аз направих всичко възможно и зависещо от мен да не я изнасиля, ама тя си знае нейното: Грозен дебел и гнусен съм бил.

Покрайната продава половината от тръбата на Западняците!? Ръшата врътва кранчето и .. тръбицата пресъхва ! Изоставят я! Почваме да вадим джилезо, бате! Голем кяр и кеф!

КРОСС/ Съпротивлението срещу киевската хунта все повече се превръща в интернационално. Редиците на опълчението на Донбас се запълват с доброволци от Италия, Чечения, Полша, Израел, Русия и Сърбия, съобщава Както съобщи сръбското издание link в Донецка област са пристигнали сръбски четници. Заедно с четниците в Донецк пристигна и Братислав Живкович президента на сръбското движение. Преди заминаването си в Москва, през която пътувал за Донецк, Живкович дал кратко интервю на летището Никола Тесла. Той сподели, че неговата организация не могла да остане безучастна относно призивите на братята-казаци от Новорусия.

българските четници там ли са

БРАИДЪН НЕЩО Е ЗАМИСЛИЛ А СЛУГАТА СИ ОТВОРИ УСТА

КОЯ Е ТАЗИ НА СНИМКАТА НЕ ВИЖДАМ

мошенническсата мутра на този хазарски чифутин показва, че не бива да се вярва на нито една негова дума

чифутизаторите ван от европа -там в пустинята за богоизбрани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Петка Валцман е кукла на конци на ПСЩ.:))

Няма как да се обясни модератора го трие

Тъй като модератора не пуска оригиналният ми коментар ще си наложа автоцензура и ще преработя коментара за да не бъде цензуриран отново от демократичният модератор))) и така : Много странна новина се появи в публичното пространство -"Порошенко е помолил ВВпутин за помощ за освобождаването на пленените журналисти" . Това навява на мисълта, че Порошенко няма власт над нацгвардията. Следващата новина "Порошенко: Киев прекратява огъня в Източна Украйна едностранно . Ако огъня не спре значи нацгвардията не е редовна армия, а бандитско форминувание на Коломийски, който вече е осъден в Русия. Възможен сценарий, Порошенко обявява, че няма сили да спре бандите и моли Путин да вкара миротворци. С един удар два заека, Коломойски в затвора, Яйцето с бесните аут, Порошенко герой, а Новорусия с някаква форма на федерация и най-важното без национализации на фирми.( за фрауто и за О,бонго както е видно си налагам автоцензура и не пиша нищо както се вижда . освен това всичко е на Български )

БРАВО

БРАВО

Изглежда Порошенко няма власт над нацгвардията. Още през март укр. правителство реши, че за газапроводната мрежа е нужна специална охрана, защото Ярош (десен сектор) обеща да взриви газопровода (да не може Русия да трупа пари от газа). Още тогава Десен сектор се заканиха за втори майдан. За да се намери приложение и занимание на армията от нацисти, с чиято помощ стана преврата, Парубий ги покани за доброволци в нацгвардията и ги пусна да безчинстват в Изт. украйна. Но хазната им е празна и не могат да поддържат нито армията, нито нацгвардията. За да си запазят властта, това правителство е готово да иска помощ от всеки, който може да се справи с бившите им другари по майдан.

б.К. & -баба ми(ти) оше ли се подвизаваш тук със скапаното си комунистическо мислене и отрадя от СКАТ? Ти си била бетер от фашиска ма? Още ли не си прибрана в 4-ти, за мезе ли те взима Дира тук? Толкова откачена баба не съм виждал и чул. Ти си рядък откачен случай от с.Ксанти ,Беломорско! Съсеялните ти са хрисими и добри хора, ти на кого се мятна с рядката си тъпотия и пепелянска порода?!