17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колониална Русия спря автопроизводството, златото ще бъде спряно, газта спира, самолети няма, транспорт към ЕС няма... Будна кома и бавна смърт за Путинова Русия

Седмица с Хаймарс-а и руския фашист, обяви пауза Руски болни глави, лекарства идват

Руснаците са пред вратите на Славянск, бомбят здраво Бахмут и Северск и днес не съм чул нищо за пауза от тях…

Горе-долу нещатасакато Бенковски. "Отворих такава люта рана в сърцето на султана, която не ще заздравее никога." След толкова жертви руснаци и украинци никога няма да живеят в мир.

За някои от Западна Украйна може би е вярно,но повечето ,абсолютното болшинство със сигурност вече се питат - а защо ге ручахме жабетата!?

Изгори за да светиш. Мнооого скъпо селфи.

О, Украйна!Оооо Славянск Сто и петдесет деня младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят по "Азовстал" в Мариупол, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Азовстал пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ.

Слава на наркоманите и на вярващите! Плагиатството ви е в духа на древните млади американски традиции. А дали знаеш, че украинците са руснаци? А че държавата се управлява от групичка евреи? А че 2014г същите дойдоха на власт с извършен държавен преврат, платен с 5 млрд от САЩ? Щото всичко това дава доста ясно обяснение на случващото се.

Щереф няма ли място за тебе на 4ти км или патологичните случай ви лекуват дистанционно!

Щерев, смешнико, ти явно бързо си забравил, че "героичният" полк "Азов" в крайна сметка се предеде, че "славните" ВСУ бързо-бързо се изнесоха от Лисичанск, буквално за едно денонощие. И да те светна - правилно е да се пише и говори "украинските героИ". Престани да скверниш великата ода на Вазов с бездарното си стихоплетство.

Значи според Вашингтон руснаците "за първи път от 133-те дни от началото на войната не обявиха нови териториални придобивки в Украйна"? Аз пък си мислих, че през цялото време украйнците настъпват към Москва... поне така пише по украйнските медии. Отделно, явно немските политици все още имат малко мозък, за разлика от нашите, и не си раздават цялото въоръжение на Украйна.

Ах, само да се добера до Украйна с джипката и буса, ще ви разпердушиня, рашисти! Ще си говорите сами и ще признаете, че оригиналният борш е украинският борш, а Глиги е най-добрият готвач на борш в света! Треперете, а след като ви пленим, ще ви храня със свинска пача, Кадиров ще я разнася по килиите ви и ще разсипва по канчетата, като в същото време ще трепери и той както пачата! Слава Україні! Героям слава!

Нищо не развявала Украйна, опитът се е провалил. Част от украинците са унищожени, а друга част са успели да избягат. На острова няма руснаци, но е под руски контрол, т.е. руснаците не позволяват на украинците да го завземат.

Уникално бездрана статия с почти нито един точен факт. Прилича на някаква подборка на "господари на ефира".Лъжа след лъжа, глупост след глупост. Ще се спра на любимата ми от този текст - 30 те единици тежка техника унищожени на Змийний. Ебаси факирите майни.5 човека преди да умрат успяват да вдигнт знаме, да унищожат неизветсно защо оставена там техника и славно да умрат. И всичко тва за 5 минути. А Русия била обявила пауза на бойните действия. Имало някога журналистика, имало

_stankow

За 30-те единици е типична полуистина. Много характерна за манипулацията. Да, това са 30 единици техника, унищожена, на острова. Но заварена там от този малоброен и кратък десант, всъщност показно мероприятие. Все пак е 5-то дебаркиране на войски на този остров. И това е общо техниката - и руска и украинска, която остана там след боевете. Вертолети, ПВО установки, катери. Ето, това е манипулацията, отвратително нещо, по-отвратително от лъжата. "ВСУ дебаркираха, има 30 унищожени единици техника". И който не внимава, пък не е длъжен да е следил цялата история, се подвежда ! Грозно е !

ама си тъп и упорит да защитаваш военнопрестъпници.. Колко ли ти плащат да си руска курва?

Подготовка за решаващата битка. Триъгълникът Бахмут-Северск - Крематорск е последната и най укрепена крепост на Укрите. Когато падне, гръбнакът на Укайнската армия ще се смята за пречупен и тогава Зеленският чорап или капитулира или бяга в изгнание.

Градът се нарича Краматорск. Може да стане Крематорск ако направят крематориум за украинци там.

_stankow

Май ВСУ изобщо не се задържаха на линията Северск-Соледар. Направо от Лисичанск избягаха в Славянск. Откъде сили да задръжат рубежа след поражението в Северодонецк ? Те и Лисичанск го държаха ден до пладне, няма и седмица !

урките доплували с лодка до острова за да слагат байрак. Обаче минал един самолет и БАМ, няма вече урки

Кажете да отваряме шампанското ;))

Жив е той, жив е! Там в бункера , потънал в нерви крещи и пъшка 70 годишен дъртак с дълбока прогресивна подагра , фатмак във старост и в безсилна мъка. На една страна захвърлил СУшка , на друга сабля на две строшена; очи темнеят, глава се люшка, уста проклинат цяла Украйна ! Лежи дъртакът , а на небето слънцето спряно сърдито пече; жътварка пее нейде в полето, и болеста още по–силно тече! Жътва е сега... Пейте, проруски робини, тез тъжни песни! Грей и ти, слънце, в таз робска земя! Ще да загине и тоя червен юнак... Но млъкни, сърце! Тоз, който падне в бой за анексия, той не умира: него кълнеят земя и небе, звяр и природа и шамани песни за него пеят...

Продължавай да си държиш бутилката отзад

Путин е убиец.

в нет-а има теория на конспирацията за проклятието на зеленски - където е отишъл - бедствие, с който политик се е сприятелил - или бунтове, или оставки та викам - що не го поканим у нас хаирлия да е

Знамето го поставиха само за по едно селфи, и селфито се превърна в последното селфи в живота им.. Руснаците го изпепелиха.. Само тези дето пазиха лодката успяха да избягат. Останалите станаха на пържоли..

Що лъжете ? Окачили и след 30 минути го свалили и избягали Укрите ! ЦДФ го казаха преди 1/2 час !

Там украински части са 100% уязвими. Но острова има пропагандна ТЕЖЕСТ да Украйна. Докато за блядовете това бе важен пост за обстрел на крайбрежието. Вече не е! Слава Украине! Гепоям Слава!

Слави България бе миндил! Тебе украинска циганка ли те е раждала бе нещастник.. Едноклетъчен българопитек.

_stankow

Има значение. Държи подстъпите към Одеса и към устието на Дунав. До него е изчаквателният район на корабите, които се групират за да навлязат по реката. От него се контролира въздушното пространство на Румъния, важен съюзник на южния фланг на натото. Контролира и ВМБ Констанца, любима на корабите на натото, които навлизат в Черно море. Та никога вече няма да е украински, руски ще е. Снимка за последен спомен си направиха от ВСУ.

Моите поздравления за германците. Ама като се замисля, и ние сме виновни, малко предоставяме на Украйна... аз предлагам да съберем пари за Киро, Асен и пасмината им и да ги изпратим там, за да можем да отчетем и ние че нещо сме дали! :)

А наш Кирчу ще прояви инициатива и ще развее канадското знаме на главата на коня пред парламента.

Какъвто и да е изхода на войната,Путин си остава детеубиец.

Змийн наш!!! 4 000.

Върви прегрупиране, наред е Донецката Народна Република, сега нея ще я вкарат в границите ѝ и след отва остана малката част от крайбрежието. Вкарат ли тези територии в Русия, после и да има нападение,то вече ще е срещу Русия и ще ги бомби с ядрени заряди на ракетите.

"Германия се отказа да доставя БТР-и на Киев" Що? Нали беха големите приятели на Киев? Що приказки и лозунги за вечна и неразделна любов между Германия и Киев. Ко стана? Да не би уая на Путин да ви е заседнал някъде по отвръстията?

_stankow

Защото устата на някои посланици (украинският в Германия) е много голяма ! Не може да наречеш канцлера на една велика страна (Германия) - "обидена наденичка". Не може Зеленски да откаже да покани Шолц в Киев, а да покани други висши западни политици. Посланикът беше отзован, помощта - също !

Всъщност можеш и вече всички в Германия го наричат така. Тоя капут се компрометира напълно заедно с цвлатс си партия и приключи. Няма да е канцлер още дълго.

факт е че никой в Света няма населението да победи Русия тя цяла Финландия е 5млн щяли да превземат какво ще превземат тия педали и жени те за собствената си територия нямат хора

Ма браво на Укронацистите. Най-накрая им дадоха да се радват на "победа". Паузата е само в главите на Киевският режим, отчайващо търси някаква победа. Са че ще мобилизират жени и инвалиди не е важно:) Свършили са ракетите явно, Руснаците ще отстъпват и ще направят коридор към Москва. Дира пак пейства Укропропаганда по команда:)

Ще видим. Ако довечера няма нито една тревога за ракети върху тиквите на Бандера дружинките, значи верно са решили да им дадат маалко въздух да си вземат:) Щото такова размятане на артилерия не е имало от ВСВ насам.

Няма как. Евроатлантическите ни партньори, заради които вместо 60%, сега сме на 100% зависими от руският петрол, така са наредили.

Чудя се понякога откъде дир.бг черпи новините за Украина и анализите за войната. Разбира се, украинската пропаганда съвсем не е идеална (воюват хората), но има и други идиотски "примеси". Такива тъпизми са по-скоро плод на англо-саксонски интелект.

Укрофашагите беше на острова само 10 мин. Повече е убити от тях.

ракетите май свършихааааааааааа, мъка,мъкаааааааааа

ПП - Пердаха Продължава!

на джуджето комай вече са се изтощили батериите ,

Смешник нащастен :-) Па как не може да сътворите една опорка която дори невярна, поне да има малко логика.