Украйна получи нови системи за залпов огън, 98 на сто от украинците вярват в победата

"Ню Йорк Таймс": Големи загуби в личния състав нарушават военните планове на Кремъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми чебурашки бомбардировките над София през Всв от англичани и американци са извършени по искане на сатрапа Сталин. Така, че по кротко с лъжите и невежеството което притежавате в изобилие Най големия икономически враг на държавата и българите винаги са били Русия. Тя източва от България всяка година големи финансови средства. Време е да се спрат руските зависимости и да се отървем от тях завинаги.

Колкото повече американцш дойдат в България по военна линия толкова по добре за България и българите,защото трябва да има някакъв баланс, европейска България е пълна с руски ментата, които не плащат никакви данъци на държавната хазна. Трябва да се спрат руските зависимости. България да спре плащането на данък Русия. Служебното правителство на другаря президент Радев Решетников е промосковско.

Фашиска украина е мъртва. Американци за България вървете си в америка. Ние не забраеяме бомбандировките над СОФИЯ 1943. 1944г.изчезнете от България

Блажени са вярващите Моля се Путин да не полудее

Защо когато се казват истини, за русия, русофилите слагат минуси.Дали истините стават не истини?

Много си тъп !!!

Ами защото истината е относителна.Истината на Зеленски(написана му от ЦРУ),не може да се сравни с истината от Русия,защото еврогейска Европа я отряза от всички информационни канали.Как да ги сравняваш,анализираш и да правиш изводи.Ако не си спал в часовете по фиилософия,ще ме разбереш.

Днес Светът се крепи на САЩ! Ето защо, God Bless America !!!

Ходи да живееш там! Какво правиш ту! Или не ти стиска?!

Къде?

И нещо не се сещам , кои територии са успели да си върнат, О.рите?Днес Пески и Бахмут вече са превзети.Едни от опорните военни укрепления. На някой му се иска, но не се случват така нещата.

Украинците разбраха, че повече украинска държава на руска територия няма да има. Да си търсят спонсори и земя по другите континенти.

интересно дане би украйнците да възкръсват

Имитират отравяне в бункера на путкин ,изгаряне на трупа ,а в дрйствителност той заминава за Аржентина и изгорелия труп не е негов.Качват на власт дисидент и обръщат общественото мнение в Русия ,като цялата вина прехвърлят на путкин.Войната свършва унизително за Русия ,но пък тя тръгва по демократичен път.Следва Белорус...

Много илюзий бе пич, да не си дишал райски газ.

Колега,вече 250 години Англия,Франция,сега и САЩ,се мъчат да разпарчедосат Русия.Успяха частично предии 30 години.Сега тече обанния процес,съгласно Третия закон на Нюнон.Някай мисли ли си ,че закона не дейдтва?

.....обратния.....

То от Паничище можеш да вярваш и в дядо то Коледа.

Спрете да ни занимавате с държавата 440. Бивша Украйна е в небитието и не интересува никого тук. Нито пък ни пука в какво вярвали неандерталците там. Имаме си далеч по-важни проблеми за решаване. Държавата 440 не е между тях.

А, напротив мен ме интересува. Най-интересно е какво става в Крим! Защо тези добри хора си тръгват на юрош. За къде бързат, купонът там сега започва. А после следва купон в Русия и не е ясно дали тя няма да е 440, както СССР! Помните ли?

Купона дапочва на фронта където укпите падат срадени с техните надценени запани оръжия

Спомняте ли си как афганистанските козари с американски оръжия посраха великата червена армия и сССр загубиха унизително. Таа, това ще стане и в Украйна. Като започнат да мрат по 50 000 руски миризливи орки на ден, в руската кочина ще вземат да се усетят, че това не е правилния път и ще обесят жужето.

Какво правят афганските козари на СССР,това направиха и на САЩ но много по-болезнено ! За 20 г. Измряха доста американски говедари,даже и техниката си не можаха да приберат от там! А ти си прост селянин-пръч !

Абе все тая ,Русия бавно и болезнено ще умира ,русофилите в България ще имат преждевременая смерть .

Пропускаш само,че муджахидините - както тогава се наричаха прокситата на САЩ - загубиха 1 300 000 души в сравнение с 15000 убити съветски войници. Украйна няма емоционален потенциал да понесе такива човешки загуби.

Мечтай си моето невежо момче па като мечтите ти умрат ад ще се смея и празнувам

Много им се ще на дoлни утaйки като тебе да умират по 50 000 руснаци на ден !!! А аз казвам: такива като тебе да се мобилизират насила и да се пращат в Украйна на фронта !!! После ще те гледаме в Ютуб как пускаш: "Ахмат Сила" и се молиш на чеченците да ти дадат да им лaпаш, само и само да те пощадят...

Абе все тая ,Русия бавно и болезнено ще умира ,русофилите в България ще имат преждевременая смерть .

За жалост на украинците, руснаците също получават нови системи, при това няклко пъти по-мощни от западните аналози.

Получават руснаците…санкции,все по мизерно съществуване,лъжи и пропаганда от богатите Путинови приятели и много хиляди мъртви руски войници в Украина. Това им е новото получавате

,,сомо чакайте 100 години и санкциите ни ще ви сразят" каза той цивреки ,,хиляди руски войници умряха" казва той отново цивреки и без никакви факти или анализ

Къде и тия системи? Нещо на фронта ги нема. От както дойде HIMARS Раша отиде у трета глуха

вярвяш на медиите...

От къде ли ги получават ,може би от Китай ,или само на теб ти се докладват тези тайни ,може пък и да си сънувал ?

Статията се чете като немското Wochenschau през 1944. Там 99% вярваха в крайната победа

А ти от къде знаеш?

Биле е лично там, той е трол магьосник

Що триете, бе дирци? Как 98% ще вярват в победата, като осем милиона бежанци са напуснали страната? Включително боеспособни мъже, противно на забраната на Зеленски. Това са грубо двадесет процента. Украинците не искат да воюват. Защото са наясно, че част от "помощите" под формата на кредити от запада се крадат от Зеленски и кликата му. Част от помощите под формата на военна техника, оръжия и амуниции се продават на черния пазар. Това го казват вече и големи западни медии, колкото и да е силен натиска да се прикрива. И украинците са наясно. За този бандит Зеленски ли ще се бият и мрат? Не искат. Как и сред кои украинци е проведено допитването, че са намерили 98% да вярват в победата? Победа над кого? Над корумпето Зеленски, заради когото страната е в това положение ли? Ако е така, може би! Ако не, ясно е, че всичко това е лъжа и стъкмистика. Но ние вече имаме сетива за тези неща и ни е нужно, само да погледнем, какво стени подхвърлили, за да се усетим, че ни лъжете. Благодаря за което.

,,украинците не искат да воюват”? А кой трепе руските орки в Донбас ?Харков? Кой изгори хиляди руски войници с ,,Джавелини” на подстъпите към Киев? Кой потопи ,,Москва” и още десетки руски кораби? Ей Крали Марко.Лъжеш и си вярваш май?М?

"Десетки руски кораби" ? Зеленски ли ти праща бело или сам си го купуваш?

Марко Мърнявчевич, известен като Крали Марко, Марко Кралевити, Марко Кралевич или Крале Марко (на сръбски: Марко Мрњавчевић или Краљевић Марко) е средновековен крал на Прилепското кралство. Убит е в битката при Ровине, където се бие като васал на страната на османските турци срещу влашкия войвода Мирчо Стария... Така че си взел неудачен пример за предател, който се бие срещу християните...

за Марко си прав. За процента е прав той. След като са офейкали - значи не вярват в победата и/или не искат да се бият. тоя процент е като избори по соц време.

Когато човек разчита на личните нападки, значи няма какво друго да каже. Чак е жалко

"Американският аналог на HIMARS)" не беше ли HIMARS?

Не знаем бе.Питай руснацити!

Абе все тая ,Русия бавно и болезнено ще умира ,русофилите в България ще имат преждевременая смерть .

Все едно чета сводка от новините, писана от Гьобелс. Само украинците могат да вярват в победата.

Не случайно са били в основата на червената армия и украинци вдигат флага над Райхстага. Джуджето загуби още когато не победи в първите 72 часа. Независимо от изхода на този конфликт, Украйна зори и със загуби на територия, ще бъде просперираща и модерна държава. Обратното и традиционно, завзетите от азиатците територии, ще бъдат една черна дупса, чийто обитатели ще се борят за украински паспорти.

Наблюдава се точно обратното за паспортите! И дупките …. Само погледни най-близкия град до Украйна - Белгород! Да не говорим за по-големите, за най-големите! Ти самият ще поискаш да ри с руски паспорт, ако можеш да видиш Москва или Петербург.

Руският паспорт не струва защото руснаците сте навсякъде с визи.А след тази гнусна война изглежда,че и с визи няма да ви пускат извън Мордор. Украинците са без визи и имат подкрепата на цял свят

Сульо, два милиона руски граждани се самоопределят като украинци. Как пък един от тях не емигрира в укропия?

С тези вече ще успеят ли усраинците да уцелят аеца ... ? до сега само се опитваха ...

Явно в усрайна 98% са наркомани!

Че дир.бг е проруски, та тука лъжат като цигани. Откъде са излезли тези 98%, когато навсякъде твърдят, че милиони украинци са избягали кой накъде - от Русия чак до САЩ? Няма никаква логика в това, което драскат тука. Срамота, нямате никаква съвест и професионална чест!

Смях, миста пропаганда. Украинците печелят, руснаците напредват. Всички са доволни.

Хаха кой малоумник го е писал това.

Русия никога няма да загуби тази война те имат сериозни причини за нея вижте само байдън трагедия но той с психара Джонстън успяха да съсипят Европа и в частност Германия

Не ми харесва дето Щатите и НАТО наливат толкова оръжия в Украйна за сметка на обикновения данъкоплатец. Някой следи ли какво става с тези оръжия??? Чета статии, че украинците продават оръжия на черния пазар. Не искам някой да забогатява за сметка на нашите пари. Украйна не е нито в НАТО, нито в ЕС. 8 години са се драчили с Русия... Можеха отдавна да започнат преговори и да не се стига до тази война! Колко други войни има по света. С какво са по-специални украинците, че да им се наливат толкова пари и оръжия???? И стига с тези заповеди на Зелински! Вече си мисли, че той ръководи света! Само командва, изисква... Никой не му е длъжен!!!!

Авторът да не е случайно укрогей-Коробко?! И децата ще му се смеят!

Украйна накрая ще получи един Сармат

и Снежанка...

Майтап бе, Уили. Като наследство от СССР укропитеците имаха купища системи за залпов огън. Кеф ти Смерч, кеф ти Ураган, за баналности като Град и тн да не говорим. Каквото не профукаха изгоря за 2 дни, каквото и да им пратите и до огнева позиция няма да стигне. Пък и кой ли ще работи с тая техника, балъците вече хранят червеите....

Чети книжки , който е стигнал Москва там е останал

Абе все тая ,Русия бавно и болезнено ще умира ,русофилите в България ще имат преждевременая смерть .

Руснаците на колене и със сълзи на очите ще се молят на украинците за мир. И да спре войната. Но дали украинците ще се съгласят? Или ще се бият до победата и безусловната капитулация на Русия? Ще се бият докато забият украинското знаме над Кремъл?

Мустафа ти ли си ?

Явно не си си пил хапчетата скоро.

Благодари се на руснаците,че сега щеше да носиш чалмата.Русия е велика и винаги са се опитвали големите сили да я нападат и защо? Като си загрижен за фашистите хахлъшки,бегай да гърмиш заедно с тях,да те видим колко си юнак.

Яко си предозирал!

Бая време ще им трябва на украинците, докато обиколят света …. Защо го казвам ли?! Защото украинците смело отстъпват на запад, а руснаците страхливо настъпват на запад …. Та докато се превъртят по земното кълбо и стигнат Москва укрите …..

И как така? Чужденците, които искаха да се бият на страната на Украйна се връщат. И споделят. За паниката сред украинците, когато ударят руснаците. За липсата на оръжия ( Чакай! Западът не изпращаше ли оръжия? ). За некадърността и арогантонстта на командващите. За негодността и липсата на бойна подготовка сред украинците. За почти пълната липса на организация. Ветерани от Ирак и Авганистан си тръгват от там. Защото било самоубийство да останат. По кой точно начин украинците ще стигнат до Москва с войски? С кои войски? Те не останаха. Боеспособните войници вече са погребани. Тези сега са пушечно месо и Зеленски ги изпраща да мрат, защото не знаят, какво да правят.

Чети! За модерните оръжия и установките за залпов огън, които западняците изпращат на украинската армия. Тя е въоръжена до зъби и много скоро ще премине в мощно контранастъпление по всички фронтове. А забравяш също, че големи натовски армии може да се намесят в Украйна. Както е станало някога в Корейската война. И тогава с руснаците е свършено, спукана им е работата, направо не ги виждам. Това ще бъде краят на Русия, ако и НАТО се намеси. За да защити суверенитета и териториалната цялост на Украйна. Но и в момента украинците се сражават храбро и мъжествено. Ще видиш как много скоро нещата ще се обърнат в полза на украинската армия. Русите ще изядат голям пердах, какъвто не са виждали от 1941 година.

Говориш като фанатик с промит мозък. Самите американци казват, че не знаят, какво става с оръжията, след като влязат в Украйна. Губят им селдите. Също така, знаят, че една част от тях биват продавани на черния пазар. Та, за какви точно оръжия говореше? Кой ще настъпва? Зеленски е обявил мобилизация и на шестдесет годишните. Това говори ли ти нещо? Че не му достигат хора. Я чети: "Ukraine is selling weapons it acquired from the West on the black market due to the Kiev forces' limited ability to use them because of their lack of training, logistical challenges, and the diminishing size of the Ukrainian armed forces, former senior Pentagon adviser Karen Kwiatkowski told Sputnik on Thursday." Russian Defense Minister Sergei Shoigu previously said the arms supplied by the West to Ukraine were ending up on the black market and spreading across West Asia. The statements by Moscow and the Pentagon are not just claims, as Kiev itself backed them by admitting that foreign aid meant for Ukraine was already being sold. Ukraine's Bureau of Economic Security Director Vadym Melnyk told Ukraine 24 earlier this week that the agency had identified repeated cases of the sale of Western military and humanitarian aid." С кои точно оържия ще настъпят украинците, след като те дори не могат да използват предоставените им такива? Или ги продават... А НАТО няма да посмее да атакува Русия, защото много добре знаят, какъв ще бъде отговорът. След това собствените им народи ще ги линчуват. Ако Русия нападне българия заради политиката на правителствата ни, аз лично, ще тръгна след предателите, не срещу руснаците. После, ако се налага, може би и след тях. Но първо ще видя сметата на родната политическа паплач.

Сова Харис или Галлъп са правили анкетата?

Не ,МОШЕници, като Моше.

Великите държави, Латвия и Естония се отказват от търговия и културно сътрудничество с Китай. Другарят Си, когато научил, се разплакал. Те, китайците са толкова чувствителни!?!? Боже, дори аз се трогнах от победата над комунизма.

Нито "Switchblade", нито "Phoenix Ghost" не са разузнавателни безпилотници - те са дронове-камикадзе от класа на т.нар. баражиращи боеприпаси, т.е. такива които патрулират над определен район и търсят предварително програмирани или задавани от наземния оператор цели - напр. бронирана техника, артилерийски позиции или замаскирани укрития.

Ами че тогава на руснаците им е ебана в гъз. Унищожението на крайцера Москва ще им се види детска игра. И както целия флот им е в Черно море.... Не знам. Не ми се ще да съм на мястото на техния командващ флота.

Черноморският флот е в Черно море! Другият е другаде.

Тези бият бай Тошо с над 100%. Да ви имам проучването??

Не е лесно да си на страната на губещите! А иначе укритие ядът бой по всички фронтове. И контраатаките са им в посока полската граница. Но какво да правиш? Хитлер чакаше армията на Венко да освободи Берлин. Украйна чака оръжие " Вундервафе" А на гаубица има 20 снаряда боекомплект. Руската армия спокойно си стреля 20 000 снаряда на ден. Живи нацисти не остават, има само части от тела, някой с половин крайник. Други само торове . Слава на Русия. Върши си работата перфектно, с малко жертви .

Хитлер - за четири месеца от Германия стигна до Москва! Путин - за шест/6/ месеца напредна с шейсет километра! Хитлер - загуби войната защото зад сталин бяха САЩ и Великобритания! Путин - според теб ще спечели въпреки ,че зад Украйна са САЩ, Великобритания и цивилизования свят!? Виждаш ли колко си прост?

Сега в важно зад кой е Китай!

Кой цивилизован свят, бе пърчо? САЩ с 15-те милиона бездомни и 38-те пола? Или малобританците, дето оставят пакистанци да им изнасилват дъщерите и не смеят дори да протестират? Гнъсната укропия остана без армия, ти си бълнувай. Ако укрите не се криеха зад цивилни, руснаците щяха да ги сгазят за 10 дена.

Ако беше верно всичкото дето лъжат руските мекерета, то Киев отдавна да е паднал. След пет и половина месеца война резултатите на Русия са повече от скромни. Да, окупирали са украински територии. Но не са постигнали най- важното. Нямат категоричен успех. В замяна на това имат още две страни членки на НАТО. От които едната е традиционно неутрална - Швеция. И каква стана тя? НАТО се приближи до Русия. А подкрепата за Украйна става основна цел на НАТО. Русия е обречена на неуспех. Няма как да издържи икономически. И замяната на количеството с качество обещава успех за Украйна. Просто Русия ще фалира. Както СССР преди 32 години. А от там нататък ще се разпада ли или ще става нещо друго, дявол знае.

Кратко, точно, ясно, логично и най вече ВЯРНО! Само ИДИОТ може да сложи минус! Пардон и проруска подлога!

Пълни смешки, написани от невежа. Руснаците изобщо не се и опитаха да превземат Киев, защото знаят, че при едни преговори за мир, които са неизбежни рано или късно, няма как да го задържат - чисто дипломатически. "Скромните успехи" се изразяват в това, че Русия си върна територии, по-големи от България и то в район, където бяха струпани основните сили на укрите. Укрoпската армия реално е разгромена. Най-добрите им военни части са смлени, почти нямат вече летища и самолети, нито заводи и складове. Оцеляват само затова, че се крият зад цивилните. Двете "нови държави" още не са в НАТО, защото Турция не ги пуска. Самата Турция вероятно ще напусне НАТО, след като подаде молба за членство в БРИКС, ама ще напусне СЛЕД войната, в която тя очевидно се държи като съюзник на Русия. НЕ пуска натовски кораби през Босфора. НЕ наложи никакви санкции на Русия. НЕ праща оръжие на укрите след началото на войната... байрактарите бяха пратени преди това. Е? Турция е с втората по сила натовска армия. Ще ги замени - кой? Финладци и швеци? Ония швеци ли, дето кършат страхливо ръчички, докато мигрите изнaсилват жените и дъщерите им пред очите им? Тия ли ще воюват с Русия?

Ти маи не си отворил нищо повече от работническо дело цял живот хахахаха Идиот

Никой не е напреднал, то е мътна и кървава. Ако четеш статията излиза, че Русия е почти потънала и победена и догодина с още военна помощ и пари от донорите Зеленски ще влезе на парад в Москва. Е добре де - ще си върне всичко поне + Крим и ще демилитаризира Руската федерация. Ако пък вярваш на Русия то щяха за 2 седмици да са в Киев и да са установили проруско правителство. Километричните военни колони изчезнаха. “Москва” , флагманът на руския черноморски флот, заради който да припомня само беше анексиран Крим потъна. Ред висши военни загинаха. Много животи и от двете страни изгубени. И точно затова залога се вдигна много. Русия не използва толкова активно авиация и има защо. А украинската такава прикючи още в началото. И сега всичко е един кървав сухопътен бой. И на двете страни трябват дронове и ракети. Който си намери повече и евтини ще вземе превез. И накрая, който подценява руснаците, губи много. Четете история. А Украйна какво да прави - незнам, според мен е твърде късно. Имаше какво, но отмина момента. Ще чакат Путин да изчезне и да се смени властта в Москва, но мисля, че няма да дочакат. Очевидно не разбират, че не е до Путин, залогът е много по-голям.

Като всеки нормален човек, категорично подкрепям Украйна и приведствам военната помощ на САЩ и запада! Избиването на окупаторите в случая е не само наложително , но и достойно поведение на защитниците на родината си! Единственото с което немога да се съглася, е условието което им се поставя : да не стрелят по територията на Русия! Русия е страна в тази война и трябва да изпита върху себеси същото което ПРИЧИНЯВА! Не трябва украинските бойци за са с вързани ръце! Какво трябва да правян например при достигането /явно и това ще стане/ на УВ до границата с Русия? Ония изроди ще стрелят от руска територия по Украйна, а тия ще стоят и гледат ЩОТО видите ли "Не може с нашето оръжие да се стреля през границата"Руските изроди трябва да се трепят там докъдето стигат ракетите!!!!Слава на Украйна, смърт на всеки руснак стъпил на чужда земя!

Каква чужда земя бе, я се освести малко. Киевска Рус има, няма Киевска Украйна. Русия е възникнала в Киев. А измисления украински колко украинци го говорят? Не знаят две думи да кажат на него, масово говорят на руски. Я се скрия, че ставаш смешен с тези глупости.

Ами, тъпундер и Римска империя имаше мнооого преди монголоидите да тръгнат към Европа,НО Я НЯМА.И Византия имаше,НО Я НЯМА.И Велика България имаше,НО Я НЯМА.

Имаше едно време една сбъркана територия - Усрайна :)

Мислиш си, че си нормален

Хубав ник си си избрало, защото имаш мозък точно колкото едно насекомо. Досега руснаците воюват толерантно, но ако укропoчовеците започнат да обстрелват руски градове и да избиват невинни хора, това ще се промени много бързо и нацистка укропия ще бъде изравнена със земята - по американски маниер. Дори Путин да се дърпа, кабинетът му и народният гняв ще го принуди да обяви тотална война. Когато мен ме ужили оса, тя ми причинява болка... но аз я размазвам в отговор. А САЩ не смеят да дадат далекобойни оръжия на укpoпите, защото се страхуват, че Русия ще им търси сметка на тях. Само руските подводници стигат, за да ги заличат от картата. А това, че укpoпитеците щели да стигнат до руската граница са си твои наркoмански фантазии. Избягвай да дъвчеш някои горски гъби.

Вече е ясно: Москва иска да подчини народите, страдали под съветски ботуш Показа го и красноречивата реакция на бившия руски президент Дмитрий Медведев: Москва иска да подчини народите, които допреди три десетилетия страдаха под съветски ботуш, пише Бертолд Колер във ФАЦ. Искането ЕС вече да не издава визи на руските туристи уцели Москва на много болезнено място. Показва го дори и само реакцията на бившия президент Медведев, когото видяхме да бълва след това змии и гущери - както много често напоследък. Но този път гневът на човека на Путин за грубата работа не беше предизвикан от украинския президент Зеленски, а от естонската минис-тър-председателка Калас, която също се обяви за това руснаци да не бъдат пускани в ЕС. По думите му тя (Калас) е избълвала още по-големи "нацистки глупости" и от "паркетния клоун" Зеленски. А Калас беше казала следното: "Да можеш да посещаваш европейските страни е привилегия, а не човешко право." Изобщо не е несправедливо да казваш това по адрес на една държава, която смята, че има правото да напада европейски страни. Московският великоруски империализъм прозира и зад казаното от Медведев по адрес на Калас: "Вашата свобода не е ваша заслуга, а наш пропуск". По-ясно едва ли може да бъде изразено това, което всъщност интересува Кремъл в случая: изобщо не става въпрос за някакви интереси, свързани със сигурността, за права на малцинства в Донбас или за уж някакво освобождаване на Украйна от "нацистите" в Киев. Русия не желае нищо по-различно от това да подчини народите, които преди три десетилетия отхвърлиха съветския ботуш и които действително смятат свободата си за нещо друго, а не за историческа грешка. *

Руснаците ще окупират и присъединят към тях всички украински територии на които живеят над 20% руснаци.т.е около 1/3 от Украйна. И Путин да си отиде все тая, руснаците са велика сила и все още не могат да преглътнат факт, че загубиха толкова територии след като се разпадна СССР.

ей клоун в русия живеят 20% руснаци другото е азиатска плява ,чеченци, дагестанци ,,буряти и квото се сетиш още. Тая даржава ще стане китайска провинция след смърта на Пути а той е на 70г.

Та викаш -велика сила!?Абе щеше да е лесно ако само те имаха от ония ракети дето правят гъбки! Иначе колко са ВЕЛИКИ в конвенционален мащаб изглежда само ти не си разбрал! Станаха не само смешни , но и жалки! Да молиш за помощ Иран, Сев.Корея и да ползваш башибозук от Чечня и то срещу ПРАВОСЛАВНИ бойци!

Все украинците бият, все получават нови оръжия, а като погледнеш картата-чудно - все руснаците напреднали. А колкото до 98% - кой украинец смее да каже нещо друго.

Напреднали те .Нали бяха пред Киев ,а сега са по Донецк и границата.След два месеца ще са извън Украина

Браво, слава на САЩ !!! Кочината пРоссия трябва да бъде заличена от лицето на земята.

Ето такова трябва да е мнението на 99% от Българите, за да станем нормална държава!

Малоумен

Кочината пРоссия се е запътила към канала на човешката история, като лайно в тоалетна чиния. Но там е логичното място за подобна смрад, като пРоссия

И аз вярвам в победата ! Победа над нацизма и милитаризма , който американците създадоха в Украйна !

Г-н Бай Дън, моля не давайте повече Хаймарси на украинците, защото ще нарушите жестоко баланса на силите. Доколкото съм информиран има 10 Хаймарса срещу около 10 000 Урагани, Тайфуни и Смерчове. Ако дадете само още един, балансът ще е жестоко нарушен и господинът от Кремъл ще се нервира и ще се опита да накриви шапката на някой.

нали Киев щеше да падне за два дена кво стана а?

Проучването за настроенията сред украинците е повече от смешно :) То бива долнопробна военновременна пропаганд, но чак толкова вече стават и смешни и жалки ;)

Хеле Путю и бандата му се превиват от смях. Щото според техните 'проучвания' (и след милиардите изръсени за хибридни операции) украинците щяха да ги посрещат с песни и танци, Киев щеше да е первзет за 3 дни а ураинската армия щеше да се обърне срещу шайката 'фашисти и наркомани'. Ъхъ, стана.. Видя се и кои са истинските фашисти и наркомани.

Украйна воюва сама срещу руските и белоруските орки. Добре, че поне и пращат по някоя катюша, иначе онези щяха да мародерстват и безчинстват в цяла Европа, включително в родината ни.

Слава бандера, нали ТЪЙ?

Бандера да не е ебал женати та го мразиш толкова

Тази война трябваше да приключи вече. Че Русия воюва със запада е факт. Затова започна и СВО. Но защо не нанесоха удара по главата на нацистите, а заложиха на постепенното настъпкение. Явно целите са другаде, а не само денацификацията. Светът се променя. Центровете на силите също. След зимата нещата ще са различни.

Става вероятно, Русия да нанесе ядрени удари по фашистка Украина и нейните американски и европомагачи! Трябва да приемем много сериозно руската песничка: ,,НЕ ВОЮЙТЕ С РУСКИМИ!"

Ебати вица каза деди

Фърлям боб да е добре.

Сигурно на ония свят. Няма кой да го прибере. А пак идват избори и има стачкуващите, как ще е без него

Щатски ракети летят по цели зададени от щатите. Украинска армия ама друг път. Пушечно место, което върши мръсната работа на американците, стреля по населени места и ядрени реактори. Руснаците ще им покажат от къде изгрява слънцето.

А кои взриви москва ? Кой взриви летището в Крим ? А кои взриви 50те склада ? Кой взрири моста ?

Е каква е мръсната цел на лошите американци? Да завземат Москва и да сложат макдоналдс? Та те го направиха и без война

Америнакците са големи каръци - все в украинска територия се целят и все на руснак попадат.