Коментари - Украйна иска да се отърве от "културата на корупция" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадеца вика "Дръжте крадеца!!"

а моля ти се не ни занимавай повече с този украински боклук, ние сме българи, а не шибани украинци!

От толкова борба срещу корупцията, не остана жива корупция. Остана малко само за семе в ЕС, САЩ и България.

Ми сега, кво праим с хонорарите за Хънтър Байдън бе? Как ще му снасяме по 50х.дол. месечно за нищо си? Е за съвети било де!

Заленский да обяви публично имотите и всички спестявания по банки в чужбина, същото да го направят и всички покрай него и Порошенко разбира се. Знаем за големите къщи в квартала на милиардерите в Испания които имате. Хората заради вас умират на фронта а сега и инвалиди пращате да се бият за вашите спестявания сиромашки.

Да бе, точно до бате ви Бойко до къщата му е имота. Отде ви изравят такива малоумници?

Тия украинци наистина не са добре.Корупцията в САЩ и ЕС е най-голяма по света. Да дойдат в България да видят корупция създадена от ЕС и САщ. Да видят за какво става дума. Корупцията в САщ е един от най-важните инструменти за превземане на една държава от третия свят.

Ще се отървът от корупцията,колкото Италианците се отърваха от мафията..Никога..

зеления клоун като иска да се бори с корупцията, първо да разследва "Бурисма" и парите, плащани на Байдън син! Да, ама не!

"Русия иска слаби институции в Украйна Русия винаги се е опитвала да саботира борбата с корупцията...," (край на цитата) --------------------------------------- САЩ и Англия искат слаби институции в Русия Англосаксите винаги са се опитвали да саботира борбата с корупцията..., Досега не са върнали в Русия нито един избягал крадец, за да бъде съден, или милиардите, които е откраднал. Напротив, дават им убежище!

Едно е да искаш, друго е да можеш и трето е да го направиш. Е Еленски само иска.

...не, само говори, че иска. Има малка разлика!

е да уволни няколко министъра и на няколко взе украинските паспорти, какво ли прави брендо - почетния украински гражданин

И В Русия беше абсолютно същото през 90те, но Путин тихомълком и без гръмки кампании смаза корупцията и безвластието, затова запада го мрази. Корупцията е неотменна част от либералната демокрация, и "борбата с корупцията" е ключов инструмент на соросоидите за поставяне на марионетни правителства. Украйна в момента са абсолютни роби на запада, и въпреки това имат много по-висока корупция от Русия

Верно искат? А тука корабче плува ли?

Искат, ама няма за кога вече.

Щом искат, да почват с Радата - там 100% са такива.

Само да не надминат руската корупция!

Или евросъюзническата.

Това е вица за деня :D

от "културата" на амреиканците е и техните тотално изкукуригали, назначени управляващи е. от "демократична"-та им педофилска хунта е. все пак хънтъра на байдън разпространяваше корупцията, задено с нулАнд. те дори не го и крият. те разпространяват корупцията на световно ниво, при това с пълни шепи, черпещи от парите не само на американския и европейския данъкоплатец, но и от майданския "демократизиран" роб и гой. който сега го ползват за тор, както им харесваше на нацитата да станат славяните. така ги ползват реално и днешните хазарско-юдео-масони. разлика от тогава и сега просто няма, защото парите идват от един и същи извор. както и парите за хитлер и неговите концлагери, в какъвто бе превърнат "демократичният свят" по време на "пандемията". където стъпи американски ботуш там избуяват корупцията, беззаконието, бандитизма, джендър - лгбтку+ извратеността и психопатите стават ръководни фактори. Бог с нас

Култура и Зеленски?! Хайде по същество. Казахме, анексираните земи са руски. Хората (руснаците) идват като пълноправен партньор на EU. Вие с останалата част, но след тях. Правим картел Балканските страни и РФ с EU za внос на зърнени храни. Както БМВ и Мерцедес. И двете са качествени; от едно място, но народите са 2. И двата са независими и парите отиват на две места. Така се избягва корупция. Така че, зърнопроизводството се разделя. Пак между две страни: Украйна и РФ, от едно място идва; качеството е същото, но плащането е до две страни и две системи. Попрочетсе история на БГ и вижте къде е Полтава. На 13 км оттам е открито 21 килограма златно съкровище от Салтово Културата от Велкика БГ на Кубрат. Има монограм и пише Кубрат. Украинците сте яли бая бой от БГ. Не сме руснаци драги.

Значи първо от теб трябва да се отърве Усрайна

Не исках да пия, но пих! - Ето това е силата на волята!

ама, гОрките, нямат желание!!! :)))

Точно КОРУПЦИЯТА идва от САЩ и Великите Демокрации. Разликата, че там, при Великите Демокрации, корупцията е на много по-виско ниво отколкото в БГ-то и останалите бивши соц. страни, понеже още сме "начинаещи' в демокрацията. :))

Опитваш се да си отхапеш опашката ли? Нали ако в укрия нямаше корупция, нямаше всички да сте краварски подлоги и да строите гъзоглави военноморски базички и краварски генетични лаборатории за изтребване на славяни? Късно е, либе, за китка!

Украйна се смята за най-корумпираната държава в Европа. Но ако се замисли човек, може би Украйна вече е първа в света? Къде ли не се появи западно и украинско въоръжение - у терористичните организации като ИД, у разни националистически движения в Африка, Близкия Изток и даже Латинска Америка....

Хей, Зеления какво ще кажеш при тези неоспорими доказателства за този твой човек, който добре се е погрижил за бъдещето си: "Кадри от обиска в апартамента на бившия заместник-министър на отбраната на Украйна - Александър Миронюк. В дивана му са открити милиони гривни и чуждестранна валута. Толкова струват животите на бойците от въоръжените сили на Украйна, "на гърба" на които са спечелени всички тези мръсни пари". https://disk.yandex.ru/i/jqz6RFRnKWmBBg

Андерсенови приказки, за балъци.

Тия лековерници ги баламосват със същите мухлясали опорки като нас.

От как светува и преди няколко години сте се пръхнали всичко е за продан. Украйнска кълка, из европейските бардаци Украйнски булки в африка, китай и америка Президента ви продал се на американци.... .....

Чистката да започне със Зелински. То рибата се вмирисва от главата.

Украйна може да иска, но Мутрата от Банкя не дава

За всичко били виновни руснаците. Защо не написаха за биршима нещо. И как даскал с неговата заплата има тези пари в брой. Как не обясни от къде са. За да има корупция са нужни две страни. Ако никой не им6плаща3, а ги ошамари да видиш как ще спрът. Ама явно и двете страни са доволни.

Горката ,, култура,, . Мислех, че се отнася за възвишени неща като изкуство, образование, дух, че се асоциира с положителни неща. Но се оказва, че според зеления недоучен самозванец има ,, култура на корупция,,//? Кога и ,, култура ,, на убийствата, на престъпленията, на зас..ните очи на тоя престъпник

Смях. Украйна, която по всичко е аналог на южноамериканска диктатура от 80 години, щяла да спре с корупцията. Абе я кажете колко имота и сметки има Зелчо наркоманчето?

за Зелчо не питай, четох някъде, че целият му екип от "Квартал 95" си е настроил и накупил жилища в Швейцария! И няма какво да се учудваме защото тяхната корупция и руската са пословични! То не че и ние сме цвете, ама пред тях бледнеем в много отношения, включително и корупционните!

Как е, как е? Що не гръмнете тръбите на Байдън през територията на Украйна, ами гръмнахте тръбите до Германия? Корупцията веднага ще спре.

да изкореним корупцията,толкова и на тях ще помогне. С евро парите я доразвихме. Баце може да им обясни как се прави.

Лицето е едно към едно с Поли Пантев! С поведението и ищаха си- също! Да не би да ни гъбаркате и поли да е налице?

То и България иска да се отърве Но само Русия ще ни отърве като ни изпрати едно малко послание от космоса от рода на Искандър

Просто е - няма усрайна, няма корупция.

и как шъ стане тая работа като самата псевдодържава е изградена на принципите на корупцията

Може да стане само със спиране на помощите и оръжията от Запада.

Много смешно! Пълни глупости, и през два три реда спускане на правилната истина. Да,корупция има. Украйна и сегашните украинци са обеднели и изглупели от това. По стъпките на България са.

Ха, ха за каква руска корупция говори този като на два пъти казва че е давал долари. И сега не руснаци ги подкупват да мрат а американци и европейци. Затова и укрия загива, напук на себе си.

Правилно Русия прочиства, и от укронацита, и от укрокорупция.

Брей, неестественият интелект на тираджиите са го обучили да пуска само псувни, помия и полит-коректни изпражнения.

Иска, ама хич не и се получава. Затова трябва да пращаме ОЩЕ

Абе тия тотално полудяха. Значи и за корупцията е виновна Русия? Това било културно наследство ама все пак Русия е виновна. Идиоти.

Корупцията е в основата на либералната демокрация. Евроатлантическите ценности всъщност са узаконена корупция.

Още от дореволюционни времена корупцията е неотменима част от живота по покрайнината на империята. С разгула на така наречената демокраия тя се издигна на нови висоти.

Обичайните дойче+велевщини

Безспорно това грозно явление чуждо на тази древна и вечно млада нация ще изчезне заедно с все по цялостното приемане на евроатлантическите ценности.

Ако Пинокио си удържи на думата, ще последват самоубийствени атентати, а на самият Пинокио би трябвало да го излъчват по телевизията.