Взривеният бизнесмен имал конфликт със съдружник

Убитият бизнесмен от Варна Йордан Харасимов е имал конфликт в миналото със свой съдружник, обяви вътрешният министър Цветан Цветанов пред журналисти в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Взривеният бизнесмен имал конфликт със съдружник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ЗНАЕТЕ ЗА ТОВА ВЗРИВЯВАНЕ Е ВИНОВНА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ВСИЧКИ КОМУНИСТИ!!!, КОИТ НЯМАТ ПО 6-АПАРТАМЕНТА КУПЕНИ ЗА 2-3 ГОДИНИ!!1

нямат апартаменти, а мезонети и палати зад високи огради

Ади стига лая бе смешко. Ходи да бачкаш, каквото било било преди, аман от такива като тебе

Слава Богу, че няма пострадали хора! Като искат да се избиват, но на централно място, на това оживено кръстовище е страшно! На входа на моркста градина, където има толкова млади хора и деца!!!

пак невинен тю да му се невсиди

добре че е зима и маиките с децата не са минавали от там на пат за морската градина и предвид ранния час *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубаво си беше при комунизма. С носталгия си спомням тези дни.... Нямаше престъпност, или престъпниците (главно такива които не симпатизират на власта), си чукаха камъни в лагерите като Белене...и никой никога не чуваше повече за тях. Прекрасно беше и зимата режима на ток 2/2, лятото пък на водата. Всеки имаше толкова много пари, че нямаше къде и най-вече за какво да ги изхарчи...

този взривеният Борец Данчо-почерка е профи ,изпълнителите са известни,причината за мократа поръчка--провалена пратка кокаин,която пристига във водонепроницаема обвивка с радиошамондура отгоре-и разни риболовни кораби ловящи рапани-ги вдигат на борда и право в депото зо разпределение....Този Борец Данчо яко е загазил пред Отговорните за Нарко канала- а те са известни днес управляващи

Че има ли някой в това правителство, който да не е малоумник. Нали само преди месец шефът на Цв.Цв. със същия жизнерадостен тон похвали кучетата в Перник открили тялото на момичето и предложи да ги наградят с пържоли!

Боже, боже.....занимавал се с ПРОИЗВОДСТВО на рапани....От утре започвам да "произвеждам " африкански слонове, разправят, че имало хляб в тоя бизнес.....

Не бе, не си разбрал: Не "рапани", а ръпони, или тикви в крайна смета... .

Цвъки да не се мъчи да прави съпоставки за целия 25 годишен период и да вика колко малко били през поледните 3 години. Щот всички са наясно кога бяха в разцвет всичките тия убийства и отвличания (а именно когат тиквата беше секретар на МВР). Ся е премиер и не му се налага да прибягва до такива средства за да има контрол и пари.

малиии,ма и ти си прост..... не е истина как се раждат такива умници като теб ?!?!

Притеснително е, защото действително се извършва в централната част на Варна... Ц.Ц. покори нов връх на физкултурната дебилия! Очакваме довечера официално обръщение по медиите: "Господа организирани и неорганизирани престъпници, много моля не извършвайте взривовете в централните градски части! Тези дни министерският съвет ще даде допълните указания къде е най-приемливо да извършвате взривовете, така също в коя част на денонощието."

Моля, да се обяви и списък на ресторанти, дискотеки и др. заведения, където може да се гърми, та да ги минаваме на километри!

Цшъко ся ще се обяснява във любов на народа.

Че има ли някой в това правителство, който да не е малоумник. Нали само преди месец шефът на Цв.Цв. със същия жизнерадостен тон похвали кучетата в Перник и предложи да ги наградят с пържоли!

А дали той не е карал бомбата за някъде ?

Този взрив не е последният!!! Следващите поръчани са Тихомир Митев и Иво Каменов

Чул те Господ, ама сами на себе си....няма как....

цецо,та няма кои твоита простачтина да прекурчи,че да му викам една бира! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така е, защото не се обръща никакво внимание на сигналите за ЗАПЛАХА С УБИЙСТВО. Мързеливите следователи дори предупреждават свидетелите, че ако свидетелстват ще ги разкарват в съда многократно (за да се откажат от показания). За всичко, което се случва на тази територия сме си виновни ние БЪЛГАРИТЕ. Няма такъв народ, а от там и: "няма такава държава".

Колкото и да се напъват драскачите да оплюват Цецо, той е първият министър на вътрешните работи, който води реална битка с престъпниците. Досегашните, поради некадърност или корумпираност само статистически отчитаха престъпността.

Да де!!! И да виждате някакви резултати???? Всичко е само фарс и заблуда. Искаме конкретни резултати и пълни затвори с престъпници, ама престъпници, а не кокошкари.

...стояне, много си умен миличък. чак ме е жал за тебе! точно така е, цецо "върши хубава работа" и бойко също е "добър" премиер, даже "много добър". следващия път пак си го изберете. фарс е коментара ми. отворете си очите!

Стояне, за всички е видимо това, което казваш, но им е ясно и това, че ако го признаят, партиите им се обезсмислят тотално (което е факт). С чиста съвест ще гласувам пак за ГЕРБ, няма смисъл от "тризнаците" БСП, ДПС и СДС.

Стоянчо, няма да те пращаме на 4-ти километър, Царевброд ти е по-близо!

Хехехе.. Демек, ние не сме виновни..Той човекът си е имал проблеми със съдружник, нормално е да го взривят. Е*аси и логиката имат тия, честно.

Значи, щом има нещо в масивите, то той може да бъде и взривен. Според мен още по удобно е да се каже, че се е самовзривил.

Честно казано,аз очаква точно тази версия да лансират,че човека помъкнал бомбата да я слага някъде и видиш ли ти взривила му се в колата...........Но ще почакаме да видим !

Цветанов влиза в действие,веселието е гарантирано!!!

"Гръбнакът на тежката ораганизирана престъпност е пречупен, което е политическата воля на партия ГЕРБ и което благодарение на един системен и проактивен подход, и което беше оценено от всички партньори и това че това се случило още веднъж показва че сме засегнали интересите на Октопода и ако съда го беше осъдил, където му е мястото, това нямаше да се случи,което благодарение на ГЕРБ има воля, това е останало от тези 20 години демокрация и от тройната коалиция, която се управляваше от Трактора...бля-бля"

И оня траял, траял 10 години, пък снощи като му накипяло и турил една бомбичка.

с тия доказателства за конфликт преди 10 години ли ще се ходи в съда? От сега е ясен резултата от разследването.