Цацаров: Тъжно е да извървиш пътя от бивш министър до обвиняем

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че е тъжно да извървиш пътя от бивш министър до обвиняем и че няма как на Цветан Цветанов да не бъде направена криминалистична регистрация, защото така изисква наредба, издадена от самия него.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Тъжно е да извървиш пътя от бивш министър до обвиняем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен, ако всички висши магистрати бяха подслушвани, голям цирк щеше да се получи. Какви ли машинации щяха да излязат на светло. Жалко, че Цветанов не ги е метнал тях. Че корупцията при тях е грандиозна, вярвам на всички им е ясно.

Ти ще видиш за тебе колко ще ти е тъжно! Продажен си и ти като сега властващите!

тази тлъста комунистическа твар изпълнява поръчка на комуномафията да накаже цветанов за това, че дръзна да преследва комунистическите разбоиници-мафиоти. обвинението за подслушване на разбоиниците е скалъпено и дори да е верно е нищо в сравнение с кражбите на комунистическите мафиоти, на които на цварцаров и през ум не минава да повдига обвинения, защото те са неговите господари. червените разбоиници не желаят да бъдат подслушвани, разследвани, съдени и опандизвани, защото за тях българия им е бащиния. реваншизма и омразата на червените талибани ще им изяде алчните глави.

БРАВО ЦАЦА ! ПЪЛЕН НАПРЕД !

Цацата много се е ошишкал. Трябва маалко диета и спортни занимания. Впрочем Цацаров и Бареков са от едно пловдивско село ...

Цацаров ти изби рибата бе. Хвала на такива труженици. Няма да остане кьорав престъпник ненаказан.

и тзи не е добре с главата

Пързалки и катерушки!.... г-н прокурор,това е смехотворно... за тази съд. система ни отиват парите!... Бог да ни е помощ...

Уважавм господин Цацаров. Винаги готов с адекватни отговори на нахални и провокативни въпроси на току що събудили се журналистки.

Все повече се убеждавам, че на страната в този момент е необходим точно такъв Главен прокурор! Достоен човек и професионалист! Умен и се изказва без да се изхвърля, за досада на слугуващите медии. Дано успее във всичко започнато по отношение на разчистването на политически и друг вид мутри в управлението на България!

Давай Цацаров, гони го Цецко до дупка. Ако не София то цялата провинция те подкрепя. Сега като на ЦЦ му направят регистрация ще влезе като криминално проявено лице в МВР.

ЦАЦАРОВ Е ПЪРВИЯ ГЛ.ПРОКУРОР КОЙТО СИ ВЪРШИ СЪВЕСТНО РАБОТАТА.ТАКИВА КАТО НЕГО СА МАЛКО И НИЕ МУ ВЯРВАМЕ БЕЗКОРИСТНО.СТИГИ ДО КРАЯ Г-Н ЦАЦАРОВ И ЩЕ ОСТАНЕТЕ В ИСТОРИЯТА.ЦВЪКО НЕЩО СЕ ИЗНЕРВИ МИСЛЕШЕ ЧЕ ЩЕ Е ВЕЧЕН.ЦЕЦО КРАДЕЦО ВЕЧНИ ХОРА НЯМА И СЕГА ЩЕ СИ СЪРБАШ ПОПАРАТА КОЯТО НАДРОБИХТЕ С БОКО МУТРАТА.

НЕ ЗАБРАВЯЙ ЦАЦАРОВ! НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ ФАКТА, ЧЕ ИНТЕРНЕТ НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ! ТЕЗИ ТИ ДУМИ СА ОВЕКОВЕЧЕНИ ЗА ВИНАГИ, ЧТЕ ГИ ЧЕТАТ И ПРА ВНУЦИТЕ ТИ! МИСЛИ МУ, САМО ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е БИЛ НЕВИНЕН! ИСТОРИЯТА И ИНТЕРНЕТ ЩЕ ТЕ НАВРЕ В КУЧИ Г.З!

цацаров ще остане в историята като най-жалкия главен прокурор съюзил се с олихархията и докарал я отново на власт с активни мероприятия и закани за дъдебни саморазправи, саморазправи по време на изборите в комбина с медиите на свинята. Колко си приличат тези прасета, Пеевски и той към висок пост се ориентира , свинята.. Върха на падението на съдебната ситема и иституциите довели иначе свития българин до революция .

Като гледам всички които имат власт и партиите които не са в парламента са срещу ГЕРБ и най вече срещу Цветанов. Явно докато бяха на власт ГЕРБ объркаха сметките на всички, особено Цветанов с операциите по задържането на Крокодилите, Наглите, Октопода, Килърите и други операции по контрабандата и наркотиците. И сега се мъчат да изсмучат от пръстите си някакво обвинение, като това последното, с което ще предизвикат смях пред народа. А по повод решението на Конституционният съд за изборите мисля, че друго решение не очаквах, защото, ако бяха касирали изборите трябваше да снемат имунитета на Цацаров и да последва следствие и съд. Но уви, гарван гарвану око не вади. Но надявам се видов ден ще дойде и тогава ще им гледаме сеира на сега управляващите и маститите и корумпирани магистрати.

Прокурорът Цацаров извършва чудовищно национално предателство с действията си срещу достойните държавници от ГЕРБ! Министър Цветанов заслужава паметник за това, че успя за по-малко от четири години да изкорени напълно организираната престъпност в България!

ЦАЦАРОВ,НЕ ПЛАЧИ НА ЧУЖД ГРОБ.МИСЛИ,ЧЕ И ТЕБ ТОВА ТЕ ЧАКА И ТО ПО СКОРО ОТКОЛКОТО ТИ СЕ ИСКА.

Главният прокурор , нагледно доказва ,че и без Делян Пеевски, ще се изпълнят заканите му в народното събрание, отправени към Цветанов. Като помисли човек, че той е единствения Министър на вътрешните работи,който се изправи смело срещу организираната престъпност и кои кръгове искат да му отмъстят и чрез кого- горко ни на нас и на бедна България!А народа протестира , мирно с децата количките , домашните любимци и цветя!!

ОТВРАТИТЕЛЕН ЦИНИК И ПРОВОКАТОР..... ВНЕДРЕН АГЕНТ ПРОВОКАТОР....

не мога да повярвам , че човек с ранг на главен прокурор прави такива коментари, които нямат връзка с работата му и издават задоволство и реваншизъм. Не се учудвам обаче като знам лицето: обиикновен плашипутак. По е пригоден за кваратален милю, ама пусти рабфак. Цецо ти си го избра ,

Още по-тъжно е цял живот да си цаца , зависими, винаги наведен дори и когато заемащ пост който си завоювал с гъза си.

Цаца, ама риба! Риба, ама цаца!

Прасе, Свиня, Шопар:(

Тъжното ще е г-н Цацаров, след седем години да извървиш пътя от Главен прокурор до затворническата килия, в която ще разсъждавате на тема "Що е правосъдие и има ли почва във Вашите раздадени обвинения и наложени наказания" Колкото грешки си откриете по толкова години ще Ви се увеличава престоят на "държавна издръжка".

Имайте милост - не показвайте повече снимки на това прасе.

Цецо, веднага обвини тъщата, първия път номера мина! Бабишкерата контрабандирала, а сега ти да страдаш, няма го майстора! Бойко нали е с тебе, от кво се плашиш? Ама кажи, че са били само тя и тъста, ако са трима се води ОПГ!

На въпрос дали Цветан Цветанов трябва да се оттегли от ГЕРБ 67% от запитаните са отговорили "да"...

Здраво ви бърка в г*е Цветанов и ми е ясно защо. Предполагам, че ако успеете да го отстраните ще "зададете" същия въпрос и за Бойко и въображаемия ви резултат ще е същия.

Кой беше Галъп?НА ОНЯ ДЕТО СЕ ОТТЕГЛИ С ГОЛФ ИГРИЩЕ И 150 МИЛИОНА ЕВРО?ЩЕДРО СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА ПАРТИЯТА МАЙЧИЦА.....

Нормално е Цецо да се дърпа от криминалната регистрация, ако му вземат отпечатъците ще се разкрият и други негови престъпления!

До г-н Цацаров, Гл. прокурор: Уважаеми г-н Цацаров, предвид тежкото материално положение на на моя довереник г-н Цветанов и належащата нужда от средства за ремонт на шесте му апартамента , предлагам наложената му парична глоба за неизпълнение на полицейско разпореждане, да бъде заменена с общественно полезен труд,а именно: да боядиса 3 пъти въпросните парзалка и катерушка упоменати във връченото обвинение. С уважение : Адв. Менков

НЕЗАВИСИМИЯТ ЦАЦАРОВ. ХА-ХА

Ясно е.Няма независимост,няма морал,няма принципност,няма законност,няма смирение,няма милосърдие,няма праведност,има само фасада.Всички пърдят в едно гърне.

Копърков, ами ако Цветанов пак стане министър, няма ли да ти е тъжно? Колелото се върти, палачинката се обръща постоянно. Май се взехте на сериозно, че ще сте несменяеми, а??? После ко праим???

Спокойно, в следващите сто години няма вариант, при който Цвинокио да е министър, или Рапона премиер!

Не бъди толкова сигурен, твоите идоли казват- Поживьом, увидим

Това изказване граничи със садизъм.По смисъла на своето изваратено послание, то е не по-малко язвително и скандално от изказването на Бисеров в парламента.Извратено е да изпитваш явно удоволствие от страданието и унижението на друг човек,пък бил той и престъпник.Може би гл.прокурор действа по този необичаен начин заради специфичната ситуация,в която е поставен и без поначало да е злонамерен,да е бил увлечен от агресивното поведение на групата,към която принадлежи. А може би е неосъзнат садист, все още.Остава и да си бърка в носа и да прави топченца като Бисеров.Гнусно,отвратително.

Такова поведение е присъщо на хора които смятат, че по един или друг начин са били жертва на обвинения в престъпление.

Голямо мазнене пред съдията пада и типичното дебилно обвинение към законотворците.. давай цац, камерата снима, ти си героят !!! Разкажи сега за твоите чувства, кое е тъжно, кое не и защо било така..... :/

Тъжно е когато криминална регистрация се прави от един прокурор за който до вчера никой не беше чувал нищо ,защото и нищо друго освен голяма гуша не е правил.Тъжно е когато знаеш ,че трябва да очакваш правосъдие от съдии които нямат морал и са престъпници съюзени с енергийната мафия и те са за криминална регистрация. Тъжно е когато ти разследват собствеността хора които са грабили и трупали подкупи в количества които надхвърлят нормалното въображение и на които никой не им е търсил сметката и правил ревизия. Разбираш ли какво ти пиша цаца дебеловрата или искаш допълнително разяснение!

До 123 Много си прост, а продължаваш га пишеш ЦЦ е престъпник и трябва да бъде осъден независимо дали има неосъдени по-големи престъпници от него - какво, да чакаме тях първо да осъдят... Всичко друго което си написал са твои лични простотии, които е по добре да запазиш за себе си, а не принизяваш нивото на форума ...

На дон Цветан му беше станало навик да произнася присъдата преди съда, но дойде и неговия ред! Честито, Цецко, негодник такъв!

Аз акто един виден хуманист и ценител на човешките права,предлагам такива като ЦЦ ,за да не им е тъжно,направо без да стават министри ,да ги правят обвиняеми !

"Тъжното е да извървиш пътя от бивш министър до обвиняем, за да осъзнаеш, че в тази страна съдът казва кой е виновен и кой не - и това ако не е реваншизъм, здраве му кажи. Мафията му е майката и хранилката на правораздаването в България. Щом я чукнеш- нормално е да те пукнат. Сега е факт. Не напразно киларите , след произнасянета на присадъта викаха " Огън служба не остана!

Ти изобщо знаеш ли какво значи реваншизъм? Кухата калинка се опитала да каже нещо...

Реваншизъм = БСП(БКП), ДПС(гаджал)+ атака(юруш) :)

Тъжно или не,това е пътя на самозабравилия се тъпанар и ортака му от Банкя

В един хотел на Сл. Бряг влизат 66 апартамента от типа на Цветановите па и повече, другарите и чифутите не си поплюват:(

Да? А Милен Велчев и брат му също ли са комунисти и чифути? Е, не са само те, но списъкът е твърде дълъг...а, всъщност, правиш ли разлика между комунист и партиец? Просто защото комунистите (истинските) ги избиха още през 50-те години...останаха само партийците - та до днес...

До ТАКА Е ИВАНЕ Прав си, че много години се крадеше и много се открадна ТОВА ОБАЧЕ ПРАВИ ЛИ ЦЦ ПО-МАЛЪК ПРЕСТЪПНИК И НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН СЪОБРАЗНО ЗАКОНА Няма как да чакаме да осъдят гаражната Надя, тъмносиния циганин Костоф или вечно гладуващив кинжал Сугареф, та да дойде ред на Цецко....

Обвиняем е само междинна спирка, искаме Цецко в затвора!

Гербери, прочетохте ли за дисциплинарното уволнение на кокинов:) Апропо- адмирирам и напълно одобрявам становището на прокуратурата в тази посока Прокуратурата не споделя предложение за законодателни промени за неприкосновеност на кореспонденцията и архива на адвокатите 11 юли 2013 11:58 Агенция "Фокус"

За Кокинов прочетохме, но за Камен Ситнилски едва ли ще прочетем. Все пак той е от вашите другари, а както знаем комуниста дори и крив е прав. Не, че Кокинов не е комунист.

Най -после! Ей, добри новини:) С един глас "против" ВСС уволни Кокинов от съдебната система 11 юли 2013 Правен свят Висшият съдебен съвет (ВСС) уволни дисциплинарно като магистрат бившия градски прокурор на София Николай Кокинов. С 19 гласа "за", един "против" и двама "въздържали се", ВСС наложи на Кокинов най-тежкото дисциплинарно наказание. Това производство срещу него започна след скандалния запис на разговор в дома на Бойко Борисов в Банкя, където лидерът на ГЕРБ обсъжда с Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов висящи дела, включително и такива срещу такива срещу Найденов, както и начините тези дела да бъдат "смачкани". Тримата обсъждат също така кадруването в съдебната система, в ясния контекст, че това винаги става през политически и лобистки натиск. Обект на обсъждане е и личният живот на магистрати и журналисти, както и собственият личен живот на Найденов и др. Срещу Кокинов преди това имаше друго дисциплинарно производство за нарушаване на принципа на случайно разпределение на делата, по което той беше наказан със забележка.

Цаца ли си угоен ли си...Часаме да започнеш действия срещу Сидеров!За катерушки можеш, а за бай и заплахи не можеш!

Каква катерушка бълнуваш, става дума за изнудване! Катерушката я измисли адвокат Менко!

Другарю Цацаров, наистна е тъжно. Тъжно е за цяла България един от малкото хора, който се осмели да се опълчи на мафията да е подсъдим. За разлика от твоите другари той наистина се бореше с нейните представители, а не пируваше с тях. Ако беше пирувал сега щеше да има не шест апартамента, а шест хотела и никой нямаше да го закача.

може и ръка да му цунеш с поклон ама с гръб към него. Толкова ли си тъп като си мислиш че Цацата го чете това?

Не знам дали съм тъп, но ти явно си щом си си помислил, че аз си мисля, че Цацаров ще го прочете. Пиша го за разумните хора, които ще го прочетат, за тези, които не слушат какво им говори някой за някого, а го оценяват по това, което е направил.

кво стана бе Иване, май забрави кой избра Цацаров! Но за разлика от физкултурника, който по грешка беше министър, сега нещата влизат в правия път.

Напомням на герберастите: Цацаров беше избран по времето на Бойко и ГЕРБ. И имаше една такава реплика към Бойко Борисов в ОНЗИ запис /цитирам по памет/ : "Защо се смееш, нали ти си го избра Цацаров?". Така че стига сте цвилили, че бил такъв и онакъв... Когато не ви изнася веднага започвате да страдате от амнезия.

Анелия, никой не страда от амнезия, освен тези, които се ОБЛАЖИХА при управлението на Герб! А сега се подиграват по такъв абсурден начин на хората, които им дадоха път! И Цацаров е от тях! Недопустимо е съдия или прокурор да бъде ПРИСТРАСТЕН!

Не мога да разбера какво искаш да кажеш с това, че Бойко го е избрал. Предполагам и на теб ти се е случвало да избереш нещо, кото си си мислила, че е добро, а в последствие то се е оказвало пълен боклук. Впрочем от торба с боклуци освен боклук не можеш да избереш нищо друго. По времето, когато другаря Цацаров е бил студент само децата на най-верните членове на партията можеха да учат право.

Искам да кажа, че е НЕДОПУСТИМО човек, който съди и обвинява, да бъде пристрастен! Това поведение на Цацаров само показва, че доста се е кланял на ББ, за да стигне до този пост. Хората лицемери, които само търсят къде е блажното, са първите които обръщат гръб и започват да скачат отгоре ти.

Наистина ли на Станишката му се е родило бебе? Тъмна работа с тези станишкови деца. Да е живо и здраво, не е виновно, че има такъв баща.

Какво тъмно има, прави деца и си ги гледа, за разлика от Боко-разтурикъщата!

Съмнителна работа. Нещо не е за вярване. Сигурно има външна намеса.

Г-н Главен Прокурор! Г-н Цацаров! Абсурдно и гнусно е да се правят подобни саракстични и иронични изказвания! Как си позволявате като човек, работещ в СЪДЕБНА система да правите изявления, с които да ПОКАЗВАТЕ и на слепите, че сте ПРИСТРАСТЕН? Най-големият СЪД е от оня горе! И внимавайте какви думи изричате, защото колелото се върти и не се знае знае ли се дали след някой друг месец няма да чуем и за вас колко е тъжно от Главен обвинител в държавата, да се превърнете в главен обвиняем! Животът е странно нещо и всеки рано или късно се убеждава в това. Така че по-полека с изявленията.

Мати, ако смениш в обръщението си "Главен Прокурор" с Министър на вътрешните работи и Цацаров с Цветанов, ще си толкова прав, колкото и в сегашния вариант. Колелото се върти не само за Цацаров, но и за Цветанов, Борисов, Станишев, Орешарски... за ВСИЧКИ.

Хубаво! Аз ще го сменя! Но това дали ще направи Цацаров по-добър от изброените?! Същото такова .... е и той, като изброените.

Как не те е срам да се наричаш България! Как не те е срам да мислиш, че хората са толкова глупави, че да слушат гербаджийските ти нагли лъжи! Престанете с "къртещниците (!) и гранатите" в Парламента и "катеружките"(!), за които обвинявали Цветанов! Престанете да хулите правителството за прстъпления, които не е извършило! Избирателите, които стоят зад БСП и ДПС, могат да бъдат недоволни от тези партии, но никога няма да гласуват за вас, които ги наричате олигофрени, примати, измет и с всевъзможни вулгарни епитети, заплашвате ги с Белене, разстрел, изселване в Сибир и ги псувате до девето коляно!

Ако не печелиш нещо от червените за тези приказки, то ти си наивна овца

Ейииииииии, иванчо - глупака - къде видя "България" да лъже бе/ма? Аман от неподмити, но платени драскачи. Черни негри за вас отзад и червени бабички отпред.

Да се обсъжда замразяване на НОВОРОДЕНОТО ВЪВ ФРИЗЕР Не е изродщина.

Цацаров участва в цирка на червените маймуни. Даже иззема важни роли ... Но не може да направи салто мортале и цопна по гръб. Пречат му една катерушка и една детска пързалка.