Коментари - Турция ще построи най-голямата джамия в България | Днес.dir.bg

Турция ще построи най-голямата джамия в България

Турското правителство одобри дарение в размер на 6 млн. евро за строителството на джамия, която ще стане най-голямата в България, съобщава „Болкан инсайт”, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Турция ще построи най-голямата джамия в България | Днес.dir.bg

Коментари

поздравления- много правилна забележка - ! +1 !!!

Нещо незначително уж ,като информация,но явно инстинкта за противодействие за оцеляване на Българите ще докара БСП на власт.

Една църква се строи за 20 години но такива са духовните водачи гледат как да крадат разни протоереи си подписват договори с тяхни вирми за закони комесиони 15%та в страната това е управията и на Бойко му трябват гласове

Айдеее, а правоверните от Иран се канят да строят и нов тип джамия с подживни и самонасочващи се минарета...

и ГЕРБ - поредните предатели на България.Не ви ща магистралите, не ви ща нищо.Една съседна държава,която не е член на ЕС си позволява да се намесва във вътрешните ни работи без някой за това да я е молил.Представете си какво ще стане ако Турция влезе в ЕС.

управляват глупави, грозни, дебели, плешиви мутри и техните курви, и вие искате страната да се развива хахахахахахахаахаха докато не се лее кръв НИКОГА няма да живнете!!!

Борисов, защо и ти излъга България? Тя не гласува за теб, за да я правиш американо-турска подлога! Да я дваш в ръцете на душманина Костов и ятагана на предателя Доган и да продължаваш геноцида над българския народ! Тя не гласува за теб да СЛАГАШ КРЪСТ на енергетиката й и да създаваш ТУРСКИ АНКЛАВ с най-голямата джамия на Балканите в българския град Кърджали!...Българи, направете нещо докато още не е фатално късно! Чака ни НОВО КОСОВО В БЪЛГАРИЯ и денят няма да е далече!!!

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа отомански ти българите поведи!

Това е проедната акция коят цели да покаже на нашите мюсюлмани, че Турция мисли за тях, и да им допромие мозъчетата. Тези хора живеят в пълна мизерия, работят непосилен труд и на всичкото отгоре ги управляват технте си валии и бейове от ДПС които ги третират като апарати за гласуване. Така ще бъде докато никоя партия не ги приобщава, те не се учат и живеят в 10 век. Бай Тошо имаше хубав замисъл да ги превъспита но за съжаление стана едно фисако. Иначе да им кажа че в Турция живеят не много по добре от в България. Мизерия безработица провинциаизъм. Стига сте се оставяли да ви правят на маймуни а мислете с главите си.

Всички управници от 1989 г. до днес,които нагласиха България днес да бъде без: армия, индустрия,селско стопанство и образование, трябва да търкат наровете в затвора

Поповете и Оджите, трябва да са пазачи в джамиите и църквите които трябва да се превърнат в МУЗЕИ !Пазачи, защото образованието им не отговаря за музейни работници. Музаи, зщото за 2000 год. само идеотите не разбраха, че няма господ.

Тази новина не бива да ви очудва!! Според геополитика на САЩ и приятелската подкрепа /напр. от Германия/, Турция е определена като регионален центур на Балканите! т.е. възраждане на Отоманизма - а българина ще се кланя пак на падишаха в Цариград /забравете за ЕС, това е временен съюз/. Следете икономическите и политическите събития, засягащи Турция, вкл. тези в Сирия, Азербайджан и Иракски Кюрдистан и т.н. Основен геполитически играч, заради който този процес все още се забавя е Русия, но това няма да е за дълго!

и като си помислиш, че и територията на израел едно време е била в пределите на ото.ман. империята...

Тази новина не бива да ви изненадва!! Според геополитика на САЩ, с приятелската подкрепа /напр. от Германия/, Турция е определена като регионален център на Балканите! т.е. възраждане на Отоманизма - а българина ще се кланя пак на падишаха в Цариград /забравете за ЕС, това е временен съюз/. Следете икономическите и политическите събития, засягащи Турция, вкл. тези в Сирия, Азербайджан и Иракски Кюрдистан и т.н. Основен геполитически играч, заради който този процес все още се забавя е Русия, но това няма да е за дълго!

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ! Миналото лято заведох дте в Национално историческият музей, имаше и група ученици от първи до четвърти клас, екскурзиовода каза на децата ..- и когато цар Борис приел исляма, аз реагирах много остро , а той каза , че просто сбъркал. Но това не беше грешка, Исляма е навсякъде в България , но не го виждаме или не искаме да го виждаме. Господин Божидар Димитров, този служител е още в музея, малко е да кажа ПОЗОР.

докато е време парламента трябва да приеме закон според който всички да се обрежем.И предлагам герберите начело с лидерите си да дадът пример.

То дали някога е имало нещо за обрязване....

Неуважаеми "професоре", ако трябва да спазваме турските закони в България, тогава защо честваме 3-ти март и за каво ни е наше Народно събрание.

from user....гледай да не ми затвориш нещо друго.

СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ е определението на това нещо. И тази досадна реклама горе вдясно на сайта на дир.бг Турция , Турция , Турция ...очаквай повече...какво повече джамии ли .....тя и самата джамия е в рекламата.Направо ме е гнус че живея в България .Затова ли влязоме в Европа.

Отказваме на руснаците да строят АЕЦ, но даваме на турците да строят най-голямата джамия. Васил Левски вече се е обърнал в гроба. За такива престъпления той беше казал навремето своето наказание: Смърт! Смърт! Смърт! Смърт!

къде е атака и новата партия на капка? защо мълчат? за кой кокал се борят сега, че не казват и думичка по този въпрос?

Аферим,машаала !!! Време беше !То и без това по нашите телевизии само турски баш-шекер сериали ,,а по дискотеките гюбеци.Скоро ще се редим и за сюнети май

Не разбрах само дали нашата държава съгласна ли е това да се случи.

Естествено, нали затова ББ ходи на крака до Истамбул да подпише. Тепърва ще разбираме какво още е подписал, но все още се пази в тайна.

ето на още едно доказателство че си говедо ,българина не иска да поеме отговорност и ангажименти за възпитанието на децата за това не иска деца а в место това вземали по едно куче и изкарват кучето да го разкарват по градинките ,на българина му даи ракиика и е готов да си продаде маика си ,българина мисли как да се напие като свиня докато жена му се нагърбила с трудностите в семеиството и след това се чудят защо са толкова много разводите в бг а и от десетина год насам вече е на мода да живеят и да се чукат кат кучета без брак ,щото им е по лесно нямат ангажименти ,,,,,,,,,,,след всичко това все други са им виновни

абе кирлив ганю ти не си знаеш историята, да си чувал за покръстването на ганювците

трябва ли револуця да стане за да си отворят учите в парламента че народа не иска ваншна намеса в страната ни . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не, става въпрос за разрушените и подпалени джамии в бг преди 25 год ок

Ти нали не си вярващ, какъв ти е проблема. Все драпаш към Турция. Ако ти харесва повече турското, стой си в Турция, Ако искаш да работиш за България, работи за нея. България никога няма да е Турция нито в добрия, нито в лошия смисъл.

алоооо смотания ,къде ми харесва и къде не то това не е твоя работа а и ти не си човека дет ще ми кажеш къде и как да живея а колкото за туристите то това се отнася за българина нали ги виждам по българските курорти,пълна мизерия и цигания

Аз дали ходя на църква ...не е твоя работа.Не искам църкви ,не искам и джамии.А ти като искаш джамии се разкарай на друго място.

аз също не ходя но на мен не ми пречат, то ние кат не ходим не значи че и другите няма да ходят ,за това си затваряи човката

Това, че ще се строи голяма джамия в южна България означава, че ще се строи и голяма църква в северна Турция. Поне в памет на избитите там българи. Аз така го разбирам. Само дето защо ли са пропуснали да го съобщят?

НЯМА НИКАЪВ ПРОБЛЕМ, САМО ДАЙ ПАРИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЯТА И ЗАПОЧВАЙ СТРОЕЖА! НАЛИ ВИЖДАШ ЧЕ ТУРЦИЯ Е ОТДЕЛИЛА НУЖНИТЕ СРЕДСТВА, ЗНАЧИ И БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ НУЖНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ.

е това го разбрахме бил си в тр ,но си забравил да кажеш че в тр е много по добър живота нали ,признаи си няма лошо де хахаах,виж знаеш и бандърма сигурно си минал от там за морето на почивка или за фериботата в чанаккале

Машаллах! Честито ,българи!

МНОГО СКОРО ГОЛЕМИЯ НИ И СТРАШНО МНОГО ОБИЧАН ОТ ВСИЧКИ НАС ВОЖД , ГОСПОДАР И ЦАР - ВЕЛИКИЯ И МОГЪщ БОЙКО БОРИСОВ- , щЕ СЕ НАЛАГА ДА УЧИ И ТУРСКИ ЕЗИК...КАКТО И ЦИГАНСКИ... КАКТО И СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ НЯМА ДА МУ Е НЕОБХОДИМ БЪЛГАРСКИЯ...- АМ , ЧЕ ТО НАЛИ ЛОШИЯ МАТРЯЛ Е ОСНОВНО СРЕД ПО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ СРЕДИ... А ТАКИВА МАЙ НЯМА СРЕД ТУРЦИ И ЦИГАНИ... ИЛИ АКО ИМА- СА МАААААЛКО , ИЛИ ЕДИНИЦИ.... ЧОВЕКА МЪДРО СЕ ПРЕНАСОЧВА НА ЮГ И ЛЕКО НА ИЗТОК... ИНТЕРСНО КОГА ПРОФЕСОРА НАТЕГАЧ НА ВСЯКА ВЛАСТ БОЖИДАЯР ДИМИТРОВ , ЩЕ ЗАЯВИ , ЧЕ Е РЕД ДА СЕ ОБРЯЗВА БГ-НАСЕЛЕНИЕТО АКО АКО В ДЪРЖАВАТА ИМА ОБРЯЗАНИ НАД 20 ПРОЦЕНТА.... ГОСПОДИ , ДОКЪДЕ ПРОПАДНА МОРАЛА НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ- ЗА ПАРИ ПРОДАВАТ И МАЙКА И БАЩА И ВЯРА И ВСИЧКО- А НЕ ЗНАЯТ ИЛИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ , ЧЕ НАРОДА НЕ ЗАБРАВЯ- МОЖЕ ДА ОТЛАГА - НО НЕ ЗАБРАВЯ.................. !!!!!!

ми че и боко маисъла е рязан,също като първанов.както гледам все рязани ни управляват.маи със закон българския ще е втори официален език в булгаристан.

Лично за мен много по-притеснително и скандално е изказването на директора на историческия музей историкът професор Божидар Димитров, че "...ако спазваме турските закони...трябва да построим втора джамия...". Другарю агент и професор по българска история, България е суверенна парламентарна република, член на Европейския съюз, а не турски вилает. Законите, които трябва да спазваме са българските и тези на ЕС. В България живеят български граждани, които са ДЛЪЖНИ да спазват българските закони. Турските закони се спазват единствено в Турция.

деер

КАКВА БИЛА БЪЛГАРИЯ ? .....

Уж много си чел, а не разбираш същността на въпроса. Или така ти е удобно?! Не смесвай вяра и храм с турцизацията на българското население и продажната политика на българските правителство! Проблемът е, че в новината се споменава за турските (не мюсюлманските) закони и тяхното приложение у нас! Проблемът е, че турската държава обгрижва група хора, които не са само мюсюлмани, но ги накараха да се самоопределят като турци. Проблемът е, че това е поредната стъпка към прекрояване на южната ни граница. Нерде Чака, нерде сегашната джамия!

Какви ли са тезИ Християни, не знаят ли, че Господ ни е казал: "Не убивай". Проблемът на държавата ни не е само в абортите,а и в БЕЗБОЖИЕТО и ОКУЛТИЗМА, В ИДОЛОПОКЛОНСТВОТО. Народът не знае вече кое е доброто.

булгари, само в оразието е истината. ваоразенят човек всеки го увазава!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днешните турци у нас са като останалите хора.Но непрекъснатото надуване на самочувствието им предопределя следващите как ще държат.Сред циганите, помаците в зап. Родопи и евреите се ширят огромни анти БГ кампании. За циганите директни, за помаците индиректни- афиширайки разгула по медиите, а за евреите - като по одухотворени хора - през изтъкване на изключителните постижения на еврейството и принизяване на бг духа.

ЛудияМакс прочети си хубаво историята за покръстването на българите от Борис. Прочети хубаво за стотиците хиляди които не са искали християнство и са били изклани и избити. Па тогава пиши в форума!

Драга моя, дори и да са насилствено покръстени, те НЕ СА били вярващи в твоя алах. Те са били идолопоклонници. И покръстването е било доста умел политически ход от страна на Борис. Така че не ми разправяй глупости и вземи малко да се ограмотиш, че ставаш за резил.

В Барселона има храм с 8 входа за различни вероизповедания - християнско, еврейско, мюсюлманско и т.н.... - Съжителстват си мирно под един покрив. Това ли е големият проблем на 21 век?

Не е виновен който яде баницата, а който му я дава. Нека да строят, да построят и още джамии, джамии до джамии. И какво от това? Те горките се кланят на един бог, който с измама ги води към погибел. Държи ги в тъмнина, заблуда и невежество. Дори не могат от неграмотност да четат книгата му. Но скоро идва Оня ден, когато: "Лука 21:6...когато от това, което гледате, няма да остане тук камък, който да не се срине." Защото Истинският Жив Бог е любов а не насилие, инвазия и фанатизъм. Защото ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС няма нужда от ръкотворни храмове, НАШИТЕ СЪРЦА СА ХРАМ НА ЖИВИЯ БОГ. Християни в България, бъдете силни! Исус Христос победи света и "князът" на този свят-сатана е осъден! Краят му е близо, в неугасващото огнено езеро. Затова е много разярен. Дава милони и милиарди, за да погубва още души.

Амин!Благословен е Господ Бог!

Като реагираш на всяка несправедливост за нац. морал, няма да те купят за нищо в света. Като премълчаваш за дребни неправди, ще сърбаш големи такива.В БГ робството е в духа. Християнството го души от 11века

Като знаем толкова много, защо не си построим една черква в Истанбул? Да ама там не може защото не са чак толкова толерантни към другите вероизповедания!

професора казал - 'ако спазваме турските закони ' ???? този боклук нормален ли е ???? малка е надеждата на това населено место при наличието на такива влечуги с гръмки титли !

1chovek

Трябва да се въведат ограничения, както в Швейцария - да се забранят минаретата и гласа на ходжата. Пък вътре да си се молят колкото искат. Трябва да следваме европейският модел на развитие. Там, колкото и да са толерантни, са доста консервативно настроени към мюсюлманството и с право.

Да, но напомпването на турското самочувствие пък е опасно за България. Какво е винова БГ, че господарите на Турция и света- евреите са пред пълен провал с Израел? То само с идеологическо експлоатиране няма прогрес...

да предстовят ей така в името на добросъседските отношения и Св. Алексантър Невски за джамия. Какво толкова ще има чужда инвестиция при построяването на минаретата, пък нали софиянци са най-големите мишки и трепетушки в България, хак да им е. Та нали те ни докараха ред "добри" десни управления на България включиелно последното, кое от кое по-туркофиско. Направо Потураци.

Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.

Браво, много добре го каза!

Ами то хубаво казано,ама не от Балканджи Йово,ами от австралийския премиер по повод емигрантите в Австралия.Ама все пак,похвално,че си е направил труда да го адаптира за България

Между другото от доста време между ченгетата от среден и по- висш ешелон, осбено в южна България се подхвърля идеята как Турция била щит срещу паплача от Кюрдистан. Всъщност по- този начин промиват съзнанието на местните хора свързани със сигурността. Последните блеят. Дъщерите им търчат до Турция за рокли, щот са много убави и у нас - м, нещо не ми допада;

Свиквайте!Когато комунистите ни крадяха,създаваха мофията,лъжиха ни,съюзиха се и с дявола за да продължат да бечинстват с народа,създадоха не нормална атмосфера в държавата,изгониха всичко голяма част от кадърните за да не им се пречкат и т.н и т.н никой не протестира,нямаше митинги,стачки демонстрации.Октопода ни беше задушил по всички линии,включително и журналистическата.Сега ще сърбами попарата на нашата инертност и незаинтерисуваност ,уреждането на нещата по вторият начин ,а не открито и грамогласно да поставяме проблемите за да ни чуят всички.Така тихо и кротко си станахме най-нещастната нация в сдвета и ще станеми по-зле,защото след турците,чакат цигани,вносни нации,китайци и още други.Ние ще си изчезнем тихо и кротко от лицето на земята,като държава на която най-вероянто и името ще бъде сменено.Ще останат българи по други държави и ще бъдем едно екзотично народче без родина.Това е нашето бъдеще,като държава,докато днес се борим за единият хляб нещата се нареждат за другите националности.И това ще стане със сигурност защото ние продължаваме по този вял начин да отстояваме интересите на собственият си народ и държава,която е наша все още.Цялата власт е на българите но ще си я прецакаме защото имаме алчни бизнесмени,подкупни политици,лъженационалисти .....То кое ни е истинско ... само малцинствата!Всичко друго е менте!Някои бързо се приспособяват,като слушат чалга и въртят кючеци,така че свиквайте!

БРАВО!

аз предлагам да я направят малко по голяма за да може да побира депутатите и министерският съвет демек всички дупидавци начело с боко тиквата

Коментари - Турция ще построи най-голямата джамия в България | Днес.dir.bg

Турция ще построи най-голямата джамия в България

Турското правителство одобри дарение в размер на 6 млн. евро за строителството на джамия, която ще стане най-голямата в България, съобщава „Болкан инсайт”, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Турция ще построи най-голямата джамия в България | Днес.dir.bg

Коментари

поздравления- много правилна забележка - ! +1 !!!

Нещо незначително уж ,като информация,но явно инстинкта за противодействие за оцеляване на Българите ще докара БСП на власт.

Една църква се строи за 20 години но такива са духовните водачи гледат как да крадат разни протоереи си подписват договори с тяхни вирми за закони комесиони 15%та в страната това е управията и на Бойко му трябват гласове

Айдеее, а правоверните от Иран се канят да строят и нов тип джамия с подживни и самонасочващи се минарета...

и ГЕРБ - поредните предатели на България.Не ви ща магистралите, не ви ща нищо.Една съседна държава,която не е член на ЕС си позволява да се намесва във вътрешните ни работи без някой за това да я е молил.Представете си какво ще стане ако Турция влезе в ЕС.

управляват глупави, грозни, дебели, плешиви мутри и техните курви, и вие искате страната да се развива хахахахахахахаахаха докато не се лее кръв НИКОГА няма да живнете!!!

Борисов, защо и ти излъга България? Тя не гласува за теб, за да я правиш американо-турска подлога! Да я дваш в ръцете на душманина Костов и ятагана на предателя Доган и да продължаваш геноцида над българския народ! Тя не гласува за теб да СЛАГАШ КРЪСТ на енергетиката й и да създаваш ТУРСКИ АНКЛАВ с най-голямата джамия на Балканите в българския град Кърджали!...Българи, направете нещо докато още не е фатално късно! Чака ни НОВО КОСОВО В БЪЛГАРИЯ и денят няма да е далече!!!

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа отомански ти българите поведи!

Това е проедната акция коят цели да покаже на нашите мюсюлмани, че Турция мисли за тях, и да им допромие мозъчетата. Тези хора живеят в пълна мизерия, работят непосилен труд и на всичкото отгоре ги управляват технте си валии и бейове от ДПС които ги третират като апарати за гласуване. Така ще бъде докато никоя партия не ги приобщава, те не се учат и живеят в 10 век. Бай Тошо имаше хубав замисъл да ги превъспита но за съжаление стана едно фисако. Иначе да им кажа че в Турция живеят не много по добре от в България. Мизерия безработица провинциаизъм. Стига сте се оставяли да ви правят на маймуни а мислете с главите си.

Всички управници от 1989 г. до днес,които нагласиха България днес да бъде без: армия, индустрия,селско стопанство и образование, трябва да търкат наровете в затвора

Поповете и Оджите, трябва да са пазачи в джамиите и църквите които трябва да се превърнат в МУЗЕИ !Пазачи, защото образованието им не отговаря за музейни работници. Музаи, зщото за 2000 год. само идеотите не разбраха, че няма господ.

Тази новина не бива да ви очудва!! Според геополитика на САЩ и приятелската подкрепа /напр. от Германия/, Турция е определена като регионален центур на Балканите! т.е. възраждане на Отоманизма - а българина ще се кланя пак на падишаха в Цариград /забравете за ЕС, това е временен съюз/. Следете икономическите и политическите събития, засягащи Турция, вкл. тези в Сирия, Азербайджан и Иракски Кюрдистан и т.н. Основен геполитически играч, заради който този процес все още се забавя е Русия, но това няма да е за дълго!

и като си помислиш, че и територията на израел едно време е била в пределите на ото.ман. империята...

Тази новина не бива да ви изненадва!! Според геополитика на САЩ, с приятелската подкрепа /напр. от Германия/, Турция е определена като регионален център на Балканите! т.е. възраждане на Отоманизма - а българина ще се кланя пак на падишаха в Цариград /забравете за ЕС, това е временен съюз/. Следете икономическите и политическите събития, засягащи Турция, вкл. тези в Сирия, Азербайджан и Иракски Кюрдистан и т.н. Основен геполитически играч, заради който този процес все още се забавя е Русия, но това няма да е за дълго!

МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ! Миналото лято заведох дте в Национално историческият музей, имаше и група ученици от първи до четвърти клас, екскурзиовода каза на децата ..- и когато цар Борис приел исляма, аз реагирах много остро , а той каза , че просто сбъркал. Но това не беше грешка, Исляма е навсякъде в България , но не го виждаме или не искаме да го виждаме. Господин Божидар Димитров, този служител е още в музея, малко е да кажа ПОЗОР.

докато е време парламента трябва да приеме закон според който всички да се обрежем.И предлагам герберите начело с лидерите си да дадът пример.

То дали някога е имало нещо за обрязване....

Неуважаеми "професоре", ако трябва да спазваме турските закони в България, тогава защо честваме 3-ти март и за каво ни е наше Народно събрание.

from user....гледай да не ми затвориш нещо друго.

СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ е определението на това нещо. И тази досадна реклама горе вдясно на сайта на дир.бг Турция , Турция , Турция ...очаквай повече...какво повече джамии ли .....тя и самата джамия е в рекламата.Направо ме е гнус че живея в България .Затова ли влязоме в Европа.

Отказваме на руснаците да строят АЕЦ, но даваме на турците да строят най-голямата джамия. Васил Левски вече се е обърнал в гроба. За такива престъпления той беше казал навремето своето наказание: Смърт! Смърт! Смърт! Смърт!

къде е атака и новата партия на капка? защо мълчат? за кой кокал се борят сега, че не казват и думичка по този въпрос?

Аферим,машаала !!! Време беше !То и без това по нашите телевизии само турски баш-шекер сериали ,,а по дискотеките гюбеци.Скоро ще се редим и за сюнети май

Не разбрах само дали нашата държава съгласна ли е това да се случи.

Естествено, нали затова ББ ходи на крака до Истамбул да подпише. Тепърва ще разбираме какво още е подписал, но все още се пази в тайна.

ето на още едно доказателство че си говедо ,българина не иска да поеме отговорност и ангажименти за възпитанието на децата за това не иска деца а в место това вземали по едно куче и изкарват кучето да го разкарват по градинките ,на българина му даи ракиика и е готов да си продаде маика си ,българина мисли как да се напие като свиня докато жена му се нагърбила с трудностите в семеиството и след това се чудят защо са толкова много разводите в бг а и от десетина год насам вече е на мода да живеят и да се чукат кат кучета без брак ,щото им е по лесно нямат ангажименти ,,,,,,,,,,,след всичко това все други са им виновни

абе кирлив ганю ти не си знаеш историята, да си чувал за покръстването на ганювците

трябва ли револуця да стане за да си отворят учите в парламента че народа не иска ваншна намеса в страната ни . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не, става въпрос за разрушените и подпалени джамии в бг преди 25 год ок

Ти нали не си вярващ, какъв ти е проблема. Все драпаш към Турция. Ако ти харесва повече турското, стой си в Турция, Ако искаш да работиш за България, работи за нея. България никога няма да е Турция нито в добрия, нито в лошия смисъл.

алоооо смотания ,къде ми харесва и къде не то това не е твоя работа а и ти не си човека дет ще ми кажеш къде и как да живея а колкото за туристите то това се отнася за българина нали ги виждам по българските курорти,пълна мизерия и цигания

Аз дали ходя на църква ...не е твоя работа.Не искам църкви ,не искам и джамии.А ти като искаш джамии се разкарай на друго място.

аз също не ходя но на мен не ми пречат, то ние кат не ходим не значи че и другите няма да ходят ,за това си затваряи човката

Това, че ще се строи голяма джамия в южна България означава, че ще се строи и голяма църква в северна Турция. Поне в памет на избитите там българи. Аз така го разбирам. Само дето защо ли са пропуснали да го съобщят?

НЯМА НИКАЪВ ПРОБЛЕМ, САМО ДАЙ ПАРИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИЯТА И ЗАПОЧВАЙ СТРОЕЖА! НАЛИ ВИЖДАШ ЧЕ ТУРЦИЯ Е ОТДЕЛИЛА НУЖНИТЕ СРЕДСТВА, ЗНАЧИ И БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ НУЖНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ.

е това го разбрахме бил си в тр ,но си забравил да кажеш че в тр е много по добър живота нали ,признаи си няма лошо де хахаах,виж знаеш и бандърма сигурно си минал от там за морето на почивка или за фериботата в чанаккале

Машаллах! Честито ,българи!

МНОГО СКОРО ГОЛЕМИЯ НИ И СТРАШНО МНОГО ОБИЧАН ОТ ВСИЧКИ НАС ВОЖД , ГОСПОДАР И ЦАР - ВЕЛИКИЯ И МОГЪщ БОЙКО БОРИСОВ- , щЕ СЕ НАЛАГА ДА УЧИ И ТУРСКИ ЕЗИК...КАКТО И ЦИГАНСКИ... КАКТО И СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ НЯМА ДА МУ Е НЕОБХОДИМ БЪЛГАРСКИЯ...- АМ , ЧЕ ТО НАЛИ ЛОШИЯ МАТРЯЛ Е ОСНОВНО СРЕД ПО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ СРЕДИ... А ТАКИВА МАЙ НЯМА СРЕД ТУРЦИ И ЦИГАНИ... ИЛИ АКО ИМА- СА МАААААЛКО , ИЛИ ЕДИНИЦИ.... ЧОВЕКА МЪДРО СЕ ПРЕНАСОЧВА НА ЮГ И ЛЕКО НА ИЗТОК... ИНТЕРСНО КОГА ПРОФЕСОРА НАТЕГАЧ НА ВСЯКА ВЛАСТ БОЖИДАЯР ДИМИТРОВ , ЩЕ ЗАЯВИ , ЧЕ Е РЕД ДА СЕ ОБРЯЗВА БГ-НАСЕЛЕНИЕТО АКО АКО В ДЪРЖАВАТА ИМА ОБРЯЗАНИ НАД 20 ПРОЦЕНТА.... ГОСПОДИ , ДОКЪДЕ ПРОПАДНА МОРАЛА НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ- ЗА ПАРИ ПРОДАВАТ И МАЙКА И БАЩА И ВЯРА И ВСИЧКО- А НЕ ЗНАЯТ ИЛИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ , ЧЕ НАРОДА НЕ ЗАБРАВЯ- МОЖЕ ДА ОТЛАГА - НО НЕ ЗАБРАВЯ.................. !!!!!!

ми че и боко маисъла е рязан,също като първанов.както гледам все рязани ни управляват.маи със закон българския ще е втори официален език в булгаристан.

Лично за мен много по-притеснително и скандално е изказването на директора на историческия музей историкът професор Божидар Димитров, че "...ако спазваме турските закони...трябва да построим втора джамия...". Другарю агент и професор по българска история, България е суверенна парламентарна република, член на Европейския съюз, а не турски вилает. Законите, които трябва да спазваме са българските и тези на ЕС. В България живеят български граждани, които са ДЛЪЖНИ да спазват българските закони. Турските закони се спазват единствено в Турция.

деер

КАКВА БИЛА БЪЛГАРИЯ ? .....

Уж много си чел, а не разбираш същността на въпроса. Или така ти е удобно?! Не смесвай вяра и храм с турцизацията на българското население и продажната политика на българските правителство! Проблемът е, че в новината се споменава за турските (не мюсюлманските) закони и тяхното приложение у нас! Проблемът е, че турската държава обгрижва група хора, които не са само мюсюлмани, но ги накараха да се самоопределят като турци. Проблемът е, че това е поредната стъпка към прекрояване на южната ни граница. Нерде Чака, нерде сегашната джамия!

Какви ли са тезИ Християни, не знаят ли, че Господ ни е казал: "Не убивай". Проблемът на държавата ни не е само в абортите,а и в БЕЗБОЖИЕТО и ОКУЛТИЗМА, В ИДОЛОПОКЛОНСТВОТО. Народът не знае вече кое е доброто.

булгари, само в оразието е истината. ваоразенят човек всеки го увазава!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днешните турци у нас са като останалите хора.Но непрекъснатото надуване на самочувствието им предопределя следващите как ще държат.Сред циганите, помаците в зап. Родопи и евреите се ширят огромни анти БГ кампании. За циганите директни, за помаците индиректни- афиширайки разгула по медиите, а за евреите - като по одухотворени хора - през изтъкване на изключителните постижения на еврейството и принизяване на бг духа.

ЛудияМакс прочети си хубаво историята за покръстването на българите от Борис. Прочети хубаво за стотиците хиляди които не са искали християнство и са били изклани и избити. Па тогава пиши в форума!

Драга моя, дори и да са насилствено покръстени, те НЕ СА били вярващи в твоя алах. Те са били идолопоклонници. И покръстването е било доста умел политически ход от страна на Борис. Така че не ми разправяй глупости и вземи малко да се ограмотиш, че ставаш за резил.

В Барселона има храм с 8 входа за различни вероизповедания - християнско, еврейско, мюсюлманско и т.н.... - Съжителстват си мирно под един покрив. Това ли е големият проблем на 21 век?

Не е виновен който яде баницата, а който му я дава. Нека да строят, да построят и още джамии, джамии до джамии. И какво от това? Те горките се кланят на един бог, който с измама ги води към погибел. Държи ги в тъмнина, заблуда и невежество. Дори не могат от неграмотност да четат книгата му. Но скоро идва Оня ден, когато: "Лука 21:6...когато от това, което гледате, няма да остане тук камък, който да не се срине." Защото Истинският Жив Бог е любов а не насилие, инвазия и фанатизъм. Защото ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС няма нужда от ръкотворни храмове, НАШИТЕ СЪРЦА СА ХРАМ НА ЖИВИЯ БОГ. Християни в България, бъдете силни! Исус Христос победи света и "князът" на този свят-сатана е осъден! Краят му е близо, в неугасващото огнено езеро. Затова е много разярен. Дава милони и милиарди, за да погубва още души.

Амин!Благословен е Господ Бог!

Като реагираш на всяка несправедливост за нац. морал, няма да те купят за нищо в света. Като премълчаваш за дребни неправди, ще сърбаш големи такива.В БГ робството е в духа. Християнството го души от 11века

Като знаем толкова много, защо не си построим една черква в Истанбул? Да ама там не може защото не са чак толкова толерантни към другите вероизповедания!

професора казал - 'ако спазваме турските закони ' ???? този боклук нормален ли е ???? малка е надеждата на това населено место при наличието на такива влечуги с гръмки титли !

1chovek

Трябва да се въведат ограничения, както в Швейцария - да се забранят минаретата и гласа на ходжата. Пък вътре да си се молят колкото искат. Трябва да следваме европейският модел на развитие. Там, колкото и да са толерантни, са доста консервативно настроени към мюсюлманството и с право.

Да, но напомпването на турското самочувствие пък е опасно за България. Какво е винова БГ, че господарите на Турция и света- евреите са пред пълен провал с Израел? То само с идеологическо експлоатиране няма прогрес...

да предстовят ей така в името на добросъседските отношения и Св. Алексантър Невски за джамия. Какво толкова ще има чужда инвестиция при построяването на минаретата, пък нали софиянци са най-големите мишки и трепетушки в България, хак да им е. Та нали те ни докараха ред "добри" десни управления на България включиелно последното, кое от кое по-туркофиско. Направо Потураци.

Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.

Браво, много добре го каза!

Ами то хубаво казано,ама не от Балканджи Йово,ами от австралийския премиер по повод емигрантите в Австралия.Ама все пак,похвално,че си е направил труда да го адаптира за България

Между другото от доста време между ченгетата от среден и по- висш ешелон, осбено в южна България се подхвърля идеята как Турция била щит срещу паплача от Кюрдистан. Всъщност по- този начин промиват съзнанието на местните хора свързани със сигурността. Последните блеят. Дъщерите им търчат до Турция за рокли, щот са много убави и у нас - м, нещо не ми допада;

Свиквайте!Когато комунистите ни крадяха,създаваха мофията,лъжиха ни,съюзиха се и с дявола за да продължат да бечинстват с народа,създадоха не нормална атмосфера в държавата,изгониха всичко голяма част от кадърните за да не им се пречкат и т.н и т.н никой не протестира,нямаше митинги,стачки демонстрации.Октопода ни беше задушил по всички линии,включително и журналистическата.Сега ще сърбами попарата на нашата инертност и незаинтерисуваност ,уреждането на нещата по вторият начин ,а не открито и грамогласно да поставяме проблемите за да ни чуят всички.Така тихо и кротко си станахме най-нещастната нация в сдвета и ще станеми по-зле,защото след турците,чакат цигани,вносни нации,китайци и още други.Ние ще си изчезнем тихо и кротко от лицето на земята,като държава на която най-вероянто и името ще бъде сменено.Ще останат българи по други държави и ще бъдем едно екзотично народче без родина.Това е нашето бъдеще,като държава,докато днес се борим за единият хляб нещата се нареждат за другите националности.И това ще стане със сигурност защото ние продължаваме по този вял начин да отстояваме интересите на собственият си народ и държава,която е наша все още.Цялата власт е на българите но ще си я прецакаме защото имаме алчни бизнесмени,подкупни политици,лъженационалисти .....То кое ни е истинско ... само малцинствата!Всичко друго е менте!Някои бързо се приспособяват,като слушат чалга и въртят кючеци,така че свиквайте!

БРАВО!

аз предлагам да я направят малко по голяма за да може да побира депутатите и министерският съвет демек всички дупидавци начело с боко тиквата