Коментари - Песков: Русия е готова за преговори със САЩ по всички теми, в това число за Украйна | Днес.dir.bg

Песков: Русия е готова за преговори със САЩ по всички теми, в това число за Украйна

"Този диалог е необходим, защото проблемите се трупат, а има и такива, свързани с архитектурата на глобалната сигурност", заяви говорителят на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Песков: Русия е готова за преговори със САЩ по всички теми, в това число за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Ха ха , жалките руснаци искали преговори?? За глобалната сигурност вие сте нула бе , не го ли разбрахте. Кой ще говори с вас за неща които не ви засягат? Вие сте икономически джуджета. За САЩ има само един противник и той е Китай, вие сте нещо като конска муха. Жалки дразнители. Сега ще ви влезе доста сериозно отзад.

покана за концерт,гад ватнишка!

Зеленски: Русия може да преговаря за мир още утре, ако се изтегли от нашата територия Русия и нейните лидери "не са готови за справедлив мир", заяви днес украинският президент Володимир Зеленски, в края на мирната конференция за Украйна в швейцарския курорт "Бюргенщок", която даде силна подкрепа за териториалната цялост на страната му, предадоха Франс прес и БТА. "Трябва да си вършим работата, да не мислим за Русия, а да правим това, което трябва. В момента Русия и нейните лидери не са готови за справедлив мир. Това е факт" Руският лидер обаче постави условия, които са неприемливи за Киев и биха били равносилни на капитулация и изоставяне на територии, признати за украински от международната общност,

Според Споразумението между Украйна и РФ от 12.06.1990, Украйна са задължение за протектират населението на тяхната територия независимо от граждансто (може и чужденци), религиозна принаглежност, етнос, и т.н. състо така да създадът културни етнорегиони (Членове 3 и 4). Отделно според Споразумението между Щатите, Украйна, и Русия, териториалната цялост може да се наруши с цел осигуряване на мир (1996, Проложение 4). За каква справедливост говорим при системен терор и избиване на руснаци на територият ана Украйна още преди 2014 година. И за какво нахлуване на територии се говори. Първо това са отцепени области; второ върнати на РФ, и трето военни на Русия са с цел постигане на мир във върнатите територии. Групировка Зеленски и страни от Запад трябва да привикнат да четат това което са подписвали.

Украйна никога не го е нарушавала това? А Русия нападна Чечня, тя няма ли същите задължения?? Нападна независима Грузия. Украйна никого не е нападала. дай един пример за системе тормоз и избиване на русанци?? Къде?? В Донбас където рускоговорещите бяха 80% и те тормозеха украинците.

След разпада на СССР е въведена 100 % либерализация на бизнеса в Русия. Бум на средния и малкия частен бизнес. Наред със законния бизнес започва и незаконен такъв свързан с търговия на петролни продукти главно от Чечения за Западна европа през...Украйна. Покрай петролнит епродикти е започнал и трафикът на наркотици. Един от най-търсените наркобосове в света е украинец, а мрежата е била през Чечения от близкия изток до Европа. Това е довело и до развитие на престъпност в Русия от чеченски банди, Показните стрелби в Москва са били ежеднениве. Постепенно това е прераснало в тероризъм отново движен от чеченски ундергроунд. Започват серия от атентати в Москва и околности, включвало е и атентати в училиста и детски градини - главно етническо прочистване срещу руснаци. Най фрапантния случай е този с избити 21 деца край Московско училище. За да се справи с тази престъпност и тероризъм Елцин е започнал серия от преговори които не спират престъпността. Тогава навлиза за да въдвори мир и да се справи с тероризма и високата престъпност. Пак е по договора. В СССР и тогава и сега в РФ има много малки републики и народи. Защо според теб там не навлизат, а навлизат в Чечения? Поради горните причини. Украинският ундергроунд е реминисценция натози от Чеченските им връзки. Украйна са забранили използване на руски език за обучение на руско етническо население в Украйна (Донбас). Това противоречи на споразумението което гарантира етнически райони с експлицитно подчертано запазване на матерния език на населението. С прости думи, украинизацията в Донбас е довела до съпротива от руското население там което вместо да се подтисне чрез запазване на правата на малцинствата се е опитало да се потуши с налислие и убиийства. И това е много преди предоставяне на военна помощ от Русия на местното управление на отцепените области.

Опа…Изчакайте. Тоест, когато украинските въоръжени сили изоставаха 10 пъти от Русия, целият свят беше готов да им помогне. Сега, когато въоръжените сили на Украйна настигнаха Русия по потенциал, и пурьо яде мазната опашка - изведнъж всички заговориха за примирие. Не мислите ли, че някой много се страхува от победата на Украйна? ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ПиСКОВ НА КОЛЕНЕ ЩЕ МОЛИ УКРАЙНА ДА ИМ ПРОСТИ... Условия мира озвучены давно Вернуть Крым Прекратить войну с Украиной Заплатить $300 млрд за ущерб и разрушения на Донбассе Расплатиться за сбитый Боинг Вернуть долг $22 млрд за газовые войны Убраться из Грузии и заплатить за войну 2008 Убраться из Молдавии Прекратить наезды на Прибалтику и Белорусию Приструнить кремлевских хакеров Заплатить за оккупацию восточной Европы Заплатить за срыв сделки по нефти Заплатить за создание смертоносного вируса Заплатить за применение химического оружия Путина и его шайку под трибунал Лукашенко под трибунал заплатить компенсацию 1 трлн евро за распространение НАТО в восточную Европу заплатить 1 трлн баксов за ущерб и разрушения на Украине уничтожение совкового режима в РФ, полная смена власти

Льолоьвци...Песков ви казва че чака капитулацията на Гринго...дипломатично ма и това ще стане...само да избутат до изборите наесен...с мумията и ще има висящи от колесниците на самолетите - ти летището в Кабул

тиП

Орките пак се дупят на Запада и пак никой не иска да ги ощастливи. Мъка...

В Хага очакват Путин за преговори.

А пропо, господин Карим Хан да прочете Член 77(2) от Конституцията на Русия. Член 77(2) (2020) В рамките на юрисдикцията и правомощията на Руската федерация по въпроси под съвместната юрисдикция на Руската федерация и съставните образувания на Русия Федералните федерални органи на изпълнителната власт и органите на изпълнителната власт на съставните субекти на Руската федерация образуват единна система на изпълнителна власт в Руската федерация ФСБ е изпълнителен орган. И да пресметне колко са органите отговорни за опазване на Държавната Граница на РФ. Това по въпроса за дефиницията на депортация. Това за отвличането (абсолютен фарс) няма и да го коментирам. Но по дефинициите на депортация имат спорни стандарти в МНС. Тази заповед както казах е дълбок политически акт. Това не е правораздаване. Ако се интересува от съдбата на децата, наистина, то се търсят конкретни престъпления, ако има, и конкретни извършители. Иначе за господин Президентът на РФ важи Член 12б (ще направи една безумно желаеща го интимно жена щтастлива истински, а и себе си). Но все пак не е редно и другото лице да е субект на съдебни фарсове в т.н. Правов Запад.

За преговори времето мина . Време е за присъди за убитите цивилни и деца в Украйна!!!

Лоша работа ватата, все идет по плану

Кой се интересува какво мисли азиатската кочина?Тридневното СВО стана тригодишна война Пълни идиоти са кремльовците.

Сигурно ще се разберат, Зеленски и Путин трябва да си отидат обезателно. Путин защото започна една непрпвокорана война която я престави като малка военна операция а почти стига до ядрена война. Зеленски защото си позволи да се намеси във вътрешните работи на Щатите , предавайки разговора му с Тръмп на демократите. С това показа че е част от копупционната схема на Байден и сега го е страх какво ще се случи. Ако Тръмп беше президент тази война нямаше да я бъде.

Мина времето за преговори. Сега русийката само може да отговаря.

ама прАблемите се трупали :)))) Или май и Северна Курия е отказала убежище за ос...ния недодиктатор?

Едно условие което трябва матушка да спази задължително е пълно ядрено разоръжаване. Русия доказа, че не може да и се вярва, че постоянно заплашва с ядрения си потенциал. Подоби играчки в ръцете на получовеци-полу-орки са опасни. Русия трябва да предаде целия си ядрен потенциал и след 50 години да и се разреши да има своя собствена армия отново, разбира се в ограничени размери. Друго - пълно зониране на русия - 4 зони на контрол и влияние - на САЩ, на ЕС, на Украйна, на Япония. Пълни репарации и възстановяване на Украйна. Репарации за САЩ, ЕС, Япония. Въвеждане на долара като транзитна валута. Конфискация на всички златни резерви. Това е като за начало. Преговори - само след като изпълнят нещата по-горе.

от векове се опитва да постави Русия на колене! Но Русия упорито лежи ли лежи и се въргаля мъртво пияна в калта и не се дава.

Войната се води на територията на бившият СССР не в САЩ Така че можем уверено да кажем че СССР загуби СТУДЕНАТА ВОЙНА А ние като съюзници на СССР бяхме окупирани от НАТО.

След като обиколката на Путин из Азия завърши с пълен неуспех да намери съюзници сред жълтурите (да беше пратил Шойгу - жълтурите обичат жълтури, Путин е мелез и никой не обича мелези), изведнъж руснаците чрез Песков се сетиха, че искат да преговарят. Чудесно! Значи всичко върви по план.... на Байдън!

единствените преговори ще бъдат след като се изнесат от територията на украйна е за предаването на военнопрестъпнците, остатъчният им ядрен потенциал и размерът на репарациите, които ще плащат, иначе 91-ва и "ножки буша" ще им се сторят като небивало благополучие, благоденствие и икономически възход, а понеже ростр0л бригадата се е възпалила от виртуална(а може би и съвсем реална) взаимна дедовщина как сащ щели са "фалират" - само една американска корпорация, като епъл например е по-голяма от цялата икономика на "раят на земята". А, да, още нещо, др0гаре, защо руските банки се отказаха да минават на юани?

Фентанол или Пико?

ДрОгаре

от векове се опитва да постави Русия на колене! Но Русия упорито лежи ли, лежи и се въргаля надрусана, мъртво пияна в калта и не се дава.

Не говори глупости синко. А чети история. Да не допускате нашите грешки.

Хитлер и Наполеон ли са запада за тебе? С Хитлер и Наполеон ли ти свършват знанията за световната история? Идиот! Не си чел нито история, нито книга през живота си. Ха ха ха ха

да питаме златната орда. Или те вече толкова семка са хвърлили, че даже самоизбрания е с дръпнати очи

Вчера руският президент отново заяви, че обмисля /////подновяване????????????//// на националната доктрина за употреба на ядрено оръжие. Що за дебилна соросоидна маргинална изпаднала сволач пише в този сайт. Ядрената доктрина НЯМА нужда от подновяване защото дя действа перманентно. Президентът Путин каза, че може да бъде ОБНОВЕНА защото западните фашисти смятат, че миниатюрен ядрен заряд може да се използва в конвенционална война.

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа.

С действията си българските политици се мъчат да те опровергаят.

САЩ ще имат пазараите, но няма да имат доверието в продуктите им.... ако Русия и Китай блокират един ден продовлствието щом хусите могат да пират кораби, какво ще ако Русия , Корея и да речем Китай се включат в изнуддването на запада по същия начин както го прави Запада. Запада дне с есамо САЩ няма друго има Британия, но Британия са като пиратски осров който нанася ширатски щети о и поограбва, но не допирнася с иновативност.... Германия е индустриална база но ще зацикли в задушен от САЩ.....САЩ поглъща запада и обезсилва запада. Путин унищожи най руските градове, които бяха в Украйна и руското насление в Украйна или се разбяга или беше изтрепано което не е ммъдро, и това Путин го направи само заради фетиша си към запада

Тъй де. Ма гледам, че Путин си реди схемата. А уж беше изолиран и обграден. Само дето той са изолира и обгражда. Схвана ли?

Абе аз схванах, ама на кава цена. На цената на руското население което уж спасяваше сега Руското население е най често мобилизирано и най често то е избовано онея от Лвов са полицаи бизнесмени и пазят руснаците да не се надигнат и да не избягат от армията и Путин избива руснаците на Украина в големи мащаби извършва това което запада искаше да стори на руските Украинци, за мен и Путин и запада не са добро за нас и нашата цивилизация макар че вече се питам какво общо има с бунаците които крякат сектански без да мислят, и то го правят толкова години затъпях да обеснявам едно и също повече от 14 години всичко се знаеше още преди 14 години какво ще е... а Путин и да реди схеми и да не реди всичко си е божа работа , да можем да им се възхитим на мобилизацията и на постиженията, но са загуба на фона на разгорма на тази прекрасна държава Украина, няма как да не ти е болно за Украинците че станах жертва на Путин и запада

Като спреш да ползваш американския интернет, тогава ще ти повярвам.

ти като спреш да използваш арабските цифри, меделеевата таблица, да спреш да ползваш Гугъл който е собственост на Сергей, да четеш книгите на азимов, да гледаш гилмите с кърт дъглас, да спреш да ползваш хартията измислена в Китай и барута измислен в Китай или някъде в Египет , ако продължим така ще останеш с интернет даже и без ток защото за да бъде измислен тока със сигурност са ползвали древни познания не свързани със запада

Те не го щат у селото, той за поповата къща пита.

аа, не е готова още! не е! когато стане готова,ще разберем всички! справка ссср!

Мишките на сороса сънуват перемоги и ядрена война в коят те са може би на Марс? Явно само клиенти на Карлуково са им останали на Посолствата. Ви светна мишоци. Ако ни се размине глобалната катастрофа Путин ще го изучават в учебниците като спасител на Света от Ядрен Апокалипсис. Зеленски ще остане като убиец на нацията си, плътно следван от Нетаняху. Байдън ще е вечно дементиралият срам на САЩ. Обама ще си остане един педал, разрешил на Фаучи гейн оф фънкшън. Урсула ще е в затвора. А Давоските педали и Билдербъргските масончета ще се молят да не бъдат обезглавени. Всеки друг сценарии ви гарантира дистопично Соломоново царство или тотално унищожение. Да питам гениите: ПВО лови ли ФАБ 3000. Щото той лети по трудна за прехващане траектория, па дори да го целнеш с ракета за един милион си е преебавка. Пускат ги от територията на Русия.

Мунчо... този пост ще ти го впишем в епикризата след като те лоботомираме защото очевидно не си наред в 3тия етаж ;-)))) ако беше поне на 10% вменяем щеше да си прочел/видял/разбрал че с ядрен апокалипсис заплашват само Потенцето, москалските ибрици и руЗЗтроловете ;- )))) айде марш от тук че гладкия ти мозък очевидно дава накъсо от жегите :-)))

Пак ли си говориш сам бе? ХАХАХ

то трябва акъл за да се сети Бай Ганю че модераторите изтриха постове... ама нали е Ганьо ;- )

Този ФАБ-3000 ли е последният вундерфафел на Путин, който ще му спечели войната? Авиобомба от Втората световна война, за която надуваш форума от няколко месеца, а се оказа, че едва преди няколко дни са пуснали за пръв път. Гледах видеото - дори не улучи целта, а разрушенията бяха смехотворни за три тона взрив. Ако извадите и Т-34 и ИСУ-152 и ИЛ-2 със сигурно ще спечелите войната през 21ви век!

НАТО изкара ядрените ракети от складовете и Путин се оказа готов да преговаря....?

Дали? Руснаците не са прибирали техните а имат достатъчно да затрият света 10-на пъти. Демек на 10 една да излети и света си замина.

то тва е проблема... че преди да дойде десетата ракета... девет ще са паднали на нейна територия ;- ))) оня ден пак станаха за смях с "ядрената" си подводница в Куба която беше цялата корозирала и с изпадали панели :- )))) цял свят се смя на москалите и пуска меме-та ;- )))

Судитците Се отказаха от петродолара ! Затова Русия иска преговори че почне ли Гражданска война в Краварника тия Лайномети ще усерът света !!!

Супер да продават на Китай и Индия за юани и рупии.

Сега Саудитците ще заприличат на чейнж бюро от ранното време на демкрацията в България. Ще имат отдел само за обръщане на валути и прехвърляне от една банка в друга и банковите транзакции ще ги удавят. Досега за Щатите те бяха малко или много превилигировани и Садам като нападна Кувейт бързо поискаха помощ. направо си платиха за воината. Ами сега накъде? Иран и хусите само за това чакат. Могат да се вържат към рублата или копат крипто. О да и ще забравят за новите техноогии за откриване и вадене на пертола. Също като Венецуела. Повелаваме им успех!!!

Делото на близките на загиналите на 11 Септември срещу Саудитското правителство не е затворено още и за това няма давност. Кь

Саудитците га гледат какво става със Газпром, монава времето когата със социалните помощи там си копуваш Ферари и го позлатяваш. Ще трябва да се бачка път те са едни едни умни и работни направо се е утрепало. Мъка, мъка мамо!

Трябва да се обсъди териториалната цялост както на Русия, така и на Украйна! Само че на руснаците Русия им е по-мила от Украйна!

самия факт че Потенцето се унижава да ходи на крачета при Прасчо в Сев. Корея говори колко е отчаяно жужето :- ))) 24 години не намираше за нужно да отиде в Сев. Корея но изведнъж реши че трябва да се подмаже на грухчо ;- )) за 30 и кусур години "демокрация" пРоссия е на същото място където беше и преди 30 години през комунизма ;- ))) Коччината вече има 3ма приятели - армията флота и гладната Сев. Корея където ядат водорасли и трева ;- )))

Има международен договор за предаване на ядрените оръжия от съветско време на Русия според които Русия, Великобритания и САЩ стават гаранти за нейната независмост и теририална цялост. Русия напълно и изцяло е отстъпила от него въпреки че го ратифицирала и той е влязал в сила като част от националното й законодателство. Русия не може да очаква че Великобритания и САЩ няма да изпълняват този договор. Тогава за какво Украйна предаде ядреното си оръжие, за голите лъжи на Русия ли. От времето на събитията на Майадана руските тайни служни дестабилизират Украйна и тн.

САЩ и казаха да го предаде, щото бяха наясно, че толкова са корумпирани, че може да го ПРОДАДАТ НА НЯКОЙ ВРАГ НА САЩ. ХАХАХАХ ПУТИН СИ КУПИ САМОЛЕТИТЕ ОТ ОКРАЙНА. КУПИ СИ ГИ. ЛАПАЧО НА ЧЕРНИ САБИ. ХАХАХАХАХ

Не може да очаква? Я ми припомни от кой договор не са се оттеглили американците? Остана ли някой?

" Заклахме грешната свиня"

Бре, новина на която в заглавието присъстват думите "САЩ и Русия", половин час няма коментар, аз ли съм умрял или има глобален срив на нета.

Как се преговаря с Хитлер? Как се преговаря със Сталин? Как се преговаря с Путин? Невъзможно и безмислено е...

Може бе. Питай германците.

Мина времето за преговори. Скоро ще се молите. Ни никой няма да слуша.

буаехаехеахаеххеахеахеах Педерасков си мисли че на някого му пука за какво е готова пРоссия ;- )) САЩ ще ви тътрузи и унижава докогато си пожелае ;- )))

ПО ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА БАЙДЪН НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА В СВЕТА

Коментари - Песков: Русия е готова за преговори със САЩ по всички теми, в това число за Украйна | Днес.dir.bg

Песков: Русия е готова за преговори със САЩ по всички теми, в това число за Украйна

"Този диалог е необходим, защото проблемите се трупат, а има и такива, свързани с архитектурата на глобалната сигурност", заяви говорителят на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Песков: Русия е готова за преговори със САЩ по всички теми, в това число за Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Ха ха , жалките руснаци искали преговори?? За глобалната сигурност вие сте нула бе , не го ли разбрахте. Кой ще говори с вас за неща които не ви засягат? Вие сте икономически джуджета. За САЩ има само един противник и той е Китай, вие сте нещо като конска муха. Жалки дразнители. Сега ще ви влезе доста сериозно отзад.

покана за концерт,гад ватнишка!

Зеленски: Русия може да преговаря за мир още утре, ако се изтегли от нашата територия Русия и нейните лидери "не са готови за справедлив мир", заяви днес украинският президент Володимир Зеленски, в края на мирната конференция за Украйна в швейцарския курорт "Бюргенщок", която даде силна подкрепа за териториалната цялост на страната му, предадоха Франс прес и БТА. "Трябва да си вършим работата, да не мислим за Русия, а да правим това, което трябва. В момента Русия и нейните лидери не са готови за справедлив мир. Това е факт" Руският лидер обаче постави условия, които са неприемливи за Киев и биха били равносилни на капитулация и изоставяне на територии, признати за украински от международната общност,

Според Споразумението между Украйна и РФ от 12.06.1990, Украйна са задължение за протектират населението на тяхната територия независимо от граждансто (може и чужденци), религиозна принаглежност, етнос, и т.н. състо така да създадът културни етнорегиони (Членове 3 и 4). Отделно според Споразумението между Щатите, Украйна, и Русия, териториалната цялост може да се наруши с цел осигуряване на мир (1996, Проложение 4). За каква справедливост говорим при системен терор и избиване на руснаци на територият ана Украйна още преди 2014 година. И за какво нахлуване на територии се говори. Първо това са отцепени области; второ върнати на РФ, и трето военни на Русия са с цел постигане на мир във върнатите територии. Групировка Зеленски и страни от Запад трябва да привикнат да четат това което са подписвали.

Украйна никога не го е нарушавала това? А Русия нападна Чечня, тя няма ли същите задължения?? Нападна независима Грузия. Украйна никого не е нападала. дай един пример за системе тормоз и избиване на русанци?? Къде?? В Донбас където рускоговорещите бяха 80% и те тормозеха украинците.

След разпада на СССР е въведена 100 % либерализация на бизнеса в Русия. Бум на средния и малкия частен бизнес. Наред със законния бизнес започва и незаконен такъв свързан с търговия на петролни продукти главно от Чечения за Западна европа през...Украйна. Покрай петролнит епродикти е започнал и трафикът на наркотици. Един от най-търсените наркобосове в света е украинец, а мрежата е била през Чечения от близкия изток до Европа. Това е довело и до развитие на престъпност в Русия от чеченски банди, Показните стрелби в Москва са били ежеднениве. Постепенно това е прераснало в тероризъм отново движен от чеченски ундергроунд. Започват серия от атентати в Москва и околности, включвало е и атентати в училиста и детски градини - главно етническо прочистване срещу руснаци. Най фрапантния случай е този с избити 21 деца край Московско училище. За да се справи с тази престъпност и тероризъм Елцин е започнал серия от преговори които не спират престъпността. Тогава навлиза за да въдвори мир и да се справи с тероризма и високата престъпност. Пак е по договора. В СССР и тогава и сега в РФ има много малки републики и народи. Защо според теб там не навлизат, а навлизат в Чечения? Поради горните причини. Украинският ундергроунд е реминисценция натози от Чеченските им връзки. Украйна са забранили използване на руски език за обучение на руско етническо население в Украйна (Донбас). Това противоречи на споразумението което гарантира етнически райони с експлицитно подчертано запазване на матерния език на населението. С прости думи, украинизацията в Донбас е довела до съпротива от руското население там което вместо да се подтисне чрез запазване на правата на малцинствата се е опитало да се потуши с налислие и убиийства. И това е много преди предоставяне на военна помощ от Русия на местното управление на отцепените области.

Опа…Изчакайте. Тоест, когато украинските въоръжени сили изоставаха 10 пъти от Русия, целият свят беше готов да им помогне. Сега, когато въоръжените сили на Украйна настигнаха Русия по потенциал, и пурьо яде мазната опашка - изведнъж всички заговориха за примирие. Не мислите ли, че някой много се страхува от победата на Украйна? ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ПиСКОВ НА КОЛЕНЕ ЩЕ МОЛИ УКРАЙНА ДА ИМ ПРОСТИ... Условия мира озвучены давно Вернуть Крым Прекратить войну с Украиной Заплатить $300 млрд за ущерб и разрушения на Донбассе Расплатиться за сбитый Боинг Вернуть долг $22 млрд за газовые войны Убраться из Грузии и заплатить за войну 2008 Убраться из Молдавии Прекратить наезды на Прибалтику и Белорусию Приструнить кремлевских хакеров Заплатить за оккупацию восточной Европы Заплатить за срыв сделки по нефти Заплатить за создание смертоносного вируса Заплатить за применение химического оружия Путина и его шайку под трибунал Лукашенко под трибунал заплатить компенсацию 1 трлн евро за распространение НАТО в восточную Европу заплатить 1 трлн баксов за ущерб и разрушения на Украине уничтожение совкового режима в РФ, полная смена власти

Льолоьвци...Песков ви казва че чака капитулацията на Гринго...дипломатично ма и това ще стане...само да избутат до изборите наесен...с мумията и ще има висящи от колесниците на самолетите - ти летището в Кабул

тиП

Орките пак се дупят на Запада и пак никой не иска да ги ощастливи. Мъка...

В Хага очакват Путин за преговори.

А пропо, господин Карим Хан да прочете Член 77(2) от Конституцията на Русия. Член 77(2) (2020) В рамките на юрисдикцията и правомощията на Руската федерация по въпроси под съвместната юрисдикция на Руската федерация и съставните образувания на Русия Федералните федерални органи на изпълнителната власт и органите на изпълнителната власт на съставните субекти на Руската федерация образуват единна система на изпълнителна власт в Руската федерация ФСБ е изпълнителен орган. И да пресметне колко са органите отговорни за опазване на Държавната Граница на РФ. Това по въпроса за дефиницията на депортация. Това за отвличането (абсолютен фарс) няма и да го коментирам. Но по дефинициите на депортация имат спорни стандарти в МНС. Тази заповед както казах е дълбок политически акт. Това не е правораздаване. Ако се интересува от съдбата на децата, наистина, то се търсят конкретни престъпления, ако има, и конкретни извършители. Иначе за господин Президентът на РФ важи Член 12б (ще направи една безумно желаеща го интимно жена щтастлива истински, а и себе си). Но все пак не е редно и другото лице да е субект на съдебни фарсове в т.н. Правов Запад.

За преговори времето мина . Време е за присъди за убитите цивилни и деца в Украйна!!!

Лоша работа ватата, все идет по плану

Кой се интересува какво мисли азиатската кочина?Тридневното СВО стана тригодишна война Пълни идиоти са кремльовците.

Сигурно ще се разберат, Зеленски и Путин трябва да си отидат обезателно. Путин защото започна една непрпвокорана война която я престави като малка военна операция а почти стига до ядрена война. Зеленски защото си позволи да се намеси във вътрешните работи на Щатите , предавайки разговора му с Тръмп на демократите. С това показа че е част от копупционната схема на Байден и сега го е страх какво ще се случи. Ако Тръмп беше президент тази война нямаше да я бъде.

Мина времето за преговори. Сега русийката само може да отговаря.

ама прАблемите се трупали :)))) Или май и Северна Курия е отказала убежище за ос...ния недодиктатор?

Едно условие което трябва матушка да спази задължително е пълно ядрено разоръжаване. Русия доказа, че не може да и се вярва, че постоянно заплашва с ядрения си потенциал. Подоби играчки в ръцете на получовеци-полу-орки са опасни. Русия трябва да предаде целия си ядрен потенциал и след 50 години да и се разреши да има своя собствена армия отново, разбира се в ограничени размери. Друго - пълно зониране на русия - 4 зони на контрол и влияние - на САЩ, на ЕС, на Украйна, на Япония. Пълни репарации и възстановяване на Украйна. Репарации за САЩ, ЕС, Япония. Въвеждане на долара като транзитна валута. Конфискация на всички златни резерви. Това е като за начало. Преговори - само след като изпълнят нещата по-горе.

от векове се опитва да постави Русия на колене! Но Русия упорито лежи ли лежи и се въргаля мъртво пияна в калта и не се дава.

Войната се води на територията на бившият СССР не в САЩ Така че можем уверено да кажем че СССР загуби СТУДЕНАТА ВОЙНА А ние като съюзници на СССР бяхме окупирани от НАТО.

След като обиколката на Путин из Азия завърши с пълен неуспех да намери съюзници сред жълтурите (да беше пратил Шойгу - жълтурите обичат жълтури, Путин е мелез и никой не обича мелези), изведнъж руснаците чрез Песков се сетиха, че искат да преговарят. Чудесно! Значи всичко върви по план.... на Байдън!

единствените преговори ще бъдат след като се изнесат от територията на украйна е за предаването на военнопрестъпнците, остатъчният им ядрен потенциал и размерът на репарациите, които ще плащат, иначе 91-ва и "ножки буша" ще им се сторят като небивало благополучие, благоденствие и икономически възход, а понеже ростр0л бригадата се е възпалила от виртуална(а може би и съвсем реална) взаимна дедовщина как сащ щели са "фалират" - само една американска корпорация, като епъл например е по-голяма от цялата икономика на "раят на земята". А, да, още нещо, др0гаре, защо руските банки се отказаха да минават на юани?

Фентанол или Пико?

ДрОгаре

от векове се опитва да постави Русия на колене! Но Русия упорито лежи ли, лежи и се въргаля надрусана, мъртво пияна в калта и не се дава.

Не говори глупости синко. А чети история. Да не допускате нашите грешки.

Хитлер и Наполеон ли са запада за тебе? С Хитлер и Наполеон ли ти свършват знанията за световната история? Идиот! Не си чел нито история, нито книга през живота си. Ха ха ха ха

да питаме златната орда. Или те вече толкова семка са хвърлили, че даже самоизбрания е с дръпнати очи

Вчера руският президент отново заяви, че обмисля /////подновяване????????????//// на националната доктрина за употреба на ядрено оръжие. Що за дебилна соросоидна маргинална изпаднала сволач пише в този сайт. Ядрената доктрина НЯМА нужда от подновяване защото дя действа перманентно. Президентът Путин каза, че може да бъде ОБНОВЕНА защото западните фашисти смятат, че миниатюрен ядрен заряд може да се използва в конвенционална война.

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа.

С действията си българските политици се мъчат да те опровергаят.

САЩ ще имат пазараите, но няма да имат доверието в продуктите им.... ако Русия и Китай блокират един ден продовлствието щом хусите могат да пират кораби, какво ще ако Русия , Корея и да речем Китай се включат в изнуддването на запада по същия начин както го прави Запада. Запада дне с есамо САЩ няма друго има Британия, но Британия са като пиратски осров който нанася ширатски щети о и поограбва, но не допирнася с иновативност.... Германия е индустриална база но ще зацикли в задушен от САЩ.....САЩ поглъща запада и обезсилва запада. Путин унищожи най руските градове, които бяха в Украйна и руското насление в Украйна или се разбяга или беше изтрепано което не е ммъдро, и това Путин го направи само заради фетиша си към запада

Тъй де. Ма гледам, че Путин си реди схемата. А уж беше изолиран и обграден. Само дето той са изолира и обгражда. Схвана ли?

Абе аз схванах, ама на кава цена. На цената на руското население което уж спасяваше сега Руското население е най често мобилизирано и най често то е избовано онея от Лвов са полицаи бизнесмени и пазят руснаците да не се надигнат и да не избягат от армията и Путин избива руснаците на Украина в големи мащаби извършва това което запада искаше да стори на руските Украинци, за мен и Путин и запада не са добро за нас и нашата цивилизация макар че вече се питам какво общо има с бунаците които крякат сектански без да мислят, и то го правят толкова години затъпях да обеснявам едно и също повече от 14 години всичко се знаеше още преди 14 години какво ще е... а Путин и да реди схеми и да не реди всичко си е божа работа , да можем да им се възхитим на мобилизацията и на постиженията, но са загуба на фона на разгорма на тази прекрасна държава Украина, няма как да не ти е болно за Украинците че станах жертва на Путин и запада

Като спреш да ползваш американския интернет, тогава ще ти повярвам.

ти като спреш да използваш арабските цифри, меделеевата таблица, да спреш да ползваш Гугъл който е собственост на Сергей, да четеш книгите на азимов, да гледаш гилмите с кърт дъглас, да спреш да ползваш хартията измислена в Китай и барута измислен в Китай или някъде в Египет , ако продължим така ще останеш с интернет даже и без ток защото за да бъде измислен тока със сигурност са ползвали древни познания не свързани със запада

Те не го щат у селото, той за поповата къща пита.

аа, не е готова още! не е! когато стане готова,ще разберем всички! справка ссср!

Мишките на сороса сънуват перемоги и ядрена война в коят те са може би на Марс? Явно само клиенти на Карлуково са им останали на Посолствата. Ви светна мишоци. Ако ни се размине глобалната катастрофа Путин ще го изучават в учебниците като спасител на Света от Ядрен Апокалипсис. Зеленски ще остане като убиец на нацията си, плътно следван от Нетаняху. Байдън ще е вечно дементиралият срам на САЩ. Обама ще си остане един педал, разрешил на Фаучи гейн оф фънкшън. Урсула ще е в затвора. А Давоските педали и Билдербъргските масончета ще се молят да не бъдат обезглавени. Всеки друг сценарии ви гарантира дистопично Соломоново царство или тотално унищожение. Да питам гениите: ПВО лови ли ФАБ 3000. Щото той лети по трудна за прехващане траектория, па дори да го целнеш с ракета за един милион си е преебавка. Пускат ги от територията на Русия.

Мунчо... този пост ще ти го впишем в епикризата след като те лоботомираме защото очевидно не си наред в 3тия етаж ;-)))) ако беше поне на 10% вменяем щеше да си прочел/видял/разбрал че с ядрен апокалипсис заплашват само Потенцето, москалските ибрици и руЗЗтроловете ;- )))) айде марш от тук че гладкия ти мозък очевидно дава накъсо от жегите :-)))

Пак ли си говориш сам бе? ХАХАХ

то трябва акъл за да се сети Бай Ганю че модераторите изтриха постове... ама нали е Ганьо ;- )

Този ФАБ-3000 ли е последният вундерфафел на Путин, който ще му спечели войната? Авиобомба от Втората световна война, за която надуваш форума от няколко месеца, а се оказа, че едва преди няколко дни са пуснали за пръв път. Гледах видеото - дори не улучи целта, а разрушенията бяха смехотворни за три тона взрив. Ако извадите и Т-34 и ИСУ-152 и ИЛ-2 със сигурно ще спечелите войната през 21ви век!

НАТО изкара ядрените ракети от складовете и Путин се оказа готов да преговаря....?

Дали? Руснаците не са прибирали техните а имат достатъчно да затрият света 10-на пъти. Демек на 10 една да излети и света си замина.

то тва е проблема... че преди да дойде десетата ракета... девет ще са паднали на нейна територия ;- ))) оня ден пак станаха за смях с "ядрената" си подводница в Куба която беше цялата корозирала и с изпадали панели :- )))) цял свят се смя на москалите и пуска меме-та ;- )))

Судитците Се отказаха от петродолара ! Затова Русия иска преговори че почне ли Гражданска война в Краварника тия Лайномети ще усерът света !!!

Супер да продават на Китай и Индия за юани и рупии.

Сега Саудитците ще заприличат на чейнж бюро от ранното време на демкрацията в България. Ще имат отдел само за обръщане на валути и прехвърляне от една банка в друга и банковите транзакции ще ги удавят. Досега за Щатите те бяха малко или много превилигировани и Садам като нападна Кувейт бързо поискаха помощ. направо си платиха за воината. Ами сега накъде? Иран и хусите само за това чакат. Могат да се вържат към рублата или копат крипто. О да и ще забравят за новите техноогии за откриване и вадене на пертола. Също като Венецуела. Повелаваме им успех!!!

Делото на близките на загиналите на 11 Септември срещу Саудитското правителство не е затворено още и за това няма давност. Кь

Саудитците га гледат какво става със Газпром, монава времето когата със социалните помощи там си копуваш Ферари и го позлатяваш. Ще трябва да се бачка път те са едни едни умни и работни направо се е утрепало. Мъка, мъка мамо!

Трябва да се обсъди териториалната цялост както на Русия, така и на Украйна! Само че на руснаците Русия им е по-мила от Украйна!

самия факт че Потенцето се унижава да ходи на крачета при Прасчо в Сев. Корея говори колко е отчаяно жужето :- ))) 24 години не намираше за нужно да отиде в Сев. Корея но изведнъж реши че трябва да се подмаже на грухчо ;- )) за 30 и кусур години "демокрация" пРоссия е на същото място където беше и преди 30 години през комунизма ;- ))) Коччината вече има 3ма приятели - армията флота и гладната Сев. Корея където ядат водорасли и трева ;- )))

Има международен договор за предаване на ядрените оръжия от съветско време на Русия според които Русия, Великобритания и САЩ стават гаранти за нейната независмост и теририална цялост. Русия напълно и изцяло е отстъпила от него въпреки че го ратифицирала и той е влязал в сила като част от националното й законодателство. Русия не може да очаква че Великобритания и САЩ няма да изпълняват този договор. Тогава за какво Украйна предаде ядреното си оръжие, за голите лъжи на Русия ли. От времето на събитията на Майадана руските тайни служни дестабилизират Украйна и тн.

САЩ и казаха да го предаде, щото бяха наясно, че толкова са корумпирани, че може да го ПРОДАДАТ НА НЯКОЙ ВРАГ НА САЩ. ХАХАХАХ ПУТИН СИ КУПИ САМОЛЕТИТЕ ОТ ОКРАЙНА. КУПИ СИ ГИ. ЛАПАЧО НА ЧЕРНИ САБИ. ХАХАХАХАХ

Не може да очаква? Я ми припомни от кой договор не са се оттеглили американците? Остана ли някой?

" Заклахме грешната свиня"

Бре, новина на която в заглавието присъстват думите "САЩ и Русия", половин час няма коментар, аз ли съм умрял или има глобален срив на нета.

Как се преговаря с Хитлер? Как се преговаря със Сталин? Как се преговаря с Путин? Невъзможно и безмислено е...

Може бе. Питай германците.

Мина времето за преговори. Скоро ще се молите. Ни никой няма да слуша.

буаехаехеахаеххеахеахеах Педерасков си мисли че на някого му пука за какво е готова пРоссия ;- )) САЩ ще ви тътрузи и унижава докогато си пожелае ;- )))

ПО ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА БАЙДЪН НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА В СВЕТА