Коментари - Брюксел започва преговорите за присъединяване на Украйна и Молдова | Днес.dir.bg

Брюксел започва преговорите за присъединяване на Украйна и Молдова

Досега Унгария спираше започването на официални преговори с Киев, смятайки, че условията не са изпълнени

Обратно в новината

Коментари - Брюксел започва преговорите за присъединяване на Украйна и Молдова | Днес.dir.bg

Коментари

ОЩЕ ИЗТОЧНИ РОБИ ДА ПРИСЛУГВАТ НА ЗАПАДА

Вчера започнаха преговори за присъединяване към ЕС на две страни в конфликт - Украйна (войната с Русия) и Молдова (проблемът с Приднестровската молдавска република). Днес се навършват 83 години от началото на войната между Германия и СССР. Германия ли? Не съвсем. В осъществяването на Плана Барбароса участват формирования на 21 други европейски страни. Дори Люксембург се е "отбелязъл". След по-малко от седмица, на 30 юни ще се навършат 83 години от едно знаменателно изказване на Хитлер, което е записано в дневника на началника на ГЩ на германската армия генерал Франц Халдер. Хитлер заявява: "Европейският съюз в резултат на съвместната война срещу Русия се сплоти както никога досега.". Да ,точно така е казал - Европейският съюз. Е, сега нещата се повтарят. Започваме с комедията (преговорите с Украйна и Молдова) и ще завършат с трагедията.

Какъв ще е приносът на Украйна към съюза, във фалит са още преди влизането. В Молдова нещата са мега зле, не е кой знае колко по-различен случай. Две държави с неустановени граници и с неустановено бъдеще. Но то и на ЕС заради геополитическите им безумици, бъдещето е неустановено. Тази котва Украйна ще го завлече към дъното още по-бързо...

Само не разбрахме в какви граници ще бъде присъединената в ЕС Украйна. Да не се окаже, че докато я приемат, от Украйна ще е останал само град-държава Лвов. И с кого ще се провеждат разговорите за присъединяване, след като Зеленски вече не е легитимен президент. И как успя Украйна да изпълни всички изисквания за приемане, след като България без да е била във война не успяваше да изпълни изискванията десетилетия? Все въпроси, които отговор нямат и не могат да имат, но ЕС ще плаща за политическите недомислици.

Шефа

А що трябва да стане така?

за Украйна и Молдова!Влизат в ЕС със сигурност,и след това в НАТО!

Украйна е в процедура за присъединяване към Родината. Вероятно ЕС също се стреми към присъединяване към Родината, за да оцелее сред големите.

Каква родина какви глупости? Полша и част от Украйна никога не са приемани за страни от източна Европа от самите европейци. Парадоксално Германия никога не е приемана за Западно Европейска страна. За тях Западна Европа е Испания, Италия и Франция. Чудно след като териториите са били част от германската империя за ивестно време как западната част не приемат за запдна (германия) а източната приемат за родина. Трябва да се гледа на етническа принадлежнос. Цялата Евразия плюс балканите до Германиай са предимно славяни с примеси от монголи, гърци и т.н., а на Залад са си друга глобална етническа група пак с вариации.

Какво ли ще поискат от Украйна, като условие за влизане в евросъюза? От нас поискаха предсрочно затваряне на два блока от АЕЦ Козлодуй, ТЕЦ-овете ни и сребърните ни залежи (чрез концесия).

... и когато се събудиш русоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ...

ЕС създаде многомилиарден фонд за военна помощ за Украйна Европейският съюз ще създаде фонд за военна помощ за Украйна в размер на 20 милиарда евро, от който от 2024 до 2027 г. на Киев ще бъдат отпускани 5 милиарда евро годишно за оръжия и програми за обучение. Необходимо е подкрепата за Украйна „да продължи и след войната, каквото и да се случи“, каза Борел. ръководител на европейската дипломация. Към момента Украйна е получила 5,6 милиарда евро военна помощ от механизъм извън бюджета на ЕС. Той възстановява разходите на страните от ЕС за доставките на оръжие за Украйна.

Крайно време е Урсулата да си ходи - ИСКАМЕ МИР, А НЕ ВОЙНА !!!

В Карпатите Украйна има 53 ски курорта. Сравнете ги с броя на нашите. Всичките курорти на Украйна са модерни, евроатлантически, с най-новите и мощни американски ски-влекове и кабинкови лифтове! Не само румънците, но всички любители на зимните спортове от евроатлантическата общност предпочитат украинските зимни курорти ... Воюваща Украйна ще събере 80 милиона тона зърно Беларус - само 7. Прогнозата за общата реколта от зърнени и маслодайни семена в Украйна през 2023 г. е повишена с 3,7 млн. тона, до 80,5 млн. тона, съобщи Украинската зърнена асоциация Украйна започна втората си сеитба по време на войната „Засети са първите 16 хиляди хектара зърнени и бобови култури. Също тази седмица Украйна и Полша опростиха преминаването на границата за селскостопански продукти.

Мисля, че САЩ яко са платили на Урсула, за да потопи ЕС топлкова дълбоко. Украйна е най-корумпираната държава в Европа и една от най-корумпираните в света, при това е и нацистка. Последното обаче Урсула би трябвало да харесва особено, понеже подхранва родовата й памет - дядо й е бил фашистки функционер от хитлеровите. Мили българи, ЕС покафеня като кафеви Л. Имаме фашизъм. Мисля, че единственото спасение е Тръмп да спечели изборите е САЩ, иначе ционистите вече разфасоват Европа. Трилион изтече за година от ЕС към САЩ и то при смазване на икономиката на ЕС, отрязване на ресурсите му и пулно поробване от САЩ. Такова не съм очавал от народите на ЕС! Това е умопомрачение 450 милиона дупи с напредлаи технологии да допуснат военно влияние на външна сила. Което ние българите знаем какво означава - който няма своя армия, храни чужда. Но понеже САЩ се управляват от евреи, храним и армиата им, и тях. От ЕС остна парцал. Не моа да си обясня как народите на ЕС търпят това русото колитческо курве да си развява вустичката за наша сметка и да източва ресурсите на ЕС към САЩ, а и генерално да затрива перспективите на Европа! Това е безумие!

За каква Украйна става въпрос?!

Най големия кеф е да гледаш как русо робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… Кремльоботовете могат да реват тук колкото си искат - но фактът си остава факт - КРАТКО И ЯСНО, ЗАПОМНЕТЕ!!! УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО Столтенберг: Всички страни от НАТО са съгласни с членството на Украйна. Вече е морално Украйна да е в НАТО И парашка се е упътила в АДА. /// Украйна е в центъра на цивилизования свят, Русия е в канавката youtu.be/EtLtDuQ21ZU

- ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - САЩ за повече от 300 милиарда - Великобритания замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) - Активите ще бъдат използвани за възстановяване на Украйна. а най-смешното е, че ВАШИТЕ АЛЧНОСТИ КРАДЛИВИ УПРАВЛЯВАЩИ САМИ ДАДОХА ТЕЗИ КОЛОСНИ ПАРИ НА ЗАПАДНАТА БАНКА - ЗА по -ДОБРИТЕ ДИВИДЕНТИ (проценти) . Благодарете за това на агента на ЦРУ и Мосад Путин, който подари парите ви за финансиране на украинската армия за сметка на самата Русия, като изпрати спестените пари на руските граждани в страните от НАТО чрез Набиулина и други начини .

Интересно къде ли се дяна замразената сметката с около 500 милиарда евро по която ЕС плащаше на Русия за газта? Ужким тия пари щяха да се използват за възстановяването на Украйна, но сега единствено се споменава за активи на стойност едни 200/250 млрд. евро, които ще вършат тази рабога!? А всички тия запорирани средства съществуват ли все още? Все пак са необходими по 5 млрд. евро на месец само за да функционира Украйна. Отделно като прибавим разходите за гориво, медикаменти и прочие има ли нещо останало? Отделно на срещата на Г-7 се реши да се теглят кредити за Украйна, като те ще се погасяват чрез лихвите на парите предвидени за възстановяването на Украйна. Като по около 4 млрд. евро на година се получавали лихвите, което ще рече че за кредита от 50 млрд. ще са необходими около 12 години за да бъде погасен. Стига да не се тегли нов! Отделно според съюза към миналата или по-миналата година щетите в Украйна били оценени на около 600 млрд. евро. А сега? Трилион? Два или три?

Щеше да е много комично ако не беше трагично! Приемането най-вече на фалиралата УСрайна, просто напук на Русия е най-грандиозната простотия на дебилите като Фюрер Фон Дер ЛайНен. Това ще е и краят на ЕС. За съжаление. Тия екзалтирани русофобски истерици не разбраха, че геополитика се прави на базата на икономически интерес и стратегическо развитие на международната политика, а не на базата на идиотски политически амбиции и алчност. Нищо, скоро ще го осъзнаят, но ще е късно… А цената ще я плащаме всички. Дълго. Точно заради тъпотията и арогантността на откровени амбициозни малоумници, Титаник започна да потъва… Само благодарение на имперските амбиции на нагло-саксонците, хегемона-САЩ и настоящите „полезни идиоти“ във Вашингтон и Брюксел, които от 20 години (а не от вчера) подготвяха тази война в УСрайна, сега сме на ръба на Трета Световна Ядрена Война! Жалко е, че все още има едноклетъчни олигофрени, които не могат да осъзнаят сериозността и екзистенциалния характер на случващото се, но съвсем скоро, още до година ще го разберат... По трудния начин.

Хем Украйна е много зле, хем 2 години Путин се опитва да и завземе териториите. Странна работа. Когато Путин приобщаваислямските Дагестан и Чечения, в които се отглеждсат кози и терористи, това е гениален ход, когато ЕС иска да приобщи най-голямата държава в Европа - Украйна с огромен аграрен потенциал, с огромен човешки потенциал и с огромен добивен потенциал - това е лошо. Хубаво е да си изровите главата в пясъка и да се опитате да мислите малко по-умно.

И кое по-точно условие са изпълнили от тези, които на 7 юли миналата година Брюксел е сметнал, че не са изпълнени? Борбата с корупцията и влиянието на олигарсите? Или "спазване правата на малцинствата"? И изобщо знае ли някой дали ще има такава държава?

ще е първата, която ще им попари ентусиазма на украинците.

... и когато се събудиш русоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ...

Руските роби : Линията на бедността: как милиони руснаци оцеляват със 150 долара на месец? https://youtu.be/IB_95-6bBAg /// Русия отиде на ОБНУЛЕНИЕ заедно с путин ... В русия може да се живее със заплатата . Само последните 28 дни са трудни „Половината руснаци имат достатъчно пари само за храна и облекло. Според данни на Росстат за оценка на финансовото състояние на домакинствата, делът на семействата, в които има достатъчно пари за храна и облекло, но които не могат да си позволят закупуване на стоки за дълготрайна употреба (хладилник, диван), се е увеличил през второто тримесечие на 2019 г. с 0,6 процентни пункта - до 49,4 проц. Други 14,1проц. от руското население има достатъчно пари само за храна."

не се ли усещаш, колко си жалък?

И като Украйна за пореден път залее Европа с евтиното си, неотговарящо на европейските стандарти зърно какво ще правим? Предният път едва не фалира цялата индустрия в Европа, а по отношение на качеството всички си затвориха очите защото солидарността към Украйна била по-важнна!? Отделно както и да приключи войната те ща са тотално фалирали отвсякъде! Кризата преди години в Гърция ще бледнее спрямо погрома в Украйна. А не е ли по-добре войната да приключи преди тия преговори? Че накрая Русия да не се окаже част от съюза? хахахаххахах

Най големия кеф е да гледаш как русо робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници…

НАТО увеличава ядрените ракети в бойна готовност Русия: Готови сме да преговаряме ☺

ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ ОТГОВАРЯЙТЕ защо всички свободни държави искат да са със САЩ , НАТО , ЕС? и никой не иска да е с Путин? . Нали НАТО не пречи на никого да влезе в ОДКБ. Мисля, че жителите на повечето страни от НАТО дори не знаят какво е ОДКБ. Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

РУСОРОБИ, . ЩЕ ВИ ЗАДАМ ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС КАТО МАЙМУНА: . По-добре е да се замислим защо почти целият Варшавски договор премина към ЕВРОСЪЮЗА И НАТО и дори не мисли да се връща. . РУСКИТЕ фашисти тъпкаха и избиваха хора в Полша и Чехия, само за да искат да са свободни. . След 45 години червено-фашистко робство с Желязната завеса, концентрационни лагери и пълна бедност, цяла Източна Европа избяга от робството и се освободи от завоевателя и научи важен урок: . НАТО стои на стража на цивилизацията! Пази Европа от диви номадски азиатски орди, ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТОРЯТ Агресията и ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на Путин като атаки над ГРУЗИЯ, АБХАЗИЯ, ОСЕТИЯ, УКРАЙНА, КРИМ, ДОНЕЦК, ЛУГАНСК ... и т.н. . В щаба на НАТО в Брюксел ще издигнат паметник на плешивото джудже Путин с надпис...,,За укрепването и разширяването на НАТО на изток!

Силата е с вас направо! Велики сте! Вскички останали (7 милиарда души) са долни мизерници!

Аааааааа ха ха ха ха ах ! Уруладжиите май ПАК нещо се объркаха ! Явно глупостите за чиповете , пералните и ракетите няма да последното малоумно нещо , което витае из главите им . Ами ако още не сте забелязали - Източния фронт се придвижва НА ЗАПАД бе , уважаеми . А историята доста добре е показала какво се случва в подобни случаи . Да не стане така , че самият ЕС да бъде приет в състава на Руската федерация ! Ако Ви се вижда невъзможно - питайте някой Германец от доброто старо ГДР как точно стават тези работи ...

СРАВНЕТЕ : за 4 месеца война Хитлер стига до Москва за 26 месеца война Путин все още тъпче на границата на Донбас ... Скоростта на рашистите - Е КАТО НА БРЕМЕННА КОСТЕНУРКА . След 1200 ще превземем Украину. Но и това не е точно. МОРЕ ОТ РУСКИ ТРУПОВЕ . Руски войник призовава руснаците да НЕ отиват на война . ВИДЕО https://youtu.be/RxV7MoA8XUI В момента руснаците губят всеки ден средно над 45 бр. военна техника И печелят само 0,7кв/км територия. Шел третий год как 2я армия мира брала Киев за 3 дня ... С тези темпове на руските уроди ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ : - 31 МИЛИОНА ТАНКА И БМП-та - 1 200 години и - 100 милиона трупове. Е , да им пожелаем късмет…

Бууум. Трееес. Плеес. Лееееш.

са със силно повишена трудност, и не са за малоумници като тебе! Ти не си ли чувал, че монетата от 5 ст. е с по-ниска стойност от монетата от 10 ст., макар че е по-голяма от нея?

Посмали МАНГО Руската ФИДИРАЦИЯ е с население 1/5 от това на Европа Пръснато от край до край в АЗИЯ. Русия не е в ЕВРОПА. Никога не е била. Никога няма да бъде!!!!

РУСОРОБИ АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА, ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА, КОЯТО Е В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И В НАТО , то чупката : ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ – Масква – с еднопосочен билет в путинското блато… Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Много ги обичам такива русофилчета - лижат Русия пък си веят задника по гадната Европа и се надуват в западни автомобили. Олигофрени Сър. Защо не заминахте да заработване не Евро, а безполезни рубли в русското блато ? Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото Какво представляват "русофилите" - получовешки същества в приведено положение със задните си части към путлер и с очи на запад - Европа и Америка.

Съд по Бързата продецуда и незабавно ликвидиране на всички доказани русофили и техните поддръжници в България!!

Ха Ха Хааа А Турция чака Вече над 20 години !!!

Кремльоботовете могат да реват тук колкото си искат - но фактът си остава факт - КРАТКО И ЯСНО, ЗАПОМНЕТЕ!!! УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО Столтенберг: Всички страни от НАТО са съгласни с членството на Украйна. Вече е морално Украйна да е в НАТО И парашка се е упътила в АДА. /// Украйна е в центъра на цивилизования свят, Русия е в канавката youtu.be/EtLtDuQ21ZU

Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото 77% от завършилите висше образование в Русия мечтаят да работят в чужбина на Запад! Любимото занимание на русифилската бедност е да брои парите на другите!

-Земеделие -Армия -Адекватно здравеопазване -Адекватно образование -Лека промишленост -ПВО -Фърчолети -Вече и енергетика съобразена с икономическото ниво на населението -СУвЕРЕНИТЕТ Ма сте световни шампиони по смъртност и рупате ексклузивно отровите на Монстанто Украйна, които и фашизирана Полша отказа да яде.

2024-06-21 16:03:12 Бъгария в НАТО и ЕС (нерегистриран) -Земеделие -Армия -Адекватно здравеопазване -Адекватно образование -Лека промишленост -ПВО -Фърчолети -Вече и енергетика съобразена с икономическото ниво на населението -СУвЕРЕНИТЕТ НЯМА ГИ

2045г.,руснаците пред Берлин,ултиматум- германци предайте се, в окопа от другата страна араби, а сега де от каде да им намерим германци!!!!????

Защо чак 2045 година? Не беше ли Киев за 3 дни, а Берлин за 3 месеца?

Средна месечна нетна заплата по държави. Държави от ЕС и НАТО: Естония: 1598 евро Чехия: 1434 евро Полша: 1351 евро България: 913 евро Руский Мир: Сърбия: 827 евро --> Русия - 640 евро (според кремълската стъкмистика) Беларус: 525 евро

Да разбирам ли, че си цъфнал, та вързал, европеецо? Живее в бананова република, където със смс-и го управляват от посолството, а се пени на държави, дето се противопоставят сами на ЕС и САЩ едновременно без да им мигне окото!

Приятел , това за България - нетна 913 евро от къде го изкопа?

Събрал заплатите на депутатите и на чистачките. И ги усреднил човекът. И получил "средна" заплата.

И двете ще са Руски. Идеята на неокон фашагите е да докопат Приднестровието. НАТО си прави квото си поиска. ЕССР само изпълнява и лае опорките. Докато тая фашистка и ционистка паплач не е обесена света ще е във война.

НИКОГА НЕ ТЪРСЕТЕ БЪЛГАРСКИ РУСОФИЛ В русия. НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРИТЕ РУСОФИЛ ОТИШЪЛ ДА ЖИВЕЕ В РУСКОТО БЛАТО. РУСОФИЛИТЕ ГИ ТЪРСЕТЕ В ГЕРМАНИЯ, ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ, ИСПАНИЯ, АМЕРИКА и т.н. … ЗА РУБЛАТА Е ДОБРЕ ДА ЛАЕШ, НО ЕВРОТО И ДОЛАРА СА ИМ ПО-СКЪПИ По принцип русофила е с айфон и немска кола

Опорна пропаганда! Поне опитай да я докараш реалистична, кажи например, че е с китайска техника и западна кола, защото може да е френска, италианска... Вярно, че е малко третоупотребна, ама това е защото сме в ЕС и в НАТО! Техниката обаче е китайска, защото умния запад си изнесе сам производствата и сега беснее, че Китай станал икономически гигант! Но пък по-страшно е да си краваропитек, защото ти казва, че не си дораснал да си европеец, ама Украйна ще я приемат, че и пари ще ѝ дадат! Ти само давай там и се радвай на западното благоденствие!

В Европа почти не останаха Русофили. Само в България, Сърбия и Беларус. Нашите докато не станат на пелети за храна на прасета, няма как да започне да се оправя тази страна.

Изпълнили са критерии. И двете държави с неясни граници. Едните във война, а както се цепят другите и неясен официален език и там може. По-скоро Русия изпълнява критерии за ЕС от Украйна и Молдова.

"ЕК беше поискала от Киев мерки за борба с корупцията..." Там така са преборили корупцията, че свят да ти се завие. И как са изпълнили вичките условия не и понятно. Докато стигнат до края може да няма такава държава. Тия евро зелки наистина ли живеят в страната на чудесата?

От USрайна колко ще присъединят? 20%? 1/3? Цялата?!

Руските маймуняци роби на колхозните хлебарки от Чайна, а УКРАЙНА в ЕВРОПА! ХИ ХИ ХИ

Киьоф и Лфоф не са укрия, мангал!

Нарастващото огорчение на западните страни към Русия е в съответствие с обяснението на въоръжените конфликти в логиката на превантивната война. Този модел разглежда ескалацията като продукт на страховете за бъдещето. Убеждението, че положението им ще се влоши с времето, насърчава държавите да предприемат все по-авантюристични стъпки, дори да използват сила. През цялата история, големите войни по правило са ставали продукт именно на тази превантивна логика - желанието за удар, предвиждайки очакваното му отслабване. За това пише и.д. ръководителят на катедрата за приложен анализ на международните проблеми в МГИМО Игор Истомин в статия за Валдайския клуб. Въпросът за голяма война в Европа е по-належащ днес, отколкото когато и да било от средата на 20 век. Западните анализатори обсъждат различни потенциални сценарии за конфликт, а официалните лица открито спекулират относно вероятността от това и дори обсъждат конкретни времеви хоризонти. В неотдавнашна реч руският президент Владимир Путин заяви , че действията на западните правителства са довели света „до точката, от която няма връщане назад“. В същото време преобладаващото убеждение във вътрешните дискусии е, че САЩ и техните съюзници осъзнават катастрофалните рискове от пряк военен сблъсък с Москва и, следвайки поне инстинкта си за самосъхранение, ще се опитат да го избегнат. Подобни преценки се основават на предположението, че Западът, въпреки своята агресивност и арогантност, в своята политика се ръководи от рационален баланс на ползите и разходите, основан на съществуващия баланс на силите. Междувременно предишният опит не ни убеждава в способността на Съединените щати и техните съюзници да следват балансиран, пресметнат рационален курс.

През 2000-те и 2010-те години те многократно се забъркваха във военни приключения, от които след това мъчително търсеха изход. Достатъчно е да си припомним примерите на интервенциите в Афганистан, Ирак и Либия. Разбира се, във всички тези случаи рисковете за Запада остават значително по-ниски, отколкото в случай на хипотетична война с Русия. Но ставките бяха значително по-ниски. Показателно е неотдавнашното признание на президента на САЩ Джоузеф Байдън : „Ако някога позволим Украйна да се провали, помнете думите ми, ще видите как Полша си тръгва и ще видите всички тези страни по действителната граница на Русия да започнат да преговарят сами. ” Може да се каже, че добрата стара „теория на доминото” се е наложила отново в съзнанието на западните стратези. Раздвоеното съзнание на Запада Нарастващото огорчение на западните страни към Русия е в съответствие с обяснението на въоръжените конфликти в логиката на превантивната война. За разлика от свързването на междудържавните конфронтации с агресивен опортюнизъм, този модел разглежда ескалацията като продукт на страхове за бъдещето. Убеждението, че положението им ще се влоши с времето, насърчава държавите да предприемат все по-авантюристични стъпки, дори да използват сила. През цялата история, големите войни по правило са ставали продукт именно на тази превантивна логика - желанието за удар, предвиждайки очакваното отслабване на противника. Така разпадането на системата на континенталната блокада подтикна Наполеон да атакува Русия. Загрижеността на Германия относно перспективите за модернизиране на руската армия действа като спусък за Първата световна война.

Подобна динамика се наблюдава днес в политиката на Запада, който инвестира значителни ресурси в конфронтацията с Русия. Фактът, че тя не иска да загуби, а напротив, постепенно върви към постигане на целите си, не може да не предизвика разочарование в САЩ и техните съюзници. Последното тласка не към помирение, а към търсене на по-мощни средства. Поради провала на плановете за унищожаване на руската икономика чрез ограничителни мерки и нанасяне на стратегическо поражение на Москва от ръцете на Киев, Западът се приближава все по-близо до ръба на пряк военен конфликт. В същото време вече се демонстрира намаляваща чувствителност към възможните последствия от подобен сценарий. Подобно на казино играчите, Съединените щати и техните съюзници повишават залозите все повече и повече с всяка следваща игра с надеждата да спечелят. Нарастващият авантюризъм е ясно видим в дебата за разполагането на западни войски в Украйна. Освен това по тази тема започнаха да се изказват не само истерични европейски лидери, но и привидно по-отговорни американски генерали. Така началникът на Обединения комитет на началник-щабовете на САЩ Чарлз Браун заключи, че изпращането на войски на НАТО в страната е неизбежна перспектива. Желанието на западните страни да поемат рискове е подсилено от противоречив, ако не и шизофреничен възглед за Русия. Те не се уморяват да повтарят, че преди това потенциалът на Москва е бил силно надценен и в резултат на специална военна операция той е отслабен още повече. В същото време, без да осъзнават дисонанса, те оправдават натрупването на собствените си сили с нарастващата руска заплаха.

Кремльоботовете могат да реват тук колкото си искат - но фактът си остава факт - КРАТКО И ЯСНО, ЗАПОМНЕТЕ!!! УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО Столтенберг: Всички страни от НАТО са съгласни с членството на Украйна. Вече е морално Украйна да е в НАТО И парашка се е упътила в АДА. /// Украйна е в центъра на цивилизования свят, Русия е в канавката youtu.be/EtLtDuQ21ZU

нерде Пхенян. Но, в свободният свят е така, избираш накиде да вървиш. Молдовците ще дишат малко по-спокойно, не че Европа може да ги защити, ма все пак...

не ги приемат. Има доста вода да изтече. А и да не забравим, че и нас ни приеха малко прибързано, без съвсем да сме готови.

Е подигравка с всички нас, които чакахме за тоя шибан съюз с години, унизително затваряйки глава след глава...

"Православието е най-голямата пречка пред въвеждането на Новия,Световен ред !" Збигнев Бжежински

В щаба на НАТО в Брюксел ще бъде издигнат паметник на плешивото джудже Путин с надпис...,,За укрепването и разширяването на НАТО на изток,,!. За какво се бориха, на това се натъкнаха... Руската федерация се въобрази като световен "здразнител ", оказа се, че "дразнителя " е твърде малка и ръждясала... Путин дълго си го просеше Преди много години Немцов каза: -Путин определено ще доведе страната до пълномащабна война. Ако Путин номинира кандидатурата си за цар през 2024 г., тогава надпреварата изобщо няма да има нужда от въоръжени сили, тя ще се разпадне сама Военен бюджет - 2022 г.: НАТО: 1770 милиарда долара Китай: 227 милиарда долара Русия: 47 милиарда долара

Тия тъпотии си ги коментирайте на Прайда ! И си вЕрвайте...

Германският външен министър: Европейският съюз ще се разшири от Лисабон до Луганск Бъдещето на Украйна е в ЕС. Германският външен министър подчерта, че европейските приятели и партньори ще подкрепят Украйна по този път. И добави, че Киев е способен да проведе впечатляващи реформи на фона на ужас-ната руска агресия.

Цяла Европа е настръхнала срещу агресията на РУсия. Следващата стъпка на Путин ще отпуши такава реакция от Европа, каквато в Русия ,,не са преживявали в цялата си история''

И каква ще е реакцията? Европа е пътник, недейте да заблуждавате с пропаганда глупавите хора.

Братя молдовци и украинци! Честито ви новите пълчища от НПО трансджендъри небинарни педеруги, лесбийки, домашни насилия феминистки,вегани,тротинейшъни, финни прахови частици, драг кралици,гей двуцевки на паради , гретенясали лелки ,терор на психоболни, афганистанци ,еднополови бракове , велоалеи ,третополови нужници и вся осталя прелест на евроатлантизъма!

! ! ! ! !

Много точно синтезирано и ясно казано. Но за съжаление няма да ги застигне , защото Путин ще разшири Русия до Брюксел

+

Началото на края .... на ЕССР. До тук беше мирът в Европа.

Ха,дано...

Приемането на украйна е насочено срещу русия. Сега ес, после нато и не е ясно, как страната във война ще пребори корупция и изпълни 1000 изисквания, които бяха задължителни за останалите членки, за да се присъединят към "семейството". И въоръжаването в името на мира, дръндрън, ще продължи, след това наливане на пари за възстановяване на новия член на същото семейство.

Не го мисли... не те засяга. Проблеми в нашата кочина колко щеш. Работи за България!

Украйна в ЕС, а руските ватници - куррви на колхозна Чайна хи хи хи

Глупаво политическо решение! Украйна не изпълнява половината условия за влизане в ЕС. Особено относно корупцията и зачитането на правата на гражданите. На всичкото отгоре е във война и границите й са променливи. ЕС на практика се ангажира да възстанови Украйна след войната за своя сметка. Такава задача ще погълне целия бюджет на съюза и то с години напред. Молдовците пък са образец за манталитета "щом не е в моя двор, не правя нищо", с добавка от висока корупция и потенциален "украински сценарий" с Приднестровието. Точно тази държава като троянски кон може да повлече ЕС към война с Русия. Опасно е да получава членство. Турция пък отдавна кандидатства за член на ЕС, обаче бюрократите прецениха, че Украйна е в по-добър кандидат. Неясно по кой показател. ЕС направо си забива нож в крака.

Ръководството на ЕС обрича Украйна на още смърт. То обрича и Европа на война и мизерия, защото смята да дава нашите пари на Украйна, за да бори Русия. За сериозните хора, които слушат какво говори Путин, е нова доза доволство да видят и чуят колко ясно описа руския президент състоянието на Европа като мегаколония на САЩ, обречена да загине под ръководството на глобалистите. Който това не го разбира, не е в реалността и не може да има адекватна позиция. От вчера Столтенберг говори за привеждане на ядрените бойни глави в НАТО в проверка и бойна готовност. Защо? На ядрена война ли отиваме с Путин, да го бием, защото той не желае да изпълнява заповедите на шепата глобалисти? Вече е уморително да се обсъждат западните прояви. Поредната в Швейцария, измислена конференция за мир в Украйна, точно както казах, се прояви като пропаганда и нищо повече, нито едно реално отражение няма да има за подобряване положението на Украйна. Подписана е декларация. И какво от това? Светът разполага с милиарди подписани декларации и изявления и животът не се е подобрил от това, нито войните са спрели. Пак да се броят подписалите и неподписалите мен лично ме уморява и за мен е почти напълно безсмислено. Интересно е само да споменем, че Ватиканът не я подписа, обаче проксито на Ватиканът, Унгария, подписа. Подписаха още 2 проксита, които искат да седят на 2 стола – Турция и Сърбия. За протокола да уточним, че който я подписа, се подчини на САЩ и е зависимо от САЩ лице. България разбира се подписа! Словакия не подписа! Значи фицовщината е по-яка от орбанщината. Анастасия Гешева

Да , щдрени удари ще има , дали ще са тактически или не никой не знае , но много от най-богатите вече си имат острови-бункери..Кой разбрал , разбрал

Коментари - Брюксел започва преговорите за присъединяване на Украйна и Молдова | Днес.dir.bg

Брюксел започва преговорите за присъединяване на Украйна и Молдова

Досега Унгария спираше започването на официални преговори с Киев, смятайки, че условията не са изпълнени

Обратно в новината

Коментари - Брюксел започва преговорите за присъединяване на Украйна и Молдова | Днес.dir.bg

Коментари

ОЩЕ ИЗТОЧНИ РОБИ ДА ПРИСЛУГВАТ НА ЗАПАДА

Вчера започнаха преговори за присъединяване към ЕС на две страни в конфликт - Украйна (войната с Русия) и Молдова (проблемът с Приднестровската молдавска република). Днес се навършват 83 години от началото на войната между Германия и СССР. Германия ли? Не съвсем. В осъществяването на Плана Барбароса участват формирования на 21 други европейски страни. Дори Люксембург се е "отбелязъл". След по-малко от седмица, на 30 юни ще се навършат 83 години от едно знаменателно изказване на Хитлер, което е записано в дневника на началника на ГЩ на германската армия генерал Франц Халдер. Хитлер заявява: "Европейският съюз в резултат на съвместната война срещу Русия се сплоти както никога досега.". Да ,точно така е казал - Европейският съюз. Е, сега нещата се повтарят. Започваме с комедията (преговорите с Украйна и Молдова) и ще завършат с трагедията.

Какъв ще е приносът на Украйна към съюза, във фалит са още преди влизането. В Молдова нещата са мега зле, не е кой знае колко по-различен случай. Две държави с неустановени граници и с неустановено бъдеще. Но то и на ЕС заради геополитическите им безумици, бъдещето е неустановено. Тази котва Украйна ще го завлече към дъното още по-бързо...

Само не разбрахме в какви граници ще бъде присъединената в ЕС Украйна. Да не се окаже, че докато я приемат, от Украйна ще е останал само град-държава Лвов. И с кого ще се провеждат разговорите за присъединяване, след като Зеленски вече не е легитимен президент. И как успя Украйна да изпълни всички изисквания за приемане, след като България без да е била във война не успяваше да изпълни изискванията десетилетия? Все въпроси, които отговор нямат и не могат да имат, но ЕС ще плаща за политическите недомислици.

Шефа

А що трябва да стане така?

за Украйна и Молдова!Влизат в ЕС със сигурност,и след това в НАТО!

Украйна е в процедура за присъединяване към Родината. Вероятно ЕС също се стреми към присъединяване към Родината, за да оцелее сред големите.

Каква родина какви глупости? Полша и част от Украйна никога не са приемани за страни от източна Европа от самите европейци. Парадоксално Германия никога не е приемана за Западно Европейска страна. За тях Западна Европа е Испания, Италия и Франция. Чудно след като териториите са били част от германската империя за ивестно време как западната част не приемат за запдна (германия) а източната приемат за родина. Трябва да се гледа на етническа принадлежнос. Цялата Евразия плюс балканите до Германиай са предимно славяни с примеси от монголи, гърци и т.н., а на Залад са си друга глобална етническа група пак с вариации.

Какво ли ще поискат от Украйна, като условие за влизане в евросъюза? От нас поискаха предсрочно затваряне на два блока от АЕЦ Козлодуй, ТЕЦ-овете ни и сребърните ни залежи (чрез концесия).

... и когато се събудиш русоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ...

ЕС създаде многомилиарден фонд за военна помощ за Украйна Европейският съюз ще създаде фонд за военна помощ за Украйна в размер на 20 милиарда евро, от който от 2024 до 2027 г. на Киев ще бъдат отпускани 5 милиарда евро годишно за оръжия и програми за обучение. Необходимо е подкрепата за Украйна „да продължи и след войната, каквото и да се случи“, каза Борел. ръководител на европейската дипломация. Към момента Украйна е получила 5,6 милиарда евро военна помощ от механизъм извън бюджета на ЕС. Той възстановява разходите на страните от ЕС за доставките на оръжие за Украйна.

Крайно време е Урсулата да си ходи - ИСКАМЕ МИР, А НЕ ВОЙНА !!!

В Карпатите Украйна има 53 ски курорта. Сравнете ги с броя на нашите. Всичките курорти на Украйна са модерни, евроатлантически, с най-новите и мощни американски ски-влекове и кабинкови лифтове! Не само румънците, но всички любители на зимните спортове от евроатлантическата общност предпочитат украинските зимни курорти ... Воюваща Украйна ще събере 80 милиона тона зърно Беларус - само 7. Прогнозата за общата реколта от зърнени и маслодайни семена в Украйна през 2023 г. е повишена с 3,7 млн. тона, до 80,5 млн. тона, съобщи Украинската зърнена асоциация Украйна започна втората си сеитба по време на войната „Засети са първите 16 хиляди хектара зърнени и бобови култури. Също тази седмица Украйна и Полша опростиха преминаването на границата за селскостопански продукти.

Мисля, че САЩ яко са платили на Урсула, за да потопи ЕС топлкова дълбоко. Украйна е най-корумпираната държава в Европа и една от най-корумпираните в света, при това е и нацистка. Последното обаче Урсула би трябвало да харесва особено, понеже подхранва родовата й памет - дядо й е бил фашистки функционер от хитлеровите. Мили българи, ЕС покафеня като кафеви Л. Имаме фашизъм. Мисля, че единственото спасение е Тръмп да спечели изборите е САЩ, иначе ционистите вече разфасоват Европа. Трилион изтече за година от ЕС към САЩ и то при смазване на икономиката на ЕС, отрязване на ресурсите му и пулно поробване от САЩ. Такова не съм очавал от народите на ЕС! Това е умопомрачение 450 милиона дупи с напредлаи технологии да допуснат военно влияние на външна сила. Което ние българите знаем какво означава - който няма своя армия, храни чужда. Но понеже САЩ се управляват от евреи, храним и армиата им, и тях. От ЕС остна парцал. Не моа да си обясня как народите на ЕС търпят това русото колитческо курве да си развява вустичката за наша сметка и да източва ресурсите на ЕС към САЩ, а и генерално да затрива перспективите на Европа! Това е безумие!

За каква Украйна става въпрос?!

Най големия кеф е да гледаш как русо робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… Кремльоботовете могат да реват тук колкото си искат - но фактът си остава факт - КРАТКО И ЯСНО, ЗАПОМНЕТЕ!!! УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО Столтенберг: Всички страни от НАТО са съгласни с членството на Украйна. Вече е морално Украйна да е в НАТО И парашка се е упътила в АДА. /// Украйна е в центъра на цивилизования свят, Русия е в канавката youtu.be/EtLtDuQ21ZU

- ЕС замрази активите на Централната банка на Руската федерация в размер на повече от 200 милиарда евро - САЩ за повече от 300 милиарда - Великобритания замрази руски активи за 350 милиарда долара - ВНИМАНИЕ: (годишният бюджет на Русия ~ 200 милиарда) - Активите ще бъдат използвани за възстановяване на Украйна. а най-смешното е, че ВАШИТЕ АЛЧНОСТИ КРАДЛИВИ УПРАВЛЯВАЩИ САМИ ДАДОХА ТЕЗИ КОЛОСНИ ПАРИ НА ЗАПАДНАТА БАНКА - ЗА по -ДОБРИТЕ ДИВИДЕНТИ (проценти) . Благодарете за това на агента на ЦРУ и Мосад Путин, който подари парите ви за финансиране на украинската армия за сметка на самата Русия, като изпрати спестените пари на руските граждани в страните от НАТО чрез Набиулина и други начини .

Интересно къде ли се дяна замразената сметката с около 500 милиарда евро по която ЕС плащаше на Русия за газта? Ужким тия пари щяха да се използват за възстановяването на Украйна, но сега единствено се споменава за активи на стойност едни 200/250 млрд. евро, които ще вършат тази рабога!? А всички тия запорирани средства съществуват ли все още? Все пак са необходими по 5 млрд. евро на месец само за да функционира Украйна. Отделно като прибавим разходите за гориво, медикаменти и прочие има ли нещо останало? Отделно на срещата на Г-7 се реши да се теглят кредити за Украйна, като те ще се погасяват чрез лихвите на парите предвидени за възстановяването на Украйна. Като по около 4 млрд. евро на година се получавали лихвите, което ще рече че за кредита от 50 млрд. ще са необходими около 12 години за да бъде погасен. Стига да не се тегли нов! Отделно според съюза към миналата или по-миналата година щетите в Украйна били оценени на около 600 млрд. евро. А сега? Трилион? Два или три?

Щеше да е много комично ако не беше трагично! Приемането най-вече на фалиралата УСрайна, просто напук на Русия е най-грандиозната простотия на дебилите като Фюрер Фон Дер ЛайНен. Това ще е и краят на ЕС. За съжаление. Тия екзалтирани русофобски истерици не разбраха, че геополитика се прави на базата на икономически интерес и стратегическо развитие на международната политика, а не на базата на идиотски политически амбиции и алчност. Нищо, скоро ще го осъзнаят, но ще е късно… А цената ще я плащаме всички. Дълго. Точно заради тъпотията и арогантността на откровени амбициозни малоумници, Титаник започна да потъва… Само благодарение на имперските амбиции на нагло-саксонците, хегемона-САЩ и настоящите „полезни идиоти“ във Вашингтон и Брюксел, които от 20 години (а не от вчера) подготвяха тази война в УСрайна, сега сме на ръба на Трета Световна Ядрена Война! Жалко е, че все още има едноклетъчни олигофрени, които не могат да осъзнаят сериозността и екзистенциалния характер на случващото се, но съвсем скоро, още до година ще го разберат... По трудния начин.

Хем Украйна е много зле, хем 2 години Путин се опитва да и завземе териториите. Странна работа. Когато Путин приобщаваислямските Дагестан и Чечения, в които се отглеждсат кози и терористи, това е гениален ход, когато ЕС иска да приобщи най-голямата държава в Европа - Украйна с огромен аграрен потенциал, с огромен човешки потенциал и с огромен добивен потенциал - това е лошо. Хубаво е да си изровите главата в пясъка и да се опитате да мислите малко по-умно.

И кое по-точно условие са изпълнили от тези, които на 7 юли миналата година Брюксел е сметнал, че не са изпълнени? Борбата с корупцията и влиянието на олигарсите? Или "спазване правата на малцинствата"? И изобщо знае ли някой дали ще има такава държава?

ще е първата, която ще им попари ентусиазма на украинците.

... и когато се събудиш русоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ...

Руските роби : Линията на бедността: как милиони руснаци оцеляват със 150 долара на месец? https://youtu.be/IB_95-6bBAg /// Русия отиде на ОБНУЛЕНИЕ заедно с путин ... В русия може да се живее със заплатата . Само последните 28 дни са трудни „Половината руснаци имат достатъчно пари само за храна и облекло. Според данни на Росстат за оценка на финансовото състояние на домакинствата, делът на семействата, в които има достатъчно пари за храна и облекло, но които не могат да си позволят закупуване на стоки за дълготрайна употреба (хладилник, диван), се е увеличил през второто тримесечие на 2019 г. с 0,6 процентни пункта - до 49,4 проц. Други 14,1проц. от руското население има достатъчно пари само за храна."

не се ли усещаш, колко си жалък?

И като Украйна за пореден път залее Европа с евтиното си, неотговарящо на европейските стандарти зърно какво ще правим? Предният път едва не фалира цялата индустрия в Европа, а по отношение на качеството всички си затвориха очите защото солидарността към Украйна била по-важнна!? Отделно както и да приключи войната те ща са тотално фалирали отвсякъде! Кризата преди години в Гърция ще бледнее спрямо погрома в Украйна. А не е ли по-добре войната да приключи преди тия преговори? Че накрая Русия да не се окаже част от съюза? хахахаххахах

Най големия кеф е да гледаш как русо робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници…

НАТО увеличава ядрените ракети в бойна готовност Русия: Готови сме да преговаряме ☺

ЧЕРВЕНИ ХЛЕБАРКИ ОТГОВАРЯЙТЕ защо всички свободни държави искат да са със САЩ , НАТО , ЕС? и никой не иска да е с Путин? . Нали НАТО не пречи на никого да влезе в ОДКБ. Мисля, че жителите на повечето страни от НАТО дори не знаят какво е ОДКБ. Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

РУСОРОБИ, . ЩЕ ВИ ЗАДАМ ЕДИН ПРОСТ ВЪПРОС КАТО МАЙМУНА: . По-добре е да се замислим защо почти целият Варшавски договор премина към ЕВРОСЪЮЗА И НАТО и дори не мисли да се връща. . РУСКИТЕ фашисти тъпкаха и избиваха хора в Полша и Чехия, само за да искат да са свободни. . След 45 години червено-фашистко робство с Желязната завеса, концентрационни лагери и пълна бедност, цяла Източна Европа избяга от робството и се освободи от завоевателя и научи важен урок: . НАТО стои на стража на цивилизацията! Пази Европа от диви номадски азиатски орди, ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТОРЯТ Агресията и ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на Путин като атаки над ГРУЗИЯ, АБХАЗИЯ, ОСЕТИЯ, УКРАЙНА, КРИМ, ДОНЕЦК, ЛУГАНСК ... и т.н. . В щаба на НАТО в Брюксел ще издигнат паметник на плешивото джудже Путин с надпис...,,За укрепването и разширяването на НАТО на изток!

Силата е с вас направо! Велики сте! Вскички останали (7 милиарда души) са долни мизерници!

Аааааааа ха ха ха ха ах ! Уруладжиите май ПАК нещо се объркаха ! Явно глупостите за чиповете , пералните и ракетите няма да последното малоумно нещо , което витае из главите им . Ами ако още не сте забелязали - Източния фронт се придвижва НА ЗАПАД бе , уважаеми . А историята доста добре е показала какво се случва в подобни случаи . Да не стане така , че самият ЕС да бъде приет в състава на Руската федерация ! Ако Ви се вижда невъзможно - питайте някой Германец от доброто старо ГДР как точно стават тези работи ...

СРАВНЕТЕ : за 4 месеца война Хитлер стига до Москва за 26 месеца война Путин все още тъпче на границата на Донбас ... Скоростта на рашистите - Е КАТО НА БРЕМЕННА КОСТЕНУРКА . След 1200 ще превземем Украину. Но и това не е точно. МОРЕ ОТ РУСКИ ТРУПОВЕ . Руски войник призовава руснаците да НЕ отиват на война . ВИДЕО https://youtu.be/RxV7MoA8XUI В момента руснаците губят всеки ден средно над 45 бр. военна техника И печелят само 0,7кв/км територия. Шел третий год как 2я армия мира брала Киев за 3 дня ... С тези темпове на руските уроди ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ : - 31 МИЛИОНА ТАНКА И БМП-та - 1 200 години и - 100 милиона трупове. Е , да им пожелаем късмет…

Бууум. Трееес. Плеес. Лееееш.

са със силно повишена трудност, и не са за малоумници като тебе! Ти не си ли чувал, че монетата от 5 ст. е с по-ниска стойност от монетата от 10 ст., макар че е по-голяма от нея?

Посмали МАНГО Руската ФИДИРАЦИЯ е с население 1/5 от това на Европа Пръснато от край до край в АЗИЯ. Русия не е в ЕВРОПА. Никога не е била. Никога няма да бъде!!!!

РУСОРОБИ АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА, ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА, КОЯТО Е В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И В НАТО , то чупката : ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ – Масква – с еднопосочен билет в путинското блато… Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Много ги обичам такива русофилчета - лижат Русия пък си веят задника по гадната Европа и се надуват в западни автомобили. Олигофрени Сър. Защо не заминахте да заработване не Евро, а безполезни рубли в русското блато ? Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото Какво представляват "русофилите" - получовешки същества в приведено положение със задните си части към путлер и с очи на запад - Европа и Америка.

Съд по Бързата продецуда и незабавно ликвидиране на всички доказани русофили и техните поддръжници в България!!

Ха Ха Хааа А Турция чака Вече над 20 години !!!

Кремльоботовете могат да реват тук колкото си искат - но фактът си остава факт - КРАТКО И ЯСНО, ЗАПОМНЕТЕ!!! УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО Столтенберг: Всички страни от НАТО са съгласни с членството на Украйна. Вече е морално Украйна да е в НАТО И парашка се е упътила в АДА. /// Украйна е в центъра на цивилизования свят, Русия е в канавката youtu.be/EtLtDuQ21ZU

Най-голямата мечта на руския патриот е да стане немски, италиански , френски, английски, и най-вече американски патриот! Оказва се че русофилията е добре , но по-ценно от рублата винаги е Доларът и Еврото 77% от завършилите висше образование в Русия мечтаят да работят в чужбина на Запад! Любимото занимание на русифилската бедност е да брои парите на другите!

-Земеделие -Армия -Адекватно здравеопазване -Адекватно образование -Лека промишленост -ПВО -Фърчолети -Вече и енергетика съобразена с икономическото ниво на населението -СУвЕРЕНИТЕТ Ма сте световни шампиони по смъртност и рупате ексклузивно отровите на Монстанто Украйна, които и фашизирана Полша отказа да яде.

2024-06-21 16:03:12 Бъгария в НАТО и ЕС (нерегистриран) -Земеделие -Армия -Адекватно здравеопазване -Адекватно образование -Лека промишленост -ПВО -Фърчолети -Вече и енергетика съобразена с икономическото ниво на населението -СУвЕРЕНИТЕТ НЯМА ГИ

2045г.,руснаците пред Берлин,ултиматум- германци предайте се, в окопа от другата страна араби, а сега де от каде да им намерим германци!!!!????

Защо чак 2045 година? Не беше ли Киев за 3 дни, а Берлин за 3 месеца?

Средна месечна нетна заплата по държави. Държави от ЕС и НАТО: Естония: 1598 евро Чехия: 1434 евро Полша: 1351 евро България: 913 евро Руский Мир: Сърбия: 827 евро --> Русия - 640 евро (според кремълската стъкмистика) Беларус: 525 евро

Да разбирам ли, че си цъфнал, та вързал, европеецо? Живее в бананова република, където със смс-и го управляват от посолството, а се пени на държави, дето се противопоставят сами на ЕС и САЩ едновременно без да им мигне окото!

Приятел , това за България - нетна 913 евро от къде го изкопа?

Събрал заплатите на депутатите и на чистачките. И ги усреднил човекът. И получил "средна" заплата.

И двете ще са Руски. Идеята на неокон фашагите е да докопат Приднестровието. НАТО си прави квото си поиска. ЕССР само изпълнява и лае опорките. Докато тая фашистка и ционистка паплач не е обесена света ще е във война.

НИКОГА НЕ ТЪРСЕТЕ БЪЛГАРСКИ РУСОФИЛ В русия. НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРИТЕ РУСОФИЛ ОТИШЪЛ ДА ЖИВЕЕ В РУСКОТО БЛАТО. РУСОФИЛИТЕ ГИ ТЪРСЕТЕ В ГЕРМАНИЯ, ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ, ИСПАНИЯ, АМЕРИКА и т.н. … ЗА РУБЛАТА Е ДОБРЕ ДА ЛАЕШ, НО ЕВРОТО И ДОЛАРА СА ИМ ПО-СКЪПИ По принцип русофила е с айфон и немска кола

Опорна пропаганда! Поне опитай да я докараш реалистична, кажи например, че е с китайска техника и западна кола, защото може да е френска, италианска... Вярно, че е малко третоупотребна, ама това е защото сме в ЕС и в НАТО! Техниката обаче е китайска, защото умния запад си изнесе сам производствата и сега беснее, че Китай станал икономически гигант! Но пък по-страшно е да си краваропитек, защото ти казва, че не си дораснал да си европеец, ама Украйна ще я приемат, че и пари ще ѝ дадат! Ти само давай там и се радвай на западното благоденствие!

В Европа почти не останаха Русофили. Само в България, Сърбия и Беларус. Нашите докато не станат на пелети за храна на прасета, няма как да започне да се оправя тази страна.

Изпълнили са критерии. И двете държави с неясни граници. Едните във война, а както се цепят другите и неясен официален език и там може. По-скоро Русия изпълнява критерии за ЕС от Украйна и Молдова.

"ЕК беше поискала от Киев мерки за борба с корупцията..." Там така са преборили корупцията, че свят да ти се завие. И как са изпълнили вичките условия не и понятно. Докато стигнат до края може да няма такава държава. Тия евро зелки наистина ли живеят в страната на чудесата?

От USрайна колко ще присъединят? 20%? 1/3? Цялата?!

Руските маймуняци роби на колхозните хлебарки от Чайна, а УКРАЙНА в ЕВРОПА! ХИ ХИ ХИ

Киьоф и Лфоф не са укрия, мангал!

Нарастващото огорчение на западните страни към Русия е в съответствие с обяснението на въоръжените конфликти в логиката на превантивната война. Този модел разглежда ескалацията като продукт на страховете за бъдещето. Убеждението, че положението им ще се влоши с времето, насърчава държавите да предприемат все по-авантюристични стъпки, дори да използват сила. През цялата история, големите войни по правило са ставали продукт именно на тази превантивна логика - желанието за удар, предвиждайки очакваното му отслабване. За това пише и.д. ръководителят на катедрата за приложен анализ на международните проблеми в МГИМО Игор Истомин в статия за Валдайския клуб. Въпросът за голяма война в Европа е по-належащ днес, отколкото когато и да било от средата на 20 век. Западните анализатори обсъждат различни потенциални сценарии за конфликт, а официалните лица открито спекулират относно вероятността от това и дори обсъждат конкретни времеви хоризонти. В неотдавнашна реч руският президент Владимир Путин заяви , че действията на западните правителства са довели света „до точката, от която няма връщане назад“. В същото време преобладаващото убеждение във вътрешните дискусии е, че САЩ и техните съюзници осъзнават катастрофалните рискове от пряк военен сблъсък с Москва и, следвайки поне инстинкта си за самосъхранение, ще се опитат да го избегнат. Подобни преценки се основават на предположението, че Западът, въпреки своята агресивност и арогантност, в своята политика се ръководи от рационален баланс на ползите и разходите, основан на съществуващия баланс на силите. Междувременно предишният опит не ни убеждава в способността на Съединените щати и техните съюзници да следват балансиран, пресметнат рационален курс.

През 2000-те и 2010-те години те многократно се забъркваха във военни приключения, от които след това мъчително търсеха изход. Достатъчно е да си припомним примерите на интервенциите в Афганистан, Ирак и Либия. Разбира се, във всички тези случаи рисковете за Запада остават значително по-ниски, отколкото в случай на хипотетична война с Русия. Но ставките бяха значително по-ниски. Показателно е неотдавнашното признание на президента на САЩ Джоузеф Байдън : „Ако някога позволим Украйна да се провали, помнете думите ми, ще видите как Полша си тръгва и ще видите всички тези страни по действителната граница на Русия да започнат да преговарят сами. ” Може да се каже, че добрата стара „теория на доминото” се е наложила отново в съзнанието на западните стратези. Раздвоеното съзнание на Запада Нарастващото огорчение на западните страни към Русия е в съответствие с обяснението на въоръжените конфликти в логиката на превантивната война. За разлика от свързването на междудържавните конфронтации с агресивен опортюнизъм, този модел разглежда ескалацията като продукт на страхове за бъдещето. Убеждението, че положението им ще се влоши с времето, насърчава държавите да предприемат все по-авантюристични стъпки, дори да използват сила. През цялата история, големите войни по правило са ставали продукт именно на тази превантивна логика - желанието за удар, предвиждайки очакваното отслабване на противника. Така разпадането на системата на континенталната блокада подтикна Наполеон да атакува Русия. Загрижеността на Германия относно перспективите за модернизиране на руската армия действа като спусък за Първата световна война.

Подобна динамика се наблюдава днес в политиката на Запада, който инвестира значителни ресурси в конфронтацията с Русия. Фактът, че тя не иска да загуби, а напротив, постепенно върви към постигане на целите си, не може да не предизвика разочарование в САЩ и техните съюзници. Последното тласка не към помирение, а към търсене на по-мощни средства. Поради провала на плановете за унищожаване на руската икономика чрез ограничителни мерки и нанасяне на стратегическо поражение на Москва от ръцете на Киев, Западът се приближава все по-близо до ръба на пряк военен конфликт. В същото време вече се демонстрира намаляваща чувствителност към възможните последствия от подобен сценарий. Подобно на казино играчите, Съединените щати и техните съюзници повишават залозите все повече и повече с всяка следваща игра с надеждата да спечелят. Нарастващият авантюризъм е ясно видим в дебата за разполагането на западни войски в Украйна. Освен това по тази тема започнаха да се изказват не само истерични европейски лидери, но и привидно по-отговорни американски генерали. Така началникът на Обединения комитет на началник-щабовете на САЩ Чарлз Браун заключи, че изпращането на войски на НАТО в страната е неизбежна перспектива. Желанието на западните страни да поемат рискове е подсилено от противоречив, ако не и шизофреничен възглед за Русия. Те не се уморяват да повтарят, че преди това потенциалът на Москва е бил силно надценен и в резултат на специална военна операция той е отслабен още повече. В същото време, без да осъзнават дисонанса, те оправдават натрупването на собствените си сили с нарастващата руска заплаха.

Кремльоботовете могат да реват тук колкото си искат - но фактът си остава факт - КРАТКО И ЯСНО, ЗАПОМНЕТЕ!!! УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО Столтенберг: Всички страни от НАТО са съгласни с членството на Украйна. Вече е морално Украйна да е в НАТО И парашка се е упътила в АДА. /// Украйна е в центъра на цивилизования свят, Русия е в канавката youtu.be/EtLtDuQ21ZU

нерде Пхенян. Но, в свободният свят е така, избираш накиде да вървиш. Молдовците ще дишат малко по-спокойно, не че Европа може да ги защити, ма все пак...

не ги приемат. Има доста вода да изтече. А и да не забравим, че и нас ни приеха малко прибързано, без съвсем да сме готови.

Е подигравка с всички нас, които чакахме за тоя шибан съюз с години, унизително затваряйки глава след глава...

"Православието е най-голямата пречка пред въвеждането на Новия,Световен ред !" Збигнев Бжежински