Цветанов: Решението на Австрия ни дискриминира, защото няма дата за сухопътен Шенген

Лидерът на "Републиканци за България" подчерта, че след подписването на споразумението мигрантите вече ще остават у нас, а само за 2023 г. те са били 18 500

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Решението на Австрия ни дискриминира, защото няма дата за сухопътен Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шенген добре,но качеството на българските властници със техните обръчи от фирми и офшорни сметки нещо куцат!

Е,нали по време на мутродемокрацията бяха първи приятели съратници,пожарникарят,силов застраховател бате Бойко,и учителят по физкултура Цветан Цветанов!

Причината е очевадна дори за бавно,умствено развиващи се българи! Произходът,корените и жилките на българската политическа класа със нейната съдебна система,която ги е узаконила и изпрала със времето имиджа им!Майката на всички е БКП на Тодор Живков!Само единствено той беше осъден за прах във очите на българите,но европейците не са прости хора да имат доверие на мутри!

Напълно си прав пич,ти си млад и начетен джендър-не казвам ,че си мъж за да не те обидя!Ти предполагам си от същия сой както днешният председател на НАТО -Столтенберг,който в предната си младежка битност като гражданин на Европа е бил агент на КГБ даже до 1991г,и американците тези върли демократи не ги е гнус от него :))),както и от сегашните нови български и европейски политици политици:))))

Браво,Койчо!Русофилите ,КГБ,и българските мекерета от ДС са най върлите джендър извратеняци,те друго освен за секс обратните друго не могат!Добре,че поне Путин е мъж сред руските вдовици и да ги утешава а руският патриарх ги благославя!Иван Вазов даже е писал български БКП джендър да се наричам,първа радост е за мене!

Г-син Цв.Цветанов.,е велик политически мислител и визионер и,щом той се е появил на хоризонта,значи политическите работи в България "лекооо"засмърдяват:)))

абе ,кАжи го по деликатно- ЯКО СМЪРДИ.

Е просто

Бате Цеци, кат каже нещо, питай бате Бойко, верно ли е.

През Цецо и Бойко си мерят пишките в Америка- нашите кой на кого служи вече забравих,единият беше на ЦРУ а другият на ФБР!!!!Онези на кой сслужат не ме интересува:(((

Цв. Цв., работи ли асансьора?

Горе-долу

какьв шенген бе... ? на куково лято... с управници предатели...

ооо Цеци, върви ли асансьоря нагоре ...

тоя рапон в качеството си на какъв се изказва

В качеството си на байхуй.

Този път е вярно, това, което казва.

Щом физкултурника казва ...

Казва... После - показва... Накрая - наказва

Много обичате да вадите от нафталина индивиди като тоя пл-ъх или пък пле-вня. Когато бяха на власт нищо не са направили по даден въпрос, като изпаднат от трапезата стават първи коментатори, капацитети, гении на мисълта. тоя повтаря като папагал това, което са казали преди него, но и това е начин да напомниш за себе си, нали.

АВе кой беше Този ве?? още ли ще се изкава? тоя е кандидат за власт, а всъщност в нормална държава трябва да е кандидат само за ЗАТВОРА! И не само той, шефа му ББ и Пейевски също! Повръща ми се само като ги споменавам!

"Бебето във фризера". Прокуратурата ще плати вместо Цветанов за "срината" лекарска кариера

последно, или помак, че пишкаш на такъв Язик