Коментари - Токът ще поскъпне, но не от 1 юли | Днес.dir.bg

Токът ще поскъпне, но не от 1 юли

Новият регулаторен период за цените на електроенергията няма да е от 1 юли, а от по-късна дата. Това ще стане с промени в Закона за енергетиката, така че да се промени моделът на ценообразуване.

Обратно в новината

Коментари - Токът ще поскъпне, но не от 1 юли | Днес.dir.bg

Коментари

Някои възрастни жени от ГЕРБКдПС и преди увеличението на цената на тока са с единия крак в гроба...

бъдете спокойни цената няма да се вдига от 1-ви юли,ще се вдигне от 2-ри юли....

Ха е скочил тока, ха сме ви гътнали сите!

И кво от това те топли че не разбрах.

Токът ще поскъпне, но преди да се врътне, някой ще се гътне!!!!!

Ако имаш огледало погледни се.

Решението е толкова просто та чак боде - отменя се задължителното изкупуване на скъпа енергия. Може в името на развитието на технологиите да се подаде минимална преференция от 20-30 % за зелените технологии, но в никакъв случай превишаване на нормалните цени в пъти. И преференциите да важат само ако съответните съоръжения са местно производство. В противен случай се субсидира Китай, без никаква полза за местния пазар.

Така е,ама мафиотската пасмина не мисли така! За тях е важно единствено да има някакъв договор чрез който да вземат едни пари и то по законен начин. Тези договори са подписани така, щото да немогат да се развалят! Оказва се, че едва ли не държавата /чрез НЕК/ е длъжна да им изкупува прескъпата енергия и това естествено се стоварва на гърба на потребителите. Много от ВЕИ-тата работят повече отколкото е физически възможното и нямат измерителни устройства за да се установи количеството произведена енергия. Абе нема оправия...

ПЕНА НЯМА ДА Е БРЕМЕННА ОТ ПЪРВИ ЮЛИ, ЧЕ Я МУШКАМ ПО-КЪСНО. А ТОКО ЧЕ ПОЕВТИНЕЕ-- АМА ДРУГИО ПАТ!!

Демек протестите срещу скъпият ток се отлагат за по-студените дни. ПОЖЕЛАВАМ ВИ ТОПЛО ЛЯТО И МНОГО ЛЮТА ЗИМА. с уважение А.Семерджиев

Токът ще поскъпне не от първи а от втори. Е добре хората няма да излезнат на първи, а на втори - така е разумно.

Нали говорим за пазарна икономика. Какво е това задължително изкупуване и гарантирана печалба. Всеки на пазара и свобода. Който произвежда сигурно и евтино ще съществува, другите да си заминават и да не трупат печалби за сметка на народа и държавата и да не ми обясняват със всяка фактура, ама те печелили малко -пак взимали голями заплати. Стига нито сме наивници, нито олигофрени, а нека в офисите на Чез да се научат да се отнасят с клиентите си като с хора, а не като с подвесални. Стига омръзнахте ни.

"Световната банка призовава за: агресивно изпълнение на програма за енергийна ефективност пълно разкриване на всички конфликти на интереси, доходи и обвързаности на всички държавни служители, депутати и работещи в сектора на енергетиката премахване на Българския енергиен холдинг (БЕХ)." Стига си раздавахте на наш гръб , ма мърло! Цената ще ми вдига! Я крадливите негодници в затвора и да върнат милиардите дългове, които са натрупали в енергетиката! Р.Овч и Гоцко к'во се спотаиха?!

Да,сега тока няма да поскъпне,но на есен,ще поскъпне поне двойно и тогава...познайте,какво ще стане?!

Ще ги сваляме и тея изедици май.... гадове долни,по една от майките им да мре от студ зимата дано или от токов удар ударена,орехита на стафиди да им станат на всички от "плана Орешарски"

Тези имат опит в удържането на властта. Седенки на Орлов мост няма да ти стигнат. Кво беше: аз няма да гласувам, щото и без това от мене нищо не зависи, а???

Абе аз като казвах че и тази мома е от същата хранилка като Семерджиев никой не слуша.... Няма да има падане нито на ток нито на парно нито на нищо... Това е най-неконтролиращата /избирателно обаче/ комисия на държавата. Явно наесен пак ще се излиза на улиците....

Разберете, че който и да ви управлява, бедния човек ще си е пак беден. Ако нищо не правите и чакате държавата да ви вдигне доходите, ще си умрете бедни и гладни. Не е скъп тока. Малки са ви доходите.

...и парното също, и горивата, щото при нас е най-евтино-енергии, цигари, пиене, затова лятото идват на евтина пукница по морето. Ще поскъпват, щото така искат от ЕС, от Световната банка и други институции дето командят Европа. За доходи забравете, първо се дигат цените, такива са правилата, пък вие си пискайте и се заканвайте. Който е тарикат си прави кинти и при Боко ,и при Цоко и си гледа живота.

ако увеличите Тока , Вие пожелавам с парите цветя да си купите....

А защо Брюксел не гледа заплатите ни от 330 лева ?

Защото на Брюксел не му пука, че взимаш 330 лева. Човек взима толкова за колкото се договори с работодателя си. След като си се навил да работиш за 330лв, значи си доволен от положението си.

Хич не се косете.Цените на тока ,се определят мултинационално.Това ,че за България това са изнемогващи цени-на никой не му пука.Нали знаете едни страни дето хората работят по 13 часа в нечовешки условия,за да произвеждат маркови продукти/Найки например/ за жълти стотинки, а тези продукти се продават на Запад на баснословни цени.Същото е и с монополите за тока,мили сънародници.Народа може да е гладен ,но има и богати българи.Реално на никой не му пука за бедния.Тъжно и жалко ,но факт.

Аз искам да знам защо не се прилага принципът "замърсителят плаща", както е предвидено в европейските регулации, а вместо това в България "потребителят плаща. М?

Защо! Защо печалбите ваши, глобите наши?!

платени драскачи , предлагам тест на сървърите ?

Подкрепям те напълно. Писна ми държавните служители и реването им.

Кой от вас мафиотите си е поръчвал ветърни централки, да си ги плаща!!! ЯСНО!!! Хем взимат държавни заеми да си строят лични собствени централи великите бг бизнесмени, хем ние ще им връщаме заемите, че заемите били всъщност държавни, хем ще им изкупуваме и прескъпата енергия, защото такива договори си били сключили пак с държавата??!! Ей, Мафията, кой е Държавата?! Я, не си преметайте орехчетата от единия лев крачол в другия, че..... айде комуноидите да не кажат че е провокация

съфорумци погледнете преди да пишете коментари дясната колонка с наи коментирани - наи голямите мутри са на снимки и наи-коментирани ? защо ? Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Защото са крадливи мутри!

отговора е навсякъде крадлива паплач , на какво основание вдигат цената на тока ?

ще си купя свещници и газов котлон кагато всички спрем да ползваме ток да видим какво ще правят

Защо им гледаме театъра не знам ? Българина търпи търпии пак търпи , обаче пак ще бягат пез задния вход Боклуци Мръсни все не ви стига Хората по селата няма с какво да си платят тока и водата !!!

ПОСКЪПВАНЕТО НА ТОКА Е ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА НИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА. КОЛКОТО Е ПО СКЪП ТОКА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ СА И БЕЗРАБОТНИТЕ. ЗА ОБЕЩАВАНОТО НАМАЛЯНЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ НЯМА ДА ГОВОРИМ. СЕДЯНКАТА СВЪРШИ. ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА КАКТО КАЗВАШЕ И ДРУГАРЯ РОвч.

Мнението Ви за нормалните страни се споделя от всеки нормален човек - нормалните страни са с нормални цени и нормална конкуренция, с нормални договори и нормални политици, прокурори, полицаи и съдии. В нашата Родина комай нищо нормално не остана, а вие сте търгнали за бъдещето да се радвате/тревожите - в България т.н. "зелена" енергия си е САМО ДАЛАВЕРА - грам мисъл няма за хората и за икономиката, в която тези хора следва да си изкарват прехраната!

НЕКА НЕ ОСТАВЯМЕ ПОРЕДНОТО КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НИ ОБЕРЕ ШО ШУШКА ! ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА ВСТЪПИЛИ ВЪВ ВЛАСТ ЗАПОЧВАТ ДА НИ СКУБЯТ ! ПРОТЕСТИТЕ НЕ БИВА ДА БЪДАТ САМО МИРНИ ! ТРЯБВА ДА И М СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ СЪС ВСИЧКИ НУЖНИ СРЕДСТВА ! НЕКА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ТРЕТИРАТ КАТО РОБИ !

Тссс има закон за подстрекателство.

гледаи добро утро българия да видиж подстрекателство Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

То ако имаше, досега да са ме осъдили.

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

отчайващо е положението, няма работа, няма помощи, а отгоре на всичко това си имаме един робовладелец тук в селото който ще направи всичко възможно да ви вземе земята което всъщност ни е останало от бащи, деди и прадеди. Боклуци Мръсни така избиват Хората Тихомълком

Тока ще поскъпне не от 1 юли , а от 2 юли , и няма да е с 17% , а ще е с 16 %. Това е благодарение на другарите от БСП. Благодарим Ви .Вие се грижите за нас .

За всеки % увеличение на промишления ток ще съкращавам по един работник. Аз съм бизнесмен, не съм спонсор !

Като не си спонсор и не можеш да си продаваш продукцията, съкрати всичките си работници, накрая себе си и отидина борсата за да си търсиш работа! Аман от такива "работодатели", които мислят, че държавата трябва да им гарантира изкупуване на продукцията!

Спокойно,нали виновни за високия ток бяха ГЕРБ......Еее сега новата коалиция ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ ще направи тока безплатен....Нали затова бяха протестите-да дойдат болшевиките на власт със рязаните?

неразбрало гробарско комунде! Вари го, печи го, както един каза червен бетон!

Това се казва тъпотия. Кой Ви зарибяваше с по-ниска цена на електричеството-Боко Тиквата. Има неща, които наистина забравяте, подли държавни служители.

А ние ви зарибихме с по-висока цена на тока. Нали сме цоциалисти, ще вдигаме стандарта на хората, като ги цоцаме. Една голяма част от избирателите, които гласуваха за нас си ги купихме, но друга част сами гласуваха за нас, защото им хареса идеята за по-висок ток, нищо че излязаха да протестират зимата срещу високите цени, сега ще знаят че комунизма иска жертви, а това са предимно безмозъчните патки като теб.

И ние ще ви изхвърлим ....но не от 1 юли !!!

Още сега!

да си оплетат мрежите ?

Никакво чакане!

чудесно! А заплатите какво трябва да им се добави в образуването,та да станат "по-европейски".Щото презито не разбира защо тока ни най-евтин в Европа,а хората протестират!За справка link

Вдигне ли се тока и с 1 стотинка, вкупом всички отшумявате!

заболя ме главата, проклети да сте политици до девето коляно слънце да има да не го видите даноооооо

Червените крадци още не са дошли на власт а се подготвят за кражби,каквито не е имало до сега,защото знаят,че това е последният път, когато имат допир с власта и то за много кратко.

Разправяха ни навремето колко хубава била пазарната икономика-при голямо производство-ниски цени! А сега ни обясняват точно обратното! На това му се вика див империализъм! И ако да се бориш за социална държава е социализъм, то тогава аз съм социалист. А в България социалистите са най-големите капиталисти! Ами сега? Накъде? Май към площада...

Патилане, ако беше чел книги щеше да знаеш Империализмът е последен и висш стадий на кое? Както и че след държавно-монополистичният капитализъм идва кое? :)

Социялизъмъ щеше да доведе до комунизъмъ, а я къде попаднахме водени от местните комунета!!!

Не ме изпитвай, моля. Защото по теория навремето имаше изпити, оценкато от които ти събираха с оценката на дипломната работа и деляха на две! Доооста теория знам.Затова не връзвам защо практиката е друга, като при Маркс-Енгелс-Ленин! И там нещата се разминаваха. Защото не отчитаха, че между теорията и практиката стои един мазен, лаком г*з! :)

Така и не му стана ясно на този народ, че сега плащаме Белене и Цанков камък защото НЕК е във фалит, някой трябва да плати, няма да го плати БСП нито олигарсите в енергетиката, нито АТАКА и ВМРО радетели на строежа на Белене, а всички ние, но народа така и не проумя, чакайте светлото бъдеще....

Глупости. Политика да се плашат лумпените. По-лошо от това в момента, не може да стане, това разбирате ли го? Защото липсват милиарди и това ще се разбере много скоро. Целта е да има протести и предишните да си замажат мръсотиите.

серГеййя беше казал когато станаха протестите че ще вземе лиценза на евн е какво стана? Жалко за откровенните нещастници които гласуваха за бсп!

Чакам го още малко!

"Токът ще поскъпне, но не от 1 юли" - Ще поскъпне на майка ви п-----а, айде да видем как ще стане тази работа....

и така си осигуриха вечен монопол защо го убиха ? , може би разсекретяване документите за свободна енергия ? пренос на енергия без кабели и мн. други документи . е така по лесно ни контролират ! терористи

Гербероидна вакханалия. Гербери разбирам нетърпението ви за реванш, но си има правила на играта и това отличава демокрацията от дивашката истерия на платените лумпени. Искате да ни докарате сирийски вариант ли? Няма да стане.

тоя "обективен" явно "порка" от келепира или си вярва, че ще му подадат нещичко за "поркане" - съжалявам за гнусните изрази , но това със зелената енергия си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ към нормалните хора - никакъв пазарен принцип за ценообразуване - просто далавераджийство на гърба на хората под маската на "законни" дългосрочни договори. Това днешните ЕНИЧАРИ - копелета с ехидни усмивки и подло, продажно съзнание за род и Родина!

Избърши си плюнките, злобарю и внимавай с кръвното.

защо го убиха ? , може би разсекретяване документите за свободна енергия ? пренос на енергия без кабели и мн. други документи . е така по лесно ни контролират ! терористи

Фед пич, Фед. Запитай се кой го контролира.

подскажи

федерал резерв частна банка отпуска колкото си иска и на когото си поиска колкото иска пари кеш, наi вече на американците и те никога не ги връщат разбира се , пък след това световна криза , уове

"Тези пари някой трябва да ги плати и това сме всички ние и индустрията", посочи Харитонова. Да, но на нас, за разлика от тази свиня, ЕРП-та не ни отчисляват процент всеки месец.

Които поръчаха "музиката" със "зелената" енергия, те да си яплащат. Тарикати и далавераджии от разните псевдо партии се гушат на гърба на нормалмните хора и малката икономика в страната. Който има ВОЛЯ следва да мисли държавнически, а не да послтила реки от непотени пари на разни копелдаци от енергийната мафия!

Да бе зелената енергия ви пречи. Енергията на бъдещето, без замърсяване на планетата и поевтиняваща в нормалните страни. Това че в булгаристан всякакви мошеници и държавни, и частни ни обират с 1000 процентни печалби е друг въпрос, въпрос на моментното забогатяване. В крайна сметка ще имате атомна бомба със съветски произход и тогава ще сте съгласни да плащате петорни цени, спрямо европейските на съветските олигарси, платили мижави комисионни на ганьовските предатели от стогодишната партия. Пак манипулации със зелената енергия и ганьо кълве ли кълве, както с "350 хил. ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ ГОТОВИ ЗА ЕКСПЕДИЦИЯ". А да видим дебелия плужек цацков, какво ще обяви в крайна сметка. А ганьо нито чете, нито мисли, повтаря като папагал каквото му подхвърлят, готови теории и конспирации. Има доста истини и експертни мнения за държавния преврат осъществен от гея и местан, истини за бюлетините, купуването на гласове за бсп и дпс, но всички т.н. журналисти мълчат като п.....ки, а някои продължават да лъготят за фалшификации 350 хилки на брой. Смешни сте и с енергии, зелени, атомни и с преврати

Мнението Ви за нормалните страни се споделя - те са нормални, с нормални цени и нормална конкуренция, с нормални договори и нормални политици, прокурори, полицаи и съдии. В нашата Родина комай нищо нормално не остана, а вие сте търгнали за бъдещето да се радвате/тревожите - в България т.н. "зелена" енергия си е САМО ДАЛАВЕРА - грам няма мисъл за хората и икономиката, в която тези хора следва да си изкарват прехраната!

Драги другари и другарки, тъй като съм с ясно съзнание, не съм гласувал за Партията ви и имам правото да не съм съгласен с партийната ви линия. Това не означава нито реваншизъм, нито бунт, а просто е несъгласие вашите партийни велможи да продължават да ми бъркат в джобовете, да ме третират като роб и да ми мислят за идиот. Разбирам безпокойството ви. Още един е осъзнал, че може и без вас. Още един не иска да ви плаща, работи и гласува.

Харитонова дали си е изкъпала косата?

Браво на госпожата! Това с поскъпването го знаем,но не е лошо управляващите да помислят и направят нещо хубаво за хората, а не само как да ни натикват в мизерията.

пак ли бе, и защо се замълча за тока след всичките протести и кървища, тези пак надигат глава и вместо поне да си трайкат те ще вдигат тока. е това вече е гавра, викахме вън вън а сега мълчим когато открито се говори за микс цени, демек няма да ни дразни това дописване зелена енергия и други измишльотини, а всичко тихомълком ще влиза в сметката ни без дори да знаем истинската консумирана енергия. не трябва да спим докато е време и ако новите се съгласят май много скоро ще се наложи да си ходят... народа вече едва ли ще търпи да му смучат кръвчицата и да мре от глад заради монополистите чужденци...

Токът в БГ ЩЕ поскъпне щото произвеждаме много, а петрола в Ирак и т.н. ще поевтинее щото произвеждат малко и внасят.Д.пе да им е яко на персийците.....

Явно име е яко, защото строят руски ядрени централи.

на японците им е халтаво , затуй държат на американските...

Май някой забрави за какво хората стачкуваха??? Против монополите и ПРОТИВ високите цени на тока. Сега какво правим?

Не са забравили, но се чувстват безнаказани и сигурни в себе си. Разчитат на това, че народа ще забрави протестите и няма да има сили и желание за нови.

Духате го сто години, по съветски, с "БЕЗПЛАТНА" атомна централка в белене и петорни европейски цени на тока

Аз го чета така: Чакаме ситуацията да се позакрепи малко и овцете да задремят, новото правителство да започне да си плете далаверите и тогава ще започнем отново да ги стрижем овцете, като сметките след това ще са такива, все едно цената на тока е вдигната от 1 юли.

Коментари - Токът ще поскъпне, но не от 1 юли | Днес.dir.bg

Токът ще поскъпне, но не от 1 юли

Новият регулаторен период за цените на електроенергията няма да е от 1 юли, а от по-късна дата. Това ще стане с промени в Закона за енергетиката, така че да се промени моделът на ценообразуване.

Обратно в новината

Коментари - Токът ще поскъпне, но не от 1 юли | Днес.dir.bg

Коментари

Някои възрастни жени от ГЕРБКдПС и преди увеличението на цената на тока са с единия крак в гроба...

бъдете спокойни цената няма да се вдига от 1-ви юли,ще се вдигне от 2-ри юли....

Ха е скочил тока, ха сме ви гътнали сите!

И кво от това те топли че не разбрах.

Токът ще поскъпне, но преди да се врътне, някой ще се гътне!!!!!

Ако имаш огледало погледни се.

Решението е толкова просто та чак боде - отменя се задължителното изкупуване на скъпа енергия. Може в името на развитието на технологиите да се подаде минимална преференция от 20-30 % за зелените технологии, но в никакъв случай превишаване на нормалните цени в пъти. И преференциите да важат само ако съответните съоръжения са местно производство. В противен случай се субсидира Китай, без никаква полза за местния пазар.

Така е,ама мафиотската пасмина не мисли така! За тях е важно единствено да има някакъв договор чрез който да вземат едни пари и то по законен начин. Тези договори са подписани така, щото да немогат да се развалят! Оказва се, че едва ли не държавата /чрез НЕК/ е длъжна да им изкупува прескъпата енергия и това естествено се стоварва на гърба на потребителите. Много от ВЕИ-тата работят повече отколкото е физически възможното и нямат измерителни устройства за да се установи количеството произведена енергия. Абе нема оправия...

ПЕНА НЯМА ДА Е БРЕМЕННА ОТ ПЪРВИ ЮЛИ, ЧЕ Я МУШКАМ ПО-КЪСНО. А ТОКО ЧЕ ПОЕВТИНЕЕ-- АМА ДРУГИО ПАТ!!

Демек протестите срещу скъпият ток се отлагат за по-студените дни. ПОЖЕЛАВАМ ВИ ТОПЛО ЛЯТО И МНОГО ЛЮТА ЗИМА. с уважение А.Семерджиев

Токът ще поскъпне не от първи а от втори. Е добре хората няма да излезнат на първи, а на втори - така е разумно.

Нали говорим за пазарна икономика. Какво е това задължително изкупуване и гарантирана печалба. Всеки на пазара и свобода. Който произвежда сигурно и евтино ще съществува, другите да си заминават и да не трупат печалби за сметка на народа и държавата и да не ми обясняват със всяка фактура, ама те печелили малко -пак взимали голями заплати. Стига нито сме наивници, нито олигофрени, а нека в офисите на Чез да се научат да се отнасят с клиентите си като с хора, а не като с подвесални. Стига омръзнахте ни.

"Световната банка призовава за: агресивно изпълнение на програма за енергийна ефективност пълно разкриване на всички конфликти на интереси, доходи и обвързаности на всички държавни служители, депутати и работещи в сектора на енергетиката премахване на Българския енергиен холдинг (БЕХ)." Стига си раздавахте на наш гръб , ма мърло! Цената ще ми вдига! Я крадливите негодници в затвора и да върнат милиардите дългове, които са натрупали в енергетиката! Р.Овч и Гоцко к'во се спотаиха?!

Да,сега тока няма да поскъпне,но на есен,ще поскъпне поне двойно и тогава...познайте,какво ще стане?!

Ще ги сваляме и тея изедици май.... гадове долни,по една от майките им да мре от студ зимата дано или от токов удар ударена,орехита на стафиди да им станат на всички от "плана Орешарски"

Тези имат опит в удържането на властта. Седенки на Орлов мост няма да ти стигнат. Кво беше: аз няма да гласувам, щото и без това от мене нищо не зависи, а???

Абе аз като казвах че и тази мома е от същата хранилка като Семерджиев никой не слуша.... Няма да има падане нито на ток нито на парно нито на нищо... Това е най-неконтролиращата /избирателно обаче/ комисия на държавата. Явно наесен пак ще се излиза на улиците....

Разберете, че който и да ви управлява, бедния човек ще си е пак беден. Ако нищо не правите и чакате държавата да ви вдигне доходите, ще си умрете бедни и гладни. Не е скъп тока. Малки са ви доходите.

...и парното също, и горивата, щото при нас е най-евтино-енергии, цигари, пиене, затова лятото идват на евтина пукница по морето. Ще поскъпват, щото така искат от ЕС, от Световната банка и други институции дето командят Европа. За доходи забравете, първо се дигат цените, такива са правилата, пък вие си пискайте и се заканвайте. Който е тарикат си прави кинти и при Боко ,и при Цоко и си гледа живота.

ако увеличите Тока , Вие пожелавам с парите цветя да си купите....

А защо Брюксел не гледа заплатите ни от 330 лева ?

Защото на Брюксел не му пука, че взимаш 330 лева. Човек взима толкова за колкото се договори с работодателя си. След като си се навил да работиш за 330лв, значи си доволен от положението си.

Хич не се косете.Цените на тока ,се определят мултинационално.Това ,че за България това са изнемогващи цени-на никой не му пука.Нали знаете едни страни дето хората работят по 13 часа в нечовешки условия,за да произвеждат маркови продукти/Найки например/ за жълти стотинки, а тези продукти се продават на Запад на баснословни цени.Същото е и с монополите за тока,мили сънародници.Народа може да е гладен ,но има и богати българи.Реално на никой не му пука за бедния.Тъжно и жалко ,но факт.

Аз искам да знам защо не се прилага принципът "замърсителят плаща", както е предвидено в европейските регулации, а вместо това в България "потребителят плаща. М?

Защо! Защо печалбите ваши, глобите наши?!

платени драскачи , предлагам тест на сървърите ?

Подкрепям те напълно. Писна ми държавните служители и реването им.

Кой от вас мафиотите си е поръчвал ветърни централки, да си ги плаща!!! ЯСНО!!! Хем взимат държавни заеми да си строят лични собствени централи великите бг бизнесмени, хем ние ще им връщаме заемите, че заемите били всъщност държавни, хем ще им изкупуваме и прескъпата енергия, защото такива договори си били сключили пак с държавата??!! Ей, Мафията, кой е Държавата?! Я, не си преметайте орехчетата от единия лев крачол в другия, че..... айде комуноидите да не кажат че е провокация

съфорумци погледнете преди да пишете коментари дясната колонка с наи коментирани - наи голямите мутри са на снимки и наи-коментирани ? защо ? Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Защото са крадливи мутри!

отговора е навсякъде крадлива паплач , на какво основание вдигат цената на тока ?

ще си купя свещници и газов котлон кагато всички спрем да ползваме ток да видим какво ще правят

Защо им гледаме театъра не знам ? Българина търпи търпии пак търпи , обаче пак ще бягат пез задния вход Боклуци Мръсни все не ви стига Хората по селата няма с какво да си платят тока и водата !!!

ПОСКЪПВАНЕТО НА ТОКА Е ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА НИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА. КОЛКОТО Е ПО СКЪП ТОКА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ СА И БЕЗРАБОТНИТЕ. ЗА ОБЕЩАВАНОТО НАМАЛЯНЕ НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ НЯМА ДА ГОВОРИМ. СЕДЯНКАТА СВЪРШИ. ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА КАКТО КАЗВАШЕ И ДРУГАРЯ РОвч.

Мнението Ви за нормалните страни се споделя от всеки нормален човек - нормалните страни са с нормални цени и нормална конкуренция, с нормални договори и нормални политици, прокурори, полицаи и съдии. В нашата Родина комай нищо нормално не остана, а вие сте търгнали за бъдещето да се радвате/тревожите - в България т.н. "зелена" енергия си е САМО ДАЛАВЕРА - грам мисъл няма за хората и за икономиката, в която тези хора следва да си изкарват прехраната!

НЕКА НЕ ОСТАВЯМЕ ПОРЕДНОТО КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НИ ОБЕРЕ ШО ШУШКА ! ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА ВСТЪПИЛИ ВЪВ ВЛАСТ ЗАПОЧВАТ ДА НИ СКУБЯТ ! ПРОТЕСТИТЕ НЕ БИВА ДА БЪДАТ САМО МИРНИ ! ТРЯБВА ДА И М СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ СЪС ВСИЧКИ НУЖНИ СРЕДСТВА ! НЕКА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ТРЕТИРАТ КАТО РОБИ !

Тссс има закон за подстрекателство.

гледаи добро утро българия да видиж подстрекателство Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

То ако имаше, досега да са ме осъдили.

Медии ,Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

отчайващо е положението, няма работа, няма помощи, а отгоре на всичко това си имаме един робовладелец тук в селото който ще направи всичко възможно да ви вземе земята което всъщност ни е останало от бащи, деди и прадеди. Боклуци Мръсни така избиват Хората Тихомълком

Тока ще поскъпне не от 1 юли , а от 2 юли , и няма да е с 17% , а ще е с 16 %. Това е благодарение на другарите от БСП. Благодарим Ви .Вие се грижите за нас .

За всеки % увеличение на промишления ток ще съкращавам по един работник. Аз съм бизнесмен, не съм спонсор !

Като не си спонсор и не можеш да си продаваш продукцията, съкрати всичките си работници, накрая себе си и отидина борсата за да си търсиш работа! Аман от такива "работодатели", които мислят, че държавата трябва да им гарантира изкупуване на продукцията!

Спокойно,нали виновни за високия ток бяха ГЕРБ......Еее сега новата коалиция ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ ще направи тока безплатен....Нали затова бяха протестите-да дойдат болшевиките на власт със рязаните?

неразбрало гробарско комунде! Вари го, печи го, както един каза червен бетон!

Това се казва тъпотия. Кой Ви зарибяваше с по-ниска цена на електричеството-Боко Тиквата. Има неща, които наистина забравяте, подли държавни служители.

А ние ви зарибихме с по-висока цена на тока. Нали сме цоциалисти, ще вдигаме стандарта на хората, като ги цоцаме. Една голяма част от избирателите, които гласуваха за нас си ги купихме, но друга част сами гласуваха за нас, защото им хареса идеята за по-висок ток, нищо че излязаха да протестират зимата срещу високите цени, сега ще знаят че комунизма иска жертви, а това са предимно безмозъчните патки като теб.

И ние ще ви изхвърлим ....но не от 1 юли !!!

Още сега!

да си оплетат мрежите ?

Никакво чакане!

чудесно! А заплатите какво трябва да им се добави в образуването,та да станат "по-европейски".Щото презито не разбира защо тока ни най-евтин в Европа,а хората протестират!За справка link

Вдигне ли се тока и с 1 стотинка, вкупом всички отшумявате!

заболя ме главата, проклети да сте политици до девето коляно слънце да има да не го видите даноооооо

Червените крадци още не са дошли на власт а се подготвят за кражби,каквито не е имало до сега,защото знаят,че това е последният път, когато имат допир с власта и то за много кратко.

Разправяха ни навремето колко хубава била пазарната икономика-при голямо производство-ниски цени! А сега ни обясняват точно обратното! На това му се вика див империализъм! И ако да се бориш за социална държава е социализъм, то тогава аз съм социалист. А в България социалистите са най-големите капиталисти! Ами сега? Накъде? Май към площада...

Патилане, ако беше чел книги щеше да знаеш Империализмът е последен и висш стадий на кое? Както и че след държавно-монополистичният капитализъм идва кое? :)

Социялизъмъ щеше да доведе до комунизъмъ, а я къде попаднахме водени от местните комунета!!!

Не ме изпитвай, моля. Защото по теория навремето имаше изпити, оценкато от които ти събираха с оценката на дипломната работа и деляха на две! Доооста теория знам.Затова не връзвам защо практиката е друга, като при Маркс-Енгелс-Ленин! И там нещата се разминаваха. Защото не отчитаха, че между теорията и практиката стои един мазен, лаком г*з! :)

Така и не му стана ясно на този народ, че сега плащаме Белене и Цанков камък защото НЕК е във фалит, някой трябва да плати, няма да го плати БСП нито олигарсите в енергетиката, нито АТАКА и ВМРО радетели на строежа на Белене, а всички ние, но народа така и не проумя, чакайте светлото бъдеще....

Глупости. Политика да се плашат лумпените. По-лошо от това в момента, не може да стане, това разбирате ли го? Защото липсват милиарди и това ще се разбере много скоро. Целта е да има протести и предишните да си замажат мръсотиите.

серГеййя беше казал когато станаха протестите че ще вземе лиценза на евн е какво стана? Жалко за откровенните нещастници които гласуваха за бсп!

Чакам го още малко!

"Токът ще поскъпне, но не от 1 юли" - Ще поскъпне на майка ви п-----а, айде да видем как ще стане тази работа....

и така си осигуриха вечен монопол защо го убиха ? , може би разсекретяване документите за свободна енергия ? пренос на енергия без кабели и мн. други документи . е така по лесно ни контролират ! терористи

Гербероидна вакханалия. Гербери разбирам нетърпението ви за реванш, но си има правила на играта и това отличава демокрацията от дивашката истерия на платените лумпени. Искате да ни докарате сирийски вариант ли? Няма да стане.

тоя "обективен" явно "порка" от келепира или си вярва, че ще му подадат нещичко за "поркане" - съжалявам за гнусните изрази , но това със зелената енергия си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ към нормалните хора - никакъв пазарен принцип за ценообразуване - просто далавераджийство на гърба на хората под маската на "законни" дългосрочни договори. Това днешните ЕНИЧАРИ - копелета с ехидни усмивки и подло, продажно съзнание за род и Родина!

Избърши си плюнките, злобарю и внимавай с кръвното.

защо го убиха ? , може би разсекретяване документите за свободна енергия ? пренос на енергия без кабели и мн. други документи . е така по лесно ни контролират ! терористи

Фед пич, Фед. Запитай се кой го контролира.

подскажи

федерал резерв частна банка отпуска колкото си иска и на когото си поиска колкото иска пари кеш, наi вече на американците и те никога не ги връщат разбира се , пък след това световна криза , уове

"Тези пари някой трябва да ги плати и това сме всички ние и индустрията", посочи Харитонова. Да, но на нас, за разлика от тази свиня, ЕРП-та не ни отчисляват процент всеки месец.

Които поръчаха "музиката" със "зелената" енергия, те да си яплащат. Тарикати и далавераджии от разните псевдо партии се гушат на гърба на нормалмните хора и малката икономика в страната. Който има ВОЛЯ следва да мисли държавнически, а не да послтила реки от непотени пари на разни копелдаци от енергийната мафия!

Да бе зелената енергия ви пречи. Енергията на бъдещето, без замърсяване на планетата и поевтиняваща в нормалните страни. Това че в булгаристан всякакви мошеници и държавни, и частни ни обират с 1000 процентни печалби е друг въпрос, въпрос на моментното забогатяване. В крайна сметка ще имате атомна бомба със съветски произход и тогава ще сте съгласни да плащате петорни цени, спрямо европейските на съветските олигарси, платили мижави комисионни на ганьовските предатели от стогодишната партия. Пак манипулации със зелената енергия и ганьо кълве ли кълве, както с "350 хил. ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ ГОТОВИ ЗА ЕКСПЕДИЦИЯ". А да видим дебелия плужек цацков, какво ще обяви в крайна сметка. А ганьо нито чете, нито мисли, повтаря като папагал каквото му подхвърлят, готови теории и конспирации. Има доста истини и експертни мнения за държавния преврат осъществен от гея и местан, истини за бюлетините, купуването на гласове за бсп и дпс, но всички т.н. журналисти мълчат като п.....ки, а някои продължават да лъготят за фалшификации 350 хилки на брой. Смешни сте и с енергии, зелени, атомни и с преврати

Мнението Ви за нормалните страни се споделя - те са нормални, с нормални цени и нормална конкуренция, с нормални договори и нормални политици, прокурори, полицаи и съдии. В нашата Родина комай нищо нормално не остана, а вие сте търгнали за бъдещето да се радвате/тревожите - в България т.н. "зелена" енергия си е САМО ДАЛАВЕРА - грам няма мисъл за хората и икономиката, в която тези хора следва да си изкарват прехраната!

Драги другари и другарки, тъй като съм с ясно съзнание, не съм гласувал за Партията ви и имам правото да не съм съгласен с партийната ви линия. Това не означава нито реваншизъм, нито бунт, а просто е несъгласие вашите партийни велможи да продължават да ми бъркат в джобовете, да ме третират като роб и да ми мислят за идиот. Разбирам безпокойството ви. Още един е осъзнал, че може и без вас. Още един не иска да ви плаща, работи и гласува.

Харитонова дали си е изкъпала косата?

Браво на госпожата! Това с поскъпването го знаем,но не е лошо управляващите да помислят и направят нещо хубаво за хората, а не само как да ни натикват в мизерията.

пак ли бе, и защо се замълча за тока след всичките протести и кървища, тези пак надигат глава и вместо поне да си трайкат те ще вдигат тока. е това вече е гавра, викахме вън вън а сега мълчим когато открито се говори за микс цени, демек няма да ни дразни това дописване зелена енергия и други измишльотини, а всичко тихомълком ще влиза в сметката ни без дори да знаем истинската консумирана енергия. не трябва да спим докато е време и ако новите се съгласят май много скоро ще се наложи да си ходят... народа вече едва ли ще търпи да му смучат кръвчицата и да мре от глад заради монополистите чужденци...

Токът в БГ ЩЕ поскъпне щото произвеждаме много, а петрола в Ирак и т.н. ще поевтинее щото произвеждат малко и внасят.Д.пе да им е яко на персийците.....

Явно име е яко, защото строят руски ядрени централи.

на японците им е халтаво , затуй държат на американските...

Май някой забрави за какво хората стачкуваха??? Против монополите и ПРОТИВ високите цени на тока. Сега какво правим?

Не са забравили, но се чувстват безнаказани и сигурни в себе си. Разчитат на това, че народа ще забрави протестите и няма да има сили и желание за нови.

Духате го сто години, по съветски, с "БЕЗПЛАТНА" атомна централка в белене и петорни европейски цени на тока

Аз го чета така: Чакаме ситуацията да се позакрепи малко и овцете да задремят, новото правителство да започне да си плете далаверите и тогава ще започнем отново да ги стрижем овцете, като сметките след това ще са такива, все едно цената на тока е вдигната от 1 юли.