Стефан Янев: За мен "майката" на всички проблеми е демографската катастрофа

Влизам в политиката, защото имам дълг пред Отечеството, на което съм се клел да служа вярно и на което съм дал много, каза лидерът на "Български възход"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съмнявам се да влязат, няма идеи, няма харизма...Няма и хора, които да привлекат с името си.

Този погребален агент имал дълг към отечеството!!! Боже, тия хора наистина са изперкали.

като прочетеш внимателно и задълбочено това, което е казал тоя, стигаш до извода, че е наложително в конституциятани да се приеме цяла алинея с пет-шест члена които да забраняват на индивиди били военни по дълго от 1000 дни да заемат каквито и да е държавни постове, да са в ръководството на каквито и да са партии сдружения, форуми и събори!

Логото на Български възход- Пролетарии от всички страни- ебете се, за да борим демографската криза!

Другарят Янев да се обърне към другаря Радев и другарката Корнела, защото комунделите доведоха страната до демографска катастрофа!!!!!

Лъжеш мъстио евроатлантическа ,ето тези съсипаха БългарияДОКТРИНАТА В ДЕЙСТВИЕ (нерегистриран) Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

янев, отрочетата ти от къде получават заплати??

Тихо, че ПП ги видяхме колко струват. Много корумпета ги е страх от Българския Орбан!

Ние и този го видяхме, колко струва …

Влизам в политиката, защото имам дълг пред Мутра Фанова, на което съм се клел да служа вярно!

Основата на всички проблеми е турското Дпс

Споко Стефчо, той новата Мустафа ще "оправи" нещата!!! А до тогава не забравяй фразата си: "България е нато и нато е България"!!!

Леле ! - ама И Тоя”наш” ли Е “натовец” кат тов.Радив ?!

Грешиш, генерале! Майката на всички беди е, импотентната правосъдна система. Докато основната маса от хората не могат да разчитат на приемливо ниво на справедливост, шанс за увеличаване на раждаемостта няма да има.

Очаквате ЗдравРазум от тов.Янив ли, Колега ? …Излишно. …а че каквато “нашта “ “държава” - Такава И “Правосъдната” “система”..И “Здравната”…И “бизнеса”..И “банките”..И “данъчната”…И ..И… - Изобщо АбсолютноВсичко Е Същото ! ..Бидон. Фейк. Измама. Схема. Кражба. ..и то Винаги От и За Ясно#Кой !, т.е. Вси”наште” задунайГаулайтеря.

Не ставай смешен!!! Стефан Янев е по-способен политик от коалицията ПП/БСП/ДБ/ИТН/ДПС.

СтриктноДоказани Факти : А. Всеки Българин/ка - Е Поданик на СтранатаНи !, т.е. Е Българин. Б. ДиаспоратаНи - за да Е Чак Толкова Многобройна (и да НЕ се Завръща) — значи че Нещата у Нас - НЕ са наред. В. Досегашните”избори” - Нонстоп Доказват че ДъСъ “избори”. …като Има И други Факти : -> че Ясно#Кой Целево “сътвори” от КремълБесове - Поданици на “налта” “държава” ! -> че Същият Ясно#Кой - Целево Командирова Говеда по ЦялСвят та да Свинят&Крадат ! (докъм 7-7% от ДиаспоратаНи) -> че ПакСъщият Ясно#Кой “сътвори “ Такива “избори” всред ДиаспоратаНи ….че НеъмНерви ! …а че ЦелевоПринуденият от Същия Ясно#Кой Exodus на близо 45% от НасВсички Българ(к)ите - Е Основата на АбсолютноВсичко “натворено” из ЗемитеНи през “Прехода” —> го Разбраха И в БонгоБонго ! ————- АвгиевитеОбори - СА били Изчистени ! …виа Водата Дошла Отвън .

Кой те пита бе, руска подлого!? Всичката Мара втасала, само демографската си криза не отправила???? Марш в Сибир!

Много се вълнуваш, овцо! Недей така! Явно си гласувал за смешниците от ПП... Стефан Янев много ясно им обясни какво ги чака.

Член 103 от НК - Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на Републиката ,се наказва с лишаване от свобода от 10 до 15 години.

За съжаление, точно такава дейност е пичти невъзможно да бъде доказана.

Аман от фатмаци.

Напоследък много се развоня на зелени чорапи. Напълни се с проруски паркетни "генерали" . Мунчо, Стьопа Янев, Шивиков. Аман бе. Всичкото фатмак драпа за власт.

Задръжте хората в България. Който излезе трудно ще се върне.

62 годишния Янев лично ще решава демогравската криза като ни наебе женит :) Дир на тоя трябва да му издигнете паметник пред редакцията. Толкова пари потроши завалията за прес съобщения, пък няма да събере и 2 процента…

Да дадеш на някого български(европейски) паспорт по никакъв начин няма да оправи демографията. Този човек с този паспорт ще отиде в Германия, не в България. Вече е пробвано.

Всички проблеми на нацията са комунетата и циганите

В БГ трябва да се прокара законодателство като това на Джо Макарти през 50-те години. Всеки руски лакей, четирихилядник, агент, лобист, пропагандист и причие продажник трябва да бъде следен под лупа и от половин крачка разстояние.... Иначе приключваме курса до 10-15 години. И трябва да се започне от Муня и сол-ташаците му...

Демографската криза е следствие точно на НАТО и ЕО. Така че няма начин да се разреши без да се разреши този наистина основен проблем.

Сигурно НАТО и ЕО от 1950 насам все свалят раждаемостта.

В "програмата" за изтребването на българския народ -1988 г. има раздел за "раждаемостта. Ще го цитирам, от интернет: VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид 1. Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи. 2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите. 3. В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота. 4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.

3евзек

Ало, Майтапчията, Какъв план от 1988 бе? 1950 при 7 милиона население има 180 хил новородени, а през 1988 при 8.7 население - 113 хил. Това вече е двоен спад.

Изначално сбъркан подход! Тази демографска ситуация си има причини. И те са: 1. Липсата на перспектива в България, което кара много млади хора и семейства с деца да търсят по-добър живот навън. 2. Меракът на много жени да се реализират преди всичко професионално, заради което разждат най-много едно дете и то когато наближат 40-те. Както и невъзможността на съпрузите им (ако изобщо ги имат) да ги издържат вкъщи. Е, за никоя от тези причини не видях лек в програмата. Предложените социални мерки: 1. Не стигат да компенсират финансовата яма, която се отваря в семейния бюджет, ако само един от съпрузите работи, а другият си седи вкъщи. 2. Облагодетелства всички, независимо от текущия им принос за обществото, нито от предполагаемия принос на техните деца. 3. Стимулите се дават именно на тези, който имат най-малки доходи, а не на тези, които биха положили най-големи грижи за децата си. По този начин, тези мерки само подпомагат разрастването на най-бедната част от обществото, увеличавайки мизерията в страната. Защото най-бедните получават, макар и малко, но достатъчно за да не се стремят към по-добър живот. А по-заможните се питат, за какво изобщо работят, след като държавата взима парите от техните деца, за да развъжда социално слаби. Така че, социалната държава работи, когато под прага на мизерията са не повече от 1%, при това системата работи така, че да им помага да се влеят обратно в обществото. В противен случай, тя само заравя икономиката надолу в тинята.

това ми е достатъчно ????????????????????????????

ДОКТРИНАТА В ДЕЙСТВИЕ (нерегистриран) Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

ДОКТРИНАТА В ДЕЙСТВИЕ (нерегистриран) Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

Иска при Лена. Да засуче мустака. Да преборят заедно демографията в едно айрбнб в софия. Не само Лена, а и ехееей Кирето

Първопричината е старта с много ниски заплати и огромна алчност на някои, после всичко следва...

демографската криза е следствие от това, че си лично некадърен и виновен за нея. Както всичките ти познати, които те издигат. Закривай вече. Готов съм за гражданска война!

Глава пълна с бръмбари на държавна хранилка е тоя, че и Радев.

демографската катастрофа е следствие от малоумното управление от ДС агенти, корупцията, какистокрацията и шуробаджанащината.

в ГРЕШКА СИ ДРУГАРЮ ГЕНЕРАЛ "майката" на всички проблеми не е демографската катастрофа, а КОРУПЦИЯТА!

АФЕРИМ! Ти няма ли да се кандидатираш? Не те познавам, ама мислиш в правилната посока.

За семейство от години. Вече минах 30, имам сериозна професия, кариера, добър доход, собствено жилище. Мога да си позволя повече от 3 деца и ако съпругата ми желае да не работи, а да се грижи за тях всеотдайно. Не съм пияница, наркоман, бияч, нямам досие. Считам себе си за нормален мъж. Нямам претенции да съм нещо повече от другите, нито да съм нещо по-малко. Обикновен човек. След толкова години търсене, оглеждане, срещи и губене на време, вече започвам да се замислям има ли изобщо смисъл. Сигурен съм, че има такива жени, просто вече не знам аз ли греша някъде, имам неадекватни изисквания (въобще не са високи) или просто търся еднорог.

опитай в ЦДГ "Пеперудка", били останали две три

Ама поне да не я е минавала Аспаруховата конница. Може би там е грешката.

Замисли колко от това което си написал е вярно ! И след това си задай въпроса дали можеш да общуваш и да говориш правилно без да се налага да се ползва преводач !

Точно за това, човек трябва да се жени веднага след университета и най=късно до към 25. Защото минеш ли 30-те, вече ти е рано!

демографкста криза е от рзарушеното семейство, пример е нАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ. разрушени са основите на създаване на семейството, и това няма нищо общо с количеството пари и развитието, в Бангладеш няма демогрфска криза въпреки че бяха най бедните, демогрфксата криза е в това че се внушава че ако си от харвард ще бъдеш готин,че ако си западняк ще бъдеш готиния и повечето булки на по 40 ходиха да гонят михаля по чужбина да се женят за разни учжденци, а мъжете ходеха по разни ....но презираха смействтото като институция, тези които имат семейство са базирали стабилността на едни страни закони на финансов комфорт и комформизъм в полтическия бълвоч от комплексарски настроения в обществото където почивка на море в Испания с някоя мацка преди 20 години беше равно на сватба, а после редовните хдения до гърция бяха обосновка за стабилност в семейството

натовския генерал лъже, че се е клел пред родината той е дал клетва пред нато и поради това е българомразец демографската криза произлиза от българомразците (ЕК) които ни унищожават Ако не е разбрал това - не е за политик

съгласен ли е с програмата? Клел се бил, моля ти се.. на кого?

С двете си деца янев как точно стимулира демографската криза?

Честно казано ми писан от създаване на нови работни места. За да се стимулира положителния прираст имаме нужда от работни места и пенсии осигуряващи доходи сравними с другите европейски държави. Лъжата, че произвеждаме пъти по-малко се изтърка. Произвеждаме толкова, колкото проивеждат и другите, просто това, което произвеждаме не струва.

Ами не е лъжа, драги. Колко е БВП на Холандия и колко - на България? И защо произввждате неща, които не струват - боклуци?

А , ако те онодиме , ще ли дадеш принос в проблема с демографията ...

Поредната партия на БКП-то. Отново фуражки.

Децата на Стефан Янев работят в държавните дружества Българския енергиен холдинг (БЕХ) и "Булгаргаз", където са назначени ...БЕЗ КОНКУРС.. Докато има подобни назначения младите и талантливите ще бягат на Запад и пенсионерите ли ще правят деца..ха.ха

Млади не останаха, дъртите бягат вече на запад.

само милфки са ти в главата.

Правилно. Демографската криза е един от големите проблеми, тясно обвързан с останалите. Но той изисква дългосрочна политика, по-дълга от един мандат. Все пак, колкото и да изглежда неппдготвен Янев, вдъхва много повече доверие от грантаджиите на Америка за България - Кирчо, Ленчето и Христо. Тия последните нямат самостоятелно мнение и собствена воля, а само козируват на издържащите ги чужди сили.

Гробарят е руско мекере.

Трябва твърда ръка и дългосрочна политика, а не приказките на Кирчо и Кокорчо... Българският Орбан има повече дисциплина и решителност да направи нещо за тази клета страна.

И общо говорене.

Този направо си признава, че се е заканил на майката на българския народ.

Бай Либене подучувам че ти и оная лудетина Ботьова искате да докарате руския ботуш в Българско Ако това е така Ей на с тия двете кунки ще ви откъсна чепките

сега щеше да плямпаш на турски, мекеренце долно!

Тоя пак не си е пил халоперидола.

А за мен - на майка ти в п....та.

"Майката" на всички проблеми е, че не избихме малко комунисти след 1989 г., както направиха румънците.

Мен е българската глупост, която винаги си създава проблеми и после геройски ги преодолява

О, господинът се появи и каза нещо, но не е ли малко късно, демографията с умиращата държава ли ще бори, смях.