Срутен покрив уби мъж и рани други двама

33-годишен мъж загина при срутване на покрив в бившия завод “Георги Димитров“ в София, съобщиха от МВР, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Срутен покрив уби мъж и рани други двама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът си е отишъл. Вероятно е оставил жена и дете. Някой си Калинов "обяснил", че е оставено предписание. Някой си друг ще запалти някаква символична глоба. След това ще има друг нещастен случай. Гражданите ще разгледат снимките, оттам "обратно в новината". И така. Булгаристан. А за загиналия ми е жал.

какви организирани технически действия дирите. купена сградата за 100лв , наели 3-4ма за по 20лв да срежат арматурата , и ония режат с резака. и айде на скрапа, поне 10 тона железо има . фирмата е на чиста печалба с 5 бона минимум

а кой е собственик на сградата ?

3а младото момче много трагично! 3а семейството му също и ако е имал и дечица...! Tо н е е виновно! Kой и как го е информирал за безопасност!? Kъде е отговорния??? ж а л к о, да си отиде така млад като си "вади почтено хляба".... Mир на праха му!

На тези покриви колко съм се пекла през работно време.От крана, хоп на покрива... Учудвам се,че все още има нещо за разрушаване!Мислех ,че отдавна всичко е изравнено със земята...