17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНООГО УМНИТЕ БЪЛГАРИ ПАК СЕ ХВАНАХА ДА КОМЕНТИРАТ НААЙ-ВАЖНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИЯ.

какво ли щеше да се случи у нас при подобно бягство ? Вой за оставки и избори с нова "визия" за стара "сполука"! Французите явно не болеят за власт!

Вчера вътрешният министър на Франция се оттегли от поста, но не заради проблеми във ведомството, а по-скоро по лични причини. Във Франция няма такъв ламтеж за власт, защото на практика е невъзможно да я "инкасираш" тая власт, без да попаднеш в прицела на правосъдието. Последният свеж пример е от присъдата на бившия министър на бюджета от правителството на Оланд, който имаше недекларирани сметки извън Франция с няколко милиона евро в тях.

Има стил

Имат хората ПОЛИЦИЯ......

Типичният французин - Редван (не Редуан) Фаид - от обогатяващите в културно отношение Европа любимци на Брюксел и Мути Меркел...

Ако беше дошъл в България и си беше пуснал мустаци или по-добре брада, никога нямаше да го намерят!

ФАИД, типично френско име и изражение на лицето с 2 пръста вежди. Франция и французи вече няма, само арабели, болни маймуняци и всякаква галактическа измет. Французойки чисти няма, понеже мъжете им са педали повечето, масово се шибат с горепосочените и след месеци раждат някой Зинедин зайнеб зидан оглу фарах махааби...

А в България такива стават национални герои по вестниците!

Значи: 1. Французинът Фаид... 2. Избягал с хеликоптер... 3. Рязали с флексове А ние си мислехме, че сме зле... Франция развита държава... Дрън дрън та пляс.

Редоан Фаид... Абе то във Франция останаха ли изобщо французи или поне някой с френско име?!?!?!

Я съм последния...

Франсетата нямат ли чистачки в затвора? С хеликоптер ще вдига прах на тук-що измити под - не е познал.

Ми те н фрасетата и чистачките са им френски. Я си спомни за командосите им и пияните селяни от плевенско.

PEYTSCH

Чиста европейска раса с френско именце на загубил парченце кожичка...