Коментари - Смут след съобщение за „прегрупиране“ на руските войски по левия бряг на Днепър | Днес.dir.bg

Смут след съобщение за „прегрупиране“ на руските войски по левия бряг на Днепър

Министерството на отбраната в Москва го определи като провокация, в Киев нарекоха случилото се „информационна операция срещу Украйна“

Обратно в новината

Коментари - Смут след съобщение за „прегрупиране“ на руските войски по левия бряг на Днепър | Днес.dir.bg

Коментари

И да кажа България няма да бъде окупирана от Русия!

Русия загуби тази война, това е нейният втори Афганистан! Дори и руските тролове го разбраха и взеха да губят ентусиазъм, ама заповед, какво да правят!

Погледни само Мъск, какво пише за да разбереш колко гнусен трол си ТИ! Едва ли има човек с повече достъп до реалната информация във фашистката Украйна от него.

Основният арсенал на НАТО в Украйна беше унищожен от Искандери!!!! Киев оцеля след земетресението, Кличко беше нокаутиран, "Хаймарс" и "Трите седморки" останаха без боеприпаси ....

Тезиш плащдарми нарочно са допуснати от руската армия, тъй като това са чували които се чака да се напълнят с повече украински войници и след това да се унищожат. Следете за унищожените украински войници и бойна техника, които са много повече от руските.

Tова им се е случило на фашагите които кацнаха на руският бряг на Днепър, малко „Солнцепок“, ВКС и „Градс“ https://t.me/RVvoenkor/56516?embed=1

някои промосковски диванета искат да скрият поZора и фиаското на руската армия ..говорят ..ама русия воява с целото НАТО ...дрън ..дрън ярина ..да видим историята ..Гитлер напада Франция и Белгия и Zaвладява Париж Zа по малко от месец и кусур ...Москалите нападнаха Украйна от три страни вероломно и яростно ..нахлуха едновременно от Русия ..от Белорус и от Крим ..в Украйна немаше кьораво натовско оръжие ..немаше 155 мм оръдия трите секири 777 ..немаше Хаймърси ..немаше Пейтриъти ..немаше танкове Гепард ..Челинджър ..немаше високоточни снаряди Ескалибур ..с две думи никво нато никво мато ..но украинците се биха като лъвове и не допуснаха москалите в Киев ..Харков ..Одеса ..Николаев ..Zападното оръжие Zапочна да идва в Украйна чак в средата на лятото на 2022 г и то в ограничени количества ..т.е. украинците се биха като равни с равни с москалите неколко месеца ..повече отколкото франсетата се биха с Гитлер ..какъв е иZвода : грешката на москалетата и на късокракото 70 -се годишно бункерно наполеонче Вовата Пупкин е ..че чак сега раZбраха на какво се е дължала силата на Руската Империя и на СССР ..ами елементарно Уотсън ..дължала се е на милионите руси снажни синеоки украински славяни и украинските каZaци ..руската паллач от далекоиZточни бушмени/буряти муряти..чукчи мукчи / не ме раZбирайте неправилно ..теzи народи не са виновни ..че са полудиви и полуграмотни ..виновна е руската имперска система която от столетия ги подтиска ..ограбва природните им богатства и ги държи да живеят в скотски условия беZ перспектива и социални лифтове в живота им / ..кавкаZки мюслита и още сума ти сбиртак от пандиZчии и всекакви неуки мерудии..които не стават Zа войната на 21 век ..където е важно качеството ..а не количеството на бойната техника и личния състав !

Споко, не се притеснявайте, всичко върви по план. Краварите вече натискат Зеленчука да се откаже от завоюваните от Русия територии (ако трябва да добави и още) за да сключат мирно споразумение "Минск 3". Целта естествено е време за възстановяване, включване в НАТО и т.н. Само дето вече няма балами. Скалата се търкаля по склона и няма спиране. За Русия няма друг вариант освен пълното унищожаване на украйна като държава. Всичко останало би означавало само отлагане на следващата фаза на войната, която би била много по-тежка. С две думи - няма мир, докато има украйна.

тези кравари от сибирския колхоз ли са или от московското ТКЗС

От тексаските ранчута. С два грама мозък под каубойските шапки.

До Кринки го пържат ежедневно със Солнцепека.

Намажи се де, прегрял си нещо

Тагарев на какъв акъл е сега ? Ще изпраща ли БТР-и и изтребители в помощ на Украйна ?

Затворите и колониите в РФ се изпразниха. Затворниците са на фронта в Украйна и се сражават много добре за матушка Русь. Има вече Герои на Русия

Чудесни войници са - трепят укропрасета без почивка ? Какво лошо ?

Които оцелеят да си отслужат срока не се свенят и руснаци да трепят и тормозят. Така или иначе в последно време потока затворници секна. Умират редовни руски военни. И на близките им не олеква нито от лицемерието на Путин, нито от богохулствата на Гундяев.

Каква точно ти се пада русия? От изказването ти би следвало да се прибереш при майка си.

Аз пък не разбирам какъв точно "смут" е настанал - на терен нищо не се е променило

РФ пречупва гръбнака и изтръгва гръцмуля на украинския нацизъм. Това е задачата на СВО. Следващата стъпка е Одеса. А Украйна, без излаз на черноморското крайбрежие, не е нужна на НАТО и ЕС. Развитието на събитеята отиват натам и помощите от Запад намаляха. Някои страни въобще спряха доставки на оръжие, а други искат да се плаща.

Ама перемогата върви с всичката сила!Целия прайд следи настъплението с вибриращи ауспуси! Отиваме да похапнем бяло сладко, анадолско...

Пак да си призная, че от военно дело много не разбирам, но прекосяването на река като Днепър и създаване на плацдарми на отсрещният бряг ми се струва голям успех и напредък в контранастъплението на Украйна. Особено като се отчете превъзходството на кремълските сили във въздуха това си е огромно постижение и подвиг. А Песков на практика потвърждава тази информация. Браво на украинците!

По същество, това са капани, месомелачки :-). Викате им браво затова, че са се нахендрили и сега ще ги трепят като хлебарки!? Вие не виждате ли, че план "Месомелачка" е винаги един и същ, пускат ги да напреднат и да се вклинят, после ги затопоряват, финално ги трепят, после контраатакуват и зачистват. 7 месеца вече ви го правят това и 40 000 Украйнски войничета са на оня свят! За изминалото денонощие само убитите около Кринки са над 100, отделно има пленени. И вие се радвате :-)!? С такава радост, ВСУ губи хората си, а след тях заминава и територията.

затопоряват = застопоряват.

Той е смотан трол, не се хаби да му обясняваш!

е да де ..то затова и като бягаха като насрани от Херсон, пак руски тролове като тебе трънкаха, че било ''капан'' и Путака щял да ги изтреби като хлебарки. И какво стана? Херсон вече година си е пак украински. Таеба в олигото.

Първо не съм Руски трол, това че, на теб ти се привиждат Руснаци си е твой проблем. Второ, аз не съм писал, че е капан когато напускаха Херсон, всъщност НИЩО не съм писал точно по това време относно Руското отстъпление, което си беше очаквано предвид на липсата на хора, по онова време. Отделно с оглед на времето и какво се случва, Руснаците се оказват прави, че отстъпиха и не си избиха хората. Нещо което в момента Украйна не прави нито в Авдееевка, нито около Бахмут, нито около Херсон и ще им ИЗБИЯТ хората :-). Жал ми е за вас, че ще сте сред разочарованите, но такъв е живота, балъците реват.

Въпреки че не разбирам от военно дело съм наясно че е изключително тъпо да мелиш месо нарязано на парченца колкото грахче едно по едно тъпчейки в месомелачката с пръст. А да пуснеш няколко стотин войници да направят плацдарм от твоята страна на реката и да я загубиш като бариера между теб и врагът си изглежда точно така. Обичайните опорки в случая изглеждат абсурдно. А това как руснаците пускали някакви украинци за да ги обкръжават и избиват е силно амортизирана опорка. И да не си я ти износил точно, си е силно захабена.

Там дето са Украйнците са блата, тежка техника не можеш да я прекараш и използваш. Руснаците никога не са си губили времето да се укрепват там, просто няма смисъл. Укрепваш се там където е сигурно за теб и можеш да заемеш добри позиции, не в блатата, при комарите. Вие си признавате, че не ги разбирате нещата, браво, ами там има хора дето ги разбират тези неща. Сега ще видите, че Украйна няма да мръдне от блатата и тъй наречният плацдарм, ще бъде бомбен ден и нощ, тоест ще има постоянни Украйнски загуби. За последен път ви пиша, просто няма смисъл да се повтарям.

Подозирам че и в украинската армия има достатъчно хора които ги разбират нещата. Подозирам и че не малко от тях са учили в същите училища като колегите си от руската. За хубаво или лошо. Хора умират и от двете страни в една война. Примерно руснаците дадоха десетки хиляди за Бахмут. Това не доведе до нищо въпреки гръмките приказки, че само да го вземат и край с Украйна. Иначе огромна река като Днепър си е огромно препятствие и съответно защита. Преминат ли го си е безспорен успех и надали щяха да се напъват, ако не им е важно. А се говори, че и тежка техника вече са прекарали. А опорките така или иначе са доста износени. Наистина няма смисъл да ги амортизирате повече. Особено когато са абсурдни като в случая.

левия бряг- леви руски травестити.

На сбирките на ДБ, една от паролите за влизане на сеанс е да повториш 100 пъти изречението, "Русия, загуби войната, Русия загуби войната....." и подобни. Вие ни споделяте и друго пароли, ако сте зациклил, има силни транквиланти, казват помагали.

хубавото на цялата работа е че има хиляди руски вдовици жадни за украински боздуган...ха ха ха българите ще помагаме защото сме с братята украинци

Перемогата свърши ли или още продължава ? Успешна ли беше или не

В САЩ започнаха букмейкърски залози кий кого ще ликвидира физически: Зеленски Залужни или Залужни Зеленски. Фаворит според букмейкърите е Залужни..

руските терористи пак ли ще взривяват язовир за да издавят цивилни... както преди. Смърт за путлерофашистите- свобода за народите. Слава на Украйна- българите сме с вас.

Щерю, здрасти! Ти като главен шизо-идиот застъпващ на смяна пак се опитваш да ни развеселиш с тъпотии, но вече се изтъркваш. Явно шефа ти е по-тъп и от теб след като още те държи.

Не знам за какво прегрупиране става дума, но днес целият тъй наречен Украйнски плацдарм, цяла нощ е бомбен от РЗСО, Солнцепек и авиация, а при сутрешната атака има и доста пленени Украйнски войници, тези дето са оживели. Поредните месомелачки около блатата на Днепър, Украйна там тежка техника може да вкара, с други думи, нещата около Херсон яко се влошават за ВСУ. Иначе шизо-идиотите нека си четат УНИАН, за перемоги, докато ги могилизират, дето се вика има свобода на словото, иначе, алтернативата е да се гръмнат, а все пак са хора.

Украйна там тежка техника НЕ може да вкара, поправка, бързане.

руснаците напредват към Сибир и дрискат и боксуват върху рядкото ... мераклии да идат в руския рай лягат под украинските танкове да им пукат гумите

Пак тъпотии :-). Освен снизходителна усмивка, друго не знам какво да ти кажа. Просто си плещите едни и същи шизофрении като латерни. Очевидно няма голям избор за тролове и ви избират от идиот нагоре :-).

Нормално да се шашкат.Те от един вдигнат Миг се насират цялата укрия.

Режимът в Украйна се мята като заклана кокошка! Времето му изтича.

Тази никаква информация с какво променя факта, че фашистите тотално губят войната? Оръдията им скоро ще заглъхнат поради липса на снаряди и персонал. От вчера Министъра на Отбраната на Франция заяви, че безплатни доставки на оръжия и боеприпаси за фашистите повече няма да има, ако се нуждаят от нещо да си го купуват. Франция е внесла 200 000 000 евро във фонда за "спасение на "фашисткият Киев" и повече не смята да изважда.

Пак жест на добра воля, като миналата година, хахаха.

Разгром на русначата . С по 1200 жертви дневно.

Ъхъ...от Крим и Мариупол... до хайде да браним Авдеевка че стана как Бахмутя

Все такива да си разгромите...

Хохлите се побъркаха от лъжи и глупости.

Не ви ли писна от нищо не носещи като знание измислени новини?

Шефа на тази група се казва Теплински. Този руски командир е известен с това че е краен в опазването на живота на войниците. Ако е забелязал дори и малка вероятност че някой може да се възползва от това че войниците му не са взели оптимални поцизии и пича веднага ги позиционира на по изгодни места!

Сега не разбрахме, фейк ли е изтеглянето на руснацитата или реалност?

Руснаците унищожават укрофашистите в Кринки със свинепеци. Това там няма никакъв смисъл. Хиляди избити укрофашисти за пет дървени колиби. Но на киефския фашист наркоман му трябва. Защото му омотават канапа около врата. Вече е готово първото дело срещу него.

Офанзивата и контраофанзивата бяха като всичко славянско...

Още немците са коментирали че руснаците имат навика да правят странни неща със цел объркването на противника и са признавали че понякога е сработвало.

В момента тече опе рацияз по изтласкване на украинските войски заели плацдарм в този участък от преди месец. Другото са фалшиви новини.

Кажува се маньовър

Cлед 3 дена ли да проверя пак, кога ще е руския парад в Киев? п.п. Той да не стане като немския в Москва 45-та?

С колко метра напреднаха укрите за 6 месеца от както започна тяхната така наречена перемога?!

Грешката е не прегрупиране, а бягство-отстъпление.

Бягство от какво? Да беше другата страна по силна или по умна, да повярваме. А те не са. Даже напротив...по бледото пободие на руснаците са. Па и с по малко възможности.

Коментари - Смут след съобщение за „прегрупиране“ на руските войски по левия бряг на Днепър | Днес.dir.bg

Смут след съобщение за „прегрупиране“ на руските войски по левия бряг на Днепър

Министерството на отбраната в Москва го определи като провокация, в Киев нарекоха случилото се „информационна операция срещу Украйна“

Обратно в новината

Коментари - Смут след съобщение за „прегрупиране“ на руските войски по левия бряг на Днепър | Днес.dir.bg

Коментари

И да кажа България няма да бъде окупирана от Русия!

Русия загуби тази война, това е нейният втори Афганистан! Дори и руските тролове го разбраха и взеха да губят ентусиазъм, ама заповед, какво да правят!

Погледни само Мъск, какво пише за да разбереш колко гнусен трол си ТИ! Едва ли има човек с повече достъп до реалната информация във фашистката Украйна от него.

Основният арсенал на НАТО в Украйна беше унищожен от Искандери!!!! Киев оцеля след земетресението, Кличко беше нокаутиран, "Хаймарс" и "Трите седморки" останаха без боеприпаси ....

Тезиш плащдарми нарочно са допуснати от руската армия, тъй като това са чували които се чака да се напълнят с повече украински войници и след това да се унищожат. Следете за унищожените украински войници и бойна техника, които са много повече от руските.

Tова им се е случило на фашагите които кацнаха на руският бряг на Днепър, малко „Солнцепок“, ВКС и „Градс“ https://t.me/RVvoenkor/56516?embed=1

някои промосковски диванета искат да скрият поZора и фиаското на руската армия ..говорят ..ама русия воява с целото НАТО ...дрън ..дрън ярина ..да видим историята ..Гитлер напада Франция и Белгия и Zaвладява Париж Zа по малко от месец и кусур ...Москалите нападнаха Украйна от три страни вероломно и яростно ..нахлуха едновременно от Русия ..от Белорус и от Крим ..в Украйна немаше кьораво натовско оръжие ..немаше 155 мм оръдия трите секири 777 ..немаше Хаймърси ..немаше Пейтриъти ..немаше танкове Гепард ..Челинджър ..немаше високоточни снаряди Ескалибур ..с две думи никво нато никво мато ..но украинците се биха като лъвове и не допуснаха москалите в Киев ..Харков ..Одеса ..Николаев ..Zападното оръжие Zапочна да идва в Украйна чак в средата на лятото на 2022 г и то в ограничени количества ..т.е. украинците се биха като равни с равни с москалите неколко месеца ..повече отколкото франсетата се биха с Гитлер ..какъв е иZвода : грешката на москалетата и на късокракото 70 -се годишно бункерно наполеонче Вовата Пупкин е ..че чак сега раZбраха на какво се е дължала силата на Руската Империя и на СССР ..ами елементарно Уотсън ..дължала се е на милионите руси снажни синеоки украински славяни и украинските каZaци ..руската паллач от далекоиZточни бушмени/буряти муряти..чукчи мукчи / не ме раZбирайте неправилно ..теzи народи не са виновни ..че са полудиви и полуграмотни ..виновна е руската имперска система която от столетия ги подтиска ..ограбва природните им богатства и ги държи да живеят в скотски условия беZ перспектива и социални лифтове в живота им / ..кавкаZки мюслита и още сума ти сбиртак от пандиZчии и всекакви неуки мерудии..които не стават Zа войната на 21 век ..където е важно качеството ..а не количеството на бойната техника и личния състав !

Споко, не се притеснявайте, всичко върви по план. Краварите вече натискат Зеленчука да се откаже от завоюваните от Русия територии (ако трябва да добави и още) за да сключат мирно споразумение "Минск 3". Целта естествено е време за възстановяване, включване в НАТО и т.н. Само дето вече няма балами. Скалата се търкаля по склона и няма спиране. За Русия няма друг вариант освен пълното унищожаване на украйна като държава. Всичко останало би означавало само отлагане на следващата фаза на войната, която би била много по-тежка. С две думи - няма мир, докато има украйна.

тези кравари от сибирския колхоз ли са или от московското ТКЗС

От тексаските ранчута. С два грама мозък под каубойските шапки.

До Кринки го пържат ежедневно със Солнцепека.

Намажи се де, прегрял си нещо

Тагарев на какъв акъл е сега ? Ще изпраща ли БТР-и и изтребители в помощ на Украйна ?

Затворите и колониите в РФ се изпразниха. Затворниците са на фронта в Украйна и се сражават много добре за матушка Русь. Има вече Герои на Русия

Чудесни войници са - трепят укропрасета без почивка ? Какво лошо ?

Които оцелеят да си отслужат срока не се свенят и руснаци да трепят и тормозят. Така или иначе в последно време потока затворници секна. Умират редовни руски военни. И на близките им не олеква нито от лицемерието на Путин, нито от богохулствата на Гундяев.

Каква точно ти се пада русия? От изказването ти би следвало да се прибереш при майка си.

Аз пък не разбирам какъв точно "смут" е настанал - на терен нищо не се е променило

РФ пречупва гръбнака и изтръгва гръцмуля на украинския нацизъм. Това е задачата на СВО. Следващата стъпка е Одеса. А Украйна, без излаз на черноморското крайбрежие, не е нужна на НАТО и ЕС. Развитието на събитеята отиват натам и помощите от Запад намаляха. Някои страни въобще спряха доставки на оръжие, а други искат да се плаща.

Ама перемогата върви с всичката сила!Целия прайд следи настъплението с вибриращи ауспуси! Отиваме да похапнем бяло сладко, анадолско...

Пак да си призная, че от военно дело много не разбирам, но прекосяването на река като Днепър и създаване на плацдарми на отсрещният бряг ми се струва голям успех и напредък в контранастъплението на Украйна. Особено като се отчете превъзходството на кремълските сили във въздуха това си е огромно постижение и подвиг. А Песков на практика потвърждава тази информация. Браво на украинците!

По същество, това са капани, месомелачки :-). Викате им браво затова, че са се нахендрили и сега ще ги трепят като хлебарки!? Вие не виждате ли, че план "Месомелачка" е винаги един и същ, пускат ги да напреднат и да се вклинят, после ги затопоряват, финално ги трепят, после контраатакуват и зачистват. 7 месеца вече ви го правят това и 40 000 Украйнски войничета са на оня свят! За изминалото денонощие само убитите около Кринки са над 100, отделно има пленени. И вие се радвате :-)!? С такава радост, ВСУ губи хората си, а след тях заминава и територията.

затопоряват = застопоряват.

Той е смотан трол, не се хаби да му обясняваш!

е да де ..то затова и като бягаха като насрани от Херсон, пак руски тролове като тебе трънкаха, че било ''капан'' и Путака щял да ги изтреби като хлебарки. И какво стана? Херсон вече година си е пак украински. Таеба в олигото.

Първо не съм Руски трол, това че, на теб ти се привиждат Руснаци си е твой проблем. Второ, аз не съм писал, че е капан когато напускаха Херсон, всъщност НИЩО не съм писал точно по това време относно Руското отстъпление, което си беше очаквано предвид на липсата на хора, по онова време. Отделно с оглед на времето и какво се случва, Руснаците се оказват прави, че отстъпиха и не си избиха хората. Нещо което в момента Украйна не прави нито в Авдееевка, нито около Бахмут, нито около Херсон и ще им ИЗБИЯТ хората :-). Жал ми е за вас, че ще сте сред разочарованите, но такъв е живота, балъците реват.

Въпреки че не разбирам от военно дело съм наясно че е изключително тъпо да мелиш месо нарязано на парченца колкото грахче едно по едно тъпчейки в месомелачката с пръст. А да пуснеш няколко стотин войници да направят плацдарм от твоята страна на реката и да я загубиш като бариера между теб и врагът си изглежда точно така. Обичайните опорки в случая изглеждат абсурдно. А това как руснаците пускали някакви украинци за да ги обкръжават и избиват е силно амортизирана опорка. И да не си я ти износил точно, си е силно захабена.

Там дето са Украйнците са блата, тежка техника не можеш да я прекараш и използваш. Руснаците никога не са си губили времето да се укрепват там, просто няма смисъл. Укрепваш се там където е сигурно за теб и можеш да заемеш добри позиции, не в блатата, при комарите. Вие си признавате, че не ги разбирате нещата, браво, ами там има хора дето ги разбират тези неща. Сега ще видите, че Украйна няма да мръдне от блатата и тъй наречният плацдарм, ще бъде бомбен ден и нощ, тоест ще има постоянни Украйнски загуби. За последен път ви пиша, просто няма смисъл да се повтарям.

Подозирам че и в украинската армия има достатъчно хора които ги разбират нещата. Подозирам и че не малко от тях са учили в същите училища като колегите си от руската. За хубаво или лошо. Хора умират и от двете страни в една война. Примерно руснаците дадоха десетки хиляди за Бахмут. Това не доведе до нищо въпреки гръмките приказки, че само да го вземат и край с Украйна. Иначе огромна река като Днепър си е огромно препятствие и съответно защита. Преминат ли го си е безспорен успех и надали щяха да се напъват, ако не им е важно. А се говори, че и тежка техника вече са прекарали. А опорките така или иначе са доста износени. Наистина няма смисъл да ги амортизирате повече. Особено когато са абсурдни като в случая.

левия бряг- леви руски травестити.

На сбирките на ДБ, една от паролите за влизане на сеанс е да повториш 100 пъти изречението, "Русия, загуби войната, Русия загуби войната....." и подобни. Вие ни споделяте и друго пароли, ако сте зациклил, има силни транквиланти, казват помагали.

хубавото на цялата работа е че има хиляди руски вдовици жадни за украински боздуган...ха ха ха българите ще помагаме защото сме с братята украинци

Перемогата свърши ли или още продължава ? Успешна ли беше или не

В САЩ започнаха букмейкърски залози кий кого ще ликвидира физически: Зеленски Залужни или Залужни Зеленски. Фаворит според букмейкърите е Залужни..

руските терористи пак ли ще взривяват язовир за да издавят цивилни... както преди. Смърт за путлерофашистите- свобода за народите. Слава на Украйна- българите сме с вас.

Щерю, здрасти! Ти като главен шизо-идиот застъпващ на смяна пак се опитваш да ни развеселиш с тъпотии, но вече се изтъркваш. Явно шефа ти е по-тъп и от теб след като още те държи.

Не знам за какво прегрупиране става дума, но днес целият тъй наречен Украйнски плацдарм, цяла нощ е бомбен от РЗСО, Солнцепек и авиация, а при сутрешната атака има и доста пленени Украйнски войници, тези дето са оживели. Поредните месомелачки около блатата на Днепър, Украйна там тежка техника може да вкара, с други думи, нещата около Херсон яко се влошават за ВСУ. Иначе шизо-идиотите нека си четат УНИАН, за перемоги, докато ги могилизират, дето се вика има свобода на словото, иначе, алтернативата е да се гръмнат, а все пак са хора.

Украйна там тежка техника НЕ може да вкара, поправка, бързане.

руснаците напредват към Сибир и дрискат и боксуват върху рядкото ... мераклии да идат в руския рай лягат под украинските танкове да им пукат гумите

Пак тъпотии :-). Освен снизходителна усмивка, друго не знам какво да ти кажа. Просто си плещите едни и същи шизофрении като латерни. Очевидно няма голям избор за тролове и ви избират от идиот нагоре :-).

Нормално да се шашкат.Те от един вдигнат Миг се насират цялата укрия.

Режимът в Украйна се мята като заклана кокошка! Времето му изтича.

Тази никаква информация с какво променя факта, че фашистите тотално губят войната? Оръдията им скоро ще заглъхнат поради липса на снаряди и персонал. От вчера Министъра на Отбраната на Франция заяви, че безплатни доставки на оръжия и боеприпаси за фашистите повече няма да има, ако се нуждаят от нещо да си го купуват. Франция е внесла 200 000 000 евро във фонда за "спасение на "фашисткият Киев" и повече не смята да изважда.

Пак жест на добра воля, като миналата година, хахаха.

Разгром на русначата . С по 1200 жертви дневно.

Ъхъ...от Крим и Мариупол... до хайде да браним Авдеевка че стана как Бахмутя

Все такива да си разгромите...

Хохлите се побъркаха от лъжи и глупости.

Не ви ли писна от нищо не носещи като знание измислени новини?

Шефа на тази група се казва Теплински. Този руски командир е известен с това че е краен в опазването на живота на войниците. Ако е забелязал дори и малка вероятност че някой може да се възползва от това че войниците му не са взели оптимални поцизии и пича веднага ги позиционира на по изгодни места!

Сега не разбрахме, фейк ли е изтеглянето на руснацитата или реалност?

Руснаците унищожават укрофашистите в Кринки със свинепеци. Това там няма никакъв смисъл. Хиляди избити укрофашисти за пет дървени колиби. Но на киефския фашист наркоман му трябва. Защото му омотават канапа около врата. Вече е готово първото дело срещу него.

Офанзивата и контраофанзивата бяха като всичко славянско...

Още немците са коментирали че руснаците имат навика да правят странни неща със цел объркването на противника и са признавали че понякога е сработвало.

В момента тече опе рацияз по изтласкване на украинските войски заели плацдарм в този участък от преди месец. Другото са фалшиви новини.

Кажува се маньовър

Cлед 3 дена ли да проверя пак, кога ще е руския парад в Киев? п.п. Той да не стане като немския в Москва 45-та?

С колко метра напреднаха укрите за 6 месеца от както започна тяхната така наречена перемога?!

Грешката е не прегрупиране, а бягство-отстъпление.

Бягство от какво? Да беше другата страна по силна или по умна, да повярваме. А те не са. Даже напротив...по бледото пободие на руснаците са. Па и с по малко възможности.