Скандал в НС между ГЕРБ и ПП след словесна престрелка Атанасова-Василев (видео)

Зам.-председателят на НС Мирослав Иванов изключи микрофона на председателката на ПГ на най-голямата опозиционна партия, депутатите обградиха трибуната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В АЕЦ Козлодуй - зависимата мафия на предното управление Е ПЛАТИЛА ОГРОМНИ СУМИ - от нашите пари - за ОБОРУДВАТЕ, което НЕ САМО НЕ Е ПРИСТИГНАЛО, НО … ДОРИ НЕ Е ПОПЪЧАНО ДОРИ! На Путин!?!?! Гешев е ясен - но правителството защо ти крие тези, та да могат да наглеят и простеят, и сипят лъжи, клевети и хули във всички посоки!

Правителството ни трябва да предприеме незабавно оперативното управление та Нефтохима и на активите на Лукойл, както направиха в Германия и в Италия! България има ОГРОМНИ залежи на газ, които умишлено не са разработени - поради огромна корупция и предателство на националните ни интереси в полза на шайката в Кремъл! Сега България можеше да е като Дубай! Не само българинът да се чуди и плаши от цените на енергията и храните, са имаше пари и за пенсии, и за образование, и за здравеопазване, … Само изплащаните комисионни при доставките в България и отклонени средства чрез РУСКИ посредници - фирми възлизат на милиарди долара годишно! С две думи - става дума за организирана престъпност и кражби и корупция в чудовищни размери и национално предателство! Т.н. Турски поток е поредното огромно предателство и корупционна сделка! Ако правителството продължи да се ослушва за това мафията ще го свали - и виждаме как мобилизира всичките си сили! Тук задължително трябва да се информират и Брюксел и Вашингтон - война е!

Тия от ГЕРБ се доказват като типични политически проститутки, и то от най-долна проба! (С огромно извинение към професионалните проститутки, които поне не лъжат и не се представят за други!) Тоест, тези са с по-нисък морал от проститутките! Всъщност тези няват морал! И елементарно самоуважение дъ да си позволяват подобно просташко поведение пред всички!

Пределно ясно е, че ГЕРБ се опитват с всички сили да саботират работата и на Парламента, и на правителството, на държавата, и то точно в такова трудно и сложно за целия свят време! И го правят заради страха на главатапя им - Мутрата, и кукловодите му, мафията която разграбваше и рушеше България! Като активизират всички възможни сили, ресурси, храненици, разбойнизи, калинки и клакьори навсякъде! Заигравайки се с резонните притеснения и страхове та хората и провокирайки всякакви провокации и конфронтации. Това е толкова подло и ниско, че дори не си струва човек да се опитва да го окачествява! Такова поведение е достойно единствено за презрение! Но всичко това се обръща като бувипанг спещу тези изчадия, и все повече ще го наблюдаваме!

Конкретно - с две суми - престъпниците, особено тези, които са били на власт и са успяли да си осигурят сериозни ресурси и начин на живот, недостъпен и немислим за повечето от хората или ако те са се занимавали (като хората) САМО с честен и почтен труд, няма да мирясат, докато не бъдат пратени там, където им е мястото - в съдебната зала и в затвора, изолирани от обществото! И това е ключът в разгадаване на поведението им, както и на техните шайки и клакьри и други техни храненизи и тролове! Типичен пример за това са щайката ГЕПБ с главатаря й! Както и ДПС. И кресливите гамени от Възраждане, реплика на Болен Сидеров и шайката му…

Очевидно е, че след 30 години перверзна имитация на руски вариант на демокрация, демократически преход и престъпни кражби, корупция и национални предателства, България вече престава да е Троянският кон на Москва в ЕС и НАТО, с идването на правителството на господин Кирил Петков! И това е “Game Changer”, тоест това води да кардинални промени във всички сфери и аспекти на живота и обществото в България, на мястото и на политическата карта на Европа и света! България едва сега категорично заявява и заема своето полагаемо й се място в групата на европейската общност! И това немитуемо е съпроводени с дълбоки сътресения и кризи, без които не може при толкова дълбоки промени! Или казано простичко - тай-накрая България скъса оковите на имперска Москва! Затова е този голям вой и плач - за някои хора и прослойки подобен развой бе немислим и недопустим, невъзможен. “Дружбата ни със СССР е толкова жизнено необходима, както слънцето и въздухът да ВСЯКО?!? живо същество!” Сега точно става и преброяването и разгратичаването на “съществата”! Това е цивилизационен избор, цивилизационна война, след която би трябвало да има един по-добър мирен свят ЗА ВСИЧКИ!!! Мястото на престъпниците, на изродите, на мразещите, на измамниците и лъжците, на патологично алчните и самовлюбените егоисти и мошенизи, на неспособните на чисто човешки чувства, емоции, приличие, уважение, срам, съчувствие към другите хора НЕ Е сред хората и обществото, още по-малко на ключови ръководни позиции да определят живота и съдбата им! И в това е смисълът на отова, което стана и на което сме свидетели - и в България, и в Европа и света

Интелигентен министър и кухата лейка, пардон тежката артилерия на ГЕРБ ;)

имаме изключително ефективно уравление откакто палавата калинка е вицепремиер по ефективно управление...какво стана със самолетната линия софия скопие ?

Няма вече нищо истинско в тоя живот. Вече и герберастките тролове за нищо не стават и се отказаха. Толкова ниска топка са, че все едно риташ умряло куче.

Сега малко за дамите в герб. Първо, естествено, за примата, за звездата в трупата на герб - Д.Дуловска. Тази жена не разбра, че герб е вече като Титаник 5 секунди след удара в айсберга. Тътенът се разнася, музиката на палубата все още свири, но долу машинното отделение вече е пълно с вода. Тя не знае, че катастрофата е факт и все още живее със самочувствието на човек, "който управлява" някакви процеси. Такова нещо имаше, но преди време, когато бяха на власт и бяха абсолютни господари в парламента, за удобство, превърнат в гумен печат на Бойко. Дуловска живее в света на отминалото величие, така да се каже, и не знае къде се намира. Това й е орисията на тази болна от алчност и амбиции жена! Другата, която ме изумява е Ангелкова. Честно, нея я мислех за по-подредена в мисленето, по-подготвена като реакция, а тя се оказа просто продажна до невъобразима степен. На всеки парламентарен контрол става ясно, че е задала на всеки министър поне 8-10 въпроса. С цел - задръстване работата на парламента и на съответните министерства. Щом се занимава с такава мизерия, пада в очите! Играе го пощенска кутия за въпроси, нещо доста долно и безсмислено! И сега - Дариткова, звездата на пленителното щастие в герб. Преди още Титаник да се тресне здраво, тя се оттегли. Дали заради информираност, дали по интуиция, тя разбра, че краят е близо. И избяга. И нека й е лошо - хората ще я забравят бързо, а сигурно си живее добре, с онова, което мъжът й награби в Смолян и Смолянско в мандатите на герб. Но тя има и друго огромно предимство - Дариткова има истинска професия, тя е лекар, докато горните две освен за партийни функционерки на Бойко, за друго не стават.

Евала Кире Мачкай ги

Предлагам на тая Диловска патка да изготви закон за правата на проститутките защото по тая тема е най-подготвена

Аве, Estee, цел ден не ти ли омръзна, ве, лешпер гербав! Тази сутрин си помислих, че наистина си деса миризливата, но сега се убедих, че не си! По простата причина, че деса и синтаксис е като магаре и космос... няма как да сработи! Но пък ако не си деса, тогава със сигурност си гербав политик. Да кажеш на всички твои гербави чалгаропитеци-колеги по-често да влизат в дира, че да четат мнението на народът. Който и да си- и на теб мамицата ти да ивъ!

Щом Рашков се е покрил, ще има изненади.

Бойко си го спомняме до ден днешен с уродите около него. Проблема не е в правителството а, че народното събрание не работи на практика.

Как да работи спокойно, като герб вдигат скандали целенасочено. Възпрепятстват работата на събранието съзнателно, защото са под заплахата на нови закони, които ще ги изметат, там където са се спотаили. Явно такава е заръката спусната от Бойко - да саботират НС колкото могат, защото разплатата не е далече.

Да ги изброим - Биков, Сачева, Каназирева, преди години Яне Янев - все яростни борци против Бойко Борисов, канеха се в затвора да го вкарват и с такива думи го обсипваха, че на човек лошо да му стане. И за една нощ - коренна промяна - от отрицатели до първи поддръжници и предани лакеи. Аз нямам идея как стават тия работи, тия метаморфози. Само за един начин се сещам, казан в древна поговорка - Като не можеш да победиш врага си, купи го! Нищо не казвам, цитирам поговорка. И ако има още от списъка, но са ми убягнали имената, искрено моля да ме извинят!

И едните, и другите са маскари !

Но също толкова лошо е, че всичките партии в Парламента , а и тези извън него е, че са ПАСМИНА соросоиди - свирят по свирката на САЩ! ДОРИ И НПО-тата "РУСОФИЛИ"( -Русе, - Варна и другаде), СА НА ИЗДРЪЖКА И ЗАЩИТА ПРИ СОРОС!

Някой задава ли си въпроса защо ГЕРБ-СДС взе 23%на последните избори въпреки репресиите и машинациите от хунтата. Еми много просто! Народа ги харесва и гласува за тях, защото направиха много добрини за Родината и управляваха успешно, както и че секнаха далаверите на олигарси и контрабандисти. И въобще като ги гледам Киро лъжата, Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Бойкикиния, Курнела, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов е цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план.

Майка България е раждала и продължава да ражда Велики синове! Двама ще останат в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години!

Бойко е Велик! Господ здраве да му дава! Знаете ли защо още не са му пуснали Новичок или куршум от снайпер? Защото Господ го пази и закриля. Всички истински вярващи християни в България гласуват за Борисов защото не затвори църквите и манастирите по време на пандемията! Жив и здрав да си Бойко! Направи много добрини за Родината. Лидери на държави се раждат веднъж на сто години и Борисов е един от тях!

Айдеее, прибирайте се по стаите! Пийте апчето и лека нощ.

Какъв КАПАЦИТЕТ!??? ХА-ХА-ХА... Да умреш от смях! Борисов, Деса Простакеса и сие, ха-ха-ха.... БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!!!

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

С тоя патос от времето на бай Тошо само повече негативи ще си докарате. Ма не е възможно да сте толкова малоумни ! Просто...няма как ?!?!

Да те питам кой точно народ се замогна? От моите съседи в Люлин 4 няма нито един. Те са от народа, но замогването нещо ги подмина. Виж тия, дето протестираха за пари, пътищарите, замогването по Бойково време ги спохождаше ката ден! Ти за кой народ говориш?

Червените дебилни тролове са налазили. Селските им мозъчета недоразвити и нямат капацитет да измисшят аргументи, само обиждат. Толкова сте кухи, мизерни нещастници.....

Не са те. Тук сме все хора, които са чели нещо повече от "Винету".

От Деса-поетеса не бива да се очаква много! Нейното ниво е махленско и аргументите и също. Но никой от гебрерастите не бива да надминава интелектуалното ниво на тиквата, а самия той с неговото IQ едвам си покрива номера на обувките.

Ха ха, добро шоу, ама моля Боко да пусне Дариткова, тя ще има още по-голям трагикомичен ефект от Дуловицата, защото физиономията й е още по-изкривена от злоба!

Верно беее! А таа пача къде се загуби! И за свирки ли вече не става... баси как кофти и залезе политическта кариера заради свирка. Ма и тфа кат не може... да се маха

Дариткова навреме изчезна от хоризонта, отказа да стане отново депутатка и си остана в Смолян. Оказа се по-умна и по-хитра, и по-придвидлива от Дуловица. А най-много от Ангелкова, която задръства НСъбрание с по около 300 въпроса седмично към министрите. На тази жена скоро акъл няма да й дойде, но нейсе... А за Дариткова - четох преди време колко е награбил мъжът й в Смолян и региона. Надуши тежките дни за герб и възира. Оправила си е живота и си кюта в Смолян, надява се да я забравят хората и да си харчи парите спокойно.

Е да бъдем честни, Боко Тъпото е направо гении в сравнение с тези Харвардски Дрисльовци…

Откакто тиквеният ви вожд падна, много почнахте да опитвате да бъдете честни и да се правите, че довчера не бяхте побеснели от злоба герберасти, ха ха ха!

Мед ми капе на сърцето като си помисля как идните 4 години герберастието ще получава конвулсии от злоба всеки ден като се присети чие правителство управлява България и ще почва да врещи простотии обсесивно-компулсивно. А на Президента мандатът му е даже по-дълъг, ха ха ха! Хич не им завиждам на герберастието!

Сега повечето са със свити сфинктери в очакване на смяната им на околовръстното. Не остана друг почтен начин за тях да изкарат пари

При толкова политически "номади", както политкоректно наричат курвите, като Биков, Гърневски, Сачева, Митов, които довчера плюеха по Боко и го наричаха Джипко Бибитков и мафиот и го вкарваха в затвора, а днес му целуват ръка, в партията на простите путки не са начинаещи в изкарването на пари по този начин.

Номер 1 !!!

Браво, Деси! Мачкай клоуните!

Браво Деси, сери ми в сурата и ми се изпърди също.

Извратен клоун, не ме интересува какво ядеш.

Точно така, Деси! Продължавай да демонстрираш що за стока сте герберастите, давай още със злобата, простотията и манипулациите за прости хора, да закопаеш окончателно тиквената партийка!

А пък по бай Тошово време да видиш, какви бяха цените, ехеее. Бах ти тъпата менюгарка.

По ПРЕДВАРИТЕЛНИ данни през АПРИЛ държ. дълг продължава да намалява: "Към края на април дългът на страната е 30.24 млрд. лева, като сумата намялява с около 2 млрд. лева заради направени плащания от правителството, съобщи министърът на финансите Асен Василев през парламентарната комисия по финанси и бюджет."

"Към края на май 2021 г.номиналният размер на дълга на подсектор „Централно управление“1 възлиза на 30 111.4 млн. лева / 24.2% от БВП /, от които 6 274.2млн. лева вътрешен и 23 837.2 млн. лева външен. В структурата на дълга на подсектора вътрешните задължения заемат дял от 20.8 %, а външните – от 79.2 %." "Към края на март 2022 г. номиналният размер на дълга на подсектор „Централно управление“1 възлиза на 31 042.1 млн. лева / 21.1% от БВП /, от които 9 878.8 млн. лева вътрешен и 21 163.3 млн. лева външен. В структурата на дълга на подсектора вътрешните задължения заемат дял от 31.8 %, а външните – от 68.2 %" външният ДЪЛГ НАМАЛЯВА С 11%!!! Е на този дълг ТЕЖКАТА артилерия казва ДЪЛГОВА СПИРАЛА.

Българите като стигнат дъното...на чашата с отрова си наливат пак - но с друг цвят

Деса "ТЕЖКАТА артилерия" се ХВАЛИ с БВП при Шайката и обвинява правителството ЗА ДЪЛГОВА СПИРАЛА. :) КАК е ВЪЗМОЖНО ГЕРБ-авите САМИ да си навират КИРЛИВИТЕ РИЗИ?! ВЗЕМАШ държавен ДЪЛГ, съответно БВП РАСТЕ. Шайката УВЕЛИЧИ НАД 3 ПЪТИ държавния ДЪЛГ и превърна РБ в ЕВРО Първенец ПО РЪСТ на ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ... Само през март правителството ПОГАСИ 2.7 МЛРД. лв. ГЕРБ-ав ДЪЛГ...

Премиер на Р. България, много скоро…

Първо Герб да спечелят изборите, после някой не особено гнуслив да се навие да им партнира - дотук никакъв шанс! Видяхме го на дело. Така че предсказанието ти е ялово!

Борисов изкара една нощ в кауша, излезе от там пребледнял, нещо притеснен ми се стори. Само от една нощ. Атанасова дереше гърло пред дома му, после маршируваше из София. Да протестира. Така че репетираха и двамата. Борисов май вече взе да разбира, че не е на власт. Атанасова по друг начин взе да осъзнава - секнаха май потоците от обществените поръчки... И тя е тъжна и злобна, днес особено й пролича.

когато шибам в гъза Десислава Атанасова и тя усети, че ми идва густото, се обръща и ме кара да и се празня на очилата. Що за перверзия е това?

Ами не е перверзия, това е тъжната действителност: ти си в затвора и съкилийниците ти те наричат "Десислава Атанасова". Решил си да ни се похвалиш и цитираш репликите на някой съкилийник. Щом ти носи радост, кои сме ние та да те съдим...

е Боковия посран пудел и наритан в гъза парцал.

"На днешния ден преди една година, отново повтарям, че рехабилитираните пътища след модела "Борисов" и статуквото "ГЕРБ" бяха 3000 км, 1600 ремонтирани училища, 800 ремонтирани детски градини. Цената на тока беше 117 лева, днес е 500 лева за бизнеса. Цената на газа беше 37,7 лв., сега е 143 лева. Тогава олиото беше 3 лева, днес около 7. Хубаво ги реди Десислава Атанасова, ама списъкът е непълен. Какво липсва?Забравила е да посочи колко шкафчета се напълниха през този период! Управлението на това правителство и неговите действия в сферата на енергетиката са опасни за България. Енергетиката е стожерът на българската икономика. Да се търси конфронтация с Русия и да се заявява отказ от нейните енергоносители е самоубийство. Това ще ни докара тежка катастрофа.Може и да получат аплодисменти от американското посолство, но това не отговаря на националния ни интерес. Никой в Европа не си позволява такива крайни стъпки спрямо руските нефт и газ. Европа няма да мине без тях и това е сто процента сигурно! От друга страна е цинично Десислава Атанасова да обвинява правителството за цените на ток, газ и горива. Това е тенденция в цяла Европа и тъкмо тия цени определят и цените на всичко останало.

бай Иване бе, дето търчи за кура да ме хване, къде изчезна бе, отадавна не си ми лапал царевицата!

Евала на момчето, как спокойно се противопостави на старите мутри от НС

Държа се като гамен. Злоупотреби с делегираните му правомощия, защото се чувстваше защитен и недосегаем. Бих го признал, ако извърти такъв калташки номер, когато принадлежи към опозицията или ако го причини на някой от своите хора, когато някой от управляващите прекали и прекрачи рамките на добрия тон. Ако трябва да сме честни и почтени, трябва да си подаде оставката.

Ако за гербопитеците подобно поведение е гаменско, хеле на фона на врещящата истерично от трибуната Дуловица, нищо чудно, че във вашата партийка смятате за нормално да ебете с 200, да си говорите на прости путки, и да сте известни като партията на простите :))

Правиш референции към събития, които ти явно намираш за разбираеми от само себе си и може би са с легендарен статус в средите, в които се движеш, но аз не ти отбирам. Или обяснявай, за да е ясно на всички или се затапвай и си пази силиците за да блеснеш на тролските ви сбирки.

Не се притеснявай, за партията на простите еднокнижници е съвсем в реда на нещата "да не отбирате" и да се изразявате високопарно и кухо по маниера на ортаците ви от ДПС, тъй както е типично за разни бригади, които се занимавате с постовете "от нисък левъл" по форумите да обвиняват други, че са тролове :))

Аз въобще не съм притеснен. Написах ти го да започнеш ти да се притесняваш относно разбираемостта на написаното от теб. Пак въртиш, сучеш и пак някакви глупости излизат. Все пак, за да съм коректен, предположих, че поне в твоята глава написаното от теб има някакъв смисъл и ти предложих да го разясниш. Като не можеш, здраве да е! Друг път.

Не го търсете Еистее, видя че няма как да заработи тук и замина за околовръстното. Чакаме другите "левъли" че тоя се оказа много ниска топка, чак срамно да пише за гербопитеците... ма такова им е нивото

Нямам търпение да се махне Гешев и да ги почнат всички мошеници от ГЕРБ

Тези от ГЕРБ верно са циркаджии. А Деса като я гледам и и слушам гласчето, ми идва да се издрайфам. Много неприятна женица е...

То пък все едно като гледаш Цачева, Дариткова, ПКП, Фидосова, Каназирева - радетелката за организирана престъпност, или Ботокса, Биков, Сю, Лъчо Мозъка, Манев, Гърневски, ефектът е различен.

Оставка идиоти!Вие сте стократно по-вредни и омразни за страната!Не мога да повярвам че го казвам,но ГЕРБ е цвете в сравнение с вас!Дори не подозирате колко ви мразим!Вървете си!

По герберастката скала ли мериш колко са по-вредни?

Много интересно, че гербавите чалгаропитеци драпат да се върнат на власт. Защо ли? Кой нормален човек иска да е на власт в тази геополитическа, раздирана от вътрешни скандали, каша? Обяснението е само едно: има поет вече, но неизпълнен ангажимент, от страна на гербавите към някого! А ангажиментът не е изпълнен, защото гербавите изхвърчаха с 200! Дано останете там- в забвението!

Да ти напомням ли кога ГЕРБ взеха властта? В рецесия, Световна икономическа криза, 70% сива икономика, празна хазна, разбити пътища, никакви бюджетни сборове, митничари, строящи замъци, безработица, блокирани евро-фондове, общини с изпразнени каси. Изправиха на крака Държавата, постигнаха рекорден БВП, намалиха и преструктурираха външния дълг, подобриха инфраструктурата, намалиха безработицата до исторически минимум, хората започнаха да се връщат от чужбина, българките започнаха да раждат, заплатите и пенсиите се вдигнаха, инфлацията се удържаше в рамките на поетите ангажименти. Надявам се да не стигаме пак до там да викаме ГЕРБ да ни оправя. След поредната банда малоумници, които са срутили държавата на колене.

Герберастите си въобразявате, че Тиквата като падне от власт, и всичките сключени договори ще се развалят, всичките пари ще се върнат в хазната, пак ще почнем да произвоеждаме повече домати, отколкото внасяме вече от Труция, единият милион българи ще се появят обратно, а оградата по границата магически ще се самоизправи и ще спре да пада ли? :))

Нищо подобно. Представяме си, че ще започнем съдебни преследвания срещу всички, които с безотговорното си некадърно поведение са причинили евентуалната (защото това все още нищо не е, вие можете да паднете и по-ниско, ако ви се даде време) дълбока държавна криза и са причинили настъпването на щети за икономиката и населението. Разбира се, първо трябва да махнем Гешев и да назначим някоя послушна, безгласна буква, за да развихрим истински качествен лов на вещици...

На Атанасова й затвориха устата - в преки смисъл на думата! Изключиха й микрофона! Тази госпожа, както и целият ГЕРБ още не може да осъзнае, че ТЕ не са вече държавата, нито, че е тяхна, както беше по Бойково време. Лека-полека ще осъзнават,че са вече никои - опозиция, като всяка друга. Година мина, а Атанасова още се репчи от трибуната и се лъже, че думите й тежат, както когато бяха на власт! Нищо подобно , госпожо, времената се менят. Не сте на власт, келепирът свърши. А падне ли Гешев, очаквайте и това да давате отговори за кражбите на съответното място!

Падне ли Гешев, ще се открие ловния сезон за гербави изчадия!

Ей, да пада този Гешев, па барем свършите някаква работа! Че така както сте абдикирали от управлението на държавата и сте изоставили кораба на Държавата да се лашка от вълна на вълна и цените да се катерят нагоре, инфлацията да е неуправляема и всичко да е на самотек, като теглим чертата, ще се окаже, че не вие, ами Борисов е управлявал 5-ти мандат. Защото каквото и да сте опитали, все не става, защото Борисов ви пречи. Каквито и напъни от ваша страна да е имало - нищо не се получило, защото Борисов пак се е намесил. Ей, жалкари, как веднъж не постъпихте като мъже и не поехте отговорността? Как все Борисов ви пречи (то пък сега се оказа и че Гешев много пречи, абееее, сложно ситуация). Все Борисов ви е виновен, вече година откакто не е на власт. Малките деца вече като ги питат майките им с ръка на пръчката "Кой счупи вазата?" ще отговарят "Миии, той Борисов го направи! Честно ти казвам, мами.". Национална трагедия сте, ей!

Гледай да не се открие сезонът на безмозэчните че тогава не те виждам колко жалки хора

Атанасова, сключени договори за 700 млн., а предвидени по инхаус процедури 1 300 млн. Лева изкарахте пътните фирми на протест да искат цялата сума, та да ви дадат и на вас както преди, но новите ги отсвириха. И вие сте капо. И сега крясъци и искане на оставки от трибуната! Дреме ти за народа на теб, мислиш ли, че не знаем защо сте нервни и подивели? Гювечът свърши, госпожо!

Чакай сега, подкалибрени интелекте! Кой ти говори за инхаус поръчки, транспортни фирми, ала-бала. Пита се ясно и просто: Цената на хляба е 2,50 лв. (преди 1,20), цената на дизела е 3,20 лв. (преди 1,83), цената на газа е 143 лв. (преди 37,7 лв.), олиото струва 7 лв. (преди 3 лв.) и т.н. и т.н. Защо? Един простичък въпрос. И в момента в който червените тролове го видят следва нконтролируемо освобождаване на дебелото им черво и се започва "ама чекмеджетата", "ама вилата в Барселона", "ама незаконно роденото дете"... Абе, плазмодии, ясно и просто ви се поставя един въпрос. Защо цените са такива? Какво има да ни мъкнете от девет кладенеца вода и лъжете и да мажете и да се опитвате да сменяте темата. Отговорете. Толкова ли е сложно?

Марш, гербопитеци! При бай Тошо хляба и олиото бяха стотинки. Също и горивото. За дизела няма за коментирам, че на "черно" го даваха по 10ст/литър. Та така, аргументите Ви са прости като този , който ви ги е написал и спуснал. КРАДЕНТО ЗА ВАС ПРИКЛЮЧИ, РАЗБРАХТЕ ЛИ?!

Един простичък отговор като за прости хора: защото след като Тиквата ни навря с 200 зелената сделка, а после ни "диверсифицира" с ВТОРА тръба към Русия, съответно токът и газът поскъпнаха драстично по време на войната в Украйна. И да питам, ако Тиквата още беше на власт, какви щяха да бъдат цените?

Отовор към льохман Nr.1, наричащ себе си "...": Икономиката на социализЪма явно е затворена книга за теб. Да имаше ги тези цени, защото бяха спонсорирани от държавата, за да се бият после нашите управляващи в гърдите, колко било по-евтино за социалистическия труженик. Само че... самите продукти ги нямаше. Хората ходеха с пълни портмонета и нямаше какво да се купи. Аз си спомням опашките по бензиностанциите от по 200-250 автомобила, паркирани там с дни. Хората спяха в колите си, за да могат, когато бензиновозът дойде, да сипят 10 литра (само по толкова се позволяваше). Олиото беше 1,60 лв, на ако улучиш да го заредят пред теб и да купиш 3 бутилки (само по три на човек бяха разрешени). Та какво, като цените са били евтини, като нямаше от къде да си ги купиш тези продукти, които ти си изброил. Аргументацията ти не струва и пет пари, да видим нататък... А, краденето за нас (Кои "нас", бре? Ти сега в един кюп с майка ти и бащати ли ме вкарваш?!) било приключило? Много интересен начин на изразяване. Не си написал "Краденето от страна на политическия елит в България приключи!" а си избрал една много деликатна форма "Краденето ЗА ВАС приключи!" скоято да ни информираш, че ти се краде и на теб и се опитваш да се наместиш на позиция в 5-глават ламя, която би ти позволила да задоволиш незаконните си стремежи. Хитро. Но не съвсем. И какво сега? Ще крадете вие ли? Защо изобщо трябва някой да краде? Това е някаква съществена част от суб-културата на новите управляващи явно - "все ще се краде, важното е да не сте вие, а да сме ние"? Това ли вие е кредото? Е, нищо чудно, че цените скачат, щом се краде вместо да се управлява... Между другото, при ГЕРБ цените не скачаха. Това значи ли, че не са крали въобще? Чак невероятно ми се струва да намекваш такова нещо. Отовор към льохман Nr. 2, наричащ себе си ":))": Така ли е наистина? Борисов ви е виновен? Пак. И къде точно можеше да се скрие Борисов от "Зелената сделка"? Да се сниши и да си затрае или да не предприема нещо, като 5-главата ламя? Втората тръба, макар и да транспортира руски газ, не е към Русия, мое сладко тролче. Направи си справка, да не се излагаш повече. И позволява диверсифициране, поне частично и на теория с газ от Азърбайджан, които за съжаление нямат капацитета да захранят всички, искащи да се диверсифицират. А относно това, какви биха били цените при Борисов, ако той би бил на власт в момента - продължавйте с малоумното управление и с кражбите и може съвсем скоро да разберем...

ООО голям окумуш се извъди бе герберстче мили....Да не би цените на хляба,газта,олиото,бензина да бяха по ниски преди година заради "НЕВЕРОЯТНОТО УСПЕШНО УПРВЛЕНИЕ" на шайката от Банкя или просто тогава нямаше външни фактори,които да бутат цените нагоре.Ако наистина го вярвате,че цените са били ниски заради "доброто" управление на тиквата,по добре се прегледайте при специалист.

И кой ще е "специалиста", бре Фътьо? Д-р Петков или д-р Василев? Защото тези двамата докараха тези цени и явно от управление на държава не отбират, та може би поне медицина назнайват. Между другото, сигурен съм, че Просто Киро, ако бъде притиснат ще извади от някъде и докторска диплома... от Харвард. Нещо за "Административна медицина" или "Управление на медицнските процеси". Много е находчиво това момче.

Защо протестират хората ли? Къщи за гости, 8 изтребителя за 7 милиарда, 40 милиарда външен дълг, укрити доходи са близо 50 млрд., Фънда, тераси, плосък данък, ушна промивка за 1000 лева, простаци навсякъде, 20% ДДС на храни и книги и лекарства, буля Корни & Кирето Добрев, пловдивския свинар, частни асансьори, БАБХ, ВМРО паспорти за 10 000 евро, убити прасета, хазарт без данъци, скапани магистрали, картончета за търкане, Ленчето Крадлата, пожари, куфарчета с милиони, Булгартабак, Иван Костов, Ал Йо евродепутат, държавни поръчки, чистачки и затворници, пенсия 157 лева и 14 стотинки, депутатска заплата 6 900 лева основна, Шиши & мама, НАП си рекитира който иска и по презумпция, търговско здравеопазване, агент Сава с ТЕЦ-а за 3000 лв., воня и смрад, продажба на казарми, домати 8 лева, Ало, Ваньо, Ти си го избра, БудаГейт, ЯневаГейт, ДДСГейт, НДКгейт, ДАИгейт, ДжиПиГейт, СуджукГейт, БарселонаГейт, АпартаментГейт, НАПгейт, УбийциГейт, ФурмиГейт, Тефтерчето на Златанов и още няколкостотин скандала и гейтове и корупционни далавери! Гошка, 1500 закрити училища, Митю Очите, Божков, Брендо, Маджо, Бисеров, Веска Меджедиева, Цветан Василев, Таки, Тодор Вълчев, Валю Бедното, Дани Тъпото–Барни, акцизи, щастливи кокошки, протести, самоубийства, 1300 нови джамии и нито една черква, бедност, Чората, Самоковеца, евтини апартаметнти, къщи за тъщи, тераси, гьола в Белене, та̀кси, винетки,застраховки, Джамбазки хванат да кара пиян, хакери, нямало турско робство, емиграция, Марианчето, демография, агент Гоце, 60% данъци, консул на Валенсия, хъбове, Бетономорие, 1500 подпорни стени, цигани, кучета, “грандиозни успехи”, Полово възпитание на 4 годишни, Джендъри, Столипиново, пожари, изгнили ябълки, Софи & Лоренцо, завод до завода, агент Иван, пияното жуже Жамбо, Ревизоро, калинки, скъпи лекарства, терор, безплатни военни бази на САЩ, братя Галеви & сестра Галева, соросоиди, откраднати еврофондове, топлофикация, ВИК, евродепутат с бълхи, плажен чадър за 100 лева на час, катастрофи, КТБ (10 милиарда), АЕЦ Белене 6 милиарда, Пернишки университет, Мишо Бирата & Ваньо Танов, външни заеми, ексклузия, Лъчо Мозъка, села-призраци, ръждясало БДЖ, самозапалващи се влакове, реремонти / на ремонта ремонт/ , хибридни войни, Ердоган, скъп ток, Лукойл – България, разложени трупове, фалит на банките, свобода на медиите 111 място, приватизация, Тол система, разбиването на селското стопанство и оръжейната ни промишленост, Иванчо Гешев с мутрите, Младен маринов-МВР, чалгата “Щи скъсам гза”, Бай Ху, Тъпа кърджалийска пу*, нападаме Русия, най-висока смъртност в света, СИК, НАП, НЗК, ВИС-2, МВР, КТБ, КАТ, избягали инвеститори, Ангелкова, паспорти за коли и за жилища, самозапалвания, Такси електромер за телевизора, Данчо Ментата, събиране на капачки за да излекуваме децата си, тонове кокаин, Стената по границата 1 ред излезе 4 пъти по-скъпо от двуредова в Гърция, унищожено земеделие, банки-убийци, Цецо Могадавикажа, Цеца, Цуца, Цеко и Цветелинка, козите в Странджа, Цацито с гушата, Женевското езеро, ЧСИ, срината икономика, Марчето Ниделчева, Сталинка, Бокова, мръсен въздух, офшорки, БАН, Бистришките тигри, Бившa фoлк пeвицa e нaчeлo нa "Нaпoитeлни cиcтeми", Бистришките баби, корупция, Фолксваген, откраднати активи, Домуса, най-нещастната нация в света (според ООН), битова престъпност, БАН, агенти на ДС, телефонни измами, БГА “Балкан”, газ отвсякъде, Азис, парле ву франсе, Гинка Върбакова, луди във властта, с. Банкя & с. Правец, Истанбулска конвенция, сеч на горите, бомбени атентати, Хитрино, източени язовири, Перник, умрели риби, сересета, протести, Черепа, СЕТА, руски шпиони, антики в колекции, коронавируси, Дубай, Хампито, фотоволтаици, продадена енергетика, продаден химна на България, вятърни перки, САЩ ТЕЦ-овете, Копаят златото ни без пари, Радев, Веждито Мултака, контрабанда, пекинската патка, Митьо Пищова, серийни изнасилвачи, Белмекен, вецове, Соломунчо, гневни левскари, баба Стойна с галоша..

Ооо, добре, дойде и тежката артилерия. Очевидно се включва и трол от по-висок левъл. Браво! Това означава, че дребните лекенца от първо ниво сме ги размазали. Я, тогава, ела ти насам! 8 изтребителя за 7 милиарда, пишеш? Преди три години платихме 1,256 милиарда долара или 2,2 милиарда лева за 8 изтребителя. Точка, мошенико. Останалите глупости дори няма да ти ги чета. 2-ро ниво преминато. Дайте по-висок левъл трол!

А по другите точки, които човекът е посочил, нямаш какво да кажеш, а? И какво е това "левъл", не го намирам в речника?! И кои сте тези вие, които явно сте бригада за "размазване на дребни лекенца от първо ниво", имате ли си официален договор за тази дейност :))

Ама ти само за самальотите ли прочете? Язък, че толкова се старах! Десо миризлива, Народът не ви иска! Набийте си го в празните, гербави, кухи тикви! Резултатите от последните избори го казаха, показаха и доказаха! Търкаш си крадливите пръстчета по лигавата клавиатура, вместо да си изтъркаш, миришещата на скумрия, цепка между краката ти! Не се хаби! Аут сте!

Взех нещо наслуки, оказа се гнило. Има ли смисъл да продължавам? Човек който е излъгал веднъж, ще излъже пак. Долната манджа си е долна манджа. Ако ще ви достави удоволствие, мога да ви разнищя точка по точка, не се и съмнявам, че ще открия още гнилоч.

Има и още как, ама ясно защо не ти се иска да продължаваш :))

Бе то и герберастите платиша близо 3 млрд за електронно правителство, но даже и на хартия липсва .

Батее, включвайте онея от вашите с по-високия 'левъл', че чеп за зеле не става от такива като теб с идиотските агрументи във вид на числа които спрягаш. Даже и най-простите селтаци вече не се връзват П.С. Дано изкараш некой леф с тея малоумни писания, че другото е да висиш на околовръстното да радваш турските тираджийчета а идват жеги, де'а

Ами секнаха безконтролните потоци от държавни пари към ГЕРБ, и Атанасова започна да крещи и да обижда от трибуната. Взеха й думата и тя побесня, а зад нея заприиждаха доскорошните гости на държавната трапеза от парламентарната й група. Бяха ненадмината гледка.

За какво оставка, бе, миличка? Колкото и да са неопитни, се справят в пъти по-добре от вас! Мутрата хвърляше пари от джипката, тук поне знаем за какво отиват. Ако искате властта да отиде у Радев, искайте оставка. Други избори няма да спечелите.

Вие пък вдигнете цените още малко, вкарайте хората отново в онази безизходица, в която бяха преди ГЕРБ да започне управлението си и да напълни хазната, да повиши събираемостта, да намали безработицата и да изкара фирмите от сивата икономика и не само няма да спечелите други избори, но и ще ги гледате само по телевизията - или от страна с която нямаме договор за екстрадиране или от затвора.

Кои "ние"? Според теб цените правителството ли ги определя, ха ха ха!

Много е проста, завалийката! Типично гербаво, недоклатено, устатато изпражнение!

Обидите ги владеете. А сега да опитаме с нещо по-сложно - адекватни отговори на поставени елементарни въпроси. Или ще ми изключите микрофона, че не се сещате в момента точно какво да напишете?

Да питам пак по повод елементарните въпроси, според гербопитеците цените в държавата се определят от правителството, та затова си мислите, че "ние" ги вдигаме, така ли?! А за обиди се обърни към оня, който описа председателката на НС като проста кърджалийска путка и искаше да ебе европартньори с 200, вероятно си наясно кой беше. :))

Ти не питаш, ти вменяваш. Не се ласкай, нивото ти е не е достатъчно, за да започнеш да "питаш", а си си едно просто милиционерско ухо, гонещо копейките. Сега, още веднъж, и за най-тъпите: Правителството не определя цените, цените се определят на пазарен принцип, но правителството определя законовата, подзаконовата и администартивна рамка на пазара и неадекватната му и противоречива политика тип "примък-отмък" и продажните и откровено неадекватни решения и назначения водят до паника и спекулативни скокове на цените, КАКВИТО ПРИ ГЕРБ (чети внимателно, льольо, нямя да повтарям) НЯМАШЕ. Сега отговори, продажно леке такова, на елементарните въпроси, които ти бяха поставени. Ако обичаш. Или ако ти е във възможностите.

Хе хе, допреди малко някой се оплакваше как го обиждали, ама сега си избълва цялата тирада обиди, а? Да ти отговоря, ама как, като задаваш въпроси сходни с това "защо водата е суха"? Я дай пример за "законова и подзаконова рамка на пазара", която е свързана с определянето на цените, които "ние" сме били вдигали (докато мен обвиняваш как съм "вменявал"), хехе!

Това се казва промяна. Изравняваме се с Европа. Започваме от цените - при нас са много ниски и за това се вдигат. Нали за това се променяме - някои бяха дали милиони за кампанията на ПП и сега трябва да се върнат. Ама и ИТН искат и за това са си разделили министерствата. А пък Нинова всичко го прави за народа. Така, че оставете тия от ГЕРБ. Те бяха аматьори в краденето. Друго си от Харвард да ти покажат как се управлява. Всяка седмица заем, пък после други да го връщат. И не се оплаквайте - ще караме електроавтомобили, ще летим до Солун, магистралите ще са перфектни някога, еконт ще станат българските пощи, ще купуваме най-евиния газ. Какъв живот само - мечта.

Друго е, викаш, да пълним чекмеджета, а?

Сега гледам едни големи чекмеджета се разкарват и на тях пише еконт, а пък на кашоните капитал.

Като няма какво да кажеш и веднага се сещаш за чекмеджетата, а? Голяма си скица, ей! Пък и мошеник и то от класа. Нали ти се каза, че това с чекмеджето е постановка и златни кюлчета в целофанче никой не проданва, освен позлатените пластмасови фалшификати в AliExpress, защото ТЕЖАТ ако са истински. И пачките по 500 EUR, които се използват за индийските погребения... Ама то влиза ли нещо в тази твоя бетонна глава... Само опрките си четеш явно и не забелязваш какво се случва около теб.

На герберастието никак не ви харесва да се напомня за чекмеджетата, а? Това дето си било "казало", че е постановка, трябва да се вярва на два пъти осъждан за лъжи комунист, или на оня, който му казва "шефе", викаш? Ако беше постановка, ЕС сега нямаше да си иска обратно пари по европрограми заради злоупотреби :))

Като чета Деса тъпата отново се уверявам,че тиквите освен крадци са и жалки лъжци и манипулатори. Добре е,че тиквите се разпадат .

кур и смърт за герберастите и техните семейства. ПП и остри пички до гроб !! ви еба майката комунистическа !!!!

Пред фактите и боговете мълчат.

Пред фактите и изключените микрофони не помагат.

Точно за това Тиквата изхвърча от власт, въпреки че по негово време медиите бяха на 112-то място по свобода на словото.

Не те разбрах... изхвърча от власт, защото медиите не бяха обективни и са били на 102-ро място в света по обективност и сега, когато са вече на 92-ро място да го чакаме да се върне ли? Малце не ти се разбира какви ги думаш, стрино Повлекано...

Са в опозиция лъсна истинското лице на ГЕРБ-дълбоко прости и злобно отмъстителни.

Нагли, корумпирани селяндури!

Най-точната квалификация за тях е отвратителни, според мен!

Те не са и опозиция - те са гнусари! Паразити! Клоака! Една тяхна дума не е вярна! Разбирам всеки друг да критикува управлението, но точно тия крадливи и лъжливи простаци и недоразумения!?!

Всичко това е много хубаво, добре ги наредихте, обидихте ги жестоко и ги поставихте на мястото им, но СЛУЧАЙНО да имате отговор на техните въпроси? Защото е факт, че откакто те не са на власт цените хвърчат нагоре, инфлацията галопира (и не ми говорете за инфлацията в световен мащаб, защото в световен мащаб инфлацията е два пъти по-ниска от тази в България за същия период) и всичко се срива. Някой? Нещо?

Просто не искам да си губя времето, за да се опитам да ти обясня за инфлацията и цените, защото каквото и да кажа, няма да го приемеш! А няма да го приемеш, защото си предубедена, герберска амеба, кланяща се на толупа! Мамицата ви, крадливи посерковци! Свещи за гробовете да си купите с откраднатите от Народът пари!

А самите гербопитеци имат ли отговор на техните си въпроси? Защото не виждам да се отправили и едно конструктивно предложение откакто са в опозиция, а само плюнки, искания за оставки без да предложат алтернатива, и селски простотии както сега.