17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравеопазване в България няма. Има лакоми медици.

Защо преболедували не се приравняват с ваксинирани - преболедуването е със срок на годност, а ваксинацията не? Защо имунитет, създаден по естествен път от природата не се толерира, но се толерира имунитет, създаден от ваксина - химия, разработена от хора в лаборатория? Защо за ваксините производителя не носи отговорност при евентуални последствия? Защо се признава преболедуване само с ПСР, а с бърз тест не? Същевременно положителен бърз тест също води до карантина! Защо тестове за анти тела не се признават като преболедуване? Например човек с антитела 5 пъти над нормата не се признава за преболедувал!!! От къде, според медиците, са се взели тези антитела? Много прилича, че всичко е създадено, за да се печели финансово от ваксините, а не защото някой го е грижа за населението, здравето на хората и т.н.

Ужким щяха да признават преболедуването чрез някакъв сертификат, но бързо се отказаха от тази идея и оставиха нещата на тест на всеки два три дни. По отношение на сроковете според големите медицински специалисти и вирусолози времето през което организма ти е защитен от преболедуване е до около 6 месеца. Естествено че за ваксините ще е по дълго, макар това време да се скаси заради новите щамове. Защо се толерира имунитет чрез химия? Защото преди 300-400 години тогавашният голям вирус уби 1/3 от ЕВропа докато не се намери лек. Които се появи и приложи както сега с ваксините. - PCR теста бе признат от лекарският съюз на всяка нация като по надежден И най-вече точен метод за разпозванаве дали си с положителна проба или не. - По отношение на антигенният тест - защото всички така са решили. То с тия тестове е една голяма каша. - Защо производителя не носи отговорност??? Ама вие сериозно ли? Ако си купите нещо скъпо и то се повреди и не искат да ви го сменят или поправят кой носи отговорност продавача или производителя? Пък и по правните въпроси е един кошмар свързан с ама пострадалите от продуктите дали не са имали хронични проблеми, дали нещо друго я поради алергия към някой от компонентите не се е получила смърт и т.н. Та затова няма кой да се разправя с тези моменти. - Естествено че има и финансова страна все пак не може да създадеш нещо от нищото и да го раздаваш без да вложиш средства. Ама защо така ама защо иначе ама защо не може тъй? Защото така е устроен светът ни! Това че сте вчерашен не е проблем на света.

Само, че щом не могат да ти дадат гаранция - не би трябвало да те задължават да го използваш... Тъй като няма достатъчно изследвания и няма гаранция, че ваксината е безобидна за всякакъв кръг хора. Същевременно, за да живеят свободно и според демократичните устои - трябва да се ваксинират. Ами ако дългогодишната ти алергия се възпламени от ваксината и ти докара състояние, което да те убие или инвалидизира.. тогава? Няма виновни, ти нямаш избор - за да живееш що-годе нормално си се ваксинирал и накрая си чао. От статистическа гледна точка може би процента е много малък на подобни случаи, но ако ти е случи на теб - какво те интересуват останалите, при които не се е случило..

Тези зелени сертификати са нарушение на правата на гражданите. Никой няма право да Ви иска статус за ваксинация ако не е регистриран администратор на лични данни. Заповедта на министъра е нарушение на закона.

Не хората се чувстат богати духовно и ще предпочетат или да плащат всеки път или да си изкарат фалшив сертификат за ваксиниране(защото това е по евтино в дългосрочен план).

Мисля, че първо трябва да минат през съда в България, през съда с Страсбург, както и чрез Омбудсмана и Президнета през Конституционния съд в България.

Щом предлагат безплатна ваксина,защо не ми дават безплатни 15 теста за през ден ,да си ги правя сутршн преди работа,да бачкам,да плащам данъци...и т.н.

Защото не сме в Нидерландия - там правят това...

Щото някой трябва да лобира за лабораториите и болниците да не фалират.

Плаща и ще получиш пенсия на 70

Ваксините са опасни, набързо скалъпени и с неясен състав ! Джокович е умен човек, бокръжен от най-добрите лекари които му препоръчват да не се ваксинира ! Защо ли ???

Джокович е балкански тъпанар.

Направете ги тия ваксини платени, създайте дефицит, пуснете ги само ЗА НАШИ ХОРА, да е скъпо и да е трудно!... Е тогава ще се юрнат всички антиваксърски дебили да се ваксинират!

Само сиренцето в капана е безплатно

сиренцето не е безплатно. Мишката плаща с живота си най-често

И злато да ми дават няма да се ваксинирам

Ваксинирах се преди 4 месеца, за да не се разболея отново от Ковид. Не желая да си играя със здравето си. Просто е.

Всички Тъпунгери пишат НЕ. Цяла Западна Европа, САЩ, КАНАДА, Австралия, Нова З, ако щете - Сингапур, Виетнам, и пр. са по тия път, сал българина - НЕ, он знае повече от всички, него не мож му каже никой нищо. Скъпи ДЕБИЛИ, в Занзибар, ТАНЗАНИЯ и СОМАЛИЯ не искат ваксини. Лек път!

Сингапур имат 3,994 нови случаи и 7 починали вчера при общо за цялата пЛандемия 246, тоест около 2,84% от всички починали! За случаите да не говорим, че отиват в небето по брой! Те са по-зле от всякога.

Тези със страничните ефекти не разбират, не е нужно да им обяснявате. Те си знаят тяхната песен.

няма да се ваксинирам, защото го изкарах миналата година ноември месец.Искам да попитам как се издава документ за бърз тест с печат от болница пък не се признава от държавата?Това е абсурдно,тъй като аз съм от обикновенно семейство и нямах възможност за PCR тест, но и такъв не се правеше тогава в нашия град? А защо трябва да се ваксинирвам след като почти няма информация и не се споменават преболедувалите?

Сертификата за преболедуване важи 6 месеца. За какво ти е сега?

ЗАКОН ЗА ЗДРАВЕТО Чл. 63. (Изм. - ДВ, бр. 44 от 2020 г., в сила от 14.05.2020 г.) (1) При непосредствена опасност за живота и здравето на гражданите от епидемично разпространение на заразна болест по чл. 61, ал. (9) Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 4 и 7, като средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.

Рано или късно всички ще се ваксинират.

Трудна работа, да не казвам невъзможна.

Ще ви счупим тиквите безплатно..

Тестовете трябва да са безплатни, а ваксините платени.

Не мога да се ваксинирам защото вече съм ваксиниран. Не в българия. Бълхарското РЗИ обаче отказва да ми издаде европейски "зелен" сертификат защото не съм бил ваксиниран в България, което е в грубо нарушение на регламента на ЕС от 1 юли за сертификата. Отказват и да ми сложат ваксина, защото съм вече ваксиниран. Така за бълхария и абсурдистан съм едновременно ваксиниран и неваксиниран

Извади си сертификат от където си се ваксинирал. Ти луд ли си

Богатите ще си плащат тестове, 48 или 72часа, по- не богатите ще се ваксинират, много бедните ще изпомрат

Ако до преди съм се двуомял даши да се ваксонирам, след като въведоха зелените сертификати съм сигурен че няма да се ваксинирам. Това си е чист медицински фашизъм.

Ще си накупя тестове и сетификати на черния пазар. ТОЧКА!

пълен бойкот. Не на насилието, принудата и вмешателството на държавата в личното пространство

По-прост и по-робски народ от българския НЯМА!!! ЩЕ УМРЕ ОТ ИНАТА СИ АМА НЯМА ДА ПОМИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ОКОЛНИТЕ.

Браво на българина, мисли за себе си и за околните.

Не, ще ги скъсам от съд, за незаконните им заповеди. Само не ми се занимава. Кога ще приемат демокрацията, да се прави каквото иска народа? В случаят да не се ваксинира.

Моловете са отворени са банките, веригите хранителни магазини, аптеките и застрахователите...