17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В същото време полюцейските тюфлеци протестират за заплатки на 500 метра от там.

Не мога да разбера, за унижение ли го смятат полицаите, да глобяват неправилно паркирали?

Това новина ли е?

Чувството за безнаказаност плюс простотия,нахалство .....

Паяк и да го махат. С лошо паркиране да заслужиш статия в ДИР. Явно няма нищо по важно от това за което информират.

То няма нищо свято за тия...Алея, пешеходна пътека, градинка....Може ли да се качи автомобил-качва се! Контролът е занижен, никой не му се занимава с бабаити. Скоро няма да можем да дишаме от автомобили. Чувства се из цяла София.

В булгаристана е така! Ако Ганю не си качи колата на тротоара, ако не мине през забраненото, той не е тарикат! А както знаем от мъдростите на Ганю, законът е врата у поле и само балъците минавали през нея!

Тези хора, с наглото си незачитане на законите, правилата и обществения интерес, тласкат страната ни към анархия, подобна на някои диви страни, в които заливат коли с бензи и ги палят, режат гуми, заливат с каноконлит вентилите и вратите, забват кирки в купето, пикаят във въздухозаборника, обслужващ вентилацията на салона, напутват пиратки в ауспуха, режат катализаторите, изтръгват фарове и мигачи или направо свалят гумите с джантите, крадат регистрационните табели, драскат стъклата с корундова шкурка и още много други мизерии... Хора, СПРЕТЕ СЕ! Ние сме културна ЕВРОПЕЙСКА страна. По съвместителство, живеем на територията на най-старата европейска цивилизация. Нищо няма да Ви стане, ако повъртите 10-ина минути по улиците и паркирате малко по-далече!!! Паркингът пред телефонната палата чето има места. По улицата покрай БНБ, също. Пред Хотел София често има дупки. Паркингът пред двореца почти никога не се пълни до край. Да не говорим, че можете да паркирате пред "Васил Левски" и да се разходите пеша, няма да Ви отнеме повече от 5-6 минути, хайде 10, ако слизате в подлеза пред "Спортната". А дори да нямаше толкова варианти, винаги можете да паркирате в периферията на центъра и да се придвижите в градския транспорт, вместо да рушите една от знаковите забележителности на столицата ни!!!

Да дадат снимки на номерата, в статията. И не само паяк, но и глоба за разрушаване на настилката в пешеходната зона.

Не, не го смятат. Много от униформените с радост биха въвели ред, поне в това отношение, където нито трябва много да търсят виновния, нито особено да документират нарушението. Обаче като тръгнат да му пишат глоба или да местят колата, се окаже, че тюфлекът е или банкер с дебели връзки във властта или служител на близките МФ, МП, МО, БНБ и още две неназоваеми служби? И още преди да е изстинала термолентата на отпечатания акт, на полицаите започват да им звънят и да ги ръчкат да "размислят"? Пък те, за заплатата, която получават, едва ли ще тръгнат с рога против системата. От нас, като избиратели и общество, зависи дали ще им дадем инструментите и подкрепата да защитават интересите ни или само ще блеем като стадо отстрани.

Добро утро! Къде има полиция в този град?!

Фъндупкова да разпореди вдигане с паяк и солени глоби. Много бързо ще напълни хацната с пари за метрото и градския транспорт. Глоби до дупка,докато не се научат къде се паркира.