17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мамka ви наркоманска...

Дебили.

Да заминават за Индия, да живеят сред мизерията на Ганг и горящите трупове. Иначе това е вид бутиково кришнарство за умни и красиви.

Дживението трябва да се спира няколко часа преди да минат кришнарите, и да се пуска отново след като минат, така няма да се блокира ненужно, но кой да се сети. Не става само с йедене, требе и мозък.

Харе Маре, намотал са кЪт магаре ! И аз съм кришнар, имаме Обща ценност, само хазарта, не играя конвенционален хазарт, но съм хазартна личност.. Другото ебн, пиЙне, Йедене и пр. го практикувам всекидневно.

И тия са кото педалите,извратеняци

Типичният бай Ганьо. Отрича всичко, което не се побира в малкия му, ограничен и неграмотен свят.

Това беше един празник за българската демокрация защото обществото допринесе много за нейната победа. Също така обществото за кришна съзнание даде и видният деятел на демократичните промени в страната ни Асен Генов.

Тия Индийски ШПИОНИ да бягат оБРАТНО към Индия да си търсят правата.. Тук, такива - Кришнари, може да ги водим САМО на синджир , както мечките, които подскачаха по пазарите... А ако не искат да бягат обратно към Индия, трябва да бъдат бити убивани, за да я има България, още 1400 години !!! Така наречения - Съюз на Демократичните Сили от 1990 г, се оказаха пълни идиоти... На мястото а Комунизма, тия докараха хаос и беззаконие. Взимаха пример само от ЛОШИ места- от Баката с помия- САЩ и Бразилия....

Думата секта идва от латинската дума secta, която означава организирана религиозна група или организация. Кое не отговаря, бе, австралопитек

Асен Генов водеше парада.

И ако не пия,не хойкам де ми е кеф,не плюскам пържоли и не пуша по-добре главата си да махна.Без виното червено 90 години не се минават и столетник се не става.Вива Диоген!

значи въобще не сте никакви християни. Един религиозен човек би трябвало да има респект към останалите религии. Вие тука се водите християни но пък държанието ви е мюсюлманско

Чолева , къф е тоя хвалебствен пасквил за тази секта, то дори не е секта, а психо култ. Утре да очакваме материал и за възвишените идеали на Свидетелите на Йехова и адвентистите от 7-ият ден. Съвсем изтрещяхте - по-добре чалга и плеймейтки да промотирате, отколкото това

Вид култ бе? Какво им е различното на тези. Християнството имат ден в който ходиш да просиш за пари .....

от чалгата и порното сме станали такива-научени да задоволяваме прищевките си и да живеем за себе си, а не за Бога и ближния, как наричаш това "по-добро"? Просто тези хорица се заблуждават, че без Христос със собствени сили като изпълняват ритуали ще могат да направят нещо за душите си. Кой е първият признак на заблудения, че е заблуден? - Че не знае. Бог познава душите и ще продължи да им открива Истината-Христос и да работи за спасението им, въпросът е ти и аз съдействаме ли Му?

сектантите са изключително опасни - бъдете нащрек

Хахаха тъпчо...

на всеки 50 секунди! та тия кога спят???

Ми в останалите 49 - не е трудно да се сети човек.

Харе, харе! На Кокаляне открили останки от кришнар ...

Тея какво искат, та правят шествие и пречат на хората? Идиоти, сър!

Засега Телетата да не се радват. Прасетата и те са на кантар.

В България има и последователи на Макаронено чудовище , което не е по различно.

Харе Бойко хара харе, у дупето Бойко харе харе, чекмеджета с кюлчета хара харе, хем кюлчета хем еврета харе харе , у устето Бойко харе харе .... ИХУУУУУУУ !!!

Я всичките към Скравена, да изчукват по 1728 павета на ден.

Обет да не играят хазарт и по малко месо ме кара да ...замълча .

Значи ако аз и Путин регистрираме "Храм на светия курти",Ще можем да си обикаляме по центъра с възгласи : - Пути ,пути ,куро кура?????

Толкова прост и с толкова измъчен хумор. Перфектен си като амеба...

bluedagger2

Благодаря на чехълчето!!!!!!:)))

Вие и сега можете, без никаква регистрация

bluedagger2

Знам ама без Пути остава доста недемократично!:)))

Има и шествие на герберасти: Харе Баце, харе Баце, Баце Баце, чекмеджета, харе Баце, харе Баце, Баце Баце, със евраци

Да вва иба и в софиянците!

Тия живеят в друго измерение - 1728 пъти на ден по минута на казване е равно на 28.8 часа. Как го докарват тия отгоре на 24 в денонощие? Спят ли въобще?

С настройка на 25 - а чакра.

Значи тия побърканите са официална религия, ама аз като кажа, че искам да съм джедай/син и че вярвам в извънземни - ауууу, откачалка!

ХАхаха, когато се опитат да направят подобни простотии в Бургас, просто ги бият и всичко приключва. София за жалост се превръща тотално мулти култи и не напразно ДБ имат последователи само там. Центъра на София и метрото са се напълнили с такива екземпляри, че просто може да ти увисне ченето след 1 час....

Еми да, вие в Бургас сте най тъпите нацепени батки

Не е добра идея да се хвалиш, че си ограничен селяндур...

Асен Генов ли е бил начело

Сектанти. Точка!

E, как ще са сектанти, като са отделна самостоятелна религия, бе? Все едно да кажеш, че източното православие е секта. Не знаеш значението на думите, мнение даваш???

Думата секта идва от латинската дума secta, която означава организирана религиозна група или организация. Кое не отговаря, бе, австралопитек