Коментари - Тръмп шашна сътрудниците си с ”огън и ярост” срещу Пхенян | Днес.dir.bg

Тръмп шашна сътрудниците си с ”огън и ярост” срещу Пхенян

Изказването на американския президент Доналд Тръмп за "огън и ярост" срещу Северна Корея сварило сътрудниците му неподготвени.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп шашна сътрудниците си с ”огън и ярост” срещу Пхенян | Днес.dir.bg

Коментари

Дъмби пак оцапал пейзажа с идиотски туит и сега Тилърсън и сие се чудят как да замажат. Няма ли кой да му вземе телефона на този дебил?

симо

Мислех , че само нашите милиардери са откачалки....Само дето забравих, че са по амерички тертип....Един дол дренки.

Hе знаех че северна корея са обградили сащ с бази разполагащи с ядрено оръжие

пич е Тръмпи сега ще даде на концесия цялата война в сирия..... и ще завалят парие....

Че к'во да пра'й бай Тръмп?! Сега единственият начин някой да се задържи по върховете и да не си изтърве хляба е да плюе колкото се може повече и по-яростно и срещу Русия, и срещу Северна Корея! А колко ще отвърне с огън не се знае, ама се знае, че след томахавките по Сирия летището продължи да си работи, като че ли нищо не беше се случило.

не може всеки сулjо и пулjо да разработва ядрени орuжия. този сектор трябва да е под строг международен военнен контрол от нато. аз например не одобрявам и програмите на иран за ядрени опити.

Ами те и хамериканците не одобряват, ама Иран и С.Корея са пичове и изобщо не им пука!

Иран и С.Корея са пичове?!!! Сигурно и Мадуро е пич? И живеещите още век в миналото кубинци? Абе, всички ли рашисти/комунисти сте такива изперкали???

Ами така е когато за глава на държава се избира бизнесмен. И то не какъв да е бизнесмен а един простак който обича сензации и провокации (най-добре евтини). Бай Дончо е убеден че една държава функционира по същият начин като една фирма.

Сталинизма и комунизма са като болест която води севернокорейците към пълно помрачение. Русия и хиляди пъти по-силна от тях и тона им към американците винаги търпелив, сдържан и дипломатичен. Дори китайците са много по-дипломатични от тях. Според мен Тръмп е направил грешка да отправя страшни заплахи към една бълха, дребен и нагъл паразит и не е трябвало да им слиза на нивото.

Какъв "сталинизъм", какъв "комунизъм" бе умник? Те са по-близки до Пол Пот, ама ти откъде да знаеш такива работи. Идеологищта на Северна Корея е ЧУХЧЕ, вождът Ким е пожизнан и властта се предава по наследство. Всякакъв лукс и разкош са абсолютно забранени. Тази идеология идеално пасва на народо-психологията на корейците.

Ами проучвал съм ги чат-пат, но кой съм аз да се меря с всезнаещите форумни тролове. Интресното е ЧУХЧЕ или казано с други думи комунизма е държавана религия, нещо което и Сталин не си е позволявал. Интересно е защо след тя пасва много добре на корейците, техните южни съседи са много назад с материала.

Почвам да се чудя кой от Ким и Тръмп е по-откаченият идиот.

От цялата работа разбрах само, че Тръмп иска да започне война в Азия с цел смачкване или поне забавяне на тамошните силни икономики- Китай, Южна Корея и Япония.

Ким по едно време бе започнал да кърпи комунизма с реформи китайски тип. Имаше и съвместни предприятия с ЮКорея в някаква особена зона. Нещата бяха потръгнали малко над абсолютната нула. След което реши да вземе лош пример от Рашата с хулиганствата и ето.

Кимчетата са само плашило, те са само повод противоракетните комплекси на САЩ да се тазположат под сурдинката на Китай и южно на Русия. Китайците се принудиха в края на миналата година да преместят стратегическите си ракети на северозапад, където имат и руска закрила. Противоракетната защита на САЩ е ориентирана на север и северозапад - най-краткия път за руските ракети е над северния полюс. От юг задникът им е гол. Време за надграждане на системата на юг няма. Затова е циркът с кимчетата.

"...тихоокеанския остров Гуам, на който САЩ имат стратегическа военна база..." Проблемите май започват с това. Защо светът е позволил на една държава - САЩ да има свои ВОЕННИ бази в цял свят? Всяка държава гледа своите си интереси (с изключение на БГ) и ако една държава има свои военни бази по света, означава че тя е в състояние да заплашва цял свят с военни действия докато постигне своето, своите си интереси. Светът просто се е примирил с този УСА хомот който тегне над него, но С. Корея явно не. Съгласете се, че не е нормално една държава да има свои ВОЕННИ бази и у нас, и в Полша и в Латвия, и в Германия и в Япония и в Гуам и къде ли не.

Така е, защото страните от I-я свят имат доверие в САЩ относно ролята й на световен полицай. Каквото доверие нямат нито в Рашата, нито в Иран, нито в КНДР или КНР.

LeGrandTulup

Не, просто страните от "I-я свят имат" са чули нашата поговорка за преклонената главица дето сабя не я сече. Така е и по лесно. В миналото сред робите и слугите е имало такива, които са уважавали и почитали господарите си заради властта и богатството им. Което обаче не ги прави по различни. Те си остават роби и слуги. Това разбираш ли го?

ех тръмпито! дай на северно корейците целата южна корея, а ти вземи та разбомби великобританията и западната европа! те освен за бомбардировка за нищо друго не стават! а на здраве за техното яко разбомбардиране!!

Вместо да си гледа бизнеса и да строи пътища и мостове Тръмп се занимава с идиоти, които му отклоняват вниманието. Такъв блъф не би трябвало да го отклонява, но очевидно корейците нещо също полудяват.

Бай Дончо е като див прериен мустанг, не спазва ни прротокол, ни дипломатичен език.Хазарите се опитват да му сложат юздите но за сега не успяват ))))) !!!!

две кюфтета се репчат едно на друго. Едно джудже ги наблюдава и се чуди какви облаги да извлече от ситуацията. Да му мислят обикновените хора.

Абе то от високото лесно се вика и си бабаит,но помниш ли по време на предизборните речи в Охайо когато те понападнаха как се чудеше къде да се скриеш и пристъпваше като насран?

И НАКРАЯ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ НАЦИСТИТЕ В УКРАЙНА :)) ....

всички нацисти, демек ''патриоти'' са с кремълско управление. Така че не е проблем да отнасят.

Откакто на Бай Доньо му изпопадаха Томаховките, Оттогава само ЛАЕ , но не хапе ! Даже флотилиите които беше засилил към Северна Корея , изведнъж направиха КРЪГОМ и изчезнаха яко дим ! Явно ъпдейтите на музейната му военна техника ще отнемат доста време ... А дотогава трябва да се ЛАЕ , за да се поддържа илюзията за Хамериканското величие ! Дано само Кимчето излезе мъдър и търпелив , щото иначе всичките ще отидем в канала ...

За Протокола : изказването (отн. Fire&Fury) - Тръмп го направи завчера (Наше време) на Официална ОфициалноОтразена вечеря ...и : а. Е Невъзможно да е Без Съответен Предварителен брифингТуторат б. Всички бяха НапълноПотвърждаващи ...а bodyLanguage на Тръмп Бе СвръхИзказващ.

почна ставай!!

Ядреното оръжие е полезно ,защото може да промени климата на тази планета от глобално затопляне до нов ледников период!

Глобално затопляне няма,има война с климата срещу Балканите,Италия и Испания.

Великите държави казват АЗ НАСТОЯВАМ, иначе ще имате проблем. Великите държави поставят условия. останалите търгуват самолети за чай кафе. Тръмп зна че САЮ е зад него и когато си заплашен няма дипломация, има удар. Удар, който ще срине комунизма в тази иначе красива страна, премерен, внимателен прецизно точен, защото оръжията са високо технологични, а не като оня танк, който закъса на парада. И като ония ракети дето пазеха, ама нищо не опазиха от томахоците.

Като онези "томахоуци" дето от 51 изстреляни до летището стигнаха 6 ли ? Или изстреляните през 2013 година от които нито една не стигна до целта (наоколо имало морският вариант на C300) и Обонго Хюсен се насра и не посмя да нахлуе в Сирия с войски (а много му се искаше) ? А дали не са "Калибрите" изтреляни от над 1000 км от Сирия която ликвидираха американската отрепка и главорез Ал-багдади ?

Глупаво е да се защитава мерака на С.Корея. Прав е военният министър . Време е такива сатрапи останки от комунизма/фашизма/ да бъдат изчистени!И ще стане малко по късдно с новите технологии,които ще парират ядрените оръжия. Ще дойде време да си ги чукат в главите всички,които ги притежават защото ще са опасни за тях. Такъв е живота трябва да се гледа напред!!!!!!!!!!!

....я ми припомнете....Kим ли крастосва с самолетоносачи до статуята на свободата ,че Tрамп се е изнервил нещо или обратното...американски гемии до Kореискя полуостров сипещi заплахи,предупрежденiя и т.н. ?!??

дааа точно ! какжи са те че ще налагат наказания и ред по цялата планета! ааайде да се махат от гуам!

комунистическото плашило с прическс тип "рунтав газ"няма парички за самолетоносач.ние имаме и си крастосваме,кадето си поискаме.скоро ще гушне букета и ще има всенародни празници.чеерс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ако южнокорейците искат подкрепа и самолетоносачите да са там, какъв е проблема. На мен лично ми е писнало от заканите на тези, японците и южнокорейците всеки ден стават и работят за смействата си и своето балгосъстояние, онезе по цял ден сипят заплахи и дрънкат оръжие. Това са комклесирани и нелепи същества.

..не мисля ,че е много добра идеята ядреното копче за арсенала на наи-ядрено ваоражената дарjaва да е в рацете на психически не стабилен президент !!!...варжете си "попа ",че да ви е мирно селото !!!...ще берете ядове !!!

кви са тия бръщолевини бе неграмотно чучело ?

стана късно мисля да си лягам , ако почне воината събудете ме .

С огън и ярост,ама когато онея подпукат наистина ,криеш се в бункера,изчакваш два часа докато се уталожи пепелта върху Лос Анжелис и Вашингтон ,после обърсвайки салатата по устата си казваш на американското население-ние победихме! Нали знаете какво ще се случи на такъф президент?

ТОП НОВИНАТА ПО СИЕНЕН - АМЕРИКАНСКАТА ЕМИСИЯ .... В ГУАМ И ХАВАИ ТРЕНИРАТ ЗА СЕВЕРНОКОРЕЙСКА ЯДРЕНА АТАКА И ДАВАТ СЪВЕТИ НА НАСЕЛЕИЕТО КВО ДА ПРАВИ :))

ТОП НОВИНА 2 : - РУСКАТА ЗАПЛАХА В ЕВРОПА И КАК РАШКИТЕ ТАКОВАЛИ ИЗБОРИТЕ НИ ТОП НОВИНА 3: - САЩ ГОНЯТ КУБИНСКИ ДИПЛОМАТИ , ПОНЕЖЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ В ХАВАНА ПОЛУЧАВАЛИ НЕОБЯСНИМИ ФИЗИЧЕСКИ СИМПОТМИ :))))

СИЕНЕН АМЕРИКА МАЙ СА ДАЛИ ДНЕС ПОЧИВЕН ДЕН НА ИРАН И ВЕНЕЦУЕЛА ????? :))

И КАКВО ДРУГО ЧУ, ДОКАТО ЧИСТИШ КЕНЕФИТЕ В ДЕТРОЙТ??? :))))

ГУБЕРНАТОРА НА ХАВАИ : - АКО ЧУЕТЕ СИРЕНАТА , РАКЕТАТА ЩЕ ДОЙДЕ ДО 20 МИНУТИ ... ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ УКРИЕТЕ В ПОДЗЕМНИТЕ ПАРКИНГИ НА ХОТЕЛИТЕ .... В СЛУЧАЙ НА ЯДРЕН ВЗРИВ НЕ ГЛЕДАЙТЕ КЪМ НЕГО :))

шашнал е комунделските червеи, които чакат да бъдат радиационно обогатени от кимчо :))))

Наса нали щяха да правят конкурс за постове да ги изпращат в космоса, направо да вземат всичко от Тръмпи, това ще откаже всякакви извънземни от агресия и ще предизвика любопитство - що за дебили са това ?

Не можаха да преживеят срама от поражението си от самураите в Пърл Харбър и затова после ги размазаха с атомно оръжие. Да ама изтърваха братовечдите им -корейци от погледа си и онея си създадоха собствено атомно оръжие за да се бранят! Сега и да беснеят американците късно е !

Двама луди си мерят "гегите." А когато се ритат атовете, страдат магаретата.

Коментари - Тръмп шашна сътрудниците си с ”огън и ярост” срещу Пхенян | Днес.dir.bg

Тръмп шашна сътрудниците си с ”огън и ярост” срещу Пхенян

Изказването на американския президент Доналд Тръмп за "огън и ярост" срещу Северна Корея сварило сътрудниците му неподготвени.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп шашна сътрудниците си с ”огън и ярост” срещу Пхенян | Днес.dir.bg

Коментари

Дъмби пак оцапал пейзажа с идиотски туит и сега Тилърсън и сие се чудят как да замажат. Няма ли кой да му вземе телефона на този дебил?

симо

Мислех , че само нашите милиардери са откачалки....Само дето забравих, че са по амерички тертип....Един дол дренки.

Hе знаех че северна корея са обградили сащ с бази разполагащи с ядрено оръжие

пич е Тръмпи сега ще даде на концесия цялата война в сирия..... и ще завалят парие....

Че к'во да пра'й бай Тръмп?! Сега единственият начин някой да се задържи по върховете и да не си изтърве хляба е да плюе колкото се може повече и по-яростно и срещу Русия, и срещу Северна Корея! А колко ще отвърне с огън не се знае, ама се знае, че след томахавките по Сирия летището продължи да си работи, като че ли нищо не беше се случило.

не може всеки сулjо и пулjо да разработва ядрени орuжия. този сектор трябва да е под строг международен военнен контрол от нато. аз например не одобрявам и програмите на иран за ядрени опити.

Ами те и хамериканците не одобряват, ама Иран и С.Корея са пичове и изобщо не им пука!

Иран и С.Корея са пичове?!!! Сигурно и Мадуро е пич? И живеещите още век в миналото кубинци? Абе, всички ли рашисти/комунисти сте такива изперкали???

Ами така е когато за глава на държава се избира бизнесмен. И то не какъв да е бизнесмен а един простак който обича сензации и провокации (най-добре евтини). Бай Дончо е убеден че една държава функционира по същият начин като една фирма.

Сталинизма и комунизма са като болест която води севернокорейците към пълно помрачение. Русия и хиляди пъти по-силна от тях и тона им към американците винаги търпелив, сдържан и дипломатичен. Дори китайците са много по-дипломатични от тях. Според мен Тръмп е направил грешка да отправя страшни заплахи към една бълха, дребен и нагъл паразит и не е трябвало да им слиза на нивото.

Какъв "сталинизъм", какъв "комунизъм" бе умник? Те са по-близки до Пол Пот, ама ти откъде да знаеш такива работи. Идеологищта на Северна Корея е ЧУХЧЕ, вождът Ким е пожизнан и властта се предава по наследство. Всякакъв лукс и разкош са абсолютно забранени. Тази идеология идеално пасва на народо-психологията на корейците.

Ами проучвал съм ги чат-пат, но кой съм аз да се меря с всезнаещите форумни тролове. Интресното е ЧУХЧЕ или казано с други думи комунизма е държавана религия, нещо което и Сталин не си е позволявал. Интересно е защо след тя пасва много добре на корейците, техните южни съседи са много назад с материала.

Почвам да се чудя кой от Ким и Тръмп е по-откаченият идиот.

От цялата работа разбрах само, че Тръмп иска да започне война в Азия с цел смачкване или поне забавяне на тамошните силни икономики- Китай, Южна Корея и Япония.

Ким по едно време бе започнал да кърпи комунизма с реформи китайски тип. Имаше и съвместни предприятия с ЮКорея в някаква особена зона. Нещата бяха потръгнали малко над абсолютната нула. След което реши да вземе лош пример от Рашата с хулиганствата и ето.

Кимчетата са само плашило, те са само повод противоракетните комплекси на САЩ да се тазположат под сурдинката на Китай и южно на Русия. Китайците се принудиха в края на миналата година да преместят стратегическите си ракети на северозапад, където имат и руска закрила. Противоракетната защита на САЩ е ориентирана на север и северозапад - най-краткия път за руските ракети е над северния полюс. От юг задникът им е гол. Време за надграждане на системата на юг няма. Затова е циркът с кимчетата.

"...тихоокеанския остров Гуам, на който САЩ имат стратегическа военна база..." Проблемите май започват с това. Защо светът е позволил на една държава - САЩ да има свои ВОЕННИ бази в цял свят? Всяка държава гледа своите си интереси (с изключение на БГ) и ако една държава има свои военни бази по света, означава че тя е в състояние да заплашва цял свят с военни действия докато постигне своето, своите си интереси. Светът просто се е примирил с този УСА хомот който тегне над него, но С. Корея явно не. Съгласете се, че не е нормално една държава да има свои ВОЕННИ бази и у нас, и в Полша и в Латвия, и в Германия и в Япония и в Гуам и къде ли не.

Така е, защото страните от I-я свят имат доверие в САЩ относно ролята й на световен полицай. Каквото доверие нямат нито в Рашата, нито в Иран, нито в КНДР или КНР.

LeGrandTulup

Не, просто страните от "I-я свят имат" са чули нашата поговорка за преклонената главица дето сабя не я сече. Така е и по лесно. В миналото сред робите и слугите е имало такива, които са уважавали и почитали господарите си заради властта и богатството им. Което обаче не ги прави по различни. Те си остават роби и слуги. Това разбираш ли го?

ех тръмпито! дай на северно корейците целата южна корея, а ти вземи та разбомби великобританията и западната европа! те освен за бомбардировка за нищо друго не стават! а на здраве за техното яко разбомбардиране!!

Вместо да си гледа бизнеса и да строи пътища и мостове Тръмп се занимава с идиоти, които му отклоняват вниманието. Такъв блъф не би трябвало да го отклонява, но очевидно корейците нещо също полудяват.

Бай Дончо е като див прериен мустанг, не спазва ни прротокол, ни дипломатичен език.Хазарите се опитват да му сложат юздите но за сега не успяват ))))) !!!!

две кюфтета се репчат едно на друго. Едно джудже ги наблюдава и се чуди какви облаги да извлече от ситуацията. Да му мислят обикновените хора.

Абе то от високото лесно се вика и си бабаит,но помниш ли по време на предизборните речи в Охайо когато те понападнаха как се чудеше къде да се скриеш и пристъпваше като насран?

И НАКРАЯ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ НАЦИСТИТЕ В УКРАЙНА :)) ....

всички нацисти, демек ''патриоти'' са с кремълско управление. Така че не е проблем да отнасят.

Откакто на Бай Доньо му изпопадаха Томаховките, Оттогава само ЛАЕ , но не хапе ! Даже флотилиите които беше засилил към Северна Корея , изведнъж направиха КРЪГОМ и изчезнаха яко дим ! Явно ъпдейтите на музейната му военна техника ще отнемат доста време ... А дотогава трябва да се ЛАЕ , за да се поддържа илюзията за Хамериканското величие ! Дано само Кимчето излезе мъдър и търпелив , щото иначе всичките ще отидем в канала ...

За Протокола : изказването (отн. Fire&Fury) - Тръмп го направи завчера (Наше време) на Официална ОфициалноОтразена вечеря ...и : а. Е Невъзможно да е Без Съответен Предварителен брифингТуторат б. Всички бяха НапълноПотвърждаващи ...а bodyLanguage на Тръмп Бе СвръхИзказващ.

почна ставай!!

Ядреното оръжие е полезно ,защото може да промени климата на тази планета от глобално затопляне до нов ледников период!

Глобално затопляне няма,има война с климата срещу Балканите,Италия и Испания.

Великите държави казват АЗ НАСТОЯВАМ, иначе ще имате проблем. Великите държави поставят условия. останалите търгуват самолети за чай кафе. Тръмп зна че САЮ е зад него и когато си заплашен няма дипломация, има удар. Удар, който ще срине комунизма в тази иначе красива страна, премерен, внимателен прецизно точен, защото оръжията са високо технологични, а не като оня танк, който закъса на парада. И като ония ракети дето пазеха, ама нищо не опазиха от томахоците.

Като онези "томахоуци" дето от 51 изстреляни до летището стигнаха 6 ли ? Или изстреляните през 2013 година от които нито една не стигна до целта (наоколо имало морският вариант на C300) и Обонго Хюсен се насра и не посмя да нахлуе в Сирия с войски (а много му се искаше) ? А дали не са "Калибрите" изтреляни от над 1000 км от Сирия която ликвидираха американската отрепка и главорез Ал-багдади ?

Глупаво е да се защитава мерака на С.Корея. Прав е военният министър . Време е такива сатрапи останки от комунизма/фашизма/ да бъдат изчистени!И ще стане малко по късдно с новите технологии,които ще парират ядрените оръжия. Ще дойде време да си ги чукат в главите всички,които ги притежават защото ще са опасни за тях. Такъв е живота трябва да се гледа напред!!!!!!!!!!!

....я ми припомнете....Kим ли крастосва с самолетоносачи до статуята на свободата ,че Tрамп се е изнервил нещо или обратното...американски гемии до Kореискя полуостров сипещi заплахи,предупрежденiя и т.н. ?!??

дааа точно ! какжи са те че ще налагат наказания и ред по цялата планета! ааайде да се махат от гуам!

комунистическото плашило с прическс тип "рунтав газ"няма парички за самолетоносач.ние имаме и си крастосваме,кадето си поискаме.скоро ще гушне букета и ще има всенародни празници.чеерс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ако южнокорейците искат подкрепа и самолетоносачите да са там, какъв е проблема. На мен лично ми е писнало от заканите на тези, японците и южнокорейците всеки ден стават и работят за смействата си и своето балгосъстояние, онезе по цял ден сипят заплахи и дрънкат оръжие. Това са комклесирани и нелепи същества.

..не мисля ,че е много добра идеята ядреното копче за арсенала на наи-ядрено ваоражената дарjaва да е в рацете на психически не стабилен президент !!!...варжете си "попа ",че да ви е мирно селото !!!...ще берете ядове !!!

кви са тия бръщолевини бе неграмотно чучело ?

стана късно мисля да си лягам , ако почне воината събудете ме .

С огън и ярост,ама когато онея подпукат наистина ,криеш се в бункера,изчакваш два часа докато се уталожи пепелта върху Лос Анжелис и Вашингтон ,после обърсвайки салатата по устата си казваш на американското население-ние победихме! Нали знаете какво ще се случи на такъф президент?

ТОП НОВИНАТА ПО СИЕНЕН - АМЕРИКАНСКАТА ЕМИСИЯ .... В ГУАМ И ХАВАИ ТРЕНИРАТ ЗА СЕВЕРНОКОРЕЙСКА ЯДРЕНА АТАКА И ДАВАТ СЪВЕТИ НА НАСЕЛЕИЕТО КВО ДА ПРАВИ :))

ТОП НОВИНА 2 : - РУСКАТА ЗАПЛАХА В ЕВРОПА И КАК РАШКИТЕ ТАКОВАЛИ ИЗБОРИТЕ НИ ТОП НОВИНА 3: - САЩ ГОНЯТ КУБИНСКИ ДИПЛОМАТИ , ПОНЕЖЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ В ХАВАНА ПОЛУЧАВАЛИ НЕОБЯСНИМИ ФИЗИЧЕСКИ СИМПОТМИ :))))

СИЕНЕН АМЕРИКА МАЙ СА ДАЛИ ДНЕС ПОЧИВЕН ДЕН НА ИРАН И ВЕНЕЦУЕЛА ????? :))

И КАКВО ДРУГО ЧУ, ДОКАТО ЧИСТИШ КЕНЕФИТЕ В ДЕТРОЙТ??? :))))

ГУБЕРНАТОРА НА ХАВАИ : - АКО ЧУЕТЕ СИРЕНАТА , РАКЕТАТА ЩЕ ДОЙДЕ ДО 20 МИНУТИ ... ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ УКРИЕТЕ В ПОДЗЕМНИТЕ ПАРКИНГИ НА ХОТЕЛИТЕ .... В СЛУЧАЙ НА ЯДРЕН ВЗРИВ НЕ ГЛЕДАЙТЕ КЪМ НЕГО :))

шашнал е комунделските червеи, които чакат да бъдат радиационно обогатени от кимчо :))))

Наса нали щяха да правят конкурс за постове да ги изпращат в космоса, направо да вземат всичко от Тръмпи, това ще откаже всякакви извънземни от агресия и ще предизвика любопитство - що за дебили са това ?

Не можаха да преживеят срама от поражението си от самураите в Пърл Харбър и затова после ги размазаха с атомно оръжие. Да ама изтърваха братовечдите им -корейци от погледа си и онея си създадоха собствено атомно оръжие за да се бранят! Сега и да беснеят американците късно е !

Двама луди си мерят "гегите." А когато се ритат атовете, страдат магаретата.