Станишев: Борисов управлява държавата като султан

Бойко Борисов управлява държавата като султан, все едно, че тя е негова лична бащиния. Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев за превозването на футболни отбори с правителствения самолет.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Борисов управлява държавата като султан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към " Другарите от БСП "- Вие пък сигурно бяхте, по - малко арогантни!!!??? Смешници!

Кой каквото иска да говори,и да се нервите и да не се нервите,това е положението,от 89г. насам в тази държава се строй,някой от вас са прави че при Станишев бяхме по-добре,но не забравяйте че бяхме по-добре заради заемите,които изтегли,които тепърва ще връщаме,колко училища и детски градини премахнаха предишните,а колко са построили,колко са ремонтирали,като цяло освен пари на своите какво друго дадоха,а колко взеха.И ако се сещате нас ни управляват най-добре само хора от народа,само хора които са видяли мизерията в която тънехме,на някой места в страната все още тънат,но за 4 години няма как господин Борисов да оправи бакийте за 20 години.И друго не забравяйте,в партия с Луканов беше и Станишев старши.

Сергейчо! Сакън, чедо, замълчи и се покрий, че пак ще накараш хората да гласуват за ГЕРБ! Имай срама!

УПРАВЛЯВА ЧОВЕКА КАК ДА НЕ УПРАВЛЯВА,Я КОЛКО ОСЪДЕНИ ИМА ОТ БИВШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО.1.ДОГАН 2.СТАНИШЕВ 3.МАСЛАРОВА 4.МУРГИНА 5.КОВАЧКИ 6.ВАЛЬО ТОПЛОТО 7.БИВШИЯ ВОЕНЕН МИНИСТЪР(ЗАБРАВИХ МУ ИМЕТО).СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ПРОПУСНАХ НЯКОЙ НО МОЖЕ ДА МЕ ДОПИЛНИТЕ

Дате питам, при какви условия би казал нещо хубаво за Борисов-при никакви нали! При какви условия назначените от Станишко биха съдили себе подобни .........?

ало критика ти маи забрави белене и че комунистите избиха всички които мислеха различно бдж плаща заем от 1995 наи голямото зло са комунистите те разказаха играта на тази страна 50 години управленииот от малоумни некомпетентни хора сеа боико виновен може би и за заема от 1995

Тук цари страшна простотия!! Вие или сте слепи, или си вървите с капаците! Стига с този селянин Бойко. Той даже ни може да се изразява правилно. Не е избран на тази си позиция да ми размеква сърцето. Целта е да подобри живота на хората, на това не се случва. Имаме магистрали, но каква файда като бензина стане 3 лева? По улиците ни изяждат кучета-сякаш сме в джунгла, а не в ЕС! Места за децата ни няма в ясли, градини, училища, но ние трябва въпреки това да работим, а те на улицата ли?? Съдебната система е пълна скръб, престъпност има-и то каква!!! Защо не прогледнете! Какъв е този фанатизъм?

ЕЙЙЙ СМРЪДЛЬО, КАК ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ В ОПОСКАНА ДЪРЖАВИЦА ОТ РАЗДАДЕНИ ПАРТИЙНИ ПАРИЧКИ СЛЕД 1989Г, КОИТО СА НАШИ, СЪБИРАНИ ОТ ХОРИЦАТА ЗА ПАРТИЙНО ЧЛЕНСТВО И ЗАЩОТО ЗА ДА ПОЛУЧИШ БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА ЖИВКОВИСТИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ЧЛЕН НА ТЯХНАТА ПАРТИЯ. СЛЕТ ТОВА ГРАБЕЖИТЕ НА КОСТОВ. ПОСЛЕ ЦАРИСТИТЕ/ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПАЛАТИТЕ НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И ЗАГРАБЕНОТО ОТ ЦАРЯ. СЛЕД ТЯХ КРАЖБИТЕ НА КОМУНЯГИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ТЕХНИТЕ СС-ЧАСТИ, ВИС-1 И 2 И ПР. СЪДИЕТЕ СА ХОРА НА СТАНИШКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПР.И ПР. ТРУДНО ЩЕ СЕ СКЛАТИ ТАЗИ НАША ОСКУБАНА ДО ЧЕРЕП Б-Я. ТРЯБВА МНОГО ВРЕМЕ И ПОЛИВАНЕ ЗА ДА ИЗРАСТЕ ОТНОВО КОСИЦАТА...............НЕМОЖЕ ЕДИН ЧЕСТЕН И ВЪЗПИТАН ЧОВЕК ДА СЕ СПРАВИ С ТАЗИ СИЛНО ИКОНОМИЧЕСКА МАФИЯ. САМО ТАКЪВ КАТО БОЙКО МОЖЕ ДА ГИ ОБЕЗГЛАВИ НО ФАКТУРЪТ Е ВРЕМЕ , ПЪК И ТАКИВА СМРАДОВЕ КАТО ТЕБЕ, ДЕТО ПОДКРЕПЯТ КОМУНЯТИТЕ СЪЩО МНОГО ПРЕЧАТ!!!!!!!!!

Колкото и да се напъваш, Бойко поне управлява и нещо от това управление служи на всички. Ти какво направи по време на твоето управление? Водно огледало в Кърджали, половината пари от което отидоха в партийната каса! И задравен център - по същата схема! И кой мислиш, че ти вярва? Но това, че си лягаш до PR си личи отдалече!

ОПА, ЗАБРАВИХМЕ ФИРМАТА НА МОНИКА И МИЛИОНИТЕ Й. КАКЪВ РЪКОВОДИТЕЛ СИ ГЕЙЧО ЩОМ ИМАШ ТОЛКОВА КЪСА ПАМЕТ????

Извинявай, но Моника по баща да не би да е Люйнски?

Много си в грешка пич!!! Тези, които организираха грабежа на държавата в 90% са във всички други партии и партийки, а не са при Станишев!!! Въпросче: какви са били 2/3 от членовете на ГЕРБ? Отговор: членове на БКП и ЧЕНГЕТА!?! Извода: оставям го на теб, ако е по силите ти!

В една диктаторска държава имаше норма за членство в БСП. Най-долното поведение на група хора е да създадат орблем, след което да винят другите за този проблем. Вие наложихте със силата на човешката глупост един режим на издевателство и нарушение на свободата на българи. Сега изпозлвате това като аргумент, видиш ли били партийни членове. Ами нали вие измислихте да няма други партии?! Как да се вместо човек в живота на държавата, в коя друга партия да членува, бе кьопеци?! Измет изродска сте, срам за човешкия ген. И обществата, в които сте вилняли като гнусни вещици, все още не могат да се измиришат от низостта, крадливостта, лъжата, глупостта, с която сте ги пропивали. Като имате огледало, загледайте се в него и си дайте сметка какво виждате... Всичко това в псевдочовешки образ.

Първо, членството в БКП, а не в БСП! Второ, защо плюете Станишев, като КОМУНИСТ, а забравяте за Боко, който освен, че е много ПО-ДОКАЗАН КОМУНИСТ /напуснал МВР, за да не си хвърли партийната книжка/ е и ЧЕНГЕ, а е и МУТРА!??? Трето /и най-непонятно/, защо харесвате бандата на комунисти /от най-гадните интересчий/ и ченгета, тотално обсебващи в момента всичко в държавата, а плюете Станишев /не искам да кажа, че е най-добрият/, при когото държавата беше в икономически разцвет!!!

По установения от Луканов и Виденов ред отново засили България надолу. Това показват всички икономически показатели в края на управлението му. От 2008 нататък има спад, който 2009 вече се отрази на джобовете на хората. Нещо ново? Някога да е било различно при управление на БСП? Винаги е така - вдигнат лекичко пенсиите, така че да стигне бюджетът до предпоследната година от мандата. След това неминуемо идва адът - за млади и за стари. Питам се дали си залужава още веднъж вдигане с 20-на лева на старците, след което да се разкаже играта на държавата без икономика и бизнес, които да плащат пенсиите. Отговорът е, че не си заслужава. Аз лично искам по малко, но за дълго и все нагоре. Това би осигурило за няколко години повече, отколкото подхвърлените стотинки за малко, но за сметка на години напред.

Правителството на Сергей Станишев стигна до спад в икономическите показатели в края на мандата си, въпреки изключителния период на инвестиции и стопански оптимизъм през мандата им - поради влизането на България вв ЕС (организирано от Костов и Симеон). Станишев повтори срама на БСП от предишни управления и отново за пореден път влоши икономиката на страната за 4 години. Този път с доказана некадърност, защото всички други условия за укрепване бяха на лице. Борисов направи обратното - получи спадаща икономика и днес вече имаме подобрени показатели. Хората усещат в джоба си тези процеси с година-две закъснение, понеже става дума за икономика, а не за приходи от икономиката. За това някои по-глупави хорица си мислят, че при БСП живеят добре. Само защото не са разбрали, че краткото добре много бързо става доста зле. Така беше при Луканов, при Виденов, последно при Станишев. Ето за това казват, че простият човек е беден човек. Не разпознава кой му носи болка и лае срещу по-полезните за него управляващи. Станишев да мълчи, че неговата орда разбива и граби страната ни вече 60 години! Вън!

Уважаеми другарю, или живееш в някоя друга държава, или си на държавна хранилка, или имаш нужда от психологическа помощ! Каква икономика, какви пет лева след 3 години Бойко!??? Близо 500 000 безработни, над 100 000 фалирали фирми, само за този месец безработните са +40 000, дребен бизнес вече убит, средният е на ред, реални доходи спаднали с поне 20%, блокирана държавна администрация, пунктираща дейност полиция, държава издържаща се само от такси и глоби....................

Световна криза, можеш ли да познаеш от първия път, какво е общото между Станишко и тия които ни я организираха ?

...достойната гражданска позиция на Станишев от Герб го поздравяват с песента "Если я бъйл султан" от филма Кавказка пленница. Изпълнението е безсмъртният Юрий Никулин, клипът е от Vbox.

То бива малоумници, бива, ама това тук е прекалено!!! Това комунизъма толкова се е вкоренил в тиквите на голяма част от българите, че спасение няма! И толкова се радват, когато няКой управлява, като комунистически ВЕЛМОЖА, че дори не могат да погледнат около себе си и да видят помийната яма, в която от ден на ден затъват, благодарение на УПРАВЛЯВАЩОТО ГИ БОЖЕСТВО!!! За едно е много прав Бащицата Боко - ЛОШ, АМА МНОГО ЛОШ МАТРЕАЛ!

Доскоро смятахме, че в България има нормални привърженици на партиите. Ако съдим по псувните в сайта, отправяни към БСП от разни десни малоумници, това не е така. Възржава се примитивен нацизъм в най-тнусните му форми, характерни за една изостанала реакционна държава, каквато от 23 години е България на десницата. Зад анонимността се разнасят закани, псувни и вулгарни идиотщини на тъпи галфони и видимо ненормални типове. Това говори за провала на измисления им капитализъм - поле на див грабеж на бакали над трудовите ни хора. Логиката е такава - иде лявото, иде социалната държава, иде слънце и на нашата улица.

И кои ще ти го докара, милионерите от бсп начело с милионера Станишко, траи коньо за зелена трева!

Пък Станишев я управляваше като дерибей-разсипник

Наглостта е типичен белег за простака-комунист. Току-що изпълзели от бъшливите землянки съвеЦките окупатори ги сложиха да управляват...България. Без опит и кадри. Прото така с наметнато кожено палто на Мушанова върху гърба на Цоца Драгойчева и...готово. Експропиация...както наричаха шумкарите кражбите тогава. Сега критикуват...Простотията им вече е интернационална.

Приемаме , че Станишката се провали, но тези тикви нали дойдоха с обещание да променят нещата.НЕ ВИЖДАМ ПРОМЯНА.

Ставаш за политик. Айде бегай при Боко да му станеш ЧЛЕН :)

И както беше казал Крум Здравков Дбрубунчев-на (вас)..... членка ли да и викам?

vlad

Да, ген. Борисов има султанки маниер, но управлява, а червените мафиоти грабят. Да, ген. Борисов, това, което ще съживи икономиката но след време, защото двадесет години застой по плана на мафиота гаден Луканов, а и следовниците му: Виденов, Първанов, Станишев, дано горят в ада, та тези следовници ни разсипаха. Въпросите ми са: Защо при станишев не получих добро образование защо не получих добра система за здравеопазване защо задникът станишев не помисли за бюджета как да има пари, а ни държа простакът неден само в мизерия! Дано гори в ада!

Ще се постарая да отговоря на въпросите Ви : 1.Не получи добро образование защото те мързи да учиш и акъл не се налива с фунията! 2. Здравеопазването не е добро-защото още при Костов направиха лекарите писари и търговци-ЕТ-та! 3. Задника на Станишев помисли за бюджета и остави 4 милиарда фискален резерв,с който трябваше да се посрещат сътресенията от световната криза , а не да правим асфалтови лентички и спортни палатки еднодневки! И надявам се,днес да не живееш в мизерия, а да си се наредила на яслата при твоя Бог - Бойко! А за утре - ще поживеем, ще видим!

Бабичко, като не можеш да мислиш, не се напрягай, че ще вдигнеш кръвно, пък ще тупнеш.

bg_muncho

Те за нас - Вестник Велт "В дъното на светското пътуване на българския отбор "Витоша" - Бистрица към Черно море е една изгубена игра на карти. Понеже централният нападател и премиер Бойко Борисов изгубил на карти от съпартиеца си Емил Димитров, трябвало да му изпълни едно желание. С желанието си скандално известният представител на ГЕРБ надали е предизвикал недоволството на премиера - "Бистрица" да излезе в приятелски мач срещу "Чавдар" - Етрополе, собственик на който е Димитров. И двата отбора на колкото рутинираните, толкова и поохранени футболни приятели са базирани в околностите на София. Но защо трябва да се играе наблизо, след като морето е толкова далеч? И така под ръководството на Борисов и Димитров двата отбора се качват на Ербъса на българското правителство - самолетът откарва косматите футболни прасци на приятелски мач във Варна." Тъй като цитатът е от Дие Велт, които все пак е доста влиятелен ежедневник в Германия - какво ли си мисли обикновеният германец за нас Българите???

Хайде стига. Не е задължително да си показвате простащината "под път и над път". Писахте, разбрах - можете и да пишете.Станишев е прав.И то много. А Този дали е султан или ибрик ми е през онази дълга нужда.Един нестандартен ПРОСТАК. Направо му се радвам.Ах каква гордост изпитвам. Ама каква.

Дрън, дрън, глупоста винаги е стандартна! А Станишев и когато е изправен не е прав, ояден червен хрантутник, раздаващ акъл които никои не иска.

Абе, Агент Гоце нещо не се появява напоследък. Да не е в харема на султана вече... Беше интересно като се джавкаха с СерГея. Искам реалити шоу, Вип Брадър с Тиквата, Доган, Агент Гоце, Украинеца, Болен и т.н.. Да ги заключат заедно за 1 месец. Народа да си избере един накрая... хахаха.

А цър арапин дего забрай?

в един вестник го рисуват като заиче! много му отива! чудесно е че тази ялка твар досасипва комунистите! наздраве!

ти си доста вярващ- не знам само дали вярваш в бог... ???????????? не те ли е срам - я вземи , като караш с обясненията и оправданията за всичките неща казани и неказани- но правени от негово височество - защо не повдигаш завесата за неговото тъмно криминално минало...- за мутренските му години- за това , че е продавал и то доста добре метамфетамини в посока изток-а - как е спазарвал за тях хероина за българия-и за това как децата и младежите на българия сега биват заробявани с тази отрова...- и за това , че от години се оказва , че херион в страната ни не се вкарва и за това не се лови , и как само в бедна българия се оказва , че има трафик само на скъпата кока- като , че ли сме елитен квартал на ню-иорк или чикаго...... много си вярващ-истина е- но вярваш само в измислените неща- говориш само измислени неща-и не искаш или не можеш да се изправиш пред голата истина...!!??!!???? даи поне някакво мъгляво обяснение- като е толкова света вода ненапита твоя идол бокп-рапоня , както се обръщат към него мутрите - та кажи защо по времето когато рапоня бе главен секретар в мвр- станаха толкова знакови убииства в ъндърграунда...- коитоот тогава до ден днешен не са разкрити ...????? просто и ти си поредния другар - нает от партията маика-и хранилка- бкп-бсп..- която ражда и създава елементи които са или с промит мозък ..-или са наети да примиват чуждите такива... кофти е братче , че не останаха такива непромити- освен тези на мангалите и по-бедните турчета.. ама при тях няма просто ко да се промива- така , че постовете са ти излишни... - четат се само от около 15-тина души- половината опоненти-половината некви зомбита като теб ...

Др,Станишев да не би да желае да е одалиска в харема на султан Борисов???Що не ходят да се ш*т всичките,барабар със султана?

Завалийките! Хващат се като удавник за сламка. Но сламката не спасява удавника.

другарю стани-шеф..!!!! не разбираш ли , че ни писна от сладки обещания и лъжи ?????????????? за всички вас , политиците от всички бои и партии - е лесно - да поправите една или друга несправедливост- но е така само докато сте в опозиция- а доидете ли на власт- всичко се обръща- оказва се , че е имало и ... "други фактори"- , и че си е нормално да се краде до дупка от наивния и беден народец... оказва се , че си мислите- (и то може би не без основание) - , че колкото е по-беден вашия народ , вашия гласоподавател- толкова по-лесно се лъже с евтини обещания ... , както и с дребни неща-като кебапчета , бира по изборите , навремето даванте ако не се лъжа -капачки за буркани ...- а бе тук по европа му казват- - ..... "кажи му българска работа и го зарежи...... " станишка- след като сте от едно котило с другаря борисов- недеи така да го хулиш- не се знае -може пък партията и старите ти босове пак да го ползват като бушон за пред простичкия ни народ- не се знае ...

СерГей стига се пени за глупости. Платили са си 20 000 лв. за превоза. По-добре вземи давай идей за следващия голям инфрастуктурен проект с национално значение. Да знаем от каде ще крадете с Догана като спечелите изборите догодина. И аз съм инж. водни каскади, консултирам за 10 000лв. , а не за милион като Догана. Шурето е ядрен физик, чака Белене. Обещавай келепир навреме СтаМишка, та да знаем за кого да гласуваме. Капачките за буркани може да пращате на пощата до поискване :)

smirn0ff

на серГЕЯ все Бойко му в устата ... еххх любоввв ....

Абе не е добре държавата да се управлява като бащиния, както го прави Борисов, ама е много по-зле да се управлява като чужда, както го правеха преди него.

simeon

Тази полу БЪЛГАРСКА издънка никога няма да се появи с увряла кратуна.Цял живот ще бъде за смях на някои, иза срам на други.

каквото и да приказват бсп немогат да управляват българия

На мен пък Станишев започна да ми харесва.Изказва се смислено и на място.Интелигентен е за разлика от ББ.По време на неговото управление живеех в пъти по-добре и имах спокойствие!Досега не съм гласувала за лява партия,но този път много се замислям.

И като го видиш на улицата,така и ще го подминеш мишок:)

Според мен Станишев харесва Борисов, но го е срам да си каже..

ей тоя мишок на снимката да го видя на улицата ..... , ама не се мярка