Коментари - САЩ се отказват от противоракетния щит в Европа | dnes.dir.bg
назад

САЩ се отказват от противоракетния щит в Европа

Президентът на САЩ Барак Обама съобщи на чешкия премиер Ян Фишер, че страната му се отказва от плановете за разполагане в Чехия на радиолокационна станция от американската система за противоракетна отбрана.

Обратно в новината

Коментари - САЩ се отказват от противоракетния щит в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредна глупост на мелеза.Не си дава сметка ,че става съучастник на Ангела Меркел-баща и Хорст Кастнер е критикуван ,поради добрите отношения с Лотар де Мезиер за съпричастност със ЩАЗИ , а самата тя в ръководството на Комсомола в института в ГДР,за полуевреина Саркузи,за сесксманяка Берлускони,за преименувания Давид Ааронович Мендель в Дмитрий Медведев,за потенциалната подкрепа на полуевреина Сергей Станишев,за полуевреина Георги Пирински и т.н.Тези хора управляват света.А България-милиционери от едно котило.

Не са се отказали - просто Турция се съгласи да закупи ракети Пейтриът за 10-12 млрд. долара. Т.е хем си го направиха , хем и спечелиха от това(((:

хубаво е да имаш за дружки страни като Куба и Венецуела готови да разположат Руското ПРО з борба с тероризма...нали така е модерно да се изказваме вече...хахаха

Хане Путку, забравил си хапчетата, ама не тия витамините, а от основните, дето съдържат литиеви съединения!

Другари, предлагам днес да си спретнете национален празник! Хе хе хе, само дето забравяте, че американската база в България си остава! Че за какво му е на Обама радар в Чехия, като там ври от руски агенти. Спомнете си че преди месец изритаха двама от Прага. В безплатната версия на Google Earth се виждат даже и хората, та някакви ирански криви тояги, ли ще се скрия. И от тая шумотевица, прекарани останаха ботушките, а спечелиха общините около виртуалния радар в Чехия. КГБ се скъса да купува имоти на тройни и четворни цени наоколо. Ха ха ха, това кмунягите ставате само за майтап, когато не сте на власт!!!!

Никога не съм вярвала на американските простотии, че този щит ще ни пази от иранските ракети. Обсада на Русия и Китай беше целия този трагикомичен спектакъл. Сега обаче администрацията на САЩ с Обама изведнъж много заобича социалистически Китай. Ако не бяха тези въоръжавания и войни, на Земята можеше да се живее като в рай.

Щото нямат пари

става въпрос за отстъпки.аз не поставям ракетен щит в европа,ти оттегляш подкрепата си за иран.

стига тия измислици, стига с тия Американски простотии, стига нагледахме, наслушахме се , и се повозихме в тяхната каруца, а да си гледаме нашето дередже. Да не сме под Руско , ами под Американско, пременил се Илия пак в тия. Бази ще слага Америка в света, ама си падна в капана сама.

ми да ...щото те с прашките няма да могат да докарат до САЩ зер...

МИ СЕГА КВО ШЪ ПРАИ ХАНЕТО ТУКТУ...МИ ЧИ ШЪ ГУ НАПАДНАТ И ТОЙ ШЪЙ БЕЗЗАЩИТЕН ВАЙ ВАЙ....))))))

обсег не се развива толкова бързо, Много умело измислена причина, направо да паднеш

Човечеството има по важни въпроси да решава от този как да се изтрепем взаимно. Например как да оцелеем като вид!

Доста вярно си започнал да мислиш. Само че, трябва да довършиш: този щит НЕ МОЖЕ да опази Европа и въобще това е много точно казано ракетен щит на САЩ в Европа.

А, започват да свършват мангизите, мръсни задокеански копелета, а? Ама и това няма да помогне, тъй като чифутите на Уолстрийт продължават да крадат, а вие печатате непокрити долари. Ще ви гледам сеира към Нова година. И ние ще отнесем, де...

Русия победи! Негъра ще продължи да отстъпва както преди 20 г. отстъпваше Горбачов. Отстъпва се като се загуби икономичиска, а не военна мощ.

Не вярвам някоя държава да си позволи да изпрати ядрените си ракети в друга ако знае ,че веднага ще последва дори по-мощен ответен удар.Такива работи не биха направили дори управляващите на Иран-така ,че тази противоракетна система за Европа ми се вижда напълно излишна .Друг е въпроса ако НАТО нападне Иран.В такъв случай иранците биха отвърнали с всички възможни средства и в този случай на Европа ще и е необходим ядрен щит.Този щит обаче си е все пак само мит (колкото да се хвърли прах в очите на общественото мнение ,че уж са защитени)защото дори да не се допусне една ядрена ракета да достигне до назначението си нейния ядрен товар дори да не се взриви ще се разпръсне на огромна площ а още дори не сме преживели всички последици на Чернобил за да замърсяваме толкова опасно и трайно планетата.Най-вероят за сега иранската авантюра се отлага ,само да не запалят фитила от Израел.Не смятам ,че Иран би си позволил да удари и Израел ,въпреки ,че непрекъснато се праскат по този повод но тези приказки са само за да радват ушите на арабите а и да се повдига влиянието на иранските духовни водачи.Всъщност самата идея да изтрият от лицето на земята Израел би трябвало да изправя арабите на нокти защото това би означало да се чистиш от въшки като се хвърлиш в казан с вряща вода-нали на територията на тази малка държавица евреи и араби живеят врата срещу врата,а и имат свещени места за своите религии.

Батс (17.09.2009 г. 10:31ч.) Навремето Римската империя се е разпаднала, защото е давала повече пари за армията, отколкото получавала от данъците (рекета) събирани от колониите. И с империята САЩ се случва същото. Да ама римската империя не си е печатала монетите. Те са били реален ресурс.

Да, тоя Омаба има повече багаж от Храстчето (буш в превод).

Пак за го закъсали с парите.

Навремето Римската империя се е разпаднала, защото е давала повече пари за армията, отколкото получавала от данъците (рекета) събирани от колониите. И с империята САЩ се случва същото. Може би сега е момента светът да започне да се управлява демократично, а не под диктата на една империя.

Истинската цел на този щит беше Русия , а не иранските ракети.Около Иран е фрашкано с бази на САЩ - защо не се опитаха да ги разположат близо до Иран,ако янките целеха ирански ракети.

Преди седмица изтеглиха кабел от Петолъчката до Ново село. Сега остава да пуснат и картината.

Затова обаче във България се строят огромни бетонни конструкции в т. нар. американски военни бази, и нищо чудно утре САЩ да кажат - ще сложим радара и анти-ракетната система в България!

А трябва ли?

тия като англичаните дето пуснаха Меграхи да искат нещо от Либия и тия нещо искат от СССР

Да, бе САЩ приготвя въздушни оръжия! С тях може да уцели всяка една точка в Русия!

Победа на финансовите затруднения.

Победа на здравия разум!