Коментари - Съпрузи от Поморие станаха родители на 78 и 53 години и призоваха: Правете деца! (видео) | Днес.dir.bg

Съпрузи от Поморие станаха родители на 78 и 53 години и призоваха: Правете деца! (видео)

Алекси се запознава с Наталия от Беларус преди 15 години, когато е спасител на плаж в Слънчев бряг, в продължение на десетилетие двамата правят опити да имат наследници, вече се радват на близнаци

Обратно в новината

Коментари - Съпрузи от Поморие станаха родители на 78 и 53 години и призоваха: Правете деца! (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Смисълът на родителството е, да можеш да си отгледаш децата докато сами си хванат пътя. Примерно, до 20 годишна възраст. След 20 години, днешният нов татко ще е на 98... или има уговорка с Началника Горе, или малко е закъснял, или не е домислил нещата. Толкова за съветът му "да правим деца"... :)))

Браво, Алекси! Да илядиш, и след като чукнеш стотка да се споминеш като Вазов! Но да не заббравиш на юбилея да направиш някоя щуротоя, и да те арестуват за неприлично поведение, и то с основание! Човек е на толкова, на колкото се чувства. Не му личат годинките. Да, тежо ще е, но ще се справят! Да ги изгледат до 18, от там нататък - Божа работа! Поздравления и на мама герой!

всяко нещо с времето си. След 10 години този човек ще е на 88, децата - на 10. Дали няма да ги е срам от него. Ние сме хора и освен природа има и морал. Дано с децата всичко да е наред, но историята ми се вижда леко гнусна.

Хубава история за 78-годишен корав чеп и 53-годишна мокра слива, заслужаваща хубава поезия: "Във квартална Бакалия влезе снощи в късен Час младо маце по Хавлия и извика с дрезгав Глас: - Хей, чичо, имаш ли Салам - Имам, имам чедо, но за тебе е Голям Тя погледна във Загадка не разбра че е Бъзик - Я тогаз тегли ми Патка даже може и Език - Хей, чичо, дай ми Алкохол - Как да ти го сипя, още си със Бандерол"

Преди дни се запознах с човека на морето и се заговорихме. Много добър човек. Господ да им дава здраве и щастие!

Абе да не би рекордьорката да е Джина Нанини? Известно е че най-вероятно е забременяла в България. Тя е бисексуална и няма много женски хормони по рождение, макар че си е жена. Не е търсела да забременее, просто се случило на 54 години.

Сетила се мара да се побара е тяхната работа. За чий са им тези деца? То на тези години са с единия крак в дървения сандък деца се правят докато е време, докато имаш поне 20г напред, най късно до 40стата година. А този след 20г ще е изкукал и едвам ходещ...

ето защо е хубаво да имаш млада жена-ти самия се подмладяваш и изглеждаш доста по-млад и жизнен!

Колкото и да младее един мъж, ако има млада жена до себе си, годините му силно започват да личат. Пример - Джони Деп беше такъв пич, но като се хвана с младата Амбър Хърд, до нея стана внезапно дърт, на всичкото отгоре го осъзнаваше и това засилваше ефекта на скапано его. Те се намразиха и разведоха именно затова.

Според мен не е до възрастта, а е въпрос на отношения. Такъв е случая с Ричард Гиър - там е близо 40 години разликата.

Живи и здрави да са цялото семейство. Децата подмладяват родителите си. Няма по-голямо удовоствие от това да си отглеждаш децата.

За тези с минусите, ако не сте доволни от децата си, вгледайте се в себе си и във вашите родители и тогава винете децата си.

Да рекламираш всичко това е престъпление !

1. И защо!?? 2. Къде видя реклама (подсказка- новитие за война рекламират ли ти войната!??)?

Със сигурност ще позанват баща си само от снимките.

Преди 15 години когато са се запознали на плажа момата е била 38-годишна пращялка с мокра слива, копнееща за корав и натопорчен жезъл и ... така попада на един добре изпечен от слъчевите лъчи 63-годишен морски гларус (спасител) с все още корав и пулсиращ кочан, готов да нанизва мокри сливи до ствола си. ... Тоя дядо явно още натопорчва кочана и го нанизва в мократа слива от която тече сочна мъзга ...

Много живописно казано... Между другото имам един чичо който преди десетилетия се ожени на 72 години защото приятелката му забременя от него. Ама разбира се вестниците не писаха за случая. Приятелката му беше под 40.

Защо не пробваш и ти - за поет явно не ставаш

Сериозно Четен материал. …т.е. Е от интерес. …ама Би следвало да Се адресира интересЪТ на Четящите към Нормални неща….това все пак Е някак вън от обичайното - на 78 - 53 - бая Разлика…пък и май ПоДобре - че Са Баба+Дядо за Енти път (5-6)…или Пра..

Нека са живи и здрави дечицата. НО... Може би защото съм къснородено дете и на 9 години останах сирак... Всеки има право на избор, но според мен не е трябвало да създават деца на тази възраст.

И все пак е по-добре да Ви има на този свят, нали?

Не създавайте сираци!

Щом са близнаци,работата е ясна. Децата са заченати инвитро.

Е, и?

Браво на тези смели хора! Да са живи и здрави, и те, и дечицата им!

е форма на старчески егоизъм.

На 78 години да правиш дете е игра с генетичната лотария. Няма никакво значение, че е било "ин-витро". Все още няма технология да подбере неувреден сперматозоид. Дълго е за обяснение, но с напредването на годините се натрупват т.н. "генетични грешки". А майката не е необременена в това отношение. Почти сигурно е, че тия дечица до 40-тата си година ще си играят с пластелин. Дано, Дано съм най скапания пророк, но шансовете за прогнозата ми не са малки.

Първо : тези деца ще са с увреждания. Не е нужно, доказвайки на себе си , че си големия мъж, да правиш друго същество нещастно. А "младият татко" точно това прави. Абе , дърт малоумнико , Какво , по дяволите си мислиш , че ще се случи?? Та ти си на 78 години !!!!! Ти си свършил вече. Тогава,когато е било времето - тогва да си създал деца,а не сега - да ставаш за подигравка на дърти години, давайки на света две болни нещастни създания! Какво ще дадеш на тия деца? На 78 години НЕ си млад, НЕ ставаш за татко, НЕ ти е мястото да се занимаваш с бебета , малоумнико! На 78 години - стой си там кротко, пипайте си меките путки с оная другата малоумница, и се благодари да дочакаш 79 , после 80 и тн.... ама не особено много .....

ти нали не живееш в самозаблудата, че тези деца са правени по естествен път, та се изказваш на тема увреждания толкова категорично?

Всъщност евентуалните здравни проблеми на дечицата ще дойдат от възрастта на майка им.

ако само е износила плода и яйцеклетките не са нейни? Щото в статията пише ,че са имали проблеми, но не пише от чия страна са били репродуктивните проблеми.

до Дори, уфф, не четете/слушате ли!?? Той има по-големи деца. Ествствено, че е с донорки айцеклетки и какво от това!??

Не си прав. На 78 години все още става за ДЯДО. Макар че, аз не бих поверил сина си на баща ми ако е на 78 години.

Децата ще са с натрупани мутации, но не знам дали с увреждане. Обикновено мутациит, които са лоши са и лесно ални а бебетата са си здрави. Секциото е по индикация на майката. Има и нещо такова, което не се казва. Обикновено супер интелигентните хора са от бащи над 60 години. Е, обикновено майката е до 35, както повечето майки. Дано да са живи и здрави. Все пак два месеца преждевременно е доста голямо изпитание, особено за имунната система а България не е измежду най-добрите по хигиена в болниците (затова пък има най-малко алергични бебета).

Щом на 78 тренира джудо е як мъж! За джудото се изисква огромна издръжливост.

Не разчитай на това. Има приятели, активни джудисти на младини, които на 60 години имат вече куп здравни проблеми. Спортът много дава, но и много взима.

Борихме се,вика да имаме деца. Голяма и епична битка е била.

Представа си нямаш колко епична битка е била....

Много безотговорно, не мислят за децата и за това, че рано ще ги оставят сираци. Гледат само да си удовлетворят животинския нагон да се размножат. В този живот трябва и малко разум и размишление, не можем да разчитаме само на животинския нагон да ни управлява. Много безотговорни хора и децата ще го отнесат.

За две близначета се иска огромна енергия в бъдеще при отглеждането. Не знам след 5 години откъде ще я вземат. Духът на човека е силен, но тялото с възрастта има граници на възможностите. Младите хора са друго нещо: пей сърце !

Браво, ей това е Български гларус. Да е живо и здраво детенцето.

Ако гларусът не беше в картинката и жената беше родила на тази възраст, щото тези деца са инвитро, кво щеше да кажеш за жената - изкукуригала, егоистична, ненормална работа и тн и тн....

правете деца.. кой ще ги гледа - нема значение баси белите мангали

В цялата история е, че ролята на бащата в "съвременните" семейства в България е много сериозно и масово подценена. Чудесна новина, че има новородени дечица, но проблемът в цялата история, като изключим малко напредналата възраст на майката, е, че таткото дори и да е в отлична спортна и физическа форма, има пред себе си не повече от 10 години оставащ живот (които най-вероятно в един момент няма да са и като изцяло пълноценен човек). Разбира се, много от жените в името на фиксацията да имат дете/деца пренебрегват този момент с мъжете до себе си и не си дават сметка за влиянието на мъжа като родител. Този случай не е единичен, масово жени сред моето обкръжение от познати хора почнаха да раждат от много по-възрастни от тях мъже, стига да са материално осигурени. За другото обаче, не се мисли. Ролята на мъжа в семейството се сведе основно до осеменител и след това до финансов фактор в къщата. Жалко е, защото така не растат психически устойчиви хора, което един ден ще даде отражение и върху техните поколения.

Споко, таз, щом като на 53 е вирила краката и на 63 и на 73 пак ше ги вири само и само да прикотка някой..тези са хитри лисици..

Баси простия народ. И кога си мислиш, че една жена спира "да вири краката", бе на 25 ли? Егати уя сплескан си

Средната продължителност на живота на българския мъж е 70.1 години. На 78, колкото и спортно и добре да изглеждаш, ти вече ползваш едни бонуси, които обаче не са безкрайни. Краят идва бързо и неумолимо, за секунди. Безспорно, уникално е усещането да гушнеш бебчето си, но какво ли е усещането в последните 3 секунди от живота ти, когато си наясно че го оставяш това бебче беззащитно и невръстно. За съжаление никой не се е завърнал да ни разкаже.

Ако изключиш от изследването алкохолиците, екстремалите, наркоманите, самоубийците, свръхзатлъстелите, онези, които са изтеглили късата клечка с лоша болест, и като вземеш предвид детската смъртност и въобще по-високата смъртност при ромите, то нормалната продължителност на живота и при двата пола е доста над 80 г.

Всяко нещо трябва да си знае времето,да се мисли и за тези деца какво ще им причиниш след 5,10,15 години..

Народа подлудя. Забравихте ли психиатърката от Русе, която роди на 65 години? Е, вече не е в новините. Умря си жената. А детето и е с толкова увреждания, че ще е чудо ако докара до 30 години.

1. Роди на 62, не на 65! Починала е януари на 75. 2. Кви увреждания те гонят като учела в най-доброто у=ще в Русе? 3. Прочете ли как обществото се е погрижило за детео (вече тийн) и тя се е чувствала много добре!?

4. Къде е 53, къде 62!??

Съжалявам, че няма да се присъединя към еуфорията ви. За мен това е адски безотговорно! Адски егоистично! За майката както и да е, ще я докара до 70 за да изпрати детето си като абитурент, но мъж на 78 години .... абе не ми е нормално това.

Колко майки раждат или осиновяват съвсем без мъж, а този татко е в добра спортна форма и ще помага в началото, а после дечицата нали са двечки, ще си помагат в живота като имат добра основа.Живи и здрави!

Той може и да те надживее човека, особено ако си ваксиниран с файзера.

Ами ако и той е ваксиниран? Откъде ви изравят такива плоскоземци бе?

Това е популизъм и идиотизъм. Кой ще го гледа това дете? Държавата ли? Когато стане ученик ще остане сираче. Ама че идиотщина. Нищо хубаво няма в тази новина.

Чудесно щом имат паричките защо не. Иначе за младите хора проблема е финансов, понеже за да гледаш дете си трябва почти учителска заплата.

Разходи се в някоя махала или някоя развиваща се държава от Африка или Латинска америка или Азия..

Да са живи и здрави и заредени с енергия, че ще им трява. Но поглеът на акушерката на заден фон говори сам по себе си

Да са живи и здрави, да си ги отгледат с любов!

Коментари - Съпрузи от Поморие станаха родители на 78 и 53 години и призоваха: Правете деца! (видео) | Днес.dir.bg

Съпрузи от Поморие станаха родители на 78 и 53 години и призоваха: Правете деца! (видео)

Алекси се запознава с Наталия от Беларус преди 15 години, когато е спасител на плаж в Слънчев бряг, в продължение на десетилетие двамата правят опити да имат наследници, вече се радват на близнаци

Обратно в новината

Коментари - Съпрузи от Поморие станаха родители на 78 и 53 години и призоваха: Правете деца! (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Смисълът на родителството е, да можеш да си отгледаш децата докато сами си хванат пътя. Примерно, до 20 годишна възраст. След 20 години, днешният нов татко ще е на 98... или има уговорка с Началника Горе, или малко е закъснял, или не е домислил нещата. Толкова за съветът му "да правим деца"... :)))

Браво, Алекси! Да илядиш, и след като чукнеш стотка да се споминеш като Вазов! Но да не заббравиш на юбилея да направиш някоя щуротоя, и да те арестуват за неприлично поведение, и то с основание! Човек е на толкова, на колкото се чувства. Не му личат годинките. Да, тежо ще е, но ще се справят! Да ги изгледат до 18, от там нататък - Божа работа! Поздравления и на мама герой!

всяко нещо с времето си. След 10 години този човек ще е на 88, децата - на 10. Дали няма да ги е срам от него. Ние сме хора и освен природа има и морал. Дано с децата всичко да е наред, но историята ми се вижда леко гнусна.

Хубава история за 78-годишен корав чеп и 53-годишна мокра слива, заслужаваща хубава поезия: "Във квартална Бакалия влезе снощи в късен Час младо маце по Хавлия и извика с дрезгав Глас: - Хей, чичо, имаш ли Салам - Имам, имам чедо, но за тебе е Голям Тя погледна във Загадка не разбра че е Бъзик - Я тогаз тегли ми Патка даже може и Език - Хей, чичо, дай ми Алкохол - Как да ти го сипя, още си със Бандерол"

Преди дни се запознах с човека на морето и се заговорихме. Много добър човек. Господ да им дава здраве и щастие!

Абе да не би рекордьорката да е Джина Нанини? Известно е че най-вероятно е забременяла в България. Тя е бисексуална и няма много женски хормони по рождение, макар че си е жена. Не е търсела да забременее, просто се случило на 54 години.

Сетила се мара да се побара е тяхната работа. За чий са им тези деца? То на тези години са с единия крак в дървения сандък деца се правят докато е време, докато имаш поне 20г напред, най късно до 40стата година. А този след 20г ще е изкукал и едвам ходещ...

ето защо е хубаво да имаш млада жена-ти самия се подмладяваш и изглеждаш доста по-млад и жизнен!

Колкото и да младее един мъж, ако има млада жена до себе си, годините му силно започват да личат. Пример - Джони Деп беше такъв пич, но като се хвана с младата Амбър Хърд, до нея стана внезапно дърт, на всичкото отгоре го осъзнаваше и това засилваше ефекта на скапано его. Те се намразиха и разведоха именно затова.

Според мен не е до възрастта, а е въпрос на отношения. Такъв е случая с Ричард Гиър - там е близо 40 години разликата.

Живи и здрави да са цялото семейство. Децата подмладяват родителите си. Няма по-голямо удовоствие от това да си отглеждаш децата.

За тези с минусите, ако не сте доволни от децата си, вгледайте се в себе си и във вашите родители и тогава винете децата си.

Да рекламираш всичко това е престъпление !

1. И защо!?? 2. Къде видя реклама (подсказка- новитие за война рекламират ли ти войната!??)?

Със сигурност ще позанват баща си само от снимките.

Преди 15 години когато са се запознали на плажа момата е била 38-годишна пращялка с мокра слива, копнееща за корав и натопорчен жезъл и ... така попада на един добре изпечен от слъчевите лъчи 63-годишен морски гларус (спасител) с все още корав и пулсиращ кочан, готов да нанизва мокри сливи до ствола си. ... Тоя дядо явно още натопорчва кочана и го нанизва в мократа слива от която тече сочна мъзга ...

Много живописно казано... Между другото имам един чичо който преди десетилетия се ожени на 72 години защото приятелката му забременя от него. Ама разбира се вестниците не писаха за случая. Приятелката му беше под 40.

Защо не пробваш и ти - за поет явно не ставаш

Сериозно Четен материал. …т.е. Е от интерес. …ама Би следвало да Се адресира интересЪТ на Четящите към Нормални неща….това все пак Е някак вън от обичайното - на 78 - 53 - бая Разлика…пък и май ПоДобре - че Са Баба+Дядо за Енти път (5-6)…или Пра..

Нека са живи и здрави дечицата. НО... Може би защото съм къснородено дете и на 9 години останах сирак... Всеки има право на избор, но според мен не е трябвало да създават деца на тази възраст.

И все пак е по-добре да Ви има на този свят, нали?

Не създавайте сираци!

Щом са близнаци,работата е ясна. Децата са заченати инвитро.

Е, и?

Браво на тези смели хора! Да са живи и здрави, и те, и дечицата им!

е форма на старчески егоизъм.

На 78 години да правиш дете е игра с генетичната лотария. Няма никакво значение, че е било "ин-витро". Все още няма технология да подбере неувреден сперматозоид. Дълго е за обяснение, но с напредването на годините се натрупват т.н. "генетични грешки". А майката не е необременена в това отношение. Почти сигурно е, че тия дечица до 40-тата си година ще си играят с пластелин. Дано, Дано съм най скапания пророк, но шансовете за прогнозата ми не са малки.

Първо : тези деца ще са с увреждания. Не е нужно, доказвайки на себе си , че си големия мъж, да правиш друго същество нещастно. А "младият татко" точно това прави. Абе , дърт малоумнико , Какво , по дяволите си мислиш , че ще се случи?? Та ти си на 78 години !!!!! Ти си свършил вече. Тогава,когато е било времето - тогва да си създал деца,а не сега - да ставаш за подигравка на дърти години, давайки на света две болни нещастни създания! Какво ще дадеш на тия деца? На 78 години НЕ си млад, НЕ ставаш за татко, НЕ ти е мястото да се занимаваш с бебета , малоумнико! На 78 години - стой си там кротко, пипайте си меките путки с оная другата малоумница, и се благодари да дочакаш 79 , после 80 и тн.... ама не особено много .....

ти нали не живееш в самозаблудата, че тези деца са правени по естествен път, та се изказваш на тема увреждания толкова категорично?

Всъщност евентуалните здравни проблеми на дечицата ще дойдат от възрастта на майка им.

ако само е износила плода и яйцеклетките не са нейни? Щото в статията пише ,че са имали проблеми, но не пише от чия страна са били репродуктивните проблеми.

до Дори, уфф, не четете/слушате ли!?? Той има по-големи деца. Ествствено, че е с донорки айцеклетки и какво от това!??

Не си прав. На 78 години все още става за ДЯДО. Макар че, аз не бих поверил сина си на баща ми ако е на 78 години.

Децата ще са с натрупани мутации, но не знам дали с увреждане. Обикновено мутациит, които са лоши са и лесно ални а бебетата са си здрави. Секциото е по индикация на майката. Има и нещо такова, което не се казва. Обикновено супер интелигентните хора са от бащи над 60 години. Е, обикновено майката е до 35, както повечето майки. Дано да са живи и здрави. Все пак два месеца преждевременно е доста голямо изпитание, особено за имунната система а България не е измежду най-добрите по хигиена в болниците (затова пък има най-малко алергични бебета).

Щом на 78 тренира джудо е як мъж! За джудото се изисква огромна издръжливост.

Не разчитай на това. Има приятели, активни джудисти на младини, които на 60 години имат вече куп здравни проблеми. Спортът много дава, но и много взима.

Борихме се,вика да имаме деца. Голяма и епична битка е била.

Представа си нямаш колко епична битка е била....

Много безотговорно, не мислят за децата и за това, че рано ще ги оставят сираци. Гледат само да си удовлетворят животинския нагон да се размножат. В този живот трябва и малко разум и размишление, не можем да разчитаме само на животинския нагон да ни управлява. Много безотговорни хора и децата ще го отнесат.

За две близначета се иска огромна енергия в бъдеще при отглеждането. Не знам след 5 години откъде ще я вземат. Духът на човека е силен, но тялото с възрастта има граници на възможностите. Младите хора са друго нещо: пей сърце !

Браво, ей това е Български гларус. Да е живо и здраво детенцето.

Ако гларусът не беше в картинката и жената беше родила на тази възраст, щото тези деца са инвитро, кво щеше да кажеш за жената - изкукуригала, егоистична, ненормална работа и тн и тн....

правете деца.. кой ще ги гледа - нема значение баси белите мангали

В цялата история е, че ролята на бащата в "съвременните" семейства в България е много сериозно и масово подценена. Чудесна новина, че има новородени дечица, но проблемът в цялата история, като изключим малко напредналата възраст на майката, е, че таткото дори и да е в отлична спортна и физическа форма, има пред себе си не повече от 10 години оставащ живот (които най-вероятно в един момент няма да са и като изцяло пълноценен човек). Разбира се, много от жените в името на фиксацията да имат дете/деца пренебрегват този момент с мъжете до себе си и не си дават сметка за влиянието на мъжа като родител. Този случай не е единичен, масово жени сред моето обкръжение от познати хора почнаха да раждат от много по-възрастни от тях мъже, стига да са материално осигурени. За другото обаче, не се мисли. Ролята на мъжа в семейството се сведе основно до осеменител и след това до финансов фактор в къщата. Жалко е, защото така не растат психически устойчиви хора, което един ден ще даде отражение и върху техните поколения.

Споко, таз, щом като на 53 е вирила краката и на 63 и на 73 пак ше ги вири само и само да прикотка някой..тези са хитри лисици..

Баси простия народ. И кога си мислиш, че една жена спира "да вири краката", бе на 25 ли? Егати уя сплескан си

Средната продължителност на живота на българския мъж е 70.1 години. На 78, колкото и спортно и добре да изглеждаш, ти вече ползваш едни бонуси, които обаче не са безкрайни. Краят идва бързо и неумолимо, за секунди. Безспорно, уникално е усещането да гушнеш бебчето си, но какво ли е усещането в последните 3 секунди от живота ти, когато си наясно че го оставяш това бебче беззащитно и невръстно. За съжаление никой не се е завърнал да ни разкаже.

Ако изключиш от изследването алкохолиците, екстремалите, наркоманите, самоубийците, свръхзатлъстелите, онези, които са изтеглили късата клечка с лоша болест, и като вземеш предвид детската смъртност и въобще по-високата смъртност при ромите, то нормалната продължителност на живота и при двата пола е доста над 80 г.

Всяко нещо трябва да си знае времето,да се мисли и за тези деца какво ще им причиниш след 5,10,15 години..

Народа подлудя. Забравихте ли психиатърката от Русе, която роди на 65 години? Е, вече не е в новините. Умря си жената. А детето и е с толкова увреждания, че ще е чудо ако докара до 30 години.

1. Роди на 62, не на 65! Починала е януари на 75. 2. Кви увреждания те гонят като учела в най-доброто у=ще в Русе? 3. Прочете ли как обществото се е погрижило за детео (вече тийн) и тя се е чувствала много добре!?

4. Къде е 53, къде 62!??

Съжалявам, че няма да се присъединя към еуфорията ви. За мен това е адски безотговорно! Адски егоистично! За майката както и да е, ще я докара до 70 за да изпрати детето си като абитурент, но мъж на 78 години .... абе не ми е нормално това.

Колко майки раждат или осиновяват съвсем без мъж, а този татко е в добра спортна форма и ще помага в началото, а после дечицата нали са двечки, ще си помагат в живота като имат добра основа.Живи и здрави!

Той може и да те надживее човека, особено ако си ваксиниран с файзера.

Ами ако и той е ваксиниран? Откъде ви изравят такива плоскоземци бе?

Това е популизъм и идиотизъм. Кой ще го гледа това дете? Държавата ли? Когато стане ученик ще остане сираче. Ама че идиотщина. Нищо хубаво няма в тази новина.

Чудесно щом имат паричките защо не. Иначе за младите хора проблема е финансов, понеже за да гледаш дете си трябва почти учителска заплата.

Разходи се в някоя махала или някоя развиваща се държава от Африка или Латинска америка или Азия..

Да са живи и здрави и заредени с енергия, че ще им трява. Но поглеът на акушерката на заден фон говори сам по себе си

Да са живи и здрави, да си ги отгледат с любов!