Съмнение за трети мъж с маймунска шарка у нас, близък е на единия от болните

Очакват се окончателните резултати от изследванията му, съобщи доц. Ангел Кунчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пламна хомо-комуната.

За един преател питам...

Пазете се бе

И извратении идват от пеерасите като Кирето. И двамата с Асен Василев се очаква да минат през маймунската шарка.

По медицински казано - до кожноотъркване.

Айде всичкото педерас ще се натръшка.

Кажете, че си се поебват. Кво значи близък :)

Ако единият от близките Асен Василев и Румен Спецов хване маймунска шарка, отиде и бюджетът, и пенсиите на пенсионерите.

Тинсинстаналаммного нагла ма в началото не беше такава

Много ГЕЙове има в СОФИЯ Маймунската шарка е болест на любителите на здравата МЪЖКА енополова любов в контекста на евроАтлантическите цености

Тия да не са правили тройка след гей парада бре?!? Господ си знае работата,като ги наказва с болести... Наложете локдаун за едерасите,само те да носят маски,нали искат да са различни от останалите...

Хареса ви идеята за всеки covid болен в света да пишете статия. Сега решихте и за новата мода... Възможно ли е да не ни инфорамирате за всеки един?

БНТ и младежокото ГЕРБ ще изгубят много кадри

Асенчо веднага да го проверят ,че той е в тази група от хомосекс

да не ни занимавате с педераски работи

И тримата с депутати в парламента.

СЗО съветва всички ГЕЙ Мийте ги ти тия дупки с дезинфектанти

Още преди 2000 г имаше маймунска шарка у нас. Стига сте драматизирали! Аз лично бях болен и още един член от семейството ми. Едра шарка, с малко по-изразени пъпки, нищо особено

Маймунската шарка идвала от маймуните,демек от сексуален контакт с маймуни,като се вземе предвид,че лови само обратните излиза,че тези пИдали са правили секс с мъжки маймуни за да се заразят... Може да не са точно тези наще 3-ма,а първите,които са пренели маймунската шарка от маймуните на хората. Но пък и друго интересно има,тази болест я има ,от как свят светува,пИдали има също от тогава,как така не се е разпространявала от тогава досега по целия свят,а само в определени райони,а сега тръгна по света?!? Ще кажете,че хората пътуват,ами те пътуват вече 130 години,но сега започнаха ежегодно да се появяват различни болести по цял свят,по скоро всичко е заради био лаболаториите,които си играят с вирусите и се правят експерименти с тях там,от колкото хората директно да се заразяват с тия вируси от пътувания. Или изпускат вирусите без да искат или ги пускат умишлено. По скоро е второто,вияха,че света започва да забогатява,всички хора,като работят изкарват пари и може да си позволяват да пътуват с тях по света,но някой иска да ограничи това пътуване и се пускат разни вируси,чрез които се ограничават правата на хората и се манипулират съзнанията им,така се пътува по малко и се печели от здравето на хората...

Няма по добра новина от лошата новина - работно кредо на джурналята.

Близък в какъв смисъл? Правили са шляп-шляп в шоко цеха?

епа нас, туземците, отдавна ни напраиха на маймуни, даже маймуните имат повече права от нас! време беше от европата да ни пуснат като признание и като помощ и маймунската шарка!

Правилно е да се каже, че са били близки, но вече не са след очевадната изневяра!

Ако тестват парламента,всичките ще са с такава шарка...

А каква бях в началото, г-н Име?

"Днес, най-вероятно, ще излезе третият положителен случай, който е партньор на единия от заболелите. Това показва още веднъж, че е необходим много близък, много тесен контакт" Пе-растията си носи рисковете. Проверете и тия от парада!

Гей парада взима свойте жертви!

потърси помощ от специалист, определено нещо ти хлопа в главата..

политика ти бърка в джоба, журналиста - в гащите, папата - в душата, европата - във фаилията ... всеки бърка някъде в туземеца! няма оправия!

що не я наричат гейска шарка?

Едининият се опитвал да се изсере. Другият му пречел тъпчел шоколадовот блокче назад.

Какво означава - Близък на единяит от заразените? Близък по задно отверстие ли е бил тоА? Ами уточнявайте ги тия неща. ЛГБТИ "ценностите" не водят до нищо добро....

Сигурно са от ДБ. Там 90 % са хомосексуалисти. Тази болест е напаст за избирателите на ДБ. Явно болестта не е фен на евроатлантическите ценности, като най-важната от тези ценности е хомосексуалния секс.

Комунистическа шарка!!!!

Руска шарка

От Вгъзраждане са.

Близки, близки, колко близки да са били? Най-вероятно са били анално близки. Пфууу, тия евроатлантици са супер гнусни. Където човек се изхожда си слагат половите органи. Супер гнусно.

лизки, лизки са били...

Със сигурност си като тях. Прикритите гейове говорят с такова "отвращение".

Въпрос на време е заразата да се прехвърли от някой бисексуален и върху останалата част от обществото и да плъзне и сред хетеросексуалните. Най-защитени са авто-моно-сексуалните, които карат с ръчна скоростна кутия, без значение на посоките!

като роднина ли, уточнявайте ги тези неща ?

От Карлуково ли пишеш?

Размножителен период е все пак….

СПИН също е тръгнал по хомосексуалните. Обаче бисексуалните го разнасят и на нормалните хора. Сякаш и самата природа и Бог иска да ни покаже, че хомосексуализма е лошо нещо.

по-добре ръчна, отколкото ректална

Ама стига вече с проблемите на обратните, какво ми пука за тези,пука ми за деца с тежки заболявания , за които нито средтва за лечение няма достатъчно от държавата , та хората капачки събират !

Явно опитите,мъж да забременее в България,продължават.

Наградата е голям

Да, ама тя ръчната си има и задна, зат'ва казвам, че посоката не е от значение!

Минимум заради това трябваше ад бъде забранен прайда. А там дори имаше деца! Не ми се мисли хомоскшуълите какви болести разпространват дори само като кихнат!