Съмнение за трети мъж с маймунска шарка у нас, близък е на единия от болните

Очакват се окончателните резултати от изследванията му, съобщи доц. Ангел Кунчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените да не се притесняват от маймунската шарка,аз я прекарах и сега вагината ми е цепеняк

Ужас, в това ужасно събитие не може да не участва ръката на Москва

Къв мъж?! Нали е с маймунска шарка! X-D

Яда видим кой не е писал по темата Щерев Павел и Майора Ами ето ги 3 мцата ппприятелиии

Направо да се нарича ПЕДЕРАСКА шарка и да не се офлянкваме много! Гнусляриии..

Европа!

шарката я имаше у нас по времето на обмен на студенти от Африка. Шаркавия в болница,дават му там каквото е и чао. Никой не го интересуваше освен медиците и шаркавия. Как така внезапно това стана проблем? С това СЗО нещата отиват към поредния тормоз.

Поддържане на огъня, а иначе пЛандемия могат да направят когато си искат. видя се,че повечето вярват на властта , медиите помагат най-много за манипулацията.

Ли са обратни

ама и Маймунска...

Сега остава да се изясни - евро-хей ли е или прост пе.де.рас...

Май е време главния лекар В. В. Путин да излекува и тоз вирус

Обаче мацките не дошли

Кунчевия пак ще залеби ако има пЛандемия!

Този вирус ще ги оправи педалите скапани...

Накрая ПППП и ДБ ще останат без гласопоподаватели,след един гей парад и две умнокрасиви манифестации ,лгбт оргии, хепънинги за подкрепа на Кичо и Коки !

То при двама беше епидемия, а ако станат трима ще си е направо пандемия! Време е вече да въвеждат маски, да се забранят всякакви разходки на открито, а ако на някой му се появи съмнителна пъпка целия квартал да бъде изолиран и всички в квартала да се тестват. Тестовете да бъдат осигурени от познати на нас фирми, защото вече ги познаваме от къртовската работа, която извършиха през последните години.

сега ще се види кои държави имат най много педераси.....как може толкова педераси да има по света ами нас жените кой ще ни ебе бе тъпаци бокруци мръсни гадни

Пеераси... Бог ви наказва.

Педали!

Депутат на ДБ отива на лекар: - Ох, докторе, помагай! Боли ме много дупето. - Къде, точно, покажете? - Ами ей, там, точно на входа. - Господин Мирчев, докато го наричате вход, все ще Ви боли. Медицината е безсилна във Вашия случай.

Да би мирно стояло, да не бе по паради вилняло, да не бе с мъжко лежало, не би маймунска шарка видяло.

Ъ?

Това си е гейска шарка защо обиждате маймуните ?

Политическият ни елит се притеснява нещо?

бил единия от заразените целия ГЕРБ са карантинирани

Ама без жена

Педерас стана грозна дума, хомосексуалист също, сега ги е срам да ползват и думата гей… Защо, нали е повод за гордост (pride)?

ей, ей, ей... бил мъж! а съпрете се малце! ще ви съдят за психологически натиск над еврокомисар бе! тези трансджендъри с педофилски наклонности са чувствителни натури! не мой така! а само с кривако у главата ще ги успокои! Бог с нас

Рогцата никнат ли ти вече?

Партньор ама какъв на карти на тенис?Що не пишете направо "жена му" нали миналата седмица бяха много силни паради и манифестация....а сега ги е срам да се покажат пед ..те.

Партньор на пенис!

И тримата ли са дупетати от ДъБъ?

Май да - един от тях вече се е индентифицирал с отрицателн вот!

Голем смях, сега модата ЛГБТ ще отмине. Като поставиш живота си на карта , парите нямат значение. Бат Сороз да чете и да мисли следваща схема. С пари няма да е.

Гея си е пеераз.Това е.Нормален мъж нямаше да се еве ако види че на кора му има някакво ново образувание ,пъпка или брадавица.Или ако толкова му се еве да си тури капот или да си удари една злобарка.Да каже на другият педал че е неразположен има диярия или запек и процеса е невъзможен и да го склони за след няколко дни.Или па ония да го опъне но с капот. Но не.Ходил разхобили му халката прихванал заболяване но продължава да нахалства и разпространява болеста .Е те тва си е пеераски номер.

Какво ни интересува това. От някакви дошли от чужбина, примерно за гей прайда. То между тях се разпространява, както и СПИН над 1000 пъти по-вероятно от другите хора. А иначе от ядене на недобре опечено маймунско. Вие това ли ядете? Старите хора даже са имунизирани срещу едра шарка. Като спират имунизациите 70-те години на предният век.

Хиляда думи, за да се прикрие една проста истина - трима педераси са си бъркали по дупките и са си лапали чурките тук и в чужбина, съответно са лепнали педерастката болест.

Навремето е предлагано СПИН да бъде наречен гей-свързана имунна недостатъчност. Сега и на запад не им разрешават да даряват кръв. А иначе се появил СПИН покрай правена ваксина срещу детски паралич в Африка от май белгийци, пренасяйки маймунски вирус, като са ползвали извлеци от тях за направата на ваксината. Твърдяно от английски доктор и доказвано после от журналист.

Да. Това е вярно. Всичко тръгва от ваксината на Капралски. Тоя полски боклук е ползвал шимпанзета за ваксината.

"е необходим много близък, много тесен контакт, коментира доц. Кунчев" - така е в точката на контакт е много тесно!!

не се плашете, мангърски онзи ден каза - няма страшно!

Доцент бай Шиле каза, че маймунската шарка се разнася само между мъже, които са имали интимен контакт. Т.е. трябва да е има фалическо-ректален контакт, за да се предаде заразата.

Значи маймунската шарка се предава на тий които се занимават с маймунджилъци?! хахаха

Направете още няколко гей парада и заразата може и да се увеличи :)))

Нека да свикаме Националния Оперативен Щаб и да се обсъди въвеждане на извънредна епидемиологична обстановка и безкомпромисна политика на трите Д: дистанция, дезинфекция и дисциплина. Носене на маски, гащеризони, наметала за химическа защита, задължителни душове с хлорирана вода и разредена белина, ПСР-тестове, кожни намазки и ежедневни клизми с дезинфектант. Да се върнат и ХИЛЯДА-ТО ЛЕВА за лекари на Първа линия в борбата с маймунската шарка!

да ти кажа, че 1000лв не са ги махали! Ама може на ненаялите се лекари още по 1000 да дават за шарката!Те пара не отказват!

"Днес, най-вероятно, ще излезе третият положителен случай, който е партньор на единия от заболелите. Това показва още веднъж, че е необходим много близък, много тесен контакт", коментира доц. Кунчев. Контактът може да е бил близък, но със сигурност отдавна не е тесен!

Политически некоректно е заболяването да се нарича "Маймунска шарка". Излиза, че гейовете са маймуни. Мъжете правещи секс с мъже също са хора. Не е нужно да ги обиждат с "маймуни".

А ти виждал ли си маймуни гейове :)))

Набучи на кол, че да се почесаш отвътре, чак до гръкляна! Гнусни педали!

Мисля, че в момента се нанася обида на маймуните

Коцю и Цоню :-D

Това не е маймунска,пед…..ераска шарка и не ни занимавайте с нея

Е па то света стана педе...ки пардон джендърски :)))

Бойкикев и женераль Атанасов ?

Кокорчо, пази се сладур!

Ако се докаже, че мъже правещи секс с мъже са най-уязвимата група, голям проблем за електората на Возраждане

по скодо на ДееБъ и Ппродтлжаваме Подмяната!

""""Днес, най-вероятно, ще излезе третият положителен случай, който е партньор на единия от заболелите. Това показва още веднъж, че е необходим много близък, много тесен контакт", коментира доц. Кунчев."""""" Било много опасното бизнес партньорството. Сигурно не по-малко опасно е и партньорството на тенис на корт. Или пък партьорство при фехтовка или шах.При тези спортове винаги може да се зарази някой с нещо

Според мен, има две хипотези за преминаването на вируса сред хората. Понеже маймунската шарка се среща сред маймуните, но и сред гризачите, може да се смята, че нулевият пациент(случай) е бил при гей-африканец, който е консумирал термично необработени гризачи(най-вероятно плъхове или полски мишки) или гей-африканец, зоофил, който е имал полови контакти с мъжки шимпанзета, горили, орангутани или макаци. Тъй като това е централноафрикански щам, редно е науката да се съсредоточи върху орангутаните на Окаванго, конкретно делтата на Окаванго в Ботсвана, която е Централна Южна Африка и оттам нагоре, на север до същинската Централна Африка.

Живеят в Азия Делтата на Окаванго свършва в пустинята и е временна, само в дъждовния сезон и малко след него. Там примати не живеят Как можа да напишеш такъв буламач?

Бегай ве калъфффф

Колко близък е бил мъжа? Приятелство, другарство или фалическо-ректална близост?

Притесняват ме появилите се съобщения за странните убождания с игли на хора,по нощните клубове в различни Европейски страни. Световната Здравна Организация се подготвя за в бъдеще да обяви маймунската шарка за световна извънредна здравна ситуация. Тоест,в нашата страна трябва да се подготвим както за зачестяване отново на случаите с covid след септември месец,така и за маймунска шарка. Но продължавайки промяната,ние ще се справим с всичко това. Разобличителя