Коментари - Съдът прекрати и второто дело за конфискация от семейството на Христо Бисеров - на 4 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубав съд, български съд...

Искам да попитам - сега ще има ли протести против българския Съд? Защото точно тези решения убиват вярата в Правосъдието! Къде сте, другарю Монов? Или ако няма личен момент - дреме ви?

ние с вас, които трябва да сме на улицата пишем тук! Не се заяждам, просто тъжната истина!

държавата се управлява от крадци и мафиоти (визирам не само сегашните управляващи, защото и другите са такива) няма как да очакваме друго! Ще ни скубят и ще се подиграват с нас докато не излезем всички на улицата и не ги изринем всички!

Да има изненадани от решението на съда???....

Те убийци пускат, какво да очакваме за другите престъпления.

Мафия.

Има логика - няма престъпление - не могат да ти конфискуват имуществото. Въпросът не е това решение на съда, а защо не са осъдени? То там има много хора, които за пари могат да си "свършат" работата - я по събиране на доказателства, я по повдигане и доказване на обвинения, я по издаване на присъди ... жалко ...

Волееенеее !!! Къде си Волене !? Хайде изкарвай си орките да протестират срещу това решение на съда !!! ПИК-аджии , и вие спите !

съдът отново показа и доказа че е по корумпиран и от политиците

Защо ли не се изненадвам. "Независимият" Български съд изпра парите от корупция на цялата политическа пасмина.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Чакайте бе, той Бисеров и домочадие все още не са осъдили България в Страсбург за нанесени вреди. Тогава ще стане хептен весело :-D

Колко е получила тая съдийка за прекратяването! Гнили ябълки в съда.

1.Съдиите да се уволнят като съучастници.... 2.КНОПИ се доказа като НЕЕФЕКТИВНА ИНСТИТУЦИЯ ДА СЕ ЗАКРИЕ!!!

Никой не вярва на Българския съд.

Дълбоко не сте прав! Тези, който им плащат, за да плюят на съвестта си, им имат пълно доверие.

Всичко е "точно" няма проблеми ..... хората си гепят на воля и всички си затвярат очичките ..

Бойко си обича ДПС. А вярно, той няма нищо общо. С всичко друго има, не и с безпристрастния бг съд. БСП са виновни бе.

Естествено че ще го оправдаят в противен случай Бисерчо е заявил че ще си развърже езика-ще се разприказва за далаверите в дпс, и така да се разплете целият чорап на мафиотизираната структура управляваща България.

Онази сиромашия, дето беше поискала 250 хиляди евро на 3 части и я хванаха със 75 хиляди ли? Горката.. пуста немотия!

Пацо терасата уж беше докарал на държавата нам си колко трилиона лева от борба с корупцията а в случая и двете му дела удрят на камък, що ли? Тая комисия кой точно преследва и от кой ги взима тия пари?

Какво беше това за саморазправата. Имало закони викате... МХм ясна е работата.

В емиратство беге, всякакъв съд на шейхове е абсурден. Има едни около 5000 семейства на принцове- шейхове, които са над законите, защото законите са написани от тях и те са над тях по закон.

Не се и съмняваме, че в от политиците няма дори един-единствен, който да се е облагодетелствал неправомерно, възползвайки се от положението си. Наглеци!!! Дано доживеем някой ден всички да си платят.

Не знам кой не си е свършил работата - съдът или прокуратурата. Но и в двата случая същите ще вземат 13 заплата за добре свършена работа. Не е необходимо да казвам кой плаща. Усещането, че няма правосъдие ще остане.

Цацаров да поиска възобновяване на делото и проверка на съдийката. Шегичка :)

Кога е протеста?

отдавна битува една стара поговорка важеща за всичките ни духльовци: ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ

Днес се появи една сълзлива декларация на съдийската колегия към ВСС. Съдии/йки/те призовават да се намали словесната агресия и нападки от обществото към тяхната ,,независима" дейност. В случая с Бисеров, тя обаче е много зависима

МА вие сте си мислили че ще му ги вземат ли ? Това е новата схема да си ги оправдаеш и повече не могат да те съдят по същият повот дори да имат доказателства вече ! То се знае че хората с пари плащат и край само пишем и чешаме езиците това е !

И за кокошка и прошка има пословица, подходяща за случая.

Няма изненада. Много шум за нищо и нищо. И с баневи ще е така, и с арабаджиеви, и с ще много знайни и незнайни. Май много трудно се доказват престъпления, когато става дума за големи пари.

"анти" Корупционната комисия сега с какви милиони ще се хвали, останаха само на Прокопиев ?

E искахте да сте слуги в ЕС и на ГРОБ, а Гешев вие е секссимвол! Сега може да си закривате ЗПКОНПИ па ЦЕЛИЯ парламент, никакъв смисъл няма, директивите обезсмислят каквото и да било... А как са искарани тия пари "не е ясно".... Хаха, айде позадрави... АЗ ЕМИГРИРАХ ! А ТИ ?!?

че съдийката е виновна? Защото срещу не знам Кой от колегите му дори не е повдигнато обвинение, а става дума за много повече пари. Един турски доклад така и не беше прочетен.

то просто става ПРОкорупционна комисия, защото доказава в съда че корупцията е легален занаят ! Но ще ядат от вашите паници...

ГЕШЕФФФФФФФФФФФФФФФ???!!!

То само с дано не става.

Тука четох една статия за "Приказка за стълбата". Разликата е, че тези и да виждат и да чуват не им пука.

Гарван Гарвану око не вади.

Дръжте Маринела, другите са от нашите

Каква изненада. Даже малко протакахте. Все още има хора които си спомнят какво беше направил тоя хубавец и неговите близки и съратници (по партийна линия). Направо какво ще кажем на европа където няколко години отчитаме тоя случай като резулт от усилията за борба с корупцията по високите етажи? ЖАЛКИ !

Тръгвай аз шъ те настигна!

Бисеров даже бе зам.-председател на Парламента. И се канеше да вади зъби на представители на опозицията. После внезапно изчезна, защото милионите му набъбнаха много, а декларираните доходи бяха нищожно малки. Съдът зачеркна разликата

и някой ако каже , че ДПС не контролира съд и прокуратура , много ще сгреши

Сега вече има и сертификат за честност от съда. Направо да го изберем за Президент.

Тези ГРОБари и ГешОФФци и придворните им "съдии" доказаха че корупцията е легална ! А убийствата и те са ОК след последния сучай...

Браво на КОНПИР и Пацо Терасата! Дайте им премия!

Мисля, че са алице основания да се искат предсрочни избори и поставяне на партиите ГЕРБ, ВМРО, ДПС, БСП като противоконституционни.