Коментари - Съдът прекрати и второто дело за конфискация от семейството на Христо Бисеров - на 4 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е съд, а касичка /кученце, прасенце/. Лозановци да не забравят, че Господ бави, но не забравя.

Хора, трябва най сетне да разберете, че в България има неефективна съдебна СИСТЕМА ! Там в съдебната система, корупцията е на най високото НИВО ! Там, всички ВИНОВНИ, като си платят, стават НЕВИННИ !

Докато в България се вдига голяма гирултия при правенето на пиар на цацаратурата без да имат събрани доказателства за врявата си така ше се намира работа на съдиите, цацараторите за много години напред и резултата накрая е нулев.. Никой уважаващ себе си професионалист правист не казва ХОП преди да се види крайния резултат и това е основен принцип при реалните правови държава... Пляскахте тогава на цацата без да мислите и сега ще оплювате съда отново без да се замислите...

Яе у нас корупцията е на ниво прокуратура, съдът няма нищо общо, той е длъжен да отсъжда спрямо закона. Затова се плаща на прокуратурата да направи тъп обвинителен акт, който няма как да не падне в съда. Браво на Цацата, молодец!!! То това шкембе със стотинки не се прави. Ей сега е време за вечеря, кой знае какво буха в търбуха?!

Кажете бе хора,КОЙ е баничАРЯ дето им прави на тези закуските ,че са спечелили толкова пари от икономия ?

Ти да видиш! 4 милиона са правилно придобити! Е защо останалите 99 процента от българите са едва със една заплата до края на месеца ,след като може да имат и по милион два да речем във сметките си?

Ами като всяка година милионерите се увеличават както се увеличава и администрацията защо се чудите как се ''придобиват''.. Да не би 90% от другите милионери да са читави?????ама поне си плащат рекета и никой не ги закача да трупат нови милиони....

Хайде сега да видим колко политици, общественици,възмутени граждани и особено Младежката организация на ВМРО ще свикат ли национални митинги , протести, искания за дисциплинарни производства и т.н.Ще има ли Линч както се казва срещу Бисеров и онези , които му "решават" проблема ? Сега ще стане ясно има ли гражданско общество или няма.Хубаво е да се изкажат същите хора , които бълваха срещу съдиите по казуса Полфрийман.Иначе някои неща ще останат недоизказани.Хората искат да знаят как така няма да се конфискува имущество на Бисеров.Това е толкова обществено значимо и цивилизования свят ни наблюдава.

Много честен бил този Бисеров, бе!

С какъв хъс Прокурорите на Герб с 100% мотиви гарантираха за осъдителна присъда за финансови злоупотреби! Минаха 6 години и ето резултатите! Парите ги няма и виновни няма! Гласувайте за Гешев, ДПС и Герб!!!

"Предлагам да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва, че заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган", заяви Борисов от трибуната.- 21.02.2013 Баце още ли се бориш с Ахмед Доган или той те върза в къпа и теб както Костов на времето.??

бхк (т.нар. съд) винаги е бил толерантен към извънконституционните партии и движения, както и към техните престъпления от всякакъв вид.

Явно с коментари по форумите и скандализирано обществено мнение резултатите са такива. Ясен сигнал е неприемането ни в Шенген, но и това не помага. Дори делото на Баневи е минирано по същия начин, като е включена майката на Банев в "организираната група", и когато се спомине ще се прекрати делото и всичко ще приключи, както за Бисеров, за Масларова, Вальо Топлото ... всъщност най-същественото е да не се създава прецедент и да се посяга на повече десятък от окраденото.

ДПС контролират Прокуратурата,голяма част от съда и Управляват България чрез ГЕРБ . Голям шлем.

Нищо подобно, Герб контролира прокуратурата. ДПС имат косвена връзка. Същото е и с управлението. Косвено управление няма. Герб управлява и прокуратурата и държавата. Никой друг не носи отговорност.

Виж там да спреш радиото за 5 часа, че тази Великова много нахална

Не забравяйте, че у нас водещите юристи от ранга на Ясен Тодоров са завършили милиционерското училище, така че нивото на юридическата им подготовка очаквано е ниско. За сметка на това обаче магистратите, особено тези в прокуратурата и следствието са назначения и са подвластни на Пеевски, т.е. на ДПС!

Че нещо друго ли очаквахте да се случи

БИСЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ! БИСЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ! БИСЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ! Така и така окраде държавата и вече е негова ами да я оправлява поне. Не може само да се краде прекалено е лесно. Трябва да оправляваш окрадените граждани за да има баланс м/у краденето и отгорността.

Как иначе, когато в БГ основния закон гласи " който е крал много, винаги е невинен". Този закон е свещен за българските съди.

И после как няма да гледа така нагло.

Гешев тъдява ли е някъде. Гешев къде си ? Гешев не се крий ?

се скри този медиен Робин Худ - в миша дупка ли?

Че кой съдия ще осъди подобен? После какво ще прави ? В бегето ли ще прадължи да живее? Със семейството си?

goose

Цацаров, какво стана с брилянтната работа на прокуратурата? Не можахте да докажете престъплението на Бисеров въпреки съдействието на Швейцария ... и сега други ще са ви виновни за измъкването на Бисеров и компания от всякаква отговорност ...

Мдааа,резонен изход благодарение на таланта на "консула-терасовед" Пламен Георгиев и ръководената от него КОНПИ......

Чета статията и разбирам,че когато "нашият" човек трябва да бъде оправдан,дори и ясният и категоричен закон няма никакво значение. Скоро очаквам Бисеров пак да стане зампредседател на ДПС- името му е изчистено.

Пак същата схема, ние ги хващаме те ги пускат, Ами айде гласувайте пак за същите... над 10години ви еб* един неграмотен мутрафон, добре че емиграрах! Срам ме е че съм се родил в БГ ! Това е положението, толкова прости дебили наистина няма извън третия свят. АЗ ЕМИГРИРАХ ! А ТИ ?!?

КАТО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ОТВОРКО, ЕЛА ТУКА ДА ТЕ ВИДИМ, КАК ЩЕ БОРИШ КОРУПЦИЯТА............ИЛИ ПО ДОБРЕ НЕ ИДВАЙ, А ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА МИЕШ ЧИНИИ, ЯВНО ЗАТОВА ТЕ БИВА!

Мисля, че са алице основания да се искат предсрочни избори и поставяне на партиите ГЕРБ, ВМРО, ДПС, БСП като противоконституционни.

Браво на КОНПИР и Пацо Терасата! Дайте им премия!

Е на Пацо вече му дадоха премия,въпреки "качествата" му го направиха Консул във Валенсия.

Сега вече има и сертификат за честност от съда. Направо да го изберем за Президент.

и някой ако каже , че ДПС не контролира съд и прокуратура , много ще сгреши

Бисеров даже бе зам.-председател на Парламента. И се канеше да вади зъби на представители на опозицията. После внезапно изчезна, защото милионите му набъбнаха много, а декларираните доходи бяха нищожно малки. Съдът зачеркна разликата

Каква изненада. Даже малко протакахте. Все още има хора които си спомнят какво беше направил тоя хубавец и неговите близки и съратници (по партийна линия). Направо какво ще кажем на европа където няколко години отчитаме тоя случай като резулт от усилията за борба с корупцията по високите етажи? ЖАЛКИ !

Дръжте Маринела, другите са от нашите

Гарван Гарвану око не вади.

Тука четох една статия за "Приказка за стълбата". Разликата е, че тези и да виждат и да чуват не им пука.

ГЕШЕФФФФФФФФФФФФФФФ???!!!

E искахте да сте слуги в ЕС и на ГРОБ, а Гешев вие е секссимвол! Сега може да си закривате ЗПКОНПИ па ЦЕЛИЯ парламент, никакъв смисъл няма, директивите обезсмислят каквото и да било... А как са искарани тия пари "не е ясно".... Хаха, айде позадрави... АЗ ЕМИГРИРАХ ! А ТИ ?!?

"анти" Корупционната комисия сега с какви милиони ще се хвали, останаха само на Прокопиев ?

то просто става ПРОкорупционна комисия, защото доказава в съда че корупцията е легален занаят ! Но ще ядат от вашите паници...

Тези ГРОБари и ГешОФФци и придворните им "съдии" доказаха че корупцията е легална ! А убийствата и те са ОК след последния сучай...

Няма изненада. Много шум за нищо и нищо. И с баневи ще е така, и с арабаджиеви, и с ще много знайни и незнайни. Май много трудно се доказват престъпления, когато става дума за големи пари.

МА вие сте си мислили че ще му ги вземат ли ? Това е новата схема да си ги оправдаеш и повече не могат да те съдят по същият повот дори да имат доказателства вече ! То се знае че хората с пари плащат и край само пишем и чешаме езиците това е !

Днес се появи една сълзлива декларация на съдийската колегия към ВСС. Съдии/йки/те призовават да се намали словесната агресия и нападки от обществото към тяхната ,,независима" дейност. В случая с Бисеров, тя обаче е много зависима

че съдийката е виновна? Защото срещу не знам Кой от колегите му дори не е повдигнато обвинение, а става дума за много повече пари. Един турски доклад така и не беше прочетен.

отдавна битува една стара поговорка важеща за всичките ни духльовци: ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ

И за кокошка и прошка има пословица, подходяща за случая.

Кога е протеста?

Тръгвай аз шъ те настигна!

Цацаров да поиска възобновяване на делото и проверка на съдийката. Шегичка :)

Не знам кой не си е свършил работата - съдът или прокуратурата. Но и в двата случая същите ще вземат 13 заплата за добре свършена работа. Не е необходимо да казвам кой плаща. Усещането, че няма правосъдие ще остане.

Не се и съмняваме, че в от политиците няма дори един-единствен, който да се е облагодетелствал неправомерно, възползвайки се от положението си. Наглеци!!! Дано доживеем някой ден всички да си платят.

То само с дано не става.

В емиратство беге, всякакъв съд на шейхове е абсурден. Има едни около 5000 семейства на принцове- шейхове, които са над законите, защото законите са написани от тях и те са над тях по закон.

Какво беше това за саморазправата. Имало закони викате... МХм ясна е работата.

Пацо терасата уж беше докарал на държавата нам си колко трилиона лева от борба с корупцията а в случая и двете му дела удрят на камък, що ли? Тая комисия кой точно преследва и от кой ги взима тия пари?

Естествено че ще го оправдаят в противен случай Бисерчо е заявил че ще си развърже езика-ще се разприказва за далаверите в дпс, и така да се разплете целият чорап на мафиотизираната структура управляваща България.

Бойко си обича ДПС. А вярно, той няма нищо общо. С всичко друго има, не и с безпристрастния бг съд. БСП са виновни бе.

Всичко е "точно" няма проблеми ..... хората си гепят на воля и всички си затвярат очичките ..