Русия и европейските сили имат различия за задачата, която предстои на ядрените преговори за Иран

Надежда за постигане на сделка има до 21 май, когато изтича споразумението между Иран и Международната агенция за атомна енергия (МААЕ)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мнението на блядовете става техен съочастник.

====

от рассия нищо не зависи! нищичко!

съжелявам ви старите комунисти и поклонници на БКП. светът е вече друг, няма такава държава СССР. умря!!! Русия е слаба изостанала военно и икономически държава. от третия свт, Иран също. кой ги брои..???

Само кретените и тогава и сега сте си същите .

Явно има. Ако не си го забелязал, имаш проблем.

и кво общо има новината с "старите комунисти и поклонници на БКП"? и защо си мислиш, че който не подкрепя САЩ е "стар комунист и поклонник на БКП"? ей прости хора с промити мозъци ве

Кога най-сетне всички ще разберете, че в тези конфликти Изток-Запад АМЕРИКА Е ВИНАГИ ПРАВАТА, А РУСИЯ Е ВИНАГИ КРИВАТА! Защото Америка е една изградена, образцова демокрация, а вашата любима Рассия се движи със сто години назад от великата демокрация Америка. И никога няма да я стигне.

Де да беше само със сто ....

Избърши си лигите, че ще се задавиш!

"Защото Америка е една изградена, образцова демокрация..." Приличаш ми на стар български комунист през 1949г. Хем вижда,че нещата не вървят както си ги е представял, но пак си повтаря мантрата с половин уста.

Наистина ли мислиш, че има образцова демокрация зад океана?

"Америка е една изградена, образцова демокрация"? ахаха за пореден път се убеждавам, че някои хора дотолкова са им промити мозъците, че вече не могат да мислят логично даже и ако нещо е пред очите им, жалка работа