Коментари - Войските в Западна Русия под тревога за ”внезапна проверка” | Днес.dir.bg

Войските в Западна Русия под тревога за ”внезапна проверка”

Владимир Путин разпореди на Министерството на отбраната да извърши внезапна комплексна проверка на бойната готовност на войските в Западния окръг.

Обратно в новината

Коментари - Войските в Западна Русия под тревога за ”внезапна проверка” | Днес.dir.bg

Коментари

50 руснака презвеха Крим. Пита се, колко руснака трябват, за да се превземе Западна Украйна (по-развитата)? 600? 800?

Вече и Руска - Украйнина си има ГЕРБ (ГЕРУ)- Граждани за Европейско Разграбвене на УКРАЙНА :)

защо мерцедеси а не лади или волги дадоха на щампионите от руския национален отбор ? все иномарки ... почему ?

НЕЩО СИ ЗАКЪСНЯЛ С ВЪПРОСИТЕ!! АМИ ЗАЩОТО РУСИЯ НЕ Е СССР. ЗАЩОТО НА ВЛАСТ НЕ СА КОМУНИСТИТЕ В РУСИЯ!!!! ЯВНО И ДРУГИТЕ НЕЩА НЕ ГИ ВИЖДАШ. ТО В БЪЛГАРИЯ КОЙ ЛИ ВЪОБЩЕ И МИСЛИ! КАЗВАТ МУ ДА СКАЧА -СКАЧА. КАЗВАТМУ ТОЗИ Е ЧЕРВЕН БОКЛУК-И ТОЙ ВИКА. АМА ДА ПОГЛЕДНЕ КОЙ МУ КАЗВА ,И НЕ МУ МИНАВА ПРЕЗ ГЛАВАТА.!

а не е ли време и ние да се намесим в крим и да си го поискаме? сталин изгони от там нашите предци - татарите. крим е бил винаги изконна българска територiя. вън руснаци и украинци, тои си е наш. да пратят дръзки и подводницата от военноморскя музеи да си върнем крим.

link

Ния няма как да не се намесим. Нашите "бойци" ще хвърлят ченетата си по противника.

Какви предци за ни татарите бре. Ти ако си турчин, може и да са ти предци

твърде е възможно таваришч путя да е организирал провокацията на маиданя и свалянето на своята марионетка янукович със цел да получи повод да нападне и анексира украина. същия ход изигра и хитлер с провокацията в полша през 19з9 година и последващото нападение и завладяване на полша, а путя и хитлер са като братя близнаци, само мустачките липсват на путя, даже знае немски, същото амбициозно джудже и национал социялист.

Другари, в Севастопол има Руска база и достъп до Черно и топлите морета. Пак от тук се отива до единствената друга морска Руска база в чужбина -тази в Сирия. Сега има златен шанс другари. Не само ще се гарантира базата, ами ще си има и придружаваща държава, марионетна Кримска Украйна, че и ще е единствената легитимна и със законно избран от народа президент. Само стой та гледай.

ПЕРЕСТРОЙКАТА ПОБЕЖДАВА!10 УСЛОВИЯ НА МВФ ЗА ДА ДАДЕ ПАРИ НА УКРАЙНА ! 1. Повишаване на пенсионната възраст с две години за мъжете , с три за жените. 2. Премахване на институцията на специални пенсионни обезщетения , които се разпределят на учени , държавни служители , ръководители на държавни предприятия . 3 . Повишаване на цената на газа за общинските предприятия с 50% , два пъти за частни потребители . Увеличение на цената на електроенергията с 40%. Да се позволи ценообразуване от страна на фирмите за комунални услуги. Да се разреши увеличение на цените съответстващи на ръста на цените на природния газ . Увеличаване на акциза върху бензина с 60 евро. 4 . Отмяна на облекченията и повишаване на данъците върху транспорта с 50 %. Да не се увеличава жизнения минимум, балансиране на социалното положение с точкови субсидии. 5 . Да се приватизират всички мини и да се премахнат всички субсидии. Отмяна на всички облекчения за общински комунални услуги , транспорт и други неща. Анулиране на държавна подкрепа за безплатна храна и учебници . 6 . Ограничаване на практиката на опростено данъчно облагане. Премахване на освобождаването от ДДС в провинцията . Задължаване на аптеките и фармацевтите да плащат ДДС. 7 . Вдигане на мораториума върху продажбата на земеделска земя. Отмяна на субсидиите за производителите на свинско и пилешко месо . 8 . Намаляване на броя на министерства до 14. Да има само един вицепремиер . Да се премахне поста министър на кабинета. Да се подчинят всички държавни органи на министерства. Данъчна администрация, митниците , Държавен фонд за собственост да влязат в министерството на финансите . 9 . Да се ограничат прекомерните възнаграждения на държавните служители . 10 . Обезщетенията за безработица следва да бъдат давани само след минимален период от шест месеца работа . Болничните да са 70 % от заплатата , но не под нивото на жизнения минимум. Болнични да се плащат след третия ден на заболяването.

ВСИЧКИ СА СЕ ВКЛЮЧЕЛИ В МЕРОПРИЯТИЕТО ДА ЗАКЛИНАТ РУСИЯ КАТО АГРЕСОР! ТЕЗИ МЕДИИ СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКАТА! ЯСНО Е И КОЙ ИМ ПЛАЩА! РАЗБИРА СЕ ПРИЧИНИТЕ СА ИКОНОМИЧЕСКИ!! ЕВРОПА ГЛЕДА НА УКРАЙНА ,КАТО НОВИ ПАЗАРИ/ЗА БЪЛГАРСКИ СТОКИ!!!/ РУСИЯ ВИЖДА В ТОВА ОПАСНОСТ! АМЕРИКА ИСКА ДА ЗАПАЗИ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!----ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ,ДОРИ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОВА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ ДА ПРЕРАСНЕ ВЪВ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ! САМО НИЕ КРЯКАМЕ И НЕ ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ. КЪДЕ НИ СА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ,НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА УКРАЙНСКИЯ НАРОД. ТЕ САМО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОВОД . ЕДВА ЛИ ЕВРОПЕЙЦИТЕ,АМЕРИКАНЦИТЕ ИЛИ РУСНАЦИТЕ МИСЛЯТ КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА УКРАЙНСКИЯ НАРОД! КАТО БЪЛГАРИЯ, НАЛИ!!

америка е искала? ми разбира че иска да запази сегашното пололожение на преврат, те и в чили го искаха след поредните избори в чили бяха настрочени нови и пак бяха победни и тогава дойде пиночет, който и американците искаха да запазят положението. в украйна като тяхна сега е въпрос да усвоят руските бази на черно море а след това да спретнат преврат като либия със участието на западни спедчасти омесени със местно население , и като в украйна с знамена на сирииската освободителната армия

АМИ УКРАЙНА Е НАЙ-ОПАСНОТО НЕЩО ЗА СВЕТОВНИЯ МИР! И ЕДВА ЛИ НЯКОЙ, ЩЕ ИСКА ДА СТАНЕ ТОВА! АКТИВНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ С ЦЕЛ ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ СВЪРШЕХА! А БЪЛГАРИТЕ СИ ИМАМЕ НАШИ ВЪТРЕШНИ, И ТО МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ! ЗАЩО СЕ ОТВЛИЧАМЕ ОТ ГЛАВНАТА НИ ЦЕЛ-БЪЛГАРИЯ!

те за това бяха докарали армията в лондон и на всеки 10 метра имаше по 3 -ма облечени в полицейски дрехи в продължение на десетки километри. официално казаха че били 30 000 полицай смятал съм ги бяха много. не беше най добрия момент за туризъм, но колкото и да пътуваш виждаш все полицай, и всеки младеж дори и с бира беше привикван, а после от дворчета на разни дворове се виждаха спрели коли и крясъци на безумен страх и болка, а от пред 10 усмиханти полицай, без да го дават това по телевизиите, за това което се случи в украйна, щеше да има 10 000 хиляди по затворите. западянка не е виждал таков а нещо като да влачиш полицай, да не говорим, че тези в униформите му се струва че са хора на правителството той не разбира как е възможно някой в униформа да е протестиращ.

Смърт на гадните американски копелета,които превърнаха света в бойно поле

Ето това го може най добре "Империята на злото" - военна заплаха, дрънкане на оръжие, зъбене! Нищо демократично няма в тази държава - всичко се решава по сталински - с голямата тояга! Ако имат сила биха погълнали целият свят! Слава Богу, че историята ги зачеркна. Те нямат бъдеще, както динозаврите...

и слабоумници е останало в балгаря... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на Путин, време е да докаже, че не само американците могат да нападат безащитни народи!

Олимпиадата продължава. Руската делегация пак е най-многобройна.

Много отдавна пиша по форумите че Путин е най-опасния човек на планетата Земя. Скоро всички ще разберат колко прав съм бил. Идва 3световна война

тя се води от 15 години, сърбия, ирак, афганистан, либия, сирия, иран, сега и украйна и все съюия американски ботуш. кои харчи 700 милиарда за армия ако е фалирал които ще воюва. и защо и е на америка да воюва ? защото са в фалит колапс, трябва 24 години да не дават нито цент за армия за да си платят дълга, ако не плащат лихви, ако плащат

групировка от билдербергите които управляват белия дом и в основата на тази клика стои юдейската престъпна организация -която тероризира всячески напрдите по Планетата Замя....

h

болшевишкия преврат в украйна няма да го бъде болшевиките в украйна се страхуват от путин

Кога трябваше да се разтуря СССР-няма пробс, Чехословакия-но пробс,Югославия-ок. А когато нормалните хора искат да се отделят от полско-литовските ароганти-не може, не е демократично. Щом руснаците решиха да се отделят на Крим-соросоидните урунгели пропищяха орталъка. Ами Косово, бе двуличници. Нормалният свят вече му писна от англа-саксонското и западно лицемерие.

РУСИЯ НЯМА ДА НАПАДА НИКОГО , А ЩЕ ПРОВЕДЕ ХУМАНИТАРНА ОПЕРАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЮГО-ИЗТОЧНА УКРАЙНА ...... И ЩЕ ОКАЖЕ ПОМОЩ НА РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ - ДЖИПОВЕ , РАДИОСТАНЦИИ, АВТОМАТИ , РПГ-ТА , ПРЕНОСИМИ ЗЕНИТНИ КОМПЛЕКСИ ....

Като гледам руснаците в Крим се оправят много добре и без "външна" помощ. Научили са уроците на историята от Югославия и Сирия... Ужким пият много, ама и помнят, да им се не види.

Къде е адмирал Колчак, че да си вземе флота и полуострова?!

мееен

880 танка и 150 000 войници ,всички десантни ,85 хеликоптери и др.са в готовност и правят маневри до 3-ти март.Украйна ще бъде лишена от привилегиите да получава по-евтини горива ,трябва да върне 22 милиарда евро заеми на Русия.Може да плати и с Крим.

Най-много кримските татари да платят свободата си с руски глави.

много интересен ник, ама защо не го пишеш на родния си език

как ли изглеждат смачкани датски та-аци от руска мечка?

Погледни се в огледалото!

Разбира се, че Путин само се дуе за да наелектризира руснаците. Целта е да им бъде посочен враг и вменено чувството за зависимост от силния Батюшка. За Русия няма никаква заплаха. Виж за олиггарсите й не съм сигурен...: D

За Русия намеренията на САЩ са съвсем реална опасност. Те никога не са крили, че биха искали да я видят разпокъсана. Техните верни съюзници, Саудитска Арабия и Катар, са основните спонсори на кавказкия тероризъм. Сегашните събития в Украйна инспирирани от САЩ, поставят под угроза правата на руснаците в тази страна и руският черноморски флот.

Че кой е казал, че русия трябва да има Черноморски флот. Само да ни изпраща подводници с диверсанти или да обстрелва с оръдия български градове. Айде няма нужда

ако Америка искаше Русия разпокъсана, просто нямаше да им дава милиарди долари помощи, когато ссср наистина се разпадаше, никой не иска да види Русия разпокъсана, но и никой не иска да я вижда като империя на злото, която непрекъснато се противи на свободата и на демокрацията по света

путин показва мускули, защото знае че и на него може да му се случи скоро, това което стана с бившия му колега в Украйна. руският народ е пословичен с търпението си, но като че ли прекалено много императори, диктатори и сатрапи му се събраха

Бе де да знам, все рейтинг над 60%, печели избори от вече и аз не знам колко години...Не ще да е точно така, както го мислите.

той и бай тошо едно време печелеше изборите 99.9% у нас, ама на 10.11.89 г. гледаше с отворена уста собственото си падение

Рейтина на Путин, като нашите рейтинги тук! Колкото платиш толкова!

Интрига няма, спокойно! Няма да влезе поне засега в Украйна. Тази вечер ще пият по едно питие- Путин-водка, Меркел- биричка, а Чичо Сам - един бърбън, ще си побъбрят накрая ще теглят калема. Че всичко пак опира до пари. Както си е било винаги, де! Да не би испанците да са стъпили в Америка навремето за да правят музеи на изкуството на местното население? Или колонизирането да е правено с цел влагане на чуждестранни инвестиции там и разрастване на местната икономика?

Играта на Путин е да се прави на "страшен" за да се опита да разбие единството на демократичния свят, който е срещу него в момента!

Бе то със сибирската мечка шега не бива. Не знам какво им каза, ама подвиха опашките в Сирия, преди това така ги цапардоса в Грузия, та не можаха да разберат какво стана.

а тебе май някой здраво те е цапардосал по тиквата

С кого точно воюваха в Грузия? Не разбах!

Основната причина за случващото се в Украйна е същата, която доведе световната икономическа криза в 2008 година - неспособността на западното общество да сложи юзди на човешката алчност. Стремежът на капиталистите да максимализират своята печалба все по-малко се подава на някакви ограничения от страна на закона или морала. Той е в основата на повечето сблъсъци в света и като нищо може да разпали и голяма война. Приказките за това, как Западът се грижи за добруването и светлото бъдеще на украинците са смехотворни. Истината е, че това което той предложи в договора за асоцииране е дребно в сравнение с ползите за самия него. Пазари, активи, които ше бъдат придобити, суровини .... Това е играта на Германия и Полша. Но не и на САЩ. За тях Украйна е дреболия. Те играят за ресурсите на Русия. Веднъж вече им се получи по времето на Горбачов и Елцин. Толкова им се получи, че Бжежински дори кроеше планове за разделянето на Русия на няколко части. Но както е казал великият Вазов, Бог пази тази страна. Провалът на максималистичният вариант обаче, по никакъв начин не премахва амбицията. Напротив! САЩ водят непрестанна политика на сдържане към Русия с цел да навредят на търговските й връзки с други страни (особено европейските) и оттам на мдернизирането и динамизирането на нейната икономика. Водят истинска медийна война, раздухвайки русофобия. Русия, а и целият свят, биха имали огромна полза от едно равноправно и взаимноизгодно нейно сътрудничество със Западът. За да се случи това обаче последният трява да промени генерално своето отношение към нея. Докато се случи това обаче, Русия е длъжна да респектира всякакви авантюристи с агресивни намерения, защото в противен случай последиците биха могли да бъдат катастрофални за целия свят.

а те комунистическите партии по места така сложиха юзди на капитализма, че нямам думи направо.. върнаха ни във времената на абсолютните монархии.

Уважаеми редактори - цензури - явно имате интерес в този сайт да се публикуват само тъпи и ялови коментари - лошо говори това за вас!

ТИ ЛИЧИ ЧЕ КОМЕНТАРИТЕ СА ТВОИ !

Удрии скапаните бандеровци

ГАРГИТЕ !

Интересно, легендарната подводница Курск дали ще участва в планираното нападение над Украйна? .... извинете, забравих, тя някак си така сама потъна като ютия.

Преди много години един дето сега му викат сатрап - Й. В. Сталин, е казал едни такива думички "Трябва да си много смел човек, за да си позволиш да си страхливец в Червената армия" ... Та втози ред на мисли се чудя на украинските Майдани ... Сигурно са изключително смели хора, като се държат така с Русия?! Горките, имат "късмет" да са гръб до гръб и дупе до дупе с най-великата империя на света...

Тук позна! Наистина са смели! А това с гъз до гъз, ти го можеш най добре!

Майка ви и татко Ви не са ли Ви учили, че с непознати хора се разговаря в учтива форма, т.е. на Вие?

Разбира се, Путин въобще не е толкова глупав, колкото западняците си мислят. Ако руската армия беше в способност да се намеси в Украйна, тя отдавна щеше да се намеси. Ама руските самолети имат лошия навик да падат сами, а ракетите отиват навсякъде, но не и там където са ги пратили....

Май нещата отиват към възстановяването на Киевская Русь!

защо, но цял ден слушам в нета руски маршове...наистина незнам...някак си ми идва отвътре...?

Погребални ли?... : D

Tова да не ви е 1968г чешките събития та плашите гаргите с войски!Глупости и изхвърляния!

Ще се разберат, това го повтарям за Н-ти път. Нямат избор.

Кажи нещо за Абхазия и Северна Осетия!

Кажи нещо за Абхазия и Северна Осетия! Годината е 2008!

Интересно ми е още нещо: Къде ще бъде Деветомайският парад? В Киев,или както е по традиция - в Москва?

;)

анархия наречена демокрация която америка и запада налагат с провокация от 1989г. насам за да живеят малцина добре за сметка на експлоатация и глад трябва да спре! ...ПУТИН, ВРЕМЕ Е ДА ГИ СПРЕШ! ...ДА ЖИВЕЕ ДЯДО ИВАН! ЕС ЩЕ НИ ЛИКВИДИРА НО ТОЙ ПАК ЩЕ НИ СПАСИ...!

еее, брат, малко останахме... на фона на цяла една държава с промити мозъци....

МНОГО ГОДИНИ МИР. ЯВНО ВЪРВИМ КЪМ ВОЙНА - ЖЕСТОКА И ПОСЛЕДНА ЗА ЕВРОПА. БАБА ВАНГА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПРАВА.

И Украйна и България са още в лапите на същото КГБ-зло, но Украйна е по-голяма и мащабите на безобразията са по-големи, а и по-дълго са "строили комунизъма; т.е. и с тях и с нас Москва е в труд и бой и Партии велики водят нашия победен строй . . . Уви доведоха ни до най-дълбоката пропаст . . .

да как ли няма да ти повярваме че България е в лапите на КГБ-зло- за справка България е в НАТО ако не си забелязал

хидроинжинере, станишката и орехчо цигански ... лапат, само и само да са на власт и да получават рубли за белене и белите им течения!

Ти, в същност, разбра ли за какво тука иде реч? Какви КГБ-та, какви български есета? Къдя се навираш, не разбра ли, че БГ-то по същия начин го...таковаха? Какви по-"нежни" лапи от "западните демократични" (лапи)!

УСЕЩАМ КАК МАЙДАНОВЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ НА МАЙДАНАТА СИ.КОЙТО СЕ Е ЗАЯЛ С РУСНАЦИТЕ ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛ.ТОВА СА НЕНОРМАЛНИ ВОЕННИ КОИТО НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО,ПОВЯРВАЙТЕ.

Вовата Пут.ин размахва пръст и дрънка оръжие.

Бафф мааа му.Ния не моа да разбера откъм кой сми дали с Украйна дали с Русия дали с ЕС иНАТО или с САЩ .Некой знае ли ве

Открай време България и Българите сме с губещите. А отделно от това сме сеирджии и се кефим на всеки дето му е зле. Така се чувстваме по-добре.

Коментари - Войските в Западна Русия под тревога за ”внезапна проверка” | Днес.dir.bg

Войските в Западна Русия под тревога за ”внезапна проверка”

Владимир Путин разпореди на Министерството на отбраната да извърши внезапна комплексна проверка на бойната готовност на войските в Западния окръг.

Обратно в новината

Коментари - Войските в Западна Русия под тревога за ”внезапна проверка” | Днес.dir.bg

Коментари

50 руснака презвеха Крим. Пита се, колко руснака трябват, за да се превземе Западна Украйна (по-развитата)? 600? 800?

Вече и Руска - Украйнина си има ГЕРБ (ГЕРУ)- Граждани за Европейско Разграбвене на УКРАЙНА :)

защо мерцедеси а не лади или волги дадоха на щампионите от руския национален отбор ? все иномарки ... почему ?

НЕЩО СИ ЗАКЪСНЯЛ С ВЪПРОСИТЕ!! АМИ ЗАЩОТО РУСИЯ НЕ Е СССР. ЗАЩОТО НА ВЛАСТ НЕ СА КОМУНИСТИТЕ В РУСИЯ!!!! ЯВНО И ДРУГИТЕ НЕЩА НЕ ГИ ВИЖДАШ. ТО В БЪЛГАРИЯ КОЙ ЛИ ВЪОБЩЕ И МИСЛИ! КАЗВАТ МУ ДА СКАЧА -СКАЧА. КАЗВАТМУ ТОЗИ Е ЧЕРВЕН БОКЛУК-И ТОЙ ВИКА. АМА ДА ПОГЛЕДНЕ КОЙ МУ КАЗВА ,И НЕ МУ МИНАВА ПРЕЗ ГЛАВАТА.!

а не е ли време и ние да се намесим в крим и да си го поискаме? сталин изгони от там нашите предци - татарите. крим е бил винаги изконна българска територiя. вън руснаци и украинци, тои си е наш. да пратят дръзки и подводницата от военноморскя музеи да си върнем крим.

link

Ния няма как да не се намесим. Нашите "бойци" ще хвърлят ченетата си по противника.

Какви предци за ни татарите бре. Ти ако си турчин, може и да са ти предци

твърде е възможно таваришч путя да е организирал провокацията на маиданя и свалянето на своята марионетка янукович със цел да получи повод да нападне и анексира украина. същия ход изигра и хитлер с провокацията в полша през 19з9 година и последващото нападение и завладяване на полша, а путя и хитлер са като братя близнаци, само мустачките липсват на путя, даже знае немски, същото амбициозно джудже и национал социялист.

Другари, в Севастопол има Руска база и достъп до Черно и топлите морета. Пак от тук се отива до единствената друга морска Руска база в чужбина -тази в Сирия. Сега има златен шанс другари. Не само ще се гарантира базата, ами ще си има и придружаваща държава, марионетна Кримска Украйна, че и ще е единствената легитимна и със законно избран от народа президент. Само стой та гледай.

ПЕРЕСТРОЙКАТА ПОБЕЖДАВА!10 УСЛОВИЯ НА МВФ ЗА ДА ДАДЕ ПАРИ НА УКРАЙНА ! 1. Повишаване на пенсионната възраст с две години за мъжете , с три за жените. 2. Премахване на институцията на специални пенсионни обезщетения , които се разпределят на учени , държавни служители , ръководители на държавни предприятия . 3 . Повишаване на цената на газа за общинските предприятия с 50% , два пъти за частни потребители . Увеличение на цената на електроенергията с 40%. Да се позволи ценообразуване от страна на фирмите за комунални услуги. Да се разреши увеличение на цените съответстващи на ръста на цените на природния газ . Увеличаване на акциза върху бензина с 60 евро. 4 . Отмяна на облекченията и повишаване на данъците върху транспорта с 50 %. Да не се увеличава жизнения минимум, балансиране на социалното положение с точкови субсидии. 5 . Да се приватизират всички мини и да се премахнат всички субсидии. Отмяна на всички облекчения за общински комунални услуги , транспорт и други неща. Анулиране на държавна подкрепа за безплатна храна и учебници . 6 . Ограничаване на практиката на опростено данъчно облагане. Премахване на освобождаването от ДДС в провинцията . Задължаване на аптеките и фармацевтите да плащат ДДС. 7 . Вдигане на мораториума върху продажбата на земеделска земя. Отмяна на субсидиите за производителите на свинско и пилешко месо . 8 . Намаляване на броя на министерства до 14. Да има само един вицепремиер . Да се премахне поста министър на кабинета. Да се подчинят всички държавни органи на министерства. Данъчна администрация, митниците , Държавен фонд за собственост да влязат в министерството на финансите . 9 . Да се ограничат прекомерните възнаграждения на държавните служители . 10 . Обезщетенията за безработица следва да бъдат давани само след минимален период от шест месеца работа . Болничните да са 70 % от заплатата , но не под нивото на жизнения минимум. Болнични да се плащат след третия ден на заболяването.

ВСИЧКИ СА СЕ ВКЛЮЧЕЛИ В МЕРОПРИЯТИЕТО ДА ЗАКЛИНАТ РУСИЯ КАТО АГРЕСОР! ТЕЗИ МЕДИИ СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКАТА! ЯСНО Е И КОЙ ИМ ПЛАЩА! РАЗБИРА СЕ ПРИЧИНИТЕ СА ИКОНОМИЧЕСКИ!! ЕВРОПА ГЛЕДА НА УКРАЙНА ,КАТО НОВИ ПАЗАРИ/ЗА БЪЛГАРСКИ СТОКИ!!!/ РУСИЯ ВИЖДА В ТОВА ОПАСНОСТ! АМЕРИКА ИСКА ДА ЗАПАЗИ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!----ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ,ДОРИ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОВА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ ДА ПРЕРАСНЕ ВЪВ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ! САМО НИЕ КРЯКАМЕ И НЕ ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ. КЪДЕ НИ СА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ,НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА УКРАЙНСКИЯ НАРОД. ТЕ САМО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОВОД . ЕДВА ЛИ ЕВРОПЕЙЦИТЕ,АМЕРИКАНЦИТЕ ИЛИ РУСНАЦИТЕ МИСЛЯТ КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА УКРАЙНСКИЯ НАРОД! КАТО БЪЛГАРИЯ, НАЛИ!!

америка е искала? ми разбира че иска да запази сегашното пололожение на преврат, те и в чили го искаха след поредните избори в чили бяха настрочени нови и пак бяха победни и тогава дойде пиночет, който и американците искаха да запазят положението. в украйна като тяхна сега е въпрос да усвоят руските бази на черно море а след това да спретнат преврат като либия със участието на западни спедчасти омесени със местно население , и като в украйна с знамена на сирииската освободителната армия

АМИ УКРАЙНА Е НАЙ-ОПАСНОТО НЕЩО ЗА СВЕТОВНИЯ МИР! И ЕДВА ЛИ НЯКОЙ, ЩЕ ИСКА ДА СТАНЕ ТОВА! АКТИВНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ С ЦЕЛ ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ СВЪРШЕХА! А БЪЛГАРИТЕ СИ ИМАМЕ НАШИ ВЪТРЕШНИ, И ТО МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ! ЗАЩО СЕ ОТВЛИЧАМЕ ОТ ГЛАВНАТА НИ ЦЕЛ-БЪЛГАРИЯ!

те за това бяха докарали армията в лондон и на всеки 10 метра имаше по 3 -ма облечени в полицейски дрехи в продължение на десетки километри. официално казаха че били 30 000 полицай смятал съм ги бяха много. не беше най добрия момент за туризъм, но колкото и да пътуваш виждаш все полицай, и всеки младеж дори и с бира беше привикван, а после от дворчета на разни дворове се виждаха спрели коли и крясъци на безумен страх и болка, а от пред 10 усмиханти полицай, без да го дават това по телевизиите, за това което се случи в украйна, щеше да има 10 000 хиляди по затворите. западянка не е виждал таков а нещо като да влачиш полицай, да не говорим, че тези в униформите му се струва че са хора на правителството той не разбира как е възможно някой в униформа да е протестиращ.

Смърт на гадните американски копелета,които превърнаха света в бойно поле

Ето това го може най добре "Империята на злото" - военна заплаха, дрънкане на оръжие, зъбене! Нищо демократично няма в тази държава - всичко се решава по сталински - с голямата тояга! Ако имат сила биха погълнали целият свят! Слава Богу, че историята ги зачеркна. Те нямат бъдеще, както динозаврите...

и слабоумници е останало в балгаря... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на Путин, време е да докаже, че не само американците могат да нападат безащитни народи!

Олимпиадата продължава. Руската делегация пак е най-многобройна.

Много отдавна пиша по форумите че Путин е най-опасния човек на планетата Земя. Скоро всички ще разберат колко прав съм бил. Идва 3световна война

тя се води от 15 години, сърбия, ирак, афганистан, либия, сирия, иран, сега и украйна и все съюия американски ботуш. кои харчи 700 милиарда за армия ако е фалирал които ще воюва. и защо и е на америка да воюва ? защото са в фалит колапс, трябва 24 години да не дават нито цент за армия за да си платят дълга, ако не плащат лихви, ако плащат

групировка от билдербергите които управляват белия дом и в основата на тази клика стои юдейската престъпна организация -която тероризира всячески напрдите по Планетата Замя....

h

болшевишкия преврат в украйна няма да го бъде болшевиките в украйна се страхуват от путин

Кога трябваше да се разтуря СССР-няма пробс, Чехословакия-но пробс,Югославия-ок. А когато нормалните хора искат да се отделят от полско-литовските ароганти-не може, не е демократично. Щом руснаците решиха да се отделят на Крим-соросоидните урунгели пропищяха орталъка. Ами Косово, бе двуличници. Нормалният свят вече му писна от англа-саксонското и западно лицемерие.

РУСИЯ НЯМА ДА НАПАДА НИКОГО , А ЩЕ ПРОВЕДЕ ХУМАНИТАРНА ОПЕРАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЮГО-ИЗТОЧНА УКРАЙНА ...... И ЩЕ ОКАЖЕ ПОМОЩ НА РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ - ДЖИПОВЕ , РАДИОСТАНЦИИ, АВТОМАТИ , РПГ-ТА , ПРЕНОСИМИ ЗЕНИТНИ КОМПЛЕКСИ ....

Като гледам руснаците в Крим се оправят много добре и без "външна" помощ. Научили са уроците на историята от Югославия и Сирия... Ужким пият много, ама и помнят, да им се не види.

Къде е адмирал Колчак, че да си вземе флота и полуострова?!

мееен

880 танка и 150 000 войници ,всички десантни ,85 хеликоптери и др.са в готовност и правят маневри до 3-ти март.Украйна ще бъде лишена от привилегиите да получава по-евтини горива ,трябва да върне 22 милиарда евро заеми на Русия.Може да плати и с Крим.

Най-много кримските татари да платят свободата си с руски глави.

много интересен ник, ама защо не го пишеш на родния си език

как ли изглеждат смачкани датски та-аци от руска мечка?

Погледни се в огледалото!

Разбира се, че Путин само се дуе за да наелектризира руснаците. Целта е да им бъде посочен враг и вменено чувството за зависимост от силния Батюшка. За Русия няма никаква заплаха. Виж за олиггарсите й не съм сигурен...: D

За Русия намеренията на САЩ са съвсем реална опасност. Те никога не са крили, че биха искали да я видят разпокъсана. Техните верни съюзници, Саудитска Арабия и Катар, са основните спонсори на кавказкия тероризъм. Сегашните събития в Украйна инспирирани от САЩ, поставят под угроза правата на руснаците в тази страна и руският черноморски флот.

Че кой е казал, че русия трябва да има Черноморски флот. Само да ни изпраща подводници с диверсанти или да обстрелва с оръдия български градове. Айде няма нужда

ако Америка искаше Русия разпокъсана, просто нямаше да им дава милиарди долари помощи, когато ссср наистина се разпадаше, никой не иска да види Русия разпокъсана, но и никой не иска да я вижда като империя на злото, която непрекъснато се противи на свободата и на демокрацията по света

путин показва мускули, защото знае че и на него може да му се случи скоро, това което стана с бившия му колега в Украйна. руският народ е пословичен с търпението си, но като че ли прекалено много императори, диктатори и сатрапи му се събраха

Бе де да знам, все рейтинг над 60%, печели избори от вече и аз не знам колко години...Не ще да е точно така, както го мислите.

той и бай тошо едно време печелеше изборите 99.9% у нас, ама на 10.11.89 г. гледаше с отворена уста собственото си падение

Рейтина на Путин, като нашите рейтинги тук! Колкото платиш толкова!

Интрига няма, спокойно! Няма да влезе поне засега в Украйна. Тази вечер ще пият по едно питие- Путин-водка, Меркел- биричка, а Чичо Сам - един бърбън, ще си побъбрят накрая ще теглят калема. Че всичко пак опира до пари. Както си е било винаги, де! Да не би испанците да са стъпили в Америка навремето за да правят музеи на изкуството на местното население? Или колонизирането да е правено с цел влагане на чуждестранни инвестиции там и разрастване на местната икономика?

Играта на Путин е да се прави на "страшен" за да се опита да разбие единството на демократичния свят, който е срещу него в момента!

Бе то със сибирската мечка шега не бива. Не знам какво им каза, ама подвиха опашките в Сирия, преди това така ги цапардоса в Грузия, та не можаха да разберат какво стана.

а тебе май някой здраво те е цапардосал по тиквата

С кого точно воюваха в Грузия? Не разбах!

Основната причина за случващото се в Украйна е същата, която доведе световната икономическа криза в 2008 година - неспособността на западното общество да сложи юзди на човешката алчност. Стремежът на капиталистите да максимализират своята печалба все по-малко се подава на някакви ограничения от страна на закона или морала. Той е в основата на повечето сблъсъци в света и като нищо може да разпали и голяма война. Приказките за това, как Западът се грижи за добруването и светлото бъдеще на украинците са смехотворни. Истината е, че това което той предложи в договора за асоцииране е дребно в сравнение с ползите за самия него. Пазари, активи, които ше бъдат придобити, суровини .... Това е играта на Германия и Полша. Но не и на САЩ. За тях Украйна е дреболия. Те играят за ресурсите на Русия. Веднъж вече им се получи по времето на Горбачов и Елцин. Толкова им се получи, че Бжежински дори кроеше планове за разделянето на Русия на няколко части. Но както е казал великият Вазов, Бог пази тази страна. Провалът на максималистичният вариант обаче, по никакъв начин не премахва амбицията. Напротив! САЩ водят непрестанна политика на сдържане към Русия с цел да навредят на търговските й връзки с други страни (особено европейските) и оттам на мдернизирането и динамизирането на нейната икономика. Водят истинска медийна война, раздухвайки русофобия. Русия, а и целият свят, биха имали огромна полза от едно равноправно и взаимноизгодно нейно сътрудничество със Западът. За да се случи това обаче последният трява да промени генерално своето отношение към нея. Докато се случи това обаче, Русия е длъжна да респектира всякакви авантюристи с агресивни намерения, защото в противен случай последиците биха могли да бъдат катастрофални за целия свят.

а те комунистическите партии по места така сложиха юзди на капитализма, че нямам думи направо.. върнаха ни във времената на абсолютните монархии.

Уважаеми редактори - цензури - явно имате интерес в този сайт да се публикуват само тъпи и ялови коментари - лошо говори това за вас!

ТИ ЛИЧИ ЧЕ КОМЕНТАРИТЕ СА ТВОИ !

Удрии скапаните бандеровци

ГАРГИТЕ !

Интересно, легендарната подводница Курск дали ще участва в планираното нападение над Украйна? .... извинете, забравих, тя някак си така сама потъна като ютия.

Преди много години един дето сега му викат сатрап - Й. В. Сталин, е казал едни такива думички "Трябва да си много смел човек, за да си позволиш да си страхливец в Червената армия" ... Та втози ред на мисли се чудя на украинските Майдани ... Сигурно са изключително смели хора, като се държат така с Русия?! Горките, имат "късмет" да са гръб до гръб и дупе до дупе с най-великата империя на света...

Тук позна! Наистина са смели! А това с гъз до гъз, ти го можеш най добре!

Майка ви и татко Ви не са ли Ви учили, че с непознати хора се разговаря в учтива форма, т.е. на Вие?

Разбира се, Путин въобще не е толкова глупав, колкото западняците си мислят. Ако руската армия беше в способност да се намеси в Украйна, тя отдавна щеше да се намеси. Ама руските самолети имат лошия навик да падат сами, а ракетите отиват навсякъде, но не и там където са ги пратили....

Май нещата отиват към възстановяването на Киевская Русь!

защо, но цял ден слушам в нета руски маршове...наистина незнам...някак си ми идва отвътре...?

Погребални ли?... : D

Tова да не ви е 1968г чешките събития та плашите гаргите с войски!Глупости и изхвърляния!

Ще се разберат, това го повтарям за Н-ти път. Нямат избор.

Кажи нещо за Абхазия и Северна Осетия!

Кажи нещо за Абхазия и Северна Осетия! Годината е 2008!

Интересно ми е още нещо: Къде ще бъде Деветомайският парад? В Киев,или както е по традиция - в Москва?

;)

анархия наречена демокрация която америка и запада налагат с провокация от 1989г. насам за да живеят малцина добре за сметка на експлоатация и глад трябва да спре! ...ПУТИН, ВРЕМЕ Е ДА ГИ СПРЕШ! ...ДА ЖИВЕЕ ДЯДО ИВАН! ЕС ЩЕ НИ ЛИКВИДИРА НО ТОЙ ПАК ЩЕ НИ СПАСИ...!

еее, брат, малко останахме... на фона на цяла една държава с промити мозъци....

МНОГО ГОДИНИ МИР. ЯВНО ВЪРВИМ КЪМ ВОЙНА - ЖЕСТОКА И ПОСЛЕДНА ЗА ЕВРОПА. БАБА ВАНГА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПРАВА.

И Украйна и България са още в лапите на същото КГБ-зло, но Украйна е по-голяма и мащабите на безобразията са по-големи, а и по-дълго са "строили комунизъма; т.е. и с тях и с нас Москва е в труд и бой и Партии велики водят нашия победен строй . . . Уви доведоха ни до най-дълбоката пропаст . . .

да как ли няма да ти повярваме че България е в лапите на КГБ-зло- за справка България е в НАТО ако не си забелязал

хидроинжинере, станишката и орехчо цигански ... лапат, само и само да са на власт и да получават рубли за белене и белите им течения!

Ти, в същност, разбра ли за какво тука иде реч? Какви КГБ-та, какви български есета? Къдя се навираш, не разбра ли, че БГ-то по същия начин го...таковаха? Какви по-"нежни" лапи от "западните демократични" (лапи)!

УСЕЩАМ КАК МАЙДАНОВЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ НА МАЙДАНАТА СИ.КОЙТО СЕ Е ЗАЯЛ С РУСНАЦИТЕ ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛ.ТОВА СА НЕНОРМАЛНИ ВОЕННИ КОИТО НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО,ПОВЯРВАЙТЕ.

Вовата Пут.ин размахва пръст и дрънка оръжие.

Бафф мааа му.Ния не моа да разбера откъм кой сми дали с Украйна дали с Русия дали с ЕС иНАТО или с САЩ .Некой знае ли ве

Открай време България и Българите сме с губещите. А отделно от това сме сеирджии и се кефим на всеки дето му е зле. Така се чувстваме по-добре.