17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вода в Дунава?

Ферито да се потопи и ще си минаваме пешком, наштехайдути и емигранти са минавали, що да не можем и ние? Пък и като заледи, направо си е магистрала! Само Денкова да дава уроци по кънки, и няма проблем.

Всичките тия ТИРове в лявата лента са за глоби. Къде е полицията? Защо се допуска? Преминаването на КПП Дунав мост отнема 5 минути с плащането на моста. Защо са тия опашки? Граничният контрол не работи и няма сила да ги накара да работят. Ако трябват кантари, то те да са вътре в страната не на пункта. Малко трябва ама на време, но защо ли да се напрягат граничните?

Защо ни е на нас този ферибот? Той е нужен на турците и поляците да търгуват в нашия регион и извън него, защото ние ядем полска селскостопанска продукция и турска, а турците изнасят в румъния , полша и по-нагоре, ако са идиоти да им купуват отровните храни. И пак ще замърсяват, ще катастрофират, ще бутат и удрят мръсните турски тираджии, а един куп продажни българсли политици ще ди напълнят джобовете от тия мостове и фериботи и комтроли по тях, Направиха България на сбор от лоши магистрали и пътища, по които минават чужденци. Що Гърция не им строи пътища на мръ ..ите турчоля, бе , български кретени?

Наскоро откриха и самолетна линия Сф-Скопие :)