Рокади в МВР заради случая "Семерджиев" (видео)

Политическите назначения в министерството не трябва да продължават, каза Иван Демерджиев

Обратно в новината

Коментари - Рокади в МВР заради случая "Семерджиев" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви рокади бе хора, уволнения трябват !

Много странно е пведвнието на МВР и министъра, вместо да преследва партиините деятели, които купуват гласове, се занимава с бедняците, които са решили да припечелят някой лев. Точно тези партиини деятели безвъзвратно деморализиреха огромен брой избиратели, които разбраха, че ако не им се плати те не гласуват.

Пародията продължава. А съд, обвинения не .

Колко човека ще влезнат в затвора? За: 1. Корупция 2. Убийство 3. Злоупотреба със обществено положение 4. За укриване на престъпление - не веднъж Колко?

Рокади? Демек няма наказания????

От рокади ефект нула.Пременил се Илия,пак в тия.Там има нужда от изриване на на всичко старо.

Как се сменя спалното бельо в затворите - 1ва с 3та килия, 2ра с 4та и т.н. Че и вашата работа...

Но кога семерджиев и подобни ще ги покажат зад решетките за дълго.

"Досегашният старши комисар Георги Григоров си позволи да ме излъже директно в очите, че не се е срещнал с представител на партия ГЕРБ преди изборите" toia kolko e bos iuridicheski ... za kvo razpitva i smenia sluzhitelite si ... s kogo se sreshtali ... i ne stava duma za prestypnici za edna OPREDELENA partiq se interesuval samo

tova e 100% chistka koiato niama nishto obshto s tova v zaglavieto ... tozi citat go dokazva po krasnorechiv nachin

Токада означава смяна на местата! Аз лично искам да бъдат уволнени и никой да не се назначава на това място!

Хората очакваха осъдителни присъди и уволнение за чадъраджиите, а те просто пренаредиха (рокадираха) чадърите. Но какво може да се очаква от слугите на мафията освен завихряне (рокади) на прах в очите на хората.

Ахахххя ми те всички РПУ в София бе, без първо и Люлин

haha .. toi bace izri ... tiq v momenta vryshtat ama ovcete pak prezhiviate ... kato vi izdoiat i ostrizhat togava ste beleete tyzhno

“Рокади в МВР заради случая "Семерджиев" (видео) Политическите назначения в министерството не трябва да продължават, каза Иван Демерджиев” А какво и ЧИЙО назначение бе Бойко Борисов за главен секретар на МВР при Симеон, за да успее да доразсипе МВР и да го напълни ьл- него и службите а после и държавата и прокуратурата с мутри и бандити?

Имо голяма доза сталинизъм в актовете на МВР. Не са се отказали от тертипа "Ела ня място", както и от приемонето на Нередби или заповед въвеждащи пряко или косвено задължения за поданиците ни. Защо е так, мога само да преплогав, че е следствие от невежеството на онези капрди, работези върху респективните актове. Те трябва да бъдат пенсионирани или отстранени, защото възкресяват сталинската политика на ограничаване правата на гражгданите чрез раздуване на задълженита. Пример на прикрито задължение е изразът.." следва да..." и се пносочват някои действия или .документи които следва сда се представят пред орган на МВР. След като сме с Интернет и единна база данни на МВРи тази на нотариута, няма защо да се разкарват хората до отдели на МВР.

бля бля ла ла ла ла

Ами аз нали това ви разправям от 100 години. Най-накрая да дойде министър на МНР и да го адресира! В Бългапия очакваме престъпнизите да бъдат преследвани от … по-големи престъпници (началниците им)!

Уволнения и затвор трябва,а не рокади

Този министър на МВР май ще се окаже достоен и свестен мъж! Което е голяма рядкост за България! Ако тези преди него бяха като него България щеше да е много по-добро място за живот и народът много по-добре и по-богат!

Поредното безполезно шоу .....море не спасяемо.

А чистки в съда и прокуратурата кога......ако не се започне от ядрото, другото е мижи да те лажем!

Не го е пазил, само си е притварял и двете очи да не гледа как подопечните ну по ОПГ за го пазили

В България се извършва "Възродителен Процес" срещу неудобни Българи от ДАНС, МВР, Прокуратурата и мутри!Унищожават Българи по особено мъчителен начин с Полицейска техника!

МВР е една такава структура, която най-добре работи, когато всяко колелце си намери мястото. Политиците, които стоят най-отгоре в държавата са пълни лаици по въпроса и заради собствен имидж, постоянно местят, нагласят и преназначават, а това значи само едно, НИЩО НЯМА да РАБОТИ.

Господин Демерджиев необходими са спешни и задължителни промени в цялата система на МВР на всички нива. Това надявам се е началото, нека да бъде добро и на здрава почва направено. Наскоро бяхме свидетели как двама общински полицаи свалят на земята уличен музикант в гр. варна. Бил съм съм свидетел как полицай от 2-ро РПУ Варна сваля на земята възрастна жена с черна забрадка, която продаваше семки на пътя. Пуснах оплакване в съответното РПУ. Имаше резултат. Но какво да кажем за случая с уличния музикант, който беше повален в центъра на Варна, а пък в същото време проститутки по бански се разхождат спокойно по изходните пътища на Варна. Що за полицейска работа е това и има ли почва тя и по другите градове на България ???????????

МВР беше стройна организация със строг кадрови подбор и редовни физически занимания и тестове, но шайката на СДС и Костов изхвърлиха на улицата хиляди полицаи, които нямаха нищо общо с политическата полиция. Защо ли? За да поставят вътре безхаберници и откровени корумпирани персони, които да им снасят информация, да крият досиета, да прикриват криминалната им приватизяция и прочие. Дебилният матриал скачаше от радост, сега плаща цената. С най-скъпото, децата си, близките си. Българите сме много прост народ за съжаление, вечно беден през вековете, което не е случайно. Робската психика, простотията му, страхливостта му и раболепието пред всеки нов господар не са му носели нищо добро и не вещаят нищо добро. Това е тежка, неблагодарна работа, която не е нито за хитри, продажни селяци, наводнили органите нито за курвуляка, когото набутаха разни позастарели шкембелии, пидбиращи кадри. С размествания не става, рязане до кокъл, проверка с детектор на лъжата и на всички бързо забогатяли прости и безхаберни служители., Блатото, в което сме се натикали сами, не се ли разчисти, скоро ще ни трепят по улиците маргиналите от махалите, гонещи вече милиона, наркомани, разминали се с правосъдието отрепки и прочие. И стига вече безхаберни политически назначения и на висши кадри, нямащи хабер от работата, демобилизацията е тотална, сградите им погреби, а полицаите се страхуват често да не станат свидетели на действия на свои колеги и да си платят, отколкото от престъпния свят, оплетен като черва с МВР. България копае дъното и няма излизане. На ви банани.

Пред предстояшата Българо-Френска Държава-мечта на Нашите Канове,чиято кръв нося,намирам за нужно да препоръчам молбата към Дистойната Френска Държава на криминалисти и редови оолицаи,които да ни исвобидят от чуфивищната руско-турска еврейска мафия.Без етническа чистка никоя Полиция не може да изпълни своят дълг.По време на извършебият от руснаците ,турците,циганите ,помаците,евреите Възрродителен процес,ала и по време на Немският мангал Фердинанд Възродителен процес Българската Полиция бе напълнена до козирка с преждеспоменатите антибългарски етноси.Изхвърлянето на тия гадове е наложително.Къде са архивите от Възродителният процес,за да видим как поне един милион турци ориеха български имена,за да се оревърнат в мутрите,които ни изядоха животите! Хайде,къде са аргивите,че да видим истината в очите! Защото само малцина османски оедерунгели си възстановиха циганските имена,но огромното малцинство от тридесет и няколйо ,че и много повече години уоравлява всички сектори на Животът ни.Хайде бе,защо се страхувате,вашта мамичка циганска турко-еврейска и помашка шибана!

Мдам, ключовата дума е "рокади". Сиреч - уволнени няма, само ги местят от едно удобно местенце на друго. И катастрофите ще си продължават...

Когато тече първоначалното натрупване на капитала бандитите нямат нужда от силно МВР, затова и частта от БСП, нарекла се СДС съсипа първо органите. Като започна от отдела за борба срещу престъпността по високите етажи на властта, зотдела за опазване на културни ценности, / много се отзоваха по чужди аукциони/ и прочие. И замириса на гнило....

местене от единия крачол в другия, че на народа взе да му писва. Всеки който не е оказал достатъчно контрол да се смятя за съучастник в убийство и да бъде съден според закона за съучастие. Стига с тоя прах в очите...от комисар щели да го направят инспектор...абе я д ви....мамата.

НЕ играем ШАХ .. трябва уволнени и съдени и ОСЪДЕНИ

Беше закрито преди много години и бившето средно милиционерско училище в Пазарджик, сега берем плодовете на това глупаво решение.Сега кандидатите за полицаи ги събират буквално от улиците ,без никакъв подбор и преценка на някакви качества.Полицаи днес се дрогират,пиянстват,осъществяват чадър над определени бандити и т.н.До началото на 90-те години на миналия век това бяха невъзможни неща.Днес вече няма никакво значение дали онези полицаи са били комунисти или не , имаше далеч повече морал,въобще в цялото общество.

Назначения до един са политически.Освен вашите хора,върна и калинките на ГЕРБ.

Пред предстояшата Българо-Френска Държава-мечта на Нашите Канове,чиято кръв нося,намирам за нужно да препоръчам молбата към Достойната Френска Държава за криминалисти и редови полицаи,които да ни освободят от чудовищната руско-турска еврейска мафия.Без етническа чистка никоя Полиция не може да изпълни своят дълг.По време на извършеният от руснаците ,турците,циганите ,помаците,евреите Възродителен процес,ала и по време на Немският мангал Фердинанд Възродителен процес Българската Полиция бе напълнена до козирка с преждеспоменатите антибългарски етноси.Изхвърлянето на тия гадове е наложително.Къде са архивите от Възродителният процес,за да видим как поне един милион турци приеха български имена,за да се превърнат в мутрите,които ни изядоха животите! Хайде,къде са архивите,че да видим истината в очите! Защото само малцина османски педерунгели си възстановиха циганските имена,но огромното мнозинство семити гнусни ни уоравлява в геноцид от тридесет и няколко ,че и много повече години... управлява всички сектори на Животът ни.Хайде бе,защо се страхувате,ваш'та мамичка циганска турко-еврейска и помашка шибана!

Навън когато случжител на МВР сгази лука, се лишава от пенсия, натрупана от стаж в МВР. Стане ли и тука така, ще си помислят добре каква мизерия ги очаква, а не 20 заплати и добра пенсия. Да се изчегъркат хилядите пенсии вътре и да се назначат млади, проверени кадри. Другото е ала бала...

"Бях точен с парите" е много почтен. Изнудва съдия по дело за далавера 7милиона.

Не се срещайте с хора от ГЕРБ защото... лошо ви се пише!?

Ние ще ги върнем обратно, това са наши хора. Без тях чекмеджяната икономика няма да е същата.

така ли бе пич? Тая стройна организация как обяснява, леко секретното "гости" на топ полицаи и следователи в Белите брези, при човек от групировките, дето чак си бяха викнали барети в цивилно облекло да ги пазят??? И се изпозастреляха после? И тях Костов ли ги прати? Може би СДС?

Много сериозна чистка трябва там всеки е на някой много хора ходят да си пият кафето само и взимат заплата 2к Никога няма да се оправим

Я като си запознат ни разкажи за житието и страданието на Златко Баретата. Че този образ ми е много любопитен.

МВР няма нищо общо със съд и прокуратура. Тези вторите се командват от Висшият съдебен съвет и инспектората към него. Докато МВР е под директен политически контрол и там изобщо не би трябвало да има калинки, торни бръмбари и прочее фауна. А също и флора.

евалата, евалата за 7-мо

Мда... Помагали са шефовете на 1-во 2-ро и 3-то. Разместваме 1->2->3->1 и обясняваме как сме взели мерки. Аз искам да знам колко хора ще бъдат уволнени дисциплинарно без право на пенсия и без право да заемат повече длъжности в системата. Щото всичко друго е майтап.

? чети текста с РАЗБИРАНЕ! началникът е уволнен защото е излъгал, не защото се е срещал. Ако е излъгал за една, предполага се, безобидна среща, то може ли да се има доверие на този ръководен кадър?

К'ъв Бойко бе.... От поне 2 години само Радев назначава хора. Цялото служебно правителство и всичките им издънки са негови.

държавата се управлява от престъпници, няма шанс

ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИЧКИ...НА СЛАБ НАРОД!!! При нас върви безпроблемно.. другаде щяха да са свалили парламента вече след всички тия случаи.. при нас си се преназначават

Полицията е извадка на нацията. Каквато нацията, такива и полицаите. Всички се имате за светци, докато проблемът почука на вашата врата и тогава започвате да ревете, "защо?". Кой иска да стане полицай? Не са бъдещите Нобелови лауреати, нали?