Коментари - Парламентът отхвърли ветото за шефа на военното разузнаване | Днес.dir.bg

Парламентът отхвърли ветото за шефа на военното разузнаване

Със 159 гласа "за", 15 "против" и 2-ма въздържали се парламентът отхвърли президентското вето върху Закона за военното разузнаване. Това стана с гласовете ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отхвърли ветото за шефа на военното разузнаване | Днес.dir.bg

Коментари

ВОЕННИТЕ С ЦИВИЛЕН ШЕФ! Иначе всички военни шефове по ЦИВИЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ! Моята организация като е цивилни, защо шефовете са военни от запаса с дипломи на професионални военни?

А бе тикво прозта. То няма армия, какво ще разузнават. Затваряй тази институция и прати лайнометите в запаса с почести и 20 заплати и по живо-здраво.

коги ша са кандидатираш за втори мандат,а? Айдее дома, да си опраяшшш първата дама!

На лягане и ставане ще псувам партията на Бойко защото предаде анти комунистите и защити руската агентура.

Всички депутати от ГЕРБ имената им да бъдат изписани на стената на позора скапани ченгета и комунисти . ОСТАВКА И ИЗБОРИ.

ГЕРБ е новата руска партия на местото на атака и БКП-БСП Работейки за путлеровите интереси против Президента на България -предатели. Правилно ,че не съм гласувал за тях и съжалявам ,че преди съм бил с тях.

Бойко да ти сера на партията.Всички сте агенти на русия.

Маските на ГЕРБ паднаха ,те са една ченгесарска ,московска партия, работеща за руските интереси ,след като бламират Президента ,Бойко да ти серем на партията.

До края на мандата му, пудела Офшорко е на автопилот! Дори и ГРОБарите накрая вдянаха каква куковица са инсталирали на Дондуков! Макар, че според мен той и сър Тиквоний са си лика прилика!

Ясно е че този "разузнавач" е кукла на конци от цру щом РБ и президенто са за него. Иван Костов може да знае повече по темата.

ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА ,КОЛКО ЖАЛКА И БЕЗПОМОЩНА Е президентската институция !!!!

Бакалов е едно нагаждащо се недоразумение невъзстановило истинското си име по рождение ...кои служеха в Гвардейска рота седяща пред Мавзолея ?

какво значи "бламираха"?

бакалов е честен човек не пасва в комунистическото военно разузнаване :))) де факто това гласуване показва реалностите в българската политика :) а боко просто се прави на десен проНАТОвец :)))

много малко хора разбират за какво става на въпрос. Начело на военните е редно да стои цивилен, тъй като армията в обществото служи на държавността, а държавността е цивилното общество. Когато начело на армията е военен обществото губи контрол върху тази област и се наблюдават много лоши неща: черни каси, размятат се досиета, правят се доноси и т.н, т,а разузнаването започва да търгува в обществото с информация. Мутрите ги създадоха военни, бизнесмените също. Жалко, че сега ще търпим отново тези НЕУРЕДИЦИ- няма да е добре за обществото това решение. Явно връзките на политиците с военните са много силни и взаимно зависими. Тъмните неща ще стават пак на тъмно без граждански контрол.

според закона ще може ли бивши военни да заемат длъжността?

Ей голям шмекер този Борисов , бе. Селските номера ги владее от всякъде.

ГЛАСУВАНЕТО ПО СЪВЕСТ ДОКАЗА, ЧЕ БОРИСОВ И РБ СА НАЙ-ПРОСТИТЕ. СЛЕД КАТО НИКОЙ ОТ ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ НЕ ПОДКРЕПЯТ МАЛОУМНИКА БОРИСОВ, РЕДНО Е ПАРТИЯТА ДА СЕ РАЗПАДНЕ. ДНЕС СЕ УСЕТИ И ВИДЯ РБ КАКВА НИЩОЖНО МАЛКА ПАРТИЯ СА. ДРЪЖТЕ ЗДРАВО БОРИСОВ ЗА ШЛИФЕРА, ЧЕ ИЗПУСНЕТЕ ЛИ ГО ЩЕ СКАЧАТЕ ОТНОВО НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.

Бакалов е металург. И то добър. като иска служба, нека да отиде в отрасъл Металургия. Сега военните са на ход. Ако "сей земеделецо"/Ненчев/ не обърка отново конците.

Повечето разсъждавате ПЪРВОСИГНАЛНО, като едно време: всички щели да сме богати или държавата е лош собственик. Да, ама не- както казваше онова ченге. Военните ТРЯБВА да имат за шеф цивилен, защото това означава граждански контрол върху тяхната институция. Иначе при тях става много тай но всичко- черни каси, търгуване с информация, аъздават с еусловия за корупция и военните разузнавачи без контрол са държава в държавата. РТова стана с тях, когато БКП си тръгна от властта и се започна: досиета, черни каси, мутри, връзка с престъпността, отклоняване на средства. Военните след като ще работят за държавността е редно държавността, т.е. цивилните да стоят над тях. Това бе от мен.

и премиера, и народното събрание, и всички ОЛЯЛИ СЕ И ОЯЛИ СЕ ПАРТИИ и най-вече клоуна ПРЕЗИДЕНТ - откровено американско мекере и подлога

Едно време истинските българи са имали изострено чувство за справедливост и близките народи са се присъединявали към тях за това.Чувството за чест и дълг е било истинско и прилагано на практика.Всичко това в днешно време е забравено и пошло, което показва, че вече няма истински българи и ще ни изиграе лоша шега в бъдеще.Един народ, който няма управници да защитават правата му е обречен!

На източния фронт - нищо ново.

Раданеее, откъде са милионите в КТБ??? Вие ли бутнахте банката, кой, кой я бутна?

Трима души,, ама няма да им кажа имената Д,Б,Г!

DIDA

ГЕРБ уверено разчиства пътя за новия президент на България - Бойко Борисов. За Плевнелиев остава вече само да си духа супата.

Не е много сигурно дали ще е Б.Б. или Цв.Цв. !

С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЕ ОПИТВАТ ДА ВКАРАТ ТОЯ КАДЪР НА ЦРУ . ПРОСТО СИ КУПЕТЕ ДРУГ И ГОТОВО !

"Империята отвръща за Плевен" Очаквайте нови продължения

Много красиво се получава. Ако някой има останали съмнения, че антибългарската партия в България, това е Риформаторския блок. Това е партията, която обслужва американски и еврейски интереси в България. Но не и българските. Това са хората, които под едно или друго име, за пари, системно унищожаваха българските структури на националната сигурност. Това е българския еничарски корпус. Редно е хората, които гласуват за тях, да се замислят, чии интереси ще защитават тези. Американски, не и български.

А защо не казваш нищо за руските интереси? За теб те са еквивалент на българските, нали? Като си "открил" кои са про САЩ, кажи кои са про Русия! Аман от такива като теб! Затова още дълги години ще се влачим по корем, блюсолизци!

е, нали Боко го изкомандва да наложе вето!Има нещо гнило в Дания, е казал още Шекспир!

в БГ обаче всичко е ОК.

По-скоро може в Дания да има нещо гнило, а в БГ всичко е гнило!

И слава Богу, дори и ГРОБарите вдянаха, какъв ПУДЕЛ са набутали на Дондуков!

МИ ТОЯ Т.НАР. ПРЕЗИДЕНТ Е БЛАМИРАН ОТКАКТО Е ИЗБРАН, ОСОБЕННО ОТ ЖЕНА МУ!

Най-вече, от жена му. Тя се отказа от съблазнителната рола, да бъде "първа дама на държавата"! Защо ли?

Докато те си играят на бламиране, ние от глад ще умираме!Боклуци, дано да идете в АДА!

Още малко му остава на руснака. Китайците ще вземат Сибир и тогава руснакът ще се моли за помощ от Европа

Алкохолик в прозрение!)

Така каза китаеца на Путин:- "Крим ваш, Сибир наш." И ще стане.

къде го чукаш, къде се пука. Тука дискотираме за българското военно разузнаване, ти ми плещиш Крим, Русия, Китай, ала бала. Или не си си изпил още хапчетата, или не си заработил от НПО-то плючките, а най-вероятно и двете

Военното разузнаване им трябваше само за да докопат архивите, Бакалов свърши мръсната работа, то друго няма какво да се вземе от там, гадовете сега държат толкова човешки съдби в мръсните си ръце че е страшно човек да си помисли. Къв Ненчев, ква армия, кви пет лева, помияр до помияра мила моя ........, на Ненчев и сие им трябват китайски съдии, то патрони все още се намират а и въжета има, правосъдие няма.

о, ама вие бяхте добре скрити в тези архиви. Какво Студената война продължава ли, още ли я водите? МАЙ ДА.

И както казват катаджийте - "Сега кво правим? "

КАКЪВ БАКАЛОВ ,КАКВО РАЗОЗНАВАНЕ,ТО ВЕЧЕ ДЪРЖАВА НЯМА ? МАХАТ ГО ЗАЩОТО СЕ Е ПРЕСТАРАЛ ДА СНАСЯ НА ЦЯЛ СВЯТ КАКВО СТАВА В АРМИЯТА НИ ,КОЯТО НЕ СЪЩЕСТВУВА

и какво е снасял тогава?

И разузнаване всяко разбиха... Тая държава вече е само територия и колония. Без разузнване и контраразузнаване дори няма нужда от ръководители а само като митов пионки.

Какво разузнаване е имало. Руски предатели убийци на българина.

България е имала едно от най-добрите разузнавания в света. Примерно в 4-ката. За икономическо разузнаване дори по-напред. Другите големи разузнавания са били американското, руското и израелското. След нас са били английчаните.

Правешкото подобие офицоално показа връзката си със СССР. Това е развратената от руснака България. Няма патриоти. Добре, че НАТО ще е в небето на България.

Това "М", като "малоумник" ли е ...?

NATO ще защитава небето на България.

Той искал оня да стане шеф, ама хората му от парламента го били предали като гласували "против"!?. Ало,Бойко! За канарчета ли ни смяташ? И в този парламент май членовете на БКП имат мнозинство!? Не мислиш ли така другарю лейтенант? И Бай Ви Тошка така щеше да постъпи. Дано това червеникаво мнозинство вземе в ръцете си и бежанската криза, защото това е наистина голям проблем който ако сега не се реши, бъдещите поколения никога няма да могат да решат.

Ми сега Ненчев, кво ще правиш, пак за смях стана с изказванията си. Се неподготвен се изказваш, вече ти го казвам за твое добро, не ми е смешно.

Господа, партийните интереси, и да не са несъществени, не бива да са над държавните, в частност - над тези на държавните служби. Потребно на държавата и народа ни, военното разуазнаване да се ръководи от кадрови военен разузнавач, както е естествено в неговия щаб да има само такива кадри. Консултантите - сътрудници може да са спроред потребностите с други професии, но началникът трябва да е професионал. Това и да не е достатъчно да осигури успеха, е необходимо за успеха. Така е при всяка дейност и държавна служба, но разумът твърде често е подвластен на низмено групови интереси, а не на държавните и народните. Павилно е това гласуване та и само донякъде да са съвпаднали държавните и груповите интереси, та и да е в противоречие с тези на Президента. А и в същност, за разлика от американския президент, нашият не е специалист - управленец и предимно импровизира...

майтапчии

Не чакайте инвеститори в тази държава в, която за да отстреляме някого от длъжност променяме закона, както и да назначим някого. Докога ? Хората имат закони, които действат от 100 години. ГЕРБ = БКП-БСП, това доказахте господа депутати. Не можете да сте дясна партия, не може да сте реформатори, зависими сте, само дето вие си знаете от кого.

Бакалов след толкоз седене на държавната ясла така ли не проумя че и неговото време ще дойде кога ще го поизхвърлят като е свършил мръсната работа както се прави с всеки един измекяр, Нали те похвалиха че си разбичкал военното разузнаване каквато беше и целта на назначението ти - пачаврите ги използват за забърсване на лекета,,,

а нещо за новата цена на виентката, в парламента не се ли говори? че Л. Павлова е много усмихната на снимката от вчера!

обещали са й комисионна от Начало МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА"

Гурвенска политиката е в БГ.......може и да съм объркал някъде "к"с "г"

"Великият везир" си го връща за "Плевен падна".

Много хора в редиците на ГЕРБ са си комунисти, преориентирали се комунисти, но с старите си разбирания и интереси. Това не са проевропейски политици

Ако всички съюзници са такива, само Бог може да спаси България.

Били го ядосали!!! - защо ми намирисва на долен и евтин сценарии, видиш ли как няма диктатура в партията на Боко :) хахахаха Поне наемете си по-добър сценарист :)

Голяма изненада!:) Нали и в ГЕРБ са комуняга до комуняга. Нещастници!

Коментари - Парламентът отхвърли ветото за шефа на военното разузнаване | Днес.dir.bg

Парламентът отхвърли ветото за шефа на военното разузнаване

Със 159 гласа "за", 15 "против" и 2-ма въздържали се парламентът отхвърли президентското вето върху Закона за военното разузнаване. Това стана с гласовете ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отхвърли ветото за шефа на военното разузнаване | Днес.dir.bg

Коментари

ВОЕННИТЕ С ЦИВИЛЕН ШЕФ! Иначе всички военни шефове по ЦИВИЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ! Моята организация като е цивилни, защо шефовете са военни от запаса с дипломи на професионални военни?

А бе тикво прозта. То няма армия, какво ще разузнават. Затваряй тази институция и прати лайнометите в запаса с почести и 20 заплати и по живо-здраво.

коги ша са кандидатираш за втори мандат,а? Айдее дома, да си опраяшшш първата дама!

На лягане и ставане ще псувам партията на Бойко защото предаде анти комунистите и защити руската агентура.

Всички депутати от ГЕРБ имената им да бъдат изписани на стената на позора скапани ченгета и комунисти . ОСТАВКА И ИЗБОРИ.

ГЕРБ е новата руска партия на местото на атака и БКП-БСП Работейки за путлеровите интереси против Президента на България -предатели. Правилно ,че не съм гласувал за тях и съжалявам ,че преди съм бил с тях.

Бойко да ти сера на партията.Всички сте агенти на русия.

Маските на ГЕРБ паднаха ,те са една ченгесарска ,московска партия, работеща за руските интереси ,след като бламират Президента ,Бойко да ти серем на партията.

До края на мандата му, пудела Офшорко е на автопилот! Дори и ГРОБарите накрая вдянаха каква куковица са инсталирали на Дондуков! Макар, че според мен той и сър Тиквоний са си лика прилика!

Ясно е че този "разузнавач" е кукла на конци от цру щом РБ и президенто са за него. Иван Костов може да знае повече по темата.

ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА ,КОЛКО ЖАЛКА И БЕЗПОМОЩНА Е президентската институция !!!!

Бакалов е едно нагаждащо се недоразумение невъзстановило истинското си име по рождение ...кои служеха в Гвардейска рота седяща пред Мавзолея ?

какво значи "бламираха"?

бакалов е честен човек не пасва в комунистическото военно разузнаване :))) де факто това гласуване показва реалностите в българската политика :) а боко просто се прави на десен проНАТОвец :)))

много малко хора разбират за какво става на въпрос. Начело на военните е редно да стои цивилен, тъй като армията в обществото служи на държавността, а държавността е цивилното общество. Когато начело на армията е военен обществото губи контрол върху тази област и се наблюдават много лоши неща: черни каси, размятат се досиета, правят се доноси и т.н, т,а разузнаването започва да търгува в обществото с информация. Мутрите ги създадоха военни, бизнесмените също. Жалко, че сега ще търпим отново тези НЕУРЕДИЦИ- няма да е добре за обществото това решение. Явно връзките на политиците с военните са много силни и взаимно зависими. Тъмните неща ще стават пак на тъмно без граждански контрол.

според закона ще може ли бивши военни да заемат длъжността?

Ей голям шмекер този Борисов , бе. Селските номера ги владее от всякъде.

ГЛАСУВАНЕТО ПО СЪВЕСТ ДОКАЗА, ЧЕ БОРИСОВ И РБ СА НАЙ-ПРОСТИТЕ. СЛЕД КАТО НИКОЙ ОТ ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ НЕ ПОДКРЕПЯТ МАЛОУМНИКА БОРИСОВ, РЕДНО Е ПАРТИЯТА ДА СЕ РАЗПАДНЕ. ДНЕС СЕ УСЕТИ И ВИДЯ РБ КАКВА НИЩОЖНО МАЛКА ПАРТИЯ СА. ДРЪЖТЕ ЗДРАВО БОРИСОВ ЗА ШЛИФЕРА, ЧЕ ИЗПУСНЕТЕ ЛИ ГО ЩЕ СКАЧАТЕ ОТНОВО НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.

Бакалов е металург. И то добър. като иска служба, нека да отиде в отрасъл Металургия. Сега военните са на ход. Ако "сей земеделецо"/Ненчев/ не обърка отново конците.

Повечето разсъждавате ПЪРВОСИГНАЛНО, като едно време: всички щели да сме богати или държавата е лош собственик. Да, ама не- както казваше онова ченге. Военните ТРЯБВА да имат за шеф цивилен, защото това означава граждански контрол върху тяхната институция. Иначе при тях става много тай но всичко- черни каси, търгуване с информация, аъздават с еусловия за корупция и военните разузнавачи без контрол са държава в държавата. РТова стана с тях, когато БКП си тръгна от властта и се започна: досиета, черни каси, мутри, връзка с престъпността, отклоняване на средства. Военните след като ще работят за държавността е редно държавността, т.е. цивилните да стоят над тях. Това бе от мен.

и премиера, и народното събрание, и всички ОЛЯЛИ СЕ И ОЯЛИ СЕ ПАРТИИ и най-вече клоуна ПРЕЗИДЕНТ - откровено американско мекере и подлога

Едно време истинските българи са имали изострено чувство за справедливост и близките народи са се присъединявали към тях за това.Чувството за чест и дълг е било истинско и прилагано на практика.Всичко това в днешно време е забравено и пошло, което показва, че вече няма истински българи и ще ни изиграе лоша шега в бъдеще.Един народ, който няма управници да защитават правата му е обречен!

На източния фронт - нищо ново.

Раданеее, откъде са милионите в КТБ??? Вие ли бутнахте банката, кой, кой я бутна?

Трима души,, ама няма да им кажа имената Д,Б,Г!

DIDA

ГЕРБ уверено разчиства пътя за новия президент на България - Бойко Борисов. За Плевнелиев остава вече само да си духа супата.

Не е много сигурно дали ще е Б.Б. или Цв.Цв. !

С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЕ ОПИТВАТ ДА ВКАРАТ ТОЯ КАДЪР НА ЦРУ . ПРОСТО СИ КУПЕТЕ ДРУГ И ГОТОВО !

"Империята отвръща за Плевен" Очаквайте нови продължения

Много красиво се получава. Ако някой има останали съмнения, че антибългарската партия в България, това е Риформаторския блок. Това е партията, която обслужва американски и еврейски интереси в България. Но не и българските. Това са хората, които под едно или друго име, за пари, системно унищожаваха българските структури на националната сигурност. Това е българския еничарски корпус. Редно е хората, които гласуват за тях, да се замислят, чии интереси ще защитават тези. Американски, не и български.

А защо не казваш нищо за руските интереси? За теб те са еквивалент на българските, нали? Като си "открил" кои са про САЩ, кажи кои са про Русия! Аман от такива като теб! Затова още дълги години ще се влачим по корем, блюсолизци!

е, нали Боко го изкомандва да наложе вето!Има нещо гнило в Дания, е казал още Шекспир!

в БГ обаче всичко е ОК.

По-скоро може в Дания да има нещо гнило, а в БГ всичко е гнило!

И слава Богу, дори и ГРОБарите вдянаха, какъв ПУДЕЛ са набутали на Дондуков!

МИ ТОЯ Т.НАР. ПРЕЗИДЕНТ Е БЛАМИРАН ОТКАКТО Е ИЗБРАН, ОСОБЕННО ОТ ЖЕНА МУ!

Най-вече, от жена му. Тя се отказа от съблазнителната рола, да бъде "първа дама на държавата"! Защо ли?

Докато те си играят на бламиране, ние от глад ще умираме!Боклуци, дано да идете в АДА!

Още малко му остава на руснака. Китайците ще вземат Сибир и тогава руснакът ще се моли за помощ от Европа

Алкохолик в прозрение!)

Така каза китаеца на Путин:- "Крим ваш, Сибир наш." И ще стане.

къде го чукаш, къде се пука. Тука дискотираме за българското военно разузнаване, ти ми плещиш Крим, Русия, Китай, ала бала. Или не си си изпил още хапчетата, или не си заработил от НПО-то плючките, а най-вероятно и двете

Военното разузнаване им трябваше само за да докопат архивите, Бакалов свърши мръсната работа, то друго няма какво да се вземе от там, гадовете сега държат толкова човешки съдби в мръсните си ръце че е страшно човек да си помисли. Къв Ненчев, ква армия, кви пет лева, помияр до помияра мила моя ........, на Ненчев и сие им трябват китайски съдии, то патрони все още се намират а и въжета има, правосъдие няма.

о, ама вие бяхте добре скрити в тези архиви. Какво Студената война продължава ли, още ли я водите? МАЙ ДА.

И както казват катаджийте - "Сега кво правим? "

КАКЪВ БАКАЛОВ ,КАКВО РАЗОЗНАВАНЕ,ТО ВЕЧЕ ДЪРЖАВА НЯМА ? МАХАТ ГО ЗАЩОТО СЕ Е ПРЕСТАРАЛ ДА СНАСЯ НА ЦЯЛ СВЯТ КАКВО СТАВА В АРМИЯТА НИ ,КОЯТО НЕ СЪЩЕСТВУВА

и какво е снасял тогава?

И разузнаване всяко разбиха... Тая държава вече е само територия и колония. Без разузнване и контраразузнаване дори няма нужда от ръководители а само като митов пионки.

Какво разузнаване е имало. Руски предатели убийци на българина.

България е имала едно от най-добрите разузнавания в света. Примерно в 4-ката. За икономическо разузнаване дори по-напред. Другите големи разузнавания са били американското, руското и израелското. След нас са били английчаните.

Правешкото подобие офицоално показа връзката си със СССР. Това е развратената от руснака България. Няма патриоти. Добре, че НАТО ще е в небето на България.

Това "М", като "малоумник" ли е ...?

NATO ще защитава небето на България.

Той искал оня да стане шеф, ама хората му от парламента го били предали като гласували "против"!?. Ало,Бойко! За канарчета ли ни смяташ? И в този парламент май членовете на БКП имат мнозинство!? Не мислиш ли така другарю лейтенант? И Бай Ви Тошка така щеше да постъпи. Дано това червеникаво мнозинство вземе в ръцете си и бежанската криза, защото това е наистина голям проблем който ако сега не се реши, бъдещите поколения никога няма да могат да решат.

Ми сега Ненчев, кво ще правиш, пак за смях стана с изказванията си. Се неподготвен се изказваш, вече ти го казвам за твое добро, не ми е смешно.

Господа, партийните интереси, и да не са несъществени, не бива да са над държавните, в частност - над тези на държавните служби. Потребно на държавата и народа ни, военното разуазнаване да се ръководи от кадрови военен разузнавач, както е естествено в неговия щаб да има само такива кадри. Консултантите - сътрудници може да са спроред потребностите с други професии, но началникът трябва да е професионал. Това и да не е достатъчно да осигури успеха, е необходимо за успеха. Така е при всяка дейност и държавна служба, но разумът твърде често е подвластен на низмено групови интереси, а не на държавните и народните. Павилно е това гласуване та и само донякъде да са съвпаднали държавните и груповите интереси, та и да е в противоречие с тези на Президента. А и в същност, за разлика от американския президент, нашият не е специалист - управленец и предимно импровизира...

майтапчии

Не чакайте инвеститори в тази държава в, която за да отстреляме някого от длъжност променяме закона, както и да назначим някого. Докога ? Хората имат закони, които действат от 100 години. ГЕРБ = БКП-БСП, това доказахте господа депутати. Не можете да сте дясна партия, не може да сте реформатори, зависими сте, само дето вие си знаете от кого.

Бакалов след толкоз седене на държавната ясла така ли не проумя че и неговото време ще дойде кога ще го поизхвърлят като е свършил мръсната работа както се прави с всеки един измекяр, Нали те похвалиха че си разбичкал военното разузнаване каквато беше и целта на назначението ти - пачаврите ги използват за забърсване на лекета,,,

а нещо за новата цена на виентката, в парламента не се ли говори? че Л. Павлова е много усмихната на снимката от вчера!

обещали са й комисионна от Начало МИНИСТЕРСТВО НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА"

Гурвенска политиката е в БГ.......може и да съм объркал някъде "к"с "г"

"Великият везир" си го връща за "Плевен падна".

Много хора в редиците на ГЕРБ са си комунисти, преориентирали се комунисти, но с старите си разбирания и интереси. Това не са проевропейски политици

Ако всички съюзници са такива, само Бог може да спаси България.

Били го ядосали!!! - защо ми намирисва на долен и евтин сценарии, видиш ли как няма диктатура в партията на Боко :) хахахаха Поне наемете си по-добър сценарист :)

Голяма изненада!:) Нали и в ГЕРБ са комуняга до комуняга. Нещастници!