Коментари - По соломоновски: Главчев и Радев заминават заедно за Вашингтон за срещата на НАТО | Днес.dir.bg

По соломоновски: Главчев и Радев заминават заедно за Вашингтон за срещата на НАТО

Решението на Министерския съвет е да пътуват и премиер, и президент, след като партиите в НС не постигнаха единна позиция

Обратно в новината

Коментари - По соломоновски: Главчев и Радев заминават заедно за Вашингтон за срещата на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Главчев е новият Денков - дай му да ходи по чужбина да си мисли, че някой го брои за нещо. Нито има право да представлява държавата, а още по малко е и "служебен" премиер на бившата водеща партия, защото чукундурите така промениха конституцията, че заради далаверките им направиха сума ти и простотии.

Някой ще ми обясни ли нещо? НАТО е военна организация, нали така? Кой е главнокомандващ на българските въоръжени сили? ...Президента. Е, тогава какво има да се решава и да се спори? Или наистина ни управляват идиоти и умствение инвалиди!

Натовския ни генерал избяга в Унгария, като имаше натовска среща в България, но за Вашингтон що да не потроши малко народна пара, свят да види да се поразходи. Дирници смотани - наместо да си пазите ревниво мунчо зеления чорап триейки коментари, вземете си оправете капчата.

могат да вземат и Рая , нали е на аванта

Барабар Главчо с мъжете!

"... пресцентърът на ДПС разпространи изявление на съпредседателя на движението Делян Пеевски, който настоява Радев да не присъства на срещата на НАТО". Шишо Магнитски, ти още ли си на свобода бе, и грухтиш с пълна сила? Марш в кошарата, БАНДИТ!

Президентът и външният министър ще ходят, така ли?

Пращат американският чуждестранен агент мутрата Радев с охрана,че ако дебила е сам може да се нацупи като ученичка и да си тръгне, ако не го приемат за 3 минути. В момента американският чуждестранен агент мутрата Радев е единственият легитимен, при това и е главнокомандващ на армията, така че въпроса кой да отиде въобще не стои, но турският чуждестранен агент от противоконституционната турска партия ДПС Пеевски използва случаят за да ни лъжат че американският чуждестранен агент мутрата Радев е проруски и да му вдигат акциите, и като очаква разбира се, за него да не казват че е турски чуждестранен агент и че ДПС е противоконституционна партия. Чуждестранните агенти трябва да се подкрепят в общият им интерес - използването и експлоатацията на българският народ и България в интерес на чужди неприятелски държави, каквито са Турция и САЩ.. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Правилно ! Деси трябва да пътува .

Имаме посланник в САЩ той да ни представя защо да се харчат пари за глупости.

Ами защото тия американски чуждестранни агенти които отиват трябва да преминат инструктажа лично и да се подпишат. Не става да ги инструктират чрез посланика нали?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Разкарай се , бе луднъо.

Правилно.Защо да не платим двойно? Само при нас има и вицепрезидент.Хрантутници!

кратунковци.

Дай на сельо ядене и пиене на аванта ... а тия двамката от километри им личи селташката кир , не ме учудва че тичат по посолствата “на повикване“ за жълти стотинки .

България, явно има много пари за дивотии

Защо им е да ходят чак там и да трошат маса пари? Краварите са скъпчии и за всичко искат да се плаща! Една чаша вода безплатно няма да ти дадат, да зариташ да мреш без вода, няма да ти дадат без пари, ще те гледат и ще те оставят да умреш! Какво им пречи да си направят срещата онлайн? Ама ги е страх, че краварите ще карат другите да се бъркат дълбоко за кинти и някой да не ги хакне или да направи запис! Скоро ще измъкнат реакторите за Украйна, С 300, МиГ-ове, СУ - армаган за Зеленски, безплатно! Укрите големи евроатлантици и партньори били, а Брендо, къде е Брендо, нали го бяха арестували, знае се кой го е арестувал, установили са че е той...Сега къде е Брендо, че и в Италия го търсят, и в Румъния?

Гответе се за революция , тая гнус няма да се търпи !

На тия селски мижитурки това им е любимото , ядене и спане на аванта , ааа и родата да не забравят да вземат и те свят да видят ..... ХОРА СПИРАЙТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ ,ЧЕ ОТ ТИЯ САМО КРАДЕНЕ НИ ЧАКА !!!

страшен резил подлогата вляво опетни България с простотията около Сребреница ибрика вдясно е Решетников Резидент и двамата нямат нищо общо с НАТО и с България. помии които уронват авторитета на държавата ни

Мале мале,този "парламент"кви решения взима,нищо чудно някоа ден да пратят там коста

Ний от Партия Възраждане сме оверени, че Болгарският Президент Румен Радев ще защитава, както вече е заявил, достойно болгарските интереси и ще блокира всячески и по всякакава начин всяко решение на НАТО което е в ущарб на Русия и в помощ на Украйна!

Не само това, ами и третият мандат ще бъде връчен по "соломоновски" на тоя, за когото са се разбрали.

А,Ники остава ли?!

Главчев е СЛУЖЕБЕН премиер! Неговите мандат и задължения се изчерпват с това да организира и проведе честни и прозрачни избори за редовно правителство! Той не е избран от народа! Няма нито място нито право да присъства на международни срещи, касаещи бъдещето на страната извън изборния процес!

Главчев взел "соломоносвското" решение да ходят двамата в Президента, след като не можа да реши този въпрос преди това и трябваше да пита. След като Президента ще пътува, той е по-високо дипломатическо ниво от служебния премиер и той ще води делегацията, т.е. ще прави всички официални изявления и решения. Тогава се оказва, че Главчев ще играе ролята на турист, който ще се разхожда, яде и пие на държавна сметка, докато Радев работи по време на срещите. Яво Посолството така е решило и е изпратило на Главчев неговото решение и изявление, след като той питаше наред какво даправи. Главчев, стига си харчил държавна пара залудо, теб никой за нищо няма да те пита или брои за фактор, откажи се от екскурзията.

ми то как да не те фане срам, ако вземеш да му пригласяш, де;)

Шиши ми се струва една скрита руска/турска лимонка. Лимонка, лимонка, колко да е лимонка. Лимон

Направо да взимат и Ники сапуна, той също обича да пътува за чужда сметка в луксозна обстановка.

Съвсем демократично е всеки пътуващ за тази среща да поеме разходите за своя сметка! Нали заради такива разходи им се плащат за наша сметка огромни заплати, а не да си купуват семки и бонбонки! Ако, трябваше да си поемат разходите може би щяха да откажат поради неотложни и важни за изпадналата ни в криза държава.Много са лепкави и мазни ве-е-е-е-е....

"... пресцентърът на ДПС разпространи изявление на съпредседателя на движението Делян Пеевски, който настоява Радев да не присъства на срещата на НАТО". Шишо Магнитски, ти още ли си на свобода бе, и грухтиш с пълна сила? Марш в кошарата, БАНДИТ!

На един стол ли ще седят?

В една стая ли ще спят.

В колонка по двама :))

По-голямо и безлично НИЩО от Главчев не бих могъл да си представя. Срам за държавата ни! До такива безгласни и безхарактерни плужеци ли опряхме да ни управляват, боже?

... Боже ! С ГОЛЯМА буква!

Аха, сиреч понеже не могат да се разберат, сметките за плащане да набъбнат двойно. Едва ли разходите им ще се поемат от НАТО. Виж това самолети, представителни, командировачни, охрани, логистика и комуникации и т.н. ще го поеме бюджета що не. Просто ни е бедна фантазията как може да се изложат на най-простия въпрос - ЧИИ Е КРИМ?

А Шиши защо не взеха?

Има голямо магнитно поле по тези краища на земята - може силите но отблъскване да са непреодолими

Ако тука не го приберат на топло, там ще е със сигурност!

В онази страна на чудесата, където не могат на две магарета да разделят плявата, след поредица от безпочвени крамоли, решиха да изпратят двама представители. Решението е окончателно, сърдитите вече са доволни от себе си, моля да се добави още един комплект прибори за вечерята след срещата. Ще ги изтърпим, все пак това са българи и ни се водят, ни се карат.

Навремето много критикуваха как Бойко ползвал Самоле тили въртолет при някое посещение сега Радев, као ползва въртолет за него и съпругата му да посети да речем морето в Шабла, всички трябва само да ахкат от възхищение, сега пък му се приходило до САЩ щото си направил цикъла от упражненения, то коремни, то лицевки, и му било скучно, па и се надява на сесия с някой известен фотограф , гол до кръста

Тъпия зеленочорапник е по нагъл и от Бойко!

Какво море бе, тъпако? Отиде на учението на НАТО!

Пак ще станем за смях - кой е цар и кой господар Що не отидоха цялото народно събрание с всичките 260 безполезника - за да ни видят колко сме демократични дано са приготвили диванче вместо кресло

Сакън! Безполезниците са 240, а не 260! За малко да получа уплах, че може да са ги увеличили.

Трябва да пратят и трети - някой, който прилича на човек поне малко...

"Още преди предсрочните избори Главчев даде заявката, че ще попита парламента, тъй като сме парламентарна република" И парламентарната републиката се оказа напълно безсилна по този изключително сложен въпрос и върната правото на избор на човека, който сам повдигна въпроса. А той от своя страна се спря на най-малкото зло за: и двата ще ходят. аххахахахах За къде се бута? Нали по отначало въобще не искаше да се занимава да бъде премиер и да има всичките тези отговорности? А сега зор да е на срещата за която си няма понятие какво да прави там, освен при всеки въпрос да дава обещания от името на нацията за да не накърни нечии интереси. Икономист, председател на сметната палата или върховният главнокомандващ на армияна за среща на НАТО. Да много сложен избор!!!

Избора е между жалък подлизурко,който знае само малко руски и кремълската подлога Радев,който е позор за България!

Деса му казала,че много и се ходило във Вашингтон.... щяла да си купува нови дрехи

България е държава за чудо и приказ.

той няма ли да пътува?

НИКЕТО ЩЕ ПЪТУВА - ОБАЧЕ ДРУГ ПЪТ.

Агенция "Балкантурист" вече консолидира под шапката си както МС, така и президентството. Туристи и кьорсофраджии на държавни разноски...

Главанаков като каква персона отива там? Като отиващ си безгласник, ламтял за цялата власт в държавата ли? Остават му броени дни на този пост на който го курдисаха Пипни Парапета, и той след това като какъв ще прокарва политиката на САЩ ???

По принцип трябва да е абсурдно. Но мен ме е смях.

те хубаво ще отидат двамата, ама не могат да говорят двамата едновременно! Въпросът е кой ще говори пред другите американопоклоници

то там само се правят свирки....

Радев, най сетне си влезе в любимата роля на господин перфектен и умен.... пича по койо всички 14 годиншни мадами припадат по снимката му на гол гларус и Единствения Полтик от старата партида полтици в Европа който надаваше вой как Европа трябва да дава по 2 процента за военни цели само той обикаляе из Европа и подлгалсяше на Тръмп мойто искаше 2 процента да се дадат за военни цели тогава аз казах като кажеш, ще трябва да кежш и Б и ще трябва много повече да дадеш накрая ... има още много какво да се каже, но децата на партизаните такив аси харесват Левент Сокол от село(селкса пролитариат), като Костадинов друг дето почна кариерата си с изповед за пролетарско работнческия си поризход .....СЛабаци!!!! Нулевни политици, добре че са децата на партизаните които държат всичко в ръцете си , видяхме в една макеондия като си дете на измислени партизани и държиш всичко в ръцете си как може целия народ да убедиш в немислимото . видяхме и в Украйна как олигарсите плод комунистическта номенклатура на Украйна, как успяха на принудят украинците даже да се бият, без да имат желание, но за д аси спасят семйствата. Честит ви !!!

Радев е американски възпитаник, приет и доказал се в САЩ и НАТО! Той е единственият българин с отделено място в "алеята на славата" на най-престижният американски и световен университет за подготовка на висши военни кадри и политици за стратегическа геополитика!!!! Тези дрънканици ги разказвай в селската кръчма да за те почерпят една топла бира!

е то шефа на отбраната на САЩ си е селски селтак, който са го избрали не по качества морални, а точно по безразличие към хора и живот

Защо са ги облекли еднакво , да не са близнаци , или по протокол е така.?

каква работа има там мъпета на Тулупа, той е еднодневка с изтекъл срок на годност, дори не говори английски! Ще се излагаме там с поредният тъпак?

Ха, ха, Фатмака пък като говори един нигерийски английски - мани, мани. Имам дъ дюбиъс плежър да съм присъствал да напъните му да приказва.

Той владее е перфектно не само Английски, но и немски! Влизането в Американски университет за граждани на страни извън САЩ, Канада, Австралия, Ю К и Нова Зеландия става само след съответен изпит по английски, а той е и PhD от американски университет. Това шарлатаните сте неспасяеми!

Ха, ха, ха. Ти явно тоя славеевски фатмак си го виждал само на снимка (гол до кръста), пък някои от нас го познаваме лично... Бе, ти нали плашеше, че си бил и ти американец, бе, шарлатанче? На кое викаш перфектен английски? Явно и ти толкова го знаеш. Пишеш в гугъла (на английски) Румен Радев спийч и падаш от стола - то бива, бива миспранаунсиейшън (ей, дирници с тъпата ви кирилица), то бива сричане, при това като чете. В свободен разговор на английски е трагедия. Колкото и да не понасям Чехлю, е той наистина е добре с немския и с английския - пак от лични впечатления. Ей, апологетче, тоя е минал по линия на сътрудничеството и далеч не най-престижната военна академия, както лъжеш. Пък докторанутарата му е от нашата военна академия, бе! Ама то и Боко е доктор, бе...

Е как само двамата? Ама нека да заминат и новите 240 депутати. Така и така никаква работа не вършат тук. Харчат народни пари. Е, ще изхарчат малко повече, ама какво пък? Те хората нека си говорят, ще ни търсят пак само за следващите избори.

Ужас - Ал Бънди в Ню Йорк. Пак ще берем срам с този нещастен путинофил...

А подлизуркото не е ли по- голям срам за нас? Освен това той няма право да се пъчи там.

Коментари - По соломоновски: Главчев и Радев заминават заедно за Вашингтон за срещата на НАТО | Днес.dir.bg

По соломоновски: Главчев и Радев заминават заедно за Вашингтон за срещата на НАТО

Решението на Министерския съвет е да пътуват и премиер, и президент, след като партиите в НС не постигнаха единна позиция

Обратно в новината

Коментари - По соломоновски: Главчев и Радев заминават заедно за Вашингтон за срещата на НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Главчев е новият Денков - дай му да ходи по чужбина да си мисли, че някой го брои за нещо. Нито има право да представлява държавата, а още по малко е и "служебен" премиер на бившата водеща партия, защото чукундурите така промениха конституцията, че заради далаверките им направиха сума ти и простотии.

Някой ще ми обясни ли нещо? НАТО е военна организация, нали така? Кой е главнокомандващ на българските въоръжени сили? ...Президента. Е, тогава какво има да се решава и да се спори? Или наистина ни управляват идиоти и умствение инвалиди!

Натовския ни генерал избяга в Унгария, като имаше натовска среща в България, но за Вашингтон що да не потроши малко народна пара, свят да види да се поразходи. Дирници смотани - наместо да си пазите ревниво мунчо зеления чорап триейки коментари, вземете си оправете капчата.

могат да вземат и Рая , нали е на аванта

Барабар Главчо с мъжете!

"... пресцентърът на ДПС разпространи изявление на съпредседателя на движението Делян Пеевски, който настоява Радев да не присъства на срещата на НАТО". Шишо Магнитски, ти още ли си на свобода бе, и грухтиш с пълна сила? Марш в кошарата, БАНДИТ!

Президентът и външният министър ще ходят, така ли?

Пращат американският чуждестранен агент мутрата Радев с охрана,че ако дебила е сам може да се нацупи като ученичка и да си тръгне, ако не го приемат за 3 минути. В момента американският чуждестранен агент мутрата Радев е единственият легитимен, при това и е главнокомандващ на армията, така че въпроса кой да отиде въобще не стои, но турският чуждестранен агент от противоконституционната турска партия ДПС Пеевски използва случаят за да ни лъжат че американският чуждестранен агент мутрата Радев е проруски и да му вдигат акциите, и като очаква разбира се, за него да не казват че е турски чуждестранен агент и че ДПС е противоконституционна партия. Чуждестранните агенти трябва да се подкрепят в общият им интерес - използването и експлоатацията на българският народ и България в интерес на чужди неприятелски държави, каквито са Турция и САЩ.. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Правилно ! Деси трябва да пътува .

Имаме посланник в САЩ той да ни представя защо да се харчат пари за глупости.

Ами защото тия американски чуждестранни агенти които отиват трябва да преминат инструктажа лично и да се подпишат. Не става да ги инструктират чрез посланика нали?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Разкарай се , бе луднъо.

Правилно.Защо да не платим двойно? Само при нас има и вицепрезидент.Хрантутници!

кратунковци.

Дай на сельо ядене и пиене на аванта ... а тия двамката от километри им личи селташката кир , не ме учудва че тичат по посолствата “на повикване“ за жълти стотинки .

България, явно има много пари за дивотии

Защо им е да ходят чак там и да трошат маса пари? Краварите са скъпчии и за всичко искат да се плаща! Една чаша вода безплатно няма да ти дадат, да зариташ да мреш без вода, няма да ти дадат без пари, ще те гледат и ще те оставят да умреш! Какво им пречи да си направят срещата онлайн? Ама ги е страх, че краварите ще карат другите да се бъркат дълбоко за кинти и някой да не ги хакне или да направи запис! Скоро ще измъкнат реакторите за Украйна, С 300, МиГ-ове, СУ - армаган за Зеленски, безплатно! Укрите големи евроатлантици и партньори били, а Брендо, къде е Брендо, нали го бяха арестували, знае се кой го е арестувал, установили са че е той...Сега къде е Брендо, че и в Италия го търсят, и в Румъния?

Гответе се за революция , тая гнус няма да се търпи !

На тия селски мижитурки това им е любимото , ядене и спане на аванта , ааа и родата да не забравят да вземат и те свят да видят ..... ХОРА СПИРАЙТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ ,ЧЕ ОТ ТИЯ САМО КРАДЕНЕ НИ ЧАКА !!!

страшен резил подлогата вляво опетни България с простотията около Сребреница ибрика вдясно е Решетников Резидент и двамата нямат нищо общо с НАТО и с България. помии които уронват авторитета на държавата ни

Мале мале,този "парламент"кви решения взима,нищо чудно някоа ден да пратят там коста

Ний от Партия Възраждане сме оверени, че Болгарският Президент Румен Радев ще защитава, както вече е заявил, достойно болгарските интереси и ще блокира всячески и по всякакава начин всяко решение на НАТО което е в ущарб на Русия и в помощ на Украйна!

Не само това, ами и третият мандат ще бъде връчен по "соломоновски" на тоя, за когото са се разбрали.

А,Ники остава ли?!

Главчев е СЛУЖЕБЕН премиер! Неговите мандат и задължения се изчерпват с това да организира и проведе честни и прозрачни избори за редовно правителство! Той не е избран от народа! Няма нито място нито право да присъства на международни срещи, касаещи бъдещето на страната извън изборния процес!

Главчев взел "соломоносвското" решение да ходят двамата в Президента, след като не можа да реши този въпрос преди това и трябваше да пита. След като Президента ще пътува, той е по-високо дипломатическо ниво от служебния премиер и той ще води делегацията, т.е. ще прави всички официални изявления и решения. Тогава се оказва, че Главчев ще играе ролята на турист, който ще се разхожда, яде и пие на държавна сметка, докато Радев работи по време на срещите. Яво Посолството така е решило и е изпратило на Главчев неговото решение и изявление, след като той питаше наред какво даправи. Главчев, стига си харчил държавна пара залудо, теб никой за нищо няма да те пита или брои за фактор, откажи се от екскурзията.

ми то как да не те фане срам, ако вземеш да му пригласяш, де;)

Шиши ми се струва една скрита руска/турска лимонка. Лимонка, лимонка, колко да е лимонка. Лимон

Направо да взимат и Ники сапуна, той също обича да пътува за чужда сметка в луксозна обстановка.

Съвсем демократично е всеки пътуващ за тази среща да поеме разходите за своя сметка! Нали заради такива разходи им се плащат за наша сметка огромни заплати, а не да си купуват семки и бонбонки! Ако, трябваше да си поемат разходите може би щяха да откажат поради неотложни и важни за изпадналата ни в криза държава.Много са лепкави и мазни ве-е-е-е-е....

"... пресцентърът на ДПС разпространи изявление на съпредседателя на движението Делян Пеевски, който настоява Радев да не присъства на срещата на НАТО". Шишо Магнитски, ти още ли си на свобода бе, и грухтиш с пълна сила? Марш в кошарата, БАНДИТ!

На един стол ли ще седят?

В една стая ли ще спят.

В колонка по двама :))

По-голямо и безлично НИЩО от Главчев не бих могъл да си представя. Срам за държавата ни! До такива безгласни и безхарактерни плужеци ли опряхме да ни управляват, боже?

... Боже ! С ГОЛЯМА буква!

Аха, сиреч понеже не могат да се разберат, сметките за плащане да набъбнат двойно. Едва ли разходите им ще се поемат от НАТО. Виж това самолети, представителни, командировачни, охрани, логистика и комуникации и т.н. ще го поеме бюджета що не. Просто ни е бедна фантазията как може да се изложат на най-простия въпрос - ЧИИ Е КРИМ?

А Шиши защо не взеха?

Има голямо магнитно поле по тези краища на земята - може силите но отблъскване да са непреодолими

Ако тука не го приберат на топло, там ще е със сигурност!

В онази страна на чудесата, където не могат на две магарета да разделят плявата, след поредица от безпочвени крамоли, решиха да изпратят двама представители. Решението е окончателно, сърдитите вече са доволни от себе си, моля да се добави още един комплект прибори за вечерята след срещата. Ще ги изтърпим, все пак това са българи и ни се водят, ни се карат.

Навремето много критикуваха как Бойко ползвал Самоле тили въртолет при някое посещение сега Радев, као ползва въртолет за него и съпругата му да посети да речем морето в Шабла, всички трябва само да ахкат от възхищение, сега пък му се приходило до САЩ щото си направил цикъла от упражненения, то коремни, то лицевки, и му било скучно, па и се надява на сесия с някой известен фотограф , гол до кръста

Тъпия зеленочорапник е по нагъл и от Бойко!

Какво море бе, тъпако? Отиде на учението на НАТО!

Пак ще станем за смях - кой е цар и кой господар Що не отидоха цялото народно събрание с всичките 260 безполезника - за да ни видят колко сме демократични дано са приготвили диванче вместо кресло

Сакън! Безполезниците са 240, а не 260! За малко да получа уплах, че може да са ги увеличили.

Трябва да пратят и трети - някой, който прилича на човек поне малко...

"Още преди предсрочните избори Главчев даде заявката, че ще попита парламента, тъй като сме парламентарна република" И парламентарната републиката се оказа напълно безсилна по този изключително сложен въпрос и върната правото на избор на човека, който сам повдигна въпроса. А той от своя страна се спря на най-малкото зло за: и двата ще ходят. аххахахахах За къде се бута? Нали по отначало въобще не искаше да се занимава да бъде премиер и да има всичките тези отговорности? А сега зор да е на срещата за която си няма понятие какво да прави там, освен при всеки въпрос да дава обещания от името на нацията за да не накърни нечии интереси. Икономист, председател на сметната палата или върховният главнокомандващ на армияна за среща на НАТО. Да много сложен избор!!!

Избора е между жалък подлизурко,който знае само малко руски и кремълската подлога Радев,който е позор за България!

Деса му казала,че много и се ходило във Вашингтон.... щяла да си купува нови дрехи

България е държава за чудо и приказ.

той няма ли да пътува?

НИКЕТО ЩЕ ПЪТУВА - ОБАЧЕ ДРУГ ПЪТ.

Агенция "Балкантурист" вече консолидира под шапката си както МС, така и президентството. Туристи и кьорсофраджии на държавни разноски...

Главанаков като каква персона отива там? Като отиващ си безгласник, ламтял за цялата власт в държавата ли? Остават му броени дни на този пост на който го курдисаха Пипни Парапета, и той след това като какъв ще прокарва политиката на САЩ ???

По принцип трябва да е абсурдно. Но мен ме е смях.

те хубаво ще отидат двамата, ама не могат да говорят двамата едновременно! Въпросът е кой ще говори пред другите американопоклоници

то там само се правят свирки....

Радев, най сетне си влезе в любимата роля на господин перфектен и умен.... пича по койо всички 14 годиншни мадами припадат по снимката му на гол гларус и Единствения Полтик от старата партида полтици в Европа който надаваше вой как Европа трябва да дава по 2 процента за военни цели само той обикаляе из Европа и подлгалсяше на Тръмп мойто искаше 2 процента да се дадат за военни цели тогава аз казах като кажеш, ще трябва да кежш и Б и ще трябва много повече да дадеш накрая ... има още много какво да се каже, но децата на партизаните такив аси харесват Левент Сокол от село(селкса пролитариат), като Костадинов друг дето почна кариерата си с изповед за пролетарско работнческия си поризход .....СЛабаци!!!! Нулевни политици, добре че са децата на партизаните които държат всичко в ръцете си , видяхме в една макеондия като си дете на измислени партизани и държиш всичко в ръцете си как може целия народ да убедиш в немислимото . видяхме и в Украйна как олигарсите плод комунистическта номенклатура на Украйна, как успяха на принудят украинците даже да се бият, без да имат желание, но за д аси спасят семйствата. Честит ви !!!

Радев е американски възпитаник, приет и доказал се в САЩ и НАТО! Той е единственият българин с отделено място в "алеята на славата" на най-престижният американски и световен университет за подготовка на висши военни кадри и политици за стратегическа геополитика!!!! Тези дрънканици ги разказвай в селската кръчма да за те почерпят една топла бира!

е то шефа на отбраната на САЩ си е селски селтак, който са го избрали не по качества морални, а точно по безразличие към хора и живот

Защо са ги облекли еднакво , да не са близнаци , или по протокол е така.?

каква работа има там мъпета на Тулупа, той е еднодневка с изтекъл срок на годност, дори не говори английски! Ще се излагаме там с поредният тъпак?

Ха, ха, Фатмака пък като говори един нигерийски английски - мани, мани. Имам дъ дюбиъс плежър да съм присъствал да напъните му да приказва.

Той владее е перфектно не само Английски, но и немски! Влизането в Американски университет за граждани на страни извън САЩ, Канада, Австралия, Ю К и Нова Зеландия става само след съответен изпит по английски, а той е и PhD от американски университет. Това шарлатаните сте неспасяеми!

Ха, ха, ха. Ти явно тоя славеевски фатмак си го виждал само на снимка (гол до кръста), пък някои от нас го познаваме лично... Бе, ти нали плашеше, че си бил и ти американец, бе, шарлатанче? На кое викаш перфектен английски? Явно и ти толкова го знаеш. Пишеш в гугъла (на английски) Румен Радев спийч и падаш от стола - то бива, бива миспранаунсиейшън (ей, дирници с тъпата ви кирилица), то бива сричане, при това като чете. В свободен разговор на английски е трагедия. Колкото и да не понасям Чехлю, е той наистина е добре с немския и с английския - пак от лични впечатления. Ей, апологетче, тоя е минал по линия на сътрудничеството и далеч не най-престижната военна академия, както лъжеш. Пък докторанутарата му е от нашата военна академия, бе! Ама то и Боко е доктор, бе...

Е как само двамата? Ама нека да заминат и новите 240 депутати. Така и така никаква работа не вършат тук. Харчат народни пари. Е, ще изхарчат малко повече, ама какво пък? Те хората нека си говорят, ще ни търсят пак само за следващите избори.

Ужас - Ал Бънди в Ню Йорк. Пак ще берем срам с този нещастен путинофил...

А подлизуркото не е ли по- голям срам за нас? Освен това той няма право да се пъчи там.