Коментари - Моника Станишева отрече да е разпитвана за ”Хохегер” | Днес.dir.bg

Моника Станишева отрече да е разпитвана за ”Хохегер”

Съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев - Моника, се проверява по доклад от т.нар. комисия "Хохегер" в миналия парламент. Лъжа е, че съм разпитвана, каза тя.

Обратно в новината

Коментари - Моника Станишева отрече да е разпитвана за ”Хохегер” | Днес.dir.bg

Коментари

Кои ли се е вредил сега да разтяга партиината хар моника? Естествено, които плати наи много, тои ще е. Но малко време остзва на тази крадлива парантия. Скоро ще я натикаме в сливенския резерват за разбоиници.

Мърда, мърда бизнесно, Моничка Хухугеркова и ей кво стана!? Бизнес усилията и, опряха чак до Прокуратурата!?

Друго е да си имаш Прокуратура - виновен си (поне според държавата) само когато поискаш.

баткова невинница,не закачаите момлячето,оно е талкова скромно и невинно,трагнали сте за едан милион суа пара да го садите и ебавате.гледаите му снимчицата,като парва девственица гледа.само че в нормалните даржви одавна да е у панделата,като хохегерат а тая тука нас че ни отсади.

Няма нищо вярно в "новината" ви. Моника и вас ще осъди.

Cтига сте я проверявали тази крадла. 3апорираите и парите, защото няма полза от пра и . Cпряха фондовете и сме на последни места навсякъде, а парите са взети.

КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ГЕРБЕРИ МОНИКА Е КРИСТАЛНО ЧИСТА В СРАВНЕНИЕ С ББ И ЦВ ЦВ КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

Сигурно и твоите парички са потънали в Първа Частна банка, откъдето Моничката е гребала с пълни шепи. Тя е продължила да бърка в кацата с мед, а такива като теб закриват очите за червените далавери, появили се доста преди Бойко и ГЕРБ

Как ще си изчистиш името, стрино, като си се омазала до ушите? Срамота, как гледаш децата си в очите?

Станишев, ти даде ли 1.5 млн. евро на Хохегер? Монике, ти взе ли от тях 270 000 евро? Каква е работата, свършена за тези пари?

Въпрос: колко БАДЖАНАКА има СЪСИ ?

краино време е този народ да се осазнае.погледнете я на снимката.....м---а.и обидема,защо?ще садят....балгарскя народ трябва да ви усади,че го докарахте до просешка тояга. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде пак прах в очите на хората,незнам дали има толко заблуден народ другаде по света като нашия.

Не Съселова, трябва на Съсела обвинение да повдигнат за присвояване на средвства в полза на друг, както обвинението на Цветанов, че е присвойл пари в полза на Орлин Тодоров.

този които осъдиха на една година условно, а цветанов на 4 ефективно за това, че не го е подслушвал през цялото време ли? странна съдебна система

Спокойно другари !!! Моника, ще излезне суха от водата. В Германия ги осъдиха и си излежаха присъдите за далавери с евро средства а при нас делата още се връщат за доразследване, за доуточняване и тъка и няма да има осъдени. Същото става и с Моника. Въпроса е само да се даде точната сума на точния човек. В този случай и хората се знаят и парите ги има /а сигурно и заради обещани и очаквани услуги в бъдещи периода сумата ще бъде по-малка/. Тъка, че споко. Те и за Станишев още не са се произнесли за изгубените секретни документи. То при него нещата са по-притеснителни, защото сега както е изпаднал в немилост и ако мине в трета глуха може да го отнесе малко по-скъпо.

pegenes

Малко по-надолу, съвсем наивно попитах възможно ли е някой да е дал пари за реклама (подобряване имиджа) на една държава. Много форми за грабеж на обществени пари бях виждал, но тази май е уникална, чисто българска. Боже, пази България! Ех, ако имаше и господ...

Спокойно, има. Само дето няма нищо общо със средновековните идеи за него дето битуват в общество в 21-ви век. Като разберем защо ги е пуснал тия лекета между нас и ще ги махне. Казали на Аристотел: "Искаме да избием всички мошеници. Ела с нас, дай ни съвет." Той им отговорил: "Избийте всички глупаци. Тогава мошениците сами ще измрат от глад."; Или - преведено за буквалисти - убий глупака в себе си като поумнееш - тогава мошеника, дето ще се пробва да те измами и обере ще трябва или 1) да търси друга жертва или 2) да умре от глад или 3) да му просветне под шапката са смени занаята. Естествен отбор, но не по ДЪрвинискти.

Моника като е толкова честна жена, как така се е свързала с Хохегер. Явно мнооого обича парите, но идва момент в който и те започват да миришат. Не е лошо да им се усети аромата!!!!!!!

А ББ НЕ ГИ ОБИЧА НАЛИ - ЗАТОВА ГИ Е ЗАНЕСЪЛ ЧАК В КАТАР

Не разбирам как може една нормална жена на нейната възраст да позволи един пенсионер да лежи върху нея и да практикува с него се..кс? Не мислите ли, че не е нормално?

Не мислите ли, че паричките и властта са афродизиак?

Най-гнусната жена с най-гнусния "мъж".

Най-наглата женица и най-мазното "мъжленце"

ВДИГНАХА МИ ПЕНЦИЯТА С 3 ЛВ, А НА МОНИКА ВДИГНАХА ДИВИДЕНТА С 300 ХИЛЯДИ ЛВ.

Моника поиска от подчинената си Цацаратура да бъде проверене....

Нееееее!До кога?

много хитра моничка какво ли е завършила и кой е баща й

Баща й на Моника е бившия журналист от вестик "Стършел" Любомир Янов. Най-обикновен човек. Познавах го бегло.

За разлика от Цветелина Бориславова!

ами това е любимия ми вестник , тази на кого прилича

Какво искате бе хора, 4 деца така ли се гледат? С такива бащи, аз трябва да мисля за тях и да ги осигуря.

КАКВО СВЪРЗВА ЗДРАВО МОНИКА И СЕРГЕЯТ? ЛЮБОВТА. ЛЮБОВТА КЪМ ПАРИТЕ. ЧУЖДИТЕ ПАРИ. МОНИКА ПЪРВО СТАНА ЖЕНА НА ДЪРТ КРАДЛИВ ДЕДО - ВЕНЦИ ЙОСИФОВ. С ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА ДВАМАТА УСПЕШНО БЕЗЖАЛОСТНО ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА МИЛИОН БЪЛГАРИ... КОГАТО ДАЛАВЕРАТА СЕКНА, МОНИЧКА СЕ ПЕХВЪРЛИ ЛЮБОВНИЦА НА ПРЕМИЕРА СТАНИШЕВ. И ПОТЕКОХА МИЛИОНИ ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА МИНИСТЕРСТВА И ПРЕЗИДЕНТИ... ПАК КРАДЕНИ ПАРИ. ПАК ОТ НАШИТЕ... КОГА ЩЕ ВИДИМ КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА?

общата монтерейска на какво основание се надява да получи добра оценка ? заради лобирането за разрешаване пушене по заведенията ли ? заради рекламите на цигари от булгартъпак в Австрия ли ? заради далаверите с хогерер дето уж щели да "лускат" имиджа на Бългатия ли ? заради парите дето я накараха да върне ли ? заради "ЛАФКА"-та до училището ли ?

Проверяват Моника Станишева заради Хохегер Сега ли се сеща Цацаров, когато Станишев си заминава и ще си остане един политически труп. Това ми прилича , като приказката . 'НА УМРЯЛО КУЧЕ НОЖ ДА ВАДИШ". Проблема на България е съдебната система.Оказва се че България има съдебна система , но не е правова държава. Прокуратурата се явява като една политическа "проститутка", която ухажва този клиент , който най добре "плаща".

Девствени ли оставате за факта, че тази проверка е по желание на Моника? Защо наблягате на това, че Цацаров я проверява? Цацаров вече я проверява и постанови, че няма нарушение. Не съм адвокат на Моника, но с такова изкривено мислене и отношение доникъде няма да стигвем. Истината и само истината!

А СЕГА ПРОВЕРЕТЕ И ЗА 10 -ТЕ МИЛИОНА, КОИТО МОНИКА ПОЛУЧИ ЗА ПИАР НА ТРОИ МИНИСТЕРСТВА! ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО СТАНИШЕВ БЕ ПРЕМИЕР И С МОНИКА БЯХА ЛЮБОВНИЦИ И СЕ КРИЕХА 5 ГОДИНИ ПО ХРАСТИТЕ. ЗА 10 МИЛИОНА Е СВЪРШЕНО ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! СЕГА ГИ ХАРЧАТ И НИ СЕ СМЕЯТ.

Luna0102

Извинявай за любопитството, но какво са правили в храстите? Ако Моника беше мъж щеше да е ясно, но е родила 4 деца(май толкова бяха), значи със сигурност е жена. Може да са зарявали труп. Цацата да провери немедлено!

Може би и Станишев е раждал в храстите.

В ХРАСТИТЕ ЛИ? ОБСЪЖДАХА КОЛКО ПАРИ ДА ОТКРАДНАТ. ОТ НАС.

Аз полицаят ви насочвам върху Моника, за да не се сещате за Цветелинка КарагЪзова, бившата (може би) любовница на Боко тиквата. Тя изкупи БГ, но вяма да придиряме. Заработила си е парите. Баща й беше служител на ДС, свекърът й в ЦК на БКХ, Боко с партиен БКП билет. Всичко е на 6.

на времето Бойко го практикуваше това много умело, да дава приятелите си на прокуратурата, тя да не открива нищо нередно и по този начин да им измива имената. Сега същото го правят БСП и ДПС.

Олигарски ще подаде оставка чак СЛЕД КАТО МОНИК стане милиардер... В момента е на 100 млн. от тази цел... Цаци иска част от гепеното... Поне 100 млн...

Luna0102

У наше село казваме "сетила се Мара да се побара". Цацата може да го направим официално ветроход- накъдето духа силният вятър, натам ходи.

ОСТАВКАБЕЦАЦАРОВ, ПРОДАЖНИКО! НЯМА КОЙ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ Й!!! ПРОКУРАТУРАТА ДЕЛИ ОТКРАДНАТОТО ОТ БЪЛГАРИЯ С КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ. А ако не дадеш оставка, НОВА КОНСТИТУЦИЯ!

Разбра се, че псевдо - прокурорът Роман Василев е част от октопода заедно с Трактора, Сергейчо Сталинишев, Хамстера, Цв. василев и сие ... Някой още ли вярва, че лицето Роман Василев е спечелил онези прословути 80.000 лв от БФБ, а не ги е взел от Трактора , например, за да го отърве от кауша, като разруши обвиненията срещу него ? Да застане пред детектора на лъжата, за да ме опровергае ! Забелязвате ли какво става ? Няма тръБъ , оставка на правителството на мафията, започнаха проверки и обвинения срещу Сергейчо и жена му / аферата 'Хохегер' / , Цв. Василев, Д. Пеевски, д.удука ... Май скоро Трактора пак ще е в кауша , но този път за няколко години ? Елементарна логика, сиреч ИНТЕРПОЛАЦИЯ ...

pegenes

Това вярно ли е, че някой е получил 1.5 млн. евро от българско правителство, за да подобри имиджа на страната? Как се е очаквало да направи това чудо? С реклами като на Кока Кола и Адидас? Както знаем, не е виновен който изяжда баницата, а този, който му е позволил да я изяде. И в този логичен ред може да се каже, че Моника и Хохегер не са виновни, виновно е правителството, което от своя страна също е невинно, защото виновни са гласувалите за него.

Информацията ти не е точна, напротив много от хората присъствали на заседанието са били против но Станишев се е заел лично да гарантира за Хохегер и това е убедило останалите да се съгласят. Естествено не са знаели че част от парите ще се върнат в България и то точно за фирмата на Моника. Сещам се че някъде в нета по онова време се беше появила разпечатката от посоченото заседание, дори беше препратена към някакви органи от ЕС. На мен ми е по интересно какво точно е свършил Хохегер за останалите 1.2 милиона евро?!?!

каквото е направила и Моника с нейните 250 000- прибрани са на сигурно място

е много интересно как се оправя имиджът на една корумпирана, неугледна, мръсна и непозната за света страна? Не е ли по-логично премиерът и правителството, което оглавява, да се запретне и да даде тези пари поне за болници? За училища, за пътища, най-сетне за тротоарите в София? Как по-дяволите някой от ЕС би повярвал на лобиста Хохегер, че вървим напред, а не на очите си, ако евентуално попадне тук и види на какъв хал сме? Как??? Но столетницата знае само как да разпределя парите, не и да ги заработва...

стенограмата от заседанието е в offnews=

хаха..добре дошъл на земята, разбира се, че е вярно, а ако знаеш пък колко милиона от всяко министерство ще харчат за разни такива имиджови акции, семинари и тимбилдилги..свят ще ти се завие.и това се прави без значение дали са герб, бсп или арменския поп...борбата е за това кой ще прилапа повече, да не мислиш, че някой го е еня за теб, мен и държавата?

Между другото Кока-Кола дава половината от печалбата за реклами. Такъв им е принципа и е известен. За държава е по-трудно да се оцени. По принцип рекламата е трудно измеримо, какво връща като приход в последствие. Макар Гугъл да се опитва да прави такава статистика за тяхните реклами.

Сигурно е направила онова кръгче за милиони , което символизираше даденостите на България. Ако си спомняте за него. Хаха.

Взе да се обръща палачинката и Цацаров не остана назад.

Я си припомни как се радваше миналата година на сладкия дебеланко!!! И вас ще ви мачка, както мачка всяко опозиция, управлявала до вчера.

И те имат "заслуги" за имиджа на БГ пред ЕС!!! И мургавите ни сънародници, но тези са взели доста и от нашите пари - данъци за това. А "лошите" западняци осъдиха техните тарикати и забравиха, докато нашите "правозащитни" органи сега започват "да проверяват... БАВНОРАЗВИВАЩИ сме - това е факт, колкото и да ни е обидно, трябва да си го признаем... И да се опитаме да се променим...

Такива като съсела и моника едно време товарищ Сталин директно ги е разстрелвал с целите семейства или ги е пращал в Сибир!

Самият факт, че Премиерът на държавата БГ дава пари (чрез договори) на любовницата си - бъдеща съпруга е чиста форма на КОРУПЦИЯ. Всякакви коментари и последващи обяснения са безсмислени и излишни! На ход е НЕкорумпираният български съд и НЕкорумпираната българска прокуратура!

Само дето той не е дал пари на нея. Дадени са на Хохегер, който вече е дал на подизпълнители.

А самият той (Станишев) е рецидивист по загуба на секретни документи.

корупция, а конфликт на интереси. Корупция беше, когато Доган "консултира" хидропроекта без да е хидроинженер. Ама го оправдаха, че нямало конфликт на интереси, а то наистина нямаше, ами си беше чист подкуп, но никой "не се сети".

Моника Станишева е бедна и отрудена женица и майка-героиня! Произхожда от бедно работническо-селско семейство и се е женила два пъти за бедни, но честни хора. Оставете я на мира!

Всички проверки трябва да приключат, докато нашите са на власт, иначе после може нещо да се объркат независимите органи в изводите! Естествено, Моника е напълно невинна, точно както гьола Белене е изгоден за България проект. Докато не се смени народа, никакви промени не се очакват.

И ще ми кажете, че сме имали държава ?????????????????? Всеки прави каквото си иска и вади ризи когато си иска!!!!! ГАДОВЕЕЕЕЕ !!!

Тая изглежда толкова невинна, че чак девствена.

Абе има логика...

А защо не квичити за Цветелинка бе гербери.

Добре че Герб спечели изборите та Цацаров взе да проявява желание да свърши някаква работа...

Добре че БСП управляваше та вече да имаме осъден политик.

Христо Бисеров ли?

Ние купихме на Съсела пост в ПЕС за 160 милиона, те сега за някакви 300 000 говорят. Поне да имаше полза за България от този пост на Станишев и да си струваха парите, а то обратно. Съселът си повярва стана още по-озлобен, по-амбициозен и тръгна по комунистически както са го учили - с клевети, компромати, оклеветяване, очерняне, манипулации, демагогия, популизъм, лъжи ... Няма бъдеще такова поведение и политка!

Хохегер го вкараха в панделката , а ние още се проверяваме по сигнали на случайно преминаващи граждани

А когато нашата "проверка" приключи, той вече ще си е излежал своето :)))

Или Мони или задължително гласуване.

Г-н Гл. Прокурор , в Австрия ХОХЕГЕР ГО ОСЪДИХА и забравиха този случай!?!? ВИЕ ЗАЩО НИЩО не правите по въпроса??Какво става с ХРИСТО БИСЕРОВ!!!????? НИЩО?!?!ДО КОГА????

Аз мисля ,че ще я изкарат невинна. Цацата е добре известен РИБОК все пак.

Коментари - Моника Станишева отрече да е разпитвана за ”Хохегер” | Днес.dir.bg

Моника Станишева отрече да е разпитвана за ”Хохегер”

Съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев - Моника, се проверява по доклад от т.нар. комисия "Хохегер" в миналия парламент. Лъжа е, че съм разпитвана, каза тя.

Обратно в новината

Коментари - Моника Станишева отрече да е разпитвана за ”Хохегер” | Днес.dir.bg

Коментари

Кои ли се е вредил сега да разтяга партиината хар моника? Естествено, които плати наи много, тои ще е. Но малко време остзва на тази крадлива парантия. Скоро ще я натикаме в сливенския резерват за разбоиници.

Мърда, мърда бизнесно, Моничка Хухугеркова и ей кво стана!? Бизнес усилията и, опряха чак до Прокуратурата!?

Друго е да си имаш Прокуратура - виновен си (поне според държавата) само когато поискаш.

баткова невинница,не закачаите момлячето,оно е талкова скромно и невинно,трагнали сте за едан милион суа пара да го садите и ебавате.гледаите му снимчицата,като парва девственица гледа.само че в нормалните даржви одавна да е у панделата,като хохегерат а тая тука нас че ни отсади.

Няма нищо вярно в "новината" ви. Моника и вас ще осъди.

Cтига сте я проверявали тази крадла. 3апорираите и парите, защото няма полза от пра и . Cпряха фондовете и сме на последни места навсякъде, а парите са взети.

КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ГЕРБЕРИ МОНИКА Е КРИСТАЛНО ЧИСТА В СРАВНЕНИЕ С ББ И ЦВ ЦВ КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

Сигурно и твоите парички са потънали в Първа Частна банка, откъдето Моничката е гребала с пълни шепи. Тя е продължила да бърка в кацата с мед, а такива като теб закриват очите за червените далавери, появили се доста преди Бойко и ГЕРБ

Как ще си изчистиш името, стрино, като си се омазала до ушите? Срамота, как гледаш децата си в очите?

Станишев, ти даде ли 1.5 млн. евро на Хохегер? Монике, ти взе ли от тях 270 000 евро? Каква е работата, свършена за тези пари?

Въпрос: колко БАДЖАНАКА има СЪСИ ?

краино време е този народ да се осазнае.погледнете я на снимката.....м---а.и обидема,защо?ще садят....балгарскя народ трябва да ви усади,че го докарахте до просешка тояга. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде пак прах в очите на хората,незнам дали има толко заблуден народ другаде по света като нашия.

Не Съселова, трябва на Съсела обвинение да повдигнат за присвояване на средвства в полза на друг, както обвинението на Цветанов, че е присвойл пари в полза на Орлин Тодоров.

този които осъдиха на една година условно, а цветанов на 4 ефективно за това, че не го е подслушвал през цялото време ли? странна съдебна система

Спокойно другари !!! Моника, ще излезне суха от водата. В Германия ги осъдиха и си излежаха присъдите за далавери с евро средства а при нас делата още се връщат за доразследване, за доуточняване и тъка и няма да има осъдени. Същото става и с Моника. Въпроса е само да се даде точната сума на точния човек. В този случай и хората се знаят и парите ги има /а сигурно и заради обещани и очаквани услуги в бъдещи периода сумата ще бъде по-малка/. Тъка, че споко. Те и за Станишев още не са се произнесли за изгубените секретни документи. То при него нещата са по-притеснителни, защото сега както е изпаднал в немилост и ако мине в трета глуха може да го отнесе малко по-скъпо.

pegenes

Малко по-надолу, съвсем наивно попитах възможно ли е някой да е дал пари за реклама (подобряване имиджа) на една държава. Много форми за грабеж на обществени пари бях виждал, но тази май е уникална, чисто българска. Боже, пази България! Ех, ако имаше и господ...

Спокойно, има. Само дето няма нищо общо със средновековните идеи за него дето битуват в общество в 21-ви век. Като разберем защо ги е пуснал тия лекета между нас и ще ги махне. Казали на Аристотел: "Искаме да избием всички мошеници. Ела с нас, дай ни съвет." Той им отговорил: "Избийте всички глупаци. Тогава мошениците сами ще измрат от глад."; Или - преведено за буквалисти - убий глупака в себе си като поумнееш - тогава мошеника, дето ще се пробва да те измами и обере ще трябва или 1) да търси друга жертва или 2) да умре от глад или 3) да му просветне под шапката са смени занаята. Естествен отбор, но не по ДЪрвинискти.

Моника като е толкова честна жена, как така се е свързала с Хохегер. Явно мнооого обича парите, но идва момент в който и те започват да миришат. Не е лошо да им се усети аромата!!!!!!!

А ББ НЕ ГИ ОБИЧА НАЛИ - ЗАТОВА ГИ Е ЗАНЕСЪЛ ЧАК В КАТАР

Не разбирам как може една нормална жена на нейната възраст да позволи един пенсионер да лежи върху нея и да практикува с него се..кс? Не мислите ли, че не е нормално?

Не мислите ли, че паричките и властта са афродизиак?

Най-гнусната жена с най-гнусния "мъж".

Най-наглата женица и най-мазното "мъжленце"

ВДИГНАХА МИ ПЕНЦИЯТА С 3 ЛВ, А НА МОНИКА ВДИГНАХА ДИВИДЕНТА С 300 ХИЛЯДИ ЛВ.

Моника поиска от подчинената си Цацаратура да бъде проверене....

Нееееее!До кога?

много хитра моничка какво ли е завършила и кой е баща й

Баща й на Моника е бившия журналист от вестик "Стършел" Любомир Янов. Най-обикновен човек. Познавах го бегло.

За разлика от Цветелина Бориславова!

ами това е любимия ми вестник , тази на кого прилича

Какво искате бе хора, 4 деца така ли се гледат? С такива бащи, аз трябва да мисля за тях и да ги осигуря.

КАКВО СВЪРЗВА ЗДРАВО МОНИКА И СЕРГЕЯТ? ЛЮБОВТА. ЛЮБОВТА КЪМ ПАРИТЕ. ЧУЖДИТЕ ПАРИ. МОНИКА ПЪРВО СТАНА ЖЕНА НА ДЪРТ КРАДЛИВ ДЕДО - ВЕНЦИ ЙОСИФОВ. С ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА ДВАМАТА УСПЕШНО БЕЗЖАЛОСТНО ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА МИЛИОН БЪЛГАРИ... КОГАТО ДАЛАВЕРАТА СЕКНА, МОНИЧКА СЕ ПЕХВЪРЛИ ЛЮБОВНИЦА НА ПРЕМИЕРА СТАНИШЕВ. И ПОТЕКОХА МИЛИОНИ ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА МИНИСТЕРСТВА И ПРЕЗИДЕНТИ... ПАК КРАДЕНИ ПАРИ. ПАК ОТ НАШИТЕ... КОГА ЩЕ ВИДИМ КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА?

общата монтерейска на какво основание се надява да получи добра оценка ? заради лобирането за разрешаване пушене по заведенията ли ? заради рекламите на цигари от булгартъпак в Австрия ли ? заради далаверите с хогерер дето уж щели да "лускат" имиджа на Бългатия ли ? заради парите дето я накараха да върне ли ? заради "ЛАФКА"-та до училището ли ?

Проверяват Моника Станишева заради Хохегер Сега ли се сеща Цацаров, когато Станишев си заминава и ще си остане един политически труп. Това ми прилича , като приказката . 'НА УМРЯЛО КУЧЕ НОЖ ДА ВАДИШ". Проблема на България е съдебната система.Оказва се че България има съдебна система , но не е правова държава. Прокуратурата се явява като една политическа "проститутка", която ухажва този клиент , който най добре "плаща".

Девствени ли оставате за факта, че тази проверка е по желание на Моника? Защо наблягате на това, че Цацаров я проверява? Цацаров вече я проверява и постанови, че няма нарушение. Не съм адвокат на Моника, но с такова изкривено мислене и отношение доникъде няма да стигвем. Истината и само истината!

А СЕГА ПРОВЕРЕТЕ И ЗА 10 -ТЕ МИЛИОНА, КОИТО МОНИКА ПОЛУЧИ ЗА ПИАР НА ТРОИ МИНИСТЕРСТВА! ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО СТАНИШЕВ БЕ ПРЕМИЕР И С МОНИКА БЯХА ЛЮБОВНИЦИ И СЕ КРИЕХА 5 ГОДИНИ ПО ХРАСТИТЕ. ЗА 10 МИЛИОНА Е СВЪРШЕНО ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО! СЕГА ГИ ХАРЧАТ И НИ СЕ СМЕЯТ.

Luna0102

Извинявай за любопитството, но какво са правили в храстите? Ако Моника беше мъж щеше да е ясно, но е родила 4 деца(май толкова бяха), значи със сигурност е жена. Може да са зарявали труп. Цацата да провери немедлено!

Може би и Станишев е раждал в храстите.

В ХРАСТИТЕ ЛИ? ОБСЪЖДАХА КОЛКО ПАРИ ДА ОТКРАДНАТ. ОТ НАС.

Аз полицаят ви насочвам върху Моника, за да не се сещате за Цветелинка КарагЪзова, бившата (може би) любовница на Боко тиквата. Тя изкупи БГ, но вяма да придиряме. Заработила си е парите. Баща й беше служител на ДС, свекърът й в ЦК на БКХ, Боко с партиен БКП билет. Всичко е на 6.

на времето Бойко го практикуваше това много умело, да дава приятелите си на прокуратурата, тя да не открива нищо нередно и по този начин да им измива имената. Сега същото го правят БСП и ДПС.

Олигарски ще подаде оставка чак СЛЕД КАТО МОНИК стане милиардер... В момента е на 100 млн. от тази цел... Цаци иска част от гепеното... Поне 100 млн...

Luna0102

У наше село казваме "сетила се Мара да се побара". Цацата може да го направим официално ветроход- накъдето духа силният вятър, натам ходи.

ОСТАВКАБЕЦАЦАРОВ, ПРОДАЖНИКО! НЯМА КОЙ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ Й!!! ПРОКУРАТУРАТА ДЕЛИ ОТКРАДНАТОТО ОТ БЪЛГАРИЯ С КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ. А ако не дадеш оставка, НОВА КОНСТИТУЦИЯ!

Разбра се, че псевдо - прокурорът Роман Василев е част от октопода заедно с Трактора, Сергейчо Сталинишев, Хамстера, Цв. василев и сие ... Някой още ли вярва, че лицето Роман Василев е спечелил онези прословути 80.000 лв от БФБ, а не ги е взел от Трактора , например, за да го отърве от кауша, като разруши обвиненията срещу него ? Да застане пред детектора на лъжата, за да ме опровергае ! Забелязвате ли какво става ? Няма тръБъ , оставка на правителството на мафията, започнаха проверки и обвинения срещу Сергейчо и жена му / аферата 'Хохегер' / , Цв. Василев, Д. Пеевски, д.удука ... Май скоро Трактора пак ще е в кауша , но този път за няколко години ? Елементарна логика, сиреч ИНТЕРПОЛАЦИЯ ...

pegenes

Това вярно ли е, че някой е получил 1.5 млн. евро от българско правителство, за да подобри имиджа на страната? Как се е очаквало да направи това чудо? С реклами като на Кока Кола и Адидас? Както знаем, не е виновен който изяжда баницата, а този, който му е позволил да я изяде. И в този логичен ред може да се каже, че Моника и Хохегер не са виновни, виновно е правителството, което от своя страна също е невинно, защото виновни са гласувалите за него.

Информацията ти не е точна, напротив много от хората присъствали на заседанието са били против но Станишев се е заел лично да гарантира за Хохегер и това е убедило останалите да се съгласят. Естествено не са знаели че част от парите ще се върнат в България и то точно за фирмата на Моника. Сещам се че някъде в нета по онова време се беше появила разпечатката от посоченото заседание, дори беше препратена към някакви органи от ЕС. На мен ми е по интересно какво точно е свършил Хохегер за останалите 1.2 милиона евро?!?!

каквото е направила и Моника с нейните 250 000- прибрани са на сигурно място

е много интересно как се оправя имиджът на една корумпирана, неугледна, мръсна и непозната за света страна? Не е ли по-логично премиерът и правителството, което оглавява, да се запретне и да даде тези пари поне за болници? За училища, за пътища, най-сетне за тротоарите в София? Как по-дяволите някой от ЕС би повярвал на лобиста Хохегер, че вървим напред, а не на очите си, ако евентуално попадне тук и види на какъв хал сме? Как??? Но столетницата знае само как да разпределя парите, не и да ги заработва...

стенограмата от заседанието е в offnews=

хаха..добре дошъл на земята, разбира се, че е вярно, а ако знаеш пък колко милиона от всяко министерство ще харчат за разни такива имиджови акции, семинари и тимбилдилги..свят ще ти се завие.и това се прави без значение дали са герб, бсп или арменския поп...борбата е за това кой ще прилапа повече, да не мислиш, че някой го е еня за теб, мен и държавата?

Между другото Кока-Кола дава половината от печалбата за реклами. Такъв им е принципа и е известен. За държава е по-трудно да се оцени. По принцип рекламата е трудно измеримо, какво връща като приход в последствие. Макар Гугъл да се опитва да прави такава статистика за тяхните реклами.

Сигурно е направила онова кръгче за милиони , което символизираше даденостите на България. Ако си спомняте за него. Хаха.

Взе да се обръща палачинката и Цацаров не остана назад.

Я си припомни как се радваше миналата година на сладкия дебеланко!!! И вас ще ви мачка, както мачка всяко опозиция, управлявала до вчера.

И те имат "заслуги" за имиджа на БГ пред ЕС!!! И мургавите ни сънародници, но тези са взели доста и от нашите пари - данъци за това. А "лошите" западняци осъдиха техните тарикати и забравиха, докато нашите "правозащитни" органи сега започват "да проверяват... БАВНОРАЗВИВАЩИ сме - това е факт, колкото и да ни е обидно, трябва да си го признаем... И да се опитаме да се променим...

Такива като съсела и моника едно време товарищ Сталин директно ги е разстрелвал с целите семейства или ги е пращал в Сибир!

Самият факт, че Премиерът на държавата БГ дава пари (чрез договори) на любовницата си - бъдеща съпруга е чиста форма на КОРУПЦИЯ. Всякакви коментари и последващи обяснения са безсмислени и излишни! На ход е НЕкорумпираният български съд и НЕкорумпираната българска прокуратура!

Само дето той не е дал пари на нея. Дадени са на Хохегер, който вече е дал на подизпълнители.

А самият той (Станишев) е рецидивист по загуба на секретни документи.

корупция, а конфликт на интереси. Корупция беше, когато Доган "консултира" хидропроекта без да е хидроинженер. Ама го оправдаха, че нямало конфликт на интереси, а то наистина нямаше, ами си беше чист подкуп, но никой "не се сети".

Моника Станишева е бедна и отрудена женица и майка-героиня! Произхожда от бедно работническо-селско семейство и се е женила два пъти за бедни, но честни хора. Оставете я на мира!

Всички проверки трябва да приключат, докато нашите са на власт, иначе после може нещо да се объркат независимите органи в изводите! Естествено, Моника е напълно невинна, точно както гьола Белене е изгоден за България проект. Докато не се смени народа, никакви промени не се очакват.

И ще ми кажете, че сме имали държава ?????????????????? Всеки прави каквото си иска и вади ризи когато си иска!!!!! ГАДОВЕЕЕЕЕ !!!

Тая изглежда толкова невинна, че чак девствена.

Абе има логика...

А защо не квичити за Цветелинка бе гербери.

Добре че Герб спечели изборите та Цацаров взе да проявява желание да свърши някаква работа...

Добре че БСП управляваше та вече да имаме осъден политик.

Христо Бисеров ли?

Ние купихме на Съсела пост в ПЕС за 160 милиона, те сега за някакви 300 000 говорят. Поне да имаше полза за България от този пост на Станишев и да си струваха парите, а то обратно. Съселът си повярва стана още по-озлобен, по-амбициозен и тръгна по комунистически както са го учили - с клевети, компромати, оклеветяване, очерняне, манипулации, демагогия, популизъм, лъжи ... Няма бъдеще такова поведение и политка!

Хохегер го вкараха в панделката , а ние още се проверяваме по сигнали на случайно преминаващи граждани

А когато нашата "проверка" приключи, той вече ще си е излежал своето :)))

Или Мони или задължително гласуване.

Г-н Гл. Прокурор , в Австрия ХОХЕГЕР ГО ОСЪДИХА и забравиха този случай!?!? ВИЕ ЗАЩО НИЩО не правите по въпроса??Какво става с ХРИСТО БИСЕРОВ!!!????? НИЩО?!?!ДО КОГА????

Аз мисля ,че ще я изкарат невинна. Цацата е добре известен РИБОК все пак.