Коментари - Надежда Нейнски: Избирателите наказаха сглобката, очевидно има намеса и на Русия | Днес.dir.bg

Надежда Нейнски: Избирателите наказаха сглобката, очевидно има намеса и на Русия

Бившата посланичка в Турция е притеснена, че на избора за нов състав на ЕК може да ни представлява служебен премиер

Обратно в новината

Коментари - Надежда Нейнски: Избирателите наказаха сглобката, очевидно има намеса и на Русия | Днес.dir.bg

Коментари

и са наерете софиянски и оня крадлата и цена нема да имате ОЧЕВИДНО

Оче-видно и марсианците помогнаха, но Оче-Вадно нищо не стана.

Плахо пристъпвам в спалнята. Надничам зад вратата - няма го. Отворям гардероба - и там го няма. Дърпам завесата - няма го. Накрая проверявам под леглото - Путин и там го няма. Е, вече мога да си легна да спя.

що я броите за слива?

Хм, ти пък - слива, то това и за кумбалка не става!

Какъв ум, каква прозорливост, каква визия за бъдещето. Аз съм възхитен,

Единственото "очевидно" нещо е че тази скучубра незабавно трябва да си вземе час при доктор Гълъбова, прегледът е безплатен ...

Тази е като сестра на Ленче-Кремчето - говори и изглежда досущ като нея

Мара-Гаргамелката...

И къде видя тая руска намеса? Че чак и "очевидна" била.

Ами като погледнеш картата на света веднага ще видиш руската намеса. Чак очите ти вади, сън не те хваща.

Бившата "секретарка" на Командира отново се изказа неподготвена.

Дираджийте пак се проявиха - трият написаното, даже без да са го прочели!!!!!!!!!!! Това е в резултат на демокрацията в България и свободата на словото!!!!!!!!!!!!!!!11

все русия ви е виновна че сте неспокопосана пасмина всичките 240 в парламента и сте за народен съд

Политиците и медиите не отчитат новите технологии. Преди години подобна грешка направи и Станишев, който не отчете, че вече всеки може да снима видео и няма как да лъже по начина по който се правеше преди това. Сега се вижда, че традиционни медии не успяват да манипулират успешно всички граждани. "Журналист"-ка попита в ефира на БНТ, защо трябва да отразява някоя партия, която още не е в Парламента. Ако имаше сериозни журналисти в подобни медии, би трябвало да се дистанцират от нея. Истерията срещу нова партия, която влиза в Парламента, без да има изяви в тези медии, лично за мен показва, че скоро ще има нови избори и кампанията вече е започнала. В противен случай, държавата и медиите, просто щяха да продължават да я игнорират, но сега борбата е да се покаже, че нищо хубаво не може да се случи в обществото, ако преди това не е минало през ситото на трите национални телевизии. Има обаче един въпрос, дали тези телевизии са "национални" или защитават определени частни/партийни интереси.

Женицата просто да си почеше езика. Много думи без съдържание. Особено за руската намеса, направо е покъртително. И ясно показва колко може да се разчита на този източник на информация. Малко е стандартно неадекватен.

"'Очевидно има намеса на Русия" - Очевидно ви хлопа дъската

На който не му е ясно правителство няма да има скор и служебните премиери начело с президента ще довършан започнатото от Радев. Гответе се да си обръщате левчетата в рубли и си въстановете познанията по руски език. До есна година ще сме вън от ЕС и официално днамето на българия ще е руското знаме а в голния десен ъгъл ще е вградено българското знаме.

Дай Боже! Че сега вече не знаем какви сме изобщо . Децата избягаха "На Запад", не знаят да приказват нормално на български. всичко се разпада сега, няма закони, няма държава...

Чакай, че не схванах нещо! Според Надето Русия се е намесила и затова българите не искат да гласуват? Не е лошо, имам сериозни подозрения, че заради руската намеса ПП-ДБ изпраха Бойко, Русия чрез агент Галя от американското посолство ръководи България и докара ГЕРБ до позицията враг на народа!

Нали се сещате... Галя... Не е англо-соксонско име. Туй е агента на Кремъл!

Опита от разпада на СДС-то си казва думата.. Щото тя Русия и за деленето им на перца и перушина, крлца или кълки бе виновне.. Тя тез перца и перушина, крилца или кълки още си мимикрират из де що има правителства, парламенти.. И все още си делят вната за кончината на СДС-то. Тъй ша бъде. Ипак все Русия ша е виновна.. Щото то Надето, Раданка, Марта Еванджелистата и сие пръкнал се оттам "лидери", УЖ политици, блюдолзци-храби веч са. И най-веч аналлизатори. За топване на пръстче и от тях в кацата с евромеда.

що не идеш да се лекуваш, дорогая?

Надето си каза стихчето, което раздават от посолството. Поредния папагал на опашката за долари и награди. Пише й се пенсия в някоя европейска институция. А кога ще помислим за интересите на България и на ЕС, Наде? Или е по-лесно друг да мисли зарад теб?! Да, ама той ще вземе от народа си, ако ти не мислиш за народа си. Всъщност това е схематана днешния провал на ЕС - една купчина жени и льольовци оставят САЩ да мислят за ЕС. И САЩ мислят! И тази 'консултация' на САЩ струва на ЕС вече трилион за година. Както и суверенитета на ЕС и страните в него! О, малоумни предатели, когато ли ще ви дойде времето... Народът още плюска от натрупаното, та не се е събудил гладен, но това идва. Правите сделка с евреи, като плашат народите ви. Евреите обаче няма да спрат народите ви да се вгледат във вас и да ви изкоренят. Ето там ви е заблудата, келеши!

Е как да мисли като няма мозък някогашното хубаво Наде?

Откри топлата вода,май?!

Надето не вижда добре

Тази посткомунистическа флюрца Нада пак се обади от бърдака .

"обективните" медии като канал 1,2,3 канят само "обективни" коментатори, а това не стига, че после ги публикуват в интернет тези....

Руската измет и да троли из дира е все тая - винаги ще бъде в кьошето на историята...

Центаджия... продавай доларите, че много скоро ще станат като турската лира :)))))

Мила,както и сама знеш "праведноста","правилноста" и "полит-коректноста" в политиката не е начин за правене на любов,а само на секс Това съответно изразва и Надка.

...Надежда Нейнски: Очевидно има намеса на Русия.....?! Тази отдавна е политически труп.От време, на време прави някакви глупави ,политически изявления,колкото да напомни за себе си.Къде каквото стане все Русия им е виновна?

Гъбарите наказаха сами себе си и се надянааха на дебелия на Дебелянчо, колкото за Путин, намесен е, даже заради него ми изгоря крушката в банята. Ха, ха, ха ! Гъбари, Вий напразно се гъбаркахте, че скоро ще узнайте може би, докато сладко гъбките си жаркахте, Делянчо как отзад Ви го наби !

Г-жо Нейнски, Русия ли е виновна, че България вече 10 г с покрити критерии още не е в Шенген?

Ако Русия се беше хванала да направи проруска партия щеше да спечели изборите... ма на нея не им трябват балкански паразити...или нахлебници...аец без пари... нефт и газ за чушки и домати...самолети...сега чертежи за милиарди...

Никоя европейска партия или нормална политическа организация, не разполага със средства като на цяла държава, като Русия и путин за хибридна пропаганда и спам. Нормално е да влияят, след години на Тролене и пропаганда над определена прослойка, която вече има достъп до социалки. реднеците по цял свят са с еднакъв социален профил и характеристики. Така че и те са най активни по избори. Хибридния Популизъм е в действие от години.

Хехехехе путинските тролове дето от години денонощно набиват из интернета малуоумните опорки на вожда питат къде била намесата... Путинофил с мозък е оксиморон.

Хе го още един папагал...сигур е и гласувал!? На него русия не му влияе

Питат ама напразно, няма кой да даде конкретика. Очевидното за Надето е невидимо за останалите хора

Тъпа и нагла женица, дрънкаща простотии! А на жълтопаветниците с два грама мозък им е достатъчно малко, за да подхванат опорката за намесата на Русия!:))))

Хайде посочи къде е очевидната намеса на Рашата! Обаче когато си прост, то е за цял живот! И Надка така!

да ми изтриеш коментара? Дебни, дебни... Тък ли ти заповядват от Посолството? И да триеш и да не триеш, пак ще го качвам. Великата държавица с 250 годишната историйка е във всяка една управленска и не управленска структура във велик Абсурдистан, но след 35 години "свобода и демокрация" в условията на див капитализъм, пак Русия е виновна. Ами сезирайте Урсула Лайняната бре, за да измисли следващият - амнайсети пакет със санкции срещу Русия, за да може тя, Русия, да живне още по-вече.... Баси и тъпите еврогейски парчета брат'чед....!!!

в неделя тъкмао се готвех да ходя да гласувам ми звънна Путин и ми забрани.

Че като гледам, Кенефа с Мартеница си вкара партия, да цица гласовете на Възраждане!

У любого катаклизма Объяснение одно… Знает каждый демократ - Это Путин виноват! Либерала дождик мочит - Путин весело хохочет.алят Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Вас гроза в пути застала? - То рука Кремля достала. Если верите в такое - Это просто паранойя!

Какво хубаво Наде беше навремето и се е превърнала в изкукургала бабка Жалко

Само Русия ви е в главите. Русия ли извади разни записи за ПП-ДБ? Русия ли отврати хората от политиката? Търсите си оправдание, но не го намирате в Русия. Политиците са виновни за ситуацията. Те са от прост, по-прост и най-прост. И да, при такива политици трезвомислещият българин не намира за кого да даде гласа си.

Браво на г-жа Нейски, както винаги обективна! Руската намеса е очевадна, щом в парламента влиза "въшльовец", изразяващ съмнение, относно делото на Апостола и като цяло героите на националноосвободителното движение. И понеже същите още навремето са прозрели двойнствената и в много случаи пагубна за българския народ руска политика, сега се подлага под съмнение тяхното дело, внушавайки ни че Русия е изначалото на Третата Българска държава. По-голямо падение трудно мога да си представя...

Така е кранто...3 млн щяха да гласуват... за ПП-ДБ ма Русия се намеси и им забрани...и не гласуваха изобщо Я сега открадни още един гараж на УБО...за утеха

Ебааа..и тъпата номенклатурна шутка. Едно и също дрънкат, като развалена плоча са. Като не се гласувам наказваме единствено себе си , тея уж "наказаните" пак са си в Парламента, пак ще си въртят далаверките.Наказали били, никого не са наказали , просто на хората им писна вече, не дават никакъв кредит на нито един от политическат шайка.

Надка, дето казваше да нахранят журналистите и блажеше като министър и посланник е много права. За всичко е виновна Русия. За резултатите от изборите, за сахарския прах, за дъждовете, даже за недобре опънатото ѝ лице. Женицата иска да покаже отново верността си към господаря и той да ѝ подхвърли някой тлъст кокал. Евроантлантик е тя, та дрънка.

Колко умна жена! Без споменаване на Русия не става! Политкоректна, както винаги.

Русия им бърка в някои части...

Господа , до кога , ще ни облъчвате с компрометирали се секретарки , да ни дават тон в живота ??

Ама все Русия ви е виновна. Некадърници.

Тц, тц, тц ! Кажете кого още да изгоним от таз пуста Русия, та да тръгнат всички да гласуват и то само за добри евроатлантици, щото сред тях има и лоши като Шиши.

боклук

Спрете с тези глупости - кой, кого бил наказал! Никой, никого не е наказал! Избирателите, които харесват живота си - обикновено не гласуват. И щом толкова много хора не са гласували, значи толкова много хора просто харесват положението в момента! Също така и гласовете за ДПС доказват само, че гласуването за нея е на етнически принцип. Също така и това не е нещо, което трябва да притеснява когото и да било - все пак всички останали гласове за останалите партии събрани заедно са повече от гласовете на даден етнос.

Не са глупости - фактите говорят достатъчно красноречиво: Христо подаде оставка, Корнелия също; Баце не се появи по медиите да честити "успеха" на ГРЕБ; Самият ген. Атанасов заяви, че политиците са виновни за ниската избирателна активност.

За тази важи поговорката: по добре е да мълчиш и хората да те мислят за глупава, отколкото да си отвориш устата и да го докажеш!

не виждате ли кви некадърници и жалки кариеристи пак вкарахте в парламента - какво различно очаквате А,хубавото Наде си плеска шаблоните и си живее лесно и охолно

Ха хаа, "очевидно има намеса и на Русия", казва другарката Нейнски! А че управлението на България бе на очевидни малоумници и идиоти, крадци и измамници, за нея е без значение и единствено виновна може да е само Русия!

Коментари - Надежда Нейнски: Избирателите наказаха сглобката, очевидно има намеса и на Русия | Днес.dir.bg

Надежда Нейнски: Избирателите наказаха сглобката, очевидно има намеса и на Русия

Бившата посланичка в Турция е притеснена, че на избора за нов състав на ЕК може да ни представлява служебен премиер

Обратно в новината

Коментари - Надежда Нейнски: Избирателите наказаха сглобката, очевидно има намеса и на Русия | Днес.dir.bg

Коментари

и са наерете софиянски и оня крадлата и цена нема да имате ОЧЕВИДНО

Оче-видно и марсианците помогнаха, но Оче-Вадно нищо не стана.

Плахо пристъпвам в спалнята. Надничам зад вратата - няма го. Отворям гардероба - и там го няма. Дърпам завесата - няма го. Накрая проверявам под леглото - Путин и там го няма. Е, вече мога да си легна да спя.

що я броите за слива?

Хм, ти пък - слива, то това и за кумбалка не става!

Какъв ум, каква прозорливост, каква визия за бъдещето. Аз съм възхитен,

Единственото "очевидно" нещо е че тази скучубра незабавно трябва да си вземе час при доктор Гълъбова, прегледът е безплатен ...

Тази е като сестра на Ленче-Кремчето - говори и изглежда досущ като нея

Мара-Гаргамелката...

И къде видя тая руска намеса? Че чак и "очевидна" била.

Ами като погледнеш картата на света веднага ще видиш руската намеса. Чак очите ти вади, сън не те хваща.

Бившата "секретарка" на Командира отново се изказа неподготвена.

Дираджийте пак се проявиха - трият написаното, даже без да са го прочели!!!!!!!!!!! Това е в резултат на демокрацията в България и свободата на словото!!!!!!!!!!!!!!!11

все русия ви е виновна че сте неспокопосана пасмина всичките 240 в парламента и сте за народен съд

Политиците и медиите не отчитат новите технологии. Преди години подобна грешка направи и Станишев, който не отчете, че вече всеки може да снима видео и няма как да лъже по начина по който се правеше преди това. Сега се вижда, че традиционни медии не успяват да манипулират успешно всички граждани. "Журналист"-ка попита в ефира на БНТ, защо трябва да отразява някоя партия, която още не е в Парламента. Ако имаше сериозни журналисти в подобни медии, би трябвало да се дистанцират от нея. Истерията срещу нова партия, която влиза в Парламента, без да има изяви в тези медии, лично за мен показва, че скоро ще има нови избори и кампанията вече е започнала. В противен случай, държавата и медиите, просто щяха да продължават да я игнорират, но сега борбата е да се покаже, че нищо хубаво не може да се случи в обществото, ако преди това не е минало през ситото на трите национални телевизии. Има обаче един въпрос, дали тези телевизии са "национални" или защитават определени частни/партийни интереси.

Женицата просто да си почеше езика. Много думи без съдържание. Особено за руската намеса, направо е покъртително. И ясно показва колко може да се разчита на този източник на информация. Малко е стандартно неадекватен.

"'Очевидно има намеса на Русия" - Очевидно ви хлопа дъската

На който не му е ясно правителство няма да има скор и служебните премиери начело с президента ще довършан започнатото от Радев. Гответе се да си обръщате левчетата в рубли и си въстановете познанията по руски език. До есна година ще сме вън от ЕС и официално днамето на българия ще е руското знаме а в голния десен ъгъл ще е вградено българското знаме.

Дай Боже! Че сега вече не знаем какви сме изобщо . Децата избягаха "На Запад", не знаят да приказват нормално на български. всичко се разпада сега, няма закони, няма държава...

Чакай, че не схванах нещо! Според Надето Русия се е намесила и затова българите не искат да гласуват? Не е лошо, имам сериозни подозрения, че заради руската намеса ПП-ДБ изпраха Бойко, Русия чрез агент Галя от американското посолство ръководи България и докара ГЕРБ до позицията враг на народа!

Нали се сещате... Галя... Не е англо-соксонско име. Туй е агента на Кремъл!

Опита от разпада на СДС-то си казва думата.. Щото тя Русия и за деленето им на перца и перушина, крлца или кълки бе виновне.. Тя тез перца и перушина, крилца или кълки още си мимикрират из де що има правителства, парламенти.. И все още си делят вната за кончината на СДС-то. Тъй ша бъде. Ипак все Русия ша е виновна.. Щото то Надето, Раданка, Марта Еванджелистата и сие пръкнал се оттам "лидери", УЖ политици, блюдолзци-храби веч са. И най-веч аналлизатори. За топване на пръстче и от тях в кацата с евромеда.

що не идеш да се лекуваш, дорогая?

Надето си каза стихчето, което раздават от посолството. Поредния папагал на опашката за долари и награди. Пише й се пенсия в някоя европейска институция. А кога ще помислим за интересите на България и на ЕС, Наде? Или е по-лесно друг да мисли зарад теб?! Да, ама той ще вземе от народа си, ако ти не мислиш за народа си. Всъщност това е схематана днешния провал на ЕС - една купчина жени и льольовци оставят САЩ да мислят за ЕС. И САЩ мислят! И тази 'консултация' на САЩ струва на ЕС вече трилион за година. Както и суверенитета на ЕС и страните в него! О, малоумни предатели, когато ли ще ви дойде времето... Народът още плюска от натрупаното, та не се е събудил гладен, но това идва. Правите сделка с евреи, като плашат народите ви. Евреите обаче няма да спрат народите ви да се вгледат във вас и да ви изкоренят. Ето там ви е заблудата, келеши!

Е как да мисли като няма мозък някогашното хубаво Наде?

Откри топлата вода,май?!

Надето не вижда добре

Тази посткомунистическа флюрца Нада пак се обади от бърдака .

"обективните" медии като канал 1,2,3 канят само "обективни" коментатори, а това не стига, че после ги публикуват в интернет тези....

Руската измет и да троли из дира е все тая - винаги ще бъде в кьошето на историята...

Центаджия... продавай доларите, че много скоро ще станат като турската лира :)))))

Мила,както и сама знеш "праведноста","правилноста" и "полит-коректноста" в политиката не е начин за правене на любов,а само на секс Това съответно изразва и Надка.

...Надежда Нейнски: Очевидно има намеса на Русия.....?! Тази отдавна е политически труп.От време, на време прави някакви глупави ,политически изявления,колкото да напомни за себе си.Къде каквото стане все Русия им е виновна?

Гъбарите наказаха сами себе си и се надянааха на дебелия на Дебелянчо, колкото за Путин, намесен е, даже заради него ми изгоря крушката в банята. Ха, ха, ха ! Гъбари, Вий напразно се гъбаркахте, че скоро ще узнайте може би, докато сладко гъбките си жаркахте, Делянчо как отзад Ви го наби !

Г-жо Нейнски, Русия ли е виновна, че България вече 10 г с покрити критерии още не е в Шенген?

Ако Русия се беше хванала да направи проруска партия щеше да спечели изборите... ма на нея не им трябват балкански паразити...или нахлебници...аец без пари... нефт и газ за чушки и домати...самолети...сега чертежи за милиарди...

Никоя европейска партия или нормална политическа организация, не разполага със средства като на цяла държава, като Русия и путин за хибридна пропаганда и спам. Нормално е да влияят, след години на Тролене и пропаганда над определена прослойка, която вече има достъп до социалки. реднеците по цял свят са с еднакъв социален профил и характеристики. Така че и те са най активни по избори. Хибридния Популизъм е в действие от години.

Хехехехе путинските тролове дето от години денонощно набиват из интернета малуоумните опорки на вожда питат къде била намесата... Путинофил с мозък е оксиморон.

Хе го още един папагал...сигур е и гласувал!? На него русия не му влияе

Питат ама напразно, няма кой да даде конкретика. Очевидното за Надето е невидимо за останалите хора

Тъпа и нагла женица, дрънкаща простотии! А на жълтопаветниците с два грама мозък им е достатъчно малко, за да подхванат опорката за намесата на Русия!:))))

Хайде посочи къде е очевидната намеса на Рашата! Обаче когато си прост, то е за цял живот! И Надка така!

да ми изтриеш коментара? Дебни, дебни... Тък ли ти заповядват от Посолството? И да триеш и да не триеш, пак ще го качвам. Великата държавица с 250 годишната историйка е във всяка една управленска и не управленска структура във велик Абсурдистан, но след 35 години "свобода и демокрация" в условията на див капитализъм, пак Русия е виновна. Ами сезирайте Урсула Лайняната бре, за да измисли следващият - амнайсети пакет със санкции срещу Русия, за да може тя, Русия, да живне още по-вече.... Баси и тъпите еврогейски парчета брат'чед....!!!

в неделя тъкмао се готвех да ходя да гласувам ми звънна Путин и ми забрани.

Че като гледам, Кенефа с Мартеница си вкара партия, да цица гласовете на Възраждане!

У любого катаклизма Объяснение одно… Знает каждый демократ - Это Путин виноват! Либерала дождик мочит - Путин весело хохочет.алят Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Вас гроза в пути застала? - То рука Кремля достала. Если верите в такое - Это просто паранойя!

Какво хубаво Наде беше навремето и се е превърнала в изкукургала бабка Жалко

Само Русия ви е в главите. Русия ли извади разни записи за ПП-ДБ? Русия ли отврати хората от политиката? Търсите си оправдание, но не го намирате в Русия. Политиците са виновни за ситуацията. Те са от прост, по-прост и най-прост. И да, при такива политици трезвомислещият българин не намира за кого да даде гласа си.

Браво на г-жа Нейски, както винаги обективна! Руската намеса е очевадна, щом в парламента влиза "въшльовец", изразяващ съмнение, относно делото на Апостола и като цяло героите на националноосвободителното движение. И понеже същите още навремето са прозрели двойнствената и в много случаи пагубна за българския народ руска политика, сега се подлага под съмнение тяхното дело, внушавайки ни че Русия е изначалото на Третата Българска държава. По-голямо падение трудно мога да си представя...

Така е кранто...3 млн щяха да гласуват... за ПП-ДБ ма Русия се намеси и им забрани...и не гласуваха изобщо Я сега открадни още един гараж на УБО...за утеха

Ебааа..и тъпата номенклатурна шутка. Едно и също дрънкат, като развалена плоча са. Като не се гласувам наказваме единствено себе си , тея уж "наказаните" пак са си в Парламента, пак ще си въртят далаверките.Наказали били, никого не са наказали , просто на хората им писна вече, не дават никакъв кредит на нито един от политическат шайка.

Надка, дето казваше да нахранят журналистите и блажеше като министър и посланник е много права. За всичко е виновна Русия. За резултатите от изборите, за сахарския прах, за дъждовете, даже за недобре опънатото ѝ лице. Женицата иска да покаже отново верността си към господаря и той да ѝ подхвърли някой тлъст кокал. Евроантлантик е тя, та дрънка.

Колко умна жена! Без споменаване на Русия не става! Политкоректна, както винаги.

Русия им бърка в някои части...

Господа , до кога , ще ни облъчвате с компрометирали се секретарки , да ни дават тон в живота ??

Ама все Русия ви е виновна. Некадърници.

Тц, тц, тц ! Кажете кого още да изгоним от таз пуста Русия, та да тръгнат всички да гласуват и то само за добри евроатлантици, щото сред тях има и лоши като Шиши.

боклук

Спрете с тези глупости - кой, кого бил наказал! Никой, никого не е наказал! Избирателите, които харесват живота си - обикновено не гласуват. И щом толкова много хора не са гласували, значи толкова много хора просто харесват положението в момента! Също така и гласовете за ДПС доказват само, че гласуването за нея е на етнически принцип. Също така и това не е нещо, което трябва да притеснява когото и да било - все пак всички останали гласове за останалите партии събрани заедно са повече от гласовете на даден етнос.

Не са глупости - фактите говорят достатъчно красноречиво: Христо подаде оставка, Корнелия също; Баце не се появи по медиите да честити "успеха" на ГРЕБ; Самият ген. Атанасов заяви, че политиците са виновни за ниската избирателна активност.

За тази важи поговорката: по добре е да мълчиш и хората да те мислят за глупава, отколкото да си отвориш устата и да го докажеш!

не виждате ли кви некадърници и жалки кариеристи пак вкарахте в парламента - какво различно очаквате А,хубавото Наде си плеска шаблоните и си живее лесно и охолно

Ха хаа, "очевидно има намеса и на Русия", казва другарката Нейнски! А че управлението на България бе на очевидни малоумници и идиоти, крадци и измамници, за нея е без значение и единствено виновна може да е само Русия!