Коментари - Пеевски зове Борисов към преговори за кабинет с всички евроатлантически лидери | Днес.dir.bg

Пеевски зове Борисов към преговори за кабинет с всички евроатлантически лидери

"Веднъж вече предотвратих опит на Радев да се инсталира на гърба на хората като политически властелин с проект "Трети март". И сега няма да го допусна", заяви лидерът на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски зове Борисов към преговори за кабинет с всички евроатлантически лидери | Днес.dir.bg

Коментари

Колко да е евроатлантик? Колкото Елена Йончева ли....

Пеевски зове Борисов, ама ще има ли ихтибар ? Без ихтибар при Борисов, май ще е трудна работата !!!

наред ли е? Или той като не е вменява на дургите същото? Как го разбра всичкото това от една 20% гласували? И ако се събират ЕНРОАТЛАНТИЦИ - какво място има ДПс при тях?

За всяко прасе идва Коледа.

Ела, прегърни ме и умри! Това е "зов"-а на Пеевски към Борисов и ГЕРБ, ако имат грам здрав разум и са партия, а не Борисов ще откажат. Нека ДПС подкрепи правителство на малцинството - без тях във властта или да докажат алчността си, заради която са готови да хвърлят страната в нови избори. Винаги има и друг ход в политиката, винаги има как да пробиеш порочните.

Зов за "повръщане" . Обеща Доган да унищожи Борисов и след унижението това е последната задушаваща прегръдка.Отне им време, но успяха. Внушава се на цялата държава, че няма друга алтернатива освен ДПС. Как тази държава успя да впрегне целия си ресурс да унищожи всяка алтернатива през годините, но не и една откровено етническа капсулирана партия, която е лице на всичко долно, подмолно, тъмно, престъпно и тежки корупционни практики. Та нали получихме ясен сигнал със санкциите по Магнитски. И сега хем направихме всичко, за да сме партньори в НАТО и ЕС, хем тръгнахме рязко срещу тях, за да защитим корупцията. Та ние нямаме милиарди петродолари инвестиции или пък те да са зависими от нас ... ще си го получим и пак ще сме най-бедни, най-несвободни, най-крадени, най-унижени. Вижте гласуването в Кърджали - та тези хора там живет отделен живот нямащ общо с държавата ни. За съжаление така е и с всяка морска община, което лъсва на местните избори. Та това е България на 21-ви век. Дано ни има и сме цели и през 22-ри век.

Голям дебел авроатлантик се извъди и този - всякаш цял живот е плувал с малка рибарска лодка в атлантическия океан

По-добре Радев колкото и да е зле, отколкото Пеевски -тлъста свиня избрана от цигани!

Най големият евроатлантик на България! И защо българите не харесват евроатлантизма?

Е като е най-големия къде са българските картофи, домати, краставици, ябълки, праскови, кайсии и т.н, а сега ядем само джапанки ??? Известен ли ти е този вкус ???

Този път ако Борисов не успее да състави правителство по нова актуална формула, ще се оформи като краен некадърен и капризен политик !

На Шиши му трябва ежедневна полска работа, ама не в Полша, ами на полето, пиене само на мълчана вода, за просветляване на мислите и действия, които да са в полза на България и българския народ.

Снимката на този надарен индивид, издигнал се в йерархията на родната мафия едва на 20 години олицетворява същността на евроатлантизма. Ако досега образът на евроатлантизма ми е убягвал от представите визуално, то отсега нататък асоциацията с тази снимка ще е спонтанна.

Чл. 90. (1) Принудителното лекуване в обикновено психо-неврологическо заведение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на неговото психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се нуждае от болнични грижи и лекуване по принудителен ред. (2) Принудителното лекуване в специална психиатрическа болница или в специално отделение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на своето психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се явява особено опасен за обществото или за своите близки. В тези случаи лицето се държи под усилен надзор, изключващ възможността то да извърши ново общественоопасно деяние

щом един престъпник зове друг изманиник да правят правителство ????? баси пародията на идиотите

Очертава се повторение на протестите срещу назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС или ДАНСуйт ми 2

От кочината се подава шопар с фес!

Ще клекнете на Кирцата, друга опция нямате.

прасето квичи , иска да язди Тиквун

Прасчо Пеевски пак го намагнетизираха ;) в превод от Новговор той свежда дознание инструкциите от Козяк 16 или директно от водещия му офицер от ЦРУ, че сащските политически проекти трябва да влязат пак в единен фронт срещу България !

Кой е по-як, Боце или Шиши ? Щот който се е заиграл с Боце заминава в не-битието. Да не вземе и Шиши да глътне вода и да се потопи под водата.

След като попадна под закона "Магнитски", Шиши стана много убеден евроатлантик. А си беше обикновен олигарх. Ех тези зелени пари какви чудеса правят...

Видно е - ще ни управляват подпухнали хора с доста високо наднормено тегло. Каквито са солидна част от избралите ги. :-) Наздраве и да започват дългите, топли летни нощи, изпълнени с безгрижие, чалга, ракия и пелтечене до ранни зори. Коя ли ще е личната телевизия на Шопариата? От една или две "джипки" ще раздават пачки петолевки ... едно съвместно управление на ГЕРБ-ДПС, които така и така са едно цяло. Това НАЙ-НАКРАЯ ще отвори очите на слепите, които гласуват за крадливия от Банкя.

Политиката е курвенска работа. Винаги Борисов и Пеевски са обслужвали Путин. Лапаха подкупи от Путин, като ненаситни лами. САЩ ги държат с компромати и вероятно са открили откраднатите милиарди в различни банки по света. Пред угрозата да им вземат откраднатото и да ги компрометират безвъзвратно двете свини го играят първи русофоби и първи верни слуги на САЩ. Това е за сметка на всички българи. МАФИОТИТЕ Борисов и Пеевски са за публичен линч за лъжи, огромни кражби и съсипани хиляди човешки съдби !

Службите борещи се срещу "купения" вот, арестуват за списък с имена и записани суми от 50лв. в тях. Питам, а не е ли купуване на гласове, организирането на "екскурзии" с безплатни за пътуващите автобуси, хора Не знаещи за какво гласуват, Не знаещи Бг език, но получаващи на входа "правилните" предварително попълнени бюлетини. И това, ако не е "купен" и фалшифициран вот, кое е? Това ли са Евроатлантическите ви ценности, г-н Магнитски?

Магнитеният кандидат-ДАНС Пеевски знае много за бившия затворник в Чехия Борисов и съответно лафът му има дебела подложка. Дръж се, Българио, в добри ръце си ...

По-полека , по-полека , забави ,забави...Това момче вече се вижда премиер. А ДПС има още път да извърви , докато започне да се възприема като българска , а не етническа партия. Един Делян и още двайсетина етнически българи в нея не я легитимират достатъчно. И стига с това " евроатлантически" , намразихме го. Да нямаш спуснат план - бройка колко пъти ще ни го набиваш в главите дневно.

1) Защо "Трети март" било "неправилно име? По-добро ли е името "Клането в Батак"? Избирателите на Пеевски гласуват от Турция и тяхното младо поколение "гласоподаватели" на Турската Националистическа Партия ДПС не знаят български език, но имат български паспорти и се разкарват по българските посолства в Европа за продължаване на техните български документи, като говорят на турски език! Отидете в едно българско посолство в Западна Европа и ще видите само такива "българи"! 2) Какво означава "евроантлантически"? НАТО ли означава? Според Хал Търнър Третата Световна "Евроантлантическа" война ще започне до 10 дни: "Войната е нещото, където . . ." https://tinyurl.com/yea3yp7v Според сръбския президент А. Вучич Третата Световна "евроантлантическа" война ще започне до 3-4 месеца: „След 3-4 месеца ще имаме световна война Какво знае сръбският президент? https://tinyurl.com/3u57y Но дори Третата Световна "евроантлантическа" война да закъснее, тя ГАРАНТИРАНО ще започне, според всички световни военни анализатори. 3) В момента към Украйна се придвижват около 1000 танка и се подготвят да пристигнат около 300 000 войски на НАТО. Да напомним, че войната в Ирак започна с придвиждането 1000 "НАТОвски" танка, български войски също участваха. Но сега става въпрос за ЯДРЕНА ВОЙНА с тактически и възможно стратегически ядрени ракети, които ще унищожат цялата планета! Трябва ли България да участва и дебеланкото Пеевски ще може ли да надене военна униформа? Защото това е приготвил тоя дебеланко за всички български мъже и за България? Не трябва ли България да декларира НЕУЧАСТИЕ в Третата Световна "евроантлантическа" война?

Пепел ти на устата...

Ако Пеевски е евроатлантик, аз съм гимнастик !!! БАСИ !!!

евроатлантик в момента или не, той преценява според усещането в дебелото си черво...

зъщо ве ,.... зъщо гу зехте тоз дембелин! та той еде свинску, той е мръсен ут въттре! ... ЗИМЕТИ левски, ТА ТОЙ е искъл свубуда, А е бил убесен зъ нарушаване нъ законъ, тоз ДИМБЕЛИН е 100 пъти по-грешеН и 100 пъти по-гулям нарушитил, .... моля вииии ДПС, махайте гу тоз ..., ни ВИ ПРАВИ ЧЕСТ ДА Е ПРИ ВАЗ!!!!

абе... както заради белата златка воленчо, оня дебелия картоф каракачанко, сега заради късопишков - думата патриот стана мръса и гнусна сега е на път заради това прасе и "евроатлантически ценности" да стане така, май баш на тоя путкин му плаща

Добре де, а на теб кой ти плаща? Голтак ще си останеш, нескопосана марионетка на Подмяната. Патриот стана мръсна дума заради страха на вечните дебили в НС, да не им истинат местенцата за които се смятат абонирани.

Грухчо, пак е на вълната, ама така е като не ходим на избори. Страх го е, че ако пак има избори наесен няма да е такова величие като сега

евроатлантическите лидери магнит не ги лови

Бареков в "БНюз" пояснява какво се случва зад кулисите: "Борисов иска да вземе мандата с Пеевски и ДПС, но не му стиска! Пред него има два избора – Майдан или Манхатънгейт!" https://tinyurl.com/46arybnr

Барека и той е един убавец - фурнаджийска лопата! Аре бегай - нема нужда...

"С БЕЗПОЩАДНО НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ – НАПЪЛНО НЕЛИГИТИМНА ВЛАСТ! ЧУТОВЕН НАПЪН ДА ВКАРАТ АМЕРИКАНСКОТО ПРОКСИ ФИНАНСОВАТА ПИРАМИДА ВЕЛИЧИЕ ЗА УЙДУРМАТА С ГЕРБ&ДПС" https://afera.bg/с-безпощадно-ниска-избирателна-актив/ 23 % избирателна активност! В резултат е избрана напълно нелегитимна власт! В Парламента влизат: ГЕРБ – 28% ПП/ДБ – 15% ДПС – 15% ВЪЗРАЖДАНЕ – 13% БСП – 8% ИТН – 6% Американското прокси – партията на финансовата пирамида и паравоенна структура „Величие“, финансова измама с опънат чадър от прокуратурата, която НЕ позволява никой да я пипне финансовата пирамида – сещате се по заповед на кого – взима над 2 процента. Чутовен бе напъна да бъде вкарана финансовата пирамида Величие за уйдурмата на ГЕРБ&ДПС. Въпреки разследванията на МВР и Службите, прокуратурата като орлица пази финансовите измамници. По същия начин същата прокуратура пази като орлица и мошениците с кеша от ПП/ДБ. И двете структури са с прокурорска протекция по заръка на онези, които са господари на прокуратурата, а целта е – че след изборите ще правят сделки, сглобки и договорки с тях. МАСОВО народът показа кукиш на ВСИЧКИ политически партии.

Сега кой на кого го вкарва с 200, май дебелата дупара на банкянския коч е на пангара. Когато Пеевси каже скачай, Баце само ще пита колко високо.

Боже, колко мъка има по този свят! Баах му евроатлантическите лидери......

Моля не споменавайте думата - лидер когато говорите за български политици. Те са всичко друго но не и лидери.

Изборът да не гласуваш също е участие в изборите. С този си избор ти увеличаваш тежестта на два типа гласували и участваш на тяхна страна. 1. На ядрата на партиите с добре изградени структури, като ГЕРБ, ДПС. 2. На новопоявилите се партии, опиващи се да преминат бариерата, а и на тези, които са близко до бариерата. Т.е. гласувалите са подкрепили само една партия. А негласувалите са подкрепили ГЕРБ, ДПС, ИТН и Величие! На това се казва с един куршум, четири заека!

Що ние, по примера на демократична Украйна, защитник на европейската демокрация, не забраним двойното гражданство? Или за изборите да въведем принцип на уседналост? Например, ако не си живял поне една година в България преди изборите или си отсъствал от страната по-дълго от 6 месеца през последните 3 години просто нямаш право да гласуваш, защото щом не живееш тук ти не си наясно с проблемите на страната, нито пък си заинтересуван от успешното й развитие през следващите 4-5 години.

Защото това е свързано с допълнитена работа при изготвяне на списъците с избирателите, което не е чак толкова труден процес при съвренното информационни системи, но бих казал е непосилен за българският чиновник. Тук ще се изисква добре синхронизирана работата на различни институций, което в българските условия би отнело много много дълго време.

България е част от Европейския Съюз и има поне 1 млн българи извън България, но с редовно европейско пребиваване на територията на Европейския Съюз. Някои от тях са професионални шофьори и дори нямат постоянно пребиваване на едно място, но са в ЕС. Също така изборите бяха 2 в 1 и бяха комбинирани с европейските избори за Европейски Парламент. Затова няма никакъв проблем за българите живущи на територията на Европейския Съюз да гласуват редовно навсякъде в ЕС. Но не е въобще правилно лицето Кокорчо (мъж/жена) да има регистрирано местоживеене в Ню Йорк САЩ от 2000 година, при положение, че беше финансов министър и дори предложен за гей Премиер. Това е просто някакъв ЦИРК! Затова съвсем правилно той не можа да гласува за изборите за местна власт. Не е също така правилно всяко лице с български паспорт, живеещо извън територията на ЕС (Турция, Англия, САЩ, Канада ...) да гласува за български или европейски избори. Затова всички избиратели живеещи в Турция, която е страна извън ЕС, не е редно да гласуват за ЕС или за България, която е част от ЕС. Дори и да ги возят с автобуси за изборите в България, те са де факто турски граждани, гласуват на изборите в Турция и не бива да гласуват на избори в Европейска България.

Щото ние не ходиме да гласуваме и за това няма кой да приеме такива закони

Държавна структура в България не съществува ! Тоя се гласи за Прайминистър, а после и за Президент ! На никой не му пука !

1. Обръщението към Боко точно и кратко се превежда така: Ела ми Боце седни в скута дапиш мазно турско кафе. Пеевски излиза на Боце с неговите собствени номера, с номерата, скоито Боце унищожи всички партии, които му пристанаха. Сега по същия начин Шиши иска да унищожи ГЕРБ. 2. Шиши явно е подплашен от нещо (или някого) и затова и в обръщението му има дълбоко вътрешно противоречие: Кои са тези "евроатлантически лидери" изън ГЕРБ и ДПС, за които говори? Ами да - същите ония, за които оплювайки Радев нарича шарлатани и т.н. 3. ДПС не е евроатлантическа партия. Тя не е и партия, а организирана икономическа престъпна група. Нещо като ТИМ, само дето дори и ТИМ са по-свестни от тях. А ако са партия, то те са не евроатлантическа аа евроазиатска. 4. Обръщението е пълно с лъжи - Радев, колкото и да иска, колкото и политолози и социолози и журналисти да купи или да привлече, пак нищо не може да направи. Има конституция, която не може да бъде променена дори и от НС в частта й, в която се казва, че България е парламентарна република. Това може да стане само с Великоо народно събрание. 5. Не, изборите не отразяват мнението и волята на мнозинството от българите. Те просто не гласуват, защото това бхя избори без избор. Както каза един - точно на принципа: "Искам да си избера 5 яйца!" "Ами ето ти 5 яйца - избирай си!". Изобщо - много смрад от кочината, наречена ДПС - Движение на Пеевски за Съсипване на България.

дефиницията на партия? субект регистриран по закона, явяващ се на избори по правилата, както вискчи останали. Ама инало обръчи от фирми ? а в америка зад демократите нама ли ? или зад републиканците ??? нарича се демокрация! не е най-добрата система, наполседък например се оказва че: - китай (не-демокрация), - сингапур (откровена диктатура) - малейшия (ислямска монархия) и какви ли още не се развиват доста по-добре от колкото "демокрациите" който не ми вярва да отиде на стрийт вю във сингапур, или куала лумпур, или в шанхай, гунагджоу, ченду или където и да е да са провери ;)

Ама не си отговаряш на ника. Ти просто не си българин - няма българин, който да каже "малейша" вместо Малайзия. И няма българин, който да не знае, че имената на държавите се пишат с главни първи букви. Демокрация?! Каква демокрация? Игнорираха Закона за прякото участие на гражданите в управлението - просто отказаха да приемат необходимото по закон решение на НС. Демократично?! Използваха процедурни хватки и промениха Конституцията по възможно най-тъпия начин. Демократично?! Каква демокрация, бе? У нас най-големият закононарушител е държавата.

Погрешно се смята, че ГЕРБ спечели изборите. ГЕРБ има един избран евродепутат по-малко, няколко избрани депутати по-малко и над сто хиляди подадени гласа за тях по-малко! Победителят на тези избори са ДПС и Пеевски. Христо Иванов затова си подаде оставката, защото той имаше лична политическа битка срещу Пеевски. Защото цялото обкръжение около него имаха свръхочаквания към закона Магнитски. Смятаха, че американците ако вкарат Пеевски в списъка Магнитски, пасиансът им излиза. Да, ама не!

Погрешно е да се смята, че Пеевски е някаква зла сила, която въпреки че е лоша идва на власт... също както е много дразнещо, когато от европа казават "много сме загрижени, че идват крани националити на власт" Идването на Пеевски, или на "крайни националист" навсякъде из веропа е израз на желанието на народа. Зад тях стоят реални гласове, и сегашните "на власт" имат личен проблем с това. Но това не е проблем на европа, или на българия. Проблемът си е на "сегашните на власт" защото виждат, че ги сменят :) Кой разбрал, разбрал. За пеевски са гласували хора. това искат хората - това получават. Ако на някой не му харесва - имаше възможност да си каже преди 3 дена

Зад Пеевски стоят пари и купени гласове.Ама много купени гласове.....

Това всеки може да го каже за всеки! Аз мога да го кажа за който и да е политик!

Даже и не са купени, а закарани до секциите като оФце и не знаят защо са там.

Мюсюлманите в България не ядат свинско месо, но гласуват за него на изборите.

то те и алкохол не би трябвало да пият ама...

отврат

ДПС и Пеевски не са ни виновни, че другите политици не стават! Ако си гласоподавател на ПП-ДБ, защо да гласуваш за тях, след като директно ти казват, ние с ГЕРБ не можем, с ДПС не можем и с възраждане не можем! Добре е че осъзнавате, че с тях не можете, ама защо се кандидатирате тогава? Ами Възраждане? Ние можем да подкрепяме правителство, излъчено само с наш мандат. Това означава участие в изборите с нагласата да ги загубиш, защото предварително си избрал да не си на позиция, а да си в опозиция на тези, които ще са на позиция! Е може ли да очакващ хората да те подкрепят, ако ти им казваш, че тяхната подкрепа е безсмислена, че и да те подкрепят и да не те подкрепят, ти все ще си в опозиция! А сега политиците ни пак ако се окажат негодни, както се очертава, да съставят правителство, това няма да е по вина на ДПС!

сметайте - тоя и свинско, и пръжки си хапва стабилно! Нищо, че се води водач на едй-си-кви-си! Тая шия не е от туршия...

Шиши вика Батко на кафе. Тре'а да се върне "нормалността" в родната политиката. Кв'о пречи Шиши да е премиер? Сигурно и на него взе да му писва да е сив кардинал и да му се изреждат всякакви субекти в скута.....

Мвр и Армията са 8 хиляди пенсионера дето ограбват държавата с пенсия и заплата

да не се кани случайно да излезе от списъка по закона Магнитски? Скоро няма да е!

Свинтаварът Делян Бей бил евроатлантик. Та тя нашата мафия е всеобщо ориентирана. Тя е и с Русия и със САЩ и с Гей Европа. За нея цвета е само един и зелен – гушерен!!! Сокола да не е решил да прави Булгаристан турска губерния ??? Пази Боже. Така си ни управляват и крадат, скрити зад евроатлантизма !!! Градят си Цанков камък, Турски поток и какво ли не. Сараите са по големи от на Ердоган и милиарди в чужбина. Кой ще им подари цяла държава освен българските овце! Българските турци са най-работните и честни хора, но и те като българските овце пляскат на тези, които ги ограбват !!! Всичките сме в кюпа на тулупията. Докато не ГИ изметем заедно прасетата, кучетата и хиените!!! ОСТАВАТ САМО ОЩЕ 475 ГОДИНИ !!!

Най-сетне се разбра истината. Видях кой иска да унищожи България с евроатлантизъм. Видях, който иска да пороби българите и "беснее като турчин над бъщиното огнище". Този човек означава война, мизерия, робство, което вече е започнало.

Ще има сеир значи. Прасчо започна да дава команди на бойко.

Коментари - Пеевски зове Борисов към преговори за кабинет с всички евроатлантически лидери | Днес.dir.bg

Пеевски зове Борисов към преговори за кабинет с всички евроатлантически лидери

"Веднъж вече предотвратих опит на Радев да се инсталира на гърба на хората като политически властелин с проект "Трети март". И сега няма да го допусна", заяви лидерът на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски зове Борисов към преговори за кабинет с всички евроатлантически лидери | Днес.dir.bg

Коментари

Колко да е евроатлантик? Колкото Елена Йончева ли....

Пеевски зове Борисов, ама ще има ли ихтибар ? Без ихтибар при Борисов, май ще е трудна работата !!!

наред ли е? Или той като не е вменява на дургите същото? Как го разбра всичкото това от една 20% гласували? И ако се събират ЕНРОАТЛАНТИЦИ - какво място има ДПс при тях?

За всяко прасе идва Коледа.

Ела, прегърни ме и умри! Това е "зов"-а на Пеевски към Борисов и ГЕРБ, ако имат грам здрав разум и са партия, а не Борисов ще откажат. Нека ДПС подкрепи правителство на малцинството - без тях във властта или да докажат алчността си, заради която са готови да хвърлят страната в нови избори. Винаги има и друг ход в политиката, винаги има как да пробиеш порочните.

Зов за "повръщане" . Обеща Доган да унищожи Борисов и след унижението това е последната задушаваща прегръдка.Отне им време, но успяха. Внушава се на цялата държава, че няма друга алтернатива освен ДПС. Как тази държава успя да впрегне целия си ресурс да унищожи всяка алтернатива през годините, но не и една откровено етническа капсулирана партия, която е лице на всичко долно, подмолно, тъмно, престъпно и тежки корупционни практики. Та нали получихме ясен сигнал със санкциите по Магнитски. И сега хем направихме всичко, за да сме партньори в НАТО и ЕС, хем тръгнахме рязко срещу тях, за да защитим корупцията. Та ние нямаме милиарди петродолари инвестиции или пък те да са зависими от нас ... ще си го получим и пак ще сме най-бедни, най-несвободни, най-крадени, най-унижени. Вижте гласуването в Кърджали - та тези хора там живет отделен живот нямащ общо с държавата ни. За съжаление така е и с всяка морска община, което лъсва на местните избори. Та това е България на 21-ви век. Дано ни има и сме цели и през 22-ри век.

Голям дебел авроатлантик се извъди и този - всякаш цял живот е плувал с малка рибарска лодка в атлантическия океан

По-добре Радев колкото и да е зле, отколкото Пеевски -тлъста свиня избрана от цигани!

Най големият евроатлантик на България! И защо българите не харесват евроатлантизма?

Е като е най-големия къде са българските картофи, домати, краставици, ябълки, праскови, кайсии и т.н, а сега ядем само джапанки ??? Известен ли ти е този вкус ???

Този път ако Борисов не успее да състави правителство по нова актуална формула, ще се оформи като краен некадърен и капризен политик !

На Шиши му трябва ежедневна полска работа, ама не в Полша, ами на полето, пиене само на мълчана вода, за просветляване на мислите и действия, които да са в полза на България и българския народ.

Снимката на този надарен индивид, издигнал се в йерархията на родната мафия едва на 20 години олицетворява същността на евроатлантизма. Ако досега образът на евроатлантизма ми е убягвал от представите визуално, то отсега нататък асоциацията с тази снимка ще е спонтанна.

Чл. 90. (1) Принудителното лекуване в обикновено психо-неврологическо заведение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на неговото психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се нуждае от болнични грижи и лекуване по принудителен ред. (2) Принудителното лекуване в специална психиатрическа болница или в специално отделение може да бъде постановено от съда по отношение на душевно болен, който с оглед на своето психическо състояние и на характера на извършеното общественоопасно деяние се явява особено опасен за обществото или за своите близки. В тези случаи лицето се държи под усилен надзор, изключващ възможността то да извърши ново общественоопасно деяние

щом един престъпник зове друг изманиник да правят правителство ????? баси пародията на идиотите

Очертава се повторение на протестите срещу назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС или ДАНСуйт ми 2

От кочината се подава шопар с фес!

Ще клекнете на Кирцата, друга опция нямате.

прасето квичи , иска да язди Тиквун

Прасчо Пеевски пак го намагнетизираха ;) в превод от Новговор той свежда дознание инструкциите от Козяк 16 или директно от водещия му офицер от ЦРУ, че сащските политически проекти трябва да влязат пак в единен фронт срещу България !

Кой е по-як, Боце или Шиши ? Щот който се е заиграл с Боце заминава в не-битието. Да не вземе и Шиши да глътне вода и да се потопи под водата.

След като попадна под закона "Магнитски", Шиши стана много убеден евроатлантик. А си беше обикновен олигарх. Ех тези зелени пари какви чудеса правят...

Видно е - ще ни управляват подпухнали хора с доста високо наднормено тегло. Каквито са солидна част от избралите ги. :-) Наздраве и да започват дългите, топли летни нощи, изпълнени с безгрижие, чалга, ракия и пелтечене до ранни зори. Коя ли ще е личната телевизия на Шопариата? От една или две "джипки" ще раздават пачки петолевки ... едно съвместно управление на ГЕРБ-ДПС, които така и така са едно цяло. Това НАЙ-НАКРАЯ ще отвори очите на слепите, които гласуват за крадливия от Банкя.

Политиката е курвенска работа. Винаги Борисов и Пеевски са обслужвали Путин. Лапаха подкупи от Путин, като ненаситни лами. САЩ ги държат с компромати и вероятно са открили откраднатите милиарди в различни банки по света. Пред угрозата да им вземат откраднатото и да ги компрометират безвъзвратно двете свини го играят първи русофоби и първи верни слуги на САЩ. Това е за сметка на всички българи. МАФИОТИТЕ Борисов и Пеевски са за публичен линч за лъжи, огромни кражби и съсипани хиляди човешки съдби !

Службите борещи се срещу "купения" вот, арестуват за списък с имена и записани суми от 50лв. в тях. Питам, а не е ли купуване на гласове, организирането на "екскурзии" с безплатни за пътуващите автобуси, хора Не знаещи за какво гласуват, Не знаещи Бг език, но получаващи на входа "правилните" предварително попълнени бюлетини. И това, ако не е "купен" и фалшифициран вот, кое е? Това ли са Евроатлантическите ви ценности, г-н Магнитски?

Магнитеният кандидат-ДАНС Пеевски знае много за бившия затворник в Чехия Борисов и съответно лафът му има дебела подложка. Дръж се, Българио, в добри ръце си ...

По-полека , по-полека , забави ,забави...Това момче вече се вижда премиер. А ДПС има още път да извърви , докато започне да се възприема като българска , а не етническа партия. Един Делян и още двайсетина етнически българи в нея не я легитимират достатъчно. И стига с това " евроатлантически" , намразихме го. Да нямаш спуснат план - бройка колко пъти ще ни го набиваш в главите дневно.

1) Защо "Трети март" било "неправилно име? По-добро ли е името "Клането в Батак"? Избирателите на Пеевски гласуват от Турция и тяхното младо поколение "гласоподаватели" на Турската Националистическа Партия ДПС не знаят български език, но имат български паспорти и се разкарват по българските посолства в Европа за продължаване на техните български документи, като говорят на турски език! Отидете в едно българско посолство в Западна Европа и ще видите само такива "българи"! 2) Какво означава "евроантлантически"? НАТО ли означава? Според Хал Търнър Третата Световна "Евроантлантическа" война ще започне до 10 дни: "Войната е нещото, където . . ." https://tinyurl.com/yea3yp7v Според сръбския президент А. Вучич Третата Световна "евроантлантическа" война ще започне до 3-4 месеца: „След 3-4 месеца ще имаме световна война Какво знае сръбският президент? https://tinyurl.com/3u57y Но дори Третата Световна "евроантлантическа" война да закъснее, тя ГАРАНТИРАНО ще започне, според всички световни военни анализатори. 3) В момента към Украйна се придвижват около 1000 танка и се подготвят да пристигнат около 300 000 войски на НАТО. Да напомним, че войната в Ирак започна с придвиждането 1000 "НАТОвски" танка, български войски също участваха. Но сега става въпрос за ЯДРЕНА ВОЙНА с тактически и възможно стратегически ядрени ракети, които ще унищожат цялата планета! Трябва ли България да участва и дебеланкото Пеевски ще може ли да надене военна униформа? Защото това е приготвил тоя дебеланко за всички български мъже и за България? Не трябва ли България да декларира НЕУЧАСТИЕ в Третата Световна "евроантлантическа" война?

Пепел ти на устата...

Ако Пеевски е евроатлантик, аз съм гимнастик !!! БАСИ !!!

евроатлантик в момента или не, той преценява според усещането в дебелото си черво...

зъщо ве ,.... зъщо гу зехте тоз дембелин! та той еде свинску, той е мръсен ут въттре! ... ЗИМЕТИ левски, ТА ТОЙ е искъл свубуда, А е бил убесен зъ нарушаване нъ законъ, тоз ДИМБЕЛИН е 100 пъти по-грешеН и 100 пъти по-гулям нарушитил, .... моля вииии ДПС, махайте гу тоз ..., ни ВИ ПРАВИ ЧЕСТ ДА Е ПРИ ВАЗ!!!!

абе... както заради белата златка воленчо, оня дебелия картоф каракачанко, сега заради късопишков - думата патриот стана мръса и гнусна сега е на път заради това прасе и "евроатлантически ценности" да стане така, май баш на тоя путкин му плаща

Добре де, а на теб кой ти плаща? Голтак ще си останеш, нескопосана марионетка на Подмяната. Патриот стана мръсна дума заради страха на вечните дебили в НС, да не им истинат местенцата за които се смятат абонирани.

Грухчо, пак е на вълната, ама така е като не ходим на избори. Страх го е, че ако пак има избори наесен няма да е такова величие като сега

евроатлантическите лидери магнит не ги лови

Бареков в "БНюз" пояснява какво се случва зад кулисите: "Борисов иска да вземе мандата с Пеевски и ДПС, но не му стиска! Пред него има два избора – Майдан или Манхатънгейт!" https://tinyurl.com/46arybnr

Барека и той е един убавец - фурнаджийска лопата! Аре бегай - нема нужда...

"С БЕЗПОЩАДНО НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ – НАПЪЛНО НЕЛИГИТИМНА ВЛАСТ! ЧУТОВЕН НАПЪН ДА ВКАРАТ АМЕРИКАНСКОТО ПРОКСИ ФИНАНСОВАТА ПИРАМИДА ВЕЛИЧИЕ ЗА УЙДУРМАТА С ГЕРБ&ДПС" https://afera.bg/с-безпощадно-ниска-избирателна-актив/ 23 % избирателна активност! В резултат е избрана напълно нелегитимна власт! В Парламента влизат: ГЕРБ – 28% ПП/ДБ – 15% ДПС – 15% ВЪЗРАЖДАНЕ – 13% БСП – 8% ИТН – 6% Американското прокси – партията на финансовата пирамида и паравоенна структура „Величие“, финансова измама с опънат чадър от прокуратурата, която НЕ позволява никой да я пипне финансовата пирамида – сещате се по заповед на кого – взима над 2 процента. Чутовен бе напъна да бъде вкарана финансовата пирамида Величие за уйдурмата на ГЕРБ&ДПС. Въпреки разследванията на МВР и Службите, прокуратурата като орлица пази финансовите измамници. По същия начин същата прокуратура пази като орлица и мошениците с кеша от ПП/ДБ. И двете структури са с прокурорска протекция по заръка на онези, които са господари на прокуратурата, а целта е – че след изборите ще правят сделки, сглобки и договорки с тях. МАСОВО народът показа кукиш на ВСИЧКИ политически партии.

Сега кой на кого го вкарва с 200, май дебелата дупара на банкянския коч е на пангара. Когато Пеевси каже скачай, Баце само ще пита колко високо.

Боже, колко мъка има по този свят! Баах му евроатлантическите лидери......

Моля не споменавайте думата - лидер когато говорите за български политици. Те са всичко друго но не и лидери.

Изборът да не гласуваш също е участие в изборите. С този си избор ти увеличаваш тежестта на два типа гласували и участваш на тяхна страна. 1. На ядрата на партиите с добре изградени структури, като ГЕРБ, ДПС. 2. На новопоявилите се партии, опиващи се да преминат бариерата, а и на тези, които са близко до бариерата. Т.е. гласувалите са подкрепили само една партия. А негласувалите са подкрепили ГЕРБ, ДПС, ИТН и Величие! На това се казва с един куршум, четири заека!

Що ние, по примера на демократична Украйна, защитник на европейската демокрация, не забраним двойното гражданство? Или за изборите да въведем принцип на уседналост? Например, ако не си живял поне една година в България преди изборите или си отсъствал от страната по-дълго от 6 месеца през последните 3 години просто нямаш право да гласуваш, защото щом не живееш тук ти не си наясно с проблемите на страната, нито пък си заинтересуван от успешното й развитие през следващите 4-5 години.

Защото това е свързано с допълнитена работа при изготвяне на списъците с избирателите, което не е чак толкова труден процес при съвренното информационни системи, но бих казал е непосилен за българският чиновник. Тук ще се изисква добре синхронизирана работата на различни институций, което в българските условия би отнело много много дълго време.

България е част от Европейския Съюз и има поне 1 млн българи извън България, но с редовно европейско пребиваване на територията на Европейския Съюз. Някои от тях са професионални шофьори и дори нямат постоянно пребиваване на едно място, но са в ЕС. Също така изборите бяха 2 в 1 и бяха комбинирани с европейските избори за Европейски Парламент. Затова няма никакъв проблем за българите живущи на територията на Европейския Съюз да гласуват редовно навсякъде в ЕС. Но не е въобще правилно лицето Кокорчо (мъж/жена) да има регистрирано местоживеене в Ню Йорк САЩ от 2000 година, при положение, че беше финансов министър и дори предложен за гей Премиер. Това е просто някакъв ЦИРК! Затова съвсем правилно той не можа да гласува за изборите за местна власт. Не е също така правилно всяко лице с български паспорт, живеещо извън територията на ЕС (Турция, Англия, САЩ, Канада ...) да гласува за български или европейски избори. Затова всички избиратели живеещи в Турция, която е страна извън ЕС, не е редно да гласуват за ЕС или за България, която е част от ЕС. Дори и да ги возят с автобуси за изборите в България, те са де факто турски граждани, гласуват на изборите в Турция и не бива да гласуват на избори в Европейска България.

Щото ние не ходиме да гласуваме и за това няма кой да приеме такива закони

Държавна структура в България не съществува ! Тоя се гласи за Прайминистър, а после и за Президент ! На никой не му пука !

1. Обръщението към Боко точно и кратко се превежда така: Ела ми Боце седни в скута дапиш мазно турско кафе. Пеевски излиза на Боце с неговите собствени номера, с номерата, скоито Боце унищожи всички партии, които му пристанаха. Сега по същия начин Шиши иска да унищожи ГЕРБ. 2. Шиши явно е подплашен от нещо (или някого) и затова и в обръщението му има дълбоко вътрешно противоречие: Кои са тези "евроатлантически лидери" изън ГЕРБ и ДПС, за които говори? Ами да - същите ония, за които оплювайки Радев нарича шарлатани и т.н. 3. ДПС не е евроатлантическа партия. Тя не е и партия, а организирана икономическа престъпна група. Нещо като ТИМ, само дето дори и ТИМ са по-свестни от тях. А ако са партия, то те са не евроатлантическа аа евроазиатска. 4. Обръщението е пълно с лъжи - Радев, колкото и да иска, колкото и политолози и социолози и журналисти да купи или да привлече, пак нищо не може да направи. Има конституция, която не може да бъде променена дори и от НС в частта й, в която се казва, че България е парламентарна република. Това може да стане само с Великоо народно събрание. 5. Не, изборите не отразяват мнението и волята на мнозинството от българите. Те просто не гласуват, защото това бхя избори без избор. Както каза един - точно на принципа: "Искам да си избера 5 яйца!" "Ами ето ти 5 яйца - избирай си!". Изобщо - много смрад от кочината, наречена ДПС - Движение на Пеевски за Съсипване на България.

дефиницията на партия? субект регистриран по закона, явяващ се на избори по правилата, както вискчи останали. Ама инало обръчи от фирми ? а в америка зад демократите нама ли ? или зад републиканците ??? нарича се демокрация! не е най-добрата система, наполседък например се оказва че: - китай (не-демокрация), - сингапур (откровена диктатура) - малейшия (ислямска монархия) и какви ли още не се развиват доста по-добре от колкото "демокрациите" който не ми вярва да отиде на стрийт вю във сингапур, или куала лумпур, или в шанхай, гунагджоу, ченду или където и да е да са провери ;)

Ама не си отговаряш на ника. Ти просто не си българин - няма българин, който да каже "малейша" вместо Малайзия. И няма българин, който да не знае, че имената на държавите се пишат с главни първи букви. Демокрация?! Каква демокрация? Игнорираха Закона за прякото участие на гражданите в управлението - просто отказаха да приемат необходимото по закон решение на НС. Демократично?! Използваха процедурни хватки и промениха Конституцията по възможно най-тъпия начин. Демократично?! Каква демокрация, бе? У нас най-големият закононарушител е държавата.

Погрешно се смята, че ГЕРБ спечели изборите. ГЕРБ има един избран евродепутат по-малко, няколко избрани депутати по-малко и над сто хиляди подадени гласа за тях по-малко! Победителят на тези избори са ДПС и Пеевски. Христо Иванов затова си подаде оставката, защото той имаше лична политическа битка срещу Пеевски. Защото цялото обкръжение около него имаха свръхочаквания към закона Магнитски. Смятаха, че американците ако вкарат Пеевски в списъка Магнитски, пасиансът им излиза. Да, ама не!

Погрешно е да се смята, че Пеевски е някаква зла сила, която въпреки че е лоша идва на власт... също както е много дразнещо, когато от европа казават "много сме загрижени, че идват крани националити на власт" Идването на Пеевски, или на "крайни националист" навсякъде из веропа е израз на желанието на народа. Зад тях стоят реални гласове, и сегашните "на власт" имат личен проблем с това. Но това не е проблем на европа, или на българия. Проблемът си е на "сегашните на власт" защото виждат, че ги сменят :) Кой разбрал, разбрал. За пеевски са гласували хора. това искат хората - това получават. Ако на някой не му харесва - имаше възможност да си каже преди 3 дена

Зад Пеевски стоят пари и купени гласове.Ама много купени гласове.....

Това всеки може да го каже за всеки! Аз мога да го кажа за който и да е политик!

Даже и не са купени, а закарани до секциите като оФце и не знаят защо са там.

Мюсюлманите в България не ядат свинско месо, но гласуват за него на изборите.

то те и алкохол не би трябвало да пият ама...

отврат

ДПС и Пеевски не са ни виновни, че другите политици не стават! Ако си гласоподавател на ПП-ДБ, защо да гласуваш за тях, след като директно ти казват, ние с ГЕРБ не можем, с ДПС не можем и с възраждане не можем! Добре е че осъзнавате, че с тях не можете, ама защо се кандидатирате тогава? Ами Възраждане? Ние можем да подкрепяме правителство, излъчено само с наш мандат. Това означава участие в изборите с нагласата да ги загубиш, защото предварително си избрал да не си на позиция, а да си в опозиция на тези, които ще са на позиция! Е може ли да очакващ хората да те подкрепят, ако ти им казваш, че тяхната подкрепа е безсмислена, че и да те подкрепят и да не те подкрепят, ти все ще си в опозиция! А сега политиците ни пак ако се окажат негодни, както се очертава, да съставят правителство, това няма да е по вина на ДПС!

сметайте - тоя и свинско, и пръжки си хапва стабилно! Нищо, че се води водач на едй-си-кви-си! Тая шия не е от туршия...

Шиши вика Батко на кафе. Тре'а да се върне "нормалността" в родната политиката. Кв'о пречи Шиши да е премиер? Сигурно и на него взе да му писва да е сив кардинал и да му се изреждат всякакви субекти в скута.....

Мвр и Армията са 8 хиляди пенсионера дето ограбват държавата с пенсия и заплата

да не се кани случайно да излезе от списъка по закона Магнитски? Скоро няма да е!

Свинтаварът Делян Бей бил евроатлантик. Та тя нашата мафия е всеобщо ориентирана. Тя е и с Русия и със САЩ и с Гей Европа. За нея цвета е само един и зелен – гушерен!!! Сокола да не е решил да прави Булгаристан турска губерния ??? Пази Боже. Така си ни управляват и крадат, скрити зад евроатлантизма !!! Градят си Цанков камък, Турски поток и какво ли не. Сараите са по големи от на Ердоган и милиарди в чужбина. Кой ще им подари цяла държава освен българските овце! Българските турци са най-работните и честни хора, но и те като българските овце пляскат на тези, които ги ограбват !!! Всичките сме в кюпа на тулупията. Докато не ГИ изметем заедно прасетата, кучетата и хиените!!! ОСТАВАТ САМО ОЩЕ 475 ГОДИНИ !!!

Най-сетне се разбра истината. Видях кой иска да унищожи България с евроатлантизъм. Видях, който иска да пороби българите и "беснее като турчин над бъщиното огнище". Този човек означава война, мизерия, робство, което вече е започнало.

Ще има сеир значи. Прасчо започна да дава команди на бойко.