Коментари - "Политико": За краля и отечеството? Младите в Европа може да не са готови да се бият | Днес.dir.bg

Коментари - "Политико": За краля и отечеството? Младите в Европа може да не са готови да се бият | Днес.dir.bg

Коментари

Кви младежи бе 40% от европейските младежи са наркозависими радикали зависими от социалните мрежи.....на баба си обиците носят бе да еба тяхното маме побъркано с женски обици...а приятелките им ги рендосват у гъзо с страпони.....техните КРАЛЕ са наркобароните и наркодилърите,радикалните ислямисти.....и футболните отбори.....ЗА ТЯХ НАРКОТИЦИТЕ,ИНТЕРНЕТА И ФУТБОЛА СА ПО ВАЖНИ ОТ ОТЕЧСТВОТО.....В ЕВРОПА ПО ВРЕМЕ НА СВЕТОВНОТО И ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВА ПО ФУТБОЛ НЕ ПРОЯВЯВАТ ЕЛЕМЕНТАРНО УВАЖЕНИЕ КЪМ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ФЛАГОВЕ ..ЗАХВЪРЛЯТ ГИ ВАЛЯТ СЕ УЛИЦИ И ТРОТОАРИ И ГИ ТЪПЧАТ ПО НЯКОЛКО ДЕНА ПО УЛИЦИТЕ В МРЪСОТИЯ...

Три фактора влият на патриотичната мотивация и националното самосъзнание... РОДИНА,НАРОД И НАСТОЯЩ НЕЗАВИСИМ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ТАЙНИ ОБЩЕСТВА ЛИДЕР КОЙТО СЪХРАНЯВА И ПАЗИ СУВЕРИНИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА..И СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ...ТА ТОГАВА НАРОДА И РОДИНАТА ЩЕ ГО ОБИЧАТ И ТАЧАТ....И КОГАТО ТОЗ ЛИДЕР КАЖЕ ДОШЛО Е ВРЕМЕ ДУШМАНСКИ КОЖИ ДА ДЕРЕМЕ ТУРГАЙТЕ ЩИКОВЕТЕ И В АТАКА НА НОЖ.....ЕДИННА СПОЛТЕНА МОЩНА ЯРОСТНА ВЪЛНА КАТО ЦУНАМИ ЩЕ ПОМЕТЕ ВСЕКИ ВРАГ.......ПО ПЪТЯ СИ

Много "хубава" статия. Съжалява защо младежите в Европа не иска да се бият за оня, който духа.

Говорят глупости! Първо Путин няма сили да поведе пълномащабна война в Европа и второ... за кой европейски педал да ходим да се бием? Може би затова върнахте Фердинант, за да разберем цялата гнусна истина за неговите изродски амбиции поради което са загинали 500хил.войници.... ей така за Бог да прости и сега са се заели да му лъскат имиджа на този боклук. Нито един европейски политик не заслужава да се бия за него, така че те да отиват в Украйна като им е такава тръпка!

Аз не се отивам на война за никого, набйте си го в кухите лейки. Предлагам да организираме гладиаторски боеве за политици като са толкова надъхани да се бият.

Не зная защо трябва да слушаме глупости от сорта, Путин след Украйна ще нападне други страни - та той едва се справя със сегашното положение. Дрънканици на хора които имат интерес да има постоянен страх, продажба на оръжие и безредие в света, защото това е изгодно - знаете защо.

Много странно изказване, подплатено с много пропаганда и много лозунги, за да не каже нищо! Казват войната вече чукала на вратите, а младите не искали да се жертват? Коя война? В Ирак ли? В Афганистан ли? Сирия? Либия? Има ли изобщо мирна година? Ние специално имаме загинали в Ирак! Какво на майната си дириха в Ирак? Не съм сигурен, но май и в Афганистан имаме пострадали? Та, не си седнаха на алчните г-зове и после: "Оле! Гадните диктатори ни нападат!". За толкова години дори сценария не промениха! Имаме гаден диктатор, който не се съобразява с американските правила и закони на територията на собствената си държава и макар да е избран с мнозинство, то не е легитимирано в американското посолство, следователно гада управлява в режим и трябва да бъде демократично свален. И който откаже е изрод! Така че ако трябва Европа да си плаща греховете, ще ги плаща и никой вече не е толкова тъп, да не го съзнава и да мре за да богатеят американосите!

Американците местят своите европейски „пешки“ и не се впечатляват много, че нещо би могло да им се случи в обозримо бъдеще. Разгледайте американската преса за да разберете. Войските на западноевропейските държави не са подготвени за сухопътни битки с Въоръжените сили на Русия, нито имат оръжия, нито имат подготвени войници които да се опълчат на руската Армия, с тролове из Интернет война не се печели. На САЩ не им е изгодно да има чл. 5 в НАТО, вече веднъж го задействаха и от това нищо не се получи, американци със сигурност няма да умират в Европа.

Много интересно! Същите хора, които налагат насилствено джендър идеологията и станаха милиардери, заедно с приятелите си, сега плачат че народите им трябва да умират в името на държавата! Няма такъв когнитивен диссонанс!

Не е ясно как ще се съвместят джендър и гей идеологията, която в момента се налага в Европа с военната мобилизация и жертва в името а краля и родината. Още повече, че целта на Русия в СВО е денацификацията в Украйна и освобождване на рускогоорящите украинци, подложени на геноцид от собственото си ръководство. Те поискаха помощ от Русия и тя откликна на техния зов за помощ.

Ако Московия посегне на Европа, ще бъде изненадана многократно по-силно отколкото след нападението над Украйна. Потропа ли злото на портите, всеки ще грабне оръжието. Не подценявайте готовността на народите да се защитят.

Няма "не искам". Започне ли войната - ще се случи това, което се случва в Украйна - военните ще ловят месото по улиците, но в случай на война, в която участва цяла Европа - няма да има къде да се избяга. Ако младите не успеят да спрат лудите политици чрез избори - Европа ще се превърне в радиоактивна пустиня.

Хитлер мислел, че "европейските му врагове са лесна плячка". Но когато войната започнала, той "лишил от тези илюзии". ... защото видял "колко величествено се сражават неговите противници". ВЕРНО ЛИ? хахха- явно американците от "Политико" не познават историята! Полша капитулира за ТРИ седмици Франция капитулира за 40 дни Белгия за 18 дни ... Холандия за 7 дни Ако имате предвид СССР - той се бие цели ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА! Ама статията е за Зап.Европа!, а там се предават бързо.

СССР реално е бил разгромен за два-три месеца. Нека не се забравя, че Вермахта не хвърля 100% от бойната си мощ срещу СССР по причина, че зад гърба му е непобедената Великобритания! Да, Източният фронт е поглъщал огромна част от военния ресурс на Германия, но само част!

Може би скоро сме щели да видим, дали младите в Европа били готови да се бият за това, за което сега се биели украинците - за правото да съществуват. 1. Русия направо ви го каза - няма да нападаме НАТО, няма да водим конвенционална война с НАТО, преразглеждаме си ядрената доктрина. Преведено: Ние няма да ви нападаме, но ако се опитате вие да го направите, за което очевидно се готвите, направо ще ви ударим с ядрено оръжие, защото сме наясно, че с конвенционални няма как да се справим с вас. И при това, можем да го направим първи. 2. От горното следва че, младите в Европа няма как да се бият за правото да съществуват. Те просто няма да съществуват. Третата световна война няма да има нищо общо с Втората световна. 3. Политико е американска медия и тази статия потвърждава това, което Лавров каза само преди ден-два: САЩ насъскват Европа за война с Русия, защото си въобразяват, че няма да бъдат засегнати. Въобразяват си. Но този път, за разлика от всички досега, изобщо няма да им се размине - те ще са първи на пангара. И ще спрат да съществуват точно както и Европа и Русия.

Абсолютно. Според всички шпецове, от другата страна на щанда, Вашингтон си вярва, че Мечката и този път блафира, но .....ще се гризва дръвче. И ще е четвъртито, чепато и без избор. Мислете малко, бе хора ?

Младите в Европа с европейски корени трябват на дъртите европейски политици със неясни корени само за да бъдат изтребени. Така че всичко е точно - като не могат да се бият по-лесно ще бъдат избити. Също като урките и орките .

Пеевски на война ?! Ще падна от кобилата !

Не само младите, а всички. Ето при нас само 30% са тия дето са отишли да гласуват. Останалите 70% пет пари не дават за управляващите. От тези 30% отишли да гласуват познайте колко процента от тях ще вземат оръжие в ръка за да се бият за управляващите- едва ли ще са повече от 20-30 души...

И за какво ? Да се бият заради това, че някакви дебелогъзи мухльовци са вкарали държавата във война? То без война си замина 30% от населението, а представям си какво ще бъде при наличие на такава.

Урсузът,Столцито и Макарончо да слагат розовите полички и да заминават.

Ами сега - ще требва на 61 да ходя на война! Младите не щат, а и не могат!С Тагарчето,Запряния,Тафровия ,бат Бойко Шиши- хоп в един окоп! Чакай ,чакай знам ще бъда в окопа сам!! Но и сам воинът е воин!

Да се бие! Та той с гъза напред в атака ще тръгне.

Не мога да повярвам. Нима това е възможно прогреивното човечество не е готово да защитава нашите вечни и непреходни евроатлантически ценности.

ГОЛФа ни пропадна като игра, под напора на феминизма, а ти за някаква европедерастия си се закаърил/а. Никъде вече човек не може да намери място където да бъде на спокойствие и да релаксира. Golf = Gentlemen Only, Ladies Forbidden

а ти другрю имаш ли представа ..москалите колко народи и земи са поробили ..за да са най големи по територия ..щатите може и да са воювали през 20-ти век ..но най големите и смъртоностни войни ги запали Русия ..ПСВ и ВСВ ..десетки милиони бяха убити ..и в двете войни янките се включиха на по късен етап ..Московия е последната Империя тюрма на народите ! няма такова нещо от как Свет светува ..да се уголемяваш и да поглъщаш народи и земи без войни ..нерде славяни православни ..нерде чукчи ..нерде мюслита в Кавказ ..Поволжието ..татарстан ..нерде буряти..нерде башкирци ...

Истината е още по проста. 1. Поне 40% от хората тогава са били даже неграмотни. България е била на едно от челните места по грамотност тогава 2. Необразовани. Дядовците ми са имали завършени някакви отделения. 3. Никаква информация отвън. Каквото им кажат глашатаите или преди изборите това са знаели. Е как няма да нахъсаш цял народ да се бие. От това по лесна работа няма Ама ха сега да ги видя. има информация от всякъде. За Германия съм на 100% сигурен, че много области, особено на север, си подкрепят Русия на 100%. Хората днес не са неграмотни а има и доста образовани. Малко трудно ще ги изманипулираш.

Не виждам как Киро, Боко, Кокорчо. Професора, Шкембе воевода, Ристю . или кой да подобен ще ме накара да ида на който и да е фронт.

Погледай малко видеа как фашиста Зеленски го прави и ще разбереш, в мрежата са в изобилие. Днес гледам, в Украйна масово се слагат стикери на автомобили и микробуси, че не принадлежат на военно-отчетните служби за да не ги палят или валидизират.

обяснението е просто... След две години люта антируска пропаганда и безмислена цензура, освен Западните политици, почти не останаха хора които да вярват в правотата на Украйна, айретен че и Ковид истерията спомогна за избистряне на образа на лъжливия Западен политик, така че няма как сред младите европейци да се заформи неудържимо желание за саможертва, само защото някакъв доказан лъжец ги е призовал да се включат в поредната хекатомба;)

Бих се бил срещу крадливите ни политици и "управници".

Ха-ха, западните другари започнаха да ни подготвят за война, че украинците свършиха. Е у нас не вярвам да стане, нито Боко, нито Шиши, нито Кирчо могат да накарат някой да хване оръжието. Съмнявам се че и западноевропейците ще се трепят, щото Крим бил стратегически важен за НАТО.... Ще има масово фак юс, ху кеърс абоут глобал доминейшиън!

Снимката е доста красноречива.

Charlie Hebdo са по категорични по въпроса, както винаги със своите актуални карикатури: https://i.postimg.cc/MHPbks1G/Screenshot.png

За тези от вас които разсъждават (имат с какво да го направят) би трябвало да им е направило впечатление, че Путин започна военната операция срещу Посрайна с 40 000 войника, срещу 44 000 000 "държава". Което би трябва да предизвика в тях някаква лампа, че той не е тръгнал да завоюва територии, а само да им набие канчето да си изпълняват поетите, подписани обещания. Това не му попречи с тези 40 000 войника на третият ден да бъде на 50 км от Киев!!!! Следващата му стъпка беше да изтегли доброволно армията си от Киев за да даде шанс на Мира (Истанбулски споразумения), фашистите не само, че се отказаха от МИР, но убиха собственият си преговарящ .... Всякакви дискусии повече по темата са излишни, Посрайна в крайна сметка ще получи това което си е пожелала, никакъв МИР докато не си загуби "държавата".

да стане една ядрена война и да измрат и богати и бедни ,,,,какво по хубаво от това!

на тотално безполезен и бездетен нереализат като тебе - все му е тая какво ще стане и кой ще мре...

Естествено че не са готови.В обучение С обучение само в глобализъм не става.

И кой не позволи младите да са такива? Когато бе удобно им се обясни, че са граждани на света. Че днеска тук, утре там, където е удобно и полезно за тях. Армията е за глупавите и бедните, тя унищожава личността, нали та го говорихте? Военните са хрантутници, те нищо не произвеждат и са в тежест на обществото. Отечество, Родина - понятия, които са от времето на соца., силно преекспонирани в ущърб на личността. Хак ви е сега, оправяйте се! Да, Вие ще си стегнете багажа и да видим къде? Може би в Африка? Така както я карате, та вие вече пъшкате и охката по английски. Учете китайски и във Гана да се преместите, пак ще ви помогне. Европейски ценности.......това дори не са балони, а разхвърляни надути мехури, които управата на Европа подритва , както им е удобно. И сега.... какво стана? Няма кой да им ги пази.

Е кой иска да се бие за тия опикани старци и психопати дето създават войните?

начи СССР и Варшавския Договор можеха да наливат милиарди пари и безброй оръжия във Виетнам във войната с Щатите ..а Запада да не може да налива в Украйна ..къде дават така ..Фидел кастро взе властта с въоръжен преврат в Куба ..там имаше съветски бази и беше пълно с оръжия и те така над 65 години под носа на САЩ ..а москалите риват сега за Украйна ...

Виетнам е на другия край на света и с нищо не е заплашвал ФАЩ, точно както всички други държави, с които ФАЩ е воювал в последните 100 години. Покрайна 404 е на границата с РУСИЯ и заплашваха националните й интереси с разполагане на враждебни за РУСИЯ оръжия и окупационни бази, както и с нарушаване на правата на руските малцинство в Украйна. В Украйна властта също беше взета с въоръжен преврат - има видео в нета, в което Хюсеин Обама признава в прав текст пред СиЕнЕн, че са "брокерирали" (неговият израз" смяна на властта в Украйна. А по въпроса с какво оръжие воювали укронацистите в последните над 10 месеца, поинтересувай се кога почнаха да горят американсерските абрамси, пък и деликатно пропускаш оръженийните доставки от рецесиралия ЕСС :))

Във Виетнам имаше ли американци?Виетнам въоръжаваше ли се да воюва със САЩ? В Украйна 25% от населението са руснаци,по които украинците стреляха 8 години.Това не е ли гиноцид? Украйна тръгна да се въоръжава за да воюва с Русия,защо реве сега?Каквото са искали ,такова са и получили.Само където САЩ ги излъга.

в пичето!

Миче, ти имаш ли представа сащ колко държави са нападнали и воювали, и още на колко са спретнали преврати и ревплюции. Знаеш ли в колко държави има американско военно присъствие, това си е жива окупация, ти ако искаш го наричай протекция. Та Русия е на светлинни години зад сащ в това отношение. Русия никога не е била колониална държава или пък роби да е имала, за разлика от любимият ти запад.

а ти имаш ли представа ..москалите колко народи и земи са поробили ..за да са най големи по територия ..щатите може и да са воювали през 20-ти век ..но най големите и смъртоностни войни ги запали Русия ..ПСВ и ВСВ ..десетки милиони бяха убити ..и в двете войни янките се включиха на по късен етап ..Московия е последната Империя тюрма на народите ! няма такова нещо от как Свет светува ..да се уголемяваш и да поглъщаш народи и земи без войни ..нерде славяни православни ..нерде чукчи ..нерде мюслита в Кавказ ..Поволжието ..татарстан ..нерде буряти..нерде башкирци ...

не Байдън чете реч през февруари 2022 г ..Путкин почна СВО ..войната е между Москва и Киев ..до сега няма никаква война между Запада и Масква ..дет се казва ..да бе мирно седело и СВО не почнало ..не би чудо видело ..да не може Путкин под носа си вече 28 месеца Украйна да превземе ..когато почна СВО у Украйна немаше кьораво западно оръжие ..ни 157 мм западни оръдия..ни Хаймърс..ни Пейтриът ..ни танкове абрамс..леопард....и москалите пак не можаха да победят ...и последните 6 месеца янките не пращаха оръжие ...т.е. над 10 месеца украинците воюваха ек на ек със стари руски оръжия срещу Путкин и пак не се предадоха !

Да, Байдън чете декларация в подкрепа на извършващото военни престъпления правителство на Израел :)) А на теб ти се иска РУСИЯ да беше действала в Украйна като израел ли, че нямаш търпение да бъде превзета по-бързо ли? :))

Байдън отказа всякакви споразумения за мир през 2021.Ако някои стреля по родните ти ,ти ще стоиш и ще гледаш ли? Даже Украйана струпа войска за военна операция срещу руснаците в Донбас.Русия ги изпревари.Март 2022 имаше споразумение от Истанбул.Заленски го отказа заради САЩ и Англия.Явно им се воюва.Сега да не реве.

И старите няма да ссе бият. Оставяме тази чест на политиците.

" Може би скоро ще разберем дали днешните младежи имат същия характер". Дано никога не се наложи да разбираме това.

"Възраждане" и т.нар. "величие", подкрепяйки русия, искат да предизвикат хаос и да ни вкарат във война-гражданска, със съеди и всякаква

откога възраждане упрвлява?

Скоро и една друга мантра ще падне, че НАТО ни пази, ми за какво плащаме там, нали следваше да ни защитят, къде енатовкста армия и техника, а сега излиза, че трябва да се бием ние самите и то насила, че да защитим частните ивестиции в България, които даже не са наши. Формулата за защита на отчествето в условията на капитализма е бита карта момчета, никой няма да мре да защити изкупените земи от части фондове, никой няма да мре за часната фабрика на този дето го бие с камшика да му работи за 200 лева или да защити кредитие на банките у нас. Били измрели 4000 войника амерканчета в деня Д, забравили са да споменят 11 млн, убите руснаци, които ни освободиха от това което възтражда сега запада отново, а то е едно единствено - мега печатницата на пари, това е войната, просто им трябват пари, готови ли сте да умерете за това ??????

скоро ..скоро ке падне :))) то така пада и доларо от 1917 г та до ден днешен :))))

Дреме му некой през 17 за доларо!?

Е не е като точно посраНАТОвците да не врещят колко много ги е страх от РУСИЯ. Пък и видяхме посраНАТО колко "пази", когато укронацистите удариха Полша с ракета с разрушения и жертви :))

всички опции за Вовата са отворени валенции , преврат , нещастен случай :) тип Пригожкин или твърдо иранско кацане с коптер ! ? Освен това роля играе и възръстта , ето малко статистика : Брежнев на 75 г отлетя в небесата :) ..Андропов на 69 г ..Черненко на 73 г ... Сталин на 74 г , слагам и Хрушчов макар и свален на 77 г е отлетял в небесата :) т.е. има тенденция на годините за излитане ..средно около 74-75 години ..а сети се на колко е Володката и от там си вади изводите за вероятностите :)

За 2 години трябваше да ви е станало ясно, че хич не ви бива с предсказанията. А само да напомня какво се случи на американсерския военен министър, когато с всички сили кълняхте по Владимир Владимирович :))

Ако стане война въобще не ми пука кой ще ми взима данъците - изчезвам със сина ми извън Европа.По-добре да живея бедно,отколкото да бъда взривен или застрелян.

КОЙ ще се бие -Тези наркомани и обратни ли . 30 процента ще избягат веднага ако трябва да идат да се бият..

Разните наркомани ще се бият - като стой та гледай ако нги снабдяват редовно с някв стимулат я кока, я амфети или ги зобят с халюцигени ..каквато си е широкоразпространената практико от време оно..

първо, че Европа си направи плашило и започна със всичка сила да си вярва на глупостите, дето сама си произвежда. Второ, ако въобще всички съвсем изтрещят, че да я почнат тая война до конвенционална война няма да се стигне, ескалират ли нещата там други оръжия ще играят и нищо няма да остане след тях. С лека ръка се говорят глупости, и с всичка сила от нищо се прави нещо.

Трябва да си идиот, за да искаш да идеш на война, за да опазиш сегашните отрепки на власт на местата им.

трябва да си луд да сучеш само руски дуки ..ела си поиграй с моята либерална паламрка :)))

Играите си с партньора...сега е модерно.... само глей да не ти изкочат очите че черните 25 санта ги вадят

само неадекватен человек който е на над 70 години би вкарал страната си във война ..да видим какво е правил Сталин ..той поема СССР след разгрома през ПСВ ..и малко след края на Гражданската война . 1923 г ..ВСВ започва 1941 г ..т.е. бил е 18 г на власт и е нападнат ..не се оплаква от наследството и приключва войната когато е на 66 годишна възраст ,,като успява да събере съюзници като САЩ и Великобритания срещу Гитлер ..Бункерния дойде на власт 1999 г ..РФ беше се съвзела след краха на СССР ..т.е. той беше 23 години на власт преди да вкара през 2022 г РФ във Война..но все още се оплаква от наследството на Горбачов ..който е бил на власт преди 33 години ..повтарям във световната история няма победител над 70 годишен ..а Вовата вече наближава 73 г

Бай трол...флашките не ги ли сменяш....или то да не е вибратор!?

Значи викаш, че САЩ при всички положения ще загубят война с Русия, щото и двамата - Байдън и Тръмп са по-дърти от Путин? Интересна зависмост. Вероятно към некачествен кокаин. Сменяй дилъра.

първо Тръмп в момента е никой и второ бай Байдън не е започнал СВО ..мераклията за Нов Световен Ред е Путкин ..който ако изкара сегашния си президентски мандат ..започнал тази година след 6 години ще е на 80 ..а по руската конституция има право на още един мандат ..т.е. до 2036 г ..сети се на колко лазарника ше е тогаз бункерното жуженце

Нищо не вика тоя малоумник...само пъха флашките и чака грантове

Точно Баидъня я почна льольо...воината...Путягата ще е завърши обаче беше вицепрезидент и отговаряше за Посраина... докат маймунека беше само пред камерите... и синчето си уреди,..и прокурорите уволнява...и в парламента речи изнася...

Излиза, че Биден (Деменцията, не наркомана) съвсем няма шанс за победа според каквото повтаряш за статистиката в световната история :))

не Байдън чете реч през февруари 2022 г ..Путкин почна СВО ..войната е между Москва и Киев ..до сега няма никаква война между Запада и Масква ..дет се казва ..да бе мирно седело и СВО не почнало ..не би чудо видело ..да не може под носа си вече 28 месеца Украйна да превземе ..когато почна СВО у Украйна немаше кьораво западно оръжие ..ни 157 мм западни оръдия..ни Хаймърс..ни Пейтриът ..ни танкове абрамс..леопард....и москалите пак не можаха да победят ...и последните 6 месеца янките не пращаха оръжие ...т.е. над 10 месеца украинците воюваха ек на ек със стари руски оръжия срещу Путкин и пак не се предадоха !

Ъхъ...само дет хамерикания наля над 100 млрд...ес - 50 а мфв и тя...200 млрд са 4 годишни руски военни бюджета..и кво!? 500 хохлохилки ги нема...фюрера ги търси...чак закон прие...куцо сакото към кланицата..сигур от хубаво...

А, щом е дементиралият Биден над 80 години, възпитал син-престъпник, тогава вече "нищо не излиза" и няма проблем със статистиката ви. Виж, ако е Путин - спукана му е работата, напук на това, което се вижда в Украйна :)) Рационализация по евроатлантически :))

начи СССР и Варшавския Договор можеха да наливат милиарди пари и безброй оръжия във Виетнам във войната с Щатите ..а Запада да не може да налива в Украйна ..къде дават така ..Фидел кастро взе властта с въоръжен преврат в Куба ..там имаше съветски бази и беше пълно с оръжия и те така над 65 години под носа на САЩ ..а москалите риват сега за Украйна ...

Виетнам е на другия край на света и с нищо не е заплашвал ФАЩ, точно както всички други държави, с които ФАЩ е воювал в последните 100 години. Покрайна 404 е на границата с РУСИЯ и заплашваха националните й интереси с разполагане на враждебни за РУСИЯ оръжия и окупационни бази :))

Изключително посредствен пропагандно - манипулативен пасквил. Трябва да страдаш от тежка умствена недостатъчност за да се жертваш за интересите на сатанистите и техните марионетки, наричащи се незнайно защо политически елит, а всъщност става въпрос за едни най - обикновенни алчни и крадливи гъзолизци.

То никой никъде не е готов да умира във война, и в Украйна не бяха, ама като ти дойде на главата... Преди да ги нападне Русия нямаха и наборна армия, после за дни целият народ станаха воини, включително жените, старците и децата.

Ъхъ...станаха...на черноморието - богатите... а бедните се давят в тиса...

От сега те виждам в окопа...до коленете в кал... с неколко хилки снаряда дневно на кратуната проста... фабовете -бонус

"Украинец със статут на временна закрила опитал да обере златарския магазин в центъра на Бургас" "Украински шофьор на камион се удави в река Дунав при Русе. Той влязъл на плува на забранено място и бил отнесен от течението, тялото му е открито в района на Тутракан" "Застреляният край Варна украинец въртял схема с дезертьори от армията" "СЛЕД ПРЕСЛЕДВАНЕ: Хванаха украинец, превозвал 11 нелегални мигранти (СНИМКИ)" "80% от украинците в Германия не работят, защото не им се налага. На дивана е по-удобно, отколкото на курс по немски, казва представителят на Германската социалдемократическа партия Матиас Йендрике" "Полша и Литва са готови да помогнат на Украйна за връщането на нейни граждани, подлежащи на военна служба, но как ще стане това на практика" За тези "воини" ли говориш, или си лъжеш по инерция от безсилна евроатлантическа злоба :)))

Айде братя соросоиди..грабваите чертежите на ф 16 на напред... за Кирчо...Кокорчо...Ленчето и Мравояда... оцелелите ще пият кафе с Шиши... а Тиквонии ще им даде кюлче

Осем милиарда души се управляват от 100 семейства. Елитите и олигарсите управляват планетата. Те ни казват какво да правим, чуваме, виждаме, помирисваме, вкусваме, докосваме и чувстваме и къде можем и къде не можем да отидем. Правителствата трябва да работят за хората, но е обратното: ние работим за тях. Ние сме причината да имаме ботуш на врата си. Ние сме проблема. Те са акули. Когато акула надуши кръв, тя напада. Акулата си остава акула. Защо ние като група от 8 милиарда души продължаваме да се поддаваме на тази тактика „разделяй и владей“ и се борим за това, което е останало? Няма разлика между дясно и ляво. Няма демократ и републиканец. Всичко, което съществува, е група от елити и олигарси, които измъчват мъже, жени и деца по целия свят. Тя съществува.

Еврогейските ''лидери'' трябва да проумеят че вече няма балами, и на никой не му се мре заради шепата богаташи, които контролират политиците. Тези мантри от холувудските филми - ако не се биеш за родината, тиранина ще ни пороби и пр. вече не хващат дикиш.

Коментари - "Политико": За краля и отечеството? Младите в Европа може да не са готови да се бият | Днес.dir.bg

Коментари - "Политико": За краля и отечеството? Младите в Европа може да не са готови да се бият | Днес.dir.bg

Коментари

Кви младежи бе 40% от европейските младежи са наркозависими радикали зависими от социалните мрежи.....на баба си обиците носят бе да еба тяхното маме побъркано с женски обици...а приятелките им ги рендосват у гъзо с страпони.....техните КРАЛЕ са наркобароните и наркодилърите,радикалните ислямисти.....и футболните отбори.....ЗА ТЯХ НАРКОТИЦИТЕ,ИНТЕРНЕТА И ФУТБОЛА СА ПО ВАЖНИ ОТ ОТЕЧСТВОТО.....В ЕВРОПА ПО ВРЕМЕ НА СВЕТОВНОТО И ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВА ПО ФУТБОЛ НЕ ПРОЯВЯВАТ ЕЛЕМЕНТАРНО УВАЖЕНИЕ КЪМ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ФЛАГОВЕ ..ЗАХВЪРЛЯТ ГИ ВАЛЯТ СЕ УЛИЦИ И ТРОТОАРИ И ГИ ТЪПЧАТ ПО НЯКОЛКО ДЕНА ПО УЛИЦИТЕ В МРЪСОТИЯ...

Три фактора влият на патриотичната мотивация и националното самосъзнание... РОДИНА,НАРОД И НАСТОЯЩ НЕЗАВИСИМ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ТАЙНИ ОБЩЕСТВА ЛИДЕР КОЙТО СЪХРАНЯВА И ПАЗИ СУВЕРИНИТЕТА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА..И СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ...ТА ТОГАВА НАРОДА И РОДИНАТА ЩЕ ГО ОБИЧАТ И ТАЧАТ....И КОГАТО ТОЗ ЛИДЕР КАЖЕ ДОШЛО Е ВРЕМЕ ДУШМАНСКИ КОЖИ ДА ДЕРЕМЕ ТУРГАЙТЕ ЩИКОВЕТЕ И В АТАКА НА НОЖ.....ЕДИННА СПОЛТЕНА МОЩНА ЯРОСТНА ВЪЛНА КАТО ЦУНАМИ ЩЕ ПОМЕТЕ ВСЕКИ ВРАГ.......ПО ПЪТЯ СИ

Много "хубава" статия. Съжалява защо младежите в Европа не иска да се бият за оня, който духа.

Говорят глупости! Първо Путин няма сили да поведе пълномащабна война в Европа и второ... за кой европейски педал да ходим да се бием? Може би затова върнахте Фердинант, за да разберем цялата гнусна истина за неговите изродски амбиции поради което са загинали 500хил.войници.... ей така за Бог да прости и сега са се заели да му лъскат имиджа на този боклук. Нито един европейски политик не заслужава да се бия за него, така че те да отиват в Украйна като им е такава тръпка!

Аз не се отивам на война за никого, набйте си го в кухите лейки. Предлагам да организираме гладиаторски боеве за политици като са толкова надъхани да се бият.

Не зная защо трябва да слушаме глупости от сорта, Путин след Украйна ще нападне други страни - та той едва се справя със сегашното положение. Дрънканици на хора които имат интерес да има постоянен страх, продажба на оръжие и безредие в света, защото това е изгодно - знаете защо.

Много странно изказване, подплатено с много пропаганда и много лозунги, за да не каже нищо! Казват войната вече чукала на вратите, а младите не искали да се жертват? Коя война? В Ирак ли? В Афганистан ли? Сирия? Либия? Има ли изобщо мирна година? Ние специално имаме загинали в Ирак! Какво на майната си дириха в Ирак? Не съм сигурен, но май и в Афганистан имаме пострадали? Та, не си седнаха на алчните г-зове и после: "Оле! Гадните диктатори ни нападат!". За толкова години дори сценария не промениха! Имаме гаден диктатор, който не се съобразява с американските правила и закони на територията на собствената си държава и макар да е избран с мнозинство, то не е легитимирано в американското посолство, следователно гада управлява в режим и трябва да бъде демократично свален. И който откаже е изрод! Така че ако трябва Европа да си плаща греховете, ще ги плаща и никой вече не е толкова тъп, да не го съзнава и да мре за да богатеят американосите!

Американците местят своите европейски „пешки“ и не се впечатляват много, че нещо би могло да им се случи в обозримо бъдеще. Разгледайте американската преса за да разберете. Войските на западноевропейските държави не са подготвени за сухопътни битки с Въоръжените сили на Русия, нито имат оръжия, нито имат подготвени войници които да се опълчат на руската Армия, с тролове из Интернет война не се печели. На САЩ не им е изгодно да има чл. 5 в НАТО, вече веднъж го задействаха и от това нищо не се получи, американци със сигурност няма да умират в Европа.

Много интересно! Същите хора, които налагат насилствено джендър идеологията и станаха милиардери, заедно с приятелите си, сега плачат че народите им трябва да умират в името на държавата! Няма такъв когнитивен диссонанс!

Не е ясно как ще се съвместят джендър и гей идеологията, която в момента се налага в Европа с военната мобилизация и жертва в името а краля и родината. Още повече, че целта на Русия в СВО е денацификацията в Украйна и освобождване на рускогоорящите украинци, подложени на геноцид от собственото си ръководство. Те поискаха помощ от Русия и тя откликна на техния зов за помощ.

Ако Московия посегне на Европа, ще бъде изненадана многократно по-силно отколкото след нападението над Украйна. Потропа ли злото на портите, всеки ще грабне оръжието. Не подценявайте готовността на народите да се защитят.

Няма "не искам". Започне ли войната - ще се случи това, което се случва в Украйна - военните ще ловят месото по улиците, но в случай на война, в която участва цяла Европа - няма да има къде да се избяга. Ако младите не успеят да спрат лудите политици чрез избори - Европа ще се превърне в радиоактивна пустиня.

Хитлер мислел, че "европейските му врагове са лесна плячка". Но когато войната започнала, той "лишил от тези илюзии". ... защото видял "колко величествено се сражават неговите противници". ВЕРНО ЛИ? хахха- явно американците от "Политико" не познават историята! Полша капитулира за ТРИ седмици Франция капитулира за 40 дни Белгия за 18 дни ... Холандия за 7 дни Ако имате предвид СССР - той се бие цели ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА! Ама статията е за Зап.Европа!, а там се предават бързо.

СССР реално е бил разгромен за два-три месеца. Нека не се забравя, че Вермахта не хвърля 100% от бойната си мощ срещу СССР по причина, че зад гърба му е непобедената Великобритания! Да, Източният фронт е поглъщал огромна част от военния ресурс на Германия, но само част!

Може би скоро сме щели да видим, дали младите в Европа били готови да се бият за това, за което сега се биели украинците - за правото да съществуват. 1. Русия направо ви го каза - няма да нападаме НАТО, няма да водим конвенционална война с НАТО, преразглеждаме си ядрената доктрина. Преведено: Ние няма да ви нападаме, но ако се опитате вие да го направите, за което очевидно се готвите, направо ще ви ударим с ядрено оръжие, защото сме наясно, че с конвенционални няма как да се справим с вас. И при това, можем да го направим първи. 2. От горното следва че, младите в Европа няма как да се бият за правото да съществуват. Те просто няма да съществуват. Третата световна война няма да има нищо общо с Втората световна. 3. Политико е американска медия и тази статия потвърждава това, което Лавров каза само преди ден-два: САЩ насъскват Европа за война с Русия, защото си въобразяват, че няма да бъдат засегнати. Въобразяват си. Но този път, за разлика от всички досега, изобщо няма да им се размине - те ще са първи на пангара. И ще спрат да съществуват точно както и Европа и Русия.

Абсолютно. Според всички шпецове, от другата страна на щанда, Вашингтон си вярва, че Мечката и този път блафира, но .....ще се гризва дръвче. И ще е четвъртито, чепато и без избор. Мислете малко, бе хора ?

Младите в Европа с европейски корени трябват на дъртите европейски политици със неясни корени само за да бъдат изтребени. Така че всичко е точно - като не могат да се бият по-лесно ще бъдат избити. Също като урките и орките .

Пеевски на война ?! Ще падна от кобилата !

Не само младите, а всички. Ето при нас само 30% са тия дето са отишли да гласуват. Останалите 70% пет пари не дават за управляващите. От тези 30% отишли да гласуват познайте колко процента от тях ще вземат оръжие в ръка за да се бият за управляващите- едва ли ще са повече от 20-30 души...

И за какво ? Да се бият заради това, че някакви дебелогъзи мухльовци са вкарали държавата във война? То без война си замина 30% от населението, а представям си какво ще бъде при наличие на такава.

Урсузът,Столцито и Макарончо да слагат розовите полички и да заминават.

Ами сега - ще требва на 61 да ходя на война! Младите не щат, а и не могат!С Тагарчето,Запряния,Тафровия ,бат Бойко Шиши- хоп в един окоп! Чакай ,чакай знам ще бъда в окопа сам!! Но и сам воинът е воин!

Да се бие! Та той с гъза напред в атака ще тръгне.

Не мога да повярвам. Нима това е възможно прогреивното човечество не е готово да защитава нашите вечни и непреходни евроатлантически ценности.

ГОЛФа ни пропадна като игра, под напора на феминизма, а ти за някаква европедерастия си се закаърил/а. Никъде вече човек не може да намери място където да бъде на спокойствие и да релаксира. Golf = Gentlemen Only, Ladies Forbidden

а ти другрю имаш ли представа ..москалите колко народи и земи са поробили ..за да са най големи по територия ..щатите може и да са воювали през 20-ти век ..но най големите и смъртоностни войни ги запали Русия ..ПСВ и ВСВ ..десетки милиони бяха убити ..и в двете войни янките се включиха на по късен етап ..Московия е последната Империя тюрма на народите ! няма такова нещо от как Свет светува ..да се уголемяваш и да поглъщаш народи и земи без войни ..нерде славяни православни ..нерде чукчи ..нерде мюслита в Кавказ ..Поволжието ..татарстан ..нерде буряти..нерде башкирци ...

Истината е още по проста. 1. Поне 40% от хората тогава са били даже неграмотни. България е била на едно от челните места по грамотност тогава 2. Необразовани. Дядовците ми са имали завършени някакви отделения. 3. Никаква информация отвън. Каквото им кажат глашатаите или преди изборите това са знаели. Е как няма да нахъсаш цял народ да се бие. От това по лесна работа няма Ама ха сега да ги видя. има информация от всякъде. За Германия съм на 100% сигурен, че много области, особено на север, си подкрепят Русия на 100%. Хората днес не са неграмотни а има и доста образовани. Малко трудно ще ги изманипулираш.

Не виждам как Киро, Боко, Кокорчо. Професора, Шкембе воевода, Ристю . или кой да подобен ще ме накара да ида на който и да е фронт.

Погледай малко видеа как фашиста Зеленски го прави и ще разбереш, в мрежата са в изобилие. Днес гледам, в Украйна масово се слагат стикери на автомобили и микробуси, че не принадлежат на военно-отчетните служби за да не ги палят или валидизират.

обяснението е просто... След две години люта антируска пропаганда и безмислена цензура, освен Западните политици, почти не останаха хора които да вярват в правотата на Украйна, айретен че и Ковид истерията спомогна за избистряне на образа на лъжливия Западен политик, така че няма как сред младите европейци да се заформи неудържимо желание за саможертва, само защото някакъв доказан лъжец ги е призовал да се включат в поредната хекатомба;)

Бих се бил срещу крадливите ни политици и "управници".

Ха-ха, западните другари започнаха да ни подготвят за война, че украинците свършиха. Е у нас не вярвам да стане, нито Боко, нито Шиши, нито Кирчо могат да накарат някой да хване оръжието. Съмнявам се че и западноевропейците ще се трепят, щото Крим бил стратегически важен за НАТО.... Ще има масово фак юс, ху кеърс абоут глобал доминейшиън!

Снимката е доста красноречива.

Charlie Hebdo са по категорични по въпроса, както винаги със своите актуални карикатури: https://i.postimg.cc/MHPbks1G/Screenshot.png

За тези от вас които разсъждават (имат с какво да го направят) би трябвало да им е направило впечатление, че Путин започна военната операция срещу Посрайна с 40 000 войника, срещу 44 000 000 "държава". Което би трябва да предизвика в тях някаква лампа, че той не е тръгнал да завоюва територии, а само да им набие канчето да си изпълняват поетите, подписани обещания. Това не му попречи с тези 40 000 войника на третият ден да бъде на 50 км от Киев!!!! Следващата му стъпка беше да изтегли доброволно армията си от Киев за да даде шанс на Мира (Истанбулски споразумения), фашистите не само, че се отказаха от МИР, но убиха собственият си преговарящ .... Всякакви дискусии повече по темата са излишни, Посрайна в крайна сметка ще получи това което си е пожелала, никакъв МИР докато не си загуби "държавата".

да стане една ядрена война и да измрат и богати и бедни ,,,,какво по хубаво от това!

на тотално безполезен и бездетен нереализат като тебе - все му е тая какво ще стане и кой ще мре...

Естествено че не са готови.В обучение С обучение само в глобализъм не става.

И кой не позволи младите да са такива? Когато бе удобно им се обясни, че са граждани на света. Че днеска тук, утре там, където е удобно и полезно за тях. Армията е за глупавите и бедните, тя унищожава личността, нали та го говорихте? Военните са хрантутници, те нищо не произвеждат и са в тежест на обществото. Отечество, Родина - понятия, които са от времето на соца., силно преекспонирани в ущърб на личността. Хак ви е сега, оправяйте се! Да, Вие ще си стегнете багажа и да видим къде? Може би в Африка? Така както я карате, та вие вече пъшкате и охката по английски. Учете китайски и във Гана да се преместите, пак ще ви помогне. Европейски ценности.......това дори не са балони, а разхвърляни надути мехури, които управата на Европа подритва , както им е удобно. И сега.... какво стана? Няма кой да им ги пази.

Е кой иска да се бие за тия опикани старци и психопати дето създават войните?

начи СССР и Варшавския Договор можеха да наливат милиарди пари и безброй оръжия във Виетнам във войната с Щатите ..а Запада да не може да налива в Украйна ..къде дават така ..Фидел кастро взе властта с въоръжен преврат в Куба ..там имаше съветски бази и беше пълно с оръжия и те така над 65 години под носа на САЩ ..а москалите риват сега за Украйна ...

Виетнам е на другия край на света и с нищо не е заплашвал ФАЩ, точно както всички други държави, с които ФАЩ е воювал в последните 100 години. Покрайна 404 е на границата с РУСИЯ и заплашваха националните й интереси с разполагане на враждебни за РУСИЯ оръжия и окупационни бази, както и с нарушаване на правата на руските малцинство в Украйна. В Украйна властта също беше взета с въоръжен преврат - има видео в нета, в което Хюсеин Обама признава в прав текст пред СиЕнЕн, че са "брокерирали" (неговият израз" смяна на властта в Украйна. А по въпроса с какво оръжие воювали укронацистите в последните над 10 месеца, поинтересувай се кога почнаха да горят американсерските абрамси, пък и деликатно пропускаш оръженийните доставки от рецесиралия ЕСС :))

Във Виетнам имаше ли американци?Виетнам въоръжаваше ли се да воюва със САЩ? В Украйна 25% от населението са руснаци,по които украинците стреляха 8 години.Това не е ли гиноцид? Украйна тръгна да се въоръжава за да воюва с Русия,защо реве сега?Каквото са искали ,такова са и получили.Само където САЩ ги излъга.

в пичето!

Миче, ти имаш ли представа сащ колко държави са нападнали и воювали, и още на колко са спретнали преврати и ревплюции. Знаеш ли в колко държави има американско военно присъствие, това си е жива окупация, ти ако искаш го наричай протекция. Та Русия е на светлинни години зад сащ в това отношение. Русия никога не е била колониална държава или пък роби да е имала, за разлика от любимият ти запад.

а ти имаш ли представа ..москалите колко народи и земи са поробили ..за да са най големи по територия ..щатите може и да са воювали през 20-ти век ..но най големите и смъртоностни войни ги запали Русия ..ПСВ и ВСВ ..десетки милиони бяха убити ..и в двете войни янките се включиха на по късен етап ..Московия е последната Империя тюрма на народите ! няма такова нещо от как Свет светува ..да се уголемяваш и да поглъщаш народи и земи без войни ..нерде славяни православни ..нерде чукчи ..нерде мюслита в Кавказ ..Поволжието ..татарстан ..нерде буряти..нерде башкирци ...

не Байдън чете реч през февруари 2022 г ..Путкин почна СВО ..войната е между Москва и Киев ..до сега няма никаква война между Запада и Масква ..дет се казва ..да бе мирно седело и СВО не почнало ..не би чудо видело ..да не може Путкин под носа си вече 28 месеца Украйна да превземе ..когато почна СВО у Украйна немаше кьораво западно оръжие ..ни 157 мм западни оръдия..ни Хаймърс..ни Пейтриът ..ни танкове абрамс..леопард....и москалите пак не можаха да победят ...и последните 6 месеца янките не пращаха оръжие ...т.е. над 10 месеца украинците воюваха ек на ек със стари руски оръжия срещу Путкин и пак не се предадоха !

Да, Байдън чете декларация в подкрепа на извършващото военни престъпления правителство на Израел :)) А на теб ти се иска РУСИЯ да беше действала в Украйна като израел ли, че нямаш търпение да бъде превзета по-бързо ли? :))

Байдън отказа всякакви споразумения за мир през 2021.Ако някои стреля по родните ти ,ти ще стоиш и ще гледаш ли? Даже Украйана струпа войска за военна операция срещу руснаците в Донбас.Русия ги изпревари.Март 2022 имаше споразумение от Истанбул.Заленски го отказа заради САЩ и Англия.Явно им се воюва.Сега да не реве.

И старите няма да ссе бият. Оставяме тази чест на политиците.

" Може би скоро ще разберем дали днешните младежи имат същия характер". Дано никога не се наложи да разбираме това.

"Възраждане" и т.нар. "величие", подкрепяйки русия, искат да предизвикат хаос и да ни вкарат във война-гражданска, със съеди и всякаква

откога възраждане упрвлява?

Скоро и една друга мантра ще падне, че НАТО ни пази, ми за какво плащаме там, нали следваше да ни защитят, къде енатовкста армия и техника, а сега излиза, че трябва да се бием ние самите и то насила, че да защитим частните ивестиции в България, които даже не са наши. Формулата за защита на отчествето в условията на капитализма е бита карта момчета, никой няма да мре да защити изкупените земи от части фондове, никой няма да мре за часната фабрика на този дето го бие с камшика да му работи за 200 лева или да защити кредитие на банките у нас. Били измрели 4000 войника амерканчета в деня Д, забравили са да споменят 11 млн, убите руснаци, които ни освободиха от това което възтражда сега запада отново, а то е едно единствено - мега печатницата на пари, това е войната, просто им трябват пари, готови ли сте да умерете за това ??????

скоро ..скоро ке падне :))) то така пада и доларо от 1917 г та до ден днешен :))))

Дреме му некой през 17 за доларо!?

Е не е като точно посраНАТОвците да не врещят колко много ги е страх от РУСИЯ. Пък и видяхме посраНАТО колко "пази", когато укронацистите удариха Полша с ракета с разрушения и жертви :))

всички опции за Вовата са отворени валенции , преврат , нещастен случай :) тип Пригожкин или твърдо иранско кацане с коптер ! ? Освен това роля играе и възръстта , ето малко статистика : Брежнев на 75 г отлетя в небесата :) ..Андропов на 69 г ..Черненко на 73 г ... Сталин на 74 г , слагам и Хрушчов макар и свален на 77 г е отлетял в небесата :) т.е. има тенденция на годините за излитане ..средно около 74-75 години ..а сети се на колко е Володката и от там си вади изводите за вероятностите :)

За 2 години трябваше да ви е станало ясно, че хич не ви бива с предсказанията. А само да напомня какво се случи на американсерския военен министър, когато с всички сили кълняхте по Владимир Владимирович :))

Ако стане война въобще не ми пука кой ще ми взима данъците - изчезвам със сина ми извън Европа.По-добре да живея бедно,отколкото да бъда взривен или застрелян.

КОЙ ще се бие -Тези наркомани и обратни ли . 30 процента ще избягат веднага ако трябва да идат да се бият..

Разните наркомани ще се бият - като стой та гледай ако нги снабдяват редовно с някв стимулат я кока, я амфети или ги зобят с халюцигени ..каквато си е широкоразпространената практико от време оно..

първо, че Европа си направи плашило и започна със всичка сила да си вярва на глупостите, дето сама си произвежда. Второ, ако въобще всички съвсем изтрещят, че да я почнат тая война до конвенционална война няма да се стигне, ескалират ли нещата там други оръжия ще играят и нищо няма да остане след тях. С лека ръка се говорят глупости, и с всичка сила от нищо се прави нещо.

Трябва да си идиот, за да искаш да идеш на война, за да опазиш сегашните отрепки на власт на местата им.

трябва да си луд да сучеш само руски дуки ..ела си поиграй с моята либерална паламрка :)))

Играите си с партньора...сега е модерно.... само глей да не ти изкочат очите че черните 25 санта ги вадят

само неадекватен человек който е на над 70 години би вкарал страната си във война ..да видим какво е правил Сталин ..той поема СССР след разгрома през ПСВ ..и малко след края на Гражданската война . 1923 г ..ВСВ започва 1941 г ..т.е. бил е 18 г на власт и е нападнат ..не се оплаква от наследството и приключва войната когато е на 66 годишна възраст ,,като успява да събере съюзници като САЩ и Великобритания срещу Гитлер ..Бункерния дойде на власт 1999 г ..РФ беше се съвзела след краха на СССР ..т.е. той беше 23 години на власт преди да вкара през 2022 г РФ във Война..но все още се оплаква от наследството на Горбачов ..който е бил на власт преди 33 години ..повтарям във световната история няма победител над 70 годишен ..а Вовата вече наближава 73 г

Бай трол...флашките не ги ли сменяш....или то да не е вибратор!?

Значи викаш, че САЩ при всички положения ще загубят война с Русия, щото и двамата - Байдън и Тръмп са по-дърти от Путин? Интересна зависмост. Вероятно към некачествен кокаин. Сменяй дилъра.

първо Тръмп в момента е никой и второ бай Байдън не е започнал СВО ..мераклията за Нов Световен Ред е Путкин ..който ако изкара сегашния си президентски мандат ..започнал тази година след 6 години ще е на 80 ..а по руската конституция има право на още един мандат ..т.е. до 2036 г ..сети се на колко лазарника ше е тогаз бункерното жуженце

Нищо не вика тоя малоумник...само пъха флашките и чака грантове

Точно Баидъня я почна льольо...воината...Путягата ще е завърши обаче беше вицепрезидент и отговаряше за Посраина... докат маймунека беше само пред камерите... и синчето си уреди,..и прокурорите уволнява...и в парламента речи изнася...

Излиза, че Биден (Деменцията, не наркомана) съвсем няма шанс за победа според каквото повтаряш за статистиката в световната история :))

не Байдън чете реч през февруари 2022 г ..Путкин почна СВО ..войната е между Москва и Киев ..до сега няма никаква война между Запада и Масква ..дет се казва ..да бе мирно седело и СВО не почнало ..не би чудо видело ..да не може под носа си вече 28 месеца Украйна да превземе ..когато почна СВО у Украйна немаше кьораво западно оръжие ..ни 157 мм западни оръдия..ни Хаймърс..ни Пейтриът ..ни танкове абрамс..леопард....и москалите пак не можаха да победят ...и последните 6 месеца янките не пращаха оръжие ...т.е. над 10 месеца украинците воюваха ек на ек със стари руски оръжия срещу Путкин и пак не се предадоха !

Ъхъ...само дет хамерикания наля над 100 млрд...ес - 50 а мфв и тя...200 млрд са 4 годишни руски военни бюджета..и кво!? 500 хохлохилки ги нема...фюрера ги търси...чак закон прие...куцо сакото към кланицата..сигур от хубаво...

А, щом е дементиралият Биден над 80 години, възпитал син-престъпник, тогава вече "нищо не излиза" и няма проблем със статистиката ви. Виж, ако е Путин - спукана му е работата, напук на това, което се вижда в Украйна :)) Рационализация по евроатлантически :))

начи СССР и Варшавския Договор можеха да наливат милиарди пари и безброй оръжия във Виетнам във войната с Щатите ..а Запада да не може да налива в Украйна ..къде дават така ..Фидел кастро взе властта с въоръжен преврат в Куба ..там имаше съветски бази и беше пълно с оръжия и те така над 65 години под носа на САЩ ..а москалите риват сега за Украйна ...

Виетнам е на другия край на света и с нищо не е заплашвал ФАЩ, точно както всички други държави, с които ФАЩ е воювал в последните 100 години. Покрайна 404 е на границата с РУСИЯ и заплашваха националните й интереси с разполагане на враждебни за РУСИЯ оръжия и окупационни бази :))

Изключително посредствен пропагандно - манипулативен пасквил. Трябва да страдаш от тежка умствена недостатъчност за да се жертваш за интересите на сатанистите и техните марионетки, наричащи се незнайно защо политически елит, а всъщност става въпрос за едни най - обикновенни алчни и крадливи гъзолизци.

То никой никъде не е готов да умира във война, и в Украйна не бяха, ама като ти дойде на главата... Преди да ги нападне Русия нямаха и наборна армия, после за дни целият народ станаха воини, включително жените, старците и децата.

Ъхъ...станаха...на черноморието - богатите... а бедните се давят в тиса...