Разкриха четирите най-опасни храни, които се предлагат по време на полет

Оказва се, че пътниците не усещат пълните качествата на това, което ядат, тъй като вкусовите рецептори се притъпяват при издигането във въздуха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hranata v samoletite e otvrat i nai-dobre si nosete biskviti ili nesto podobno. Nai-dobra hrana sam imala samo v tusrkite samoleti,tam davat po-vkusna i po-razli4na.

Водата от водния резервоар на самолета отива директно само на мивките в тоалетните и тези в кухните. Тази която се използва за приготвяне на кафе и чай минава през "кипятилници" (Water Boilers, Beverage Makers), където се загрява до над 100 градуса, което убива всички бактерии. Отделно от това, фирмата която зарежда самолетите с питейна (potable, drinking забележете!) вода трябва да има сертификат за биологочна и химическа чистота. Аз съм на 54, летя повече от 30 години и съм жив и здрав след като поне 20% от храната която съм изял за тези години е от "кетъринга".

Е да де, ама г-жа Дибъл трябва да пише нелепици за да заработва. Аз пък съм микробиолог и мога да добавя, че в една картофена салата има в пъти повече риск от бактериално замърсяване, ама кой съм аз, че да давам подобни съвети? Нека да говори експерта.

Vodata v samoletite e perfektna-butilirana v malki ili golemi opakovki.Hranata e sterilizirana i prigotvena po saotvetnite standarti.Stiga da ja haresate,predi beshe po-dobra/po moe mnenie/.

Да се увеличат тоалетните и да се разреши всичко за ядене

Нито има полети, нито на малкото действащи дават храна. Поздравления за редактора, публикувал тая глупост.

Да научим хората да не искат да консумират в самолета за да намалим разходите. Храната се приготвяла предварително и не била прясна и затова да си вземем храна от в къщи (защото тя винаги си остава прасна :-))))

що за глупост - да си носите храна от къщи! При проверка на граничния контрол не се допуска и бутилирана вода, камо ли да си носите домашно приготвена храна!

Храна се допуска

Личи си кой не е пътувал достатъчно. Бутилирана вода можеш да си купиш от безмитния магазин след проверката с рентгена и ръкавиците. Пък и за какво ти е, след като там се продават и други, по-интересни неща в бутилка?

Нямам случай до сега при полет да са ми предлагали друга вода, освен минерална и то според предпочитания- газирана или обикновена, наливана от бутилка, отваряна преди това....Не знам, малко се осирате с тези новини, никаква обективност, никакъв професионализъм, пълна профания.....За пилешко, пуешко, мляко, ориз, какво да кажа.....Много малко компании предлагат такъв асортимент, масовото съкращаване на разходите промени менюто тотално, ако изобщо нещо ти подхвърлят.За мляко хич не се сещам в масовите полети, освен сметана за кафе и чай, в кутийки