Рашков: Прокуратурата бездейства по проверка за имоти на 38 политици и магистрати

Държавното обвинение има данни за членове на ВСС и за високопоставен прокурор и за неговата съпруга, каза вътрешният министър и подчерта, че знае имената на подслушваните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Рашков по подобие на Цветан Цветанов е прибирал имоти. Направил си е брачен договор, чрез който крие имуществото си пред обществеността. Очевидно над него има чадър“. Това заяви пред Lupa.bg юристът Даниел Божилов по повод придобитите апартаменти и къщи от вътрешния министър през 2019 г. „Когато Рашков сгреши декларацията си за пред КПКОНПИ, трябваше да му направят ревизия, но до ден-днешен такава няма.

Защо прокуратурата бездейства по този въпрос?

тежка е българската царска корона!Парите са над всички от българското простолюдие!

След интервюта с Рашков, Минетков, Кацаров, Мая,Тошко, Бабикян, ми се налага да си правя психотерапия за освобождаване от стрес и възстановяване на интелектуалния дефицит.Само не разбирам, как и защо ДБ подкрепя това?

Е как как?!В ДБ е пълно с хюмнета и съответно ги държат на къса каишка с хомо компромати.:-)))))

народен съд те чака рашкооов на полщада ще ти хвърляме съчките

"подслушване на огромен брой хора, излезли да протестират" - Абе таРашков, след като са протестирали срещу заплащане от Божков, да не би САЩ да са ги подслужвали. Ей, Чичо да не я объркате с Радев от престараване със сценариите?

?

Я кажи сега, дъщеря ти колко имоти има, декларирала ли ги, защото и тя е магистрат - съдия.

Ами все ощи не може да се оправи с твойте многобройни крадени имоти Рашков!??

А ти който имаш 5 апартамента в София и една къща 2 апартамента в несебър 2 апартамента в Бургас и 3 апартамента във Варна кой ще те разследва. След като цял живот си бил на държавна служба?

Защо прокуратурата бездейства по този въпрос? Това ли питаш?

Прокуратурата ще се задейства скоро след президентските избори срещу Радев

държавна корупция и затова загубиха авторитет и никога няма да управляват, дори и да спечелят избори...

Комунистът милионер от държавна заплата. Корупция от най-висока класа!

Излезе по-голям крадец от Цецо Крадецо! Остаека на хунтата!

Му остават два петъка служба След това новите го подхващат за къщите и апартаментите Мдаа

"По повод отговорите, които обществото очаква за подслушванията, Рашков препрати към "институцията, която е поискала и получила разрешения за подслушване на огромен брой хора, излезли да протестират" - Специализираната прокуратура." И до тука господин Рашков.Но за изборите ще свърши работа. Ако имаше пандела за този който набеждава,щяхте да мълчите като д...

Драги ми герберастки тролове и подлоги, скоро ще замлъкнете завинаги! Свинята майка, ако не знаете усети топлината в ректума си! Не се ли замисляте защо Пол Ахърн се видя с Радев!? Не се ли замисляте защо Антъни Блинкен комуникира с Радев, а не със свинята от кочинката в Банкя? Защо банкяската свиня не беще посрещната от Херо Мустафа, а от Джесика Ким. Колко трябва да сте тъпи драги ми герберастки тролове, за да си вярвате, че няма да дойде Коледа!? Мина времето когато Фончо шафьора можеше да дава наклон на някой и да решава човешки съдби...

А на теб станали ти ясно ....................... вика се РСМ???? Ама де толкоз акъл у теб!!!!

Първо Бай Рашков да разследва СЕБЕ СИ И ИМОТИТЕ СИ, ПОСЛЕ - ДРУГИТЕ. ДА ДАДЕ ПРИМЕР КАТО ПОЧНЕ ОТ СЕБЕ СИ!!!АМА....ДРУГ ПЪТ!!!

Много ли са,много ли са.Дайте го насам.

Абе тупан, Кьовеши ти каза да не се бъркате в независимоста на прокуратурата. Само при Гешев бяха вкарани олигарси в среста и повдигнати обвинения срещу тях както и министри на ГЕРБ. Най-после случихме на Главен прокурор! Маяма се скри , а Радев сниши тона. Санкциите са предупреждение към служебното правителство да внимава в картинката и да не прави преврат с помоща на Черепа и Желязков назначен за проверяващ уж евентуални незаконни подслушвания. Чакаме и името на политика финансиран пт Черепа малко преди изборите.

по-голяма от тази в Росенец. Говняшков, кога ще те разследват теб бе, лицемер?!

Беди ми Рашкоff, нагръмкаш ли се в т. н. съдебна система, разказана ти е играта! Ти го знаеш обаче.

Знам, ама няма да ви кажа! Това е този> Вдига пушилка, след това ще го сменят, но хората ще бъдат омаскарени. Как ли се кефи, че е министър на своето предишно червено министерство?

затова след като изпълни политическата поръчка ще си замълчи и пенсия.

Съд за Гешев и гешевтарите!!!

Рашкооф прокоратурата ще се задейства тогава когато диктаторското правителство на Ушака бъде свалено Тогава ти и зелените чорапи ще ви клатят вав Софийския кафез

Факт е, че никой покрай "Апартаментгейт" не беше съден. Хората цял живот работят за едно жилище, ГРОБ си купуват "на промоция" пъти под пазарната цена. Буди недоумение крещящото мълчание на Гешефта по въпроса!

Цитат: "Прокуратурата е сметнала, че хора, които упражняват своето конституционно право, трябва да бъдат подложени на наблюдение със СРС, ползвайки правното основание "престъпление против сигурността на републиката" ??? И сега си представете, че ББР е раздала 3 милиарда лева САМО на 20 души, а това са държавните средства за подпомагане на малкия и среден бизнес ??? А по отношение ЗАЩО Прокуратурата бездейства по въпроса с проверката на имущественото състояние на 38 политици и магистрати, които имат имоти в чужбина ?! Прокуратурата, от своя страна, е бавила изясняването на въпроса, за да не се конфронтира със "силните на деня". От своя страна ВСС има доста категорично поведение в подкрепа на главния прокурор не случайно. Прокуратурата има данни за магистрати от ВСС. Там има материали за високопоставен прокурор и за неговата съпруга. Един такъв прокурор няма да поиска да се публикуват такива данни, защото ще възникнат въпроси и за него самия. ДОСТА СМЕЛОСТ И ТВЪРДОГЛАВИЕ Е НЕОБХОДИМО ОТ СТРАНА НА БОЙКО РАШКОВ ДА РАЗБРИДА СЛОЖНИЯ ПЪЗЕЛ НА МАФИОТСКИЯ КРЪГ ОКОЛО БИВШЕТО 12 ГОДИШНО МАФИОТСКО УПРАВЛЕНИЕ НА СИКАДЖИЙСКАТА МУТРА БОРИСОВ И СИЕ !!! ЗАТОВА И РАШКОВ НАСТОЯВА ЗА НЕГОВОТО ЛИЧНО РАЗПИТВАНЕ ПО РЕД КАЗУСИ !!! ТИКВАТА Е "ОМАЗАЛ" ГАЩИТЕ ДОСТА ОТДАВНА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ОБЛЕЧЕ "РАИРАНИТЕ ДРЕХИ" !!!

Проку.атулата трябва да започне от Рашков, да разследва имотите му и на членове на семейството му, как са придобити.

Много ви се иска всички, които задават неудобни въпроси за ГРОБ, да бъдат подхванати от гешефтурата, нали? Ненапразно Гешефта нахлу в президентството, когато Президентът взе да задава въпроси за Пеевски и Доган, ама не му стигнаха силиците, хи хи хи!

ПРАВИШ САМО ВНУШЕНИЯ, ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА С ДОКУМЕНТИ, НЕ ЛАФ МОАБЕТ ДА СТАВА!!!

но като ги спечелиш разбираш, че не достътчно да управляваш, защото си БОКЛУК...

Обединението на всички мутри срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.

Кои мутри се са обединили срещу Боко и защо чак след 12 години?

ще те провери за имотите ти струващи милиони,а?!

Защо не помолиш Гешефта да го направи от твое име?

PEYTSCH

Бла-Бла-Бла...Още 2 седмици неизбрани „министре“...

рашка няма страшно. и на тебе ще ти направят проверка от къде ги имаш тез пари. с една милиционерска заплата :))) мама ти проста. един ден ще се разкаравш в някой багажник :))))))))))

А пък другаря Руци Шпакладжиев се бил обзавел с голяма триетажна къща във Виена, Австрия! Абе как така става бе, хора? Влизат в политиката голи и боси, селски смрадливи цървули, а излизат от политиката приказно богати! Случайници, продали за пари малките си подли душички на самия Сатана! Не се ли замисляте, че за да има за тях, трябва да няма за нас, за обикновените българи от народа?! А цените на всичко като в Ню Йорк, Лондон, Париж или Цюрих! Цените растат не с дни, а с часове!А заплатите си стоят на едно място! Всичката тази политическа пасмина трябва да бъде съдена за ГЕНОЦИД срещу с воя собствен народ и да изгният до живот по затворите!!!

Писна ни да го слушаме тоя глупендер! О*ра се с неговите тъпотии.

Те, комунягите не могат по друг начин, освен с репресии, компромати и уволнения! Трябва да си отиде това поколение, че и още едно изживяло детството си в комунизма на бай Тошо! Задължително да бъдат осъдени всички олигарси, ограбили държавата и народа! Ето, американците толкова много обичат Безос, че са направили петиция да си остане в Космоса!

Рашков, Янев, Минеков и другите ДА НЕ ЗАБРАВЯТ, че ще управляват само още няколко месеца, след което самите ТЕ ще бъдат проверяваните и съдените за злоупотреби!

Само шум в системата, нищо конкретно! ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ! На нас нормалните граждани на страната ни ОМРЪЗНА тази АГРЕСИВНОСТ, ОМРАЗА И БЕЗСИЛНА ЗЛОБА!

Това е основна черта на комуниста-да коли, беси без доказателства без присъда. А бе червена отрепко, какво си се навъсил- такава злоба такава ненавист откъде те изкопа зеления чорап, който е с нрав като твоя-измет!

Предните какви бяха... ей го Божков печели дело след дело...

Лозан Панов е зад гърба ти и разпределя делата на "наши" съдии!

като тия новите мутри! А тоя даже не го коментирам....,знаем си го.....

Браво Рашков, троловете на ГЕРБ трябва да ти целуват краката, че им докарваш допълнително доходи да те плюят по форумите денонощно.

че колкото повече говори тоя, толкова повече хора ще гласуват за ГЕРБ. За това и аз му благодаря!

Скука, другарю Рашков. Много ефирно време за глупости. Промоция ли има? И пак е скучно. Имало доказателства. Имало. Явно толкова можете, защото сте обучен като комунистически следовател. За толкова години не успяхте ли да надскочите посредствеността?

да каже от къде има имоти за милиони, купени с една заплата!

Рашков дръжте здраво и да няма лабаво, имаме още достатъчно време !

Скоро Бойко Рашков ще бъде проверявания и съдения! Скоро ще има ревизия на служебното правителство!

Бездейства Рашков, за много повече бездейства, бандата на Луканов, Костов, Царя, Доган , че и вие лично сте в тоя кюп.

PRASHKOV TI SHTE NOTIDESH TAM OTKUDETO TE IZROVIHA,DURT,ZLOBEN I NAGUL PROSTAK

СМЕТКИ ЗА РАДОСТ НА БАНКИТЕ И МАГНИТСКИ...

Другарю Рашков! ДАЙТЕ ОТГОВОР НА СУВРЕРЕНА 1. Защо се проверяват имотите на само 38 политика и магистрата, след като в парламента има 250 депутата, а магистратите са стотици? Защо само 38? 2. Проверяват ли се и защо не се проверяват имотите на Румен Радев, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Румен Овчаров, Сергей Станишев, Моника Йосифова, Димитър Дъбов, Антон Кутев, Ангел Найденов, Илияна Йотова, Пламен Орешарски, Слави Бинев, Георги Гергов, Янаки Стоилов, Кристиан Вигенин, Цветлин Йовчев, Андрей Райчев, Христо Бисеров, Йордан Цонев, Камен Костадинов, Мехмед Дикме, Христо Ковачки и други? ДЪЛЖИТЕ ОТГОВОР НА СУВЕРЕНА!

НЕ ТИ ПОМАГАТ ДА УПРАВЛЯВАШ, КАКТО И СЕГА СИ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И НИКОЙ НЕ ЩЕ - ДАЖЕ И КАРАКАЧАНОВ..

Банално, смешно и жалко! Доказано е, че записите са доработвани, сиреч манипулирани! Махнете тая опорка, че ставате абсолютно жалки!

ДЪРТ комунист, който се изживява едновременно като съдия и обвинител. Опитва да представи себе си като последна инстанция, абсолютно честния

Тоя вече се ора с това негово" знам имената ама няма да кажа, имам доказателства ама няма да ги покажа". Рашков, бъди мъж!!!! Като си казал "А" , кажи и "Б". Иначе не си нищо повече от една клеветническа мъжка крва. Писна ни да слушаме глупости без доказателства.

абе чета тук-там, че и самият рашков не е много изряден при подаването на имотните си декларациии...

То вече не си заслужава и да се каментира действията на тоз риптил

Пише се "рептил".

... от "рептилия". :)))

Нарочно е нарисано РИПТИЛ ..а сети се защо :)

Явно си в грешка! Катаджията преди Тибилиси ме спря и поиска 200 долара- след като се убеди,че не съм от местните племена наричани у нас грузинци,обясних му,че ние сме страна от ЕС, при нас валутата е евро и нямам долари и тогава той поиска 200 евро....... В Грузия и Азербайджан така се щавят пари от идиотите сгрешили да минават през тези територии че просто ми е неудобно да ти обясня. Между другото....... Саакашвили има три присъди за въоръжени грабежи и никакви политически изяви....... по съвецко време, след това му скимнало да става президент и е успял.....