Рамадан Аталай: Излизаме с доклад за спирането на руския газ, ще се видят данни за корупция

Той говори за сериозни действия от страна на МС, Енергийното министерство и „Булгаргаз”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То па Булгаргаз са едни специялисти. Лапачи на големи заплати. Кво праят? Нищо. Къде договорили къде не, ама заплати големи си вървят. На Булгаргаз пасмината интереса е да се купува от Русия. Така са си овили гнездото. И им е едно уютно, къде ще купуват от друго место.

Корупцията в България има руски корени от 140 г. Прекъснем ли зависимостта си от Русия, отрязваме корените на корупцията у нас!

минаваме на американска такава. Справка - Ф-ките и новата партия на един бивш гербераст. И грантовете на "Америка за България" за действащи политици.

И ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИЗНЕСАТ ЕДИН ДОКЛАД ЗА КОРУПЦИЯ НА СТРОЕЖА НА МАГИСТРАЛАТА ОТ РУСЕ ДО ВЕЛИКО ТЪРНОВО КОЯТО ЩЕ Е С ЦЕНИ ОТ 20 МИЛИОНА НА КИЛОМЕТЪР. И ЗАЩО НЕ СЕ СТРОЯТ ДРУГИТЕ МАГИСТРАЛИ КАТО ХЕМУС ЕВРОПА И СТРУМА, ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВИ ПОСЛЕДНИЯ УЧАСТЪК НА ОКОЛОВРЪСТНИЯ ПЪТ ОТ БЪКСТОН ДО СУХОДОЛ?

Руският газ не е спрян. Просто сега се купува руски газ чрез посредници близки до ПП на много по- високи цени, заради комисионните на посредниците. Едни хора, които бяха изключени от веригата за доставка на газ пак се завърнаха на хранилка на държавата и сега ние плащаме печалбите им. Да благодарим на Коки и Кики В България винаги е имало корупция, нов такива мащаби и размери, както сега никога не е било

Доклади за очевидни неща не са необходими. За делегацията, ами там има много хубави хотели и барове. Като за последно влюбените нека се позабавляват на държавна издръжка. Той и пицата го правеше. Плевнята също. Още от ДКМС такива общности са център на разврат за чужда сметка.

Все по-къса става верижката, на която Путин държи ДПС. Не, че казвам нещо ново, ама толкова "къса" не е била никога досега!

Добър ден! Това е ясно от много, много отдавна. Не един техен член се изказа по въпроса през годините.

"Хало! Салу! Хайдук ! Пикасоо! Ти си войник. Юма, юма, йе-ее..."

Газ-маз е само парлама. Води се хибридна война срещу проевропейското правителство. Депесарите станаха особено активни в нея, откакто Турция засили проруската си ориентация.

Турция няма нищо общо. Те винаги са били с Русия.

да започнем отново да купуваме газ от Турция. Руски, марсиански, без значение откъде е влязъл. Винаги е турски. Купен на едната турска граница и продаден на другата.

Сега пишете доклади.Крадци мръсни ,долни.

да се примирят, че вече не купуваме газ само от Турция. Да, да! За който не знае и се лови на кукичките им - Турция не транзитира. Турция е прекупвач. Турция купува газа на едната граница и го продава на другата

40 милиона от Хемус не е корупция? ТЕЦ варна за 1Евро не е корупция? 3 милярда за Турски поток - не е корупция? 2 милярда за гьол в Белене не е корупция?

кирчо и ленчето са най сериозните експерти на газ. Още зимата Гешев ще ги хапне за закуска за урок на мунчо :)

Освен Гешев има и СЪД...

ЕС отдавна ни притиска, че в България няма осъдени политици. Е сега ще има.

Гешев не е СЪД... Магнитски на първи ред - НЕ Е КОРУПЦИЯ?

2 те танкева са купени от миванска фирма така че всичко е възможно . Най реалистично е ЧЕ американците са натиснали провитеството да не купуваме Руска газ . Може пари да не са дали но са обещали нещо на КИРЧО АМА ТЪПОТО

Във родината на БКП и КПСС-(дружба навеки) корупция има, и се живее от корумпиарани политици,народ,и техните съдии и адвокати,но там където всички крадат,лъжат и мамят, съвсем естествено е да няма виновни!Какво да се прави,родина е на Левски и Ботев но зависима от МОСКВА!

Още един боклук, дето го гони Москва. Вече повече от 30г.

Ох на батя.....

Рамадане, що ни излъга?

Най-бедния и онеправдан електорат гласува за на-богатите и крадливи. еничари продали всичко родно на Путин и Ердоган срещу жълти стотинки за тях само и само да си подхранват болното си его и амбиции и прикривайки ниския си интелект простотия и безпределна алчност зад пари власт,но сервитьора винаги пристига със сметката.

Гузен негонен бяга! Ще има разследване човече, каквото и да напишеш тук. На всички бръкнахте в джоба най-брутално.

мъка на този идиот е да не влезе в затвора на стари години.

снимката е копие на разсилния в кино Арена в София, а в същност може би е самият той.

Се правеше и на специалист по металургия. Имаше и друга фамилия. Аман от комунисти.

Аталай-чето е право!!! Просто всички изброени са за затвора!!!

Колкото Курнелия Нинова от МАРКСИЗЪМ ЛЕНИНИЗЪМ.

И турското БСП на амбразурата. Много народ смуче от руския газ, за това цената за България е тройна в сравнение с тази за Германия.

Алтайчето е още един идиот!

ЛенанаКироиМиро в Сливенския!!! Кирчо и Кокорчи при бай Ставри!!!

По-корумпирани от ДПС има ли? И от Газпром сте вземали 30 години, искате още.

Те вече не са същите! Минаха под дъгата

До почитателите на гъзпром.Свободата иска жертви.

Какво ще пожертваш!

Ти на кое му викаш свобода? Да правиш глупости, за своя сметка е едно, за държавна сметка е друго. Ако си пазаруваш газ за собствена употреба - в бутилка, си свободен да го купиш от където щеш.

По времето на мутрата крадец и биволицата теменужка газа за Сърбия три пъти по евтин,за Унгария два пъти,естествено от Газпром.Защо бе рамаданчо сто години дупетата.

тролове на прокопси бичат нощна смяна тука. ще го кажа така, никой не вярва на сълзите нампрокопи и сие!

Така е Педро,ние тролчетата на Гепи Доган шиши сме нъмбар уан! Анадъмо?

Две двойки прелюбодейци отишли на секс среща в Азарбайджан с народни пари... Наглост и безобразии! И тия ще ми борят корупция, мафия, шуро-баджинащина... Ще мислят за бедния ни народ и ще ни договарят скъпа руска газ, но вече с посредници...

само Ленчето я джвакат.........

Тия да влазат доброзорно у панделата, че алтернативата е малко по зорлена.

Грешиш Рамаданчо, бъдеще без Ленчето не може…

Делегация в Азербайджан. "Съставът ѝ е Лена Бориславова, Весела Чернева, министърът на енергетиката и Кирил Петков. И така Кирчо води на екскурзия шпиц команда в състав две просо п у т к и и един гъз насран.

Само като жокер ще ви кажа, че Азайберджан произвежда 963,746 Million Cubic Ft Газ, от тези 384,227 са вътрешно потребление, тоест могат да изнасят разликата. България консумира около 111,291 MMcf годишно. ЕЛЕМЕТАРНИ сметки ПОКАЗВАТ, че ние БИХМЕ консумирали около 1/5 от АЗАЙБЕРДЖАНСКИЯ износ, ако се сложат Гърция, Сърбия, Македония в УРАВНЕНИЕТО и КРАЙ, Азайберджан НЯМАТ повече ГАЗ. Това показва, че Азайберджан на фона на Газпром е един МИТ и не може да го измести, предвид на количества с които разполагат Руснаците за износ ,а именно 7,190,487 MMcf. Числата НИКОГА не ЛЪЖАТ за разлика от Кирето!

И друго да добавя, Азербайджан имат 35,000,000 MMcf НЕРАЗРАБОТЕНИ газови резерви! А сега познайте КОЙ ги разбработва, отговор ГАЗПРОМ. Толкова за демократичната Азербайджан ГАЗ. Кирето е ПРОСТ изпълнител на ЗАПАДНИ повели, сигурно не е ЛОШ човек, но в случая с ГАЗТА не работи за БЪЛГАРИЯ.

И за да БЪДЕМ все пак КОРЕКТНИ, трябва да кажем, че ПП или Кирето все пак ПУСНА интерконектора с ГЪРЦИЯ и по този начин ДИВЕРСИФИЦИРА доставките с Азербайджански ГАЗ, което БЕЗПОРНО е добре за БЪЛГАРИЯ! Обаче със СПИРАНЕТО на Руският ГАЗ осра ПЕЙЗАЖА, но това предполагам е по ЗАПОВЕД от ГОСПОДАРИТЕ от ЗАПАД и той като изпълнител е НЯМАЛ ИЗБОР.

но Азербайджан ма драго сърце ще ни препродадат руски газ

Излизайте и се махайте,боклуци мутро-дпсарски...шибани турски говеда...корупцията е при вас,шибаняци...

Очевадно подмяна ,а очевадно крадът и лъжат.Дпс са нищо пред тия измамници

Какво може да очакваш от проруската партия ДПС!? ...а на онзи отдолу ще кажа че цената на Газпром е в пъти /за България/ по висока , и това е така защото русбоклуци не ги е еня за България и за педерофилите , а по тоя начин искат да шашнат EU какво ги очаква!

ДПС са прави.Не ,че не знаем какава коварна политека имат в България.Знаем но в случая със спрения газ от Русия /ГАЗПРОМ/ще студува цяла България ,всички Българи.Това не е болния Байдън, акушерката /не е лекар/ и никога не е била/Урсула Лайен, това е Путин и Русия.Не ме интересува, кой харесва или не Вл. ВЛ. Путин, ,Русия.Важното е че без газ ще мръзнем, впрочем от тъпия акъл на Урсула ще мръзне цяла Европа.България заряза Белене наречен "гьол "от предателя . Б. Борисов ,за да угоди на сащ.ДПС, ще извади кирливите ризи на просто Киро,какви обещания е давал на сащ и в Брюксел.Жалка работа.

самичък се разобличава „да купуваш такъв от посредник, който предишните управляващи са отстранили.“ Точно това извършиха Герб и ДПС - първо направиха Булгаргаз монополист (за което ЕС ни осъди за 160 милиона евро, как пък ги „забравиха“?) - после извадиха Булгаргаз от пазарите на втечнен газ, за да не пречи на руснаците, а сега, когато дойде видовден и Русия врътна кранчето, лъжат като за последно

Разните хамиди, аталаи, менти, мустафи, и т.н. и т.н., кръв сер.т, че от тях нищо не зависи, а и никой не ги пита!

Амуджи сър!

да излезете с доклад, вие сте путлерастка издънка, оше навремето, когато Ердоган свали руската тенекия над неговото пространство се разкрихте какви сте, сега само го затвърждавате.

Щом и Лена е била с Киро, гаранция работата е станала (както обикновено).

агент от държавна сигурност,за това никой не слуша брътвежите му!

всеки път лъже като за последно

Рубладжии сър

Не знам защо само ДПС имат смелостта да извадят кирливите ризи на еднодневките от ПП. Явно останалите кроят някакви планове за бъдещи коалиции с тях? Или се страхуват от разкрития и на техни далавери? Продажна сган сме избрали да ни управлява. Какъвто електората такива и депутатите му. Пак опряхме до "тестото".

Основният им електорат е хомогенен. Тоест интересува се от земеделие, водоисточници и качество на живот без изкуствените "добавени" западни стойности. Естествено и те са ДС проект, но за разлика от типичните еничари тези си пазят електората. Това им позволява да изразяват мнение различно от "статуквото". Естествено те са и обвързани с енергийните проекти, но извън явната им корупция пазят някакво ниво на логика. Това с газта, дори да е на пръв поглед "политкоректна" мярка реално за продънена икономика като нашата е от критично значение. Дори и да има вариант ( а то в момента няма реален) той е насочен към изграждане на нова атомна централа или разширяване на старата. За този период да лишиш държавата си от ресурси по команда на Давос и ЦРУ е национално предателство. Елементарна логика. Ако строиш нова къща и си още лееш основите и не взривяваш старата докато не си вдигнал успешно новата. Още по точно: Не може да спреш важен енергиен ресурс за държавата в лицето на газта от Русия, преди да си вдигнал поне втори блок на АЕЦа и нужната инфраструктура за премахване на зависимостта на бизнес процесите от газ.

Още малко остана - Слави им разказа играта. После еднопосочен билет за Канада.