Радован Караджич пише на Владимир Путин с молба да го спаси от британския затвор

Бившият лидер на босненските сърби се обръща към руския президент с "братко" и се оплаква, че "затворниците са кръвожадни"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има уникално добър филм 'Death of Yugoslavia" на BBC, който много добре изяснява ситуацията за войната, като дава думата на всички страни в конфликта. Много ясно става, че този сега дето се жалва е престъпник от класа. За жалеещите да се просветят по темата го има в тубата.

и Путин пише писмо до Ленин... и той моли за помощ..ха.ха

Да го пречукат,че да не квичи!

Коги трепа хората не рИва, а сега викаш батко си на помощ...

Дано условията на Румбата бъдат по-добри отколкото тези на Караджич! Но се успокоявам , че той ще успее да духне при Путин като Янукович и Груевски!

Герберастка измет.

Защо винаги всички най-големи престъпници търсят Пyткин за помощ ?

Теб те търсят неграта от Козяк да те праскст

Това ли успя да ти роди болната , празна русошитешка кратуна ... ?!? хахах :):):) Айде сеха отговори на въпроса или ти е сложно защото намаш толкова мозък ... ?

Браво ! Показа нагледно във форума нивото на интелект и култура на средно-статистическия БГ русопитек без дори да се усетиш ... ! :):):)

Е Ак47 не им ли стига той ги поема всякакви само да са черни и надървенини. Ония ден с е похвали че и на соросойди вече не отказвал но най му харесало на прайда лично посланика да го хлъзнел така както е по чоропогащник.

Заминавай в сибир бе, бедняк платен

Само с решение на парламента. За да го узаконят агресора НАТО бомбардира Сърбия Бг даде коридор Затова на Балканите никой не ни обича. Легията на Раковски е била в Белград. БТРК е в Букурещ Румънци са давали кръв за освобождението ни. В Македония 1941 г. вдигаме данъците 3 пъти В Гърция убиваме и изнасилваме 5000 жени и деца са убити в Сърбия от нашите фашисти.Църквата им ги обяви за светци

Ей родоотстъпник, не споменавай святото име на Раковски, Легията е там, защото Османската империя вече губи почва под краката си и започва да губи територии. Ние се освобождаваме 50 г по късно, заради факта, че сме най близо до тях. Такива като теб трябва да се намерят и съдят за национално предателство. Губил съм прадядовци в битките при Дойран и Тутракан. Какво правят руснаци и сърби в Добруджа, да ми обясниш, виждам разбираш ги нещата. Пълен нещастник си ти.

Безказармен Къде прави Раковски Легията? В Белград бе боклук. Продажната ни класа до 9.9.44 г.води 4 войни и ги губи заедно с 42 ,% територии. 500 000 мъже са избити..един Пловдив. Такива псевдопаъриоти които не са давали клетва за България са продажници

Изтрескай си помашката тиква в паметника на Уса летците

Ей, а дядо ми се е бил срещу англичани и французи в Македония. И там битките са били много по-жестоки и кръвопролитни. Ако не беше Русия, България нямаше да съществува. Набийте си го тъпите фашистки кратуни.

Когато аргументите свършат почват ругатните и одите за Русия!

Чуждопоклоннико дядо ти на Солунския фронт е воювал освен с французи, англичани и с руски корпус. Руския цар освобождава България не от голяма любов към българите, а като стъпка от руската стратегия за завладяване на Цариград и проливите. Само пълен наивник или продажник може да разпространява идеи за някаква любов в международните отношения. Има само гол интерес. В 1878 година руския и български интерес съвпадат, в 1916 са в противоречие.

Да де ама Сърбия ни напада няколко пъти обикновенно с тази същата Русия. В България няма сръбско говорящи анклави а в Сърбия има българи говорящи защо така?

Само не го разбрах това "ние". Смяташ ли че имаш нещо общо с българите. Твоите любими сърби вършат не по-малки злосторства от българските военни през войните. Спрямо нас, без да става въпрос за други народи. С какви жертви са потушени Тиквешкото и Охридското възстания през 1913? Нещастните гърци през 1913 година изгориха град Кукуш и 120 български села.

ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ........ А САМО ОТ СТРАНА НА СЪРБИЯ...... А АРАБСКИТЕ НАЕМНИЦИ...... АОК АЛБАНСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ КОИТО ПО НИЩО НЕ СА ОТСТЪПВАЛИ НА СРЪБСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ ПО ЖЕСТОКОСТ.....!??? АЛООООО СЪДА В ХАГА

Като бройка осъдените ислямисти може и да са повече. Как може умишлено и нагло да лъжеш, при положение, че всеки може да провери. Разчиташ на мързела у другите, нали?

Страхлива сръбска мърша. Умри като мъж,ако се налага.Путин е същия страхлив плъх,за това се е вкопчил във властта. Повръща ми се и от двамата псевдо-командири.

Ами, с тази пъцуца ще ти се повръща!

Га екзекутираше цели семейства барабар с децата само щото били мюсюлмани и пълнеше масови гробове не рева. Сега кармата те застигна дяволски старец господ забавя но не забравя. Успех с новите съседи изрод.

А кога международният съд в Хага ще осъди македонските сатрапи, които извършиха геноцид и етническо прочистване над българите в Мак-ия след ВСВ та досега?

Братко - шефе, ела да ми правиш компания!

Е незаконен....

Напротив създаден е с решение на Съвета за сигурност на ООН.

Колко ли е гадно на дърти години да ти обърнат резбата? Надали Караджич и бутнат случайно при ислямистите. Предполагам, че и вазелин не му позволяват да ползва. НЕКА СЪДБАТА на боклука КАРАДЖИЧ да е обица на ухото за всички националистически и фашистки свине.

Schilo

Чакай сега, нали точно за тия се твърди, че са различни....Ако това им е подхода, не са по-различни от Караджич!

Начинът по който се отнасяш към осъдените говори за качеството на правосъдието

Голям идиот си,дедовото!

Кажи нещо за мютрата, бе дърто, защо така изведнъж го забрави, или щото сега твоите мутри колят и бесят и затова вече нищо не пишеш

Schilo

Войслав Шешел много добре го каза това, което трябва на трибунала в Хага!

Той и други работи каза Шешел. Че македонците са сърби с говорен дефект и че българите до Пазаджик и Плевен са сърби. И това ли поддържаш?

Schilo

Е, това нещо си го измисли, нали?

За жалост, не си го е измислил, Шешел е краен националшовинист и българофоб, руския му еквивалент е Жириновски, още по краен в омразата си към България. Ако това ти харесва е друг въпрос.

За съжаление не съм си го измислил. Малко четеш и гледаш Шило. Погледай например YouTube канала "Srbija Global" да те светнат православните брятя от запад за произхода на сърбошопите и репресиите на гърците над сърбите в Егейска Македония.

Скоро западните мръсници не обявиха Публикува го само един Финландски вестник В доклада е посочено че 68% от заровените в Сребреница не са обрязани и са сърби. Караджич и Младич след време ще имат паметници на герои

Да вярваме на някаво вестниче, въможно платено, а не на доклада на ООН? Може да имаш всякакви политически пристрастия, но да защитаваш доказан военнопрестъпник?

Schilo

Доказан от политизиран съд?

Аве човек, ти сега на Караджич и Младич адвокат ли го раздава. Забрави ли как почна войната 90 та год. Сърбите нападнаха Словения и бомбандираха Любляна през Хърватско, после на влязоха в Босна и сринаха Сараево плюс хърватския Добровник. Една измислена държава и създадена от Сталин и Коминтерна в ущърб на България се разпада. Друг е въпроса, че загубиха незаслужено Косово, но каквото търсиха си го намериха. Не ги жаля. Възхищавам се на отборния дух на спортистите им, но толкова. Спомни си 1885 г и загубата на България на Западните покрайнини. Айде от любов към Сърбия и Русия намразихте всичко българско и западния свят. И аз не обичам американци, британци и французи, като последните две са най големите ни душ Ани, но това не значи че трябва да се захласваме към Русия. 45 год бяха достатъчни. Те какво направиха относно Зап покрайнини и Македония, абсолютно нищо. Те си гледат техните интереси, ние си гледаме нашите и те не съвпадат в момента.

Предполагам се надява да бъде изтъргуван срещу Навални на срещата Путин-Байдън. Интересно кой ли му е подсказал тази възможност?

Най-накрая е схванал кой е императора, и кой единствен може да му помогне.

То на насрания ти император да има кой да помогне.....загроби русията това КГБ ейско нарцистично джудже

Това е едно Чудовище. Колко босненци бяха убити, изтезавани, насилени, прогонени, за да има Сръбска империя? Това е социопат, няма и дума покаяние за престъпленията, за жертвите. Нищо добро не очаква балканите, ако образът на това Чудовище ни се поднася целенасочено като образ на жертва.

Schilo

Колко? Сигурно много, ама що трябва да се пишат на сметката на един човек? Дали само сърбите са ги избивали?

Ами той е лидер на една от страните в конфликта. И като такъв е издавал заповеди за убиване на военнопленници и етническо чистене. Ако се амнистира това, няма как да се предотвратят бъдеще такива случаи.

Schilo

Никой не говори за амнистиране. Съгласен съм и с това, че и пет човека да бяха само убити по негова заповед, трябва да търпи наказание. Но, има едно голямо "НО". Казва се необективно разследване и от там обвинение. Никой не може да ме убеди, че не са действали и мародери, на които занаята им е бил грабеж и убийства. И, никой не може да ме убеди, че са само сърбите. Но, много, много не се говори за престъпленията на бошняците, за косоварите, да не говорим! Що така?

Доказно е в съда че има заповеди от върхът на Република Сръбска за тези престъпления. Бошняците и хърватите също са вършели престъпления. По-малки по мащаб поради по-малките им възможности, а не поради по-голям хуманизъм. Те също са разследвани и съдени. Да не набъркваме в Босненския конфликт и Косово, ИРА, Червените бригади и т.н.