17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мустачките... мустачкитееееее.....

СМЕШНИК.

Колкото и да е прав Радев, че е необходима равносметка, ревизия и съдебни преследвания за мизериите, направени от Борисов и сие за 10 години, това не е работа на служебното правителство. То има една основна цел - да организира честни избори и нищо повече. Ревизията трябва да я прави редовното правителство, избрано от парламента. Това сега намирисва на преврат.

С назначените от него зелени чорапи и агенти на ДС се завръща миналото .

А без служебния кабинет се връща корупцията,хаоса и наглостта...изберете сами.

Този въобще у ред ли е да прави такива неадекватни изказвания? Радев и държавност??

Висока оценка от Васил Божков получи президентът Румен Радев. Укриващият се в Дубай бизнесмен поздрави „обединителя на нацията“, че е предприел решителни действия

Със служебния кабинет се Връща Божков и червената мафия!

старите и в резултат хората стават все по-гладни...а те се карат на изборите кой да краде повече

Радев, май излезе по-голям диктатор от Боко!

Добър ден

Няма вече добър ден за русата петя

Ряазко се засилва криво разбраната президентщина в България, Но само за 2-3 месеца, само

Най-празния президент на България, изкуфял лъжец. Работи против собствената си държава и народ. Как не го виждат някои хора, повтарят каквото им е набито в главите. До свидания шестёрка русская. Долу льотчика, тъп предател.

Като гледам квадрата назначен за шеф на НАП и др. подобни почвам да се плаша -вместо боковите калинки, кретените на Черепа

няма да управляват докато направят президентската република...

Бойко е виновен,че подцени тоя фатмак и галева. Макар че, черепът щеше да си намери други калинки. Ама като се намират хора за 80лв на ден да ходят да протестират - тъй ще да е. Народът го мързи и само подскача на един крак,търкайки билетчета от лотарията. У нас тъй се прави политика.

да се въре ЧЕРЕПА, НО ТОЙ НЯМА ДА ВНЕСЕ ОТКРАДНАТИТЕ 700 МИЛИОНА ОТ ХАЗАРТА

абе герберите много ревете бре. може би не разбрахте че изгубихте изборите. повечето хора искат промяна. я/4 искат ГЕРБ, а другите 3/4 не искат ГЕРБ ако всичко беше слънце нямаше да изгубите изборите

Абе охо бохо,тези ли тапаци са промяната бре,сериозно ли го вярваш?Божков вкара няколко партий в парламента,на Мунчо му диктуват какво да прави,аре няма нужда.

Ми то зависи кава държавност се връща - держава командвана от герерали мяза по вече на диктатура не на демокрация.

Добре би било на следващите избори и за НС и за президент, Радев да си спомни, че няма незаменими хора

Отговорете не с " много " а кажете 2 додбри неща които е направил тоя .. за Б-я!

Ще ги направи, когато си подаде оставката и напусне!

Някой може ли да ми подскаже, как като унищожаваш нещо (включително потъпквайки Конституцията) го възстановяваш ?

колкото и да се горещят някои,ако основен конкурент му е представител на герб,то изборите ще приключат в един тур.

В полза на кандидата на ГЕРБ

Докато този не бъде ометен ,няма отърване от него.Кариерист,незачитащ нищо пред собственото си его.Само това е спасението,вън от управата на държавата.

Румен Радев унищожава държавата само и само да бъде преизбран!

Тъпите пиарски акции на ГЕРБ в стила на тиквата /Гледайте да го изкарате смешен/, крият реална опасност ГЕРБ да бъде помразен изцяло, а Радев да удвои резултата си на президентските избори !

Радев ще утрои резултата си и ще управлява вечно. Даже мавзолей ще му направим и след 50 години в президентството директно в мавзолея!

По-добре на Червения площад при Ленин...

Връщаш мутрите , Мунчо!

Айде-айде, омръзна ми да гледам една и съща физиономия на човек, който е обладан от мерака да управлява България по-дълго и от Т. Живков! Започна да мирише на соц. реализъм-2!

В ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджиит

Осъден ли е за нещо тоя Божков, че не се сещам, пък явно, че някои ги тресе страх като го споменат.......

Назначаването на доверени лица на Божков в служебното правителство на Радев навеждат на мрачни мисли. Щял да "възстановява държавността" аначи, като на пожар заличава липсата на стотици милиони на Божков, дължими на НАП. Радев не само е измамник-метежник, но и престъпник.

Пингвина докопа черпака в артелната и се посра от щастие да раздава дажби на освирепялата си от глад червена глутница. На 11ти юли победата ще е още по-голяма за мощен десен алианс. Артелчикът ще бъде въдворен до живот за държавна измяна.

Двама са отровителите на българския народ. От Тиквата се отървахме, ред е на Зеления чорап.

Пиленце шарено, кажи кои са ТИКВИТЕ подиграли се грозно с изборите и 45-то НС. Единствено Герб поеха отговорност и предложиха правителство. Останалите ТИКВИ разиграха грозен цирк...

И къде го предложиха това правителство, в зайчарника ли ?

си връщат държавата!

РУСНАЦИТЕ си връщат България.

Нито едното, нито другото, от този след теб. Опитите са на олигархията на ДС да точи пак България, защото в последните 10 години държавата почна пак да я има, макар и с частични грешки, но олигарсите изгладняха и правят опити пак да направят слаба държава, че надеждата да остане само в търкането на билетчета.

Абе, този “държавник” Радев, не чукаше ли любовницата си в кабинета докато жена му го чакаше в къщи с двете деца, а той освен че я оправяше я уреждаше метресата ,бившата жена на Свиленски с двойна заплата и апартамент с пари на данъкоплатците. На това ли му се казва “връщане на държавноста”.

Па да си отишъл да те изчука и тебе !

Специално изрових старо видео като генерал гостува при Слави. Същия странно говорещ и наблягащ на определени думи бастун. Тоя изтрайва ли се? Жена му с право избягала от него. Прекалено светец и богу не е драг.

Само Герб и патриотите са бъдещито на БГ.Искам да са по добри наистина,но останалата паплач,папъплила парламента са си реваншисти,пропаднали минали политици и шоумени с пълни гущи неразбиращи българина.Да пълни гуши искащи спокойствие, типичен приьом на мафиотите.

ти е ясно че каквото и да напишеш е все тая.ББ и Герб си отидоха.

Аз парите си ги изнесох от България. Вие се оправяйте.

ББ и ГЕРБ не са си отишли. Много бъркаш. Ще ти свалят гащите и ще го усетиш ....глупак такъв. Ще си отидеш ти ...оноден на село.

Г-н Президент, станахте смешен. Защо не отрекохте че Ананиев лъже? Защото явно сте го натискали. Служебният кабинет възвръщал държавността, по-полека, държавността не започва от теб и твоето правителство.

Заради някои от вашите назначения, на следващите избори ще гласувам за ГЕРБ за пьрви път в живота си! Толкова, повече няма да коментирам!

Ами то се мисли преди да се гласува, а не след това. След това ти остава само реването.

те заради това сега всички ревем.

Черепа няма ли да си идва вече?

Той само тялом не е тука, иначе не си е тръгвал, сега пак щял да пуска билетчетата да търкаме.

Да повторим, за изтрилите коментара ми ! Служебното правителство трябва да се занимава само и единствено с подготовката на новите избори. То няма мандат да прави чистки и рокади, защото реално не е избрано от народа. Факт е, че по времето на ГЕРБ доходите дръпнаха чувствително, факт е, че има значителен бюджетен непроизводителен сектор, но за страна като нашата това в момента е ок.Направи се доста по инфраструктурата.В същото време малкият бизнес беше премазан, външният дълг достигна нови висоти и законотворчеството отбеляза невероятни нива на тъпотия.Та има и положителни и не дотам добри последици от герберите.Лошото е, че алтернативата им в лицето на Славуца и уж левицата е в най-добрия случай куха, а обикновено просто силно вредна.Тъпи са герберите, но другите са трагедия.

Абсолютно вярно! Смяна на калинки с хлебарки не е от полза за никой! Има назначения, които ме е гнус да коментирам!

Хайде сега господин президент,дойдохте на власт.Искам си нормалната пенсия!Нали ще връщате държавноста?Инъче на улуцата.Искаме преизчисление на пенсиите,ние които сме строили тази България .Преизчисление ,не 5 лева или 5 %.Преизчисление,отговарящо на стандарта при който сме работили и честно осигорявали.Хайде господин президент,и господа новоседнали министри.Очакваме да видим за какво мислите първо....

Никой нищо не мисли, дреме им на всичките и предишните и настоящите.Абе битият е бит а ..........! Стягайте халката и не се надайте!

И тези ще ни го подадат,с оправдание за корупция....

Пълен клоун. Високопарни празни думи. Тъй като веднага ще ме обвинят, че съм герб трол нека да го обясня по просто на простите му привърженици. И аз днеска изхвърлих 3 кофи боклук се събрали и преместих една торба гипс в мазата. Гордо мога да заявя, че съм построил небостъргач. Те толкова.

Мунчо, едно си знае, едно си бае.

Радевистите, които така възторжено възпяват своя велик генерал (супер подлизурско и притеснително маниакално), сигурно много се кефят: очевидно е, че Фатмакът превзема държавата и бърза да направи това преди новите парламентарни избори. Поддръжниците на тази руска подлога усещат вкуса на победата, защото Борисов от няколко дена е изчезнал от медиите, а "новите" партии явно са неспособни да управляват. Т.е. вървим сериозно към президентска власт. Но ще ви кажа едно нещо, жалки предателчета! Народът гледа. Народът преценява. Народът ще направи своя избор. Превъзходството на Радев ще е кратко. Скоро ще има тълпи и под неговите прозорци. Гарантирано не от ГЕРБ, а от разума на българина, който не обича крайностите.

ти е ясно че каквото и да напишеш е все тая. ББ и Герб си отидоха

въобще не се надявай на народа ... Той докара държавата до това състояние със своят опит, мъдрост и прозорливост .. В БГ всеки знае по-добре от другия :-D

Е изкарал много повече време в всякакви правителства отколкото тоя въобще ще изкара в политиката. Между другото, при предишното служебно правителство на Радев, защо не го уволниха? Сега като се замисля, не си спомням предишното служебно правителство на Радев още от първите си часове да започна с масови уволнения. Тогава пак ГЕРБ управляваха, така че масови уволнения сега нямат нищо общо с държавността.

хи-хи-хи ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! С машините искат да фалшифицират изборите, за да ни превърнат в Диктатура като Беларус и да ни извадят от Европейския Съюз и НАТО. Това Престъпление вече го направиха и Радев по тъмни доби го обнародва скоростно в Държавен вестник. Зад всичко това стоят руските служби БСП, ИТН, ДБ, ИМВ и ДПС. Главен извършител е Радев

Няма ли най-накрая да го поканят кауня някъде на запад? Стига е обикалял по села и паланки!

Нямаш мандат за такива промени цървул!!!

ΘεάΆρτεμις изтриват благослова ми майна С девет ледени кристала богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Мàрица, Артемида на Олимп, на Троя и Диана на Рома Bona Dea, Добрата ♦♦♦♦ ◊ ♦♦♦♦ СВЕЩЕН ОТПОР ЗА ФУРАШКИТЕ НА ФЪРЧИЛОТИ КУЛТУРИСТИТЕ, ИДИОТСКИТЕ с КАТАФАЛКИТЕ и ОТРОВНИТЕ с ЧАЛГАТА ЗАБРАНЕНИ ЗА ТРАКИЯ и КЕНДРЕЙСЕЯ ГОНИ ОТ ГРАДА НИ МАЙНА С изменението на Изборните правила, се цели да се проведат дирижирани и изцяло контролирани избори от безродната руска сбирщина на Предателя - Фърчило ! 1. НИКЪДЕ В ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ НЕ СЕ ГЛАСУВА С МАШИНИ ЗАЩОТО СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ 2. ЦИК се назначава и БРОИ от ФЪРЧИЛОТО 3. Предрешиха и за по-следващия избор да запазят СТАТУКВО НА РУСКИЯ ОКУПАТОР ++++++++++++++++++++++++++++ ИСКАТ ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ НАТО и от Европейския Съюз ИСКАТ ДА СТАНЕМ КАТО БЕЛАРУС и ДА ЗАТРИЯТ ОЩЕ ПОКОЛЕНИЯ ИЗБОРИТЕ КОИТО ИДВАТ ЩЕ БЪДАТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА това е ГОНИ ОТ ГРАДА НИ МАЙНА санирай Льошавия шмайзер аз Оопс - Мàрица вашата пазителка, пущам соколите от ръка и богината на Средец, Европа, Египет, Вавилон, Картаген Афродита олимпийца, хеката Рея Изида и Ищар, теа Венера на Уран Ануначка Атаргати Малката Русалка - Рибочката сме тук с вас за бран https://www.youtube.com/watch?v=B90VnG6FR0 ♦♦♦♦ ◊ ♦♦♦♦ Θεά Άρτεμις, тройна хеката Бендида от Пулподева, Мàрица, Оопс, Добрата, олипмийца Артемида, Венда и Диана ловечката, хеката на Месечината, хеката на животните и магията, Пророчицата заклинателка. Първа богина на Тракия и Кендрейсея Първа богина на Македония с Пела, и Мизия с Бдина Първа богина на Одриско с Балкана и Севтопола Света богина на Троята Пазителка на Рогът в Изобилието Силва-дроида на животните, змийците и птиците главна жрица на света Родопа, богосъща Рила, белия Прин и валния Балкан на горски нимфе, сатри и кентавори, и на белите тракийски кони Желадокоса

Всъщност със служебния кабинет БСП се връща на власт. Те затова и бързат с червената метла, че поне за няколко месеца да опитат от властта, че иначе кога ще им се отдаде?

По скоро ; новото дубайско правителство уволни държавността

Новото правителство подредено от Божков връщало държавността! И това ти го казва Фигуранта, дето за шепа рубли е готов да продаде и жена си.