Радев към ДБ: Пред вас стои отговорността при отстояване на върховенството на правото

Мнозинството ще може да функционира самостоятелно, без ДПС и ГЕРБ, които са "носители на корупционния вирус, посочи Христо Иванов пред президента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Догодина след като в САЩ вземат властта републиканците г-жа Мустафа ще изчезне и пРезиздента ще бъде изпичмънт. Тогава България ще почне да се оправя!

Джендъри, шпакловцици щото не могат иначе явно и обикновени пе.ераси... В интересна посока върви България...

Хаа ха ха! „Пред вас стои отговорността при отстояване на върховенството на правото”!!! И пред кого щяло да стои върховенството на правото? -Пред тия, които ще с коалират с нарушилия Закона и Конституцията лъжец и измамник Кирето! И кой го казва? -Индивид престъпил Конституцията, в която се е заклел! Боже пази България!

Изказаеият се с това подадено клише слага себе си и Канадеца по-ВИСОКО от ВЪРХОВЕНСТВОТО на правото и не се усеща колко е изкривен...

Стига високопарни думи! Кажи им колко голямо парче от баницата ще вземат! Тях само това ги интересува.

Направо джендърска любов между комунистически кадри събрани от Мустафа...

А ти маджовче си носител на червения вирус, който е 10пъти по-корупционен.

Истинското право е правото на Радев!

боклуци седнали на една маса и затрили държавата ..

Не разбирам. Правите си луксозни ремонти, коли западни, дрехи маркови, храна зряло говеждо, техника миеле, телевизори 65 инча, почивки 5 звезди, високи изисквания, изисквания - уж с висок стандарт хора сте. А сега вижте тези от снимката и ги приравнете на стандарта, който желаете. Избрали сте уродливи алкохолици да ви представляват и управляват. Не разбирам този ПАРАДОКС!!!

Смях в залата, без ръкопляскания, Т.Живков също ни разсмиваше ама му ръкопляскаха! Господи защо ни наказваш пак , докога ще продължи това?

Значи щом Радев прехвърля отговорността за правосъдието и правото на някой друг значи се очакват големи мизерии да стават там. После Радев нито лук ял нито лук мирисал и целят в бяло, а другите виновни!

Радее най-безцеремонно гради кабинета пред очите на всички. Току-що той даде правосъдното министерство на ДБ. Това е легитимизъм и правов ред според, както го разбира Фатмака.

И ся к'во? Сините елечта на Иванов и Ген. Атанасов се оказаха с розов хастар ........... ще тропнат те хорце край държавната софра със ... БСП

Ристьо още малко ще клечка да “обслужи” Радев. И двамата са калинки са на американската окупация в България.

- Момчета, ви е за какво сте тука? - Е, как за какво?!...Нали консултации при вас, влизаме в парламента...другите как минаха? - Ами тя Херо Мустафа вече ви отсвири, ама щом сте дошли.. Хайде сядайте за малко, да постоим... И по-набързо, че ми доскуча нещо

ДБ с румпата у курнела!!?? Такива ще ни управляват.

Да ти припомня ли как на времето се кефехме на Румен Воденичаров, докато не разбрахме , че е майор от ДС!!!

Като гласоподавател на ДБ искам правосъдие и екология да бъдат ръководени от тази партия. Повече от това е много предвид слабия резултат. Дано БСП и ИТН да не провалят нещата. На ПП гласувам повече доверие като начало.

Така де! Щом са по правото, веднага да ти поискат оставката за погазване на конституцията! А за Петков - арест и съд за ДОКУМЕНТНА измама!

А инак от снимката- езика ли си търсиш в задника на президента!

За Хр.Иванов става въпрос!?

Прост народ свалих ме едните комунисти,за да дойдат други

НА ВСИЧКИ НЕ СТАНА ЛИ ЯСНО!! Докато биволицата Корнелия се натиска за власт ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!! ХОРАТА ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА УЛИЦАТА НАРОДА НЕ ИСКА ОТНОВО БСП И КОСТОВАТА ПИОНКА

Костов е най-адекватният български политик за последните поне 50 години. Комунистическата пропаганда го свали от власт преди 20 години и го заклейми. ДБ не са негови пионки, не са негови пионки и СДС, просто дясната алтернатива в България бе заличена.

Сега същото направиха и с Борисов, с пропаганда го свалиха и заклеймиха. Нещата се повтарят!

Върховенство на закона,боже кой го казва само,смях.

НА ВСИЧКИ НЕ СТАНА ЛИ ЯСНО!! Докато биволицата Корнелия се натиска за власт ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА!! ХОРАТА ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА УЛИЦАТА НАРОДА НЕ ИСКА ОТНОВО БСП И КОСТОВАТА ПИОНКА

Днес е било ден за събиране на боклука в Президентството...

Аз на снимката освен застаряващи ненаситни комунисти друго не виждам. Двамата са и с явен проблем с алкохола. Другия е здрав като бик и мисли да векува като император Мун.

Дали от алкохола не знам, но на двама им трябват бастуни или патерици да се подпират.

На един политически труп - генерал Атанасов. Да се чуди човек, как на една партия, гордееща се с високообразовани избиратели, е оглавявано от въпросното лице. Нищо конструктивно в цялото му поведение, никакви идеи за политики... Основните му послания при инцидентни появи по медиите са интриги, базирани на слухове с шпионски сюжет, подслушвания... ПП и президента му говорят за политики, за това че всяка партия от коалицията ще отговаря за предоставените им съобразно споразумението ресори, а Атанасов коментира главния секретар на МВР. Не че не е важна посочената фигура, но на това ниво на разговори и най-малкото публично да се месиш в чужди ресори е меко казано неадекватно и некоректно. Същевременно никакъв коментар за предоставеният им много важен ресор - електронно управление.

НЕ Е демократична държава!

Дедите ми затрити от комунстическия режим се въртят в гроба от това предателство ... Това се казва ПЪЛНО падение - нека сте проклети вовеки !

Започна раздаването на феодите - 10 за ПП, по 4 за другите две шайки и три за малкия брат! Всяка партия си получава парче от пицата и никой няма да и наднича в чинията от другите! Пълна сомостоятелност и липса на контрол. Така е било в средновековието по нашите ширини - болярина каквото каже това става - крепостните люде изпълняват безпрекословно! Пък после Главния Прокурор бил с голяма, безконтролна власт! Честита ви ПРОМЯНА шушляци. Стягайте дупарите, че по.рано хранехте една партия, сега ще храните четири плюс един президент! И всичките изпосталели от 10 годишно постене - бедна ви е фантазията какво ви чака!

Даа, продължаваме промяната, но качваме на каруцата старите муцуни - Нинова, Атанасов..........конвулсивно ми се сви десният показалец!!! И колко са доволни - в тези кошмарни времена за народа, тези са на трапезата, на аванта !!! Идват Комитски времена !!

на България, по отношение на бездомните животни. Трагедия сте като цивилизовано и милостиви отношение към по-слабите. От политическите ви работи също вече ми се драйфа. Платени коментатори-роби, но и насилници. На малцината добри хора на територията на България им желая добро посрещане на зимните празници. Отиваме да храним и да стоплим малките и незащитените, нали?

Върховенството на закона ще се приложи в края на януари, когато цъфнат (като гаден вирус) новите сметки за ток , парно, както и за насъщния !!! И тогава, не съдът ще отсъжда !!

Каква двойна гушка направи този фатмак. Ояде се и заглади косъма.

На снимката- експерти обсъждат предложението на ген Атанасов за външната декорация на МАВЗОЛЕЯ на др ДИМИТРОВ Тече оживена дискусия и се внасят в ход предлужения от низовите партиине организации

Другарите Атанасов и Рашков много си подхождат!

Просто да кажа пак… този пияница Рашков разследваше протестиращите срещу долния комунист Младенов (най-добре танковете да дойдат) и Христо Иванов ще застане редом до този сатрап?!?’ Стига моля ви!!! Липсва ми Дертлиев …. Комунистите се върнаха

Дясното е пътник! Като видях поклона на Атанасов пред комуниста Радев….. гнус Никога повече вяра на ДБ Дясно нанайси… надупиха се на комунистите… Атанасов заедно с Нинова и Овчаров … гнус та гнус

Христо Иванов ще затрие дясната алтернатива в България, след като подкрепя продажбата на националните ни интереси, защото американския интерес го повелява. Радев доста хитро вмъкна десни елементи в служебното си правителство, държа ги сравнително изкъсо и сега ще ги остави да се издънят и да се съгласим, че в Македония никога не са живяли българи. Подобна услуга БСП не е получавала от десетилетия, а Русия скоро ще е отново братска ни държава.

ДБ ще спечели следващите избори !

Време е за лекарствата.

Кво ти пречи Русия. А Македония като влезе е ЕС няма да може да говори нищо против България.

Балко да казваш че си оправиш нещата , а в същото време правиш репресиии срещу недоволните от управлението ти! И слагаш за вътрешен монистър човек от мрачното комунистическо минало и донесъл победата ти за втори мандат! А колкото до Иванов знаем как защитава правото без нито един ден трудов стаж и искането за закриване на спец суда и прокуратурата се дава зелен сечафор за връщане на олигарсите!

Е това беше добър виц за правото, хареса ми.

Аз гласувах за тези олигофрени !

Няма ли да се намери някой разумен от другите партии, който да каже на ППодмяната че не са съгласни бандита Дамаджаната да бъде вътрешен министър. Ако той стане такъв, те се оттеглят от споразуманието за правителство. Ха да видим има ли такъв!

Генерале, немаше нужда, Тошко вече ми олиза гъзо

Гербер-тролчетата ръсите тъпизми, като Бибитко от джипката. Достойни калинки

За Бога, внимавайте какво пишете тук рано сабаале, че МИНЕКОВ ще ни остави без ДИР.БГ

Избързали сте с кадъра от снимката. В следващия момент Атанас Атанасов от ДБ му целува ръка, а по-следващия го признава за свой дон.

Взеха се. Да им е честито. Който плюе, обижда и не гледа по далече от носа получава това: Последен на консултации. Не получаване на мандат за трети път от президента любим. Горчилка за всички излъгани десни избиратели.

Снимката е за ПУЛИЦЪР и НОБЕЛОВА НАГРАДА едновременно Нема нужда от думи

се гъбарка яко с тия демократични комундета - щели да налагат правото! Хахахахаха, ае пръш!

Атанас Атанасов пак раболепно се е навел пред бащицата. Този човек само на приказки демонстрира характер.