17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да искате ама прите герберасите ги ''усвоиха'' и няма от къде да вземат да си ремонтират поредната глупост...

магистрала - пътна структура която НЕ обслужва пряко прилежащата територия!

Къде по света на всяко село строят детелина??? Кой плаща за такива екстри?

СлучаЕно да си виждал упоменатата отбивка или дай да си ляляме за спорта?

Наистина трябва да има свободно излизане от Драгичево, което да е безопасно! Може да се сложи светофарна уредба, каквато има на много места. (Пример гр.София, бул. Черни връх и ул. Презвитер Кузма до училището, за да могат учениците да пресичат булеварда.) Иначе се принуждават жителите не само на Драгичево, но и тези които ползват маршутките от с. Рударци и с.Кладница да се връщат до долно Драгичево, с което се удължава поне с 1/2 час времето за излизане от селото!

Никога не е бил разрешен ляв завой на това кръстовище, ама Бай Ганьо също като циганите реве "аз тука от години го завивам у лево, щот иначе ми е далеко". Целият автомобилен поток от София за Югозападна България,Гърция и Македония, трябва да се съобразява с 500-800 човека от горната част на Драгичево. Не мантинела, ами направо бетонна стена трябва да сложат ......

Каква магистрала, каква двойна непрекъсната лента? Ще ме заболи гръбначният кош... от смях.

За съжаление мога да ти сложа дамо един плюс. Негодуванието на тези хора е съизмеримо с това на циганите, когато им качват електромерите на високо или им спират незаконната вода.

Ако заглавието не е поредната глупост на някой "журналист" искам да попитам към момента какво му е опасното излизането на магистрала Струма от Драгичево? Има доста градове, да не говорим за села покрай, които минава магистрала, но няма възможност за "качване" на магистралата при населеното място, тези с какво са по различни?