17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако заглавието не е поредната глупост на някой "журналист" искам да попитам към момента какво му е опасното излизането на магистрала Струма от Драгичево? Има доста градове, да не говорим за села покрай, които минава магистрала, но няма възможност за "качване" на магистралата при населеното място, тези с какво са по различни?

Каква магистрала, каква двойна непрекъсната лента? Ще ме заболи гръбначният кош... от смях.

Никога не е бил разрешен ляв завой на това кръстовище, ама Бай Ганьо също като циганите реве "аз тука от години го завивам у лево, щот иначе ми е далеко". Целият автомобилен поток от София за Югозападна България,Гърция и Македония, трябва да се съобразява с 500-800 човека от горната част на Драгичево. Не мантинела, ами направо бетонна стена трябва да сложат ......

За съжаление мога да ти сложа дамо един плюс. Негодуванието на тези хора е съизмеримо с това на циганите, когато им качват електромерите на високо или им спират незаконната вода.

Наистина трябва да има свободно излизане от Драгичево, което да е безопасно! Може да се сложи светофарна уредба, каквато има на много места. (Пример гр.София, бул. Черни връх и ул. Презвитер Кузма до училището, за да могат учениците да пресичат булеварда.) Иначе се принуждават жителите не само на Драгичево, но и тези които ползват маршутките от с. Рударци и с.Кладница да се връщат до долно Драгичево, с което се удължава поне с 1/2 час времето за излизане от селото!

Къде по света на всяко село строят детелина??? Кой плаща за такива екстри?

магистрала - пътна структура която НЕ обслужва пряко прилежащата територия!

Може и да искате ама прите герберасите ги ''усвоиха'' и няма от къде да вземат да си ремонтират поредната глупост...

СлучаЕно да си виждал упоменатата отбивка или дай да си ляляме за спорта?