Близки на осъдените за Чората ще протестират

Родителите, съпругите и приятели на осъдените по делото "Чората" бивши антимафиоти от Благоевград Мирослав Писов, Борислав Механджиев, Иво Иванов, Георги Калинков и Янко Граховски, ще протестират пред сградата на Областната полицейска дирекция.

Обратно в новината

Коментари - Близки на осъдените за Чората ще протестират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм твърдо за наказание на полицаите.Те не са нито палачи ,нито съдии. Превишили са си правата, ще трябва да си носят последствията. Знам че има много кадърни служители, и съм сигурен в това ,защото съм срещал такива. Но има много голяма част (по голямата) които са измет и нямат никаква разлика от престъпници.

ПРОБЛЕМА СИ ЕВАШ.СВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ.И ВИЕ НЕ СТЕ ТОЗИ ДЕТО ОПРЕДЕЛЯ КАКВИ СА ПОЛИЦАИТЕ И ДАГИ КВАЛИФИЦИРАТЕ С УБИДНИ ДУМИ

Га го ритафте чиляко та умре, не рИвафте, ам ся що РиветИ. И от кога милицията (щото вие не сте полицаи а тъпи милиционери) започна да дели българските граждани на разбойници и свои хора. И от кога милиционерите държат сметка как българските граждани трябва да възпитават децата си. Е може и да не са възпитани много добре, но за всеки случай поне убийци няма да станат и ще си лягат с ЧИСТА СЪВЕСТ, а няма 4 години да се самоубеждават, че нищо лошо не са свършили въпреки, че са затрили човек. Това че сте умствено ограничени си е нормално, но това че се мислите за нещо повече от другите граждани и си раздавате класификации кой е разбойник и кой от вашите хора е наистина жалко. Вие сте освен убийци и измета на обществото.

АКО БЯХТЕ УМНИ НЯМАШЕ ДА ПИТАТЕ.АКО ТОЗИ РАЗБОЙНИК ГО БЯХТЕ ВЪЗПИТАЛИ,СЕГА НЯМАШЕ ДА СЪДЯТ МОМЧЕТАТА.КАТО Е БИЛ СВЕТА ДУША НЕНАПИТА,ЗАЩО Е БЯГАЛ И НЕ СЕ Е ПОДЧИНИЛ НА ВЛАСТТА.НАЛИ ВЯРВАТЕ В НЕЯ.ДАНО ЦЯЛОТО ВИ ПЛЕМЕ СЕ ЗАТРИЕ И СЕ МЪЧИ В АДА.МРЪСНИЦИ!

Ако не си от семейството на Чората/ако да се извинявам, обяснимо е/, много си изнервен, да не би да ти секна далаверата нещо.

Нещо не можах да разбера та затова да попитам : Те ли лежат в гробищата на Благоевград ? Тези петимата не само нямат съвест те нямат и срам. Нямат чест и достойнство. Те са само едни жалки мищоци, които сега хленчат като посрани сополанковци за това, че ще трябва да платят с някоя друга година от живота си, без да си дават сметка, че друг вече няма живот. Началниците им били виновни защото те ги били изпратили - Да ама това е стандартното оправдание на всички убийци. Те просто сами се издадоха за това което са извършили, а сега не могат да приемат възмездието. Малко им е затвора - Смърт за смърт. Какъв приятел си на убийците или и ти си един от тях? Гордееш ли се с убийството ? Нали ликвидирахте един боклук ? Колко сте жалки, чак ме е гнус от такива гьонсурати като вас.

Различията в мненията не са важни! ПРИЗОВАВАМ: ГРАЖДАНИТЕ, СПОРЕД КОИТО ПОЛИЦАИТЕ СА ЖЕРТВИ, А НЕ УБИИЦИ ДА ДОЙДАТ ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ В ПОНЕДЕЛНИК 10.08.2009 В 18.00 ЧАСА ПРЕД СЪДА В БЛАГОЕВГРАД!!!!!!!!

Процесите се правят не по поръчка на този или онзи ??? Кой вярва в това твърдение от форума да напише? Още повече по случая Чората ?

може да помогнете по този начин на нас осъдените полицаи и да стигнем до поръчителите и на нашето осъждане.-поръчите на съденето и осъждането ви сте си самите вие.Ако този нещастник не беше умрял преди 4 ЧЕТИРИ години при тези обстоятелства, никой нямаше да ви съди. Поставете се на мястото на съда и вижте, че най-големите ви ВРАГОВЕ(понятие от милиционерския ви речник) сте си самите вие.Това че 4 години доказатеството за вината ви гние в гроба не я прави по-малка, нито ще ви оневини. Конфабулациите ви не ви правят невинни. Те са само плод на болното ви съзнание и въображение. това обаче не изменя фактологията. Процесите се правят не по поръчка на този или онзи, а за налагане на някаква мярка във връзка с действие или бездействие на лица които са престъпили законодатеството с цел превенция(т.е. да няма други като вас които да лишават от правото на живот друго лице). Какъв е бил убитият няма никакво значение. Важно е колко са били лицата които са го извършили, дали са извършили престъплението по служба, дали са се били сговорили предварително с цел прикриване на други престъпления, и най-вече начина по който са го лишили от правото му на живот. Дори и да бъдат отменени присъдите вашите сте си ги издали самите вие и то още преди 4 години. Това е все едно да се стремите да избягате от сянката си. Тя ще ви преследва до гроб и дано там се примирите със жертвата си.

Експертизата на Раданов е отхвърлена от ВАпС. Прочетете в решението. Ако имате данни, че Раданов е убит изложете ги, може да помогнете по този начин на нас осъдените полицаи и да стигнем до поръчителите и на нашето осъждане.

А ако Чората нямаше роднини,това как щеше да промени факта,че сте убийци??? С какво щяхте да се оправдавате??? Още повече,че Чората няма НИТО ЕДНА влязла в сила присъда!!! А вие сте ОСЪДЕНИ на втора инстанция вече...Дай боже и на трета инстанция да ви осъдят окончателно!!!

Хич не ми пука за тоя бандит и за подобните му. За смъртта на един вредител - много години затвор. За смъртта на честно работещ младеж - 1 000 лева обезщетение. Справка - фонтана на Графа. Тоя Чората бил много ценен за обществото!

А ЕКСПЕРТИЗАТА НА УБИТИЯ ПРОФЕСОР ЗАЩО Я ЗАБРАВЯШ? АКО СЕ ПОРОВЯТ В ТОВА САМО-УБИЙСТВО ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ ВИЕ СТЕ МУ ПОМОГНАЛИ? И 5-МАТА СТЕ УБИЙЦИ НИЩО ПОВЕЧЕ.

А ТИ НЕИСКАШ ЛИ ДА ИСКАРАМЕ И АРМИЯТА НА УЛИЦАТА ДА ПОЧНЕ ДА ОБИСКИРА НАРЕД ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПОДКУПНИ,ПРОДАЖНИ И НАГЛИ ПОЛИЦАИ?

И КАКВО ИМ Е НЕВИНОТО НА МОМЧЕТАТА? ТОВА,ЧЕ СА УБИЛИ ВЪРЗАН С БЕЛЕЗНИЦИ ЧОВЕК,МАКАР И БАНДИТ НО МАЙ САМО СПОРЕД ТЯХ,А НЕ И СПОРЕД СЪДА,КОЙТО ДАВА ПРИСЪДИ. С КАКВО СА ПО-ДОБРИ ОТ ЧОРАТА? С ТОВА,ЧЕ НЕ СЕ ДОКОСВАТ ДО МРАСОТИЯТА НА УЛИЦАТА А ТАКИВА КАТО ЧОРАТА ИМ ВЪРШАТ ЧЕРНАТА РАБОТА И ИМ СЕ ОТЧИТАТ ЛИ? ТЕ СА ПО-ЛОШИ ОТ ЧОРАТА МАФИОТИ В УНИФОРМА ПРИСЪДАТА ИМ Е МАЛКА ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО С ЦЕЛ ПРИКРИВАНЕ НА СОБСТВЕНИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Прочетете решението и ще се убедите че 4 години ни манипулира мафията, вкл. и някои участници от форума, които ме са измежду близките. А от какво е продиктувано решението на съда можем да гадаем... Недей да гадаеш -простата ти милиционерска глава никога няма да се досети. Казва се аберацио иктус. Истинския виновник - подстрекателя се казва Румен Петков. Заради него един дългодишен служител Илия Илиев излъга с експертизата и се започна една. То не бяха лъжи, манипулации а всъщност вие сте така устроени че не можете да разберете кой е истинският виновник и ви се привиждат мафии и манипулации - просто се гледате в огледалото. Не роднининте на Чората ви са виновните, а Румен Петков и цялата система, която той управляваше - в същност и вие бяхте от тази система. Е сърдете се на себе си. Вие бяхте копоите на един ПИКЛЬО, но не го озсъзнахте. Сега ви съдят вас, а не него. АКо сте умни ще направите необходимото и ще се изправите срещу него, срещу гоце и цялата порочна система. Само че милиционерските ви мозъчета никога няма да смелят подобна информация още по малко ще я използват за оправдание . Прекалено е абсурдно за да разберете, че сте жертва на системата, а не на роднините на Чората още по абсурдно е да се опълчите срещу тази система. Много по-лесно и безобидно е да си нарочите, че са ви виновни роднините на този нещастник. Така хем си имате виновник хем му се ядосвате. Да ама не. Вярно е че има виновник, но той се казва Румен Петков, а не Чората. Ако се усетите какви жалки маши сте били на желанието му да докаже че в него момент в БГ е имало държавност и как се стараеше със заплахи да всява Респект сред престъпниците, ще се отчаяте. Убийството беше преди 4 години и много вода изтече от тогава, но сега вие опирате пешкирчето. Малшанс. Иначе мафиите и манипулациите са си само плод на болните ви мозъчета.

Съвестта ми е чиста. Не съм убиец. Дори и съда е на път да го признае като признава новата експертиза. Не му стигна малко смелост да се противопостави на тези които го избраха/знаем коя партия кадрува 8 години в съдебната власт/ и да вземе справедливото решение. А ти си май един от кадровиците.

Абе как така се случва,че тия от крими контингента ,докато си веят байрака на свобода им няма нищо и щом ги хванат веднага излизат куп заболявания водещи до смърт при задържане или тежки заболявания,поради които немогат да лежат в затвор?Примери дал бог много...

Една справедлива присъда! Давайте нататък искаме още ефективни и справедливи присъди, кандидатите са много.

Изобщо не ме познаваш. Никога няма да ме опознаеш, но започваш обръщението към непознатитеш с типично милиционерски стил. Дребна душица си ти и такава ще си останеш. Не аз а ти имаш проблеми със съвестта. Не моята , а твоята е гузна. Не аз ще казвам на децата си, че съм убил човек. Конфабулациите няма да помогнат нито на теб нито на другите убийци. Иска ви се нещата да са били така като се вихрят в съзнанието ви и да сте невинни, но истината е, че сте убийци. Ако не бяхте го пребили и досега щеше да е жив, ако себеподобните му не го ликвидираха междувременно. Но забравих че вие сте от себеподобните му. С една дума просто малшанс . Убили сте го некадърно, а информацията е в Държавния департамент на САЩ. Е ще си излежите годинките и никой няма да ви помогне. А съвестта ви ще ви гони до гроб, а за нея няма прах за пране.

абсурдите на съда може да прочетете тук vasbg.com дело 140/2008

По начина по който се изказваш си представям какво представляваш ! Но истината изиза както олиото над водата. От това се притеснявай!

В решението на съда-дори там е признато/нещо което се отрича от близките и от някои участници във форума/, че 1.Чората е употребявал наркотици, включително е имало наличие на кокаин и във фаталната вечер. 2.Няма черепно мозъчна травма, няма спукана аорта на Чората. 3.Нараняван на Чората могат да си идентифицират като синини и драскотини, нищо повече. 4.Чората е имал заболявания - сраствания на белите дробове, уголемен миокард на сърцете, базедова болест. Прочетете решението и ще се убедите че 4 години ни манипулира мафията, вкл. и някои участници от форума, които ме са измежду близките. А от какво е продиктувано решението на съда можем да гадаем...

Каква невинност бе, леке. Ритахте ли човека - ритахте го. Мъртъв ли е - мъртъв е. Стига се си търсили оправдания, ами поне бъдете малко мъже и си признайте вината, защото дори и за полицаи не сте ставали. Вие сте пет уплашени мушморока дето все си търсят оправдание. Какви по големи доказателства. Доказателството ви от четири години е в гроба бе, боклук. А ти да си търкал четири години наровете както би трябвало да е, защото си престъпник ? Наричате другите гниди и боклуци,а всъщност ако се видите в огледалото ще видите собствения си образ . Не сте по различни от него. Избрали сте доброволно да сте в лай*ата(работа с престъпността) , затова поне сега имайте малко чест, мъжество и доблест и пред съвестта си да си признаете вината. А за роднините на убития ти и приятелчета ти ще си останете убийци, каквато и да е присъдата. Не го оправдавам, но с какво ти и другарчетата ти сте по-добри от него ? Радвай се че сте живи, защото за него той престана завинаги преди 4 години. А за наказанието -не съда, а БОГ го определя. Вас не ви мъчи присъдата, а съвестта. Тя е гузна и не можете с нищо да я измиете.

Престанете да хулите! Че то много Чоровци,освен хули,нищо добро.От тук проличава колко са ГАДНИ ,няма милост ,няма жалост-ожесточени до безумие и се заканват отгоре на всичко.Не са били там за да кажат кой крив,кой прав .и никакви пари от чората не са взимани,който е взимал да си се оправя,а ние колкото пари от тях сме взели толкова добро да видят.Всички които хулят полицаите им пожелавам да им се случи същото.

Нека тези които пишат и говорят /Съзирам думите на стария Чора и неговите близки в нета/за нас че сме какви ли не престъпници да представят доказателства пред прокуратурата и съда. А истината за случая Чората постепенно ще излиза наяве. Решението на ВАпС е доста показателно. Приемат втората експертиза, която казва, че не е починал от действията на полицаите, но изведнъж обръщат на 180 градуса и потвърждават присъдите. Сигурен съм в невинността ни.

Абе от къде на къде тези пет тюфлека, тези пет нагли помияра дето са се хранили от парите ни на данъкоплатци и дето са рекетирали мутри и боклуци като Чората ще искат да им се намаляват присъдите. Малеййй колко нещастна държава сме щом такива боклуци претендират че са закона и дори са се поставяли над него. И защо още не са в затвора. Кога най сетне ще ги вкарат. Докога ще се мислят за невинни - че то и убийците на Балтов, Радостина и Борилски също са невинни. Аман от такива лекета. Май е пълно в полицията с тях. Стига милиционерщини. Направо да ги осъдят на смърт и както те са убили човека така и тях да ги убият.

Осъдили са хора, които са убили човек. Какво ДПС, какви Костов, Доган, Борисов, Станишев, какви аналогии със Стависки ? Вие откачихте, а не си взимате лекарствата! Какво искате? Да ги наградят, че са ритали до смърт един арестуван, закопчан с белезници - 5 бабаити със самочувствието на недосегаеми държавни копои срещу 1 вече арестуван, какъвто и да е той - от ДПС, СДС, БСП или ... (при всички положения невинен до доказване на обратното)? Или ти искаш да се почваме? Само защото имаш политически симпатии и антипатии? Бъди сигурен, че и от отсрещната страна ще се намерят хора, които ги сърбят ръцете. Само че първо прецени дали си струва.

Само в една наистина скапана държава можем да имаме такива нагли полицаи. Много им е малка присъдата за убийствата и рекетите. Те са същите като мутрите само дето преди имаха и униформи.Иначе са по-големи боклуци и от мутрите.

Всичко това се знаеше но един мръсник наречен генерал Илия Илиев излъга, че бил умрял от кардиошок и едва когато роднините му пропищяха и казаха в какво състояние тези изверги и изроди са го направили от побой му беше извършена нова експертиза. Тези петимата помияри май сега претендират и за по малки присъди. Че е и без това са малки. Две убийства на Чората и професор Раданов. Непрекъснати лъжи и кражби. Изчезвания на следствени документи. За такива престъпления в Щатите моментално ти бият инжекцията, без да могат да те спасят някакви правозащитни организации. Тук само 82 години затвор, че това е нищо за предумишлено убийство от първа степен на повече от едно лице.

Според мен,тия петимата не са осъдени само заради смъртта на Ангел Димитров.тя е само капката която преля чашата.Щом като колегите им правят подписка в тяхна защита,в което разбира се няма нищо лошо,нека и ние,които мислим,че петимата са виновни,направим подписка против полицейските гнусотии вършвщи се пред очите ни.Против наглите им и тъпи мутри.Ще дам един пример.Как може към една детска учителка,която се грижи за мълчугани да има такива високи изисквания,като висше образование и квалификаций,а този селтак,полицая,дето е дадено оръжие и власт да е там и със средно незавършено.Искам сигурност за себеси и порядучните сънародници,а не безцеремонно отношение на безмозъчни същества.Искам мотивитв и подробности за това убийство,а не някакъв мункащ паляшо,зовящ се началник на РПУ,дето замайва хората,че щял да провери.Искам Жоро Стоицев да даде обяснение смислено,кого прикри за Белнейски,защото и децата знаят вече кой го е направил.Стига с тая нагла пасмина,завяща се полиция,строг закон за тях.Увеличи ли се престъпноста в района на местното ченге,или работа без заплата докато реши проблема или аут.Как неможал да разкрие престъплението,ами ако щофьора на автобус,ей така редовно неможе да те закара ,примерно,от Ямбол до София,и те остави по средата на пътя,какво ще му кажеш.Полицая не сее и не копае,на него се плаща за да въдворява ред и пази гражданите,а не да е с престъпниците,или ще кажете,че няма такова нещо хахахаха,смешници.Не ги защитавайте и не ги жалете,да гният за назидание и те и онзи Чора.Чета и за Варна,където две мазни лекенца дерибействат в комбина с полицията.Незнам дали е вярно или не но след като виждам какво става,ми ,се вярвя,че е вярно.Яка сеч трябва в МВР и строг закон за полицая.

Партията ви беше с вас, законите тогава бяха писани за вас и пак не се спазваха. Колкото до кражбите тогава бяха много повече(просто тогава нямаше много неща за крадене), но всички и най-вече вие крадяхте от собственият си народ. Само некадърниците искат извънредни мерки за справяне с престъпността. Кадърните я тушират още в зародиш. Затова все още сме полицейска държава - с най-много милиционери(полицаи) на глава от населението в ЕС. Много повече богатства във Финландия се охраняват от пет пъти по-малко полицаи от колкото са нашите некадърни милиционери. Впрочем милиционерко-полицей тъпотия беше извора на народния ни хумор.

Господине,ти да не си присъствал там с микрофон и камера,за да знаеш всичко?Или са ти платили мутрите,за да свидетелстваш.Защо не пишеш какъв е бил твоя приятел Чората?Не го виждам сред светците в черквите.За един такъв боклук толкова години затвор,това е абсурдно?Ако мое дете ,заради него беше станало наркоман,аз лично щях да го застрелям.Призовавам всички честни полицаи да напуснат работа за един ден и да протестират пред тоя корумпиран съд. танасос

Чората им се отчиташе на тях и за това го ликвидираха, защото им се озъби. Просто убийство в бандата, защото какви полицаи са тези петимата те са същите бандити. Впрочем и методите им са едни и същи. Те са същите боклуци като чората - даже и парите за които са го изнудвали са едни и същи. Виж им биографиите с които дори се хвалят - вместо да се срамуват. Те са си най-обикновени рекетьори само дето искат да си измият съвестта като наричат убития долен боклук, но това е пост фактум. Сега искат да не са го убивали и това да не се е случвало с тях, а да е потулено, както това се прави във всички други дирекции на полицията. Толкова вони от тях, че дори не ми се минава наблизо. Чората е бил само един обикновен боклук, а тези освен боклуци са и гадове. При това без грам съвест.

До Гражданин Хора които са били на служба, да получат такива присъди е лудост! Че то и оня шофьор на Бакаджика е бил на служба. Трябва ли да бъде оневинен!?!?! И още - 5 ченгета, млади и здрави, не могат да озаптят един болен наркоман /според повторните експертизи/, че за какво ги държат в полицията тогава? Интересно защо се е наложило да да го респектират с поне 13 удъра, а той не им е отвърнал, защото полицаите нямат медицински за телесни повреди. Били изпълнявали заповед - ами ако получи заповед да заловят бащите си, ще ги убият ли?

Вече е време полицаите да разберат ,че епохата на милиционерщината е отминала.Съдът е този който дава присъди ,а не милиционерите.

Много си точен, но на подсъдимата скамейка редом до тях трябваше да са изправени още и цялото ръководство на МВР в Благоевград, медиците подписсали фалшивите медицински експертизи, защото и те имат вина и отговорност, но най-вече там трябваше да е Румен Петков истинският виновник за всичко станало в последствие включително и лъжите на тогавашният главен секретар Илия Илиев комуто само заради лъжите трябва да му бъде отнето генералското звание. Той е позор за пагона. Впрочем това е прекалено мека присъда за такова гнусно деяние. То е резултат на толкова много помия, лъжи, убийство, псевдосамоубийство на най-добрият патоанатом в БГ и изобщо за какво пледират тези петимата и роднините им. Явно изобщо не осъзнават вината си и си мислят, че щом нарекат някого боклук и щом го включат в списъка на кримиконтингента могат да го ликвидират безнаказано. Е в България има правосъдие и ако те бяха си признали вината и бяха отишли на съгласие с прокуратурата просто за деянието щяха да получат много по-малки присъди. Явно е, че те продължават да си мислят, че още са полицаи и да си мислят, че са над закона понеже са убили боклук(впрочем тълкуването на лиицето като боклук говори за това колко са нагли и първобитни в мисленето и разбирането си тези лица). Много се надявам обаче всички виновни лица да си получат заслуженото възмездие за всички мръсотии. Дано това е само едно добро начало на демократизирането на БГ и истинска работа на съда, а не поредното шиканиране на процеса.

Горсов ясен и той за затвора, но нещо не споменаваш бащата на мъртвото момче ??!! Или забрави, че Ставински освен че осакати Мануела май и уби някого ?!?! Връща ли ти се пометта или е избирателна ?!?! А и бащата на Мануела и какво е правил с парите няма ниииииищо общо с присъдата (или липсата на такава) на Ставински ?!? СЕШ СЕ ?

Драги ми полицай, защитете колегите си! По мое време Партията, Народа и Закона бяха с нас и ние с тях и затова можеше да отидеш 20 дена на море без да заключваш дома си! В сегашния ад ,в който се пържим всички,полицията трябва да има извънредни права и защита!Иначе всичко е изгубено!

А ти чел ли си ги ?!?!

Ами те служат на хората. А тези които са избрали да станат престъпници не са хора !! или според тебе този изруд продавал наркотици на деца е човек и на него ли да служат полицаите ????

Не говорете глупости!!!! Оставете Българският съд да си гледа спокойно работата!!! Ако няма присъди пак ще роптаете!! Не може и не бива да се избиват хора по улиците без съд и присъда. Нима имате самочувствието, че сте изчели всички доказателства по делото, та си позволявате да философствате?

А не се ли възмущаваш от бащата на осакатеното момиче (което си има име и то е Мануела Горсова), който с парите за лечението на детето си залагаше на рулетка? Намираш ли разлика между Маским Ставийски и Горсов? Защото аз - не. За съжаление децата плащат за греховете на родителите си, а родителите продължават да не го осъзнават.

Осъдиха полицаите и сега какво ? Мутрите от ДПС ликуват. СРАМ.

Интересна присъда-82 години затвор, толкова не са получавали всички наркопласьори съдени от 1990 година насам. Роднини и близки начело с един измислен професор ще получат наместо затвор, компенсация за прякото си участие в наркоразпространение укрвателство и лъжесвидетелство!

Трябва да отидат в затвора ! Стига с този полицейски произвол! Ако някой е виновен то това трябва да се докаже от съда ! Никой не е упълномощавал полицайте да бият и убиват хората според законите в България. Трябва да има и други присъди за полицай - всеки глупак, който стане полицай си мисли, че може да прави каквото си иска защото е облечен във власт - не може така те получават заплата за да служат на хората не да ги убиват !

MNOGO SA GODINITE,TAKA E, NO POLISAITE NE TRIABVA DA ZABRAVIAT 4E NE MOGAT DA SI RAZVIAVAT KONQ POD ZAKRILATA NA PAGONA, A KATO GI IZHVARLIAT OT SISTEMATA KAKVO 6TE PRAVIAT V GLUTNISATA NAVAN.TEZI SA TO4NO OT TEZI-RAZVIAVAHA SI KONIA I SE MISLEHA ZA NEDOSGAEMI.A kolkoto do ubitia ,mnogo govore6e no be6e strahliv, ako toi im e okazal saprotiva to tezi polisai sa texsaski reinjri,sme6no.No ima ubit i vseki trebva da si nosi krasta, kakto i izdalite zapovedite ,kakto i izpalnitelite!

един боклук по-малко в България!

На сайта на Военно апелативния съд в деловодна структура е публикувано решението делото е 140/2008 г. Нека юристите, а не близките до Чората и ДПС кажат мнението си по този пасквил.