Коментари - Дават на прокурор екстрасенска, предрекла трусове | Днес.dir.bg

Дават на прокурор екстрасенска, предрекла трусове

„Прогноза” за предстоящо силно земетресение на екстрасенската Мая Попова стресна перничани. Кметът на града Росица Янакиева обаче се обърна към прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Дават на прокурор екстрасенска, предрекла трусове | Днес.dir.bg

Коментари

Най-много да решат, че съм простак. Е и? (Видя ли? Много важен въпрос и важното е само да се задава. Няма нужда от отговор.) То да не е лъжа?

Който се прехранва от помията на човешката глупост е помияр, независимо, че глупаците може би си го заслужават. Това не е мнение или... умозаключение някакво. Това си е определение. Дефиниция. Тавтология, ако щете. И понеже вероятно имате предвид православните скотове - поп невинен няма, дори и да не е по зла умисъл. Малкото добри изключения сред тях са именно расовите малоумници, павиращи с добрите си намерения пътя знаем за къде. Щото очевидно става вече, че хич няма да празнуваме скоро деня Му и умира май вярата в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо да твори добро, и в светия животворящ дух на разума, а събуждането май се отлага за неопределено време и мизантропията остава единствения оправдан човекоглед. И два въпроса остават, между които да избираме: - И ко прайм ся? - Е и? И не отговорът, а въпросът е важен.

Попаднах на нещо много интересно: ПРЕМИЕРСКАТА КАНЦЕЛАРИЯ беше уведомена за предстоящия катаклизъм в района на Перник на 19.05.2012г. събота, с Е майл, изпратен от Академик Йордан Стоилов Иванов в 20 часа 27 минути и 58 секунди българско време. Прочетете повече на link

И какво предпочитаме сега - да предупреждават или да не предупреждават?! Да ги съдим за създаване на паника или - като в Италия, че не са предупредили?!

Четеш и не разбираш ли какво ти казва жената над тебе? Що пак се заяждаш??

Жената е писала в сайта си за трус, съпоставим с досегашните стойности. Вероятно е бил този: 6 hours ago Magnitude: 4.5 DateTime: Tuesday May 29 2012, 07:23:31 UTC Region: Bulgaria Depth: 7.9 km Остава кметицата да съди и сайта на globalincidentmap за съучастие в "престъплението" на Попова.

от вида на някои авитюренки, на повечето фолказжиики и на тещото Азис! Ама съдя ли ги???

Ти сега ли се учиш да пишеш или от слушане на опери нямаше време?

Да не дава Господ да стане по-силно земетресение от предвижданията на Мая. Тогава може би ще бъде дадена на съд като италианските учени, че не е предупредила за опасността!

Нещо не вдявам... Уплашили се и затова подали искове? Ами... - или си тъп и вярваш на тъпата крава и тогава кви искове подаваш?! Изчакай поне да мине споменатия срок! - или не й вярваш и тогава кво се плашиш, че да се жалиш?! Май-май и в двата случая някого бая глупост и параноя го тресе... Ама... простотията все пак е лично право на всеки... Защото ако за това се съди, то трябва да съдим: - всички вестници и телевизии, защото всички публикуват хороскопи. - всички религиозни институции, на първо място помиярите от бъпъцъ, щото непрекъснато плашат ахмаците с кви ли не задгробни страхотии. - всички аптеки, защото продават доказано безполезни боклуци под наукоподобното и вдъхващо доверие име "хомеопатия", което е опасна за здравето на хората манипулация. На всичко отгоре ВСИЧКИ споменати печелят пари от лъжите и мошеничествата си. И кво прайм ся?!

+10 забрави боко и гроб

Абе не ти ли е ясно, че врачката трябва да плаща парите за щетите от земетресението, а не кметицата. Мислете! Мислете поради каква причина се изричат тези "вербални бисери", предназначени за квичащите свине и лаещите помияри - "мършата" = лошият мат'риял.

мизантропе ,кой е пумияр .. внимавай в изказванията.

Мизантроп

За пумиярите не знам. Аз за помияри съм писал. Като тези, от така наречената Българска така наречена православна църква, както и други, успешно прехранващи се и дебелеещи от безкрайната помия на човешката глупост.

Помия..

Аз предлагам прокуратурата да се самосезира и по отношение на филма 2012 и календара на маите. Авторите няма как да съди обаче разпространителя на филма за България е много подходящ. На всичкото отгоре и пари вземаха за гледането му, навсякъде го рекламираха. Тази поне пари не взима, няма реклама по всички медии и т.н.

Тази кметица наистина е психарка, а и така изглежда

... взе, че позна г-жа Попова. Преди година - две тя беше на гости при Лора Крумова. Тогава прогнозира скорошно земетресение в района между Пакистан и Афганистан. Ще пропусна трудноразбираемия въпрос на водещата "Какъв ще бъде епицентърът на земетресението?" и ще ви уведомя, че след десетина дни действително там имаше разрушителен земен трус, но никой не се сети да каже и дума за направената прогноза.

Ами че то си е видно ,че вероятно до 6 юни и около 6 ще има.Притеглянията на Слънцето с Венера спрямо Земята е най- голямо .Какво да се очаква тази лава под краката да си седи спокойно.Жалко че цените на имотите в София и Перник ще паднат драстично.Не мога да разбера защо БГ, Италия ,а на ХАмериканците нищо им няма.

Не завиждай на ХАмериканците, че нищо им няма. Ако си проникнал по-надълбоко в "проблемите" им, ще ти станат ясни дълбоките, ама много дълбоките причини, породили движението "Окупирай Уолстрийт!" или защо не "ходят" техни астронавти по Луната. Гледай какво става в България и нека всеки да "оправя своите си кривици". Времето за самоопределяне, наречено от маите "Безвремие" след още половин година ще се "закръгли" на 3 години, с което ще се приключи и календарът им.

Що за идиотизъм е хем да се съмняваш и роптаеш, хем да продължаваш да четеш и вярваш на подобни ''предсказатели''. Няма да е чудно, ако след масовата чалгализация и изпростяване се стигне и до изгаряне на клади с обвинения за магьосничество! Перник, твърде много Перник има в цялата тази история!

дават на прокурор? а него, негово величество корумпирания прокурор на кого да го дадат? него го дават само по телевизията...

Как не ви е срам да нападате тази, която ви помага! Нали искахте прогнози за да се предпазите! Прогнози могат да се правят, но не се разгласяват в днешно време именно поради причините описани в статията. По-удобно е да има информационно затъмнение и да се твърди, че предсказанията са измислица, отколкото да се повярва и да се вземат мерки. Ако не се случи трябва да се благодари на Бога и да не се напада този, който с голям разход на лични сили се старае да сее ДОБРО.

Да се самосезира кметицата за проява на заразна глупост, моля!

Как не ги е срам?!?! Ама, Мая защо не ги остави да измрат като пилци докато спят, ами тръгнала да ги спасява предупреждавайки ги? Тоя народ е тотално изплющял! Ще има трусове и юни, и юли - щем или не щем. Да осъдят баш престъпниците, вместо да хулят жената. Нещастници!

Обаче позна, нали? Да питат перничани дали е била права.

Да бе! Познала! Че те всички сеизмолози разправят още от 22-ри, че ще има последващи земетресения! Познала трънки! Ама пък чак да я осъдя за глупостите, дето ги говори...Че то по-голямата част от Парламента е за съд тогава!

А кметицата, с прическа и изражение на баба Яга не всява ли страх в изтормозените си съграждани? Тази жена (Мая Попова)е национално богатство!По-тъпо обвинение трудно може да се измисли.

Не защитавам г-жа Попова, обаче информацията е била качена на личния й сайт. Доколкото знам, има свобода на словото и всеки може да си пише в "тетрадката", каквото си поиска. Да съдят медиите, които са направили информацията публично достояние.

до там ли изкрежзиха в бг за да линчуват подобни хора,зачтото са различни и виждачти?кретенизам!но всачтност,през всички векове такива са ги изгаряли на кладите,зачтото посредствеността никога не може да прочтава на знаечтя и надареня!срам и позор! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Госпожа Янакиева, като не знае какво да прави, по-добре нищо да не прави, защото върши глупости! Сега Мая Попова им виновна на перничани, че се опитва да ги предупреди и предпази. Стресирали се били.. А ако ги тресне още веднъж без предупреждение, по-добре ли ще им е, на тях, пък и на съседите софиянци? Ей, няма угодия на тоз народ!

Ами след като днес удари 4,5 в България и 6 в Италия мисля че могат да прекратят преследването на жената! Ама тая комунистическа кметица само това знае - репресии ,дезинформация и "успокояване" както ни успокояваха 1986та че няма никакъв проблем с Чернобил!

Няма ли кой да купи на тази жена - Мая Попова едни наколенки на д-р Ливайн или космодиск, нали много помагали, дано и се оправят краката или там каквото я боли, че ни омръзна с тия нейни ставни болки. :-))))))))))))))) Крайно време е някой/някоя от тия, които постоянно зомбират хората с измислените си прогнози и коментари да бъде осъден, както и някои медии разбира се

да беше вода да ти го налеят, ама то е акъл

Следя отдавна блога на Мая Попова.Не се съмнявайте в нейната добронамереност.Тя е изключително етичен и почтен човек!Има много висок процент на сбъдване на прогнозите.Дано днешното 3,7 е освободило част от напрежението.

При нас пък доматите са готови в 7.00 в магазина-без колове.

ама тя е познала - в 10:30 имаше 3,7 степен!

е тия сънародници са много тъпи.....жената им е сторила добро ако вижда и ги е предупредила а те нея обвиняват....? Тия тъпанари не заслужават да ги предупредиш и да знаеш...

Изумена съм от невежеството на братята българи!!!Всеки средно интелигентен знае, че по отношение на земетръсите не може да се правят прогнози дори от сеизмолозите нито кога, нико къде, нито каква степен, а ние на някакви откачалки вярваме.Предлагам да я вземат в БАН на мястото на измервателната апаратура такава икономия на средства за консумативи ще се реализира!

Да беше 20г. по-млада и 4пъти по-красива щеше да те боли всичко от креватни трусове.

Съобщавам! "На 20 март се разминахме с голямо земетресение. Обаче на 22 май се "върна" неговото "ехо", в София и Перник заради отмяна забраната от НС за фракинга. Нека се знае, че за 22 септември ще се проиграва Боку същият "сценарий" като в Перник преди една седмица. Нека пак нашите "герберски тикви" отново да изберат 30-те сребърника на "Шеврон", пред ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ. Казах! И да няма прокуратура, оправдания,... "Аз ли се криво молих Господи, Ти ли криво ме разбра."!!!" " " " " " "

Граждане селяне! Мой длъг, на кмето още по-длъг, да ви собща: Утре вече даскалиците от школото ше дават "Под мосто"! Цените ше са: - отпред - 5 лева - отзад - 3 лева - открак - 2 лева! Кмето каза сите да одимо!

Станишев ще прави земетресение с "хобота си" за да свали Бойко Борисов. Чакайте продължение!!!

И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ЧЕ СЛЕД ПЪРВИЯТ СИЛЕН ТРУС СЛЕД ТОВА ИМА ВТОРИЧНИ ТРУСОВЕ ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЕКСТРАСЕНСИТЕ И РАЗНИТЕ ГАДАТЕЛИ.

Децата вече запяха песента: "Пирамидите запяха".

Проверете и пастирката-президент и тя се обяви за оракулка, екстрасенска, гадателка, неродена мома, видна бг. бизнесменка!

Правилно. Разни псевдогадатели правящи PR на гърба на хорскота паника трябва да се наказват.

Така го чувства,така го казва! Никой, никого не кара да вярва...това с даването на прокурор си е ...вижте ма,как реагирам адекватно/кмета визирам/

Живеем в свободна държава и всеки може да си говори каквото си иска! Като не и вярват да не и четат сайта! И аз не вярвам на такива ама им се подигравам не ги пращам на съд! Представете си в съда :" Г-н съдия аз съм един изключително тъп и неграмотен човек и вярвам на екстрасенси... много съм оплашен...

Уплашен!!! Не "о".....Хайде поне да посрещнем грамотни трусчетата.

Българите сме много зле. Преди няколко дни всички реваха защо Мая Попова била занижила степента на земетресението в прогнозите си, за което жената си призна.....сега реват защо ги плаши с нови прогнози за силно земетресение. Няма угодия! Следя сайта на Попова от самото начало. Има познаваемост над 80%. Да се молим напрежението да се освободи постепенно с по-леки трусове, отколкото само с един. И все пак днес ни удари 3.7. Все още ли перничани искат да я дадат на съд?

Моля Ви, не ни обиждайте останалите българи, които се смятаме за по-умни. Щом Вие се смятате за зле, нека мнението Ви касае само Вас.

Ако не ви кажат - рев, ако все пак някой ви каже, заплахи за прокурор, съд и саморазправа. Има ли угодия на недоволните български граждани. Ако вярваш - вярвай, ако не вярваш, лягай си в леглото и спи спокойно! Човек трябва да реши от коя страна на идеалистично-материалистично възприемане, на света около себе си е.

Съгласна.

Когато ототризираните да съобщават такива неща плещят глупости идва ред на екстрасенсите..Дали някой ще даде на прокурор тези които казаха че са затихващи и няма да има над 3-3.5???

А може би след днешният пореден трус екстрасенската е познала То угодия няма.Дали ще кажеш или скриеш предсказанията все те дават на прокурор.

В СЪДА НЕ ВЛИЗАТ САМО ТЕЗИ, КОИТО КРАДАТ И ЛЪЖАТ НАЕДРО... Е, СЕГА, КАТО ПОЗНА ЕКСРАСЕНСЪТ, ДАЛИ ЩЕ Й СЕ ИЗВИНИ КМЕТИЦАТА?! НА ТОЯ БЕДЕН НАРОД ДЪРЖАВАТА КАТО НЕ ПОМАГА, ЩЕ ОПРЕ ДО ЕКСТРАСЕНСИТЕ... В СТРАЖИЦА ПОСТРАДАЛИТЕ СИГУРНО ОЩЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ ФУРГОНИ, ЗАЩОТО НАШАТА ДЪРЖАВА ТАКА ПОМАГА...

"Попова твърди, че преди всяко предстоящо разлюляване, без значение в коя точка по света, получава болки по тялото си." Горката. Животът и е изпълнен с постоянна болка :)))

Така се случва с всеки, който си е създал здрава връзка със Земята. Българите са здраво свързани с част от Земята, голяма колкото "човешка длан". Самата Земя е "болна" от NWO, за това и българите боледуват. Но както е написал някога Никола Вапцаров: "Земята се отърсва от отровната си плесен..." /днешните, едни така наречени "токсични - имагинерни доларови деривати"/

Коментари - Дават на прокурор екстрасенска, предрекла трусове | Днес.dir.bg

Дават на прокурор екстрасенска, предрекла трусове

„Прогноза” за предстоящо силно земетресение на екстрасенската Мая Попова стресна перничани. Кметът на града Росица Янакиева обаче се обърна към прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Дават на прокурор екстрасенска, предрекла трусове | Днес.dir.bg

Коментари

Най-много да решат, че съм простак. Е и? (Видя ли? Много важен въпрос и важното е само да се задава. Няма нужда от отговор.) То да не е лъжа?

Който се прехранва от помията на човешката глупост е помияр, независимо, че глупаците може би си го заслужават. Това не е мнение или... умозаключение някакво. Това си е определение. Дефиниция. Тавтология, ако щете. И понеже вероятно имате предвид православните скотове - поп невинен няма, дори и да не е по зла умисъл. Малкото добри изключения сред тях са именно расовите малоумници, павиращи с добрите си намерения пътя знаем за къде. Щото очевидно става вече, че хич няма да празнуваме скоро деня Му и умира май вярата в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо да твори добро, и в светия животворящ дух на разума, а събуждането май се отлага за неопределено време и мизантропията остава единствения оправдан човекоглед. И два въпроса остават, между които да избираме: - И ко прайм ся? - Е и? И не отговорът, а въпросът е важен.

Попаднах на нещо много интересно: ПРЕМИЕРСКАТА КАНЦЕЛАРИЯ беше уведомена за предстоящия катаклизъм в района на Перник на 19.05.2012г. събота, с Е майл, изпратен от Академик Йордан Стоилов Иванов в 20 часа 27 минути и 58 секунди българско време. Прочетете повече на link

И какво предпочитаме сега - да предупреждават или да не предупреждават?! Да ги съдим за създаване на паника или - като в Италия, че не са предупредили?!

Четеш и не разбираш ли какво ти казва жената над тебе? Що пак се заяждаш??

Жената е писала в сайта си за трус, съпоставим с досегашните стойности. Вероятно е бил този: 6 hours ago Magnitude: 4.5 DateTime: Tuesday May 29 2012, 07:23:31 UTC Region: Bulgaria Depth: 7.9 km Остава кметицата да съди и сайта на globalincidentmap за съучастие в "престъплението" на Попова.

от вида на някои авитюренки, на повечето фолказжиики и на тещото Азис! Ама съдя ли ги???

Ти сега ли се учиш да пишеш или от слушане на опери нямаше време?

Да не дава Господ да стане по-силно земетресение от предвижданията на Мая. Тогава може би ще бъде дадена на съд като италианските учени, че не е предупредила за опасността!

Нещо не вдявам... Уплашили се и затова подали искове? Ами... - или си тъп и вярваш на тъпата крава и тогава кви искове подаваш?! Изчакай поне да мине споменатия срок! - или не й вярваш и тогава кво се плашиш, че да се жалиш?! Май-май и в двата случая някого бая глупост и параноя го тресе... Ама... простотията все пак е лично право на всеки... Защото ако за това се съди, то трябва да съдим: - всички вестници и телевизии, защото всички публикуват хороскопи. - всички религиозни институции, на първо място помиярите от бъпъцъ, щото непрекъснато плашат ахмаците с кви ли не задгробни страхотии. - всички аптеки, защото продават доказано безполезни боклуци под наукоподобното и вдъхващо доверие име "хомеопатия", което е опасна за здравето на хората манипулация. На всичко отгоре ВСИЧКИ споменати печелят пари от лъжите и мошеничествата си. И кво прайм ся?!

+10 забрави боко и гроб

Абе не ти ли е ясно, че врачката трябва да плаща парите за щетите от земетресението, а не кметицата. Мислете! Мислете поради каква причина се изричат тези "вербални бисери", предназначени за квичащите свине и лаещите помияри - "мършата" = лошият мат'риял.

мизантропе ,кой е пумияр .. внимавай в изказванията.

Мизантроп

За пумиярите не знам. Аз за помияри съм писал. Като тези, от така наречената Българска така наречена православна църква, както и други, успешно прехранващи се и дебелеещи от безкрайната помия на човешката глупост.

Помия..

Аз предлагам прокуратурата да се самосезира и по отношение на филма 2012 и календара на маите. Авторите няма как да съди обаче разпространителя на филма за България е много подходящ. На всичкото отгоре и пари вземаха за гледането му, навсякъде го рекламираха. Тази поне пари не взима, няма реклама по всички медии и т.н.

Тази кметица наистина е психарка, а и така изглежда

... взе, че позна г-жа Попова. Преди година - две тя беше на гости при Лора Крумова. Тогава прогнозира скорошно земетресение в района между Пакистан и Афганистан. Ще пропусна трудноразбираемия въпрос на водещата "Какъв ще бъде епицентърът на земетресението?" и ще ви уведомя, че след десетина дни действително там имаше разрушителен земен трус, но никой не се сети да каже и дума за направената прогноза.

Ами че то си е видно ,че вероятно до 6 юни и около 6 ще има.Притеглянията на Слънцето с Венера спрямо Земята е най- голямо .Какво да се очаква тази лава под краката да си седи спокойно.Жалко че цените на имотите в София и Перник ще паднат драстично.Не мога да разбера защо БГ, Италия ,а на ХАмериканците нищо им няма.

Не завиждай на ХАмериканците, че нищо им няма. Ако си проникнал по-надълбоко в "проблемите" им, ще ти станат ясни дълбоките, ама много дълбоките причини, породили движението "Окупирай Уолстрийт!" или защо не "ходят" техни астронавти по Луната. Гледай какво става в България и нека всеки да "оправя своите си кривици". Времето за самоопределяне, наречено от маите "Безвремие" след още половин година ще се "закръгли" на 3 години, с което ще се приключи и календарът им.

Що за идиотизъм е хем да се съмняваш и роптаеш, хем да продължаваш да четеш и вярваш на подобни ''предсказатели''. Няма да е чудно, ако след масовата чалгализация и изпростяване се стигне и до изгаряне на клади с обвинения за магьосничество! Перник, твърде много Перник има в цялата тази история!

дават на прокурор? а него, негово величество корумпирания прокурор на кого да го дадат? него го дават само по телевизията...

Как не ви е срам да нападате тази, която ви помага! Нали искахте прогнози за да се предпазите! Прогнози могат да се правят, но не се разгласяват в днешно време именно поради причините описани в статията. По-удобно е да има информационно затъмнение и да се твърди, че предсказанията са измислица, отколкото да се повярва и да се вземат мерки. Ако не се случи трябва да се благодари на Бога и да не се напада този, който с голям разход на лични сили се старае да сее ДОБРО.

Да се самосезира кметицата за проява на заразна глупост, моля!

Как не ги е срам?!?! Ама, Мая защо не ги остави да измрат като пилци докато спят, ами тръгнала да ги спасява предупреждавайки ги? Тоя народ е тотално изплющял! Ще има трусове и юни, и юли - щем или не щем. Да осъдят баш престъпниците, вместо да хулят жената. Нещастници!

Обаче позна, нали? Да питат перничани дали е била права.

Да бе! Познала! Че те всички сеизмолози разправят още от 22-ри, че ще има последващи земетресения! Познала трънки! Ама пък чак да я осъдя за глупостите, дето ги говори...Че то по-голямата част от Парламента е за съд тогава!

А кметицата, с прическа и изражение на баба Яга не всява ли страх в изтормозените си съграждани? Тази жена (Мая Попова)е национално богатство!По-тъпо обвинение трудно може да се измисли.

Не защитавам г-жа Попова, обаче информацията е била качена на личния й сайт. Доколкото знам, има свобода на словото и всеки може да си пише в "тетрадката", каквото си поиска. Да съдят медиите, които са направили информацията публично достояние.

до там ли изкрежзиха в бг за да линчуват подобни хора,зачтото са различни и виждачти?кретенизам!но всачтност,през всички векове такива са ги изгаряли на кладите,зачтото посредствеността никога не може да прочтава на знаечтя и надареня!срам и позор! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Госпожа Янакиева, като не знае какво да прави, по-добре нищо да не прави, защото върши глупости! Сега Мая Попова им виновна на перничани, че се опитва да ги предупреди и предпази. Стресирали се били.. А ако ги тресне още веднъж без предупреждение, по-добре ли ще им е, на тях, пък и на съседите софиянци? Ей, няма угодия на тоз народ!

Ами след като днес удари 4,5 в България и 6 в Италия мисля че могат да прекратят преследването на жената! Ама тая комунистическа кметица само това знае - репресии ,дезинформация и "успокояване" както ни успокояваха 1986та че няма никакъв проблем с Чернобил!

Няма ли кой да купи на тази жена - Мая Попова едни наколенки на д-р Ливайн или космодиск, нали много помагали, дано и се оправят краката или там каквото я боли, че ни омръзна с тия нейни ставни болки. :-))))))))))))))) Крайно време е някой/някоя от тия, които постоянно зомбират хората с измислените си прогнози и коментари да бъде осъден, както и някои медии разбира се

да беше вода да ти го налеят, ама то е акъл

Следя отдавна блога на Мая Попова.Не се съмнявайте в нейната добронамереност.Тя е изключително етичен и почтен човек!Има много висок процент на сбъдване на прогнозите.Дано днешното 3,7 е освободило част от напрежението.

При нас пък доматите са готови в 7.00 в магазина-без колове.

ама тя е познала - в 10:30 имаше 3,7 степен!

е тия сънародници са много тъпи.....жената им е сторила добро ако вижда и ги е предупредила а те нея обвиняват....? Тия тъпанари не заслужават да ги предупредиш и да знаеш...

Изумена съм от невежеството на братята българи!!!Всеки средно интелигентен знае, че по отношение на земетръсите не може да се правят прогнози дори от сеизмолозите нито кога, нико къде, нито каква степен, а ние на някакви откачалки вярваме.Предлагам да я вземат в БАН на мястото на измервателната апаратура такава икономия на средства за консумативи ще се реализира!

Да беше 20г. по-млада и 4пъти по-красива щеше да те боли всичко от креватни трусове.

Съобщавам! "На 20 март се разминахме с голямо земетресение. Обаче на 22 май се "върна" неговото "ехо", в София и Перник заради отмяна забраната от НС за фракинга. Нека се знае, че за 22 септември ще се проиграва Боку същият "сценарий" като в Перник преди една седмица. Нека пак нашите "герберски тикви" отново да изберат 30-те сребърника на "Шеврон", пред ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ. Казах! И да няма прокуратура, оправдания,... "Аз ли се криво молих Господи, Ти ли криво ме разбра."!!!" " " " " " "

Граждане селяне! Мой длъг, на кмето още по-длъг, да ви собща: Утре вече даскалиците от школото ше дават "Под мосто"! Цените ше са: - отпред - 5 лева - отзад - 3 лева - открак - 2 лева! Кмето каза сите да одимо!

Станишев ще прави земетресение с "хобота си" за да свали Бойко Борисов. Чакайте продължение!!!

И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ЧЕ СЛЕД ПЪРВИЯТ СИЛЕН ТРУС СЛЕД ТОВА ИМА ВТОРИЧНИ ТРУСОВЕ ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ЕКСТРАСЕНСИТЕ И РАЗНИТЕ ГАДАТЕЛИ.

Децата вече запяха песента: "Пирамидите запяха".

Проверете и пастирката-президент и тя се обяви за оракулка, екстрасенска, гадателка, неродена мома, видна бг. бизнесменка!

Правилно. Разни псевдогадатели правящи PR на гърба на хорскота паника трябва да се наказват.

Така го чувства,така го казва! Никой, никого не кара да вярва...това с даването на прокурор си е ...вижте ма,как реагирам адекватно/кмета визирам/

Живеем в свободна държава и всеки може да си говори каквото си иска! Като не и вярват да не и четат сайта! И аз не вярвам на такива ама им се подигравам не ги пращам на съд! Представете си в съда :" Г-н съдия аз съм един изключително тъп и неграмотен човек и вярвам на екстрасенси... много съм оплашен...

Уплашен!!! Не "о".....Хайде поне да посрещнем грамотни трусчетата.

Българите сме много зле. Преди няколко дни всички реваха защо Мая Попова била занижила степента на земетресението в прогнозите си, за което жената си призна.....сега реват защо ги плаши с нови прогнози за силно земетресение. Няма угодия! Следя сайта на Попова от самото начало. Има познаваемост над 80%. Да се молим напрежението да се освободи постепенно с по-леки трусове, отколкото само с един. И все пак днес ни удари 3.7. Все още ли перничани искат да я дадат на съд?

Моля Ви, не ни обиждайте останалите българи, които се смятаме за по-умни. Щом Вие се смятате за зле, нека мнението Ви касае само Вас.

Ако не ви кажат - рев, ако все пак някой ви каже, заплахи за прокурор, съд и саморазправа. Има ли угодия на недоволните български граждани. Ако вярваш - вярвай, ако не вярваш, лягай си в леглото и спи спокойно! Човек трябва да реши от коя страна на идеалистично-материалистично възприемане, на света около себе си е.

Съгласна.

Когато ототризираните да съобщават такива неща плещят глупости идва ред на екстрасенсите..Дали някой ще даде на прокурор тези които казаха че са затихващи и няма да има над 3-3.5???

А може би след днешният пореден трус екстрасенската е познала То угодия няма.Дали ще кажеш или скриеш предсказанията все те дават на прокурор.

В СЪДА НЕ ВЛИЗАТ САМО ТЕЗИ, КОИТО КРАДАТ И ЛЪЖАТ НАЕДРО... Е, СЕГА, КАТО ПОЗНА ЕКСРАСЕНСЪТ, ДАЛИ ЩЕ Й СЕ ИЗВИНИ КМЕТИЦАТА?! НА ТОЯ БЕДЕН НАРОД ДЪРЖАВАТА КАТО НЕ ПОМАГА, ЩЕ ОПРЕ ДО ЕКСТРАСЕНСИТЕ... В СТРАЖИЦА ПОСТРАДАЛИТЕ СИГУРНО ОЩЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ ФУРГОНИ, ЗАЩОТО НАШАТА ДЪРЖАВА ТАКА ПОМАГА...

"Попова твърди, че преди всяко предстоящо разлюляване, без значение в коя точка по света, получава болки по тялото си." Горката. Животът и е изпълнен с постоянна болка :)))

Така се случва с всеки, който си е създал здрава връзка със Земята. Българите са здраво свързани с част от Земята, голяма колкото "човешка длан". Самата Земя е "болна" от NWO, за това и българите боледуват. Но както е написал някога Никола Вапцаров: "Земята се отърсва от отровната си плесен..." /днешните, едни така наречени "токсични - имагинерни доларови деривати"/