Коментари - Корнелия Нинова подаде оставка, но замълча дали ще се кандидатира отново за лидер | Днес.dir.bg

Корнелия Нинова подаде оставка, но замълча дали ще се кандидатира отново за лидер

"Свиквам Националния съвет, пряк избор на председател през септември", заяви соцлидерката, обяви представянето на социалистите за катастрофално

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова подаде оставка, но замълча дали ще се кандидатира отново за лидер | Днес.dir.bg

Коментари

Тази бивша седесарка много добре е изучила Бай Тошо! Дай мигач надясно и авий наляво! Ха ха ха! Държвната супсидия!!!!

Първо казва, че подава оставка и после започва да командва - какво предстои да се направи, кога, с кого няма да се работи, кой, къде ,колко...За фатмак е без конкуренция...

Корнелия и Нинова ,лявата не знае какво прави дясната.

Левите партии докато не намерят пътя да се обединят в единен фронт в името на България, то те няма да представляват нито социалната идея, нито Лявото и няма да владеят нито масите, нито силата. Старата слава е минало, настоящето и бъдещето принадлежи на хора които имат способност да намират общи идеи за труд, живот и съзидание. Самата Лява философия и положителна практика изключва индивидуализма като решение. Индивида и неговото създаване, развитие са важни (от социална гледна точка) единствено като градивен елемент на обществото, от там и на държавата. Лидери които не могат да намерят общ език, те не са способни да мотивират народа. Корнелия Нинова има една голяма заслуга към БСП, тя се опита да я изчисти от непродуктивни хора и такива опитващи се да използват БСП, търгуващи с идеите и и името и за своя сметка, а понякога и от простотия. Дали Нинова бе прекалено взискателна или непродуктивните прекалено силни, това не знам - нп нещо не стана. Не съм член на БСП за да имам поглед отвътре, но от вън това се вижда. Привърженик съм на соц.идея и общество. Смятам че човечеството, особено ние българите, славяните дори, хората населяващи Европа, то ние нямаме друг изход, освен да живеем и работим и творим съвместно. .....и не в името на войната или американският полит-господ.

Още не мога да определя този, дето ми изтри коментара дали е хомосексуалист или обикновен педераст.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова подава оставка ,стига, бе ! Тази игра е играе, ако се не лъжа, за трети път. БСП вече е партията на Корнелия Нинова. Лидерът не се избира вече на общо събрание, а се питат пенсионерите - членовете. А те освен Корнелия Нинова друг не познават. Така, че очаквайте : " Корнелия се завръща, след новите партийни избори".

Колко пъти ще подава оставка и пак ще седи, подрежда и разваля най-отгоре!??

Корнелия постъпи мъжки ката Иванов.А в ПП има ли мъжкари?

Да, преди това постъпи женски като намали избирателите на БСП 6 пъти!!!

ПЪРВО уб.иваш цигани, ИЗБЯГАЛИ от Затвора- Митьо-вци, които вдигат ШУМ с аларми, и бомбички. Уб.иваш Нашественици- Турци араби, и всякакви Крадци, убийци и изнасилвачи, представящи се за БЕЖАНЦИ. Уб.иваш Трафиканти на маймуняци- шимпанзяци като Боби Михайлов, Наско Сираков и Домусчиев ( ЦСКА, Лиефски , Лудогорец) .. Уб.иваш Шефове на ВИиваком, Йетел, Метел, които разболяват хората в БЪлгария с РАК и Левкемия.. И НАКРАЯ отиваш да ГЛАСУВАШ на избори.. Щото сега тия башибозуци и Предатели избраха- Предателя ( поп Кръстьо) - Б.Борисов и ДПС.. НЯМА кой да гласува !!!

искаше да пребори модела Борисов - трябваше да стане член а после и председател на ГЕРБ. За има няма 10 години щеше да ги занули. Този мач поне го игра от СДС в БСП и го спечели.

оставка и после пак нея избраха. В БСП явно са останали само верни нейни хора, така че може смело да подава оставка, като знае, че пак ще я изберат. А защо не подаде оставка от НС?

Всички трябва да се махате, ниската избирателна активност трябва да ви казва, че скоро и кръв ще се лее!!!!!!

О боже , най- накрая! Дано сега да не каже, че структурите я искат и не може да подаде оставка!

Ке се върне,таа не моа да живее без да е началник.

На леля Курни евтините номера много се изтъркаха вече! Пък и на кого му пука, на следващите избори ще са под 4 процента.

Аааааааа ха ха ха ха ! Наистина трябва да си изумително ТЪП , за да повЕрваш в оставките на Корнелия ! Пребоядисаната тъмносиня другарка милионерка , успя буквално да приватизира бившата компартия , и сега ще си тръгне сама точно тогава , когато Бенямин Натаняху приеме исляма ! Така , че другарите , ако си искат обратно столетницата най-добре да хващат гьостериците ! Друг начин нЕма !

БСП умира - в буквалния смисъл - отиват си възрастните хора, които все още по някакъв начин вярват, че комунизма е бил възможен, че управлението на правешкия тарикат е било нещо хубаво и безалтернативно. Генерално тревожно е, че няма друга партия или политическа групировка, която програмно и идеологически да се позиционира в левия политически спектър. Живеем в интересни времена.

Копейкин - ПеПейкин от 'Разграждане' какво чака, че не си подава оставката? Уж щеше да е първа политическа сила и да управлява България, пък изпадна на мизерното 4-то място с отлив на хиляди гласоподаватели!

още малко и ще му дръпнат шалтера от офиса на Митрофанова. Бая пари пропиляха с него

Ма той от ваще бе льольо....е кмет на софия ви направи ДС педалчето... кат не подкрепи черното Ванче..сега и нов бушон си имате - величав...

Коцето, както му викаме тук във Варна, още има ли балъци да не са разбрали какво представлява и да му се връзват? :))) Лаладжия и контролирана опозиция! Нищо насреща! НУЛА! Лае срещу Сорос, пък жена му беше на хранилка при него. Купи си къща от субсидията и направи, фиктивен развод, да разпръсне кеша. Предаде София и Варна на ППДБ. Елате вижте каква идилия е в общинският съвет тук, между ППДБ и Възраждането. /крадат хем яката/

Бат Бойко само още два пъти да ги прекара чугунените глави през центрофугата на изборите, и са чао! Няма да останат борци срещу модела Борисов!

нямаме правото да изтървем крушовската биволица. За нас тя е майка светилница, надарена с мъдрост и визия за светлото бъдеще. Само с помощта на нейната тежка десница можем да изградим така бленувания демократичен централизъм. Да върнем Импексова на бял кон другари!

Тази лелка, за всичките години като председател, направи с партията си това, което не беше правила с мъжа си от 30 години насам.

Нейните оставки сме ги виждали, и то два пъти. Не вярвам сега да е различно.

наистина един човек заслужаващ уважение се оттегля , да видим сега каква борба ще почне - от тези сополанковци дето вчера се бяха наредили за слава пред камерите и никому известни, или пияндетата , или онези мошеници тарикати изгонените, сега вече ще почне разцепление на БСП за съжаление

То хора не станаха да гласуват за тях. От 2,88 млн избиратели с лъжи и крадене се докараха до 141 хиляди гласували за БСП. В дясно не е по-различно положението. И там десетилетия лъжи и крадене. Как да отиде да гласува българина, като всеки път е едно и също. Едни и същи мутри гледаме. Нинова въведе ограничение за 2 мандата за депутати, но тя е била САМО 8 пъти депутат. Е кой би го изтърпял това?

Никакво съжаление не заслужават тия! Нали се бореше срещу модела Борисов? Е, пребориха я, така е в борбата!

Нинова не е виновна. БСП е лош, изчерпан бранд. Печените комунисти отдавна си имат техни, „нови“ партии. В БСП останаха само най-тъпите сАвеЦки чугуни. Не на последно място, просто червените бабички измряха.

Баце пък е един бранд... да ти фръкне шапката

Баце има други методи за въздействие. Той знае как се зарибява и държи на хранилка.

е да, значи не е въпрос на бранд, а на "маниери"

В България има два милиона и 50 хиляди пенсионери. За БСП са гласували 150 хиляди души.От тях 50 хиляди са синове,дъщери,внуци на комунистическата аристокрация, бившата номенклатура.Другите 100 хиляди са пенсионери от селата и малките градчета.Тоест,само 5% от пенсионерите гласуват за БСП. Що така,бе!? Ами защото помнят комунизма и не искат пак да им се случи.

Малоумник...и пенсионери и не...всички гласуваха с ""Майната ВИ" Останаха само шепа фанатици, платените и турците...ти от кои си!?

И това е щото видяха демокрацията...и им се радват...

отде ви намират не мога да разбера... роден си най-вероятно след 2000-та. Не пич, БСП няма нищо общо с комунизма, нито със социализма, БСП е холдинг, като останалите системни партии в България- ГЕРБ и ДПС. Няма келепир при тях. Парите отиват другаде. И тъй като няма и идеи стигнаха до няколко процента на изборите.

Ха ха ха ха! Не участвала в сглобки.Ами кой беше икономически министър,заедно с Промяната? Кой назначи 500 функционери на БСП на държавни служби?Кой искаше да прави с Бойко Борисов експертен кабинет!? Помним,помним....Тя контролира всички и всичко,непослушните и опозицията ги унищожи. Никога,ама никога няма да напусне лидерския пост.Театарът пак ще бъде разигран.

да поработи там и да ги закрие. БСП-то след нейното управление е на командно дишане

Политическата класа в по-голямата си част се извъртя в управлението на страната през годините и резултатите са катастрофални за държавата. Гласоподавателите показват отново червен картон на политическата класа, която традиционно показва пълно пренебрежение към народа и интересите на държавата. БСП и нейният лидер Нинова също не правят изключение от тези процеси. Една от големите грешки на Нинова беше участието й в нацисткото правителство и подкрепата за нацисткото правителство на Украйна. Дами и господа - уволнени сте!

88888

Пълни глупости... Не я защитавам- опази, боже- но точно нинова- отличничката на юф на СУ, да не може на интервюта по обществените тв-та над 9 месеца да произнесе думите '' Русия води агресивна вероломна завоевателна война в Украйна'', при положение, че отлично знае какво казва МПС по въпроса и че това е фасулски въпрос за всеки един правоспособен юрист в България. показва колко силна е русофилската й закваска и че тя предпочита да жертва юридическото си достойнство пред русофилството й...Точно пък най-върлата русофилка в България ли намерихте да упреквате в симпатии към Украйна- хахахахахххха,..

Избирателите на БСП не очакват гузно мълчание ма тикво... очакват позиция кат на Орбан или Фицо...ето го резултата... кат мълча и се въртя....ги загуби..а за соросоидите не стана тяхна...

88888

Тиквите са в НС и в бпс. Аз съм бг юрист и за разлика от нинова, не съм политически зависима от русия ътиква , понимаеш... Избирателите на бсп явно си избират да членуват в партията бсп- партията на едрия олигархичен комунистически капитал, защото бсп е партията с най-много милионери, чиито произход на 1вия милион е директно от партийната каса на бкп

Ми не тикво...ти си тиква...за разлика от избирателите на БСП.... Които мноиго добре им е ясно всикчо...затова и не гласуват... а и не само на БСП...сигур и си гласувала...100%

Абе те рущняците платиха 5 миларда за преврата у уктрайна преди 10 години. ПО тая тема какво казавате у юридическио за превратите.

"Корнелия Нинова приключва БСП, загубата на БСП на този вот директно инжектира и почти манифестира бъдещата партия на Радев!" Калина Андролова - "Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика" в Брикинг примерно.

Нинова няма никаква вина за естествените процеси, като намаляване на броя хора от поколението на Живков. Но лявата идея си има последователи и след младите, стига да има кой да ги организира и да ги убеди, че е читав, почтен и неподкупен. От класическите "комунисти" имаше много едри капиталисти (да не кажа, че повечето се оказаха такива), а това отблъскваше дори левите хора.

Цирк, преструвка, срам, Без достойнство и съвест грам! Корист, манипулация, внущение - г-жа Лъжа без уважение!

Дръж враговете си близо! (стара политическа максима) Обаче най-много ми се иска пенсионерите, които са 1.5 до 2 милиона, да се навият масово да участват на изборите. Ще вземат не 240 места, а 1040!

Ша зема да зарежа на едно дърво.... КУРнела си подала оставката! Ай стига бе, това не мое да бъде верно!!!

Ни най-малко съм и фен , изобщо не ме интересува партията и , но предпочитам тя да е в НС вместо доста други 'депутати' блеещи полуграмотници

Това момиче за няколко години направи БСП бутикова партия. Нещо, което ние не успяхме да направим 30 години. Браво. Явно янките яко кихат.

Супер...жълтопаветник... щот ДСБ цъфна...За СДС да не говорим..

Добре че Радев ви измисли Кирчо и Кокорчо. а Тиквонии и Магнитски ви дадоха малко да видите власт...

ВИЕ , ЗАЕДНО С ДРУГИ ПРЕДИ ВАС ПРЕВЪРНАХТЕ "БСП" В КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. НЕ МОЖЕ ВИЕ И ДРУГИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ БСП ДА ВОДИТЕ ИСТИНСКА ПАРТИЯ НА НАРОДА.

Корнела не ни е проблема. Но дали простокиро ще си подаде оставката? Никога! Въпросът е друг. Ако партиите са "лидерски", както е прието да се наричат, тогава смяната на "лидера" вероятно ще доведе до смяна на курса. Да, ама не! УправляваЩИТЕ партии всъщност са управляваНИ. И смяната на поставеното начело сламено чучело, по известно като "лидер", няма да промени нищо. От посолствоТО ще поставят друг. Самите партии, които не са мръднали от властта и софрата в последните десетилетия, трябва да бъдат изхвърлени. Но за целта трябва МАСОВО да се гласува. Иначе виждаме резултата - ще ни управлява дпс...

Хитрата лисица пак шикалкави.Тя ще бъде пак кандидат и избрана.Тоя номер вече го е играла.Тя се е обградила с вярна и предана клика.Калончо е нейния гуру и няма да позволи.Защото с нея си отиват всички около нея.

Тези са една малка партия от сума години ама избора на нов председател е толкова сложен, та съвети, та конгреси, та номинации, та избори и т.н. и чак края на годината може и да си изберат нов председател. Как е възможно такава мудност във вземането на решения - с това отблъскват избиратели. Една партия трябва да може бързо и лесно за 1-2 седмици да си смени лидерите. Така се очаква и при управление на страната да се вземат бързи и решителни решения а не 6 месеца да се вземе решение кой ще е новия им председател.

88888

Имам само едно желание- след приемането на оставката й, нинова да НЕ СЕ вписва в САК. Писна ми от схемите на политиците, заради които адвокатите сме необичани. Трябва да има промяна в ЗАдв- лице, което е член на политическа партия, да няма право да се вписва като адвокат, а ако вече е вписано, или да прекрати членството си в политическата партия, или да пректари членството си в АК и статута си на адвокат. Тогава да ви видя всички политически креатури какво ще изберете- адвокатурата или политиката...

курнелия подадели оставка като лидер на бсп трябва да напусне и парламента според устава който тя наложи!

Познат номер,подават оставка и после .....ами те ме избраха пак

Ако при 30% бедни и зле платени и 2 милиона пенсионери нямаш поне 80-90 депутата и си лява партия, значи нещо тотално е сбъркано в лидера или е нарочно:)))))

Мълчала за нов мандат Асз паднах друг ще ме смени и толкоз...... Какво тук значи някаква си личност...... или това е за пред електората, а за вътрешна употреба кокал и келипир пожизнено. Моля дайте и още 2-3 мандата.

След като свършиха изборите им даваха 9.7% на екзитпол. И Нинова изглеждаше щастлива като говореше. В БСП за разлика от другите партии има до 2 мандата за лидер. Сега нейни не се водят пълни. А проблема на партията е, че се превърна в един синдикат. Дайте пари на тези. Дайте пари на онези. И нищо прак8тично не предлагат.

Дано устиска. Още 1-2 пъти на избори и ще са аут от парламента.

и теб какво те блазни това. Те ли бяха толкова години на власт, че държавата на нищо не прилича.

Хахахаха, през миналите години положи усилия да съсипе партията. Успя - под 10% са вече

Къде мааа.....

когато не на 20, а на 24 процента изборен резултат в БСП му викаха провал. Сега влизане в парламента явно е успех. Те всичките левици взети заедно останаха под 10 процента. Нещо трябва да се позамислят. При 30 процента (поне) бедни.

88888

Все тая, другарко нинова... Не само бсп- докато всички политически партии в България не се реформирате така, че да защитавате реалните социални, финансови, икономически и политически интереси на всяка от прослойките на обществото ни, няма да имате избиратели. То не става да врещите за собствениците на микробизнес и за самоосигуряващите се лица, че сме /чорбаджии- изедници/, и затова да вдигате данъчната основа. данъчната ставка на напр. ИТтатс, а после да искате точно ние да гласуваме за партията ви.Това важи за абсолютно ВСИЧКИ политически партии в България. Реформирайте се сами овреме, за да не стане така електоратът доброзорно да ви реформира...

Коментари - Корнелия Нинова подаде оставка, но замълча дали ще се кандидатира отново за лидер | Днес.dir.bg

Корнелия Нинова подаде оставка, но замълча дали ще се кандидатира отново за лидер

"Свиквам Националния съвет, пряк избор на председател през септември", заяви соцлидерката, обяви представянето на социалистите за катастрофално

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова подаде оставка, но замълча дали ще се кандидатира отново за лидер | Днес.dir.bg

Коментари

Тази бивша седесарка много добре е изучила Бай Тошо! Дай мигач надясно и авий наляво! Ха ха ха! Държвната супсидия!!!!

Първо казва, че подава оставка и после започва да командва - какво предстои да се направи, кога, с кого няма да се работи, кой, къде ,колко...За фатмак е без конкуренция...

Корнелия и Нинова ,лявата не знае какво прави дясната.

Левите партии докато не намерят пътя да се обединят в единен фронт в името на България, то те няма да представляват нито социалната идея, нито Лявото и няма да владеят нито масите, нито силата. Старата слава е минало, настоящето и бъдещето принадлежи на хора които имат способност да намират общи идеи за труд, живот и съзидание. Самата Лява философия и положителна практика изключва индивидуализма като решение. Индивида и неговото създаване, развитие са важни (от социална гледна точка) единствено като градивен елемент на обществото, от там и на държавата. Лидери които не могат да намерят общ език, те не са способни да мотивират народа. Корнелия Нинова има една голяма заслуга към БСП, тя се опита да я изчисти от непродуктивни хора и такива опитващи се да използват БСП, търгуващи с идеите и и името и за своя сметка, а понякога и от простотия. Дали Нинова бе прекалено взискателна или непродуктивните прекалено силни, това не знам - нп нещо не стана. Не съм член на БСП за да имам поглед отвътре, но от вън това се вижда. Привърженик съм на соц.идея и общество. Смятам че човечеството, особено ние българите, славяните дори, хората населяващи Европа, то ние нямаме друг изход, освен да живеем и работим и творим съвместно. .....и не в името на войната или американският полит-господ.

Още не мога да определя този, дето ми изтри коментара дали е хомосексуалист или обикновен педераст.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова подава оставка ,стига, бе ! Тази игра е играе, ако се не лъжа, за трети път. БСП вече е партията на Корнелия Нинова. Лидерът не се избира вече на общо събрание, а се питат пенсионерите - членовете. А те освен Корнелия Нинова друг не познават. Така, че очаквайте : " Корнелия се завръща, след новите партийни избори".

Колко пъти ще подава оставка и пак ще седи, подрежда и разваля най-отгоре!??

Корнелия постъпи мъжки ката Иванов.А в ПП има ли мъжкари?

Да, преди това постъпи женски като намали избирателите на БСП 6 пъти!!!

ПЪРВО уб.иваш цигани, ИЗБЯГАЛИ от Затвора- Митьо-вци, които вдигат ШУМ с аларми, и бомбички. Уб.иваш Нашественици- Турци араби, и всякакви Крадци, убийци и изнасилвачи, представящи се за БЕЖАНЦИ. Уб.иваш Трафиканти на маймуняци- шимпанзяци като Боби Михайлов, Наско Сираков и Домусчиев ( ЦСКА, Лиефски , Лудогорец) .. Уб.иваш Шефове на ВИиваком, Йетел, Метел, които разболяват хората в БЪлгария с РАК и Левкемия.. И НАКРАЯ отиваш да ГЛАСУВАШ на избори.. Щото сега тия башибозуци и Предатели избраха- Предателя ( поп Кръстьо) - Б.Борисов и ДПС.. НЯМА кой да гласува !!!

искаше да пребори модела Борисов - трябваше да стане член а после и председател на ГЕРБ. За има няма 10 години щеше да ги занули. Този мач поне го игра от СДС в БСП и го спечели.

оставка и после пак нея избраха. В БСП явно са останали само верни нейни хора, така че може смело да подава оставка, като знае, че пак ще я изберат. А защо не подаде оставка от НС?

Всички трябва да се махате, ниската избирателна активност трябва да ви казва, че скоро и кръв ще се лее!!!!!!

О боже , най- накрая! Дано сега да не каже, че структурите я искат и не може да подаде оставка!

Ке се върне,таа не моа да живее без да е началник.

На леля Курни евтините номера много се изтъркаха вече! Пък и на кого му пука, на следващите избори ще са под 4 процента.

Аааааааа ха ха ха ха ! Наистина трябва да си изумително ТЪП , за да повЕрваш в оставките на Корнелия ! Пребоядисаната тъмносиня другарка милионерка , успя буквално да приватизира бившата компартия , и сега ще си тръгне сама точно тогава , когато Бенямин Натаняху приеме исляма ! Така , че другарите , ако си искат обратно столетницата най-добре да хващат гьостериците ! Друг начин нЕма !

БСП умира - в буквалния смисъл - отиват си възрастните хора, които все още по някакъв начин вярват, че комунизма е бил възможен, че управлението на правешкия тарикат е било нещо хубаво и безалтернативно. Генерално тревожно е, че няма друга партия или политическа групировка, която програмно и идеологически да се позиционира в левия политически спектър. Живеем в интересни времена.

Копейкин - ПеПейкин от 'Разграждане' какво чака, че не си подава оставката? Уж щеше да е първа политическа сила и да управлява България, пък изпадна на мизерното 4-то място с отлив на хиляди гласоподаватели!

още малко и ще му дръпнат шалтера от офиса на Митрофанова. Бая пари пропиляха с него

Ма той от ваще бе льольо....е кмет на софия ви направи ДС педалчето... кат не подкрепи черното Ванче..сега и нов бушон си имате - величав...

Коцето, както му викаме тук във Варна, още има ли балъци да не са разбрали какво представлява и да му се връзват? :))) Лаладжия и контролирана опозиция! Нищо насреща! НУЛА! Лае срещу Сорос, пък жена му беше на хранилка при него. Купи си къща от субсидията и направи, фиктивен развод, да разпръсне кеша. Предаде София и Варна на ППДБ. Елате вижте каква идилия е в общинският съвет тук, между ППДБ и Възраждането. /крадат хем яката/

Бат Бойко само още два пъти да ги прекара чугунените глави през центрофугата на изборите, и са чао! Няма да останат борци срещу модела Борисов!

нямаме правото да изтървем крушовската биволица. За нас тя е майка светилница, надарена с мъдрост и визия за светлото бъдеще. Само с помощта на нейната тежка десница можем да изградим така бленувания демократичен централизъм. Да върнем Импексова на бял кон другари!

Тази лелка, за всичките години като председател, направи с партията си това, което не беше правила с мъжа си от 30 години насам.

Нейните оставки сме ги виждали, и то два пъти. Не вярвам сега да е различно.

наистина един човек заслужаващ уважение се оттегля , да видим сега каква борба ще почне - от тези сополанковци дето вчера се бяха наредили за слава пред камерите и никому известни, или пияндетата , или онези мошеници тарикати изгонените, сега вече ще почне разцепление на БСП за съжаление

То хора не станаха да гласуват за тях. От 2,88 млн избиратели с лъжи и крадене се докараха до 141 хиляди гласували за БСП. В дясно не е по-различно положението. И там десетилетия лъжи и крадене. Как да отиде да гласува българина, като всеки път е едно и също. Едни и същи мутри гледаме. Нинова въведе ограничение за 2 мандата за депутати, но тя е била САМО 8 пъти депутат. Е кой би го изтърпял това?

Никакво съжаление не заслужават тия! Нали се бореше срещу модела Борисов? Е, пребориха я, така е в борбата!

Нинова не е виновна. БСП е лош, изчерпан бранд. Печените комунисти отдавна си имат техни, „нови“ партии. В БСП останаха само най-тъпите сАвеЦки чугуни. Не на последно място, просто червените бабички измряха.

Баце пък е един бранд... да ти фръкне шапката

Баце има други методи за въздействие. Той знае как се зарибява и държи на хранилка.

е да, значи не е въпрос на бранд, а на "маниери"

В България има два милиона и 50 хиляди пенсионери. За БСП са гласували 150 хиляди души.От тях 50 хиляди са синове,дъщери,внуци на комунистическата аристокрация, бившата номенклатура.Другите 100 хиляди са пенсионери от селата и малките градчета.Тоест,само 5% от пенсионерите гласуват за БСП. Що така,бе!? Ами защото помнят комунизма и не искат пак да им се случи.

Малоумник...и пенсионери и не...всички гласуваха с ""Майната ВИ" Останаха само шепа фанатици, платените и турците...ти от кои си!?

И това е щото видяха демокрацията...и им се радват...

отде ви намират не мога да разбера... роден си най-вероятно след 2000-та. Не пич, БСП няма нищо общо с комунизма, нито със социализма, БСП е холдинг, като останалите системни партии в България- ГЕРБ и ДПС. Няма келепир при тях. Парите отиват другаде. И тъй като няма и идеи стигнаха до няколко процента на изборите.

Ха ха ха ха! Не участвала в сглобки.Ами кой беше икономически министър,заедно с Промяната? Кой назначи 500 функционери на БСП на държавни служби?Кой искаше да прави с Бойко Борисов експертен кабинет!? Помним,помним....Тя контролира всички и всичко,непослушните и опозицията ги унищожи. Никога,ама никога няма да напусне лидерския пост.Театарът пак ще бъде разигран.

да поработи там и да ги закрие. БСП-то след нейното управление е на командно дишане

Политическата класа в по-голямата си част се извъртя в управлението на страната през годините и резултатите са катастрофални за държавата. Гласоподавателите показват отново червен картон на политическата класа, която традиционно показва пълно пренебрежение към народа и интересите на държавата. БСП и нейният лидер Нинова също не правят изключение от тези процеси. Една от големите грешки на Нинова беше участието й в нацисткото правителство и подкрепата за нацисткото правителство на Украйна. Дами и господа - уволнени сте!

88888

Пълни глупости... Не я защитавам- опази, боже- но точно нинова- отличничката на юф на СУ, да не може на интервюта по обществените тв-та над 9 месеца да произнесе думите '' Русия води агресивна вероломна завоевателна война в Украйна'', при положение, че отлично знае какво казва МПС по въпроса и че това е фасулски въпрос за всеки един правоспособен юрист в България. показва колко силна е русофилската й закваска и че тя предпочита да жертва юридическото си достойнство пред русофилството й...Точно пък най-върлата русофилка в България ли намерихте да упреквате в симпатии към Украйна- хахахахахххха,..

Избирателите на БСП не очакват гузно мълчание ма тикво... очакват позиция кат на Орбан или Фицо...ето го резултата... кат мълча и се въртя....ги загуби..а за соросоидите не стана тяхна...

88888

Тиквите са в НС и в бпс. Аз съм бг юрист и за разлика от нинова, не съм политически зависима от русия ътиква , понимаеш... Избирателите на бсп явно си избират да членуват в партията бсп- партията на едрия олигархичен комунистически капитал, защото бсп е партията с най-много милионери, чиито произход на 1вия милион е директно от партийната каса на бкп

Ми не тикво...ти си тиква...за разлика от избирателите на БСП.... Които мноиго добре им е ясно всикчо...затова и не гласуват... а и не само на БСП...сигур и си гласувала...100%

Абе те рущняците платиха 5 миларда за преврата у уктрайна преди 10 години. ПО тая тема какво казавате у юридическио за превратите.

"Корнелия Нинова приключва БСП, загубата на БСП на този вот директно инжектира и почти манифестира бъдещата партия на Радев!" Калина Андролова - "Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика" в Брикинг примерно.

Нинова няма никаква вина за естествените процеси, като намаляване на броя хора от поколението на Живков. Но лявата идея си има последователи и след младите, стига да има кой да ги организира и да ги убеди, че е читав, почтен и неподкупен. От класическите "комунисти" имаше много едри капиталисти (да не кажа, че повечето се оказаха такива), а това отблъскваше дори левите хора.

Цирк, преструвка, срам, Без достойнство и съвест грам! Корист, манипулация, внущение - г-жа Лъжа без уважение!

Дръж враговете си близо! (стара политическа максима) Обаче най-много ми се иска пенсионерите, които са 1.5 до 2 милиона, да се навият масово да участват на изборите. Ще вземат не 240 места, а 1040!

Ша зема да зарежа на едно дърво.... КУРнела си подала оставката! Ай стига бе, това не мое да бъде верно!!!

Ни най-малко съм и фен , изобщо не ме интересува партията и , но предпочитам тя да е в НС вместо доста други 'депутати' блеещи полуграмотници

Това момиче за няколко години направи БСП бутикова партия. Нещо, което ние не успяхме да направим 30 години. Браво. Явно янките яко кихат.

Супер...жълтопаветник... щот ДСБ цъфна...За СДС да не говорим..

Добре че Радев ви измисли Кирчо и Кокорчо. а Тиквонии и Магнитски ви дадоха малко да видите власт...

ВИЕ , ЗАЕДНО С ДРУГИ ПРЕДИ ВАС ПРЕВЪРНАХТЕ "БСП" В КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. НЕ МОЖЕ ВИЕ И ДРУГИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ БСП ДА ВОДИТЕ ИСТИНСКА ПАРТИЯ НА НАРОДА.

Корнела не ни е проблема. Но дали простокиро ще си подаде оставката? Никога! Въпросът е друг. Ако партиите са "лидерски", както е прието да се наричат, тогава смяната на "лидера" вероятно ще доведе до смяна на курса. Да, ама не! УправляваЩИТЕ партии всъщност са управляваНИ. И смяната на поставеното начело сламено чучело, по известно като "лидер", няма да промени нищо. От посолствоТО ще поставят друг. Самите партии, които не са мръднали от властта и софрата в последните десетилетия, трябва да бъдат изхвърлени. Но за целта трябва МАСОВО да се гласува. Иначе виждаме резултата - ще ни управлява дпс...

Хитрата лисица пак шикалкави.Тя ще бъде пак кандидат и избрана.Тоя номер вече го е играла.Тя се е обградила с вярна и предана клика.Калончо е нейния гуру и няма да позволи.Защото с нея си отиват всички около нея.

Тези са една малка партия от сума години ама избора на нов председател е толкова сложен, та съвети, та конгреси, та номинации, та избори и т.н. и чак края на годината може и да си изберат нов председател. Как е възможно такава мудност във вземането на решения - с това отблъскват избиратели. Една партия трябва да може бързо и лесно за 1-2 седмици да си смени лидерите. Така се очаква и при управление на страната да се вземат бързи и решителни решения а не 6 месеца да се вземе решение кой ще е новия им председател.

88888

Имам само едно желание- след приемането на оставката й, нинова да НЕ СЕ вписва в САК. Писна ми от схемите на политиците, заради които адвокатите сме необичани. Трябва да има промяна в ЗАдв- лице, което е член на политическа партия, да няма право да се вписва като адвокат, а ако вече е вписано, или да прекрати членството си в политическата партия, или да пректари членството си в АК и статута си на адвокат. Тогава да ви видя всички политически креатури какво ще изберете- адвокатурата или политиката...

курнелия подадели оставка като лидер на бсп трябва да напусне и парламента според устава който тя наложи!

Познат номер,подават оставка и после .....ами те ме избраха пак

Ако при 30% бедни и зле платени и 2 милиона пенсионери нямаш поне 80-90 депутата и си лява партия, значи нещо тотално е сбъркано в лидера или е нарочно:)))))

Мълчала за нов мандат Асз паднах друг ще ме смени и толкоз...... Какво тук значи някаква си личност...... или това е за пред електората, а за вътрешна употреба кокал и келипир пожизнено. Моля дайте и още 2-3 мандата.

След като свършиха изборите им даваха 9.7% на екзитпол. И Нинова изглеждаше щастлива като говореше. В БСП за разлика от другите партии има до 2 мандата за лидер. Сега нейни не се водят пълни. А проблема на партията е, че се превърна в един синдикат. Дайте пари на тези. Дайте пари на онези. И нищо прак8тично не предлагат.

Дано устиска. Още 1-2 пъти на избори и ще са аут от парламента.

и теб какво те блазни това. Те ли бяха толкова години на власт, че държавата на нищо не прилича.

Хахахаха, през миналите години положи усилия да съсипе партията. Успя - под 10% са вече

Къде мааа.....

когато не на 20, а на 24 процента изборен резултат в БСП му викаха провал. Сега влизане в парламента явно е успех. Те всичките левици взети заедно останаха под 10 процента. Нещо трябва да се позамислят. При 30 процента (поне) бедни.

88888

Все тая, другарко нинова... Не само бсп- докато всички политически партии в България не се реформирате така, че да защитавате реалните социални, финансови, икономически и политически интереси на всяка от прослойките на обществото ни, няма да имате избиратели. То не става да врещите за собствениците на микробизнес и за самоосигуряващите се лица, че сме /чорбаджии- изедници/, и затова да вдигате данъчната основа. данъчната ставка на напр. ИТтатс, а после да искате точно ние да гласуваме за партията ви.Това важи за абсолютно ВСИЧКИ политически партии в България. Реформирайте се сами овреме, за да не стане така електоратът доброзорно да ви реформира...