Коментари - НАП проверява Ивелин Михайлов и хората, които стоят зад "Величие" | Днес.dir.bg

НАП проверява Ивелин Михайлов и хората, които стоят зад "Величие"

"Има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами", обяви Румен Спецов

Обратно в новината

Коментари - НАП проверява Ивелин Михайлов и хората, които стоят зад "Величие" | Днес.dir.bg

Коментари

от преди няколко месеца, каза спецов! ми ти кво прави нюколко меусеца, като е имало сигнали бе? какво???

ивелин! бахти! виште му глъвътъ , вее, тъ тва си е разбойник ут сякъде! .. блядец!

Спецов е по-добре да се саморазследва преди всички и понеже е пионка и национале предател да се самообеглави, да го е-а във вишливеца долен. Данъцната система е робска, този е начело и, поставен от робовладелците на суверенна Бърлагия. Колкото до Ивелин и Величие, там схеми има, виждат се и от космоса, но на фона на схемите в които участват всички останали политици от досегашните, Ивелиновите са дребнички все още. Само Боко трябва да бъда раследван за 350 милярда ако имаше някаква справедлива система, то ако имаше тя не би допускана някой да я краде така, така че отпада и Спецов да е човека, който да има какво да е легитимно и морално право да раследва. Всички пипали власт и командни места в нея са за бесилката, няма нищо по малко за това да си част от ОПГ която поробва българския народ и му слага РОБски серион номер маркирайки го като своя стока и корпоративен ектив, отделно го обира буквално от раждането чрез робската схема, и в добавка го предава в росбство на сатанинската тройка Ватикана-Лондон сити-Вашингтон. Зам, че масово не го знаете, само по-будниъте го знаят това, но е проверимо, че хем сте зачислени като мъртва стока с всички атрибути (паспорт на изделие - сериен номер ЕГН) в корпоративна система (което е измама само по себе си), хем ви предават в робство на сатанинската тройка, хем ви обират всичко което ви се дава по РОЖДЕНИЕ в тази реалност(има и други), на тези земи, а то е еквивалента на рожденното ви тегло в злато!!! и в добавка ви набиват нагло купища ваПЦини с който ви скапват развитието и ви правят лесно контролируеми, което работи, виждайки колко дебилно и вочепослушно беете всички пред лицата на явни престъпници в сговор срещу вас от много десетилетия.

Снощи гледах по една от телевизиите как Ивелин Михайлов обясняваше ,че ако си плати данъците трябвало да уволни персонала на фирмите си. В стараната има десетки хиляди фирми ,които си плащат данъците, заплатите на персонала и на всичкото отгоре имат и печлба. Аман от бизнесмени на които все нещо им пречи. А тук случая е още по-тежък, човек който не може да управлява собствения си бизнес е кандидат да управлява милиардите на държавата. Или другото като гледа как Боко,Шиши и компания за десетина години станаха милиардери защо да се мъчи да развива бизнес като може чрез политиката да забогатее много по-лесно.

Не ги е откраднал, както правят некои други другаре. Освен това, дължимата сума не е кой знае колко голяма, така че няма проблеми, проблем има тогава, когато укрие доходи.

Къде отидоха чувалите с милионите, а Барселона гейт кога ще проверите?

Абе, не трябваше ли най-напред да проверим тия, дето са подали сигналите, А?

А големите длъжници на фалираната КТБ, тях НАП кога ще провери ? Колко милиона бяха откраднати от тези длъжници ?

че дължи над половин милион на бюджета ,важно е кого ще подкрепи - явно ги дэржат на къса каишка

айде почна се .. хората влязоха в парламента и почна бухалката по поръчка .. хехеее смешни се вече

Когато се появят нови звезди на политическата сцена започват паник атаките от различните служби и най вече от журналята, който подлудяват. Но ситуацията около фирмата в която Румен Спецов е бил съдружник все още остава неясна. На 11.10.2012 г. в Търговски регистър е регистрирана "Пойнт Брейк" ЕООД, ЕИК 202 283 606, едноличен собственик на капитала е Мартин Илиев. На 10.06.2014 г. Фирмата е преименувана на "Гранекс Трейдър" и в нея влиза нов съдружник Плама Желева Желева. На 29.05.2015 г. Румен Спецов купува дяловете на Мартин Илиев и става съдружник със Плама Желева Желева. На 07.04.2016 г. фирмата е продадена на Данаил Николов. Данаил Николов купува дяловете от двамата съдружници, но вече забележете съдружника Плама Желева Желева е вече с променена фамилия - Спецова. Фирмата е продадена със задължения над 1 000 000 лева. Баланса подписан от Румен Спецов е с дата 28.02.2015 г. / когато още Румен Спецов не е бил съдружник/ а фирмата е продадена на 07.04.2016 г. Дали е знаел за тези задължения или е бързал за свадбено пътешествие със съдружничката си, няма кой да докаже !!!

Абе сякаш има нещо гранясало в тази фирма на Румен Спецов .

Тука има нещо, което може и да е верно !

Що не работят по някой от ГЕРБ така? С къщи за гости с пари от ЕС. Горанов на държавна заплата си строи къща за милиони. Дето и преди фалирал 2 фирми и завлича НАП.

Ай стига с вашите опорки!

Бившия финансов министър Горанов /Валдес/ беше милосърден и състрадателен към Васил Божков, и така ............ без коментар !!!!!

Веднага проверка! Как не ги е било да правят партия, без вожда да им разреши??

а защо НАП не проверяват Боко, Свинята ... и свързаните им лица бушони дето източиха кръвчицата на България със стотици милярди? Политическата бухалка е в ход но идва време разделно ...

И колко пъти да ти го проверяват боко? И сто пъти да го проверяват, пак ще питаш!

НАПа и да проверява и да не проверява все тая - важното е, че (над)полковник Пухчо влезе в Народното събрание и отсега нататък ще маже дебели филии и ще нагъва евтини кюфтаци на рояци. В бюфета на Парламента кюфтаците стрували по 80 стотинки бройката, направо евтинджос отвсякъде. В резултат на всички тези мероприятия дупарата и шкембето на въздебеличкия и пухкав (над)полковник Пухчо ще стават още по-големи, мазни и необятни. Току-виж Пухчо е надминал по живо тегло и Тиквоча, и дебелата другарка от село Крушовица(със 7% изборен вот), че и дебелия, мазен ППДБ-педофил НЕКСОмир АНАЛниев.

Длъжни са да проверяват всички и всичко, но без да вдигат патардия. Нормално като всяка поръчкова организация, прави каквото и е наредено. Явно им е поръчана "патардията". За изтичането на личните данни на данъкоплатците си раздадоха премии, изхарчиха една камара пари за да се правят на "хакнати", вместо да си признаят че са обикновени мърлячи.

НАП от 5 години не е спирал да проверява Ивелин Михайлов и негови партньори. Общо взето - 20% от НАП работи за тези възвишени цели :)

Той ли ти го каза?

як0

И що точно сега? И на Перчема му спретнаха компромат в подходящия момент. Явно такъв е почерка на неолибералните джендъри. А що не проверите Кики и Коки колко ни завлякоха в овшорките? Щото ми им прислужвате. А те на посолството.

Обслужваше ги , особенно Кокорчо

Политиката е едновременно много сладка и доходоносна, но и много несигурна работа - днеска си тука, утре ти бият шута и те няма(за справка: Шкембето Войвода, Болен Субсайдеров, Далавери Симеонов, Мая Общата, Бабикяна, Минекяна, Хаджиаборигена, Яне Янев, цар Саксофонски, Стефчо Софиянски и още много други подобни политически трупове). От друга страна политиката е единственото спасение и последна сламка за удавника, за всички онези които за никъв хуй не стават, тъпи са, слабоумни, с купени(или фалшиви) дипломи, с две леви ръце, с психически и умствени отклонения и така нататък. Извън политиката такива типове са живи умрели - те не стават абсолютно за НИЩО и не умеят да правят нищо. Заедно с това има и една много важна подробност в политиката: местата за политици, министри, депутати, кметове, кметици и други подобни сладки местенца и позиции, са силно ограничени и малко на брой, а желаещите и мераклиите да стават такива са стотици хиляди, че и милиони. Хубава, но и доста гадничка "професия", която много дава, но и много взема. Хахахахаха.

Чудя се, на пасмината обтиваща тези земи, не и ли писна да гази в руски лайна?!?!

Ами ние от 35 години не лазим в руски лайна, а в американски. Когато лазехме в руски лайна, имахме индустрия, имахме земеделие, имахме армия и бяхме 9 млн.

Ей смърдел идиот бяхме 9 милиона ,сега изчезваме ;Кефиш ли се боклуко.

Бяхме 9 млн. защото границите бяха затворени, не затова, че се е живеело по-добре тук.

Румен Глупеца какво да стори. И той е затънал и шнорхела го спасява от удавяне в лай*ата

на пресконференцията Костя джироса Величие на Амбасадата?

Да помислим малко,не че това е силната страна на хора ,които гласуват за тези пълни отрепки.Какъв родолюбец може да бъде човек, който взема за ортак един българомразец(русоблизец) като "полковника" Марков. Питам ви какво би станало с някой ако примерно в Турция за Ататюрк. в Сърбия за Джорджевич, в Македония за българина Гоце Делчев , че са измислени герои, а бащите им са въшльовци.Ще ги разчекнат , а в нашата любима България ги пращат в парламента.Що за хора сте да гласувате за тези безродници.Въшльовците сте вие.

Последно, Марков соросоид ли е или русороб?

Чисто руско л@йно, маскирано като "българин" ....

ИДИОТ оди си пий пиенето,не размишлявай не е за теб.

кремвълски боклук - мутгра, са тръгнали да го "проверяват" ...за да го изперет ! . сега ще кажат "официално" че всичко му е редовно на този бандит, който готви "наказателни" отряди в южна българия, които по заповед на мафията ще ви избива ..по списък ! . не вярвате ли ?!? . мафията иска и се стреми към диктатура ала- кремъл , в лицето на мунчо! . за целта вече 4 години създава тотален хаос и разрушение на на парламента, на имиджа на българия , наду ви хиперинфлация ...сега ще започне да ви убива ...за да чапочнете да пищите "от страх" и сами да си поискате "спасителя" и "диктатурата" и същите тези ...ще ви я дадат веднага ! . мафията не може повече да управлява през парламент ..защото е разголена цялата, целият народ ги знае на длян ...а така, чрез диктатура ще се крият зад аватар на резидента ...и чрез нещо ше ви шибат ...безнаказано! . мтого проста и елементар схема ....но трудна за реализация така, че да изглежда достигната ..."по естествен път" ....а той пътя е ..ръкотворен !

Румен Спецов срещу ГРУшник Спецназов. Пригответе си пуканките, шоуто започва.

преблейвай от време на време, докато ти слагат феса и ти накъсяват цевта

Поредна държавна поръчка срещу народа още от сега ви е страх следващия път пак ще ви метем и с държавни структури не може да ни изплашите ние сме държавата и идваме да си я вземем.

Неграмотен ли си?

Умело героизиране на новия проект. Явно се готвят за избори пез есента. На тях ДПС ще очаква много гласове, а възвеличнаите герои ще вдигнат. И ще се оформи тройна коалиция с ГЕРБ, но и малко от ИТН и БСП.

Искаш ли да повърна върху теб и да се героизираш и ти ?

Спецов е спец по тия въпроси!

Той Спецов няма да е лошо да разследва... себе си? Хахаха. А със "Величие" всъщност трябва да се занимаят службите, да разследват имат ли връзка с едно посолство (и нямам предвид руското, макар че нека проверят и това).

Ивелин обиколи на длъж и на шир цяла България три пъти, по време на кампанията, все очаквах някой да се появи и да каже, че го е излъгал, но не се появи нито ЕДИН такъв! Оттогава моите съмнения отпаднаха. Щом досега мафията, заедно с послушните си медии - БТВ/ НОВА/ БНТ, не изправиха един човек пред камерите, че е измамен от Ивелин, а със сигурност са се постарали да намерят такъв, значи човекът е достоен. Ивелин си скъсва задниха от работа от изгрев слънце, гледа 4 деца и дава хляб на хиляди хора, докато се опитва да върне самочувствието и достойноството на Българина, а някои в момента се чудят само как да го очернят. Да знаете, че Бойко и Пеевски ви обичат и ви мислят само доброто, Ивелин е много лош човек, да го замеряме с камъни. Ние сме към приключване като държава, не знам дали го осъзнавате ?

И все пак от къде е взел тия 100 млн. лева ,за да изгради парка?

В Парка са инвестирани много повече от 100 милиона. То един Мол - е 100 - 150 млн ЕВРО, а при него нещата са много по-изпипани и сложни. Да не говорим колко е трудоемко дялането на камък, дърворезби и т.н. Ивелин са го погнали от няколко години от КАПИТАЛ и Прокопиев, които искат да слагат вятърни перки в района на парка и върху парка. След всевъзможни атаки срещу парка, в крайна сметка Ивелин спечели и ги изгони, с подкрепата на обществото в общините там. Очернящите статии са отдавна, но досега един не излезе да каже, че е прецакан. Инвестицията за парка е инвестиция от МНОГО ХОРА, ако бяха намерили нещо гнило, отдавна щяха да ни го представят, много преди изборите. Благодаря ти, че задаваш въпроси, значи мислиш!

Акции. Инвестирал ли си някога на борса. Купуваш 1000 акции за 50000 лв и се надяваш след 5-10 години да се умножат х10. Ако си усетил правилната компания честито. Явно доста хора са дали пари по този начин. Сега ако не гътнат парка и има посетители може и да е успешна инвестиция. Другото от което печелят е ремонт на стари къщи и препродажба. Преди време се смяхме на един наш колега. Купи къща 2000г в Тетевенския балкан за 7-8 хиляди ЛЕВА . За 3 години я стегна и обнови почти цялата. Скоро сподели ,че я е продал за 50000 евра. Дали и той е измамник и печалбар ???

Много удобно се изкарва информацията сега. Разбира се всичко се знаеше, но не беше оповестено публично. На Бойко и Доган не им достигат 6 депутати и те ще си ги намерят при измамника в замяна на "изпиране'.

Какво си готов да заложиш за това? Американците казват, като вярваш в нещо застани с парите си! Или е най-добре да плюем (дано да е безплатно) ей така, за по-лесно.

А Даниел Лорер кога? А Всички ортаци на НОТАРИУСА? А оня Пудел?

Ако исторически парк е пирамида, защото не носело очакваната печалба, то тогава повечето фирми търгувани на борсите са също пирамиди особено в САЩ. Малоумниците влагащи в Тесла кога взеха дивидент последно?

Пирамида е и то устойчива с много балъци в нея. Факта, че има задължения в особено големи размери, означава че бизнеса е неустойчив. При нормални условия дружествата със задължения към НАП следва да бъдат блокирани и инвеститорите след известно пият по една студена вода.

В Исторически парк има вложени десетки милиони, това значи че би трябвало да са завлечени хиляди хора - къде са тези хора? До тук знам само за шефа на охраната дето се скарал с Ивелин, ми аз в мойта фирма имам поне петима дето са скарани с мен, къде са хилядите измамени що не ги покажете по телевизора?

Предстои да ги видиш. Въпрос на време.

Спецов беше назначен на тази длъжност от първото правителство на ПП. Освен това Спецов беше романтично обвързан с Асен Василев по мъжка линия. Оттук нататък се сещайте за какво иде реч...

На дневен ред са мутренско-ченгеджийските номера тип " Марешки". Чрез плъхове като Мускула се спретват две, три досъдебни производства, слагат му верига на врата и го подхвърлят на ляво и дясно, докато се превърне в златното пръстче. След това му бият дузпата и той бяга с няколко къси милиона към Южна Африка като крещи с пълно гърло " Е.. ал съм ви държавата, еба.. съм ви наивниците. Върнахме се в 90 години на миналия век, защото някой го мързеше да си вдигне задника. Пак го добутахме престъпниците вместо да са в затвора те пак се качиха на кацата с медеца, а пък тази статийка е ясен сигнал какво ще стане с всеки, който се пресегне към нея.

В България има само двама престъпници, затова пък са много страшни: Десислава Иванчева и Ивелин Михайлов!

Мене пък много ме дразнят цървули дето плюят по Ивелин, а тухла върху тухла не са сложили в жалкия си живот камо ли да направят нещо такова като ИП.

Мен пък ме дразни изявлението на Ивелин, че било нормално да имаш задължения към НАП, както и да заявяваш , че ще уволниш хората и ще затвориш парка. Ако се е стигнало дотам в скоро време наистина ще има недоволни инвеститори.

Има задължения да-но те са текущи и не са неизпълними спрямо обема и оборота. Като собственик на фирма и на мен многократно ми е идвало да захвърля всичко и да уволня хората - след поредната безсмислена бюрокращина или тормоз я от нап я от охрана на труда я от някъде другаде...Трудно се издържа

Ето от къде ще дойдат необходимите гласове към ГЕРБ и ДПС, ако ли не НАП ще намерят нещо нередно във фирмите :))))

от къде тия милиони бе алооу

Запират ги в кошарата. Ако са послушни, резултат от проверката няма да има. То да бяха само те политиците с зависимости.

В тоя район,може ли някой да строи хотел,да развива някакъв едър печеливш бизнес,или да построи такъв Исторически парк,без разрешението на ТИМ?

и на кучетата в Неофит Рилски е ясно че тая вата е селски измамник откраднал парите на глупавите си инвеститори които са се надявали да направят голяма и лесна печалба. сега чрез такива разследвания тиквун чрез прокуратурата ще го държи на каишка. ще видите как съвсем скоро величията ще почнат да удрят по едно рамо на другите москали прикрити с евроатлантическия смокинов лист - ГРОБ. българите сте изключително прости човечета. превърнахте парламента в руска коччина. лошото е че сте толкова глупави че дори не можете да го разберете и това ви обрича на страдание. много мъки ви чакат още глупачета... вас и децата ви... :- ))) успех

И къде са тези инвеститори?Как пък един не е подал жалба.Освен това НАП няма право да се бърка в частни взаимоотношения.Може да направи само проверка дали дължи пари на държавата.И то 5 години върното назад.А те такива са правили.Това си е чист рекет.Не съм за величие ама,бе всичко е евроатлантици.

Да проверяват. Ноември месец на изборите ще видят Величие Х 5. Тези, които не гласуваха за тях този път, защото си мислеха, че няма да минат бариерата вече ще са убедени, че ще ги подкрепят.

Пирамида и Ивелинчо схемаджията? Каква дрога са ти дали от посолството?

Ли ги? Както Боцето преди време?

ПП уж слязоха от власт, но продължават да използват службите за бухалка.

Педалът Спецов, бившото гадже на Кокорчо, назначил проверка на Ивелин само 2 дни след изборите. Но неговите хора с "торбите с кеш" никак не го интересували. Дано да дойде Борисов на власт и да изчегърта всички корумпирани пеперастки калинки.

Няма да стигнете до полковник Мутрафонова. Даже и до майор Малинов няма да стигнете!

По време на протеста срещу Бойко Борисов Ивелин Михайлов направи сметка за създаване на партия на българите в чужбина.Внесоха стотици хиляди и той ги открадна.Историческия парк също е на загуба и е загробил много инвеститори.

Спецов още ли не е уволнен?Защо?Нали институциите не трябваше да се ползват за бухалки?

Спецов не е бухалка. Изобщо. Заклевам се. Да умре Кокорчо ако лъжа.

Коментари - НАП проверява Ивелин Михайлов и хората, които стоят зад "Величие" | Днес.dir.bg

НАП проверява Ивелин Михайлов и хората, които стоят зад "Величие"

"Има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами", обяви Румен Спецов

Обратно в новината

Коментари - НАП проверява Ивелин Михайлов и хората, които стоят зад "Величие" | Днес.dir.bg

Коментари

от преди няколко месеца, каза спецов! ми ти кво прави нюколко меусеца, като е имало сигнали бе? какво???

ивелин! бахти! виште му глъвътъ , вее, тъ тва си е разбойник ут сякъде! .. блядец!

Спецов е по-добре да се саморазследва преди всички и понеже е пионка и национале предател да се самообеглави, да го е-а във вишливеца долен. Данъцната система е робска, този е начело и, поставен от робовладелците на суверенна Бърлагия. Колкото до Ивелин и Величие, там схеми има, виждат се и от космоса, но на фона на схемите в които участват всички останали политици от досегашните, Ивелиновите са дребнички все още. Само Боко трябва да бъда раследван за 350 милярда ако имаше някаква справедлива система, то ако имаше тя не би допускана някой да я краде така, така че отпада и Спецов да е човека, който да има какво да е легитимно и морално право да раследва. Всички пипали власт и командни места в нея са за бесилката, няма нищо по малко за това да си част от ОПГ която поробва българския народ и му слага РОБски серион номер маркирайки го като своя стока и корпоративен ектив, отделно го обира буквално от раждането чрез робската схема, и в добавка го предава в росбство на сатанинската тройка Ватикана-Лондон сити-Вашингтон. Зам, че масово не го знаете, само по-будниъте го знаят това, но е проверимо, че хем сте зачислени като мъртва стока с всички атрибути (паспорт на изделие - сериен номер ЕГН) в корпоративна система (което е измама само по себе си), хем ви предават в робство на сатанинската тройка, хем ви обират всичко което ви се дава по РОЖДЕНИЕ в тази реалност(има и други), на тези земи, а то е еквивалента на рожденното ви тегло в злато!!! и в добавка ви набиват нагло купища ваПЦини с който ви скапват развитието и ви правят лесно контролируеми, което работи, виждайки колко дебилно и вочепослушно беете всички пред лицата на явни престъпници в сговор срещу вас от много десетилетия.

Снощи гледах по една от телевизиите как Ивелин Михайлов обясняваше ,че ако си плати данъците трябвало да уволни персонала на фирмите си. В стараната има десетки хиляди фирми ,които си плащат данъците, заплатите на персонала и на всичкото отгоре имат и печлба. Аман от бизнесмени на които все нещо им пречи. А тук случая е още по-тежък, човек който не може да управлява собствения си бизнес е кандидат да управлява милиардите на държавата. Или другото като гледа как Боко,Шиши и компания за десетина години станаха милиардери защо да се мъчи да развива бизнес като може чрез политиката да забогатее много по-лесно.

Не ги е откраднал, както правят некои други другаре. Освен това, дължимата сума не е кой знае колко голяма, така че няма проблеми, проблем има тогава, когато укрие доходи.

Къде отидоха чувалите с милионите, а Барселона гейт кога ще проверите?

Абе, не трябваше ли най-напред да проверим тия, дето са подали сигналите, А?

А големите длъжници на фалираната КТБ, тях НАП кога ще провери ? Колко милиона бяха откраднати от тези длъжници ?

че дължи над половин милион на бюджета ,важно е кого ще подкрепи - явно ги дэржат на къса каишка

айде почна се .. хората влязоха в парламента и почна бухалката по поръчка .. хехеее смешни се вече

Когато се появят нови звезди на политическата сцена започват паник атаките от различните служби и най вече от журналята, който подлудяват. Но ситуацията около фирмата в която Румен Спецов е бил съдружник все още остава неясна. На 11.10.2012 г. в Търговски регистър е регистрирана "Пойнт Брейк" ЕООД, ЕИК 202 283 606, едноличен собственик на капитала е Мартин Илиев. На 10.06.2014 г. Фирмата е преименувана на "Гранекс Трейдър" и в нея влиза нов съдружник Плама Желева Желева. На 29.05.2015 г. Румен Спецов купува дяловете на Мартин Илиев и става съдружник със Плама Желева Желева. На 07.04.2016 г. фирмата е продадена на Данаил Николов. Данаил Николов купува дяловете от двамата съдружници, но вече забележете съдружника Плама Желева Желева е вече с променена фамилия - Спецова. Фирмата е продадена със задължения над 1 000 000 лева. Баланса подписан от Румен Спецов е с дата 28.02.2015 г. / когато още Румен Спецов не е бил съдружник/ а фирмата е продадена на 07.04.2016 г. Дали е знаел за тези задължения или е бързал за свадбено пътешествие със съдружничката си, няма кой да докаже !!!

Абе сякаш има нещо гранясало в тази фирма на Румен Спецов .

Тука има нещо, което може и да е верно !

Що не работят по някой от ГЕРБ така? С къщи за гости с пари от ЕС. Горанов на държавна заплата си строи къща за милиони. Дето и преди фалирал 2 фирми и завлича НАП.

Ай стига с вашите опорки!

Бившия финансов министър Горанов /Валдес/ беше милосърден и състрадателен към Васил Божков, и така ............ без коментар !!!!!

Веднага проверка! Как не ги е било да правят партия, без вожда да им разреши??

а защо НАП не проверяват Боко, Свинята ... и свързаните им лица бушони дето източиха кръвчицата на България със стотици милярди? Политическата бухалка е в ход но идва време разделно ...

И колко пъти да ти го проверяват боко? И сто пъти да го проверяват, пак ще питаш!

НАПа и да проверява и да не проверява все тая - важното е, че (над)полковник Пухчо влезе в Народното събрание и отсега нататък ще маже дебели филии и ще нагъва евтини кюфтаци на рояци. В бюфета на Парламента кюфтаците стрували по 80 стотинки бройката, направо евтинджос отвсякъде. В резултат на всички тези мероприятия дупарата и шкембето на въздебеличкия и пухкав (над)полковник Пухчо ще стават още по-големи, мазни и необятни. Току-виж Пухчо е надминал по живо тегло и Тиквоча, и дебелата другарка от село Крушовица(със 7% изборен вот), че и дебелия, мазен ППДБ-педофил НЕКСОмир АНАЛниев.

Длъжни са да проверяват всички и всичко, но без да вдигат патардия. Нормално като всяка поръчкова организация, прави каквото и е наредено. Явно им е поръчана "патардията". За изтичането на личните данни на данъкоплатците си раздадоха премии, изхарчиха една камара пари за да се правят на "хакнати", вместо да си признаят че са обикновени мърлячи.

НАП от 5 години не е спирал да проверява Ивелин Михайлов и негови партньори. Общо взето - 20% от НАП работи за тези възвишени цели :)

Той ли ти го каза?

як0

И що точно сега? И на Перчема му спретнаха компромат в подходящия момент. Явно такъв е почерка на неолибералните джендъри. А що не проверите Кики и Коки колко ни завлякоха в овшорките? Щото ми им прислужвате. А те на посолството.

Обслужваше ги , особенно Кокорчо

Политиката е едновременно много сладка и доходоносна, но и много несигурна работа - днеска си тука, утре ти бият шута и те няма(за справка: Шкембето Войвода, Болен Субсайдеров, Далавери Симеонов, Мая Общата, Бабикяна, Минекяна, Хаджиаборигена, Яне Янев, цар Саксофонски, Стефчо Софиянски и още много други подобни политически трупове). От друга страна политиката е единственото спасение и последна сламка за удавника, за всички онези които за никъв хуй не стават, тъпи са, слабоумни, с купени(или фалшиви) дипломи, с две леви ръце, с психически и умствени отклонения и така нататък. Извън политиката такива типове са живи умрели - те не стават абсолютно за НИЩО и не умеят да правят нищо. Заедно с това има и една много важна подробност в политиката: местата за политици, министри, депутати, кметове, кметици и други подобни сладки местенца и позиции, са силно ограничени и малко на брой, а желаещите и мераклиите да стават такива са стотици хиляди, че и милиони. Хубава, но и доста гадничка "професия", която много дава, но и много взема. Хахахахаха.

Чудя се, на пасмината обтиваща тези земи, не и ли писна да гази в руски лайна?!?!

Ами ние от 35 години не лазим в руски лайна, а в американски. Когато лазехме в руски лайна, имахме индустрия, имахме земеделие, имахме армия и бяхме 9 млн.

Ей смърдел идиот бяхме 9 милиона ,сега изчезваме ;Кефиш ли се боклуко.

Бяхме 9 млн. защото границите бяха затворени, не затова, че се е живеело по-добре тук.

Румен Глупеца какво да стори. И той е затънал и шнорхела го спасява от удавяне в лай*ата

на пресконференцията Костя джироса Величие на Амбасадата?

Да помислим малко,не че това е силната страна на хора ,които гласуват за тези пълни отрепки.Какъв родолюбец може да бъде човек, който взема за ортак един българомразец(русоблизец) като "полковника" Марков. Питам ви какво би станало с някой ако примерно в Турция за Ататюрк. в Сърбия за Джорджевич, в Македония за българина Гоце Делчев , че са измислени герои, а бащите им са въшльовци.Ще ги разчекнат , а в нашата любима България ги пращат в парламента.Що за хора сте да гласувате за тези безродници.Въшльовците сте вие.

Последно, Марков соросоид ли е или русороб?

Чисто руско л@йно, маскирано като "българин" ....

ИДИОТ оди си пий пиенето,не размишлявай не е за теб.

кремвълски боклук - мутгра, са тръгнали да го "проверяват" ...за да го изперет ! . сега ще кажат "официално" че всичко му е редовно на този бандит, който готви "наказателни" отряди в южна българия, които по заповед на мафията ще ви избива ..по списък ! . не вярвате ли ?!? . мафията иска и се стреми към диктатура ала- кремъл , в лицето на мунчо! . за целта вече 4 години създава тотален хаос и разрушение на на парламента, на имиджа на българия , наду ви хиперинфлация ...сега ще започне да ви убива ...за да чапочнете да пищите "от страх" и сами да си поискате "спасителя" и "диктатурата" и същите тези ...ще ви я дадат веднага ! . мафията не може повече да управлява през парламент ..защото е разголена цялата, целият народ ги знае на длян ...а така, чрез диктатура ще се крият зад аватар на резидента ...и чрез нещо ше ви шибат ...безнаказано! . мтого проста и елементар схема ....но трудна за реализация така, че да изглежда достигната ..."по естествен път" ....а той пътя е ..ръкотворен !

Румен Спецов срещу ГРУшник Спецназов. Пригответе си пуканките, шоуто започва.

преблейвай от време на време, докато ти слагат феса и ти накъсяват цевта

Поредна държавна поръчка срещу народа още от сега ви е страх следващия път пак ще ви метем и с държавни структури не може да ни изплашите ние сме държавата и идваме да си я вземем.

Неграмотен ли си?

Умело героизиране на новия проект. Явно се готвят за избори пез есента. На тях ДПС ще очаква много гласове, а възвеличнаите герои ще вдигнат. И ще се оформи тройна коалиция с ГЕРБ, но и малко от ИТН и БСП.

Искаш ли да повърна върху теб и да се героизираш и ти ?

Спецов е спец по тия въпроси!

Той Спецов няма да е лошо да разследва... себе си? Хахаха. А със "Величие" всъщност трябва да се занимаят службите, да разследват имат ли връзка с едно посолство (и нямам предвид руското, макар че нека проверят и това).

Ивелин обиколи на длъж и на шир цяла България три пъти, по време на кампанията, все очаквах някой да се появи и да каже, че го е излъгал, но не се появи нито ЕДИН такъв! Оттогава моите съмнения отпаднаха. Щом досега мафията, заедно с послушните си медии - БТВ/ НОВА/ БНТ, не изправиха един човек пред камерите, че е измамен от Ивелин, а със сигурност са се постарали да намерят такъв, значи човекът е достоен. Ивелин си скъсва задниха от работа от изгрев слънце, гледа 4 деца и дава хляб на хиляди хора, докато се опитва да върне самочувствието и достойноството на Българина, а някои в момента се чудят само как да го очернят. Да знаете, че Бойко и Пеевски ви обичат и ви мислят само доброто, Ивелин е много лош човек, да го замеряме с камъни. Ние сме към приключване като държава, не знам дали го осъзнавате ?

И все пак от къде е взел тия 100 млн. лева ,за да изгради парка?

В Парка са инвестирани много повече от 100 милиона. То един Мол - е 100 - 150 млн ЕВРО, а при него нещата са много по-изпипани и сложни. Да не говорим колко е трудоемко дялането на камък, дърворезби и т.н. Ивелин са го погнали от няколко години от КАПИТАЛ и Прокопиев, които искат да слагат вятърни перки в района на парка и върху парка. След всевъзможни атаки срещу парка, в крайна сметка Ивелин спечели и ги изгони, с подкрепата на обществото в общините там. Очернящите статии са отдавна, но досега един не излезе да каже, че е прецакан. Инвестицията за парка е инвестиция от МНОГО ХОРА, ако бяха намерили нещо гнило, отдавна щяха да ни го представят, много преди изборите. Благодаря ти, че задаваш въпроси, значи мислиш!

Акции. Инвестирал ли си някога на борса. Купуваш 1000 акции за 50000 лв и се надяваш след 5-10 години да се умножат х10. Ако си усетил правилната компания честито. Явно доста хора са дали пари по този начин. Сега ако не гътнат парка и има посетители може и да е успешна инвестиция. Другото от което печелят е ремонт на стари къщи и препродажба. Преди време се смяхме на един наш колега. Купи къща 2000г в Тетевенския балкан за 7-8 хиляди ЛЕВА . За 3 години я стегна и обнови почти цялата. Скоро сподели ,че я е продал за 50000 евра. Дали и той е измамник и печалбар ???

Много удобно се изкарва информацията сега. Разбира се всичко се знаеше, но не беше оповестено публично. На Бойко и Доган не им достигат 6 депутати и те ще си ги намерят при измамника в замяна на "изпиране'.

Какво си готов да заложиш за това? Американците казват, като вярваш в нещо застани с парите си! Или е най-добре да плюем (дано да е безплатно) ей така, за по-лесно.

А Даниел Лорер кога? А Всички ортаци на НОТАРИУСА? А оня Пудел?

Ако исторически парк е пирамида, защото не носело очакваната печалба, то тогава повечето фирми търгувани на борсите са също пирамиди особено в САЩ. Малоумниците влагащи в Тесла кога взеха дивидент последно?

Пирамида е и то устойчива с много балъци в нея. Факта, че има задължения в особено големи размери, означава че бизнеса е неустойчив. При нормални условия дружествата със задължения към НАП следва да бъдат блокирани и инвеститорите след известно пият по една студена вода.

В Исторически парк има вложени десетки милиони, това значи че би трябвало да са завлечени хиляди хора - къде са тези хора? До тук знам само за шефа на охраната дето се скарал с Ивелин, ми аз в мойта фирма имам поне петима дето са скарани с мен, къде са хилядите измамени що не ги покажете по телевизора?

Предстои да ги видиш. Въпрос на време.

Спецов беше назначен на тази длъжност от първото правителство на ПП. Освен това Спецов беше романтично обвързан с Асен Василев по мъжка линия. Оттук нататък се сещайте за какво иде реч...

На дневен ред са мутренско-ченгеджийските номера тип " Марешки". Чрез плъхове като Мускула се спретват две, три досъдебни производства, слагат му верига на врата и го подхвърлят на ляво и дясно, докато се превърне в златното пръстче. След това му бият дузпата и той бяга с няколко къси милиона към Южна Африка като крещи с пълно гърло " Е.. ал съм ви държавата, еба.. съм ви наивниците. Върнахме се в 90 години на миналия век, защото някой го мързеше да си вдигне задника. Пак го добутахме престъпниците вместо да са в затвора те пак се качиха на кацата с медеца, а пък тази статийка е ясен сигнал какво ще стане с всеки, който се пресегне към нея.

В България има само двама престъпници, затова пък са много страшни: Десислава Иванчева и Ивелин Михайлов!

Мене пък много ме дразнят цървули дето плюят по Ивелин, а тухла върху тухла не са сложили в жалкия си живот камо ли да направят нещо такова като ИП.

Мен пък ме дразни изявлението на Ивелин, че било нормално да имаш задължения към НАП, както и да заявяваш , че ще уволниш хората и ще затвориш парка. Ако се е стигнало дотам в скоро време наистина ще има недоволни инвеститори.

Има задължения да-но те са текущи и не са неизпълними спрямо обема и оборота. Като собственик на фирма и на мен многократно ми е идвало да захвърля всичко и да уволня хората - след поредната безсмислена бюрокращина или тормоз я от нап я от охрана на труда я от някъде другаде...Трудно се издържа

Ето от къде ще дойдат необходимите гласове към ГЕРБ и ДПС, ако ли не НАП ще намерят нещо нередно във фирмите :))))

от къде тия милиони бе алооу

Запират ги в кошарата. Ако са послушни, резултат от проверката няма да има. То да бяха само те политиците с зависимости.

В тоя район,може ли някой да строи хотел,да развива някакъв едър печеливш бизнес,или да построи такъв Исторически парк,без разрешението на ТИМ?

и на кучетата в Неофит Рилски е ясно че тая вата е селски измамник откраднал парите на глупавите си инвеститори които са се надявали да направят голяма и лесна печалба. сега чрез такива разследвания тиквун чрез прокуратурата ще го държи на каишка. ще видите как съвсем скоро величията ще почнат да удрят по едно рамо на другите москали прикрити с евроатлантическия смокинов лист - ГРОБ. българите сте изключително прости човечета. превърнахте парламента в руска коччина. лошото е че сте толкова глупави че дори не можете да го разберете и това ви обрича на страдание. много мъки ви чакат още глупачета... вас и децата ви... :- ))) успех

И къде са тези инвеститори?Как пък един не е подал жалба.Освен това НАП няма право да се бърка в частни взаимоотношения.Може да направи само проверка дали дължи пари на държавата.И то 5 години върното назад.А те такива са правили.Това си е чист рекет.Не съм за величие ама,бе всичко е евроатлантици.

Да проверяват. Ноември месец на изборите ще видят Величие Х 5. Тези, които не гласуваха за тях този път, защото си мислеха, че няма да минат бариерата вече ще са убедени, че ще ги подкрепят.

Пирамида и Ивелинчо схемаджията? Каква дрога са ти дали от посолството?

Ли ги? Както Боцето преди време?

ПП уж слязоха от власт, но продължават да използват службите за бухалка.

Педалът Спецов, бившото гадже на Кокорчо, назначил проверка на Ивелин само 2 дни след изборите. Но неговите хора с "торбите с кеш" никак не го интересували. Дано да дойде Борисов на власт и да изчегърта всички корумпирани пеперастки калинки.

Няма да стигнете до полковник Мутрафонова. Даже и до майор Малинов няма да стигнете!

По време на протеста срещу Бойко Борисов Ивелин Михайлов направи сметка за създаване на партия на българите в чужбина.Внесоха стотици хиляди и той ги открадна.Историческия парк също е на загуба и е загробил много инвеститори.

Спецов още ли не е уволнен?Защо?Нали институциите не трябваше да се ползват за бухалки?

Спецов не е бухалка. Изобщо. Заклевам се. Да умре Кокорчо ако лъжа.